A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sok üvölözős hiszti után elájult a kölkem.... előtte úgy összerugdalta a hasamat, hogy most is csillagokat látok.. :( ráadásul, fel kell ébresztenem egy szűk óra múlva, ha nem akarok éjji kettőig fent maradni vele és tudom, hogy így is hisztis lesz este 11ig, mire újra letehetem... csórikámnak fáj a foga, ma nem vihetem ki, az eső is szemerkél itt, érzékeny a frontra és 2 napja éjjel sem alszunk semmit... :( :( :( :( :( de sebaj, már csak 8-10 évet kell lehúznom így :D

Zuzi,
én(Mirka) hányat tervezek? Vagy a doki? :D egyébként ez az első lesz..

Fibi,
hajrá, az eladásért!!!! :D :D :D :D :D
macskanyu

Zsan: plíz áruld el melyik amásik SZI trotyik amitől :o mert
1. lyukas az oldalam a kiváncsiságtól
2. tökre ráérek éppen...

olyannyira ráérek, hogy még Fülit is meglestem mint, Fótliget címlaplányát :P
MAcs:remélem kaptatok cserébe legalább egy ajándék homokozó szettet ?

Ildi: szerintem a bölcsiben lehet vmi gázos ha Timi ennyire nem akar oda menni!

Zuz: 18 éves koráig akarod szoptatni B-t? :shock: Ő lesz Fehérlófia 2. :lol: vagy igy akarsz bekerülni a Blikkbe meg a Fókuszba meg a Guiness Rekordok könyvébe, hamár a Bonux-ot+Lázárt bebuktad ;)

Én arra emlékszem, hogy Bogárka anno azt mesélte, hogy nem tudtak egy asztalhoz ülni, mert a ded már követelte is ami neki jár... :roll: na ezt spec én se szívesen várnám meg...

R
rylie

Most azt gondolom, ha megszülöm Mirkát, akkor hosszú ideig az a bent töltött 4 nap lesz a legpihentetőbb napom..
macskanyu

Zuzi,
az tök jo :D
és tegnap csomot eszembe jutott Tomi, amikor káromkodott (mikor ott voltunk nálatok), mert Pannust féloráig dajkálta, és amikor lerakta, 2 perc mulva felsirt. akkor csak néztem nagyokat, de tegnap nekem is elhagyta ez-az a számat :mrgreen:
és ha lezajlott a költözés, utána tényleg gyertek ám el hozzánk :) :D

Votiv,
Te meg ma jutottál sokat eszembe, hogy Lilid szerinted anyosodra hasonlit. Mert Ábel meg egyre inkább aposomra hajaz, és elképesztö, hogy nemcsak az orra, szája, hanem a vastag nyaka is tisztára olyan, mint az övé.... :roll: :lol: áááááá

Szrek,
hu, nehéz kérdés ez... az ösztönök, megérzések elvileg mindenkinél tudnának jol müködni, ha "olyan magasabb lelki" szinten lennénk, és gyakorolnánk eleget pl meditálni, meg ilyesmi. a gyerekeknél ez még tisztább dolog, nem zavarnak bele a külvilág elvárásai, meg a szocializácio, stb. Bocs, ha zavaros, kcisit álmos vagyok :lol: Ivás meg passz, azt azért tényleg kell néha :P

bocs a szofosásért, kicsikém egész nap aludt eddig... de megyek Bálinttal játszani most már :)
fibi

Fibi, Szrek, igen, a mi házunk (ez csak egy társas, nem lakópark) Elaphant, de igazából nem velük van a baj, hanem a kivitelezővel (Épker Kft.) - na ezek sunyi, szemtelen, tisztességtelen, szavahihetetlen alakok...
csak akkor csinálnak meg bármit is, ha az Elephantnál bepanaszolja őket az ember :?

Hát Fibi, most mit mondjak, én is saját lábon mentem ki a szülőszobáról és lezuhanyozva, átöltözve stb. mentem a csecsemősökhöz. Akkor biztos olyan fejem volt, hogy nem bízták rám a gyereket...
vszínű túl könnyen feladtam és elkotródtam, mert azért ott ácsingózni már nem esett jól...
de ettől még sztem el tudtam volna látni a gyereket :roll:

votiv 8)
votiv

Macs,
alvásokhoz +++++++

Ildi,
nekem is az jutott eszembe, mint Rylie-nak, hogy a bölcsit valamiért nem szeretheti Timi. szegénykém :( ujjszopás meg alvás nehézségek nem olyan jo jelek.

