A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Timike én is nagyon drukkolok, a jó előérzeteim fokozódnak. Kép Kép

Ne kapkodj, légyszi! Ez már inkább IGEN, mint nem!
s_norka

Norka!
ha a mensi meg akarna jönni, vagyis maga amensi nem tud csíkot produkálni? vagy tévedésben vagyok? Pedig még csak a 25. napon vagyok, és a szar tesztet csináltam meg.Bocsi a bugyuta kérdésekért
latimi

Timi!
A mensi nem tud csíkot produkálni (hacsak nem rajzolsz vele...csak viccelek), akkor én minden hónapban teszteltem volna, hogy csíkokat lássak. Hallgass a nálam sokkal tapasztaltabb lányokra és vegyél egy másik tesztet még ma, különben nem fogsz tudni nyugodtan aludni. Vagy reggel menj vérvételre. De a csík az csík! Az csak úgy nem jelenik meg, baba lesz ott meglátod. Én 7 tesztet csináltam meg, hogy végre elhiggyem a csíkjait. Próbálj megnyugodni, szerintem is terhes vagy és ha ez az antiérzékeny teszt is kimutatta, akkor lehet, hogy többen is vannak!!!
reno
renoka

Sziasztok,

Bocsi a hallgatásért, de ....
Vasárnap ugye futottam, nem is akárhogy.
8 perccel futottam jobb időt a vártnál: 1:58:26, nekem ez jó, de a cél a célbaérés megvolt, fantasztikus érzés volt, méga könnyem is kijött.
Ezzel egy igen nagy álmom teljesült, de csak előre van ebben is, 1-2 éven belül maraton!!! (plusz idén még legalább egy félmaraton)

Na szóval a félmaraton után mentünk a Dévais találkozóra Gigiékhez Dunaharasztiba, képek este várhatóak.
Ott estig jól elvoltunk.
Így este már nem jelentkeztünk be.
Tegnap én vidéken dolgoztam (galád módon laptoppal, így otthon nem volt) ahol se térerő se internet, (se budi - ez komoly, csak Toi Toi - HM), így estére ki voltunk fingva.

Na de Judit tegnap egyedül volt a Kaáliban.
Minden vizsgálatunk negatív (Hepat, Aids), illetve a kromoszóma vizsgálat ok!

Juditnak tegnaptól fele adag Suprafact megy, amit ott beadtak, ma már én reggel, és a Gonal tegnaptól.
Így tegnap megvette és beadta magának!
Az én hősnőm!
Ja és persze ma reggel a Suprefact után már nem adhattam Gonalt, azt már Õ kezeli!
Pénteken megyünk legközelebb, Uh és max még 2 Gonal, jövő Csütörtök körül valószínű punkció.
De azt majd meglátjuk.

Ja és tegnap is volt Yamamotoban, hősiesen tűrte, ez volt talán az 5. szúrás.
A régi vietnámi csaj most jön vissza a betegségéből, azonban ai helyettesítette eddig rendel máshol is.

Latimi,

Nyugi, ott lesz az meglátod!

Zsebi,

Újra itthon, üdv.
Akkor frankó ha teljesen kipihentétek magatokat!

Szóval jók és jól vagyunk!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Timike,

szerintem szereted, ha értelmesebben sorra vesszük a dolgokat, és akkor megnyugszol.
Mensinek már jelentkezni kellene. Ugyanis ha nem vagy terhes, akkor 2 héttel a leszívás után annyira lecsökken a saját progi termelődés, hogy a duphaston sem elég, és elkezd leválni a nyálkahártya (barnázás). Ez mostanra esedékes. Ez nálad nincs, viszont székrekedés és haspuffadás van, ami viszont azt jelzi, hogy bőven van progeszteronod. Ez egy.

Kettő: mensi hogy produkálna csíkot?? Téboly Kép Csík egyedül csak a HCG-t tudja kimutatni. HCG csak akkor van, ha megtapadt valamelyik baba, és elkezdte a terhesszövet termelni ezt a hormont. Viszont nem mindegy, hogy jól tapadt-e meg, elég magas-e ez a HCG, stb. Ezért kéne a vérvétel, mert abból szám szerűen kiderül, míg a csík vastagsága becsapós lehet.

Ha most rám hallgatsz, ezt csinálod: visszatartod a pisit, nem iszol, és estefele hiperérzékeny teszttel megismétled, és jól fogsz aludni. Kép Holnap reggel pedig irány a Kaáli.

