A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votív! én is gratulálni akartam a lyánykádnak! ne aggódj a gyorsaság miatt: tudod Angi is gyors volt, s a minap látta őt egy fentiekkel kapcsolatban lévő emberke, s nem kis áradozást vágott le :lol:

Johi! Fibi! mindenkinek el kell játszania minden szerepet (bár mostanság vannak ellenvélemények). egyszer gyilkos egyszer áldozat. ha ez a kicsi lány tényleg csak kis időre marad annak megvan a jó alapos oka. ki tudja? lehet, hogy már csak ez hiányzott neki a megvilágosodáshoz. vagy lehet, hogy akkorát segít a Macs családnak ezzel a rövid ittléttel, amit esetleg ők még 10életen keresztül nyögnének.

Nuk! lánykádnak ++++++++++

Szrek! :lol: :lol: :lol:

A lányom egy hős: ma voltunk 15hóson, s egy nyikk nélkül tűrte!!! :lol: én úúúúúgy örültem (apjuk már félretolt mert kezdtem bőgni amikor belerakták a tűt). bezzeg amikor a szájában turkáltak a fagyiskanállal fognézés céljából üvöltött :mrgreen:

S továbbra is rengeteg ++++++++++ Macséknak! s én még mindig bízom...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nem megy a koncentráció, mindig csak Macskáékon jár az eszem. Annyira reménykedem még én is valamiféle csodában.

Barbi: lányod tényleg egy hőőőőőőős. Biztos van igazság abban amit írsz, sőt én is igy gondolom, de amikor ennyire húsbavágóan látom a dolgot, akkor valahogy nem tudom igy nézni. És főleg az szörnyű, hogy semmiféle jel nem utalt erre. Jaj nem tudok fogalmazni, mert naggyon kuszák a gondolataim, de úgyis értitek.

Macs: rengeteg +++++++++ és ölelés és minden.... bárcsak lehetne segíteni.

Votiv: Lili nagyon ügyes, gratula neki. Sokszor járunk felétek, de sosincs merszem rácsörögni, biztos ezer dolgod van.

Rozi: nehogy szabadkozzál, örülünk, hogy írtál és jó látni, hogy vannak igaz barátok.

Kép
Kép
johanna1975

Nuk :) köszi, nekem is nagyon tetszik sőt a videótulajdonos úrnak is, naponta többször végig kell néznünk :)

indianyo

Johi! én csak ezekkel a gondolatokkal tudok újra "normális" lenni
gödibarbi

Nagyon sokat gondolok Macsekra.....

Kép

Kép
arwen07

Barbi,
én is csak igy birom elfogadni, hogy biztosan oka van, és nem értelmetlen fájdalom az egész.
Anginak gratula a hösiességéhez :)

Votiv,
Lilinek meg gratula a kuszáshoz :)

Johi,
kaptál ip-t nödokitol? Fanni köhögésére mit mondtak?

én ma meg lehurrogtam apafejet, mert megint csak 8-ra birt hazaérni, Ábelt ma nem is látta egyáltalán :( és ma épp nehéz esténk volt, kicsikém valamiért nagyon sirt fájdalmasan (sztem érezte az én szomoruságom....), B meg ott ugrált körülöttünk, és nyafizott hogy éhes, meg pisilni kell. érdekes, ha az öccse sir, mindjárt neki is fáj valamije szolidaritásbol...
fibi

Rozi,
én is örülök,h Macsnak olyan barátai vannak mint Te és Pocak!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok! Az én gondolataimban is ott vannak Macsék, és persze a nagy MIÉRT...

Fibi a gyerekeid tök olyanok fiúban,mint az enyémek lányban!
A Kicsi nálunk ma egész nap nyűgösködött, eléggé kimerített.
ÉS a mi Apafejünk holnap elmegy dolgozni, és hétfő este jön haza. Mondjuk, eddig is csak aludni járt haza az utóbbi napokban. P meg is kérdezte reggel, hogy az Apa nem aludt? Mert nem látta...
rídonli#

Sziasztok!
Macs! Imádkozom értetek! Nagyon-nagyon bízom abban, hogy tévednek az orvosok és Mirka rácáfol valahogy erre az egészre...

