A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Seszi!

De jó de jó!!! Hatodika mindjárt itt van. Kép Mikorra várható a mensid?? Én abban bízok, hogí akár már a köv.ciklusban kezdeni tudtok!!KépKép

Katácska!

Ez aztán a szép szám!! Előre a blasztóért!!KépKép Várom a ma reggeli híreket!!
lkt

Sziasztok csajok!
Hát igazán fantasztikus hírekkel érkeztetek! Biztos a sok drukk is sokat segített! :-) Én is félóránként legalább egyszer gondoltam Rátok és szorítottam nagyon.

Kata, ez igen! Ennyi érett petesejtet! Ebből aztán igazán szép kisbabáitok lesznek! Várom a további jó híreket.

Seszi, nem csodálom, hogy repdesel. Most aztán jól felpörögtek az események. Nagyon hősiesek vagytok, a hozzáállásotok pedig fantasztikus! Meg lesz az eredménye nagyon hamar! :-) Nagyon-nagyon szorítok Nektek!

Duddu, ugye megmondtam, hogy már integetni fognak! :-) Nekem is 10+3 naposan volt 31 mm. Ja, és én is állandóan viszketek mindenhol. Akkor asszem mondom majd a Dévainak szerdán. Már nagyon izgulok.
Nem csodálom, hogy megijedtél a pecsételéstől, én is frászt kaptam volna. De tényleg mindenhol azt írják, hogy az nem okoz bajt. :-) Kitarás.
Ja és persze, hogy megmarad mindkettő! Nem lenne igazságos, ha hármunk közül egyikünknek sem maradna meg. Mivel már csak Te maradtál, így a képlet egyértelmű. :-) Pihenj sokat a hétvégén, alukálj nagyokat!

Lldicsi, fiad igazán komoly fiatalember már. Nagyon helyes, hódítani fog a csajok körében, jó lesz majd vigyáznod. :-)Mesélj róla sokat, már amennyire időd, energiád engedi!

Inari, köszi a hóvirágokat, igazán lelket simogatóak így egy hosszú tél után. Talán egyszer majd a mi kertünkben is lesz, csak itt még elég nagy a kupi. A kutyusod irtó aranyos!
Remélem én is, hogy szerdán minden ok lesz! Azért majd szorítsatok, mert nagyon izgulok. Nem aggódnék annyira a hasmenésem miatt, ha ne mondta volna a Dévai a lázamkor (a terhességem elején), hogy a láz még a hasmenésnél is rosszabb. De remélem, nem ártott a picurunknak, gondolom az sem lenne jobb neki, ha folyamatosan hánynék. Meg hát mitől lennék ennyire rosszul egyébként, ha nem Tőle. Remélem!

Hú, Somerset, már csak két éjszaka és gyönyörködhetsz pocaklakó(i)dban! Minden rendben lesz, ne aggódj! :-)

Melinda (13+5)

KépKép
melba

Somerset!
Igen, az első UH-on, az inszem után 3 héttel csak egy petezsák látszott. Aztán 10 napra rá már kettő volt. Az is lehet, hogy már eleinte is kettő volt, csak egyszerre csak egyet láttunk.., vagy az egyik később ágyazódott be, ami csak azért furi, mert nagyon egyforma méretűek...
Igyekszem pihenni és nem aggódni. Azt hiszem elég jól megy. Főleg az ikres könyvet lapozgatva. Egyre okosabbnak érzem magam. Kép

Timi!
Teregess, teregess! Mert nem akarom, hogy elmúljon ez az időjárás... Kép
Vendég

Tényleg történt ezzel a topiccal valami...mondjuk valami varázslat??!!! Sorra jönnek a jobbnál jobb hírek! A tavasz ezek szerint igazából meghozta a természeti csodákat, és ezentúl így lesz egészen, egszen, mindörökké (vagy legalább is amíg az összes pici baba meg nem születik Kép Kép Kép jooooo???
Mindenkinek gyönyörű napsütéses hétvégét!
Zizzy
zizzy

szevasztok Drágáim,

Szárnyas Seszi!
Ûber good hogy Viktorunk ilyen stram hapsi! NAgy gratula a népszámláláshoz, remélhetőleg révbe érsz te is az új nőgyógyival. Tessék kihasználni a rokonok adta lehetőséget, és az önös céljaidat helyezd előtérbe! Viktorunknak gyors felépülést kívánunk!

Kata,
Állati mennyiség, küldjük a pozitivitást feléjük! Virdzsike hogy van? Köhi elmúlt teljesen? Ati bátyja hogy bírja a kiképzést? Munkahelyet szard le, de rendesen és ne csinálj magadnak ebből lelki ismereti kérdést, sajnos én is sokszor végigmentem ezen- nem a lombik miatt - , de guru nénitől olyan lökést kaptam a héten, hogy azóta csak a budin ülök és küldöm a termést feléjük! Remélem a tavasz szépsége meghozza a kedvet a tüsziknek a maradáshoz!

Duddu,
Esetleg néha beiktathatnád a mosdás-féle tevékenységet, mert a kosz néha viszket! Tessék pihenni és magatokra figyelni! Ne akarj a későbbiekben majd csak-feküdni, mert az elején izegtél mozogtál! Hallgass Dia nénire és élvezd a törpéket odabent! Sanyi bácsi hogy van?

Gigi,
Szívesen lennék a helyedben, hogy virágokat dugdozzak a kertben, mert most a tavasz jöttével teljesen gyagya lettem! Gondolom már nádszál karcsú vagy és Viktor is rendesen karcsúsodik, remélem hősiesen csinálja, mert utólag az ember olyan büszke tud magára lenni, ha sikeresen végig harcolja. Oli-brigádvezető! Dobsz majd képet, mert ahogy Domit is elnézem Ti is biztos óriási változásokon mehettek keresztül! Remélem Kevin bírja még a kiképzést!

