A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nagyon köszi, Duddu, mindenképpen megpróbálok holnap kapcsolatba lépni vele! Kép
Pusz: Melinda

KépKép
melba

Vanda!!!

Kép

Melba!
Kívánom, hogy gyorsan találkozhassatok ezzel a genetikussal!!! Ha már a jeleknél tartunk, amiról Pityesz beszélt: Kicsi baba végig "hangosan" evickélt, amíg erről beszéltetek, szóval nekem ez a nagyon jó jel!!!!!!!!!!!!
lkt

Melba,

Szerintem mehetsz bejelentkezés nélkül is, ha ott elmondod, hogy miért sűrgős, de holnap reggel 9-kor oda is telefonálhatsz. A lényeg, hogy mindig kedden van a vérvétel, tehát holnap menned is kellene 9-15 óra között veszik a vért, este már megy ki Londonba és két nap múlva eredmény. A 4markerest a 16-20. hét között nézik és 90%-osnak mondják a megbizhatóságát. Sajna, ez fizetős 25.ooo Ft. De gondolom még mindig inkább ez, mint az amnió. Szerintem holnap próbáld meg, mert ennek legalább elég gyorsan van eredménye. Dévai nem szereti őket, de az angol labor eredményeit korrektnek tartja. Legalább a héten már biztosabbat tudtok és végre megnyugodhatok. Kép
A részletek: www.downszures.hu

Réka,
örülök, hogy jót pihentetek.KépKár, hogy az idő ilyen vacak volt.

Enigma,
Ez a fülhuzogatós kép fantasztikus.Kép Hát tényleg nem lesz könnyű dolgod, ha ketten két irányba szaladnak....

Stella,
Az is csoda, hogy még van erőd hozzánk is benézni.KépOlyan szép család vagytokKép

Kata,

Szegény Virág, elhiszem, hogy nagyon megijedt. Ha nem bánod adnék egy jótanácsot. Minnél hamarabb vigyétek újra kutyák közé, lehetőleg persze barátságosokat válaszatok, vagy olyat akit ismer. Fontos, hogy ne maradjon benne félelem. Legközelebb pedig nektek nem szabad előtte "bepánikolni". Olyanok, mint a gyerekek, látja, hogy Ti féltek és gáz van és ő is annál jobban stresszel. Legyetek határozottak, üvöltsetek rá a másik kutyára, kergessétek el, de valahogy úgy, hogy Virág is partner legyen benne. Különben mindig félni fog a többi kutyától, ezt pedig azok meg is fogják érezni, ami csak ront a helyzeten. Ezeket a sérüléseket azért ők gyorsan kiheverik.
Tudod ez olyan, mint amikor orvoshoz viszed a gyereket, és hiába szakad meg a szived, ahogy sir, neked muszály erősnek maradni és bátoritani, nem állhatsz le te is bőgni vele. Kép

KépKép
inari

Köszi Inari a gyors segítséget! Hátha feljelentkezel még ma, ezért megkérdezem:
Mit tudsz arról, mit lehet enni, inni a vérvizsgálat előtt? Mert nekem az AFP-t itt vették le a szomszédban éhgyomorra. De nyilván, ha 9 és 15 között lehet menni vérvételre, akkor addig nem nagyon lehet éhgyomorra menni...
Köszi előre is! Kép

Köszi Lkt a bíztatást, igazán kedves Tőled! Kép

KépKép
melba

Vanda!
Hurrá,hurrá!Ez igazán fantasztikus!KépKépKép
Nagyon-nagyon drukkolok továbbra is.Holnap mentek ugye?Sok sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melba,

Írj egy email címet a profilodba, küldenék egy UH elérhetőséget, ha sürgős!
Vendég

Köszi Kópé! Az jó lenne! melasz@ludens.elte.hu Kép

KépKép
melba

Igaz a kép még múlt heti, de csak most találtam rá Csibike képeit nézegetve. Tök jó kis tavaszi kép a kertünkből:

Kép
lkt

Igaz a kép még múlt heti, de csak most találtam rá Csibike képeit nézegetve. Tök jó kis tavaszi kép a kertünkből:

Kép
lkt

Melba,

Elvileg elküldtem... remélem megkapod!
Vendég

Csajok! Köszi mindenkinek a helyrerázásért. Tényleg olyan furi, még mindig nem hiszem el. Vagyis ez így nem igaz, inkább nem merem elhinni, nehogy mégse... Tudjátok, hogy én ilyen borúlátó hülye vagyok, de nálam ez működik, nem tudok pozitív lenni.
Secán is látom, hogy annyira örül, de ő is bizonytalan, és annyira vár a megerősítésre. Higgyétek el, hogy nem olyan könnyű beleélni magát az embernek ennyi sikertelenség után. Vagyis aki tudja, az már elhiszi, aki még nem, az meg majd hamarosan találkozik ezzel az érzéssel.
Aztán... Még hálálkodnom végképp nem kellene, de muszáj leírnom, hogy mennyi sokat köszönhetek nektek is. Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy mi lett volna velem-velünk, ha ti nem vagytok, és nem találok ide. Azért a sok hülye megválaszolt kérdésért mindenkinek egy nagy puszi, és egy nagy ölelés jár. Értitek ugye?

A teszt elszíneződését egyébként nem én találtam ki, hanem benne van a papírjában: a tesztet 5 perc múlva ki kell dobni, az esetleges elszíneződés miatt. Szóval azért írtam, hogy nem tudom benne volt-e az öt percben a csík.
Meg az idegesít, hogy miért nem emelkedik a HCG normálisan, pedig hamarabb ovuláltam mint az inszem volt.

Déviszt még nem hívtam, én azt hittem, hogy meg kell várni a 3 hetet. De akkor már hívom is. Kép

Wish!
A nők lapjában van most egy cikkecske Mauritius-ról, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz ott nektek. Ha a munkából kitudsz picit szabadulni, írhatnál az esküvős dolgokról, meg hogy mikor utaztok, stb. Meg ha nem baj, kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül az út.

Melba! Én sajnos nem tudok nekek mit írni ezekről a dolgokról, mert olyan mintha nem is magyarul beszélnétek, szóval fingom sincs hozzá. De szorítok, hogy minden rendben legyen.

Kata! Inari tuti jól írta a Virág-os instrukciókat, mert az én kutyám is utána félős lett. De akkor még kis gyerek voltam, nem tudtam ám ilyen dolgokat szépen, szakszerűen.

Gigi! Te görcsöltél Olival?

Réka! Hogyan tudják nézni az értelmi fogyatékosságot? Tényleg érdekelne. Abból a tarkóredő vastagságából következtetik?

Timi! Tudod, aki a virágot szereti, rossz kutya nem lehet! Kép
vanda978

Felhívtam...
Pénteken kell menni reggel. Azt mondta, előtte még csináljak egy tesztet.
Nem volt valami jó kedvű morgós medve barátunk.Kép
vanda978

SziasztokKép

VandaKép
A három hetet sajnos ki kell várni, mert elötte még nem lát semmit.
Én aznap görcsöltem nagyon, amikor meg kellett volna jönnie. De olyan szinten, hogy fetrengtem az ágyon. (meg már elötte lévő este is fájt a derekam meg a hasam) Még a lábam is görcsölt, annyira, hogy már sírtam. Na meg bőgtem azért is mert, hogy akkor most sem sikerültKépKép A teszt csak annyiban színeződik el, hogy az egész egy picit sárga lesz a pisitől. ( a két éve örzött tesztjeim is ilyenek )De úgy nem tud, hogy csíkos legyen!!!!KépKépKépKép Nyugi!
Tudom, hogy mit érzel. Én sem akartam elhinni. Nem is foglalkoztam a teszttel, csak otthagytam a klotyón. Viktor fedezte fel! Pedig elötte hány tesztet túrtam ki a kukából, hogy hátha mégisKépKépKépKép Gondolom ez is ismerős sokaknak!
És úgylátom, hogy Hédivel megtaláltad a hangotKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
A múlt héten egész szerdától péntekig én is nagyon görcsöltem, azt hittem meg is jön, már minden percben "vártam".
Csak most is néha begörcsöl, ez idegesít. Folyamatosan fáj is, de az olyan tompán. De úgysem tudok mit csinálni, lesz ami lesz, volt már ilyen a történelemben.

A kukából kiturkált teszt is ismerős. Múltkor elfelejtettem kitúrkálni, és kivittem a szemetet. Szegény apát küldtem ki, hogy keresse meg a nagykukába, ráadásul szakadt az eső. Bár felesleges volt, mint mindig. Vagyis majdnem.

Nálatok milyen az idő? Már nagyon unom a folyamatos esőt, napfényre vágyom.

Hajnikám! Megjöttek a szurik, már el is felejtkeztem róluk. Azért nagyon remélem, hogy nem lesz rájuk már szükség.