Fibi, köszönöm az sms-t!
Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hírekre jövök és csak vadul lapoztam-lapoztam az oldalakat, hogy mi vaaan ...
és Macs beírása óta itt bőgünk a párommal és kis Mirka tekintetét látom, és pontosan az jutott eszembe, amit Zsuzs is írt, hogy le van szarva az önmegvalósítás meg egyéb magán nyűg amikor....
és hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szülés egy veszélyes üzem csak ilyenkor eszmélünk fel,hogy...és..

Macs bár én csak most olvastam, hogy mi történt de mostantól nagyon sokat gondolok rátok és koncentrálok, hogy legyen erőtök feldolgozni a feldolgozhatatlant!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rylie
rylie

Sziasztok!

Holnap költözünk, búcsúzni jöttem. Egy ideig biztos nem leszek. Nem is tudnék most csevegni, annyira csak egy dolog van a szívemben. Verát kértem, hogy értesítsen az eseményekről, és Ancsi ott lesz a szomszédban, úgyhogy azért teljesen nem szakadok el.

Annyival bölcsebbek vagytok nálam, én ugyanis NEM tudom elfogadni az ilyen dolgokat. Képtelen vagyok tudomásul venni, hogy ilyen tragédia történhet, erre szerintem nincs magyarázat. Talán egy idő elteltével lehet, hogy így látnám, mert a továbblépéshez el kell fogadni a tragédiákat, most azonban csak a megrendülést érzem, az átkozott tehetetlenséget, és csak arra tutok gondolni, micsoda borzasztó fájdalom ez Orsiéknak. És a helyükben nem tudom, hogy valaha el tudnám-e fogadni, hogy ez megtörtént.

Macs!
Szívemben vagytok a nap minden percében++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

még ma lehet, hogy benézek.

Puszi Lányok, vigyázzatok a Manócskákra!

Kép
Kép
zuzmo1

Macsék nem lehetnek együtt végig a pici babájukkal? Én csak nézek Emmára, és amint picit is elképzelem - persze nem tudom igazán -, mit érezhet Macs, hát nem is tudom. Macs, iszonyú erős Vagy.

Angyalok léteznek, meggyőződésem. És nem hiszek abban, hogy a halál létezik.
kincsimano

Sziasztok!

Zuz,
várunk vissza mihamarabb! mobilszámot tudnál átküldeni? (vagy ha már nem olvassa Zuz, vki át tudná küldeni?köszi :D)

Macs,
továbbra is +++++++++++++++++++-ok és valahol :) is - sok simit szép együtt töltött időt érintést, puszit, ha lehet (ki lehet őt venni az inkubátorból akárcsak kis időre?), ő is mindig veletek lesz

Kép

Kép

:D
szrekuc

én sem tudom elfogadni, hogy valaminek úgy kellett lennie, ahogy, legalábbis ilyen kaliberű dolgokba nem tudok belenyugodni, főként, hogy egy mintaemberrel történt, akitől soha egy rossz szót nem hallottam, aki önzetlenségével példaértékű mindannyiunk számára.

el_sem_tudom_képzelni, hogy én ebben a szituációban mit tennék, azon kívül, hogy összeomolva, magamat elhagyva dőlnék borulnék egész álló nap. egy ilyen tragédiát nem lehet elfogadni, csak feldolgozni. nagyon hosszú idő alatt enyhül a fájdalom (több év); persze csak akkor, ha ilyen támogatással bír az ember, mint Macs is, a férje személyében.
jól emlékszem, hogy ehhez képest piszlicsáré dolgok miatt több hetes babyblueba estem szülés után, pedig egy 10/10-es gyerekem volt. most látom, hogy milyen esendő és gyenge vagyok! le a kalappal a mama és a papa előtt!
(én még bízom a csodákban!)
ancsipancsi

Sziasztok!

Draga Macs!
Koszonom,hogy megtiszteltel minket azzal,hogy leirtad a tortenteket.
Azota sem terek magamhoz... :( Nagyon sokat gondolok Ratok Azurammal egyutt.

Es mint tobben is irtak,en is meg mindig bizom!!!Talan csak vmit felreneztek vagy megis lehet valamit tenni,de ezt egyszeruen nem tudom felfogni :(

Gigi!
Azert nem kapcsolodtam be,mert veletlenul lattam meg egy hozzaszolasodat,de ugye abban a topikban en nem ismerek senkit es nem akartam csak ugy beirni.
:D :D :D :D Igy orulok Nektek!!!

