Leni, kiskanál! hiszen nem kaja helyett kapja
Curse, Deni, tegnap volt napközi, és szépen elköszöntem és ott is tudtam hagyni, nem sírt. Na de aztán 10 perc múlva hívott az óvónéni megint, hogy gáz van, üvölt, hisztizik, dobálja magát a földre...
Úgyhogy kiálltam a sort a postán, és utána mentem vissza...
Addigra már kicsit megnyugodott, de még5 percenként sírva fakadt, és mondogatta, hogy mama-mama, úgyhogy az óvónénivel úgy döntöttünk, inkább menjek vissza.
Aztán ahogy visszamentem, le se tojt, hanem ügyesen játszott, egyedül evett, mintha ott se lennék - úgy látszik csak az kell neki, hogy engem ott tudjon, persze nem velem akar játszani
De ez az anyásság itthon is megvan, apafej szerint ezért jön ki éjjel az ágyából és fekszik mellém, mert attól fél, hogy "elmegyek", és ezért meg akarja nézni, hogy megvagyok-e
Ma éjjel 2x jött ki, egyszer magam mellett altattam vissza, és utána visszavittem a helyére, másodszor meg odafeküdtem az ágya mellé - itt ébredtem negyed 5-kor arra, hogy Lilike éhes...
Bár szerintem Isti biztonságosan kötődik, vszínű a tesó születése hozhatta elő benne az anya-féltést...
(vagy pontosan tisztában van vele, hogy mennyi rosszat csinál, és ezért fél attól, hogy egyszer elpasszolom?

)
Johi, milyen ügyes Fanni!!! ez igen
mi szívesen jövünk kertipartira
Nuk, aranyos a csajszid!

apa megetette, hűha!!

na látod, csak egy kis buzdítás kell neki

remélem nagyon megdícsérted