Domi anya!
CSávókád irtó sokat nőtt és fejlődött! Próbálj szakítani ide is egy kis időcafatot, mert nagyon hiányolunk! Tamás úr hogy van? Egyszer akartam kérdezni, hogy az anyaság előtt mivel foglalkoztál? Mikor mennél vissza dolgozni?
Domikám! Dobd el a cumidat, mert akkor aztán végképp megnyílnak előtted a lehetőségek!

Tegnap lehetőségem nyílt megetetni Enigma Pannát! A kölykök nagyon ügyik, igazi trendi gyerekek, Dia rengeteget foglalkozik velük, na jó Zuxx macho csávóra is jut ideje-aki még mindig állatian néz ki - na remélem most el is pirult, már rég építettem az image-ét - . Dia még mindig szoptat, hát erre ne mondjak semmit, csak szimplán meghajolok előtte.

Ja nem is mondtam, hogy Krisztiánnak a népszámláláskor találtak valami coli nevű egyedet a spermái között és így tök rendesen küldtek – doki Tímea- neki postán a Kaáliból receptet. Mindig van valami vele. Erre az idényre letudta a síelést is, én pedig cserébe felújítom a ruhatárunkat. Ezt értsétek szó szerint! A fogyókúrát lassan befejezem – április 4. – múlt héten már elértem az álmot 64,9kg. Állatira büszke vagyok magamra és élvezem az új helyzetet! Látom Krisznek is tetszik a dolog így majd annál inkább igyekszem megtartani az elért eredményt! Ja ez a ciklus spontánja nem sikerült, de majd április 3-án megyek a mostani UH-ra és meglátjuk hogy hol érik a peti, ha megint a balon akkor a következő ciklusban kezdjük az inszemet, mert nem sok értelme van így a dolognak! Én azért bízom benne, hogy most jó útra vezérel a természet és végre kegyes is lesz. Guru nénivel jól haladunk, energiáim szépen felvették a helyes irányt, újabb testgyakorlásokkal pedig próbálom terelgetni őket. Ja most heti rendszerességgel mikrodermabrázióval –aluminiumos homokszemcsés vákumos cuccal csiszolják az arcbőrt, pakolás és masszír hegyek- frissítem az arcom, hát mit ne mondjak használ én meg élvezkedem, bár a jövő héten már vége a kúrának, mert napsütésben nem lehet csinálni.

Stella,
Szerintem ideje lenne bevallani, hogy szerdán az UH után a Sláger Rádiós bulin vettél részt – mint mindannyian tudjuk az nap Pécsett voltak! Remélem a mosógépet beállítottátok! Állati, hogy ilyen könnyedén megbirkózol a spontán szülés gondolatával, reméljük a fiúk segítőkészek lesznek! Beszarok, hogy már ezért szurkolunk! Amikor még annyi volt hátra mint amennyit most betöltöttél akkor is kórházban voltál, most meg lassan odakészülsz csak éppen másért!

Hajnesz, Lkt,
Nincs véletlenül múlt heti TV újságotok, amiben van vasárnapi (március 19.) Animal Planet műsor, mert feltétlen meg kell szereznem. Reggel 7-10 között ment egy program, amiben egy család létrehoz egy rezervátumot a szerencsétlenséget szenvedett kölyköknek, akiket ők nevelnek fel, majd szépen visszavadítják őket. Volt benne egy majmos fürdőkádas jelenet és ha csak rá gondolok fetrengek a röhögéstől. Sajnos a neten már nincs fent azaz napi program, és nem tudom hogy találjam meg!
Hajrá előre! Nagy valószínűséggel akkor májusban lesz a varázs műtét, remélem minden mást addigra ki tudtok zárni, mint problémát!

Timi néni,
Eszemben vagy sokat, meg az a csirkefogó Keksz is, mindjárt itt a szülinapja, remélem készültök valami meglepi bulival! FanThomas Tibinkkel mi az ábra? Remélem időként helyrebillented az egyensúlyát, hogy tudja merre kell az irányt vennie a jövőt illetőleg! Puszillak ui: a mi meglepcsink már megvan, csak a Tibién még dolgozok!

Inari,
Hát babóca már ül ezek szerint! Nagy gratula4! Pihentess! Vanta-jegesmedvét külön vakarászd meg helyettem is mert egy szőrmammut nekünk is elférne, bár ha Krisztián lábára gondolok akkor lehet hogy az is segítene az állat-feeling kiélvezéséhez! Uraddal mi az ábra?

Na most eldugulok. Úgy tűnik a reggeli kávé jól felpörgetett!

Puszi Nektek Farkasok J

Kép
farkasok

Zizzy!
Igen és ilyenkor be is indul a gépelőkéje mindenkinek. Csak aztán győzzük követni... Kép Kép

Melba!
Nagyon bírom a neved. Nekem is van egy Melinda ismerősöm és Melbának hívjuk, pedig sokan azt mondják, hogy béna, de szerintem vagány és kedves! Kép
Köszi a megnyugtatást, csak nem lesz semmi.
Viszketés: Nekem ilyen kicsi pöttyök, mint a szúnyogcsípés csak 1000-szer jobban viszket. Fontos, hogy nem szabad vakarni! Ezt nem mindig bírom teljesíteni... Kép
Folyamatos a hasmenésed, vagy csak alkalmi? Mert nekem alkalmi és arra azt mondta, hogy nem baj. Ha folyamatos, akkor lehet a Magne B6-tól és akkor lecserélnénk másik magnéziumra.
Persze, hogy minden rendben lesz, hiszen Dévai doktorunk is tudja a dolgát, nem igaz?? Kép És már csak 4-et kell aludni!