Szia Ancsi!
De jo,hogy ujra itt vagy!!

K
bkrityo

Jó olvasni, hogy nem csk én hiszek a csodában, még akkor is, ha kicsi az esélye!

Zuzi, nem hiszem, hogy bölcsebbek lennénk nálad. Csak mindenki a vérmérséklete szerint reagál, de nagyjából egyet és ugyanazt.
És mit jelent az, hogy elfogadni? Nem is tudom... Ne tudunk tenni semmit...

ÉS gyere vissza mihamarább! Nem a cseverészés miatt elsősorban, hanem mert együtt könnyebb.
(És ezután már nem fogtok a Feneketlen-játszóra járni? Ma is figyeltem, hog yhátha összefutunk veletek, vagy Veráékkal.)
Te is vigyázz a Manóidra, meg persze magadra is!
rídonli#

Zuz,
hiányozni fogsz.
és én sem vagyok bölcs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rengeteget gondolok Macsékra és imádkozom értük!

Kép
Kép
manoka11

Zuz: gyere, amint tudsz... és valamikor talizzunk máááá, itt leszünk közel egymáshoz.
Ja és a bölcstől én nagyon távol állok, sőt én már a legkisebb problémáktól összetörök.

Zsan: kár, hogy nem jöttetek, nem volt senki, sima volt az út és még Memmét sem láttam. :(

Ridonli: én is hiszek a csodákban....

Egyszerűen paff vagyok, ami máskor két perc, az most egy óráig tart. Csak nézek bután a fejemből (nem mintha máskor olyan nagyon okos volnék).

Fibi: köszi az érdeklődést. Kaptunk beutalót a gigászatra... ott majd jól megnézik és megállapítják, hogy nem látnak semmit és nem is kéne köhögnie.
Enyim doki nem rendelt ma, de valamikor muszáj lesz mennem hozzá.

Kátya: megkaptad a mélemet tegnap? Jó téged is újra látni. Használnak a cuccok?

Kép
Kép
johanna1975

Macs,
Nagyon sokat gondolok rátok!!!!+++++++++++++++++++++!!!!

Egyszerűen nem tudom túl tenni magamat, egyszerűen nem értem és egyfolytában ezen rágódok, h MIÉRT!!!! Képtelen vagyok elfogadni!!!

Zuzi,
Én sem vagyok bölcs, én ugyanúgy gondolom, ahogy te is.
A költözéshez kitartás!!!! És gyere újra, amint tudsz, addig is nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Votiv,
Gratula a kúszáshoz, nagyon ügyes csajod van :)

és még nem tudom mit akartam írni, zizi az agyam

Kép Kép
curse

én sem vagyok bölcs. amit írtam azért tettem hátha máson is segít az ahogy én gondolom...

Zuzi! a költözéshez ++++++++++++++++ és gyere mihamarabb!
gödibarbi

reggelt, jót.

Macs!?? ++++++++++++++++++++

votiv 8)
votiv

Macsékrol tud valaki valamit????? hol lehetnek??? és Mirka baba???????
fibi

Drága Macsek!
+++++++++++++++. Az egész családom sok erőt kíván Nektek. Puszilunk és szeretünk.....

Mása
szmagdi

Jó reggelt! Mi ma el 3 napra anyósomékhoz, Neet majd tudosít, ha bármi történne.
Legyetek jók, jó hétvégét! :)

Macs,
++++++++++++++++++++++++++++++++ Lélekben veletek vagyok!!!!

vera
kisün

Sziasztok!

Költözéshez friss erőt, jókedvet (úgy sokkal könnyebb) :)

Votiv,
gratula a mászó kisasszonyhoz!

Fibi,
így leszel hamarabb profi, ha apa egyből bedob a mélyvízbe! :lol:

Szia Kisherczeg!
Hogy vagytok? Véda? Már féléves??? Mesélsz picit? :)

Rídonli,
na ez még mélyebb víz. És édes lehetett a picid, amint "-Apa nem aludt?" Eszter is szokta kérdezni: "-Apa még alsz?" :D

Nuk,
biztos a szemtapasz zavarja a kicsilányt? Nem lehet, hogy csak rosszkedve van? Vagy odanyúlkál és leszedné? :( ++++++

