A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

most már tényleg el aludni.
gödibarbi

Sziasztok :)

Hétfő óta nem volt netünk :evil: :evil: :evil:
Új rendszer miatt..............

De végre sikerűlt rácsatlakozni ;)

Holnap megpróbálok jönni.

Mindenkinek üdv, de most mennem kell mert a pici felébredt.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi, az ezrest én sem értem :shock:

T.I. július utolsó és aug első hetében lesz szabin (ha jól emléxem)
helyettesítést Zsanci már elmondta, csillárról lógásra nem tudok mit mondani, remélem nem vállalja túl magát, nekem nagyon normálisnak tűnik :mrgreen:
házhoz kimegy, igen, de minket is úgy vállalt, hogy megkérdezte, meg tudjuk-e oldani, hogy bemenjünk a rendelésre. és egyébként meg erre még nem is volt szükségünk, mert legtöbbször telefonon keresztül is segített.
a mobilszámát megadja, és bármikor lehet hívni, ha olyan a helyzet (pl rendel) akkor nem veszi fel, de később visszahív, vagy ha nem alkalmas neki, akkor ki van kapcsolva.
én pl ma kerestem, nem vette fel, de fél órával később ő hívott vissza. azért ez manapság inkább ritka :D

Barbi, azért ez csodás, hogy Angi milyen nagy örömöt szerzett még nagyapájának :)

Zsanci :lol:

Fibi, pár héttel Lili megszületése után én komolyan azt hittem, hogy most már sosem lesz "normális" életünk, és örökkévaló lesz a káosz, az állandó érzelmi konfliktusok, a kis manipulációs játszmák, meg hogy sosem lehet egyszerre mindenkinek jó... de mostanra elmúlt! és már tök normális érzésem van :) most hogy azért-e, mert közben lenyugodtak a kedélyek, vagy azért, mert ez lett a normális... :roll: :lol:

holnap reggel megyünk haza... a legjobban talán az fog hiányozni, hogy nem főznek rám... meg az olvasás (az a napi 2 oldal, amíg el nem aludtam rajta :)) és persze a víz is, meg hogy egész nap együtt a család - már egész megszoktam a négy gyerekkel :wink:

votiv 8)
votiv

Nuk :) Új vonalzó rulez :D Masszázst én is bevállalnám, bár nekem jó dógóm van: apa meg-megmaszizza a nyakam, hátam, amikor fáj a sok dedcipeléstől :) Dumáláshoz gratula, olyan jó hallgatni az ilyet, Bencus mostanában kezdett gügyögni, teljesen odavagyok, amikor magyaráz és mosolyog hozzá :D :D

Móni :) Megbecsült alkalmazott :lol: Peti füle hogy van? Rendbe jött már? Poirot rulezzz :D
Hát nem tudom, mennyire vannak tisztában a gyerkőcök a halál fogalmával, mindenesetre Bálintom egy bogár-terminátor :lol: Tegnap hallom, hogy mondja, hogy "hangya" (minden bogarat így hív), és amikor odanézek, látom ám, hogy egy igen tekintélyes méretű pók gyalogol át a padlón, ő meg puszta kézzel csapkodja :shock: bennem megállt a szusz, apa tüntette el a soklábút, de még ő sem kézzel, akkora példány volt... Most próbálok örülni, hogy még nem "ragasztottam át" rá a fóbiámat :mrgreen:

Barbi :) Részvétem :( Angi igazán szép ajándékot adott a "Napapának"! És nagyon szívesen látnánk ám Titeket! :wink: :D

Szrek :) penész :evil: :( Ábel milyen ágyat kap? ifjúságit? Megvan már?

Gabi :) 6hetes pötty :D :D hányingerhez kitartást++++++++

Votiv :) Nagy gratula Istinek a wc-be pisiléshez!! :D NAgyon szuper, hogy ilyen szép lett Liliróza bőre!! :D :D (akkor most a bcg volt a ludas, vagy csak rossz hatással volt?)

Curse :) Akkor drukkolok, hogy apa kapjon király melót és ne kelljen dolgoznod még!! :wink: Mikor derül ki, hogy megkapja-e?

Johi :) Mikortól lesz Fannika beszoktatása? És az idegeneket vezeted meló mellett is? (hogy győzöd?) Védőnőnek 1x próbáltam pénzt adni, mert mondta, hogy azért jön gyakrabban, mert előbb jöttünk haza a kórházból, így gondoltam, illik vmivel honorálnom a pluszmunkát, de nem fogadta el, így egy doboz desszertet kapott. A vicc az, hogy Bálintnál összesen 1x járt, most meg már volt vagy 4x (pedig nincs Bencussal semmi gond, mindig megdícséri milyen szépen fejlődik, úgyhogy nem értem minek). Egyik szomszédos barátném viszont adott neki pénzt és tőle elfogadta, szóval passz... De ha vmiért nagyon akarsz neki adni vmit, sztem a desszert megteszi :wink:

Fibi :) Hogy csinltad, hogy Ábel elfogadta a cumit? vagy csak simán odaadtad és rácuppant? Bencus is rengeteget lóg cicin, próbáltam már én is a cumit (feladva elveim :roll: ), de kiköpi... Nagynénid azért tudott segíteni? Egyébként én is azt vettem észre, hogy hiába van vki (nagyi, apa, stb.), aki foglalkozzon Bálinttal, akkor is ugyanúgy igényli anyát, sőt a kistesó óta talán még jobban is, és ha megkapja a "magáét", akkor sokkal jobban "kezelhető". Napirend: Bencusé már változott az első hetekhez képest (sajna a kevesebb alvás irányába :mrgreen: ) úgyhogy ami "beállt" akkor, most már nem érvényes :roll: valszeg Ábelé is fog nemsokára. Altatás nálunk úgy megy, hogy Bencus szopizik vagy csak ölben van, egyik kezemben a mesekönyv, a másikkal simizem Bálintot és így mesélek, a vicc az, hogy a két gyerek sokszor egyszerre alszik be :lol: csak Bencus nem hagyja magát letenni :? Vhogy meg kéne próbálnod odavenned Ábelt is... és máshogy nem hajlandó Bálintod elaludni (pl. ha mellette ülsz az ágyon)? Ha esetleg Te is megpróbálnád a mesét, és az tetszene neki, akkor lehetne mondani, hogy csak így tudsz olvasni?

