A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs: köszönjük, hogy ilyen körülmények között is jöttél és elmondtad. Nagyon tisztellek téged mindezért és veled vagyok lelkiekben. Mirkának nagyon csodálatos szülei vannak. Bár nem vagyok semmiféle "spiritiszta", de tőlem telhető legnagyobb erővel küldöm neked, nektek az éteren keresztül a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++t!

Kép
Kép
tinu

Macs, rengeteg sok erot nektek az elkovetkezo napokban/hetekben!!!!! nagy vagy, h leirtad, mi tortent. koszonjuk. veletek vagyunk!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
recca

Drága Macska: Könnyeimtől nem látok és szóhoz sem jutok. Csak sírok, és sírok....Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek. ennél borzalmasabb nem történhet egy Anyával. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk. Nem bírok többet írni. Ha bármikot bármiben tudok segíteni, kérlek szólj........ Imák továbbra is mennek értetek.

Kép
Kép
johanna1975

Drága, Drága Macs!!!!!!

Erre nincsenek szavak! :cry: :cry: :cry: NAgyon sok erőt! Úgy segítenénk, ha ez emberileg lehetséges lenne! :cry: nem is tudok mit írni......
Ölellek, szeretlek, melletted vagyok én is lélekben, szólj, ha bármiben tudnánk segíteni......bár úgy sem tudunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry:
zuzmo1

Macs, ott a lelkünk Veletek. Mirkának valamiért ilyen rövid időt engedtek köztünk, de abban biztos vagyok, hogy ez a pici idő, és főleg az ikea szobában eltöltött órák nagyon boldogok voltak számára.
kincsimano

Macs,
köszönöm, hogy jöttél. Lélekben ott vagyok veletek. +++++++++++
kisün

Macs:
:cry: :cry: :cry:
egyszerűen nem tudok semmit írni

petergabi

Macs,
+++++++++++++++++
sok sok erőt nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fülinek külön puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs,
Egyszerűen olyan nehéz bármit is írni, csak :cry: :cry: :cry: Sok erőt és kitartást Nektek!!!Veletek vagyunk lélekben!!! Köszönjük, h jöttél.

Kép Kép
curse

Drága Szeretett Orsi!
Nagyon nagyon szeretlek és bármikor szükség van rám, szólj!!!!
pocakpacni

Drága Macs!
Lélekben Veletek vagyok! Sok erőt Neked és az egész családnak....
Kicsi Mirka angyalka lesz és majd odafentről ad Nektek erőt..
++++++++++++++++++++++!
szmagdi

Nem tudok mit írni. Ilyenkor várjuk a szüléssztorit, drukkolunk, h volt-e oxy meg burokrepesz meg gátmetszés, izgulunk, hogy legyen tejecske, nehogy tápos legyen már az a gyerek... meg hogy áttesznek a nőgyógyászatra mert kevés a hely... meg a vajúdóba nem mehet be az apuka... meg a csecsemősök sokat dolgoznak és nem simogatják a fejünket... és valamelyik dokinak rossz napja van, és nem elégíti ki az összes kérdésünk... és ki menjen látogatni és ki mit üzenjen.... mennyire lényegtelen dolgok ezek....mennyire elsikkadunk afelett, hogy az egész egy hatalmas CSODA, és természetesnek várjuk, hogy minden rendben van... pedig néha nincs.... olyan esetlenek a szavak...
neet
neet

Macs,
nagyon sok szeretettel gondolunk rátok, sok erőt, sok puszit Fülinek, Mirkának és én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, hogyha bármi van, itt vagyunk, megyünk.puszi és tényleg köszi, hogy írtál

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet :) Annyira jólestek a soraid. Már tegnap este is.

indianyo

Drága Macs! Erre tényleg nem lehet mit írni...hihetetlen...
Hála Istennek,hogy nem szenved a pici Mirka-baba!
Neked, nektek rettenetes nehéz lehet, nagyon sok erőt kérek nektek!!! Én is nagyon sokat gondolok rátok, potyognak a könnyeim...
rídonli#

Jajj, Neet, mennyire igazad van!!!!!
rídonli#

Fanni azt kérdezi: anya mit csinám? Mét sir egész nap? Baba nem volt rossz. :(
Istenem mennyire nincsenek szavak erre, +++++++Mirkának és egész családnak. Jaj bárcsak lehetne ilynekor segíteni, de nem lehet. Tényleg ilyenkor minden ami eddig problémának tűnt olyan semmiség. :( :( :(

Kép
Kép
johanna1975

Drága Macs!
Isten adjon Nektek rengeteg erőt ahhoz, ami emberileg elviselhetetlen!