Jucuskám!
Micsoda pörgés! Hű, de hiányzott már ez nekem! Már épp fel akartam állni a géptől, mikor láttam, hogy írtál!
Igazad van! Melba! Lehet, hogy ki kéne próbálnunk azt a szappan féle izét?? Kép
Most tényleg szigorúbbra veszem a figurát és döglök, meg döglök! Nem is hiányzik más. Na jó, holnap megyek nagyihoz egy nagy névnapi ebédre, de talán az nem oly fárasztó... Kép
Sanyi bácsi jól van, szolidarít velem, már ami a pocifújódást és az álomkórt jelenti. Most épp már visszadőlt az ágyba, mert a reggeli nagyon kifárasztotta szegénykémet.. Kép Egyébként nagyon gondoskodó, sőt néha szigorú is. És elég jól viseli a nyűgjeimet, úgyhogy megtartjuk!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Újabb örömhír: nyolc szabályosan megtermékenyült petesejt van! Eddig kísértetiesen hasonló minden mint az első lombiknál, a fontos különbség hogy sokkal nyugodtabbak vagyunk mint első nekifutásra. A második különbség remélem az lesz, hogy ezúttal sikerül!!!

Rengeteget írtatok, igyekszem majd reagálni mindnekire, de ma újra megpróbáljuk Virágot beoltatni, csütörtökön mikor vittük nem volt rendelés.

SESZI!!! Hip-hip! Remélem a tegnapi nap szerencsét hoz nekünk! Örülök hogy egy nehéz fordulóponton ti is sikerrel túl vagytok!

DUDDU! Nagyszerű, hogy mostmár egyre több bizalommal lehetsz, miszerint két gyerek fog otthon sírni hónapok múlva! Nagyon örömteli hír!!

Jövök majd lányok!
Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

SesziKép Szuper híreket hoztál, csak így tovább!!
KatámKép A fentieket tudnám ismételni, miszerint szuper híreket hoztál, csak így tovább! Pihizz sokat, minden OK lesz!!!
DomikaKép Milyen nagyfiú már! Nagyon helyes!!
KismamikKép A viszketés (ahogy én tudom) nem túl jó. Persze vannak változatok. Lehet azért mert szárad a bőr és akkor tök normális - nekem a hasam viszketett mindig ezerrel. De ha már nagyon és mindenhol viszketsz, akkor az lehet más miatt is és az már nem vicc. MelbaKép szerintem neked a Dévai biztos kérni fog egy májenzim labort és abból okosabbak lesztek. Ha ott nincs gond akkor az jó.
RékaKép Remélem elmúlik a pecsételés. Ha nem változik, szerintem azért nézesd meg, talán egy kis utrogestan nem ártana - de szerintem semmi vész. Bízz a dokidban, az fontosKép

Na mentem, megyünk ma partizni - igazi barátnős babazsúrba.
Jó hétvégét!

pussz

Köszi a sok dícséretet amit a bébik kaptak!!!
enigma

még Rékának. Most nézem, hogy már a 11. hét, akkor utro már nem kell, a lepények dolgoznak. Talán az egyik nem tapad jó helyen, vagy tényleg hormonális. Megnyugtatásul nekem pont ilyenkor szabályosan vér volt. Ja és egyidőben írtunk, ezekhez a pöttyökhöz nem tudok szólni, ez más mint amiről én írtam.
JuditkámKépKépKép Zuxxnak felolvastam! Most még dögösebb, frissen borotválva, illatozva, belőtt séróval. Most lépett ki az ajtón, talán összefuttokKép Köszi a tegnapi segítséget - az egész Farkas család a Zuxx ikrek fürdetésénél segítkezett.
GigiKép Bármikor lehet dögönyözni!!! Komolyan!
KataKép Előre a blasztokért!!!
MelbaKép Jaj, nem akarlak ám megijeszteni, tuti rendben lesz minden. Nekem semmilyen értékem nem stimmelt sosem (a rettegett összfehérje semKép), aztán mégis rendben voltunk!
enigma

Kata!
Így kell ezt! Szép nyugodtan! Kép
Nagyon szép szám a 8!! Nagyon örülök! Kép

Enigma!
Szerintem sem progihiány a gond, az már odébb van.
Egyébként állítólag még nincs méhlepény, görcsölget is oldalt, ami dokinéni szerint a sárgatest aktivitása.
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy rossz helyen tapadt, annyira szépen egyformán helyezkedtek el.
És Neked mitől volt vérzés? Ki dudja már?? Kép

Egyébként akartam kérdezni, hogy annyi apró ikres kérdés merül fel bennem. Egyszer kikérdezgethetnélek? Pl. milyen babakocsitok van, meg hogy alszanak, meg hogy oldod meg, hogy egyik itt, másik ott... meg még ezer millió. De csak ha nem gond Nektek. Kép

No mostmár tényleg megyek és ledőlök picit.
Tsók mindenkinek!
Vendég

RékaKép
Még mielőtt megyünk válaszolok. Nekem pont a rossz helyen tapadás miatt volt a vérzés, de ez tök gyakori. A méhszájnál tapadt az egyik, de ahogy növekedett a méh, ez meg is szűnt (2 hét). Lepény már van, már a beágyazódás után kezd növekedni és lépést tart folyamatosan az embrió fejlődésével. Már termeli a progeszteront, átveszi a petefészek szerepét, ezért nem is érne semmit az utro. Nekem még oral írt fel a vérzéskor Dévai, de kihánytam mindent, úgyhogy abbahagytukKép
Különben nagyon szívesen válaszolok mindenre, csak kérdezz. Kedvenc témám a babakocsi! Most készülünk a 3.-at megvenniKépKépKép
enigma

Réka! Kép
Innen is sok puszi a kis táncoslábúaknak! Kép Szerintem 10+2 és 10+5 egyszerre simán lehet. Kép

Timi! Kép
Mensi még sokára várható, kb. 20 nap, de nem baj. Ez a 20 nap már igazán nem téma, úgyis gyorsan és mozgalmasan fog eltelni. Kép Nálatok, veletek mizu?