Leni :) Hogy vagytok???

Vica :) Nálatok mi újság???

Arwennek sok ++++++++++++

Rylie :) Köszi a látogatást! :D Remélem nem bánod, ha teszek fel 1-2 képet!

Ilyen szépséges vendégeink voltak ma :D :
Rylie Bencével:
Kép
Bencus igencsak megkedvelte Ryliet, mosolyogva gügyögött neki :D (eddig csak engem tüntetett ki ezzel :wink: )
Bálintot viszont Kamilla bűvölte el, meg is kínálta ropival :wink: :
Kép
Odavitte neki a labdáit :D :
Kép
És együtt csavaroztak :lol: :
Kép
denizsa

Mása :) Sziaaa! :D majd mesélj!! :wink:

Fibi :) Csatlakozom Votivhoz ("most hogy azért-e, mert közben lenyugodtak a kedélyek, vagy azért, mert ez lett a normális..") :lol: szóval minden okés lesz, ne aggódj!! :wink:

Na ma jó hosszúra sikeredtem, el is fáradtam, no nem a netezésben :lol: megyek is aludni, jó éjt!!
denizsa

Johi, akarom mondani, eddig - a bőrproblémát leszámítva - mindig segített már telefonon keresztül is, én elmondtam a tüneteket, ő mondott egy szert, és ha bejött, jó, ha nem, akkor újra felhívtam. Persze Lili miatt párszor házhoz jött (mint újszülötthöz amúgy is jött volna, de kijött megvizsgálni a bőrét is), de most utóbb mondta, hogy vmi 3hós kontrollra már mi vigyük be majd a csajt. Bár, mi ugye a h. p-jén lakunk :mrgreen: de egészen biztosan kijönne, ha vmi nagy kórság lenne!

votiv 8)
votiv

Barbi, :( :( :( de ++++++++++ nektek
napapa - ez annyira szep!!!

Nuk, beindultal kendo-ugyileg :lol: hajra! :)

Johi, nekem mar volt szerencsem "csillarrol logni" a borsi rendeloben TI-re varva :? de talan csak pechem volt...
(es TI tenyleg atkoltozik koerberekbe teljesen? - erdekes fejlemenyek :))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Még mindig a miénk a legmagasabb licit!!! :D :D :D

Nem szeretnék parázs vitát indítani, de mit szóltok a tegnapi nagy bejelentéshez? Őszintén, nekem semmi bajom a melegekkel, sőt, van is egy-két meleg ismerősöm, barátom, de ezzel a nagy bejelentgetéssel nem értek egyet... Meg a felvonulásokkal sem. Mit mondok majd a gyereknek? Nálunk anyu-apu szereti egymást, máshol meg apu-apu, vagy anyu-anyu?
Én is simán kiállhatnék, hogy Csörögi Zoltánné vagyok, 24 éves, Ikeaban dolgozom és hetero vagyok! Meg van egy szép gyerekem. De nem állok ki, mert ez az én családom ügye, de ugyanígy nem állnék ki, ha meleg lennék. Ha valakit érdekel, elmondom...
Volt ma a TV2-n az sms-ek között egy, hogy meleg, de nem sétálhat kézenfogva a párjával, mert megbámulják és lenézik, leköpdösik. Most írjak be, hogy engem is megbámulnak, mert kövér vagyok, vagy a plázacicák olyan mértékű lenézéssel súlytanak, amikor tologatom a gyerekem, meg terhesen is néztek rám olyan szemmel, hogy már én kezdtem el szégyellni magam, mert terhes vagyok... Meg az orvosnál is minden alkalommal valaki lebasz, hogy miért nem húzok sorszámot. miért nem tudom kivárni a soromat? Miért nem tudnak az emberek kussban maradni és feltételezni, hogy a másik nem bunkóságból tolakszik, hanem fiatal kora ellenére babája van és neki visz tápszert (húúú, kicsit elkanyarodtam, de már tényleg félek az orvoshoz menni, múltkor egy 12-13 éves forma fiú förmedt rám, hogy hé, nem látod, hogy én vagyok az első???)

Na szóval vélemények? Vagy ha nem akartok, akkor csak OFFoltam 1et.,..

nukada

Nuk,
mi volt a bejelentés? lemaradtam

Kép

Kép

:D
szrekuc

Az egyik politikus kiállt, hogy ő X.Y, itt és itt dolgozik, közgazdász és meleg...

nukada

Deni:
De jó képek!!!

Mása:
velkám bek!!! Net :evil: Minden rendben? mesélj és kérünk sok-sok képet!!!

nukada

Nuk,
én még sosem gondolkoztam ezen, hogy mit mondok; itt csak a parádéval illetve a szélsőséggel van a baj, meg a hozzáállással - mármint az élharcosaik részéről (nem az átlag, normális melegekről van szó....) pl az ötkenyér társaság teljesen jófejek, de a melegek közül nem ők kapnak hangot, hanem a szórakozóhelyek munkatársai stb

mondjuk a gyereknek való tálalás akkor lesz mejad érdekes, ha örökbefogadhatnak majd és gyerekednek lesz olyan osztálytársa ;) :D
(de nem lehet egyébként, hogy a gyerekek annál sokkal okosabbak vagy hogy mondjam, és ahogy el tudnak fogadni egy válást - ha nem durvulásról van szó - ugyanúgy ezt is el tudják fogadni?)

Mása,
:D Szia!