Egygyerekesként csak halkan teszem hozzátok, h nálunk sokkal frappánsabban mennek az esték, ha apa nincs itthon, értem ezalatt az alvást, mert ha ő is itt van, Eszter mindent kitalál, hogy ne kelljen még lefeküdni (feltéve, ha nem elég álmos) mert tudja, hogy az apja nem tud neki nemet mondani, ha elszaladt előtte a kis pizsijében... :D :D :D Az ostor az én kezemben van. :)
Tegnapi megjegyzés: (első nap volt a bölcsiben a vakáció után) "-Éva (néni), nagyon jó volt a bölcsi, jövök holnap is, jó?"

neet
neet

Ancsi, Zuzi,
én sem azért irtam azt hogy "elfogadni", mert azt olyan könnyü, söööööt, szinte lehetetlen..... szerintem ebben mindannyian egyetértünk, és érzünk. De hiszek abban, hogy a fájdalom és a szenvedés az életben NEM értelmetlen, hanem oka van.

Ridonli,
akkor nektek sem könnyü, ennyit apafej nélkül :(
és egyszer akkor össze kellene ereszteni a gyerekeinket, ha már ilyen hasonloak :wink:

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Én kibukok az apánktól... Tegnap a sógornőm meg is jegyezte, hogy biztos dolgozni jár????? :roll: :roll: :roll: :roll:
Tegnap 6ig aludt, felmentünk anyuékhoz töltött kápit enni, ott közölte, hogy akorábbi busszal akar menni, úgyhogy 7:40-kor már le is lépett. És most jött haza nemrég. És amikor mondom neki, hogy 1ig aludjon csak: Mér, van valami program??? Én: Nem, bazzzeg, de a gyereked két napja nem volt a kezedben... :? :? :? :evil: :evil: :evil: :evil:

Macs:
Mi van veletek, kicsi Mirkával? Sok++++++++++++++++ az egész családomtól!!!!!!!!!!!!!!

nukada

Nuk,
apafej... :?
neet
neet

Nuk, a szemtapasz szükséges rossz. Keményítsd meg a szíved, nagyon hasznos lesz, ha kitartóan használjátok. Baráti körben több tapaszos gyerek is volt, tényleg csak 1-2 hónapról van szó, és egy életre helyre lehet tenni a kancsizást. És jobb most, később még nehezebb lenne, amikor már vehemensen tiltakozna meg letépné. Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen vidáman állsz a dologhoz, színes tapaszok meg divatozás :lol: nagyon sokat számít az is, hogy te hogy közvetíted, így biztos sokkal könnyebb elfogadnia :)

Kisherczeg, csak ámulok itt az avatarodon, már fél éves nagylányod van! annyira kivi vagyok, mi van veletek, mesélj! :)

Kisün, jó hétvégét! Zuziéknak jó költözést!

Manóka, te is mesélhetnél picit! :)

Neet, köszi, de ez inkább még csak amolyan kukacolás, kolbászolás...

"Jiji" ma kegyesen csak fél 6-kor kelt, belakmározott, aztán nyomott egy hatalmas mosolyt :D és beájult, annyira imádtam!
Nuk, nálunk is van rosszallás, ha késik a kaja! míg átérek vele a szobájából az ágyamba szoptatni, néha a harmadik szomszédot is felkajabálja.
Apja meg is jegyezte, hogy a csajunk még nagyobb akarnok, mint Istók volt, mi lesz itt még? :roll: :)

votiv 8)
votiv

bakker akkor mégsem csak álom volt ez az egész....
:shock: :cry:

nagyon rosszul aludtunk el, én spec sírva...na tessék má megint..
ráadásul Kamillát annyira kiütötte a keddi oltás, hogy azóta folyamatosan lázas és éjjel alig aludtam, mert 40 fokos lázat produkált és nem is mondom mik kavarogtam a fejemben....

én a kemény dolgokon mindig azzal a hittel gördítettem át magam, hogy semmi sem véletlen az életben, és hogy amit egyik oldalon elvesz a Jóisten azt a másik oldalon többszörösével pótolja...
de most valahogy ezek a gondolatok sem nyugtatnak meg :cry:

én képtelen vagyok még bármilyen mást írni...bocs

Macsekék és piciMirka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rylie
rylie

Sziasztok lányok!