Dudu! Melba! Kép
Nagyon helyesek vagytok, annyira jól estek a szavaitok. Tisztára meghatódtam. Most kicsit érzékenyebb a lelkem, az elmúlt napok rendesen lecsapódtak, még hajnali 2-kor sem bírtam elaludni, és akkor is csak egy felületes álomba sikerült merülnöm. De nem baj, mert reggel 8-kor már csörgött a telefonom... nem találjátok ki, hogy mi történt! Kép (még nem árulom el, csak a végén.)

Dudukám! Kép
Pecsétkéknek csak az UH képen volt helyük, üzenem a hormonjaidnak, hogy azonnal hagyják abba a szórakozást és ne rémisztgessenek!!! Ha arra vágynál, biztos inkább szellemvasutaznál! Kép
Kényeztetős Sanyi apát pusszantom! Kép Vigyázzon is a kis pörgős asszonykájára!
Ja, jut eszembe. Anno a szülésznő barátnőm mesélt egy kismamájáról, aki extra-maxi tele volt ilyen viszketős terhességi pöttyökkel. Akkor azt mesélte, hogy ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, egyedül a gyerekkorunkból ismerős patikai "rázókeveréket" mondta, hogy lehet használni és enyhíti a viszketést.

Jucuskám! Kép
Hát te is végre itt vagy! Üdítő, vidám soraidat mindig annyira szeretem olvasni! Már nagyon vártam, hogy guru néninek megjöjjön a "hatása", mert hiányzol innen nagyon! Pergő nyelveddel úgy látom nincs gond Kép, érezhetően jó úton jártok már! Inszemet már várom, tutira ez vezet révbe Benneteket, és meglátod, szép vagy, csinos vagy, friss vagy, tele energiával - ha így folytatod, tutira még idén nyárig megéled a Csodát, amire már milyen régóta vágysz!!! Kép
Pannuskát etetted??? Júj, irigy-irigy! Kép
Krisztiánnal együtt csókoltatlak, gyere újra, gyere hamar!!! (Szárnyas Seszi Kép)

Enigma Tejcsárda Kép
Pusziltatom soxor kegyedet és a tündér gyerkőcöket! Jó babazsúrt mára! Kép

Kata! Kép
Szuper petegyáros vagy!! Nagyon szorítok nektek, szinte folyamatosan gondolok rátok - nagyon egyidőben érnek utol bennünket a sorsdöntő pillanatok! Kép Remélem a sikerszériátok ezúttal 9 hónapig meg sem áll! Kép

Úgy tűnik, Fortuna Istennő jóidőre ledekkolt most nálunk (kopp-kopp-kopp), igyekszem nagyon jó háziasszony lenni, hogy sokáig maradjon! Kép
Boldogságom most már teljes: szóval 8-kor csörgött a telefonom, drága oldalbordám volt az, hogy elmennék-e érte. KépKépKép Hát persze, hogy elmentem! Alig több, mint negyedórába tellett a teljes reggeli készülődésem (nem tudom, mikor futottam ilyen jó időt utoljára Kép), és most már itthon szuszog, a tv előtt nézi a csukott szemhéjait. Kép Neki sem volt túl fényes éjszakája, a mellette fekvő bácsi elég rosszul volt, így az osztály összes ügyeletes nővére és dokija sertepertélt a szobában az álommanó helyett.
Majd én jól vigyázok rá... Kép

Seszi
seszi

Sziasztok!

Bizony, bizony, Zizzykém, varázslat történt! A tavasz meghozta és meghozza mindenki szerencséjét! Sikerszériánk mostmár véget sem ér. Tuti. Én drukkolok nagyon.

Köszi, Duddu a névdícséretemet. :-) Ált. szeretni szokták, mert mindenkinek az a fincsi Melba csoki jut eszébe róla. Egyébként meg a nevem rövidítéséből jön: MELinda BAnkó. :-)
Nekem kiütéseim nincsenek, csak marhára viszketek, bár kenegetem magam rendszeresen. Persze, lehet, hogy tényleg a kosz... :-)
Megnyugtató, amit írtál az oldalfájásról, mármint hogy a sárgatest aktivitását jelzi. Mert nekem is sokat fájogat és néha megrémülök tőle.
A hasmenésem immár 3 hete tart, annyit jelent, hogy reggel megyek a szokott időben, de akkor, bocs, folyik. Van olyan, aki szerint ez nem hasmenés, a Dévai egyértelműen annak írta. Szerencsére a széklettenyésztés negatív lett. A MagneB6-tól és az Elevittől nem lehet, mert kipróbáltam azok nélkül, az állapot maradt, de a lábgörcsöktől megőrültem. De azért kösz a tippet. Úgy látszik, nekem ez jut hányás helyett, mondjuk egyik sem jó. Csak hát ilyen tünetről sehol nem olvasni. Meg igazából a hasam szokott görcsölgetni , nem nőileg, és olyankor félek, hogy árt a babónak. De azért remélem nem lesz gond.
Bízom a Dévaiban és számolom a napokat. Hál'istennek szerdáig már tényleg nincs sok. :-)
Nagymaminál az ebéd csak jó lehet. Lehet, hogy még jól is fog esni valami! Én anyuéknál és anyóséknál tudok jót enni mostanában egyedül.