Egyébként ott van még a csík? Ha igen, akkor ... Kép
s_norka

LÁnyok!
Megmutattam a tesztet a szomszédunknak. ő egy hónapja szülte a második babáját. Azt mondta, hogy pozitív a teszt. Azért halvány, mert még gyenge. Engem csak az zavar, hogy fájdogál a hasam. ettől rettegek.
latimi

Timi, lányok!
Bocs, hogy belekotyogok, de a helyzet az, hogy a Kaális teszt nagyon szar. Mégpedig azért, mert ha természetes fény felé fordítod - még akár pisilés előtt!-, látsz rajta egy nagyon halvány csíkot. Ez a tesztelés után 10 perccel mégjobban felerősödik, s ez hiú ábrándokba kergethet bárkit. Engem az összes inszememnél átvert...
Timike, inkább vegyél egy másik tesztet, vagy hagyatkozz a vérvételre, szerintem is!

Farkasok Kép
Nagyon drukkolok nektek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Ma veszünk egy másik tesztet. Nem kell fény felé fordítani, hogy lássam a csíkot. Ha ennyire nem jó, akkor minek adják?

Timi
latimi

Fanni!
Ez a 4. tesztelésem, de most fordult elő első alkalommal, hogy mutat vonalat. Eddig mindig hófehér maradt.
Most letörtem egy kicsit, akkor most nem is vagyok terhes ugye?
latimi

Nekem gyanús a villanyszámlás is.
larapapa

Timi!
Ne találgass vegyél egy másik tesztet és reggel irány a Kaáliba egy vérvétel és akkor mindent megtudsz! Így csak saját magadat fogod az örültebe kergetni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farkasok!
Akkor jól felgyorsultak az események itt körülöttetek! Én is megyek pénteken a Kaáliba én 11-re ti hányra mentek??
Judit le a kalappal, hogy ennyire bírod a varratást én már nagyon félek a holnap utánitól aztán szerintem több nem fér bele a transzfer előtt mert pont a transzfer hetében kéne menni, de ezt még meglátjuk. Neked lesz még egy varratás????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja,és a TV Maci.
larapapa

Timi!

Az más, én csak a természetes fénynél láttam először. Aztán később már szabad szemmel is, de rá is van írva a tesztre, hogy 10 perc után nem értékelhető, mert át van itatva hcg-vel és az átfolyhat.
Már úgy belezavarodtunk ebbe a halvány csíkba mindannyian, hogy amúgy is muszáj egyet újra tesztelned. Az egész topic Nektek drukkol! Hajrá Timibaba! (Egyébként én személy szerint azért is drukkolok Neked, mert én is ilyen stresszelős, önhergelős vagyok, s így látnám, hogy az ilyen kicsit felfokozottabb mentalitású nőknél is megtapadhat a babóca.)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Timi menjél és vegyél egy másik tesztet !!!
Most és azonnal írjál mi lett az újabb eredménye !

A hasfájás, görcsölés TERMÉSZETES folyamat, szinte minden kismama érzi. Olyan, mintha meg akarna jönni, nyillalgathat is, fájhat a derekad, végtagjaid, stb.
Persze olyan is van, hogy semmi tünet.
De most ne ezzel foglalkozz, hanem irány a patika egy Medilabos tesztért !

Szorítok nagyon és én biztos vagyok abban, hogy kisbaba van a pocidban
Nyugi !!

Farkasok ejha, már a Gonalt lövitek ? Nagyon felpörögtek nálatok az események, lassan tényleg itt a punkció ideje Mindketten aktívan kiveszitek a részeteket ebből az egész procedúrából és ez igen tiszteletre méltó (Farkaskoma rád célzok ezzel )
Kevés az ilyen aktív pasi, bár az enyém is szeretett fenékbe döfni (volt is pár érdekes sztorink..), de a hasbaszuri mégis kíméletesebb

Zsebi : igen, én is 21 szemet szedek majd, ezek szerint 2 héttel jársz előttem. Hát igen, az én híres mensim megint bekavart. De sebaj, majd babócával a pocakodban szurkolhatsz

mniki

Zsebi, Niki, Lányok!
Nekem nem kell fogigátlót szedni, hanem Suprefact-ot fogok kapni, még nem tudom mikortól, mert csütörtökön megyek progeszteronszint mérő vérvételre. Aztán ha megjött, utána már csak tüszőérést stimulálnak.
Az orvosfüggő, hogyan készít fel a lombikra, vagy van valami kézzelfogható oka annak, hogy Ti fogit szedtek én meg nem?
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki!
Ma már nem tesztelek. Majd csak holnap. Nálam csak pisi tünet van. néha szurkál a cicim.