Aki olvasta a tegnapiakat, tudja, hogy Orsi Tatai barátnője vagyok!
Imént beszéltem vele telefonon, arra kért, tolmácsoljam háláját, köszönetét minden sms-ért, levélért, biztatásért, és egyáltalán azért a hatalmas szeretetért, amit kaptak tőletek!
Nem tud most írni, érthetően nem ez a legfontosabb számára, de elmondhatom, erős mint egy szikla, bölcs és tele van életerővel!
Mindenkit ezerszer ölel!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Jó reggelt!

Drága MAcs! Még mindig nagyon sokat gondolunk rátok +++++++++

Hoztam azért pár jó hírt:

1. Ma reggelre Bajninak kibújt a harmadik fogacskája :D

2. Tesóméknál szeptemberben esküvő lesz :D :D

3. Februárban meg jön a baba :D :D :D

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie!
Ne sírj, és ne töprengj, hidd el, semmi sem véletlen! Csak nekünk kell elfogadni ezt, és túltenni magunkat a síráson és saját bánatunkon! :D

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Vot:
Én igyekszem, csak annyira lúzer anyuka vagyok, hogy nem bírom, ha szenved a kicsinyem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: És nekünk kezdetnek!!!!! mondtak 3 hónapot... :cry: :cry: :cry: Utána nézik, hogy dioptriás eltérés van-e, hogy kell-e szemüge... De továbbra is próbálok + hozzáállni, csak baromira lefáraszt, ha egész nap cigölnöm kell, ráadásul úgy is sír... /és a mai zöld bodyhoz nincs megfelelő tapasz, nehéz az élet... :wink: :lol: /

nukada

Szia Rozi!
és hol vannak Macsék? Otthon vagy a Jánosban? és együtt tudnak lenni Mirka babával????????
fibi

Nuk,
viszont a zöld bodyhoz jár neked egy zöld :mrgreen: :lol:

Macs :) ,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Rozi, és Mirka hogy van?
Klassz csaj ez az Orsi, ekkora szenvedésben életerő....de muszáj, hiszen ott van neki Füles.
Továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Fibi, összeeresztés jó 5let!

Neet, mély víz, mi már egy ideje gyakran úszkálunk benne.

Nuk, sógornőd :twisted: !
A pasiknak sokszor elég a nyugalomhoz, ha tudják, hogy feleség és gyerek otthon van biztonságban. (Néha az enyimnek is.) Ők meg mennek a dolgukra.
Lúzer anyuka- ez alapján mind ilyenek vagyunk!

Zuzéknak jó költözést, az sem egy túl nagy móka...

Lindi, jó hírek :) gratula!

Ma megyünk dokihoz, tegnap kellett vlna, de elszúrtam az ip-t. Elvánszorogtunk 2 gyerekkel, és nem volt ott a doki.
B még mindig hurutos....

Domino hogy van?
rídonli#

Rozi, köszi, hogy írsz! valahogy megnyugtatóak a szavaid

votiv 8)
votiv

Lindi, nagyon klassz, hogy bővül a családotok! :D Bajni 3. fogához gratula :)

Rídonli, jobbulást Borikádnak! párod mit dolgozik, ha nem indiszkréció?

Nuk, azért ez nem olyan szörnyű, főleg ahhoz képest nem, hogy utána milyen jó lesz! És barátnémnak olyannyira kancsi volt a lánya, hogy egyik szemével átnézett a másikba. Minima fél év tapaszt mondtak, de alig 2 hónap alatt csodásan helyrejött! Szóval kitartás :)
Szemészetre hová jártok?
Szeptemberben nekünk is kell újra menni (Budaörsre), bár eddig megúsztuk a szemügét, - 2,5 dioptria fölött adnak csak gyereknek, Isti meg pont annyi, de neki is van egy kis ferdülése, emiatt lehet hogy mégiscsak kell korrigálni. K. nehéz lenne rajta tartani a szemüveget, de ha kell hát muszáj lesz.
Hallottad, hogy lezárják az M7-est? horror lesz a közlekedés a köv. 3 hétben :shock: ráadásul mindenki itt fog Biánál felhajtani a nullásra, ezen az egysávos vacak kis lehajtón :? nem is tudom, talán a régi 1-esen fogok járni a falukon át...

votiv 8)
votiv

MACSÉKRÓL:

Macs otthon van,Füli most indult el játszóra a nagyival, Gábor is otthon van.
Annyi az új info, hogy ez a rendellenesség, ami a kicsinek van, semmilyen ultrahanggal, sehogysem lett volna kimutatható, mert a 4 kamrája a szívnek megvan (ezt látja az uh), a hátsó fal, a szívizom hiányzik (ezt viszont nem látja az uh); 10000 babából egynél fordul elő ez a rendellenesség.
Az a bizonyos vezeték egyre jobban záródik, tüdővizenyő illetve egyéb jelei már vannak. Tápit kap Mirka, jól eszik. Rengeteg oxigént kap, de így, inkubátoron belül nem érzi rosszul magát. Addig adják az oxigént, ameddig nyitva a vezeték, az életben tartására külön nem lehet mit tenni és nem is tesznek, nincs értelme elnyújtani mesterségesen ezt az időt; mégha lehetne is szívet átültetni az ő esetében, neki nem lenne ideje azt kivárni.
Macs jól van,mármint fizikailag, erős utófájásokkal, majdnem teljesen visszahúzódott pocakkal. Nézegeti a babanetet, de inkább így küld infót magukról - azt üzeni, hogy nyugodtan beszélgessünk. Nagyon köszöni a rengeteg sms-t, visszaírni nem tud, de nagyon jól esik neki, hogy ennyien gondolunk rá :)
Egyelőre papírokat intéznek, Mirkához még nem tudja, mikor mennek; bent annyit mondtak nekik, hogyha babaként szeretnének majd Mirkára emlékezni, keveset menjenek (romlik az állapota, kivenni nem lehet, egy ujjal megsimogatni igen, de rettentően szomorú és kínzó így bent lenni vele).
Remélem, hogy hűen sikerült összefoglalni mindazt, amit Macs mondott; ő nagyon erős és nagyon józan. Az orvosa is rengeteget segít nekik, külön érdeklődik Mirka után a másik kórházban.

Macs,
sok puszi és sok erőt, nagy szeretettel gondolunk rátok mindannyian! :)

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
a régi egyes a falukon át... hehe, szép remények, mi ott járunk anyósékhoz, és reggel és este a is fullos, sorry :( M7-sel mi lészen?
Szept.ben majd drukkolok a szemészhez, addig meg hajrá csak úgy simán a 2 babódhoz. :)
neet
neet

Azért az jó (ne értsétek félre most ezta szót, mert persze, hogy nem jó,de a jelen helyzetben), hogy Mirka nem érzi rosszul magát.

Macs, ha olvasod+++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!
Ennél többet asszem most nem tudok írni...
rídonli#

Votiv, Bori nincs rosszul, illetve elég nyűgös, de ha jól sejtem egy újabb fog van a láthatáron. Néha köhög csak, de eléggé hurutos hangok jönnek még belőle, pedig hétfő óta antibigyót kap.
A férjem egy művészeti társaságnál dolgozik (tánc, de ő nem táncol, hanem a technikával van elfoglalva).
rídonli#

Drága Macs!

Nagyon-nagyon sokat gondolunk Rátok, ölelünk, szeretünk, rengeteg +++++++ küldünk!!! Tudom, hogy semmilyen szó nem enyhítheti a fájdalmatokat, de tudd hogy Veletek vagyunk!!!

Kép
Kép
denizsa

Macs, Mirka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Veletek aludtam el, előtte Apa ölelgetett, vigasztalt.
Rozi, írj még, kérlek. Sokat tudnak együtt lenni Macsék Mirkával? Foghatják, ölelgethetik, összebújhatnak?

Johi, a szerdai leveledet kaptam meg, erre gondoltál? Remélem, nincs komoly bajod. Bevallom, a tejszaporító cuccokról féligmeddig leálltam. Nem látom, hogy sokat segítenének, viszont oda kell figyelni, hogy el ne felejtsem használni, enni, inni, bevenni, kenegetni őket. Az olaj néha azért eszembe jut. Így a napi kaja háromnegyede tej, egynegyede tápszer.

Nuk, tapasz - szegény Réka, szegény Te. De télleg jobb most kezelni, egyetértek Votivval. És gratula a kilazításhoz! Veled is szívesen taliznék majd a fejlesztőben is. Mi most 2 hétig nem megyünk.