Természetesen bárkinek továbbítom, akinek kell még, 4 db Fostimon, és egy Choragon.
vanda978

MElba,
Most kérdeztem egy ismerősömet, mert nekik is kellett amnio, mivel eddig generációkra nem született leánygyermek és gondolták ennek oka van így a 1. számú női klinikán csinálták meg, csak beutalóval fogadnak. Pontosan 4 hét alatt volt meg az eredmény, és a napokban születik a királylány. remélem ma sikeresen levették a véredet, és minden okés lesz a végén.

Vandalinó,
Hát barátom akárhogy is nézem ez be van zebrásodva. Most már csak péntekig kell kibírnod!Remélem rendes zebrás teszt volt és nem viccel meg! Bocs ha ez egy kicsit negatív volt, de hát mindannyian láttunk már eltűnő zebrát. Remélem akkor jelbeszédes vizsgát is jól veszed! Káliumot folytatod?!

Majd írok csak tele a tököm!

Farkasok J

Kép
farkasok

VandaKép
Péntekig x-be kötöm a fiúk ujjait is Kép!

DudduKép
Hát, nincs sok időm, az biztos. Nem is a fiúk miatt, mert ők már kezdenek beállni egy napi ritmusra (kopp-kopp-kopp), hanem emellett azért még itt van a háztartás és apa és néha aludni is kéne...
Mendenesetre, ikreket nevelni 24, sőt napi 36 órás elfoglaltság ha egyedül vagy velük.

MelbaKép
Tényleg rohan az idő!!!
És tudjátok mi az az időintervellum, ami a világon a legrövidebb??? A két etetés közötti 3 óra Kép! Ez mindig 5 perc alatt eltelik Kép!

Roxal, Lkt, Wish, Hajnesz, Farkasok, Anna
Remélem hamarosan Ti is mutattok egy-egy Vanda-féle "negatív" tesztet Kép!

A fiúk:
Szépen nőnek és egyre több értelem csillog a szemükben. Egyre többet vannak fennt és ilyenkor nagyon tetszik nekik, ha foglalkoznak velük.
Imádják a maratoni verses meséket. Csak akkor leszek bajban ha rájönnek, hogy ez nem is egy nagyon hosszú mese, hanem egy egészen rövid, de az jó sokszor egymás után Kép.
Azt hiszem tényleg kezdünk összeszokni. és tényleg egyre könnyebb (kopp-kopp-kopp)!
De az első 1-2 hét nagyon nehéz volt.

DuddukámKép
Tapasztalatokat gyüjtöm és idővel osztom is majd az észt, ne aggódj!

Pusza
Stella

Kép
stella9

VandaKépKépKép Nem is tudnék mást írni! Nagy gratula, ez szerintem is zebra!!! Morgós mackónk remélem megnyugtat!!! Úúúúúgy örülök neked!!! Ez vicces, az Inari is írt nekem pont a sikeres inszem előttKépKép Ja és én is görcsöltem már a transzfer után 8 nappal - akor még mensi sem lett volna esedékes. Tartott vagy 5-6 napig. Aztán teszt - kábé ilyen "negatív" volt nekem is az ikrekkelKépKép Tényleg, hány tüszi volt a végén??

StellusKép Könnyebb lesz, hidd el - egy darabigKép! Le a kalappal, nekem 2 hónapig nonstop segítségem volt!!! Vannak friss képek?? A Panna most egy Cinemát gyűröget, tojnak a játékaikra. Ha elérakod a mobilod vagy a kedvenc zsiráfját, nem kérdés mit választ!!!Kép A járókában már egy idő után nyüszörög, ha kiveszem, hangos sikongatások közepette megindul...durva.

KataKép Hogy van Virág???

MelbaKép A Sote genetikai és szív UH-ra én elmennék a helyedben. Nem lesz semmi baj, hidd el!!

Csajok! Köszi a sok dícséretet!!!
enigma

Sziasztok csajok!! Vanda szorítok a péntek miatt.