Deni,
tök jó képek!!! :D

no el pusz :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

biztos el tudják fogadni, de pl nálunk már a Lora látott transzvesztitát a tvben és kérdezte, hogy a bácsi miért van lánynak öltözve...
Meg írtam, hogy nekem sem az átlaggal van a bajom,hanem azzal, aki kiáll és büszkén mutogatja magát (ez a politikus még sírt is, ami tök megható volt, de szerintem az emberek 90%-a azt modja rá, hogy hülye b-zi, az más, hogy én a 10%hoz tartozom, de pl Zoli nem bírja elviselni...). Legyen büszke, de otthon a társával, a 4fal közöt, ahogy a heterok is csinálják!

nukada

Sziasztok,

Én is úúútálom ezt a magamutogatóhúúúdeüszke melegeket, viszont ha valaki normálisan él mellette, akkor nem zavar. Akkor tulajdonképpen nem is tudom nem igaz? Dolgoztam annó a Szentkirályi utcában a Piramis Klubban - előtte Angyalbár :wink: - és ha betévedt egy régi vendég (aki azt hitte továbbra is az Angyalbárba jött) és meglátott a pultban, Jézus Mária de undorító - egy nő - arckifejezéssel fordult ki az ajtón. Na ezt gyűlölöm. Szóval vagy normálisak vagyunk vagy nem, és ez független a szexuális beállítottságtól. Nem hinném, hogy normális dolog közszemlére tenni, hogy kivel fekszem le este szívesen egy ágyba.
Az viszont számomra elfogadhatatlan, hogy ilyen párok gyereket fogadhassanak örökbe. A legnagyobb fokú önzés amit el lehet képzelni az adott szerencsétlen kölyökkel szemben. szerintem. Oviba, isibe és az életbe..... nekem nincs anyukám viszont két apukám van? vagy: az anyukám neve Józsi?? vagy mi????

Kép
akata

Szép jó reggelt! :D

Anyós homokozik Bálinttal (nagykabátban :lol: ), Bencus meg horpaszt, de könnyű is így az élet, valszeg sütök vmit, mert nem tudok megülni a popómon :mrgreen:

Nuk :) Kendőhöz drukk!!
Tökre egyetértek abban, hogy ez sztem mindenkinek a magánügye. Ezt a bejelentősdit meg úgy fogadtam, hogy ki ez a pasas és kit érdekel, hogy ez a fő hír az esti hiradóban?? persze ha jobban követném a politikát, akkor valszeg nagyobb durranás lenne... A gyerekek meg sztem azt a felfogást veszik át, amit a felnőttek közvetítenek feléjük, vagyis ha nem akadok ki rajta, akkor ők sem, sőt akár természetes is lesz ez egyszer. És az meg kényes kérdés, de elgondolkoztató, hogy a melegek is fogadhassanak örökbe gyereket, mert hol jobb egy gyereknek, szerető (de meleg) családban vagy egy intézetben? (csak zárójelben jegyzem meg, én az előbbire szavaznék). A melegházasság is újra téma, engem ez sem zavar, végülis mindenki azzal köti össze az életét, akivel akarja, max. azt tartottam már kicsit túlzásnak, amikor múltkor azt láttam a tv-ben, hogy egy pasas egy guminőt vett feleségül, mint az ideális nőt... (na de így jár az, aki fókuszt néz :lol: ) Szóval meleg-kérdéssel kapcsolatban apámat idézném: minden legyen lehetséges, csak ne tegyék kötelezővé :mrgreen: :lol: A parádét viszont "szándékos polgárpukkasztásnak" tartom, és nem tudom sajnálni a felvonulókat, ha vki beszól nekik útközben (hiszen ez olyan mint egy tüntetés, és akkor az ellentüntetésnek is van létalapja...).
És ha már "mit mondok a gyereknek?", akkor egy tegnap esti szösszenet: Bálint nem hagy egyedül fürdeni, ő is mindig jön velem, aztán tegnap megkérdezte, hogy "ez mi?" és a lábam közti szőrös részre mutatott, én meg gondolkodtam, hogy minek nevezzelek?... :lol: végül elárultam neki, nehogy különösebben fontos jelentést tulajdonítson neki, beste kölke persze rögtön megtanulta és ismételgette a szót :mrgreen: úgyhogy esélyes, hogy úgy járunk majd, mint az Ovizsaruban, amikor feláll a gyerek és rögtön közli a lényeget, hogy mijük van a fiúknak és mijük a lányoknak :lol:

Jaj de rámtört a szófosás, megyek is és hasznossá teszem magam... szép napot mindenkinek!!
denizsa

Szép napot Mindenkinek!

:?: Kérlek Benneteket, ha van valami infótok Holba dokiról vagy Kocsis doktornőről, dobjátok föl nekem (akár priviben is)...nagy esélyem van a császárra, és a kiválasztott dokimról (öreg télapó- Barna) nem jönnek túl biztató hírek mostanában... :( Köszipuszi és madárcsicsergős hétvégét Babóknak-Mamóknak!!! :) :) :)
zsu/zsa

Barbi,
őszinte részvétem :(:(:(:( A napapa annyira szép :)

Votiv,
éljen Isti és a vécécsésze románca :)

Deni,
nálunk is kiköpte a cumit mind2 gyerek... most Dóci előkaparta az egyiket, néha azzal sétál, egyszer elkammantotta tőle Marci, haláli volt, állt az éjjeliszekrénynél, egyik keze a szájában, másikban cumi, azzal ütögette az éjjeliszekrényt :mrgreen: rendeltetésszerű használat :)

Zsan,
Memének ++++++++ és tűnjék el a hasfájás!!! :)

Nuk, Kata, Szrek,
én azon nagyonkevesek közé tartozom, akik nemcsak teljesen támogatják a melegek házzasságát, hanem azt is, hogy örökbefogadjanak. Egyszerűen nem látok ellenérvet: gyerekek sokasága nő fel "szabálytalan" családban (csonka, elvált, újraházasodott = két anyuka, két apuka stb.), ennél szerintem csak a széleskörű társadalmi elutasítás és a téma tabuként kezelése miatt szokatlanabb a két egynemű szülő.
Két dologba gondotlam bele: először is mitől rosszabb, ha egy gyereknek két szerető anyukája/apukája van, mintha mondjuk olyan "egészséges" hetero családban nő fel, ahol verik/megerőszakolják/elhanyagolják? Ill. hogy az sem érv, hogy jajj, veszélyes, mert a gyerekek is melegek lesznek, mert jelenleg a melegek 99,9%-a hetero családból jön...
Persze, ha valaki világnézeti-vallási stb. szempontból elutasítja, azt el kell, hogy fogadjam, nekem is nagyon hosszú folyamat volt, amíg idáig eljutottam.
A nyílt színvállalással semmi bajom, amíg nem lesz sovinizmus belőle. Ez egy olyan téma, amit tabu volta miatt szeretnek agyonhallgatni, és ilyenkor néha fel kell rázni a köztudatot :wink:

Minden köszöntést köszönünk :D Marci most már 9 önálló lépésnél tart :lol:
Most épp úgy döntött, hogy 4 rágót növeszt egyszerre, éjszakáink az elmúlt napokban... khm... kakik voltak :D

vera
kisün

Den,
nagyjából egyre jár az agyunk :lol:
"Felvilágosítás": ettől nagyon fáztam, még mielőtt gyerekeim születtek . Most úgy látom, hogy nagyon természetesen fog menni, főleg a "Kisvakond és a születés" c. rajzfilm után, ahol ugye anatómiailag elég korrektül bemutatják, hogy hogy születnek a kisnyuszik :lol: (alternatív szülést támogatóként csak azon hördültem fel, hogy háton fekve kell szegény nyuszimamának szülni)
Szóval elég jól megy eddig, és abszolút nem pirulok el (mondjuk a hogyan lesznek a kisbabák témát még nem feszegettük) :lol:
kisün

Ééééés

Gabi,
dobogó szívecske :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kisün

Szaisztok

Nuk :) a kendő, amit kiválasztottál csak 420 centi hosszú, ez nem lesz elég minden hordozáshoz már a mostani pici babával sem. Mindazonáltal gratula, ha sikerül meglőni.

Gabi :) De jó, már nagyon vártam, hogy írjál, drága Pöttyhöz sok boldogságot és egyél fagyit, ha hányingered van, no meg a b-vitamin komplexek hatásosak hányinger ellen.

Én maximálisan támogatom a melegek együttélését, házasságát és gyermekvállalását.
És azért kell nekik felvonulniuk és politikusoknak és híres embereknek nyíltan "bevallani meg felvállalni", mert az átlagember borzasztóan elutasító - hú, Kata, ez a mondat nagyon tipikus ám

[quote] írta:n is úúútálom ezt a magamutogatóhúúúdeüszke melegeket, viszont ha valaki normálisan él mellette, akkor nem zavar

Mi az, hogy normálisan él mellette??? Ezt bármilyen emberről
elmondhatnánk, ha normálisan él, nincs vele bajom.

Nekem nagyon sok meleg ismerősöm van és remélem, hogy előbb-utóbb hazugság, képmutatás és álházasságkötések nélkül lehetnek gyerekeik, mert ugyanúgy vágynak rá, mint bárki más. Két meleg kapcsolatában nincs férfi és nő, ott két férfi vagy két nő él együtt és igen, annak gyereknek két apukája vagy anyukája lesz. Na bumm, máshol meg csak egy van és mondjuk nincs apuka - az mitől jobb, vagy természetesebb? Itt legalább két embertől kap sok szeretetet a gyerkőc - és hát erre van szüksége. A homoszexualitás pedig nem fertőző betegség, hanem genetikailag öröklődő tulajdonság. S ha valaki azért nem lehet egy ilyen kicsinyes országban mondjuk miniszter, mert meleg, hát akkor igenis csak vonuljanak és tágítsák az agyunkat és nyissák ki a szemünket, majd előbb-utóbb talán nálunk is több toleráns ember lesz.

A női ruhába bújt férfi nem feltétlenül transzvesztita, lehet, hogy transszexuális(többnyire az), az pedig nem vetkőzhető le egy ruhával.

Szerintem el kéne már végre fogadni, hogy ha valaki másképp néz ki, másképp gondolkodik, mint én, más a politikai hovatartozása vagy a szexuális irányultsága, attól még ő egy rendes, kedves, szerethető ember. Ahogyan én is . Mondjuk ha valaki adót csal meg ellopja a másik pénzét a táskájából, vagy nemtörődöm esetleg aljas módon közlekedési balesetet, halált okoz, az a bűn. Szeretni egy másik embert - az nem.

indianyo

Kisun, asszem ennyire meg sosem ertettunk egyet ;) :D
egymasiknagyonkevesekegyike

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szia Mindenki,

nemrég értünk haza Fibiéktől, Ábel egy naggyon pasis kislegény és nagyon csendes, nyugodt baba. :D Bálint kicsit fel volt pörögve, de Fülesnek sikerül őt mindig kiakasztani egy kicsit, mert a lányom koránt sem olyan rendszerető, mint Bálint... :lol:
Fibi tök jól néz ki, szépséges kismama. engedelmével teszek fel képeket is

Ábel:

Kép

Bálint:

Kép

Anyával:

Kép
macskanyu

Indi, veled is egyetertek persze! de hat ez nem meglepo ;) :D :lol:
recca

Deni, Vera,
minden szavatokkal egyetértek buzi ügyben!
Én csak azért imádkozom minden nap, h ne legyen egyik fiamból se hülye buzi majdan, mert esetleg ismeretlen emberek, akik nem tudják mekkora kincsek ők valójában, esetleg le-hülye-buzizzák őket.
Elismerem, vannak közöttük is szar emberek, mint ahogy a szőkék, magyarok, dagik, és depressziósak között is akadnak...

és nekem is az jutott eszembe, mint Verának, h mennyivel jobb, ha vkinek csak egy anyukája van, ha ehhez nincs apukája???? és forditva. SZtem sem tanult dolog a hülye buziság, hanem valami egész más. És attól, h tiltják a dolgot, még létezik, tehát miért ne vállalhatnák fel nyiltan magukat. (jó, lehet, h lenne egy-két barom, aki ettől lenne buzivá, de nem hiszem, h csapatostul válnának a gyerekeink buzivá csak azért, mert láttak két férfit, vagy nőt smárolni)

esetleg be lehetne vezetni,h csak akkor válhatnak el a szülők, ha vállalják, h állami gondozásba kerülnek a gyerekek, hiszen igy, egyszülős családként ROSSZ PÉLDÁVAL állnak a gyerekek előtt, és mi lesz akkor, ha esetleg felnőttként ők is elválnak. Ami ugye tudjuk, NEM jó!

