A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek, Recca, Nuk lánykája és minden Rékának Bóóóódogot!!
fibi

RÉKÁK BOLDOGOT!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

SZiasztok!

RÉKÁKNAK (KicsiRéka, Szrek, Recca, több nincs, ugye?) BOLDOG NÉVAPOT! Nagyon szép nevetek van! :) :)

Nuk, Anyósék :shock: és :twisted: ! Kb olyanok, mintha egy panzióba bookolnának be...azért a 9 az jelentősen több,mint a 3. Tegnap még beteg gyerkők meg különösen :twisted:
Sok +++++++++++ a 7végéhez!

Enyém Anyósék ugyanazt játsszák el most,mint múlt szombaton: fölhívnak (előző nap),h jönnek szomb.du. Múlt 7en 4 körülre mentünk a barátainkhoz Piliscsabára, tehát legkésőbb 1/2 4kor akartam indulni. Ezt el is mondtam nekik, egyik fülön be, a másikon ki, mert pontben 1/2 4kor állítottak be...
Tegnap uez, Apát hívták, h ma jönnének, ő mondta,h ő dolgoz egész nap, mi meg du.táncházba megyünk. Megint be/ki, és du.jönnek... :twisted:

Judit, szakáll simogatás :shock: és megintcsak :twisted: !

Neet, nem pisilt be, csak szivatott... És 4-5 percre voltunk a lakásunktól, ezért nem lett volna sokáig pisis. És vmelyik nap nekünk is így ment el a buszunk, bár az gyakrabban jár.
Autósélet :) !

Alvás meg méginkább :)!
Nekem nem sok jutott belőle megint, elég zombi is vagyok... B olyan volt este,mint kisbaba korában, sírt és húzta fel a lábát, aztán egy nagy pukk, és elaludt. Ekkor már éjfél volt. A 7 órás kelésig még volt 1-1 ébredés.
rídonli#

Ja, Neet, Tilda elszaladt, aztán visszament, és megkérte Eriket,h költözzön el,mert ő szereti a Palit, és nem akarja megcsalni. Erre Erik kérdezi,h akkor érez iránta vmit a Tilda, amit T nem is tagad. E nyomul, és azt mondja,h nem akarja,h T belesavanyodjon egy rossz házasságba. T gondterhelt arcával lett vége az epizódnak...
rídonli#

Még annyi,h Deni, a 2 fürdőző fiadtól elolvadtam, Bálint olyan gyengéden fogja a kisöccsét! És Pnek is nagyon tetszett a kép! (Pedig mostanában nem szereti a fiúkat, amióta az oviban az egyik kisfiú vérig sértette azzal,h közölte,h utálja a lányokat.)
rídonli#

Éljenek a Rékák!!!
Kép

votiv 8)
votiv

Drága Kisün, Neked nagyon boldog születésnapot! :D :D
Isten éltessen sokáig, családoddal együtt boldogságban, egészségben, bőségben :D
Kép

votiv 8)
votiv

VERA BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

almost Vonnegut????? :wink:
zsancikant

Deni, nagyon szépek a fijajid! :D Bálint szeme olyan ragyogó, olyan kedves :D :D :D nagyon tetszik :D
kajás képet mindjárt rakok én is, a csajom az apja étvágyát örökölte! :lol: végre van 1 gyerekem, akit nem kell az asztal körül kergetni a túrórudival :twisted:
Isti most csak 13 kg körül lehet, de ha elhagyja magát, sokkal többnek érzem :twisted:
tegnapelőtt mikor ikejában voltunk kajálni, kifelé a lépcsőn jöttem le, egyik oldalamon Istit cipeltem, a másik kezemben hordozó+Lili, a kettő majdnem egyforma súly. Ja és még valahol a táskám (ez is pár kg - no nem a pénztárcám, hanem a pelenkázós hóbelebanc meg a pótruhák miatt). és ahogy ott a lépcsőn jövök lefelé, a lábam egy picit beleakadt a másik nadrágszáramba, és picit el is vesztettem az egyensúlyom, de szerencsére az őrangyalom épp műszakban volt, és nem gurultam le 2 gyerekkel a lépcsőn... :roll:

Ríd, anyósék :twisted: nagyon önző dolog ez, hogy vki elvárja, h egy két kisgyerekes családnak kelljen HOZZÁ alkalmazkodnia :evil:

Barbi, ha nem túl indiszkrét, mennyiért mért nálatok ez az "esztéta"? :P jöhet priviben is! Anda :mrgreen:

Szrek, költözéshez soksok+++++! hamarosan találtok egy szuper új otthont :D :D még érdekel Bia?

votiv 8)
votiv

hű Votiv, ez tényleg mák!!!!!!!!!! 8) 8)

igen, Deni fijjúk nagyon HELYESEK! :P
zsancikant

és rá kellett jönnöm, h primér rosszabbodás nem Iginél van, hanem nálam...
most én vagyok a 3 sráccal itthon, és sirva kellett felhivnom a Levit, h jöjjön haza, mert kárt teszek a fiúkban... :cry:
zsancikant

RÉKÁKNAK BOLDOG NEVÜK NAPJÁT!!!