Márti
borossné becz márta

Bölcs Neet,
annyira, de annyira iazad van!!!
szmagdi

Drága Macs,Mirka,Füli és Gábor!

NAgyon sokat gondolunk rátok családommal együtt!Töltsétek együtt szeretetben azt az idöt amit a sors ad nektek!
Ölellek benneteket!
20170114224602

Nekünk most el kell mennünk, de lélekben Veletek vagyok!!!
rídonli#

a könnyeimtöl alig tudok irni...... hogy lehet ezt felfogni????? egész éjjel Mirka arca lebegett a szemeim elött.

Drága Macs,
nem tudok mit mondani. erös vagy, erös legyél, csak igy lehet kibirni. és ott van Füli, akit nagyon lehet szeretni.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
fibi

Jaj Macs... :cry: :cry:
Nem hittem,hoyg tenyleg...
Arra szamitottam,hoyg reggel ha jovok,csoda tortenik,es jo hir fogad....egesz ejjel Ratok gondoltam....Imadkoztam...
Sok erot kuldok,hoyg ezt elviseljetek.
Szeressetek nagyon egymast!!!A kis Mirka egy angyal lesz,aki vigyaz majd Ratok fentrol...
Koszonjuk,hogy meg ilyen nehez pillanatokban is josz,es irsz nekunk!!!!Fantasztikus ember vagy!

Kép

Kép
arwen07

Drága-drága Macsinkó!

Bárcsak vígasztalhatnálak, de tudom, hogy lehetetlen.
Füli és Gábor segíteni fog, Pocak is, és mi is mindenben!
Végig melletted állunk lélekben és fogjuk a kezedet.
Akkor jössz, amikor akarsz, és amikor tudsz, mi itt leszünk Neked, és várni fogunk.

dédi is itt van, ő is gondol Rátok, velünk együtt.
ölelünk Benneteket

votiv
votiv

akkor Macs most otthon van? és Mirka? tudom h ez nem is olyan lényeges, de csak rájuk birok gondolni..... a gyerekeimre is alig tudok figyelni...... éjjel is alig aludtam.... tulságosan átélem, mert ilyen közeli ismerösömmel még sosem történt ilyesmi :( :(

KépKép
fibi

mivel az "élet" engem is közétek kevert ezért leírom ami vkinek lehet segít, vkit lehet felháborít.
életünket mi választottuk. felsőbb énjeink előre megtervezték, megállapodtak abban, hogyan fogjuk élni életünket. minden ami velünk történik JÓ. s tudom ez rémesen hangzik per pillanat, s én is bőgögetek, s én is pocsékul aludtam (sajna így Angi is), de ez vigasztal, hogy ez okosan meg van tervezve, s minden rossz az életünkben a mi fejlődésünkért történik.

sok szeretetet mindannyiotoknak

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok Mindenki,

Drága Macsék,
nem tudok mást írni, mint amit már mások is és én is sokszor leírtunk. Szavakat sem találok. Nagyon köszönöm én is, hogy megosztottad velünk a történeteteket, megkönnyeztem, különösen két fordulatnál, de az most mindegy. :cry:

Drága Kicsi Mirka,
vigyázz nagyon magadra, itt mindenki nagyon szeret Téged ismeretlenül is, és vigyázz majd kis családodra is, nagy szükségük lesz rá. :cry: :cry:

Fibi,
én szintén alig tudok Mátéra hangolódni, annyira máshol vagyok lelkiekben :oops: :cry:

Neet,
nagyon-nagyon igaz, minden egyes szavad mind a maiak, mind a tegnapiak....