én sem vagyok oda a meleg büszkeség napi felvonulásért, de éppen ezért oda sem megyek, meg sem nézem a TV-ben, interneten, max. csak azért, h kerssek egy-két celebet, h végre bevállata e, vagy még mindig úgy csinál, mintha..
éééééés én arra gondolok, ez is valszeg csak azért kell, h felrázza az embereket, ha mindenki számára normális lenne, akkor nem kéne ilyen marhságra energiát pocsékolni...
és lehet azzal jönni, h a buziság nem NORMÁLIS állapot, de ugye a vakság, mozgáskorlátozottság sem az, sőt a festett szőke haj sem...
egyébként engem nem zavarna, ha lenne Szőke Büszkeség Napja, Duci Büszkeség Napja, Alkesz Büszkeség Napja...
csak meg kell szervezni! gyerünk!
:wink:

és még annyit, nekem tinikorom óta egy HALOTT BUZI a példaképem, ideálom, félistenem, és még mindig nem vagyok buzi...(mondjuk nem is vagyok tökéletes anya)

Kata,
nekem is nagyon nem szimpik az olyanok, akik utálkoznak azon, ha te nem vagy homo...de ez megvan a másik oldalon is, és az sem szimpi...ezért is gondolom, h hülyék mindkét oldalon vannak...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
de hát F.M. nem a buziságban a példaképed....

egyebekben meg, attól hogy valaki homo, még lehet EMBER, a szó valódi, jó, pozitív értelmében. Ez nem a nemi identitástól függ. ebben a témában is, csak a szélsőséges megnyilvánulások zavaróak. Vannak olyan helyzetek, ahol mintha nekem kéne szégyenkeznem, hogy hetero vagyok... na ez zavar. Egyebekben nem. De épp olyan magánügynek tartom, mint a heteroságot.
A fiúknál valóban a genetika a ludas, de a nőknél bármikor kialakulhat a saját nemhez való vonzódás.
macskanyu

Ó de szép a Zöld család minden itt látható tagja! Fibi :) Éljen a kétgyerekes anyaság és a sugárzó boldogság :) Cumi miatt én nem bántalak tuti, nálunk is van, és mégis szuperkölök az illető cumista :wink:

Ó igen, azt gondolom, hogy a kövéreket is csak vegyük be a mások közé, ez is üldözött, de legalábbis lenézett emberfajta.

Recca :) Hét igen :)

Zsanci :) A te halott buzidat is igen kedvelem :)

Van egyébként egy nagyon érdekes olvasmányajánlatom, szívesen kölcsön is adom a könyvet: BIRTALAN BALÁZS: HALÁLLAL LAKOLJANAK? (A homoszexuális ember és a kereszténység) Copyright © Birtalan Balázs Első kiadás: Cartafilus Kiadó, Budapest, 1997. Ő egy teológus, aki mellesleg meleg. Elég jól ismeri az szent iratokat - több vallásét is. Én találkoztam is vele egy meleg filmes rendezvényen, rendkívül kedves, szerény, érzékeny ember.

indianyo

Indi, Kisün,
Minden szavatokkal egyetértek :)

Nem értem, h egy homoszexuális pár miért lenne rosszabb egy olyan hetero szülőnél, aki állami gondozásba adja a gyerekét v. attól az anyától, akinek épp a kezéből kiszedve mentik meg a gyerek életét, mert ő vmi hihetetlen rossz dologra készült volna :( Én igenis támogatom, h a melegeknek is ugyanolyan lehetőségeik, jogaik legyenek mint a heteroknak. Apa pl. utálja a férfi melegeket (nem csoda pasiból van, a leszbik nem zavarják :mrgreen: ), de mégis ő is támogatja őket és egyszerűen nem érti, h embereket miért zavarja az, h házasodni akarnak vagy más dolgot. Csak azért mert ez nem a normális? Mi az, h normális? Abszolút nézőpont kérdése.

Kép Kép
curse

Barbi :) olvasok egy blogot rendszeresen: www.crescendo.hu Ez egy pszichológus fiú blogja, nagoyn sokat tanultam már tőle. Ő ír a gyászról nagyon jókat - ajánlom neked is, hátha egy kis segítséget kapsz, talán valami megnyugvást is. Kívánom, hogy így legyen.

indianyo

Szerintem is éljenek a buzik, leszbik és toleráns emberek!!! :D :D :D
És a fekák, sárgák, fehérek, vörösek, kicsik és nagyok! :D :D :D
Akik rendesek és intelligensek és nem tesznek keresztbe másoknak, segítőkészek, stb. Innentől kezdve nekem oly mindegy, mit mikor hova dugnak. Uff.

Franciák élvezik a magyar lájfot, de sörben verhetetlenek vagyunk. Ám kiderült, h a Decathlon az francia. És alig-alig vannak már különbségek a 2 nép között. ÉS ami tök furi: a lány elcsodálkozott, h mennyi az új építésű ház, szép autó, stb. Rá is kérdezett, hogy ilyen jól megy a magyaroknak és ilyen jól áll a gazdaság? Köpni, nyelni nem tudtunk, csak próbálkoztunk a válaszadással. Most akkor mi van? Mert tényleg akárhová nézünk, mindenki ezerrel vásárol és van is sokmindene. Közben meg panaszkodunk, h nincs pénz. Most akkor mi van?

Kérdés: üdülési csekket minden MOL kút elfogad? Kaptam egy kisebb összeget, egy nyaralás nem jönne ki belőle, de 1-2 tankolás igen. ÉS mind a 100%ot lehet üzemanyagra költeni? Köszi a választ.

Arwen
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Fibi és dedjei szépek, Kamilla is és Rájli meg Bence képek is szuperek! :)
neet
neet

Nuk,
Fejlesztő után is tudtok jönni, ha gondolod :wink:

Barbi,
Olyan szép, h ilyen ajándékot kaphatod apósod :)

Mása,
Majd gyere mesélni a napjaitokról? :wink:

Deni,
Egy pár hét múlva derül csak ki, mert most nagyon sokan szabadságon vannak és hát a döntés emiatt igen csak elhúzódik. Felvilágosítás :lol: És milyen szép vendégeitek voltak. Nagyon jók a képek, Bencén most látni igazán, h tiszta tesó és h Bálintod ilyen lovagias :D Közös szerelés rulez :D Kamilla már most szereti a műszaki dolgokat? :wink:

Zsuzsa,
Üdv itt :) Ha jól tudom, Holba dokinál Vica szült :? Mostanság nem jött, lehet, h jobban járnál, ha írnál neki privit: Vica94.