Én ma voltam Dévisz apánknál, és a ciszta eltűnt, úgyhogy iráyn a következő inszem!! :-) Tényleg jót tett a hasazás!! :-)Tök rendi volt, reggel mikor felhívtam azt mondta, hogy azonnal menjek hozzá!! És én repűltem is!!Kaptam megint clostyt, meg menopúrt. Remélem 4-5-6 petécskét sikerűl megérlelnem!! De azért megínt előadta a negatív formályát, mert mondta, hogy akinél egyszer volt már ciszta, annál megint lesz, és ezért csak nagyon lassan haladunk majd! De én mondtam, hogy evvel tisztában vagyok, és hát sajnos jobb választásom nincs, mint várni. :-) Majdcsak jön az a bébi, amiko ő akarja!! :-)

Kata együttérzek valad, én is mindíg attól félek, hogy valami barom nagy kutya megtámadja az én picikéimet. Mert sajnos itt nálunk nagyon sok barom a pittbullját is póráz és szájkosár nélkül sétáltatja. És az én kissebbik kutyum nak meg ha meglát más kutyát be nem áll a szájja, szóval mindíg ki akarja hívni a sorsot maga ellen!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Na megjöttünk, de csak pici időm van sajna, mert megyünk tornára utána. Voltam a négymarkeresen, nagyon rendesek voltak (persze ennyi pénzért már lehetnek...), és legkésőbb csütörtök este hívnak. Remélem jobb hírekkel, mint az eddigiek. Köszi a drukkokat mindenkinek, még ránk férne egy kicsi!
Ja és három órát álltam a dugóban, brrrrrrrr, elszoktam tőle.

Persze, elmegyünk SoteI-re genetikára, az hétfőn lesz és kaptunk már beutalót is. Azért köszi Judit! És persze nem hagyjuk ki a szív-uh-ot sem Enigma, köszi a jótanácsot, de Dévisz azt mondta, azt csak a 20. héttől csinálnak. Előtte meg még megyünk hozzá 10-én. Sajnos egyelőre a Praxisban nem tudták előrehozni a genetikai uh-unkat, oda csak 13-ára van időpontunk. Ennyi egyelőre.

Ági, akkor megint megy a sok drukk Neked!!! Kép Nekem is volt állandóan cisztám, de a Dévai a másodiktól vagy a harmadiktól már cisztával is hajlandó volt megkezdeni a kezelést. De Neked egyébként tök mindegy, mert most tutira sikerülni fog és akkor sokáig, kb. a 16. hétig meglesznek a cisztáid, hiszen nagyon sok sárgatested lesz!!! Kép

Enigma, kitartás Nektek, ennél egy jó ideig csak nehezebb lesz, mert lassan mindkettő száguldozik majd a szobában! Kép De biztosan rengeteg öröm is lesz benne. Azért kreatív a leánykád, végülis egy mobillal sokkal több mindent lehet kezdeni, nem? Kép

Stella, nagy-nagy gratula Neked!!! Kép Ezek szerint szerencsére nem hasfájósak a fiúk?
Hát igen, rohan az idő, főleg két picur mellett... Ti is már elmúltatok egy hónaposak! Kép

Vanda, nyugi! A célegyenesben vagy!!! Kép Dévisz csak a telefonban volt morgós, a petezsákocská(i)d láttán nagyon szépen fog mosolyogni, hidd el! Kép
Egyébként a 12. hét táján mérik a baba tarkóredőjét, ebből meg tudják mondani kb. 67%-ra, hogy Down-kóros-e. És a 16. héten vesznek le vért az AFP-hez, ennek egy pontosabb változata a négymarkeres vérteszt, abból is valószínűséget tudnak mondani rendellenességekre. Jegyezd csak meg, mert pár hét múlva Nektek is csinálnak hasonlókat. Kép Persze tök negatívak lesztek! Kép Kívánom Nektek! Ja és a Down-kór jár ált. értelmi fogyatékossággal is, meg egyebekkel is.

Lkt, fantasztikus a fotód! Kép És megmaradt a tulipánod?

Most megyek tornázni, küldök Nektek egy kis napsütést! Remélem megérkezik!

Melba (18+1)

KépKép
melba

Jucus!
Jelelni jelenleg Kép nincs nagyon kedvem, de bele kellene már húznom, mert a nyakamon a vizsga (11.-én). Neked megvan a középfokú is?

A káliumot miért kérdezed? Nem szabad ilyenkor szedni? Náha bekapok egyet.

Melba! Köszi a felvilágosítást, így már kicsit érthetőbb. Ne izgulj, még meg a drukk!

Ági! Ez szuper! Akkor kezdődhet a következő megint. Azért is most sikerülni fog, és nem kell többet a cisztákkal bajlódnod.

Enigma! Ez már a harmadik tesztem volt, az első kettő tényleg negatív volt. Kép 3-4 petém volt, de már az inszem napjáig több is megrepedt belőle, mert nagyon folytam, meg Dévisz is azt mondta.