Rylie,
átküldöm a Zsanci féle linket priviben :)

aztán tényleg L....
fibi

Votiv,
persze hogy el tudtad volna látni, nem hiszem, hogy a Te hibád! akkor lehet h a csecsemösnek éppen "olyanja" volt..... :( vagy Fantha Zsuzsa szavára adnak, mert nekem ö szolt az érdekemben, igazábol én csak lapultam a háta mögött :? 8) szal nem az én érdemem, hogy elvihettem a gyereket.
fibi

Após-Ábel :D nyugi, még rengeteget fog változni!

Ildi, nagyon érdekeseket írsz! remélem javulni fog a helyzet hamarost! biztos van vmi a gondozónőkkel, legalábbis ők sokat segíthetnének Timinek, hogy jobban érezze magát a bölcsiben, ne szorongjon annyira, és nem teszik, sőt... fenyegetés sztem nagyon gáz, Timi olyan kedves, érzékeny, szófogadó, szeretnivaló kislány, nem igaz, hogy nem tudnak más módot találni, hogy a pihenésre rábeszéljék...

Zuzi, az egy szuper bölcsi!!!! jeeeee
(egyébként Ada lánya, Liza Hanna is odajár)

ha már régi topiklakók szóba kerültek, Giginek kisfia lesz, Márton :) remélem nem haragszik, hogy elárultam!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Alig teszem ki a lábam egy délelőttre és máris ennyit írtok?! Nem győzöm olvasni, pár percem van csak, szalad a ház, mert délelőtt elvittem a 3 kissrácot védőnőhöz (gyalog, babakocsaival) ! Nagy kaland volt, ilyenkor érzem úgy, hogy szükségem lenne még néhány polipkarra :D . Le kell adnia bennünket a világ legjobb védőnőjének, mert elköltöztünk és nem az ő körzetébe tartozunk már! Most jön majd a 4. védőnő, hát nem örülök nagyon a váltásnak, aki eddig volt, tényleg nagyon lelkiismeretes és aranyos volt!
Csecsemősök: akárhol is szül az ember, nagyon nem mindegy, hogy kit fog ki! A MÁV-ban, amikor az első babám született, még akkor is húzták a szájukat, amikor szoptatáshoz kértem segítséget, csak a 3. napon sikerült egy rendes kis csecsemősnővérkébe botlanom, aki kb. 20mp. alatt meg is mutatta, mit kell másképp csinálnom! Tudom én, hogy leterheltek és éhbérért dolgoznak, na de azért a hozzáálláson nagyon sok múlik! A 2 legrendesebbel a Rókusban találkoztam, ők fölfogták, miért akarom a gyerekemet éjszaka is magam mellett tudni és miért nem szeretném, hogy pótlást adjanak neki!
Ja, ha az ember ezért szól, nem piszkálják érte? Bocs, hogy ilyen gyanakvó vagyok, de a barátnőmet 4 napig csesztették, mert írt egy papírt, hogy ne adjanak a gyerekének semmit a tudta és orvosi indok nélkül! Mág a főnővértől meg az oszt.vez. gyerekorvostól is kapott ejnye-bejnyét ezért.

Márti
borossné becz márta

aaaa visszahivott a vasorruba'ba... szep volt :evil: miutan kiduhongte magat (osszehordva egy csomo zagyvasagot), sirva fakadt, h nem ezt erdemli :shock: most ezt v nagyon elcsesztem, v ez a no van elcseszve... :twisted:
asszem jobb is, ha nem kell latnunk tobbet

jovok majd meg, csak ezt most muszaj volt...
recca

Eszter mai észrevétele: "-Ha az ember sokat fut, akkor elfárad."
:) :) :) :)

A minap pedig: "-Anyu, én ember vagyok!"