Kata, az, hogy nyugodtabbak vagytok, nagyon fontos, bizti meghozza az eredményt! Hajrá petécskék! :-)

Köszi Enigma a nyugtatgatást, most egész jól célba ért. :-) De azután, amit írtál, biztos mondom azért Dévainak a viszketést. Csak nem akartam annyit nyavajogni. Jó napsütéses partitok lesz, jó szórakozást!

Seszi, ez aztán az igazi hétvégi meglepi! Látod, ha egyszer egy üzlet beindul! Csak aztán vigyázz, nehogy négyes vagy ötösikrek legyenek a végén! Fortuna Istennő tuti Nálatok marad mostmár, de azért én is lekopogom, ne aggódj! Szép nyarat hoz Nektek, egy nyugodt nyárvégi második trimeszterrel! Kívánom nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, ...! :-)

KépKép
melba

Seszi
Fantasztikus egy férjed van! KépKép
Somerset
Az injekciók közül mind olyan amit be tudsz magadnak adni, vagy ügyelet is kell hozzá?Neked négy fajta injekciót kellett egyszerre beadni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ja, és Kata, ilyen rossz kezdet után (köhögés, főnök)csak jó vége lehet a hónapotoknak! Az utolsó ciklusom kezdődött a legrosszabbul (ciszta, majd kóbor folyadék a méhemben) és lám, milyen jó vége lett! :-) Úgyhogy nyugi, sok jókedv és sikerül! Majd mi izgulunk helyettetek is! :-)

KépKép
melba

Kagyló:
Én nagyon bátortalan voltam és a beültetés előttig elmentem beadatni. Aztán utána erőt vettem magamon és beadtam magamnak. Ezt már has bőre alá kellett és csak fél ampullát három naponként. Ha újra kezdeném (remélem nem kell) beadnám magamnak az összeset. A Menopurt a fenekembe kaptam, nem tudom, hogy azt lehet-e máshova, mert oda elég nehézkes magadnak beadni.
Nem kellett egyszerre 4-félét beadni. Volt, amikor kettőt, v. reggel kétfélét + este egy másikat. Aztán volt, amikor csak egyet. Ne félj tőle, egyáltalán nem vészes ! A végére úgy belejössz, hogy meg sem érzed !
somerset

SesziKép
Nagyon örülök Nektek! Mikorra lesz meg a pontos eredmény? Vagy már írtad csak én nem vettem észre?
Párodnak jó pihit és lábadozást!

JuditKép
Már nagyon hiányoltalak!
Gratula a sikeres fogyókúrához! Nagyon bírnám, ha most hirtelen összejönne a babó és elkezdenél újra gömbölyödni! Szerintem ebben Te is benne lennél, nem?
Coli-t írtsátok ki, mert nincs ott semmi keresnivalója!
A Slágerrádiós buli nekem most valahogy nem jött át Kép!

DudduKép
Remélem már elmúlt a pecsételés!
Pihenj sokat és add át pocaksimimet a két kis kalimpálónak!

Viszketés: eddig nekem is csak a hasam viszketett, mert már irtóra feszül rajta a bőr.
De tegnap már mindenhoz vakaróztam és jól meg is ijedtem, mert nekem is rémlett valami, hogy ez nem jó.
Szóval hajnal 3-kor felkeltem és rácuppantam a net-re. Eredmény a terhesség végén gyakran előfordul és a vércukorszinttel van kapcsolatban (persze ezer más oka is lehet).
Diétával rendbehozható.
Szerintem nálam most ez a baj, mert az utóbbi időben eléggé elszaladt velem a cukrászpult Kép!

KataKép
Gratiula a petikékhez! Remélem jól sikerült a randi!!

EnigmaKép
3. babakocsi?????
Eddig milyenek voltak és mi volt velük a gond?

Hú, Csajok. Tök bekeményedett a pocakom Kép!
De nem kell aggódni, úgyis elmúlik. Amióta abbahagytam a mgnéziumot nem volt se keményedésem, se fájásom.
Lehet, hogy mégiscsak áprilisi babáink lesznek!

Pusza
Stella
37+2

Kép
stella9

Lányokok! Kép
Köszi a tündéri hozzánkszólásokat! Kép

Stella! Kép
Nagyon úgy fest, hogy április! Kép Naggyon tuti lenne! Node addig még van egy egész hét, szóval csak óvatosan, a "te korodban" ikrekkel szerintem sosem tudni. Kép

VIKI!!! Kép ANDRÁS!!! Kép
Tök jó volt veletek beszélni! Még egyszer nagyon-nagyon köszi mindent!

Puszi:
Seszi
seszi

SziasztokKép

JuditKép
Végre, hallani már rólatok valamit.
A fogyás most sajnos eléggé megállt. Kéne rá mozogni, de nincs energiám. Bár ma bicikliztem és fociztam a keresztfiammal. Akit meg is vertem 10-3-ra, na erre megkaptam,hogy milyen szégyen egy nyanyától kikapniKépKép Így múlik el a dicsőség..... Viktor még nem kezdte el a 90 napost. A gondolattol, hogy naponta több félét kell kutyulnom, kiráz a hideg. Nem tom mi lesz. Oli brigádvezetőnek még folyik az orra meg köhécsel, de a kedve nagyon jó. Irtó sokat dumál már, jókat lehet rajta röhögni.

