itt ülök a teraszon, szemben a most épp zöldes árnyalatú, fehér hullámokkal szabdalt Balaton, már most is forróság van, de legalább mozog a levegő, kezemben egy kv, minden csendes, még alszanak a nyaralók...
köszi a jókívánságokat, Lilikét szerencsére nem viseli meg első betegsége, még az orrszívást is végig vigyorogja

hiába, igazi második gyerek, minden percet megbecsül, amikor vele foglalkozom
Zsanci, mi Kalium bichromicumot kaptunk, korábban mi se ettünk még ilyet. Hogy vagytok? Buddhának is lehet sz@r napja, nem?

de a fiad ettől még tüneményes és nagyon kiegyensúlyozott!
mondjuk az kicsit sokkolt, hogy egyhósan nagyobb, mint a lassan 3hós lányom

szépszál ember lesz belőle
Deni Bencéjéből is, ő is tekintélyes méretekkel rendelkezik

no meg Lindi Barnabása és Manóka Botondja is

a többi "új fijjút" még nem láttam, de ahogy hallom, ők se nyeszlettek
Arwen, egyet se félj, hátha pont az a kis plusz ihlet hiányzik Attilának

engem is befektettek, és aznap éjjel megindultak a fájások! teljesen maguktól! de az már jó jel, hogy változik a méhszájad, tényleg bármelyik pillanatban eljöhet az idő, és biztos pont akkor fog, amikor épp nem is számítasz rá
Indike, szuper lehet Nektek, élvezzétek ki Gyöngyössolymost meg a függetlenséget
albit megkérdezgetem, ha hazajutok!
Akata, én tévékritikusként

hülyén néznék ki, ha tiltanám a gyereket tőle

egyébként sem vagyok híve semmiben a teljes tilalomnak, mert a tiltott gyümölcs csak édesebb lesz, és sztem a mai mediatizált világban kevesen engedhetik meg maguknak, hogy nem néznek tv-t, nem olvasnak újságot (akár a neten), mert az információ érték, és tájékozódni ráadásul jó dolog, sztem. viszont már gyerekkorban el kell kezdeni a minőségi fogyasztóvá nevelést, tehát meg kell tanítani a gyereket is, hogy szelektáljon, és alakítson ki saját véleményt/ízlést is, ez adott esetben eltérhet a szülőétől is... de első körben a szülőé a felelősség, mert a gyerek is azt nézi, amit ő (pl Balázst meg Mónikát...)
Nemrég olvastam egy kutatásban, hogy amelyik gyerek maga döntheti el, hogy mit néz, sokkal kevesebbet tévézik és nagyon megválogatja azt is, hogy mit!
persze ez egy későbbi sztori nálunk is, Istit is perpill még az asztal körül kéne kergetni, hogy tévézzen

de a Szezám utcát (vagy inkább az Elmo világát) és a Thomas a gőzmozdonyt már majdnem végignézi
(egyébként múlt héten pont a gyerekek tévézéséről írtam cikket

)
Vera, fúúú de jó ez a tábor!!! ez a TEMI-ben van?
Curse, nem biztos, hogy ekcéma! Ha elmúlik egy jó testápolótól v krémtől (pl gyógyszertári citromos, bepanthen vagy sudocrem), akkor nem komoly

ilyen extrém melegben, vagy akár vmi kajától is kijöhetnek ilyen szárazfoltok, de ezek egyik napról a másikra el is tűnnek
Nuk, hallgass az (ős)anyai ösztöneidre!

mindenre ráértek még bőven, úgyis olyan piszok gyorsan nőnek ezek a kölkök

majd a másodiknál nem győzöd lelassítani az időt
PéterGabi, hogy vagy??? nő már a pocakod?
Isti egyébként igazi vizipók lett, annyira édes és olyan kis ügyes, már lábtempózik az úszógumiban, és tök lazán fekszik a kis szörfdeszkáján is, nagyon büszke vagyok rá
esténként animátorok játsszatják a gyerekhadot, kötélhúzástól a dalversenyig mindenféle játék van. Tegnapelőtt Isti egyedül felment a színpadra, mert ment a zene, és nekiállt táncolni, hát ez mindenkinek nagyon tetszett, megtapsolták, és még a nevét is be kellett mondanom a mikrofonba

csillag születik
na megyek, lassan reggelizünk
mindenkinek szép napot!
Macsek, neked külön is sok+++!