Nuk,
nem hiszem, hogy az új tejpéptől fostizott volna, az étel allergia inkább popón jelentkezik pöttyök formájában. lehet ez véletlen egybeesés is, majd még próbálgasd.
Vera,
tök jó, hogy Marci is bölcsis lesz. megkezdik a nagybetűs életet
GYEREK MELLETT ...
annyit mondok, hogy egyszer apa az esti játék közben Lencsi előtt/mellett elkezdett engem kegyetlenül csikizni, amitől én marhára vihogóra fogtam. szegény lányom azt hitte, hogy rossz nekem és bőgni kezdett, abba kellett hagyni. úgyhogy nem csak, mert nem tudnék ellazulni, és mert hiszek abban, hogy tudat alatt mindent hall, de emiatt se mellette sose nem ... nem beszélve róla, hogy volt egy barátnőm, akinek defektjei lettek amiatt, mert mellette szexeltek a szülei, gyakorlatilag totál hülyének nézték, azt hitték a gyerek nem tudja miről van szó. (mondjuk itt a család is gáz volt, a nagyapja meg taperolta őket

)
mellesleg L. is látta, hogy mi is szájra puszilunk és néha adott már nekünk szájra puszit, de apja mérges érte, nem tartja egészségesnek, úgyhogy viszonylag legszoktatta.
Tinu!
én is olvastam ilyen Freud irományokat, de egyéb naplókból, esettanulmányokból is kiolvasható, hogy sok ember lelki bajának hátterében ilyesmi áll.
Leni,
mi lekéstünk a rota elleniről.
Biára kell kijárnotok?

te jó ég, olyan messze van nektek. viszont legalább segítenek.
FOTÓ annyira aranyos, hogy L. itt issza mellettem a tejet és nevetni kezdett cumival a szájában. azt mondja másikat is mutassak.

különben ágytakaró honnan vala? tetszik!
Curse,
Adél nem is ment korán közösségbe!

Brüsszelben élő rokonom gyereke legkésőbb 6 hónapos korában megy bölcsődébe!
és nem Imi, hanem az a lúzer Pali gyújtotta fel a boltot.
Voitv!
kár lenne a plusz 10-edet leadni, nagyon jól nézel ki. szépek vagytok a képen, habár nem tudtam, hogy már 3 gyereked van

.
csodálom, hogy azt a gyönyörű garnitúrát ott a háttérben Istók eddig kímélte. vagy villanypásztor van körülötte?
az éjszakairól az jutott eszembe, hogy mi lenne , ha egyszer a szigorúbb papát küldenéd (persze előre megdumálnád, hogy ez lesz), mikor Istók kezd bomlani éjjel? szerintem két erélyes szóval vissza lehetne parancsolni az ágyba, és rendre utasítani. nálunk is mindig a fater szava volt a döntő

. ilyenkor már a kedvesség sajnos nem segít. modnjuk lehet, hogy te is eljutsz majd arra a pontra, hogy csúnyán szólsz rá (mérgesen), hiszen a náci módszer megváltoztatja az idegállapotot is

. egyelőre nem tudlak elképzelni, hogy kiabálnál, vagy erélyes lennél.
BK
férjem azt szokta mostanában mondogatni, hogy "várom mikor csap át egy fergeteges orgiába ez az egész sorozat, biztos arra megy ki a játék":D
GYEREKSZÁJ:
1.) Lencsének van egy ronda kabalája (még az enyém volt, de nem tudom miért nem dobtuk ki), aminek van rendesen plüss kukija meg golyói vannak. egyik nap áthozza nekünk, és azt mondja: "nézzétek, itt a tutija, olyan van neki, mint apának, UNDOJÍTÓ!"

:D:D
persze az undorító nem az ő gondolata, hanem apja tanította rá, mert L. folyton a gatyájába akart nézni.
2.) állandóan kapcsolgatja a villanyt, amit elvileg nem szabad neki. az imént rászóltam, hogy azonnal kapcsolja le a kislámpát, mire ő: "lekapcsoltam már, most már sokkal jobban érzed magad anya!"