KISÜN (bár nem tudom pontosan mikor és hányadikat, de neked meg:) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Süt a nap is! :D Belülről szép, kívülről sajnos szeles nagyon.

neet
neet

Rékáknak nagyon boldog névnapot!!!!!
Kép

Vera :) Isten éltessen!! Nagyon boldog szülinapot!!
Kép
denizsa

BOLDOGOT, AKI MA ÜNNEPEL!!! :) :) :) ;) ;) )
RÉKÁKNAK IS? ÉS KISÜNNEK IS :)

Majd megpróbálok jönni.
De lévén, hogy anyóséknál vagyunk..... :?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lányok!!! Nagyonnagyonnagyonnagyon köszönöm a köszöntéseket! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Neet: ez a 34. 8) :lol:

Zsan,
tiszteletből egy nappal lemaradtam tőle 8)

Próbálok még ma jönni, már átfutottam a termést, de írni már nincs időm :(

puszi mindenkinek, és gyönyörűszép napot :D

vera
kisün

Köszönjük a bókokat, átadom az illetékeseknek :D :D

Szrek :) Kitartás és ++++! Ábelnek hogy tetszik a nagyinál? Mennyire viselte meg a költözés? Megértette, hogy már véglegesen otthagytátok a korábbi lakást?

Barbi :) Extravagáns tervező :lol: Hű de jól haladtok Angival a ciciporjekttel! :D Kaja: bevallom, amíg Bálint szopizott, addig nem aggódtam semmilyen szokása miatt, sztem az anyatej sok mindent megold-pótol, csak miután abbahagytuk, azóta jobban próbálok odafigyelni, hogy mit kap (de sokszor küldöm magam így is a mókusok elé :oops: ) Sulival mi van?

Votiv :) Jesszus! ettől a lépcsős esettől meghűlt az ereimben a vér... Jó erőben lehetsz, majd' 30 kilókat cipelsz naponta :shock: Hátad-derekad hogy bírja? És éljen a nagyétvágyú Liliróza!! :D

Ríd :) Anyósodék :evil: és ha "véletlenül" nem lennétek otthon, amikor jönnek? hátha legközelebb odafigyelnének mit mondtok...

Neet :) Nagy alvás - de jóóó! (én is én is akarok! na majd egyszer.... :lol: ) Eszti és Marcipán tálkája :mrgreen: tényleg semmi baja tőle? Épp a héten történt, hogy az egyik kutyánk kiette B. kezéből a kaját (hangos felszólításom ellenére), amibe aztán ő is beleharapott :evil: hirtelen nem is tudtam mit csináljak, kimossam-e a száját vagy egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor?

Zsan :) ++++++++++ kávé és csoki! :wink:

Kép
Kép
denizsa

Vera,
happy birthday!!!!!! :D

Neet,
nem láttalak Campona. S Te minket? :lol:

KépKép
fibi

Rékáknak boldog névnapot!

Nuk!
mindenekelőtt a munka miatt részvétem, és kitartás! és ne idegeld magad, mert az csak a te helyzeteden ront :(
arra vigyázz, hogy férjedet ne sértsd meg a látogatás témával, mert nekem spec szarul esne (inkább magamban tartanám, de nagyon megjegyezném), ha a férjem kifogásolná, ha jönnek a szüleim. tudom, hogy te nem konkrétan azt kifogásolod, hanem ahogy... de mindegy, lényeg, hogy finoman. (vagy ő sem örül nekik?) leírásodból azt érzem, hogy ő két tűz közé került, ezért mondta, hogy "jó, akkor megmondom nekik...". inkább állj mellé.
amúgy pedig egyszerűen próbálj meg lazítani, szolgálják ki magukat, neked ott a gyereked, akivel foglalkoznod kell, és ha lehet (szóval olyan fajták), bízd rájuk a babát, meg ilyesmi. és hát mivel a férjed szülei, kicsit lássa el őket ő is. ne az a csalános eset :) legyen, hogy hívunk bárhány vendéget, majd asszony kiszolgálja őket.
nálunk Karácsonykor jönnek az anyuék, én hívtam őket, de már nagyon várom, hogy itt legyenek, szerencsére nem érzem őket tehernek, tök messze laknak, és olyan riktán találkozunk, hozzánk inkább anyósék jönnek (őket is szeretem), mert ők budaiak.
ancsipancsi

nemá, Vera! én vagy nem tudtam, vagy elfelejtettem tökéletesen, hogy te TOTÁL EGY NAPON SZÜLETTÉL A FÉRJEMMEL??? vagy neked nem ma van?
Isten éltessen soká! :)

