Ma ismét megpróbálkoztunk a szülőszoba megtekintésével. Először úgy volt hogy megint nem jutunk be, mert minden tele van... Folyton nagyüzem van, és akkor arról panaszkodnak hogy nem születnek gyerekek? vagy csak épp ez is ilyen időszak?
Végül mégis sikerült bejutni, szerencsére a 4. számú az üres volt. Meglepődtem milyen nagy a szoba, képeken sokkal kisebbnek tűnt. Végül is érdekes élmény volt, és a szülésznő is aranyos
Volt ma ultrahang is, és egy héttel fiatalabbnak minősítettek minket, így lehet mégsem június végén, hanem július elején lesz a nagy nap.
Gratulálok a gyerkőcökhöz, hogy ilyen szépen fejlődnek, így ügyesednek. Nagyon jó dolog pocakosnak lenni, de az is igaz, hogy már nagyon várjuk hogy mi is babázhassunk. (Ez még egy kicsit odébb van még
) Csengő!
Én is csak egyszer láttam a terhesgondozóban a tornáról egy papírt, de mintha az lett volna rajta hogy orvosi beutaló kell hozzá. Engem az időpont riasztott el, hiszen még dolgozom, reggel vagy délután el tudnék menni, de így a nap közepe elég bután jön ki. Majd nézek valami másik helyet, mert azért nem ártana mozogni. De lehet nálam is a lustaság fog győzni.
Ilyen jó időben ne is üljetek a gép elött sétálgassatok a picikkel.
Amikor én ilyen kicsi voltam állítólag én is csak az erkélyen vltam hajlandó csönben maradni, nem számított hogy tűző napsütés, vagy betakar a hó...
De hát ez már régen volt 

Amióta tudom, hogy kisbabám lesz, azóta készülök elmenni, és még mindig nem jutottam el. Hol a parkolás nehézsége a kifogás, hol az, hogy délután fáradtka, álmos vagyok és csak azt várom hogy hazaérjek. Ha egyszer már ott lennék, tudom, élvezném.