Recca,
elsírta magáááát??? :shock: :shock: :shock:
Ez már elég sokat elárul.... :?
neet
neet

Recca,

Benke sem azt érdemli, hogy félrediagnosztizálják a betegséget és esetlleg nagyobb baj legyen belőle, mint így, hogy időben kiderült... ne edd magad ezen.... aki nem tanul a vizsgájára és kihajigálják uv-val, az is sír, hogy milyen igazságtalan dolog ez.... csak itt kicsit nagyobb a tét, mint egy uv... :?

szóval nem vagy te hibás semmiben!!!
macskanyu

Neet,
lányod szövegei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csúúúúúcs.. :lol: :lol: :lol:

megyek, ébresztek.... :?
macskanyu

Szrek,
Ezen a cseppes dolgon jött nevettem, ha te szeded :lol: És igen, el lehet rólam hinni, h beintős vagyok, mert be is szólok, ha vmi nem tetszik :oops: Apa ezért nem szeret velem ügyet intézni pl. Mindig azt mondja, h „a jól megmondom, meg a fenyegetőzös” stílus nem műxik. Hát nem tudom, a Tigáz most fizet nekünk büntetésből 20e ft kötbért :twisted:

Rec,
Nehogy magadra vedd a doki hülyeségét! Minden bizonnyal ő jobban tudja, mint a kullancs szakértő doki :shock: Antibogyó beadására nekem is a kajában való elrejtés jut eszembe :? Ne tudjon róla, h az van benne. Doki sírva fakadt? :shock:

Tinu,
Felteszem őket majd én is a képtárra :wink:

Zuzi,
Nálam is csak akkor működik a tejleadó reflex, ha a ded rácuppan. De ez is érdekes, mert ha nem hangolódok rá, akkor nem működik :?

Viszont most nálunk meg olyan probléma van, egyrészt, h két pici fogkezdeményével harapdálja a bimbókat, másrészt pedig el kezdte a kezeivel azt a jó kis dagasztást. Ezzel még önmagában nem lenne probléma, de totál összekarmolja a cickókat, és rohadt módon fájnak :( Eddig szerettem szoptatni, de most vhogy annyira elment tőle a kedvem :( Hiába vágom a körmeit, akkor 1-2 napig semmi szerencsére, de ahogy megnő egy nagyon minimálisat, rögtön karmol. Viszont azt a pici növekedést még nem lehet levágni. Nálatok volt ilyen? Illetve a harapdálás is el fog múlni, le szokik róla? :?

Rylie,
Nem felejtetem a receptet, küldöm. Van mail címed, mert akkor átdobnám a word doksit :wink:

Fibi,
De szupi, h vannak érdeklődök :)

Macs,
Már te is nst :o :D Altatáshoz kitartás!!!

Ildi,
Remélem működni fog, amit a psziho javasolt, de az biztos, ha gondozónők sokat tudnának javítani a dolgokon :?

Neet,
Eszti dumáját még mindig nagyon bírom :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
nekem 6 hóhan harapott a cicimbe Füles, de úgy felsikoltottam(váratlanul ért és nagyon fájt), hogy azonnal elengedte és ő is sírva fakadt... akkor gyors babavígasz, majd mondtam, hogy nem szabad harapni és viszonylag hamar, 2-3 alkalom alatt megtanulta, nem is harapott meg többet. Cicigyúrást meg sosem engedtem meg neki...

éshát igen... :mrgreen:

Kép
macskanyu

Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntéseket Bálint nevében is!! :D :D
Ma igazán különleges nap volt: apa itthon maradt és családi progi volt, hogy "emlékezetes" legyen a nap :) elmentünk úttörővasutazni (ja bocs, az már nincs: szóval gyerekvasutazni), mivel Bálint újabban vonatrajongó (is) :lol: Nagyon élvezte a Nagyfiú, úgy felpörgött, hogy hazafelé el is aludt a kocsiban, azóta itthon viszont nem hajlandó szunyálni, de nem baj, ma mindent lehet neki :lol: Így örült Bálint:
Kép

Talis képek nagyon jóóók!!!!!

Curse :) 12-e a Ti napotok is :wink: úgyhogy boldog hófordulót Adélnak!! :D

Fibi :) Hurrá, érdeklődők!! :D :D Éljen a szuperalvó Ábel :D Még mindig kell orrot szívni Bálintnak?

Zsan :) Derékfájásodhoz++++ Sajna nekem is fáj sokszor reggel, mert amikor odaveszem magam mellé hajnalban Bencust és bealszunk a szopiba, akkor tökre elgémberedik :( Árnika krémmel szoktam néha kenegetni, Neked van jobb tipped?

Macs :) "Most azt gondolom, ha megszülöm Mirkát, akkor hosszú ideig az a bent töltött 4 nap lesz a legpihentetőbb napom.." :mrgreen: altatáshoz kitartást!! Füli náthájának bulást!!