Deni!
babákok édesek.
ancsipancsi

Rékákok és Vera éljenek hosszan és minden kivánságuk meghallgatásra találjon!
indianyo

Fibi,
Camponában csak a Zuramat láthattad a lányommal, én du-ra kimenőt kaptam. 8) (De meg nem mentünk sehová, a kertben voltunk csak.)

Denizsa,
viccesen fog hangzani, de komolyan mondom: sztem pár falat a kutyától jobb, mint egy pár csepp Béres csepp. :D Miután születésétől fogva együtt vannak, a gyerek ezekbe a bacikba már régesrég belenőtt, és ha rendesen van oltva meg féreghajtva, stb az eb, akkor ded elvileg semmit nem kaphat el tőle. Na, ezzel nem azt akarom mondani, h ezentúl kevesebbet mosogass, és egy tálból egyenek, de ha véletlen néha becsúszik egy arcul nyalintás vagy ded bekap kutyás kézzel egy db active balancot, attól TÉNYLEG semmi baja nem lesz. Legalábbis Eszternek 3 éve semmi baja, leszámítva egy 3 naposat, egy fosást meg pár taknyosságot- És nekem gyerekdoki/védőnéni is azt mondta, h kutyától szinte soha nem kapni el semmit, még macskától már inkább, pláne, ha a gyerek születésétől fogva ebben a környezetben él (tehát nem a 3. szülinapjára kap egy bolhást), sőt, jobban erősödik az immunrendszere és ritkábban lesz beteg és valszín sose lesz allergiás. Én hiszek ebben (valamiben nekem is kell 8) ) és úgy tűnik (eddig) ez így is van. :)

Ríd,
kösz a BK infot. :D
neet
neet

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket :D

pluszokat köszi, Ábel vegyesen reagál, ma már vidámabb (kicsit én is nyugodtabb vagyok, mert a cuccok már 90%-ban itt vannak csak minden szanaszét és persze nincs mindennek helye :lol: csak itt másképp nincs, mint ahol eddig voltunk :mrgreen: )
Ábel édesen mondja, hogy tetszik :D azt nem tudom, tudja-e mit jelent, de olyan meggyőzően mondja :mrgreen:

SÜN,
NAGYON BOLDOG SZÜLETSÉNAPOT!!!!!!!!!!! :D :D :D

Neet,
éljenek a kutyok!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet! használati jog: no jó, de onli jú! :mrgreen:
a hited bejön 8) :lol:

Votív! éljenek az angyalok :lol: . radi ( :D ) benzinpénzért dolgozik (Dunaharasztiról jött, ami nekünk konkrétan 6e HUF volt), s oly édi ha többen hívjátok, akkor megosztja köztetek!

Zsan! +++++++++

Deni! suli: hát lassan lassan próbálok készülni. ma épp voltam számviteltanárnál.
s témához: én oly hálátlan dög vagyok, hogy még nem is újságoltam hogy a múltkori vizsgám elgörbült :lol: :lol: :lol: (fent :mrgreen: ). Szóval naaaaaaaaaon köszönöm a drukkokat, s ha nem bánjátok még bevetlek titeket egy párszor :lol: 8) :mrgreen: .

MINDEN RÉKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT, S NAGYON BOLDOG SZÜLIT KISÜNNEK! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kondor Kata: profi. tökéletes ráérzőképességgel mikor mit csináljon, hol legyen, s mit tegyen. testvér és legjobb barátnő keverék. ért mindenféle természetes gyógymódhoz. én nagyon örülök, hogy őt választottam, s legközelebb is szeretném ha ő lenne ott. :lol: :lol: :lol: bármi kérdés szívesen válaszolok
gödibarbi

jajjaj, elkéstem, de azért így utólag is nagyon boldog szülinapot, Kisün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rídonli#

Jajj de korán keltünk... azaz jajj de sokáig fent voltunk... kár. :lol:
Egyébiránt jó reggelt. :D
neet
neet

ÉLJENEK SOKÁ MINDEN MARCIK ÉS MÁRTONOK! :D :D :D
neet
neet

Azt ismeritek, hogy ? : "Márton napján szétdoboltatik/ Minden kislány férjhez adatik / Szőkék legelébb / Aztán a feketék / Végül a barnák és a maradék. " Jó tudni, h minket már a népdalok (?) is a maradék kategriába helyeznek. Korrekt ez politikailag? :mrgreen:
neet
neet

Szasz Neet :) mi is hasonló korai ébresztőket tartunk , jó is az, tök sötétben botorkálni a konyhába :lol:

Mártonok éljenek!