és vki írta, hogy a kis arcával álmodott, én is és vele keltem és Tinu, én is csalódott voltam, mérhetetlenül, hogy nem csak egy rossz álom :cry:

Most ennyit, nem látok a könnyeimtől, majd később még benézek....

Vica
vica94

Hát, Macs!
Írni az nem megy nekem....... de gondolok rátok!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Barbi:
Én egyet értek veled, bár elfogadni akkor is embertelenül nehéz.

És Macsékkal így igazi csoda történt, igazi, saját angyalkájuk lett/lesz, aki vigyáz rájuk, főleg a nővérére odafentről!

Drága Macs-család!
Sok-sok erőt és kitartást kívánunk erre a fájdalmas időszakra!

nukada

Draga Macskanyu!

Szinte napra pontosan egy eve, hogy utoljara talalkoztunk. Aztan mi elkoltoztunk, a forumrol is elmaradtam, de idokent beneztem, hogy kivel mi tortenik.
Nagy orommel olvastam par honappal ezelott, hogy ujra babat varsz, most pedig letaglozva olvasom, hogy mi tortenik veletek... :cry:
Nem tudok szepeket, okosakat irni, csak azt hogy nagyon nagyon sokat gondolok ratok, Mirka babara! +++++++++++++

Pocak neked meg kulon puszik mennek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok lányok!

Nagyon szomorúan olvasom, mi történt. :cry:
Egész éjjel a kis Mirka képe volt a fejemben, mintha mindannyiunknak csak köszöni szeretett volna.

Macs! Nagyon sok erőt kívánok neked és a családodnak, hogy elfogadjátok és feldolgozzátok mindazt, ami történt.

KépKép
KépKép
lindicita

macs,
nagyon szeretünk!
Vendég

Drága Macs!

Alig látok a könnyeimtől és nem is tudom, hogy írjam le, menniyre drukkolunk Nektek és milyen sokat gondolunk Rátok! nem vagyok a szavak embere, de szeretném, ha tudnád, hogy nagyon szeretünk és sok-sok ++++++ küldünk Nektek!!!

Kép
Kép
denizsa

én már nem merek leülni a gép elé, mert mindig bögés a vége...... délelött pár ora alatt összeszedtem magam, de a gyerkök is érezték hogy nem stimmel vmi :( alig birok a hétköznapokba visszarendezödni....
most meg azon sirtam el magam, amit Nuk irt, hogy saját kicsi angyalkájuk lett Orsiéknak........
meg az is eszembe jutott, amit Vera irt, hogy én is beleőrülnék, ha ilyen helyen dolgoznék, pici beteg babák között. ahhoz én tul gyenge vagyok lelkileg.

Barbi,
igen, azt hiszem, csak ezzel a hittel lehet túlélni ezt.

Vissza is olvastam most.

Votiv,
köszönöm biztato soraidat, aranyos vagy :) szerencsére B is elég önálló már sokmindenben, segit is kicsit, meg elvan egyedül sokáig. ami még gond, az a déli altatás, mert B csak akkor bir elaludni ha öcsikéje is alszik, és valahogy mindig ugy alakul, hogy pont felébred Ábel, mire vinném fel B-t......, és csuszik, tolodik az altatás, a végére mindenki kipurcan (ma is másfél orás procedura lett belöle...) De erösen agyalok a megoldáson...

Indi,
köszönöm hogy kérdezed :) elég simán ment az este, mert B tündéri jo fiu volt, játszogatott egyedül, amig én Ábelt felvittem aludni, (mosdatásban segitett) utána meg ö kapta meg a figyelmem minden téren :)
fibi

Meg van zakkanva a bnet. Már írtam, de elszállt. Kiscsim nagyon nyűgös, mennem kell hozzá.
Én is totál meg vagyok zakkanva. Elmentünk a dokihoz, rossz rendelési időben.

Nagyon sokat gondolok Macsékra és Mirkára, szinte nincs perc, hogy ne jutnának eszembe.