Fanni!
Nekem nincs rá írva semmilyen 10 perc. Csak T és C betű. ha mindketőnél megjelenik a színes csík, terhes. Ez van ráírva.

Timi
latimi

Timi!
Emlékeim szerint nem magán a teszten van, hanem azon a fehér csomagoláson, amiben van. Rá van ragasztva, a rövid használati utasítás-leírás utolsó mondata.
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy holnapig kibírod ;-)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Többféle prtokoll van a nem fogigátós hanem a Suprefactos az a long protokoll nekem kétszer csinálta azt és most változtattak rajtam 3. nak a shortot csináljuk ami a fogigátlós!
Ne izgulj amúgy én is ilyen parázós és izgága típus vagyok mint Timi, de az ő esetében én reggel ezer százalékra felnemenék vérvételre és akkor nem kéne tovább győzködni a dolgokról. Végülis ha holnap is halvány lesz a csík akkor még egy nap tiszta felesleges aggódás mert ugye akkor már csak csüt reggel mehet vérvétere.

Én is most el vagyok foglalva ezzel a barnázással most megint jött egy darabka, csak az izgat az egészben hogy igazából csak jövő hét kedden kéne megjönni, remélem a mostani lombiknál nem járok úgy mint a múltkor hogy előbb bevéreztem már a transzerf 9. napján mert azt a cirkuszt én nem akarom mégegyszer végigcsinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi Kép
A mensi nem csinál csíkot. A teszt a szervezetben lévő HSG-t mutatja ki (vagyis azt, ami a vizelettel távozik) HCG csak akkor van a szervezetben, ha beindult valamilyen terhességi folyamat.
A halvány csík is csík!!! Nekem is az volt sok napon keresztül Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Én is ott olvasom.
Ez van ráírva: Vegyen vizeletmintát egy tiszta pohárba. vegye ki a tesztkártyát és az ablakokkal felfelé helyezze vízszintes felületre . A nap bármely szakában vizeletből cseppentsen 4 cseppet az S jelzésű ablakra majd várjon 5 percet.
Értékelés: Ön terhes, amennyibe a T és C sávban egyaránt megjelenik a színes csík. Ön nem terhes, amennyiben csak a C sávban jelenik meg színes vonal.

Egyforma tesztet használunk?
latimi

Orsi!
A sötét lila csíkhoz halvány. nemsoká jön a párom, ő is megvizsgálja. ha kinyújtom a karomat, úgy is látom a csíkot.
latimi

Ja, hasfájás... nekem a 22. hétig fájt a hasam Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi!
Én a Kaálisat szoktam...de ezek szerint különbözőeket adnak?
Mindenesetre nagyon drukkolok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Szerintem sem egyforma teszteket kapunk. Az én szervezetem elég makacs ahhoz, hogy vmire is hamar reagáljon. de az egészet egy vérvétel úgy is eldönti.
latimi

Timi Kép
a csík színe tök mind1, a lényeg, hogy ott van, vagy nincs Kép
a vérvétel lett volna ma reggel biztos!!!

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Egyedül nem szeretek fölmenni a Kaáliba. A buszt nem bírom, a vonat büdi, jogsim nincs. tudom, dilis vagyok. de én bírok várni a vérvétellel. ha nincs semmi, úgy is megjön.
latimi

Zsebi!
Köszönöm a választ! Máris okosabb lettem Kép
Én azóta barnázom, mióta a kezeléseket elkezdtem. Igaz, csak a mensi előtt 4-5 nappal kezdődik. Emiatt eddig nem izgultam... mert nekem az orvosom azt mondta, hogy nincs vele semmi baj. Veled sem lesz semmi baj, Zsebi! Hihetetlen, hogy meg tudjuk ijesztgetni magunkat!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok,
Én a BMC-be járok már egy ideje. /máshol nem is voltam/
Júniusban volt az első lombikom, most kezdem a
másodikat szurikkal szept.15.-től.
Nektek fogamzásgátlót kell szedni az injekciók helyett? Akkor ez egy nagyon másfajta eljárás lehet.
Amúgy drukkolok neked Timi - ismeretlenül is.
Valószínű, hogy HÕS vagy már így negyedikre.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Mint pont most írtam feljebb többféle protokoll van van a szurizos az a hosszú és van a fogigátóls az a rövid és a szurizoson belül is vannak többfele szurifajták.
Nekem az első kettő hosszú volt azt mondta a doki most próbáljuk meg a rövidet mert lehet hogy az a baj, hogy az nagyon megviseli az én szervezetemet. Ahogy ő fogalmazott Eddig ferrarival próbálkoztunk most érjük be egy audival nem mindenkinek jön be a legjobb márka.