Leni :) Hogy-hogy 5ezerbe kerül az uh? Ti nem kaptatok beutalót? vagy magánba vittétek?

Votiv :) Szupi, hogy Istinek így tetszik a napközi! :D

Neet :) Eszti szövege :lol: :lol:

Ildi :) Sajnálom, hogy Timi nem érzi jól magát a bölcsiben :( Mikor lesz szünet és ki vigyáz rá akkor?

Zuzi :) Köszi a kengurus tippet, ki fogom próbálni! "Szopózik a Bazsika" oltári :lol: :lol: Tökre megértelek, hogy néha kicsit eleged van, hogy a nagytesót is szoptatod... bevallom, én örülök, hogy Bálint nem kéreckedett vissza cicire, kicsit aggódtam, mi lesz ha mégis. Költözéshez +++

Rec :) Antibigyó-beadáshoz kitartást+++ Hisztis doki meg... :roll: és pontosan mit nem "érdemel"? hogy felvilágosítottad, hogy tévedett vagy hogy dokit váltotok?

Kép
Kép
denizsa

Curse :) Bálint nagyon ritkán és véletlenül harapot. De amikor már ennek fent állt a veszélye, a kisujjam mindig készenlétben tartottam, hogy lecuppanthassam Őkelmét (kisujj szájsarkába bedug). Adél már nem olyan pici, meg kell neki tanítani, hogy ne harapjon, mert ez nem jó anyának és akkor nincs cici. Karmolászás (nálunk inkább markolászás volt) ellen nincs jó tippem, én megpróbáltam a szabad kezemmel megfogni a kezét vagy a cicimre tettem védőpajzsnak.
denizsa

szegény Bálint..... látom rajta, hogy uuugy unatkozik... :( kért, hogy menjünk játszoházba..... de nem merem egyedül még :? és minden auto hangra kiszalad az udvarra..... :cry:
fibi

Deni,
de szuper kép :D tök jo lehetett :) és hol van ez a vasut? Bencust is vittétek?
Most csak azért kellett orrot szivni, mert irritálta egy cicakaki. Amugy a nagy tüsszögések és orrfolyások elmultak szülés után.... érdekes, gondoltam, hogy lelki eredetü volt (a bizonytalanság meg a változástol valo félelem....)

Rec,
sztem a sirása egyértelmü...rájött, hogy tévedett, és ez szar dolog beismerni esetleg. olyat meg orvos nem nagyon szokott tenni.
fibi

Fibi, ha el mertek jönni, akkor ide lehet, bár nem egy nagy játszóház, de játszótér van...
macskanyu

Deni,
Bálintod milyen jóképű pasas!!! :o :o :o :D :D

Ez meg egy kedvencem, de nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel...:

Kép
macskanyu

Macs :) De jó ez a kép Füliről!! nagggyon laza a csaj :lol: :lol:

Fibi :) Tök jó, hogy elmúlt az orrfolyása Bálintodnak!! :D Persze, Bencus is jött, végigaludta szinte az egész utat :D A kisvasút meg a Széchényi-hegy-Hűvösvölgy útvonalon közlekedik (érinti a János-hegyet, Normafát, Csillebércet) és gyerekek segédkeznek benne, mint kalauz, "tárcsás" emberke, stb. Tök sok kiránduló volt így hétköznap is, nem is tudom, mi lehet hétvégén?
link itt: http://www.gyermekvasut.hu/

na megyek, hív az Ünnepelt :D
denizsa

Den!

De bunkó vagyok! Természetesen én is nagyon boldog szülinapot kívánok Bálintnak! :):):)Örülök, hogy jól sikerült a nap!:)
Már nem vittem Timit a héten! Jövőhéten már nincs is bölcsi, majd csak aug. közepétől lesz újra!:)

Bölcsivel kapcsolatban...volt egy érdekes dolog, amit megjegyeztem!
Mentem Timiért és már jöttünk el, amikor az udvaron Timi az egyik kisebb gyerek hasát megsimizte és mondta neki, hogy szia. Erre a gondozónő, aki háttal látta Timit, megkérdezte Timitől, hogy "útba volt neked a kisfiú"?
Tehát alapból nem a jót feltételezték róla. :(
Alapjában véve szimpatikusnak érzem a gondozónőket, de azt persze nem tudhatom, hogy amig ott van Timi mik történnek vele. Szobatisztaság miatt mindenképpen beszélni fogok velük szeptemberben. A hozzáállásuk tekintetében nem sokat tehetek azthiszem.:(

Bálintról és Füliről is nagyon jól sikerült képek!