Stellus!
Maratoni verses mese: Kép Kép Kép Kép
Ezt jól kitaláltátok!
vanda978

Vandalinó,
Ne álmodjál nagyokat az én jelbeszédes vizsgámról, mert még az alap sincs meg , mert besokaltam a lökött csoporttársaktól, szóval nekem egyáltalán nincs vizsgám belőle. A középfokú tanfolyamhoz már rendesen megszűrik az embert, ott felvételi van, legalábbis ez a rendszer Budapesten.
Na futok haza Krisz vett egy hajszárítót, hátha javít az image-men, bár a kócos haj jellemez a legjobban.
Kitartás mindjárt péntek!

Farkasok J

ui. a káliumot csak azért kérdeztem ,mert múltkor írtad hogy szeded, bár azt nem tudom mire.

Kép
farkasok

StellaKép
Kedvenc verses mesém gyerekkoromban Zelk Zoltán: Mese a kiscsikóról, akinek még nem volt patkója című valóban maratoni verses mese volt. De nagyon imádtamKép Elküldjem? Kép

VandaKép
Mutasd szépen: Terhes vagyok Kép

Esküvő ügyben nincs sok haladás. Az emberek nagy részét meghívtuk, van már cipőm is. Holnap megrendelem a virágokat és akkor már csak az öltöny és a fotós van hátra. Azt hiszem Kép

wish

WishKép
Nálunk most az Öreg néne őzikéjének az első pár versszaka a menő, de jöhet a patkótlan kiscsikó is! Köszi!

EnigmaKép
Nem semmi a kiscsajszid!!!
A fiúk még nem igazán fedezték fel a kezüket, úgyhogy egyenlőre minden biztoságban van Kép!

Képek vannak:
Botond szopja az ujját:
Kép

Ismét Botond:
Kép

Olivér lazázik:
Kép

Olivér mosolya:
Kép

Ahol a zsiráf a menő:
Kép

Kézfogás - kis szülői rásegítéssel:
Kép

Stella

Kép
stella9

köszi csajok a bíztatást, remélenm igazatok lesz. rajtam nem fog múlni semmi.Á

Ági28

ÁgiKép Tök jó, hogy eltűnt a ciszta!!! Hajrá a következőhöz!!!

StellusKép Köszi a képeket!! Gyönyörűek a fiúk!!! Mekkorák már? Főzöl, vagy rendelsz??? Ügyi vagy!!!
Küldök valamit:

Kép

Volt egy ilyen kékben is, de mire megkaptuk, Zsombi már ki is nőtteKép Most úgy neked adnám!!!
Pussz
enigma

SZiasztokKép

Zsiráf-mamikKép
Csemeték gyönyörűek!!! Reggel próbálok egy képet csinálni az én zsiráfos pizsis fiamról!!!Kép Úgylátszik most ez a menőKép

StellaKép
Nagyon ügyes vagy. Nem is értem, hogy bírod. Bár mit tudsz tenni???Kép FIúcskák nem hasfájósak?

ÁgiKép
Nekem is sok cisztám volt a terhesség elött és utána is. Az egyik be is göröcsölt a terhesség alatt. János kórház. Ott lesz.rták a fejem. Másnap Szt. Imre sűrgösségi. De nem lett belőle semmi baj. Ez nem akadályozza meg, hogy babátok legyen.

Jajj most látom, hogy már megint elszaladt az idő. RÁadásúl mostanság Olikám velem óhajt aludni, úgyhogy éjszaka tuti riaszt. Megyek is.

Ja, WishKép
Tuti szexi leszel az öltönyös vőlegény mellett egy pár magassarkúbanKépKép Ruha????????

KépKép
gigi28

GigiKép
Viccelsz? Ruha? Júniusban már meleg van! Kép
A ruha már megvan kb két hete Kép

wish

Nem is aggódom a ciszta miatt, inkább csak akkor ilyedtem meg, mikor előszőr hallottam. De aztán itt mindenki megnyugtatott. De a lényeg, hogy most nincs!! :-)

Ági28

Ági Kép
Örülök, hogy jobban vagy és eltünt az a csúnyaság és kezdhettek!! Kép Mi is most kezdünk!! Figyelj csak neked a menopur-tól nem volt semmi bajod??

