Sziasztok csajok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.A pici babák élvezték,hogy nem 40 fok van árnyékban,gondolom,ezzel mindannyian így voltunk.
Nyugis hévégénk volt,szombaton összeröffentem a barátnőimmel egy kicsit,tök jó volt végre kimozdulni.
Tényleg,ti szoktatok apa ás gyerek nélkül "lógni"?
VBEA! Köszi az infót,bár még nem csináltam meg
Szia HURCIA! Megértem a beparázást,mikor a család elkezdi!!!Nálunk anyósom járt az élen..
No,de az a lényeg,hogy bízzál magadban,Balázsban és a férjedben.Ha ő melletted áll,nincs nagy baj, sőt nagyon sokat segít,gondolom.
Én is nagyon sokáig mértem Mandulát,megnyugtatott,meg persze néha beijesztett:"csak 40-et szopott,hogy létezik,hogy ennyitől jóllakottnak néz ki?"
Aztán rájöttem,hogy ha nyugodt,kerekfejű,elégedett,akkor nagy valószínűséggel tele a pocakja..Mi sem eszünk egyformán mindig..
Bár teljesen megértem,hogy aggódsz,hiszen olyan picike. Még csak 3 hetes és hát persze,hogy nem egy nagy vámpír

,de meglásd megerősödik,napról napra és jobban megy majd neki.
Ja, és ne érzed magad töketlennek,egy kicsit borongós az ember a gyerekágy időszaka alatt,ami szintén természetes.Próbálj meg minél többet pihenni,tudom néha a reménytelenséggel egyenlő..
Lehet,hogy a pocakja fájt azért volt ébren sokat?Nekünk bejött az Infacol..
Mikor lesz a műtét? Hol csinálják?
Szia DÓRI Jó hallani rólatok

Milyen az élet gipsz nélkül? A tej miatt ne aggódj,a fáradtság is lehet a ludas,hogy egy picit csappan a tej. Próbálj meg sokat pihenni,sok folyadék,esetleg laktoherb tea(ami tejserkentő)..de ezeket biztos tudod
Szia VERONIKUSZ! Jól vagytok?csajok rendben? Tudom ,hogy kérdeztem már a szülésznőt,de mesélné a Keszegh Évikéről? Milyen a természete,hozzáállása stb.A barátnőm is vele szült,de szeretném más véleményét is meghallgatni.
Mindenkit üdvözlök,durca