ILdi
ildi76

Bálintnak nagyon boldog 2. születésnapot!! :D:D

Zsan,
kihagytál a priviből :lol: :lol: Ide nekem! :lol:

rohanok, majd jövök :)
kisün

Márt,
orvosa válogatja, hogy mit csinál a cukros kismamájával :) Van, aki elküldi tanácsadásra, az enyém csak diétát írt elő, 180g-mosat :) Van, akinél heti egyszer kell menni vérvételre. Nálam heti egyszer otthon kellett cukorprofilt készítenem (minden evés után 1 óráva mértem), és azt másnap bediktálnom.
Nyilván a diabetes súlyosságától is függ: aki inzulinra szorul, az szerintem autómatikus befekvés-beállítás. Nekem szerencsére nagyon enyhe volt (8,14 lett a terheléses értékem), és diétával nagyon frankón karban lehetett tartani :)
Az is doki-függő, hogy hányadik héten csinálják a terheléses tesztet (valahol 23-28 közt). :)

Képek szuperek! :D

Neet,
Dóci szerint a játszótér "nem nagy embereknek való, hanem pici embereknek" :lol: Pedig esküszöm, egyszer sem kapott el hintázás közben :mrgreen:

Rec,
dokid :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: Durva. Antibigyó: passz, ha nagyon nem megy, akkor tényleg marad az erőszak, akármennyire is utálja az ember :( Megnézzem, hogy van-e fölös nurofen-fecskendőm?

v
kisün

Votiv: beszereztem a Silicea-t. Majd beszámolok róla, hogy használt-e. Most hétvégén nem leszek netközelben, de kedden hazajövünk. Addigra ki kell derülnie, hogy jó volt-e. :wink:

Kép
Kép
tinu

Vera :) Éljenek a pici emberek :) Én mondjuk szoktam homokozni a játszótéren :wink:

Neet :) Hátra úgy rakjuk őket, igen, mint a zsákot: ez teljesen biztonságos, csak bizarr látvány. Babák nem szoktak panaszkodni.
Persze a nagyobbak, akik már tudják, hogy ez mi fán terem, akár maguktól is felmásznak, vagy szépen felülről - mintha a nyakba ültetnénk őket-, vagy oldalról feltesszük őket.

indianyo

Deni, boldog szuletesnapot a nagyfiadnak!!! :)

koszi mindenkinek a hozzamszolasokat! egy ido utan sikerult lenyugodnom, es nem bant mar (annyira :lol:) a dolog. kicsit sok(k) volt ez mara...

a "sima" es a nurofenes fecskendo kozott mi a kulonbseg? es ilyen nurofenest csak gyogyszerrel egyutt lehet kapni?
lehet, h ez a megoldas marad. most meg azert megkerdezem a Lakost, hatha van vmi otlet. v masik gyogyszer....

Curse, cici harapdalas tenyleg kellemetlen (a kilyuggatas meg plane - de nem torvenyszeru, h ez bekovetkezik!!! ;)), de a bebinek is meg kell szoknia, h van vmi uj dolog (fogak) a szajaban. aztan megint olyan lesz, mint elotte :)

egyebkent en nem banom, h B meg szopik. pl. eddig meg sosem volt beteg... az meg tok erdekes, h az utobbi 2-3 hetben (tehat kb miota benne van ez a korsag) megint nagyon gyakran akar szopni, pedig elotte mar egeszen lecsokkent a gyakorisag (napkozben volt, h egyaltalan nem, v max 1x) - szoval biztos nem stimmel nala odabent most vmi...

kepek nagyon jok!

akartam meg mast is......

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs,
köszi, lehet h élni fogunk a lehetöséggel :wink: csajod tényleg nagyon laza a fotelban :lol:

Deni,
köszi a linket :)

Vera,
pici emberek :lol:
B ma meg azt mondta, hogy "elpakolom a játékokat, hogy apácska öjüjjön, amikoj hazajön" :D

Ildi,
ez a gondozónö nagyon gáz lehet..... :( :evil:
fibi

Recca :) Nurofenes egy csőr nélküli vastag fecskendő, csőr helyett széles lyukkal. Van nekünk is itthon belőle. De egy sima vastagabb fecskendővel is eléred ugyanazt a hatást szerintem.