És ma láttam a reggeli műsorban a Fülöp dokit, legalább tudom, h hogy néz ki :)

Kisün,
Cumi rendeltetésszerű használata :lol:

Macs,
De szupik a képek :D Ábel milyen édes pofit vág, és Bálint milyen huncut :D Mamit csodáló kép is rulez :D

Neet,
Az üzemanyag elszámolást nézd meg itt, mert vmit változtattak :? :
http://www.udulesicsekk.hu/

Kép Kép
curse

na, most már egyre több emberrel értek egyet... :shock: mivé lesz igy a világ??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és képzeljétek, tegnap megszereztük az első hadi sebünket :) A konyhában kolbászolt utánam a csaj, amikor azt vettem észre, h mindkét keze véres :shock: Gyorsan felkaptam, megnéztem és meg is találtam a ludast. A jobb kéz mutatóujján le kapta egy pici helyen a bőrt. Hát nem semmi volt elállítani a vérzést. Egyszerűen nem engedte a kezét, h megfogjam hosszabb ideig. Azt volt a szerencsém, h épp alvás idő közeledett, így bealtattam magamon és utána elállítottam a vérzést :)

Ebből a dologből kiindulva a kövi kérdésem lenne felétek :) :Ti milyen esetekben fertőtlenítetek (pl. mekkora sebnél stb) és mit használtok?

Kép Kép
curse

Macs,
nem a buziságban a példaképem, de sztem ha egy gyereknek buzik a szülei, neki sem a buziságban lesznek a példaképei. Szóval, ezért gondolom,h ez nem fertőző, attól még nem lesz buzi egy gyerek, h a szülei azok...

én most az egyszer toleráns leszek, és életet szavazok nekik...a pedofilekről már másként gondolkozom...(na, és ezzé pl lehet lenni, ha apa is az volt...úgy hallottam)

Neet,
üdv a franciáknak.
Anno tőlem is megkérdezték Amerikában ,h van e TV-nk, és hogy voltam e már tengerparton, meg úgy egyébként házakban lakunk e, vagy lakókocsikban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Köszönöm,hogy velem együtt örültök :lol:

Macs:
de bizony,akkor voltam én is a H-ban :twisted: Sajnálom :(
Én 3hét múlva megyek csak újra.

Fibi:
szépek vagytok :D

Den:
Ti is :D

Neet:
én azt mondanám,hogy a sok új ház és autó szemfényvesztés :roll: Ezek java része hitelből van és jelentős része a hitelezőnél végzi :wink:

Ami a melegtémát illeti:mi,mint a politikában,ebben is konzervatívok vagyunk 8)

petergabi

őőőőő....Zsána,
én sem ezt szándékoztam mondani... hanem épp azt, hogy a példaképségnek semmi köze a buzisághoz :D persze, hogy nem fertőző a dolog
zárójelben azért hagy jegyezzem meg, hogy azért nem ez az egészséges, ugyan úgy, ahogy a csonka család sem... és arra sincs semmi gari, hogy a homo pár jobb/roszabb leszen az évek alatt, mint bármely gyerekvállaló hetero pár. ugyan úgy szeretnek, kiszeretnek, elválnak, összevesznek, boldogok, szomorúak stb, mint a heterok, vagy a bi-k, de azért a fiú-lány páros a természetes...

no offense, semmi bajom velük, sőt, nekem is van meleg barátom :) de többek közt épp azért kedvelem, mert az élete nem erről, irányultságának reklámozásáról szól. Egy remek ember :) mint pl F.M is az volt :D

szóval nem ám félreérteni :)
macskanyu

Hát én behaltam rajtatok! Ez a sok buzizás ! :mrgreen:
És abban Denivel értek egyet, hogy a gyerek úgy kezel pl egy homo párt ahogy a szüleitől látta. Azaz ha otthon meg a hülye buzizás akkor a gyerek is le fogja őket nézni stb stb

Egyébként én eddig egy "igazi" homoval taliztam az életbe, bár lehet, hogy többel is csak azok látens-buzik voltak....szal az előző munkahelyemen a Nárayval taliztam többször is és amikor először láttam persze rögtön ez jutott eszembe: ÁHÁ ilyen egy buzi közelről! És úgy néztem rá, mintha valami különleges állatot látnék pl a Zooban...aztán dolgoztunk együtt és kb az 5. percben már eszembe se jutott, hogy ő buzi, mert teljesen kész voltam attól, hogy mennyire ért ahhoz amit csinál és milyen tehetséges!! És onnantól már "normálisan" néztem rá, nem úgy mint egy érdekességre :)
Mert szerintem nálunk a buzik még mindig "különlegességnek" számítanak, akik mögött az emberek összesúgnak, hogy némáá egy buzi!

Deni: köszi a lehetőséget :) a srácok szenzációsak ! És Kamilla még sose játszott el igy senkivel! Teljesen meg voltam lepve :o

Fibi képek is szépek :)

Votiv: café - jesz ;)
Isti!!! :P
Lili: porcelánbőr+vörös hajzuhatag=minden pasi összecsinálja majd magát tőle, és ha már itt tartunk akkor minden leszbi is ;)

Curse: szerda is jó meg csüt is nekünk!

Nuk: ööö nem is emlékszem mikor láttam utoljára híradót, de ezek szerintem nem vesztettem túl sokat, ha ez a vezető hír mostanában!

Mása: várjuk ám a szülisztorit!!!

Arwen: GYERÜNK! GYERÜNK!++++++++++++

Tesz-veszben és VAterában bárkinek szívesen segítek!

