Nagyon sok a restanciám,mert akkora,de akkora a forgalom!!!!!!!!!
No,kezdjük.
Rita,milyen volt horvátország? hol jártatok?mi vasárnap indulunk,ha van időd írhanál néhány infót árak,meg egyebek tekintetében.Jaa,és nincs valami homeobogyó HÍZÁS ellen
Hurcia Balázs műtétje biztos jól sikerül majd.Kívánok arra a napra sok erőt és nyugalmat!!
Barnama!Üdv nálunk.Én közepesen terhes vagyok,16 hét az uh szerint,papaír szerint 18 hetes,szóval beszélik ezt is azt is..
Tündi,Kriszta,Ildi! Fegyelmezés,brrrr...nagyon nehéz.Én nagyon sokszor eljutok az őrület határára.Mandula 2,5 éves és a korra jellemző magabiztossággal és kivagyisággal mond ellent,mindig mindenre.Ha valami nem úgy alakul,ahogy elképzelte,kezdődik a nyafogás,majd meg sem hallva az alternatívámat néha átcsap hisztibe,aztán mikor ordítok egyet,hogy most már aztán elég legyen,akkor jön a tényleges megszeppent sírás.Utána csend van..Utálok ordítani vele,nem tartom jó ötletnek,cde képzeljétek el,mikor az egész napunk errről szól néha. Mások megnyugtattak,hogy ez még semmi,Manka a normális kaegóriába tartozik.Jézus..Egyet nem értek(és szerintem tengernyi kismama nem ért),ugyanazt mondom el szépen,csendben,nyugodtan kérve,semmi hatása nincs.Miért van,ha felemelem a hangomat???
Eszti Bár tudom,hogy nem vígasztal,de az én anyósom detto. Sértődés, elvárás az van,de segítség az nincs.Emlékszem manka 2 hónapos volt,elvárta,hogy ha megyünk hozzájuk ÉN vigyek kaját,de nem is akármilyet..Igyekszem a legkevesebb időt velük tölteni,kisebb nagyobb sikerrel.Édes mama
Üdv mindenkinek,még igyekszem benézni,de készülődésben vagyok,nyaralni megyünk.
Durca