Hajrá!

Doktor meg... szomorú, dühítő - jellemző?

indianyo

Sziasztok!
Én most várom a harmadik babámat, az első kettőt a MÁV-ban szültem és most tudtam meg, hogy a doktornőm átjött a Sz. Imrében.
Ha tudnátok segíteni pár dologban mert annyira sokat írtok, hogy nem győzőm visszaolvasni.
Babás szobák vannak? Egész nap együtt lehetek vele? Hány ágyasak a kórtermek, van hozzá külön zuhanyzó vagy csak a folyosón? Van fizetős szoba? Van látogatási idő vagy egésznap lehet menni? Hány napig kell bent lenni? A szülőszobák milyenek?

Előre is köszi

Ági

Kép
[/url]
ági2

Deni, Bálintodnak én is nagyon sokszor még ennyi boldog évet kívánok !!!

Mint megtudtam, a Budai gyermek H-ban már beutalóval is 5ezer a hasi+koponya Uh, csak a csípőszűrés ingyenes - de nem az Uh-s!

Ezek szerint vizsont ha panasz van, és nem csak sima szűrés, akkor mégis ingyenes a dolog...

Zsanci, priviben linket én is- én is!!! :wink:

Azért vagyok ilyen hézagosan és nem reagálósan (jajj, Votiv, köszi a receptet!!! ), mert Ignácom ha ébren van, akkor vagy eszik (napi kb. 12x szoptatok), vagy sír :cry: :cry: :cry: Ezenkívül még aludni is szokott, de nem viszi túlzásba.... Hanka meg ugye itt van velünk, és mikor épp nem Igi fenekét rázom, akkor vele törődök... kevés idő jut bármi másra, sajna...

No, evvan, azt a pár HÓNAPOT csak kibírom valahogy...
csak ne sajnálnám annyira, mikor céklavörös fejjel láthatóan szenvedve zokog az én picikém :cry: :cry:

És a kendőben amúgy megnyugszik, - ez az egyetlen tuti gyógyszere a hasfájásának - de nem köthetem egész nap magamra, mert akkor végigalussza a napot, és éjjel órákig ébren van... nekem meg ott a másnap, amikor nem alhatok, lévén Hankával is lennie kell valakinek...

Zuzi, annyira jót írtál szopi témában!!! :P
És nekem sem indul be gépre a tejleadóreflex, ezért tudtam mindig is csak kézzel fejni. (mondjuk a reflex akkor sem jön, csak némi tej)

Fibi: hasi Uh is volt, így a reflux gyanú elég volt az ingyenesség kiérdemléséhez.

Jó éjt!!!

Recca, így futvaolvasva egy klimaxos pitschának tűnik a doki.... (nőnemű egyáltalán? :roll: :oops: ) Mindenesetre ne vedd magadra!!!

Macs, Füli az igazgatói fotelben istencsászár!!! :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

szia Ági,
szülőszobákról képeket itt találsz: http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Kepek/?base=1
igen, babás szobák vannak, baba veled lehet 24 órában, sőt örülnek is neki. 2 ágyasak a szobák, 2 szobánként van egy fürdő, tehát 4en osztoztok rajta. Szépen felújitott, mint egy jobb diákszálló!
:wink:
van fizetős szoba, 7000Ft/nap, nem sok van, és mivel rengeteg kismami van, előfordulhat,h neked épp nem jut.
ha harmadikat szülöd, pikk pakk ki fognak tessékelni a kórházból, ha te is úgy akarod. Engem egy nap után hazaengedett volna a dokim, csak a gyerekdokin múlott, h összesen 47 órát töltöttem a közintézményben. 8)
ki a dokid, aki a mávból jött most át? és végleg marad, vagy csak a felújitásokig?

szép szülést kivánok neked "nálunk"! :)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Azt hiszem többen félreértettetek, nem akarom dedet leszoktatni ciciről, csak a cicinelalvásról!

Akata! Köszi a tanácsot :D Tápizni nem szeretnék.