Rylie
rylie

Curse :) Nálunk Betadine a nyerő mindenféle sérülésre. VAn egyébként kenőcs formában is. Én még a szúnyogcsípést is azzal kenem, ha kaparássza a ded, mert egyszer egy kiránduláson alig értünk le időben a hegy tetejéről egy kisfiúval, aki elkaparta koszos kézzel a csípést és vérmérgezést kapott. Szóval Betadine alavető egy gyerekes háztartásban. No meg nem csíp :wink:

indianyo

Rec,
uramatyám, hát megtörtént ez is :mrgreen: :mrgreen: Kúttal mi a helyzet?

Rylie,
szépségesek vagytok :D

Fibi,
ti is :D

Macs,
én ezt megfordítanám: attól, hogy valaki jó ember, vagy rossz ember, még lehet hetero vagy homo is. A szélsőségek engem is zavarnak :D

Zsan,
én akkor éreztem azt, hogy igen, teljességgel elfogadtam a másságot, amikor arra a kérdésre, hogy ha Dóci nőt választana társául, azt válaszoltam, hogy tökmindegy, csak boldog legyen :wink: És innentől nem tehetek mást, mint hogy 100%-osan a gyerekeim mellett állok, bármit is választanak.
És pont ezt mondtam: az az érv, hogy a meleg párok gyerekei nagy veszélynek vannak kitéve, hülyeség, mert ilyen érv alapján a hetero párok gyerekei meg "biztonság"ban lennének...

Neet,
ÉLJÜNK! :D

Arwenről nincs hír???

Curse,
szegény Adéld... én bármekkora sebet kimosok, ha koszban császkált, akkor oxycort vagy jód. Jobb, mint ha elfertőződne :wink:

Gabi,
valahogy sejtettem, hogy ebben sem a liberális álláspontot támogatod :wink: :mrgreen: :mrgreen: És komolyan: szíved joga!

És itt hadd mondjam el, hogy IMÁDOM ezt a topikot, mert az ilyen borzasztóan kényes témákról egyrészt nem hallgatunk, másrészt nem anyázzuk egymást, sőt: lehet ÉRTELMESEN beszélgetni róluk. 8)
kisün

Curse,
természetesen Adél d nélkül

v
kisün

Kisün: akkor én is tökre elfogadom a másságot, mert ha Kamillára gondolok mindegy nekem majd hogy kit szeret, csak boldog legyen! :P ööö bár ha jobban belegondolok.....biztos lenne olyan szitu amivel csak lassan tudnék megbarátkozni :roll:
Ha mégis egy lányt választana azt azért biztos elmotyognám neki, hogy akkor hogy lesz nekem unokám??? :cry:

És ha kell valamilyen "csoportot" gyűlölni akkor azok részemről a pedofilok! :evil: Mintmár egyszer említettem, én mindnek levágnám tőből! :x

Képek még:
Deni és a Fiúk
Kép
Közösen szerelnek a dedek:
Kép
És azért látszik, hogy szerelni csak egy pasi tud komolyan! :)
Kép

és ha már ott tartunk, hogy kinek milye van:
Kamilla első találkozása a kukival :)

Kép

Jó 7végét nektek!

És ezt még azért, hogy végképp velem legyen tele az oldal :mrgreen:

R

Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

Egyik olaszóra sodrán,
Ím a kérdés felmerült:
Hogy milyen nyelv ez a magyar,
Európába hogy került?

Elmeséltem, ahogy tudtam,
Mire képes a magyar.
Elmondtam, hogy sok, sok rag van,
S hogy némelyik mit takar,

És a szókincsben mi rejlik,
A rengeteg árnyalat,
Példaként vegyük csak itt:
Ember, állat hogy halad?

Elmondtam, hogy mikor járunk,
Mikor mondom, hogy megyek.
Részeg, hogy dülöngél nálunk,
S milyen, ha csak lépdelek.

Miért mondom, hogy botorkál
Gyalogol, vagy kódorog,
S a sétáló szerelmes pár,
Miért éppen andalog?

A vaddisznó, hogy ha rohan,
Nem üget, de csörtet - és
Bár alakra majdnem olyan
Miért más a törtetés?

Mondtam volna még azt is hát,
Aki fut, miért nem lohol?
Miért nem vág, ki mezon átvág,
De tán vágtat valahol.

Aki tipeg, miért nem libeg,
S ez épp úgy nem lebegés, --
Minthogy nem csak sánta biceg,
S hebegés nem rebegés!

Mit tesz a ló, ha poroszkál,
Vagy pedig, ha vágtázik?
És a kuvasz, ha somfordál,
Avagy akár bóklászik.

Lábát szedi, a ki kitér,
A riadt oz elszökel.
Nem ront be az, aki betér . . .
Más nyelven, hogy mondjam el?

Jó lett volna szemléltetni,
Botladozó mint halad,
Avagy milyen ogyelegni?
Egy szó - egy kép - egy zamat!

Aki "slattyog", miért nem "lófrál"?
Száguldó hová szalad?
Ki vánszorog, miért nem kószál?
S aki kullog, hol marad?

Bandukló miért nem baktat?
És ha motyog, mit kotyog,
Aki koslat, avagy kaptat,
Avagy császkál és totyog?

Nem csak árnyék, aki suhan,
S nem csak a jármu robog,
Nem csak az áradat rohan,
S nem csak a kocsi kocog.

Aki cselleng, nem csatangol,
Ki "beslisszol" elinal,
Nem "battyog" az, ki bitangol,
Ha mégis: a mese csal!

Hogy a kutya lopakodik,
Sompolyog, majd meglapul,
S ha ráförmedsz, elkotródik.
Hogy mondjam ezt olaszul?

Másik, erre settenkedik,
Sündörög, majd elterül.
Ráripakodsz, elódalog,
Hogy mondjam ezt németül?

Egy csavargó itt kóborol,
Lézeng, ődöng, csavarog,
Lődörög, majd elvándorol,
S többé már nem zavarog.

Ám egy másik itt tekereg,
-- Elárulja kósza nesz -
Itt kóvályog, itt ténfereg. . .
Franciául, hogy van ez?

S hogy a tömeg miért özönlik,
Mikor tódul, vagy vonul,
Vagy hömpölyög, s még sem ömlik,
Hogy mondjam ezt angolul?