Lányok, Stella Kép
Gyönyörűek a babák!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

EnigmaKép
A kaját a nagyszülők hordják, de ha éppen nem jönnek, akkor főzök.
Robi általában délután jár dolgozni, úgyhogy délelőtt erre még van lehetőség.
A fiúkat múlt csütörtökön mérték. Akkor Olivér 3500, Botond 3840 gr volt.
Persze amint levették őket a mérlegről és rájuk adtam a pelust, mind a ketten telerakták Kép!
Legközelebb jövő kedden megyünk mázsálni.
Nagyon kíváncs vagyok, mert Boti szemmel láthatóan nő, mint a bolond-, akarom mondani Botondgomba, Olivér viszont olyan picinek látszik mellette. Pedig ő is kajál, ha éppen van kedve.
Nem tudom meddig fog menni az egyszerre kajáltatás, mert kezdenek nagyon eltérőek lenni az igényeik.
Panci és Zsombi egyszerre ettek/esznem, vagy igény szerint külön-külön?
Kicsit tartok az igény szerinti kajáltatástól, mert ha az egyik elkezd enni és pár percre rá ébred a másik is, akkor nagy gondban lennék.

GigiKép
Várjuk a zsiráfot Kép!
Nem mondom, hogy hasfájósak, de azt sem, hogy nem azok. Néha meggyötri őket a pocakjuk, de most már sokkal jobb, mint az első héten. sokat tornáztatjuk őket és így nem fáj nekik annyira és könnyebben mennek a dolgok.

WishKép
Valami új, valami régi, valami kölcsön és valami kék???
Már nagyon várom a képeket az esküvőről és a nászútról. Biztos tutijó lesz!

Stella

Kép
stella9

Kiscsillag, akkor mi mindíg együtt haladunk az úton!! :-) Olvastam a másik fórumon,hogy sajnos neked lefújták az akciót a múlt hónapban. Nekem semmi bajom nem volt tőle, miért neked igen? És ha igen mi??

Ági28

Jucus!
Erre a tanfira is Pestről járnak le az oktatók. Mi alapfokún vagyunk 9-en, a középfokún vannak 5-en. Szerencsére ennyi emberrel ki lehet bírni, főleg én a tesómmal járok, és van kivel gyakorolni is.

Stella, Enigma! Nagyon szépek a zsiráfosok! Zsombi meg fog sértődni, hogy ő kimaradt.

Wish! Ez jó volt, cipő és öltöny is van már. Kép Kép Kép
Milyen a ruhád?

Most az én fejecskémben is felmerült, hogy meg kén házasodni. Seca még nem tud róla. Kép
vanda978

Stella!

Botondgomba. Kép Kép Kép
És még viccelődni is van ideje! Micsoda kismama!

Nincs is köztük súlyra nagy különbség. A szoptatás hogy zajlik, egyik az egyik cicin, a másik a másikon?
Egy ágyban alszanak?
vanda978

Ági Kép
Igen, sajnos a múlt hónapban leállították. Kép Nagyon kivoltam! Kép Nekem eddig Closis stimum volt, azért kérdeztem a menopurt, hogy mire számítsak. De akkor ezek szerint semmi mellékhatása nincs?? Szerencsére!! Nagyon félek tőle! Kép Neked is 3-at kell kapnod??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Én össz 4-et kaptam, és én adtam be magamnak! Most úgy van, hogy az 5. napon kezdem a clostyt, és az 5. és a 7. napon kell a menopúrt kapnom. Gondolom, hogy bánkódtál, én is sajnálom a kimaradt egy hónapot.

Ági28

Timikém,
A Jó Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!
Majd kűdök valami vicceset is!
CSókoltatlak!
Farkasok J és K ügynök is üdvözöl!

Kép
farkasok

VandaKép
A szopi sztereoban megy, de erről inkább nem teszek fel képet, jó Kép?

Csak a fotó kedvéért és néha ismerkedni tesszük őket egy ágyba. Amúgy külön alszanak egyrészt a légzésfigyelők miatt, másrészt, mert ők már nagy fiúk Kép!

TimiKép
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Stella

Kép
stella9

Tüncikém!Kép

Mi is sok boldogságot kívánunk neved napján!