Fanni!
Szerintem az a baj, hogy ilyenkor hajlamosak vagyunk a legaprobb dolgokat is észrevenni magunkon ha az ominózus két héten vagyunk akkor abból jó vagy nem jó jeleket szűrünk el. Az emeberek többsége szerintem ilyen!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Szeretnél bekerülni a táblába???? Ha igen csak két dolgot kell tenni egy renszeresen velünk lenni a másik írd meg az adatokat és akkor a köv. frissítésnél már láthatod is magad!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszönöm a lehetőséget. Egyszer már benne voltam a táblában, nem tudom, emlékszel-e, de aztán jól eltűntem. (Amúgy csak látszólag, mert nyomonkövettem, kivel mi történik, teljesen nem sikerült elszakadni.) Azért is, mert -amit azóta már tudok, hogy nem megy- nem akartam magammal annyit foglalkozni, meg kicsit azért is, mert én még csak az elején jártam a dolgoknak, s bíztam benne, hogy ennyire nem is kell majd elmélyüljek bennük... Nem így alakult, sajnos.
Igen, ha "visszafogadtok", szeretnék bekerülni a táblába. Ígérem, hogy mostmár maradok és itt leszek, drukkolok és ha tudok, segítek is! Na meg persze kérdezek Kép
Kaáli/Kovács dr., 32, 1. lombik, október (ez a valószínűbb, de lehet belőle szept. vége)
Köszönöm!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Arra nem emlékszem hogy a táblában benne voltál, mert elvileg senkit nem törünk ki csak az alsó szekcióba kerül ha nem ír sokáig!
Illetve most Angelani és Évike is így fognak járni, mert Angelani elvileg a napokban szül Évikéről meg szinte mióta terhes lett nem hallottam. Kitörölni nem akarom mert nem bántom meg őket.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nviki!
köszönöm a dícséretet, ez jólesett.
Timi
latimi

Sziasztok

Itt az eltévedt bárányka. Sajnos most nincs időm visszaolvasni. Sokat gondoltam rátok.
Hogy miért is csak most jöttem. Hát mert a kutyusunkat megtámadta a szomszédunkban élő hat boxer míg mi hétvégéztünk. Õ mászott át. Felelősnek mégsem érezzük magunkat, mert ez a szerencsétlen láncon volt és azért tudott átmászni, mert nagyon alacsony a szomszéd kerítés. Több helyen varrták, csövek lógtak ki..... Jövő héten (ha megéli) kell kivenni a varratokat
Képet nem teszek fel, mert borzasztó látvány. Február óta szóban kértük szépen a jegyzőnőt tegyen valamit, mert a másik szomszédban az általános iskola van. Semmi. Megmutattuk a polgármesternek a kutyát, mert a gyerekek gyakran másznak át a labdáért és ha elkapnak a szelídnek nevezett kutyák valakit hasonlóan fognak kinézni. Azt mondta az iskolából eddig nem volt panasz. MEG KELL VÁRNI MÉG VALAKIT EGY ÉLETRE MEGCSÚFÍTANAK (jó esetben)????????? Most írásban tettünk panaszt, ha most sem tesznek semmit megyünk tovább minisztérium, ÁNTSZ stb. Ha valaki tud tanácsot adni kihez fordulhatnánk megköszönném. Bocsánat, hogy panaszkodtam.
Egyébként a hétvége nagyon szép volt, majd még mesélek.
Íme a kastélyszálló:
Kép

Amíg visszaolvasok eltart egy kis ideig addig is drukkolok mindenkinek!

Zsebike 27 középsős csemeteKép
Renóca
süni_renóca

Renóca!
Ez nem semmi!!!! Sajnos tanácsot nem tudok adni, de csak bíztatni tudlak hogy járjatok az ügy végére, mert itt tényleg tragédia fog történi! A kutyusnak meg gyógyulást kívánok, nagyon remélem felépül!!!!!!!!!!!!