RékaKép
Egyszer én is barnáztam. Rohantunk az orvoshoz. Kiderült, hogy azért volt mert a szervezetem még emlékezett arra, hogy akkor kéne menstruálnom. Számolj utána, hátha most lenne a ciklusod kezdete. Ha erősödik akkor tényleg nézesd meg magad.

EnigmaKép
Ha Olivér teljesen jól lesz akkor szeretnénk majd titeket meglátogatni. (valamelyik hétköznap) De attól tartok, hogy addig még sok víz fog lefolyni a Dunán. Milyen volt a buli??

SesziKép
Jó volt olvasni, hogy olyan szeretettel mesélsz Viktorrol. Minden rendben lesz most már. Hajrá-hajrá!!!!

Többieknek sok puszi!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Enigma!
Gyönyörűek a skacok,nagyon sokat fejlődtek.KépÚúúúúgy szeretnék már találkozni veletek!!!"Ezt mindig leírom.Kép"Irigy,irigy a szomszédasszonyokért.KépKépJól vagytok?Puszi.

Judit!
Imádom a dumádat!Kép
Én is mindig riogatom Domit,hogy dobja már el a cumit mert kifelé fognak állni a fogai és nem tetszik majd a csajoknak.Ekkor kikapja a szájából,de amint elfordítom a fejem már cumizik is tovább.KépKépKép
Szerinted sokat fejlődött?Én nem veszem észre mert minden nap látom.KépKöszi,hogy hiányoltok,jól esik ám.KépTamás úr melózik ezerrel és Angol órára jár.KépMa kicsit "megmostam a fejét",mert Domi lezúgott mellőle az ágyról és jól beütötte a fejét.És ez miért volt?Mert a drágám ahelyett,hogy a gyerekkel játszana,meccset nézett.De úgy,hogy a külvilág megszűnik csak ő és a tv léteznek.KépKép

Én vendéglátós vagyok,utoljára boltban dolgoztam.De éppen most képezem át magam dajkának.Kép"Suliba járok."Úgy gondoltuk végig itthon maradok Domival.Valahogy mindig az van bennem,hogy ha már 5 évet vártunk rá,akkor nem fogom bölcsibe adni még ha nehéz is így anyagilag.Aztán majd együtt megyünk oviba és együtt végzünk "délután",persze külön csoportban.

65 kiló?Ja bocsi 64,9Képjuj de jó!Én megboldogult lánykoromban voltam ennyi.KépÉn most sauna övet használok,de nagyon sok hájat kell leolvasznaia.KépFélek idő előtt felmondja a szolgálatot.KépKép
Irigy a masszázsért!Hajrá,hajrá spontán bébicsek!Nagyon szorítok!KépPuszi.

Réka!
Nyugi nem lesz semmi baj!Köszi a túra invitálást.Kép

Lányok mindenkinek nagyon nagyon szorítok!!Igyekszem többet jönni.Jó éjt!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

RoxiKép WishKép megvagytok az iwiwen

Stelláról valami hír?? Kép napok óta nem vagyok képben. Állandóan az előbb említetten lógok. Megtaláltam már egy csomó régi osztálytársam, szerelmem...Kép
oké,most olvastam, Stella egyben

puszi, jó éjt!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Szekrénypakolás közben találtam 16 ampulla progeszteron injekciót. Ha valakinek szüksége lenne rá, ingyen odaadom, nekem már nincs szükségem rá. Elérhetőségem: adrivolcz@yahoo.com, vagy 30/9777077
Üdv
Adrienn
audrey

Sziasztok lányok!!

Kata ez tök jó hír!! 8!!! Kép Nagyon szorítok, hogy ha berakják a lurkókat, ott is maradjanak, hisz jó helyen lesznek!! Kép

Én most takarítottam ki a lakást,és picit fáj a hasam. Remélem nem tettem ezzel rosszat magamnak, és nem ezen fog mulni, hogy baba lesz, vagy nem.

Ági28

Jaj lányok! Már én is régóta készülök megírni, hogy nekem is maradt 1 doboz DUPHASTON tabletta, 1 boboz(1 ampulla) MERINOAL injekció, és 1 doboz (3 ampulla)CHORAGON injekcióm. Ha valakinek szüksége lenne rá, szívesen elküldöm!
(hajnalt@gomortel.hu)
nikosz

Andi,Eszter!
Én is megjelöltelek ismerőseimnek a iwiwen titeket.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajócák!
... bár ez egy kicsit diszkriminatív megszólítás, ha Farkaskomára, vagy StellApára gondolok, úgyhogy bocs fiúk! Kép

Lányok!
Először is köszi a hozzászólásokat, pecsételés átváltott még gyengébbre, így már szinte hétköznapi szinten tart, úgyhogy béke van.. Kép

Engima!
A babakocsi kérdés engem is nagyon érdekel. Pont a múltkor nézegettük őket. Háát fogalmunk sem volt, hogy melyik milyen. Persze van véleményünk, de lehet, hogy nincs igazunk... Kép
Meg ilyeneken töröm a fejem, hogy nem elég, hogy a 4.-en lakunk és nincs lift, de lakáson belül is két szint van, hogy vajon ez gond-e. Pl. Mindkét szinten pelenkázó, meg ilyenek? Vagy ott cseréljük, ahol bírjuk? Mert ha csak az egyik szinten van, addig a másik babát hol hagyom? ...stb. Te ezt hogy oldanád meg?
Persze nem akarlak ennyi írásra kényszeríteni, lehet, hogy majd egyszer inkább szóban egy talin kikérdezlek, talán úgy könyebb lenne... Kép

Seszi!
Mindig felolvasom Zuramnak, amit írsz, olyan kedvesek! Kép
Hát Vityának jó a beszélőkéje, hogy most meg hazadumálnia sikerült magát! Tényleg van utóhatás, fájdalom, ilyesmi? Remélem, nem sok... Kép

Melba!
Talán nem olyan nagy baj a hasmenés, de azért mindenképpen említs Dévainknak. Fogyni nem fogysz nagyon ugye?