Szrek! :D
S amit az apa és anya között írtál különbséget, szerintem mindenhol így tapasztalható. Anyu megérti a lelkünket és bújunk is hozzá sokat, de Apának szótat fogadunk gyorsabban. Persze ez sarkított, de szerintem te ezt most megérted. :wink:

Tinu! Hát irgumburgum, hogy nem én vagyok az első!. :mrgreen: Tök édi volt az ujjongásod! Én is így szoktam érezni egy-egy tali után :lol:

Tündekenyér? :shock: Ma is tanultam valamit :lol:

Indi! :D jaj ne hülyéskedj mán ezzel a táborozással! Csak azért fogalmaztam így mert régebben írtatok ilyeneket, hogy üdv a 6fogúak táborában meg ilyenek.

Macs! Eldobolt a hátán egy afrikai népdalt. Bocs ezen jót röhögtem.
No meg a nemalvásos leírásodon is. Bocs megint
++++++++++++++++++++++++++++++
csajodkép nagyon cool :lol:

Votív! Pöttyös halacskád beilleszkedése
:D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse! a te képeid is szuperek! :lol:
Kamillának milyen jó színe van! :lol:
Harapdálás: hála nálunk nem volt (cicin, de máshol igen), de a karmolászást (nem csak cici) azt hittem sosem tudom normálisan levágni, s majd ha egyszer reszelgetem lesz csak normális. De erről hála leszokott. Ellenben az engemharapdálás sokáig volt, de tudom én rontottam el amikor nagyokat kacarásztam a fogatlan állharapdálásomon.
Cicigyúrást én sem engedtem, úgy védtem ki, hogy vmit mindig a kezébe adtam (játék, pelus, ujjam)

Recca! +++++++++++++++++++++++++

Lindi! Tutifű :lol:

Zuzi! Igen úgy tartalak „számon” ahogy leírtad :D . Ma hagytam is hogy cicin aludjon el, de mégiscsak egyszer aludt. S csak egy órát. Azért írtam a „csak”-ot, mert amikor cici nélkül aludt el akkor 2óra körülit durmolt, de du2-3 körültől. Szóval légy okos domokosbarbarásos :roll: !
De ma volt a temetés is...szóval azt is érezhette...
gödibarbi

Jaj, ezen a héten sok temetés volt :( - egy ismerős ismerőse, 4 gyönyörű kicsi gyerek édesapja, neki is ma, én ugyan nem ismertem, de nagyon felzaklatott. Egy másik babanetes ismerősöm apósának is most volt - bocs, ne is reagáljatok rá, csak úgy donganak a gondolataim a halál körül.

indianyo

Ildi! nekem van ismerősöm ahol nem alszik a ded napközben. gondolom nem ezt szeretnéd hallani :oops: , de ő teljesen egészséges, s őt így kellett elfogadni. Bár csak most fog oviba menni, szóval nem tudom mi lesz velük, mert ugye otthon „könnyebb” :roll:
Én nem vagyok pszichomókus, de én úgy tudtam ez az elalvástól való félelem inkább az éjszakára terjed ki.

Fibi! Állítólag mostanság kezd hasonlítani rám a gyerek, szóval no para! :lol:

Neet! Akkor nem rohangálok túl sokat! :mrgreen:

Den! Bálint mennyit változott! Sugárzik róla, hogy jól telt a szülinap! :lol:
S nagyon boldog szülinapot neki!
Kép
gödibarbi

Zsan,
köszi a linket
úgy tűnik, mégiscsak igazam volt B.S-sel kapcs; szobatárs szült nála, anyagiak terén ugyanezt mondta

Deni,
aranyos a fiad nagyon!!!!!!! :D

Macs,
Füli és a forgószék :lol: sztem egyszer mi is beszerzünk egy ilyen széket, Votivéknál is marha jó volt :D
bájdövéj, hogyan vagytok kettecskén Élien-Mirkával? :D

Kép

Kép

szrekuc

No és magunkról is: Angi első mondata ma megszületett. Anya, anya, anya gyeje! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Sziasztok!
Hogy mennyit írtok...

Indi, Ti most hol nyaraltok? Vagy már otthon vagytok? ÉS kész a felújítás? Bocs, rettentően lemaradtam... :oops:

Ildi, ez az alvás-erőltetés elég gázul hangzik! Elég rossz élményeim vannak erről ovis koromból. Mennyi idős Timi? Az én lyányom tavaly óta nem alszik nappal, nyáron még NÉHA elaludt cicivel, de amióta nincs, azóta legfeljebb egy hosszabb autóút alatt. Viszont 8-fél9re aludni szokott, reggel fél8-8ig. Ha alszik esetleg délután, akkor sokkal később alszik el este. Sztem egyszerűen ennyi az alvásigénye.