Votiv, nagyon aranyos Vagy (tejbomba), köszönöm, de van mostmár itthon minden kellék hozzá, bár lustaságból néha külön eszem az alkatrészeket (ha eszembe jut). Jiji :) Emma is kúszogat, nem rendesen, hanem felcsúcsosítja a popóját, és lök magán egyet a lábával. Így éjszaka le kell szednem néhányszor a csajszit a kiságy rácsairól.
kincsimano

Szrek! köszönjük az infót. istenem :( :( :( én ezt biztos nem bírnám

hozzáállás: Fibi leírta ahogy én gondolom

Nuk! :D szerintem mindenkiben felmerültek ilyen gondolatok, s nézz csak körül mindenki nagyon szuper anyuci :lol: :lol: :lol:

Dominó hogy van?

Recca! én vagy mindig lemaradtam, de sosem találtam választ arra hogy vagytok?

mellesleg minket még sosem küldtek szemészhez. kellene? rákérdezzek?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Macs! nagy energy-k és ölelések mennek nektek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gödibarbi

Közben Szrek írt. Jajistenem, édes kicsi Mirka. Veled vagyunk mindannyian! Macs, igen, maradj velünk, olvass, csinálj bármit, ami egy picit is segít. És szólj, ugrunk. Ha társaságra vagy bármire vágysz.
kincsimano

Bocsi csajok, hogy nem írtam napok óta senkinek, csak Macsnak, de teljesen kibuktam... én a fürdőszobába jártam bőgni, hogy mégse a gyerekek előtt, de így is érzik, hogy nincs rendben vmi... meg nem értik miért szorongatom őket magamhoz olyan erősen... Bálint ma elmegy a nagyival 2 napra, talán jobb is neki most így :roll:
Próbáltam kicsit visszaolvasgatni, és bocsi ha pár dolog már nem teljesen naprakész:

Rozi, Szrek :) Köszi Macsról az infót, nagyon izgulunk mi is értük!

Indi :) Dominó hogy van? köhög még?

Votiv :) Lilikének gratula a kúszáshoz! nagyon ügyes csajszi! Isti ujja :( bulást neki! tényleg le fog esni a körme? hogy viseli?

Nuk :) Tapaszhoz +++ Rékának!! Kézlazításhoz gratula, cumisüveg-fogáshoz pláne!! apafej meg.. :roll: (őhozzá meg Neked +++ )

Kátya :) Ti hogy vagytok? Mi van Emmával? Szopizás hogy megy?

Rylie :) Szegény Kamillának sok ++++++, mielőbb menjen le a láza a csajodnak!!! Milyen lázcsillapítót adsz neki? vagy hogy hűtöd?

Lindi :) Örülök a jó híreidnek!!

Rídonli :) Boridnak is bulást és ++++ a foghoz!!

Vica :) Gratula Máté 12. fogának csipkéihez!! hajrá a többi csücsöknek is!! Milyenek az éjszakák, sokszor keltek még?

Arwen :) Szuper, hogy kezdtek egyenesbe jönni, Attila alszik szépen nappal is és nincs hasfájás sem!!

Curse :) Akkor drukk, hogy Apa találjon mielőbb melót!! És ha Neked kellene visszamenni dolgozni, hova mennél? azt írtad, hogy arégi helyre már nem akarsz, van másik kiszemelt hely?

Johi :) Mit mondott a doki Fannika köhögéséről? vagy csak beutalót adott? Neked pedig +++ a nőgyogyóhoz!!

Neet :) Eszti-képek nagyon édesek!!

Zuzi :) Költözéshez +++ Remélem, mielőbb jössz megint!!!

Pocak :) Egyetértek a többiekkel: nagyon szuper csaj vagy, le a kalappal!

Barbi :) Anginak gratula az átaludt éjszakához és az önfelfedezéshez!! Tényleg egy hőőős, hogy nem sírt a szurinál! Éjszakák milyenek? azóta is végigalussza?

Bkrityó :) Te is ritkán írsz... Hogy vagytok? Ákos mekkora már?

Fibi :) Szuper, hogy jól ment az esti altatás egyedül is, klassz vagy!! Babák közt dolgozásról nekem is pont ez jutott eszembe... (csak mert párom felvetette, hogy ha ennyire szeretem a babákat, akkor képezzem át magam vmi ilyen területre, de mondtam is neki, hogy én nem bírnám látni és megélni a tragédiákat...)

Kattix, Fürti :) Üdv Nektek!! Jó, hogy Ti is csatlakoztatok a topikhoz! Jó pocakoskodást!
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?