Stellus!
Pocaksimi átadva, megmondtam Nekik, hogy Stellanéni küldi! Kép
Ezek szerint mindenki viszket, csak máshogy.. Kép

Juca!
Azt el is felejtettem, hogy minden elismerésem a fogyóért és még szép, hogy Krisztián is respektálja! Ez a minimum! Kép
Én sosem voltam képes ilyesmire.. Kép

Gigi!
Szép lassan is lehet fogyózni. Teljesen érthető, hogy most nem ez az első! Kép Néha, gondolom örülsz, hogy élsz.. Kép

Dia!
Tök jó, hogy tanulsz!
Én is fogok, persze csak ha bírok... Kép Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Kata!

Nagyon jól megy minden, a folytatás is csak uyganilyen lehet!!

Dia!

De jó, hogy jelentkeztél!! Domi már nagyon nagy fiú, tényleg egy csomót nőtt!! Beszéddel hogy álltok??

Kérdeztétek többen, hogy velünk mi újság. Azért nem írok, mert semmi. Csütörtökön volt 2 hete, hogy dr Kromoszómánál járt életem párja, tehát jövő csüt-ig kellene eredrményt kapnunk postán, ha nem jön addig a negatív leletről szóló posta, akkor Csibikének kell felhívnia a dokit. Szóval most erre várunk. És csak várunk és várunk és várunk... Ha a genetikai eredménnyel minden ok (és az leszKép), akkor irány vissza az andomókus, aki ugye gyógyszeresen akarja Embert kezelni, amit én nem akarok, de Csibike azt mondja, hogy ő az orvos, ő tudja, mit csinál, úgyhogy hajrá...Egyenlőre leálltam az ellenkampányommal, majd akkor kezdem újra, ha közeleg az andrológus ismételt meglátogatása... Taktikázok, ezekkel a pasikkal így kell...

MIKOR TALÁLKOZUNK????? Én nagyon szívesen látok mindenkit, de én ugye Cegléden lakok, legutóbb is csak részleges találkozó volt emiatt, mert többeknek túl messze van.
lkt

Sziasztok!
Réka!
Jövőre tervbe van véve,hogy megcsinálom a jeltolmács tamfolyamot is.Most az ára tartott vissza,mert a kettő együtt már kicsit húzós lenne.Puszi

Timi!
Tuti,hogy minden ok lesz a genetikával!Kitartás,sok erőt Neked és életed párjának!KépNagyon szorítok Nektek!!!!!Ugye tudod?Kép
Domikám ha akarja akkor mondja,hogy apa,anya,papa,mama,gyertya,alma,kuka,cica.Aztán bá=bácsiKéptá=tányér,stb...De van olyan is,hogy egész nap csak azt hajtogatja,hogy kuka,kuka.KépDe mindent megért és megérteti magát.Sőt,még árulkodni is szokott.KépMár 16 foga van és villám gyorsan közlekedik és pattan fel-le az ágyra,ülőre.Szóval gyakran az infartus kerülget olyanokat csinál.KépPl:Ma amíg a függöny betettem a mosógépbe ő felmászott a szobalétra tetejére.Majd frászt kaptam amikor megláttam.Kép

Találkozóban én is benne vagyok!Jövőhéten már szép idők lesznek"állítólag".Én is szivesen látok mindenkit.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép, Téged hogyan lehet meglelni az iwiwen?
nem talállak!
puszi, anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!Kép
Ludvig Diána (Dia).Puszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

ezek a babák.., tündériek ezzel a kukávalKép! A keresztfiam is állandóan a kukával foglalkozott, vettünk is neki kukásautót, az volt sokáig a kedvence.
Jó lenne már élőben is találkozni, megszorongatni DomitKép!!
szani

HajneszKép

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOKKépKép!!!
Ma tartod?

Üdv a jóképű Vereczkeynek, ő csinálta a petevezeték-átjárhatósági műtétemet, mint látható, sikerrelKép! Veled is ilyen ügyes lesz!!!!
szani

Sziasztok!
Nos, újabb emrióhírek: hatan maradtak mára a kicsikéink közül, megy tovább a továbbtenyésztés. Holnap újra kell telefonálni.
Képzeljétek, vmiért elkapott egyfajta bizonytalanság. Talán mert a múltkor a továbbtenyésztés nem hozott sikert, kicsit ingatag a bizalmam benne. Arra gondoltam, talán jobb lenne hármat most visszakérni, háromnak meg kérni a lefagyasztását. Vagy ez hülyeség? Vagy már úgyis mindegy?
Jaj, utálok töprengeni.
Puszi, Kata

Kép
szkatácska

Tényleg Hajnesz BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!! Kép

Ági28

Kata ne töprengj, csak pozítívan gondolkodj!! :-) Én bízom a lurkókban!!
Tőlem meg mindenki kérdezgeti, hogy nem izgulok?? Érdekes nem izgulok, bár lehet, hogyha nem jön össze, kicsit magam alatt leszek, de most nagyon jól kezelem a dolgokat.