Fibi tegnap este, amikor a lányaim nem akartak elaludni, és kissé nehézkes volt az altatás egyedül, rád is gondoltam. És tök ügyes voltál, így elsőre meg pláne!
rídonli#

Deni: köszi a borítékot, nem kellett volna emiatt erre fáradnod.

Fibi: ügyes vagy, látod látod megy ez egyedül is.

Ma megyünk Fannival a fránya köhögésével dokihoz, mert az persze azóta is van nekije. Én pedig nőgyogyihoz, mert valami nagyon nem stimmel sajnos. :( De ez most abszolútli nem lényeges....

Macs nagyon veled vagyunk lélekben és egész nap csak Mirka gyönyörű pofija lebegett előttem. És a MIÉRT? nem tudom elhinni amit írtál, hogy nincs mitt tenni. :( :(

Barbi: teljesen igazad van (és én is igy gondolom sok mindenben) és pl. amikor nálunk volt a sok rossz esemény ott el is tudom fogadni, de ilyen nagy tragédiáknál nem.... egyszerűen nem értem miért kap valaki ilyet a sorstól, azt pedig különösen rosszul viselem, mikor a pindurkák szenvednek, ők mi a fenét tehettek??

Kép
Kép
johanna1975

Fibi,
nagyon ügyesen altattál! :D

Neet,
igazat szóltál :)

Macs drága,
állandóan rátok gondolok, továbbra is +++++++++++++++++++++++++

v
kisün

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
moose

Macs!
nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendőkhöz. szóhoz sem tudok jutni.

Pocak!
Mirka a képen tök ugyanabban a szerkóban van, mint Lencse volt születése utáni napokban. azt nem tudom, hogy a frászban nem vették észre ezt előre az UN-n a babánál???

Votiv!
egy Szamos tortát, egy Tesz-vesz város DVD-t és egy kis rongy babát kapott ajándékba Lencse szülinapjára. nagyon drága cuccokat nem szoktunk venni neki, csak mert alkalom van, ugyanis bokáig jár a játékokban otthon. kúszáshoz gratula! majd ő tudja, hogy mi korai és mi nem! :)

most inkább nem írok pár napig, mert csak bőgök, ha erre járok.

ancsipancsi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!

Nagyon sajnálom, ami most veletek történik, nagyon nehéz lehet! :cry: :cry: :cry: Rengeteg erőt kívánok nektek! :cry:

ILdi
ildi76

O, köszi Lányok, de nem érzem az altatás miatt különösképp ügyesnek magam, hacsak azért nem, hogy Bálintot "ilyennek" neveltük, hogy aranyosan közremüködik. ill. csak remélni tudom, hogy nekünk is szerepünk van abban, hogy ennyire édes gyermek.

Johi,
elkezdtem irni vmit a sorsszerüségröl, de nem tudnám értelmesen megfogalmazni. (vmi olyasmit, h a tragédiát nem feltételen kapjuk a sorstol, hanem választjuk tkp. De hogy vki miért csak ilyen rövid idöre jön ide, én sem értettem sosem...... na, majd egyszer személyesen, ha érdekel.)
nögyogyászhoz +++++++! remélem, nem komoly a baj!!
fibi

Fibi: dokim nem biztos hogy ott lesz, de időpontot szeretnék kérni, remélem én is, hogy nincs baj.... de ha van, majd megoldódik.És érdekel....

Na L...

Kép
Kép
johanna1975

Votiv:
És Lilike "szabályosan" kúszik, vagy csak löki magát? Mert Réka is seperc alatt a járóka ellentétes pontjára kerül, de sosem látom, hogyan, mert ha ott vagyok, velem van elfoglalva...

Ma voltunk fejleszteni és annyira sikerült kilazítani a kis kezét, hogy össze tudta a mellkasa előtt érinteni, imádkozó pózba összekulcsolta és a cumisüveget is megfogta!!! De sajnos jövő héten nem lesz foglalkozás, remélem nem esik vissza... Ja és baromira zavarja a szemtapasz, nem csinál semmit csak fekszik és sír. Így sztem nincs nagyon értelme... :cry:

Mi lehet Macsékkal... Vajon bementek kicsi Mirkához? Sok puszi és + nekik!!!!