Puszi

KépKép
gigi28

Timi Kép
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Kép
Szuper a Kekszes tulipános kép! Kép
Enigma Kép
Nagyon édik a gyerkőcök, basszus még mindig nem voltam nálatok, de most már úgyis jön a tali, remélem, így összejön végre a nagy találkozás! Kép
Azért hálisten van így is bébi a közelemben, annyira imádom a kis Liza csajszit, tegnap délután is alukált egyet a hasamon, persze könnyű dolgom volt, miután egész nap egymást fárasztották mami, nagymami, 2 tesó és bébike, mert sehol nem tudott elaludni, csak a nyűgi ment, nekem csak meg kellett jelennem, mellkasomra tenni és pikk-pakk szundi bevágva. Mondanom sem kell, a fellegekben jártam. Kép
Stelláék KépKép
A fiúk tüneményesek! Hogy nőnek, és ez a sármos mosoly! Kép
Vandám Kép
Akkor csak beváltak a szurik, szerencsét hoztak, erre aspiráltunk, nem? KépKépKép Fú, nagyon szorítok péntekig!!! Most jut eszembe, volt már ilyen korábban! Akkor a Puregonjaimat adtam tovább, de nem volt már rájuk sem szükség, mert spontán jött a bébike. Kép Valaki nem akar nekem is szurit ajándékozni?? Kép

Juditom Kép
Képzeld, mégis lesz műtét, Kabdebo mecsinálja! Tegnap hívtak a Nyírőből (de honnan tudták a számomat??) pedig már teljesen letettem róla, nem hittem, hogy lesz belőle valami...hát tényleg így kell csinálni mindent, akkor működik...Kép Május 23-án lesz, előtte meg belső utazás tanfolyam, izgi lesz ez a hónap.
hajnesz

Fú, HajnikámKép, ez tényleg izgin hangzik!!! Nagyon nagyon drukkolok, tudod - Kabdebo mesterhez (is)!!! Te, figyi! Altatást nálunk is bevállalhatnál!! Elhiszem, hogy jó érzés lehetett! Nekem van még egy felbontott Puregonom, kéred???KépKép

Drága TimiKép Boldog névnapot neked!!!

StellámKép Én ha az egyik bébi felébredt enni, keltettem a másikat is. Mindig elfogadta, mindig evett, soha nem volt ebből gond - híztak, gyarapodtak szépen. Köztük már 1400 gramm különbség van (mondjuk Zsombi extra nagyKép), de te se lepődj meg. Két különböző kisember, más más genetika - ha nem lenne mellette a testvére, fel sem tűnne a különbség, az lenne a természetes. Sosem szopiztak egyszerre, megpróbáltam, nem ment. Más technikával, gyorsasággal, intenzitással ettek. Viszont 15 perces átlag ideig, tehát fél óra alatt megvolt a kajcsi. Így van ez a mai napig, kivéve a kanalazás témát, mert akkor egyszerre beültetem őket és egyszer ide, egyszer oda. Na ez utóbbi tortúra, talán kezdek belejönni, de addig örülj, amíg csak szopi vanKép Különben szeretnek enni, megesznek mindent eddig(kopp, kopp).
Kérdezz ha bármi van, hátha tudok segíteni.
Pussz
enigma

Basszus az előbb írtam egy jót és közben elindítottam egy másik oldalt is, így ez elszállt.

Hajneszkám,
Na ez kell nekünk! Akkor irány a Nyírő aztán nyírjanak. Remélem legalább annyira sikeresek lesztek mint mi voltunk, remélem az én jobbom is beindul!

Én is akarok Zsiráfos szerkót! Az én méretemben nincs?

farkasok J

Kép
farkasok

Timcsi! Nagyon bódog névnapot néked!

Hajni! Tényleg lehet valami ebbe a szuri dologba, mert... Most ebbe a stimuba beadtam magamnak 4 olyan Merionalt, amit egyszer kaptam egy ismerőstől, akinek azért nem kellett, mert spontán babás lett. Bár a puszta birtoklása nem volt elég, azért a használata úgy néz ki bejött.
És nekem is van ám egy felbontott Puregonom, igaz már nem jó, de ha gondolod?

Meglepő, de mégis tudták a számodat. Ez most jó lesz, előtte tanfi is, szuper!

Stella, Enigma! Így leírva borzasztónak tűnik ez az etetés dolog. Biztos bele lehet jönni nem mondom, de csak gratulálni tudok hozzá.
vanda978

Judit!
Én varrok neked ilyen zsiráfos szerkót, küld a méreteidet! Persze titokban tartom!
vanda978

Drágáim, itt vagyok ám!
Mindent tudok rólatok....Kép puszi, anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Akkor a vasárnapi tali lefújva,köv druszánéknál valamikor(?).Kép
Stella,Enigma!
Tündériek a gyerkőcök,tetszik a szerkójuk.Kép

Vanda!
Várom pénteken az sms-t!KépMegy a drukk!!!!