Ági28

Nagyon Boldog Hajni Napot!!!!!!!
Kép Kép Kép

Kata, bizti minden rendben lesz! Ha nem is marad meg mindd a 6, 3 mindenképp!!! A továbbtenyésztlssel pedig megnő a megtapadási esély is! Szerintem jól döntöttetek és gyönyörű kisbabák fognak születni belőle! Na jó, nem 3, csak 2! Szeretnél ikreket?
Ti választhattátok a továbbtenyésztést?
zizzy

Itt vagyok. Szerencsére egy óra töprengés után megnyugodtam, hogy Dévai biztos a legjobb megoldást javasolta, úgyhogy minden oké lesz. Hogy a múltkor nem sikerült továbbtenyésztéssel sem... hát majd most.
Igen, örülnénk ikreknek is, bár bizonyára nehéz dolog, de nagyon boldogok lennénk! Igaz, egynek is nagyon tudnánk örülni!
Dévainál meg kell jelölni egy nyomtatványon, hogy kérjük-e a továbbtenyésztést. Mi kértük, mert tényleg ezzel van a legtöbb esély a megtapadásra. Persze, így sem biztos a siker, de nő.

Kép
szkatácska

Siker lesz mindenképpen !!! Főnököd pedig pukkadjon meg, hogy 3 évig felé sem fogsz nézni! Kép
AHA is volt?
A továbbtenyésztésért kétek több pénzt?
zizzy

Szani Kép Ági Kép Zizzy Kép és Többiek Kép!
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok (igen, ma van a hivatalos Kép)
DiaKép Köszi a visszaigazolást! Végre láthattunk Domis képeket, tényleg nagyon nagyfiús már!
KataKép ÁgiKép
Megy a drukk, előre az ikrekért!!!
EnigmaKép
Valami jó kis babazsúros sztori? Kép
JuditKép
Sajna nem tudok segíteni, még csak nem is ismerős a dolog, pedig elég gyakran megy nálunk a Planet. De tuti biztos ismételnek! Na most sokat segítettem, mi? Kép
Én is szívesen taliznék már, nekem Cegléd is nagyon bejött! Kép
hajnesz

AHA csak harmadik lombiktól lehetséges, vagy ha orvosi indoka van. Pl. kemény peteburok vagy ilyesmi. Tehát nekünk nem lesz.
Nem kérnek pénzt külön a továbbtenyésztésért.

Kép
szkatácska

Hajnikám! Kép
Nagyon boldog névnapot! Kép

Seszi
seszi

Kérem nyilatkozni, kedves Topiklakók, hogy kinek lenne jó Cegléden a tali, vagy találkozhatunk Pesten valami bárban, akkor senkit sem zavarunk (habár nekem csak öröm lenne, nem zavarás, ha hozzám jönnétek).

ÉLJENEK AZ ÖSSZES MÁTÉ HAJNALKÁK!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Látod Kata így kell hozzáállni a dolgokhoz.

Én meg nem bírtam ki csak kiszámoltam, mikor is kéne megjönni nekem, elvileg most hétvége, vagy a jövő hét eleje, szóval ha átvészelem!! Reméljük!! Kép
Hajnesz köszi a druukért!! Kép

Ági28

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a visszaigazolást!Kép

Szani!
Én is nagyon szeretnék már veletek találkozni:KépRemélem hamarosan sikerül is.

Hajni!
Nagyon boldog névnapot kivánok!Kép
Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

FantomcsajsziKép
Boldog Névnapot!

KataKép
Látom időközben volt hezitálás, aztán már meg is nyugodtál.
Amennyire tőletek tudom, Dévai elég óvatos ember ahhoz, hogy mindig azt tegye, ami szerinte a legjobb és eredményes lesz!
Drukkolok a lurkóknak! Remélem szépen fejlődnek tovább és alig várják, hogy végre jól belekapaszkodhassanak anyuba!!!

ÁgiKép
Azonnal hagyd abba a számolgatást!!! Nem fog megjönni, ilyesmire ne is gondolj!

Pusza
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella!! Na azért nem viszem túlzásb, a számolgatást.
Olvastam egy másik topikon, hogy ott inszem után még fél órát feküdni kellett a lányoknak, hogy ki ne folyanak a fiúk. Hát nekem nem kellett?? Innen látszik, hogy ahány ház annyi szokás.

Ági28

SziasztokKép

HajniKép
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok nekedKép

TimiKép
Mi szívesen megyünk hozzátok. Egy feltétellel: Látni akarom Fantomas Tibort!!!!!!!!!!!!

KataKép
A továbbtenyésztéssel nagyobb az esélyetek. Nekem is midnig 10 pete körül szívtak le, de soha egy sem jutott el odáig, hogy le lehetett volna őket fagyasztani. Így lesz a legjobb.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok !

Nagyon jó híreim vannak: 2 baba biztos, a harmadik még nem. Sajnos ő még lehet méhen kívüli is.
somerset

Somerset! Hatalmas gratula! Ez nem semmi, egyből ketten vannak! Gratulálok! Nagyon boldog lehetsz!

Kép
szkatácska

Lányok Kép köszönöm szépen, ennyien még sosem köszöntöttek a névnapomon, mint ma!!! Kép

Somerset Kép
Gratulálok, ez szuper, milyen csodálatos érzés lehet!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is!!!

Timi Kép
Ha éppen nem a választások zajlanak, én is szívesen megyek Hozzád + Csibikédhez + Kekszihez!!!
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?