Aki surran, miért nem oson,
Vagy miért nem lépeget?
Mindezt csak magyarul tudom,
S tán csak magyarul lehet. . .!
rylie

Indi:
Megnéztem és amit én szeretnék, arra pont jó lesz, az elöl ültetett kötéshez. De köszi, hogy szóltál, mert én csak olvastam, hogy 420cm, gondoltam, az elég, de látom, hogy nagyobb is van... Még jó, hogy vagy! Meg persze, ha lefogyok, még jobb lesz a méret... 8) 8) 8) 8)

Éljenek a liberálisok és a konzervatívok!!!! Sok jó dolgot írtatok, igazándiból mindenkivel egyetértek valamilyen szinten. És hogy kicsit feldobjam a témát, az a fiú, akibe 3os (általános) koromban szerelmes voltam, meleg, meg az is, akivel először csókolóztam... Ez egy újfajta nemi hovatartozás, én a meleg pasikra bukom... :lol: :lol: :lol: (szegény Zoli ezt elolvassa, biztos szörnyethal :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

(és a lánybúcsúm is a Capellában volt, életemben nem buliztam olyan jót, bár ebben szerepe volt egy hetero pasinak, de ez egy másik történet)

nukada

Rylie:
Nagyon jó ez a vers!
Erről az jutott eszembe, hogy csóró angolok/amerikaiak mindig csak "madafaka"-znak, mi meg milyen választékosan tudjuk azt is művelni, mármint a káromkodást...

nukada

Deni! Mi is szívesen mennénk ám! :lol: Tervezem is! Remélem hamarosan... 8)
R.J.-nél olvastam, hogy a gyerekek még másképp fogják fel a halált. Amikor Bálintod lecsapja a bogárkát azt azért teszi mert számáról vége a játéknak. Semmi terminátorhajlam!
Képek nagyon édesek! S úúúúúúúúúgy látnám már fijjaidat élőben is. :lol:
No meg persze a tündéri Kamillát is! :lol: :lol: :lol:

Nuk! Még öt óra... 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi!
Már csak 4...

nukada

Sziasztok,

Zsanci, Recca, Votiv, Zuzi és más T.I-sek... :lol: Nekem ma kerekperec azt mondták, hogy márpedig 1000 Ft mindenkinek TB alapon első alkalommal, vagyis amikor a betegés (adott Jelentkezik) és utána a kontroll már grátisz. MOst ott tartok, hogy nem is vagyok biztos, hogy jól tettem, hogy átvittem Fannit. Annyira bizonytalan lettem, kicsit azt éreztem, hogy sodródom az árral.

Meleg kérdés: nekem igen sok meleg barátom van, nagyon nagyon kedvelem őket, mert mindegyik a teljesen normális kategóriába tartozik, szépen élnek nem hivalkodó az öltözködésük stb, persze én is magánügynek tartom az egészet, itt inkább arról van szó, hogy azért ismerik be ezt a politikusok, hogy ne legyenek támadhatóak ezzel később. A másik oldalon is van néhány politikus (egyet konkrétan tudok, akit azért nem tettek meg nagy politikussá, mert nem merte vállalni másságát nyilvánosan, viszont a párt félt a kritizálástól). Szerintem teljesen mindegy, hogy valaki kit szeret és hogy érzi jól magát, ha ezt normálisan teszi, a szélsőséges embereket viszont nem bííííírom.

Na most jól leírtam és ezt már bizonyára sokan írtátok, de mint mindig megint történt egy kis galiba nálunk. Fürdéskor a kezembe maradt a zuhanynak a panelja, ergo ömlött a víz a lakásban, mert ugye ez falba szerelhető cucc.... A főcsapot kellett elzárnom, de az a pincében van, addigra úszott a lakás, űűűűűűűvöltött Fanni és elkéstünk a dokitól. Na nem panaszokodom, mert tök vicces az egész és közben pedig még meg is jött, úgyhogy nem tudom magam szagát elviselni. Na nem borzolom tovább a kedveteket... :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Rylie,
az az igazság, hogy nőknek ez bizonyos szempontból SOKKAL könnyebb, mert ők ki tudnak hordani egy gyereket, "donor"t meg lehet találni (mesterségesen is) :wink: Max. nem lesz mindkettejük biológiai gyereke... a szeretet meg nem ettől függ.
Kamilla és a kuki, na ezen behaltam :mrgreen:

Deni,
ásító Bence jajj de jó kispasi :lol: Bálint változatlanul az egyik kedvencem 8)

v
kisün

Mennyi jó kép megint, mindenki gyönyörűűűűűséges. Éljenek a legkisebbek, anyukáik, tesóik és apucijuk.

őúö3kieo (ezt meg Fanni üzeni nektek)

Kép
Kép
johanna1975

Kisün:
mikor elküldtem a hsz.-t már gondoltam,hogy nem is kellett volna leírnom :mrgreen: 8)

petergabi

Rylie, Nuk, Rec, Johi,
Privi, mail ment :) És aki még akar csatlakozni kövi szerda nálunk :wink:

Rylie,
Fú, te a Nárayval dolgoztál együtt, tyűha :D És nagyon szupik a képek, ásító Bence, szerelmes szerelők és a belemélyedő szerelő nagyon édes :D Kukis kamilla :lol:

Indi, Kisün,
Nagyon köszi :) Tegnap a sérülését kimostam melegvízzel, csak hát fertőtlenítő nem volt itthon :oops: Az az igazság, h nem gondoltam volna, h ilyen korán kezdi a tiplik beszerzését. De most már beszereztünk betadinet, meg neogranormont. Ezek szerint nem választottunk rosszul :) Mindig, ha veszek vmit a csajomnak elbizonytalanodok, h jó-e az az adott szer és az jut eszembe, h vajon ti mit vennétek :? :lol:

Kép Kép
curse

ja és egy dolog lemaradt
egy kicsit később felhívom Arwent, h mi újság :) csak megvárom, míg apa hazaér, mert Adél baromi nyűgős, nagyon nem viseli jól ezt a szeles időt és így elég nehéz bárkivel is kommunikálni, h közben sír.

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?