Andi!
Milyen a ruhád?Biztos csini leszel nagyon.KépAztán majd képeket kérünk!Kép

Timikém!
Istenke éltessen sokáig neved napján!Kép
Kép
Tetszik a Kekszes kép.Kép

Bocsi,hogy most nem írok többet de el vagyok havazva.Sok puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszönömköszömömköszönöm!!! Igazán nagyon jó fejek vagytok!!!

Hajnesz!
De jó de jó!!!!!! Azt lehet tudni, hogy miért gondolta meg magát a Nagy Kabdebó?? De nem is fontos, lényeg, hogy megcsinálja, aztán meg irány Renoka útja (Kaális topik)!! Először Judtomnak, de aztán Te jössz!!!!

Pénteken megyünk andrológushoz, sikerült is összedörrenni ma rajta, de ez már csak így van, 4,5 év (amióta gyreket szeretnénk, ugyi) nem múlhat el vita nélkül... Mellesleg aszonta Paptibi, hogy ez csak építő jellegű beszélgetés volt, csak én sértődtem be, és léptem le. Lehet, hogy igaza van?! A viták visznek előre, vagy mi a fene...
lkt

Jó reggelt mindenkinek!

Timi!
Mostanság a topikon jót jelentenek az ilyen házastársi viták, Katáéknál is és nálunk is megvolt az aktuális perpatvar. Ez jó is lehet. Kép

Tudom, hogy már fárasztó vagyok az állandó problémáimmal, de azértis leírom:
Tegnap délután megint baromira görcsöltem. Már elég nehezen bírom ezt a fájdalmat, már igen szívesen bevennék valami gyogyóbogyót. Gyakorlatilag már csak feküdni fogok, mert másképp nem jó.
Holnapig még szétizgulom a fejemet, nagyon akarom, hogy minden rendben legyen.
vanda978

VandaKép Vegyél be MagneB-t, hátha segít.
enigma

Helló Lányok, szia Fiúk! Kép
Itt vagyok, ragyogok, munkahelyen fél-fénnyel, de otthon kétszeressel! Kép
Szóval az áprilisi nagy meló-rohamnak vége, teljesen kipurcantam a végére, még mindig csak a pihenésre és a pihenésre vágyom. Kép Nem győzök aludni. Sajnos május sem tűnik leányálomnak, de ez már lájtosabbnak ígérkezik. Szerintem nagyjából júni vége - júli elejére áll be az új rend az átszervezések után, de azért már megpróbálok mostantól ismét gyakrabban jönni.

Tegnap otthon vissza akartam olvasni, mert annyi mindenről lemaradtam, de nem volt internet. Most csak sebtiben írok, hátha este otthon megint nem jutok hozzátok. Kép

VANDAAA!!! Kép Kép Kép
A jó híreket azért látom ám!!! Nagyon örülök nektek, alig várom, hogy elolvashassam végig a veletek történteket!

Meg persze a többiekét is.

Timi! Kép NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Rólunk annyit, hogy - ugyan kis késéssel - de ám mi is voltunk dokibácsinál... éééés:
10-én megyünk Krizsa mágusunkhoz megbeszélni a kezdést. A KEZDÉST!!! Kép Kép Kép Csajok, hihetetlen, hogy itt tartunk! Kép Annyira vártam már!!!
Nekem még hiányoznak leleteim, HIV szűrésre is csak ma tudtam vért levetetni. Kép Rozikával már annyira jóban vagyunk. Már véremet adtam minden más vizsgálatra, egyedül a HIV volt hátra, amit sehol sem akartak levenni. (értsd nem fizetősen Kép) Erre is Rozikánk tudott megoldást Kép, még beutaló sem kellett neki, ami miatt másutt még kekeckedtek is. Kép

Ne haragudjatok, hogy kicsit összeszedetlenül írogattam, nagyon vágyom már vissza közétek. Kép

Sok puszi addig is!
seszi

Vanda! Holnap tiéd minden figyelem! Szorítok hogy jó híreket hallj! :-)))

Csajok, szerintetek az normális hogy semmi terhestünetem nincs?! Eddig a mellem éreztem egyedül, de két napja már azt sem... ez normális? Kicsit meg vagyok szeppenve. Nem akarok persze rosszul lenni, vagy ilyesmi, de annyira furcsa hogy olyan vagyok mint "nem terhes koromban".

Kép
szkatácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?