Ancsi:
Tesz-veszt nagyon szerettem, nekem ugye még csak könyv volt, de minden oldalon meg kellett keresni a kukacot, az volt a nagy feladat!!!! 8) 8) És utólag boldogot Lencsinek, tegnap sajna lemaradt... :oops: :oops: :oops:

nukada

Jaj lányok,

napokig nem volt időm benézni ide, és Vera írt ma nekem mailt, hogy mi történt....

Én is csak itt bőgök, meg a miérten töröm az agyam...

Macs,
imádkozom értetek.....
mikatta

Sziasztok lányok!
Bocsássatok meg kérlek, hogy csak így idepofátlankodom, Orsika Tatai barátnője vagyok, és csak üzenni szeretnék nekik, mivel nálam egy levelező sem akar működni, remélem a babanet elküldi szavaimat!

Drága sí'! Mióta megtudtam, nem tudok másra gondolni! Annyira vártuk, és annyira nem számítottunk ilyesmire! Nem hiszed el, de egyfolytában bőgök, valahogy reménykedem, és várom a megoldást!
Mirkából édes kicsi angyalka lesz, akit nevéhez hűen, nem felejtünk el!
Megint egy olyan élethelyzet állt elő, amikor nekem kéne vígaszt adni, erőt és szeretetet sugározni, ehhez képest megint te vagy erősebb és bölcsebb! Valamiért így kellett lennie, talán odafönn tudják miért....!
Én még elbőgök idehaza egy jó ideig, de te ha csak szükséged van rám, akkor kérlek hívj, és tudod hogy azonnal megyek!
Nagyon szeretnék veled lenni, megöl idehaza a tétlenség! Ennél még az is jobb lenne, ha csak ülnék melletted és foghatnám a kezed!
Imádlak és szeretlek drága barátnőm, és Gábornak is sok erőt és vígaszt kívánok!
Kérlek azonnal telefonálj, ha kellek!
Puszi! Rica

Nektek lányok, meg mégegyszer bocsi, hogy betfurtam magam, és köszönöm hogy üzenhettem!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Fibi :) klasszak vagytok, menni fog ez máskor is!

Votiv :) Hiába, a lányok gyorsabban fejlődnek. Emlékszel, Angi is ilyen kis szupercsaj volt már az elején is. Biztosan hamar akar szaladgálni a kis manólányod Istók bátyuskával :)

indianyo

Ma a mi apánk is előbb lelépett, egyedül kellett az esti rutint végig csinálnom... Ami nekem annyira nem nagy szám, csak Réka már megszokta, hogy mire apa felöltözteti, addigra odavarázsolódik a hami az ágyba... Hát most nem varázsolódott és ennek hangot is adott a szomszédok nagy örömére! (múltkor megjegyezték, hogy jó hallani, hogy néha sír, mert így tudják, hogy a szomszédkisasszonnyal minden rendben 8) 8) )

Indi:
Dominó nagyon aranyos a videón a blogodban! Nagyon ügyes, gratulálunk neki!!!

nukada

Rozi, ne kérj elnézést, itt helye van minden bíztató szónak, ami Orsiéknak szól!

Indi, igen, meg is lepődtem. De önző mód nem szeretném, ha gyorsan elszállnának a babahónapok, minek sietni :)
Nuk, hátulról löki a kis (?) seggét, előlről meg húzza magát, vagy maga alá húzza a karjait és úgy izeg-mozog. Ha leteszem a habtapilapra, el is indul rögtön. Hát igen, ott van neki motivációnak a bátyus, ezért is kepeszt olyan nagyon, az biztos.

Drága Macs, nincs olyan perc, hogy ne gondolnék Rátok! ölelem az egész családodat.

votiv
votiv

Ja, és amikor fektettem le Rékát és mondtam neki a jóéjt versikét, rájöttem, hogy már nem csak neki szól, de cseppet sem bántam!!!!!!

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?