Timi!
Megy a drukkkkkkk ezerrel, nagyon fogok szorítani neked reggelre és mielőbb várunk a jó hírrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hahó, Timike, mi újság van? Kép
s_norka

Timi Kép Megadrukk !!!!!

mniki

Lányok!
Egyre jobban barnázgatok, így felhívtam a Kaálit, hogy ilyenkor mi van, Krizsa sajnos nem volt, de a recepción a nővérke nagyon segítőkész volt (ahogy Nóri mondtad is kevés ennyi hormon nekem) így most minden nap kettőt kell bevennem reggel és este, remélem nem kavar ez itt velem mert elegem van.

Nagyon félek, hogy a mostani lombiknál is meg akar majd jönni az utro és minden egyébb cucc ellenére, annyira szar votl ezzel szembesülni a múltkor is!!

Bocs az negatív hangulatért!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, fel tudlak vidítani a mai UH képemmel? 6 hetes a csöppség, nagyon boldog vagyok.
Kép

Timi gyere már!
renoka

Zsebi!

Pedig ha kinyitod május 14-ét (archív), akkor láthatod, hogy benne voltam... Sebaj.
Timi!
?????????????????????????????????
Renoka!
Nagyon irigy vagyok Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Elhiszem, akkor még nem én kezeltem a táblát, lehet hogy ezért nem tűnt fel hogy kimaradtál! Kép

Renó!
Fel tudsz dobni vele!!!!! Hasonlóan érzek mint Fanni irigykedem kicsit, de nem nagyon mert egy hónap múlva a sajátomat tartom a kezemben!!!! Remélem!!!!!

Timi!
????????????????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi,

Köszi a választ. Én még nem vagyok annyira otthon a témában mint itt sokatok. Ígérem nem fogok hülyeségeket kérdezni.
A BMC-ben nem mélyedtünk ennyire bele a témába
vagy lehet, hogy nem kérdeztem eleget, vagy nem fizettem eleget...??? No, mindegy...

Timi,
Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy tudom mit érzel, mert csak sejtem, de drukkolok neked Én is.

KÍVÁNOK NEKED EGY BAZI NAGY TEHERAUTÓVAL!!!!!

Hali

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó lenne már, ha Timi írna, magamban azok drukkolok, hátha mégis felment vérvételre, és azért nem jön. Kép

Renóka, óriási gratulációmat tessék fogadni! Gyerek neme? Kép
s_norka

Nóri!
Én is ezen gondokodtam, hogy lehet elment vérvételre és azét az másfél két óra meg míg hazaér és nem biztos mi vagyunk az elsők akiknek megírja a jó hírt! Kép
Dukk megy nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

Viki!
Sajnos én is csak azért tudom így a dolgokat mert már a 3. lombikomra készülök és egy éve babanetezek itt a lányokkal és volatk itt aztán igazán furcsa esetek, de egy biztos szépen jönnek a zebrák és ez nagyon nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugodtan kérdezzél ha valami van, ha tudunk válaszolunk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Elolvastam a Suprefact utasítását és prosztata carcinomára ajánlják, olyansmiről, hogy lombikos előkészítés egy sort sem ír.
Lehet, hogy nem jó "gyógyszert" adtak a patikában?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!
Köszönöm, hogy betettél a táblába Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Ne izguljál jó szurit kaptál!!!!Az utasításon van egy olyan Mikor használják a Suprefact injekciót na ott van írva ..... amit a tesztoszteron nemi hormon szintjének csökkentésével érnek el.... a mi esetünkben emiatt adják ezt!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni, javaslom, a Suprefactról inkább az Interneten tájékozódj Kép
Mondjuk Google: Suprefact + lombik

Meglátod, sok minden bejön. Így nagyon sok infót össze lehet szedni.

Most vagy -t tesztelt Timike, és sír, vagy a Kaáliban éppen közlik vele a jóhírt. Más verziót én sem tudok.

Voltunk a tegyesznél tegnap, holnap már jönnek ki környezettanulmányra, jövő héten pszichológus, 1 hó múlva tanfolyam, így ha minden jól megy, október végén már beállhatunk a Gólyahírhez. Kép Bár határozatot csak kb. decemberben kapunk hivatalosan.
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?