Recca-ez a doki nagyon gáz! Nehogymár Te érezd magad rosszul!

Zsan, nekem a nyakam fáj ugyanígy, a kicsavart póztól, amikor szopi közben elalszunk...

Macs, fotelos kép :mrgreen: !!

Deni, boldog szülinapot Bálintnak! Nagyon jóképű kissrác, és látszik mennyire örült! :)

Fibi, én is kicsit aggódtam amikor a lányom kifejezetten az Apukámra kezdett hasonlítani, de gyorsan változott a helyzet, és elkezdett Anyósomra hasonlítani, na ekkor már jobban aggódtam, de szerencsére ez sem tartott sokáig. Másodiknál az a vágyam, hogy a nővérére hasonlítson, mert ő a legszebb a családban! :)
Unatkozó nagytesó- emiatt lelkifuris anyuka-megint egy ismerős szitu...:(

Neet, Zuzi, gyerekszájak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Curse, ma engem is megharapott a ded, nem is gondoltam, hogy 2 ilyen kis miniatűr fogacska ennyire szúr... Felszisszentem ,mire ő csodálkozva nézett rám, kicsit meg volt ijedve, de amikor rámosolyogtam már nem. Ez még bizti nem direkt van, de meg kell tanulnia, hogy nem szabad.

Szopi téma: érdekes, az 1.gyereknél több tejem volt, többet is fejtem (na meg többet lógott a cicin a ded), a fejő simán beindította a tejleadó reflexet. Most kb2 hóval előbb abbahagytam a fejést, mert nem ment. Tejem van, csak a reflex nem indul be. Hogy mitől működik másképp a cicim, nem tudom.
És a (ex?-) szopimán nagylányom a minap közölte, hogy ő is akar szopizni, és TUDOTT! Pedig állítólag a szopóreflex hamar gátlás alá kerül, miután abbamarad a szopás. Mondom, hogy szopimán.
(Persze, nem szopott sokat, épp egy kortyot, sztem arra volt kíváncsi, hogy neki is adok-e.)

Votiv, ilyen tejbomba-golyócskát én is akarok csinálni, le is írtam a receptjét. Milyen pelyhet írtál, ami már össze van keverve? (Pont ezek a hozzávalók?) Napra/Holdbolt jó lelőhely? És mi ez a bábakönyv? (Több kérdésem nincs-egyelőre...)

rídonli#

Indi! úgy érzem most elkel neked: ++++++++++++++++++
albérlet hogy alakul?
gödibarbi

Zsanci
Köszi szépen, hogy ilyen hamar válaszoltál. Még egy kérdésem lenne. A szobába bejöhetnek a látogatók? Vagy a babát hogy tudják megnézni (üvegen keresztül vagy ki lehet vinni)?
A doktornőm a KH. Piroska. Nem csak a felújítás alatt lesz itt hanem marad.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Szia Ági! :D szerintem Zsan már nem lesz ma.
A szobába látogatók nem mehetnek be (de volt már példa besurranó apukákra). Üvegen keresztül és monitoron is nézhetnek kőcöt az érdeklődök.
gödibarbi

Még azt akartam elmesélni, amit magam is alig hitem el, pedig a saját szememmel láttam: a kis félévesem ma integetni próbált! Ment el a Nagymamája, és integetett neki, ő pedig nagy komolyan nézett, aztán fölemelte a kezét, és még mozgatta is egy kicsit, utánozta a Nagyi mozdulatát. Ollyan édes volt! Na meg ügyes! :)
rídonli#

Ági,
babát csak üvegen keresztül lehet megnézni rokonoknak, szobába nem lehet bemenni!
és örülök a dokidnak, róla elég jókat hallottam!!! :wink:
ha van még kérdés, kérdezz bátran!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

rídonli! gratula! :lol: nagyon ügyes a bébi! :lol:
gödibarbi

Ági! tévedtem :D
gödibarbi

L
szép álmokat mindenkinek :lol:
gödibarbi

Ridonli,
én is gratula!!!! :lol:

Barbi,
:lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barb,
Angi elsö mondata :D :lol: :D

Ridonli,
köszi, jot röhögtem ahogy irtad a hasonloságokat :D
és Te hogy oldottad meg, hogy ne legyen lelkifurid, ill. hogy a nagyobb gyerek ne unatkozzon? :?
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?