Tessék este kis lámpásokkal sétálni és énekelni és kint hagyni egyet a kis törpicsekeknek - nagyon hálásak lesznek érte :)
indianyo

Indi,
nem fogod elhinni, de épp rád, rátok gondoltam, h ti is biztos fent, legfeljebb nem a gép előtt. :D Törpicsek??
neet
neet

Meg persze biztos más is fent van már, de akkoris Indire gondoltam regel, meg a kisnagy Domicsekre. :D
neet
neet

Neet :) De bizony elhiszem :) Én is szoktam rátok és egyéb topiklakókra gondolni random. És igen, mi általában 6 körül fent vagyunk már, néha sikerül egy kicsit sutyorogni még az ágyban, de aztán muszáj kimenni tejekkéért és kákéért :wink: (mingyá megyeke és megölelgetem a vődet :lol:)

Waldoféknál Márton-napkor szokás a kisgyerekekkel lámpásokkal sétálni ( nagyokkal is, de ők valamilyen jószolgálattal is egybekötik ) az erdőbe és egy-egy lámpást kint hagyni a törpéknek, manóknak (egyébként a nyugati világban nemwaldorrfék is tartják ezt a szokást)
indianyo

Neet,
en aztan nem voltam fenn,fel oraja keltem :)
ezt a mondokat ismertem,de te hoztad elo!

Indi!
van lampas abteraszon,majd gyujtogatok :)

MARCI NAPPON ISTEN ELTESSE SOKA A MARTONOKAT.

nalunk anyosom nagyon finit foz ma (libasult,kaposzta...)

ancsipancsi

Indi,
és ugye hogy ugye, nem is rossz az a hatos kelés, ha megszokja az ember? (csak ne lumpoljon előtte éjjel...) Mindenre van idő, és ebéd után tuti nagy alvás jön (nálunk legalábbis) és a bölcsi miatt se kell ébresztgetni a picurkát, mert akkor is kipattan az ágyból, és ha mi még szöszölünk indulás előtt, ő itt ugrál, h "-Induljunk már, menjünk már a bölcsibe!"
Ma viszont mosolyogva nyugtázta, h nem megyünk ma bölcsibe. Bírom ezt a kiegyensúlyozott lelket, mindennek tud örülni. :)

Lámpás info: jé. :)

Apa ma el akar vinni vásárolni, nekem cipőt venni. :D Őt is nagyon bírom. :) Szép az élet, trallala. :D
neet
neet

BOLDOG MÁRTON NAPOT!

no, és persze,
GOD BLESS YOU, MR. VONNEGUT!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Éljenek a Mártonok :D

itt esik a hóóóóóóóóóóó :lol:

és Ábel ma 2x is átfordult hasról, és pont nem láttam :( :lol: pakoltam... :oops:

Neet,
du. már nem voltunk ott, de apjukodat meg nem is ismerem :wink: Eszcit meg oly rég láttam... :?

KépKép
fibi

Ancsi,
nálunk meg Zs föz ma 8)
fibi

ejj még jo hogy megtaláltam B régi bundazsákát.... hatalmas pelyhekben hull :D :D :D
fibi

Mártonoknak nagyon boldog névnapot!! :D :D :D

Neet :) Köszi, kissé megnyugtattál :D népdal és a hátrányos megkülönböztetés :lol: :lol: Hogy Te miken tudsz elmélkedni! :lol:

Barbi :) Görbülő jegyhez gratula!!! :D számvitel, ne is mondd... brrr.. (vmiért nagyon tudtam utálni ezt a tantárgyat :? ) Akkor majd szólj, ha jöhetnek az újabb drukkok! :wink:

Szrek :) Szuper, hogy Ábel jól érzi magát a nagyinál :D

Fibi :) Hun vagy?

Én nem tudom megszokni a korai kelést :( valszeg ebben nagy szerepe van, hogy mostanában éjjelente Bencus gyakran ébred (most éjjel kb. óránként :evil: ), így szinte mindegy mikor fekszem le, fáradtan ébredek :roll: De ma (is) Bálint olyan édesen segített: paníroztunk és sütöttünk túrótortát :D és meglátva a hóesést felkiáltott, hogy "Te jóságos ég!" és rohant az ablakhoz :lol:

Kép
Kép
denizsa

Fibi :) Ja, megvagy! :D Naaagy gratula Ábelnek!!!! :D :D :D
denizsa

Rékák, Mártonok Boldog névnapot Néktek.

Kisünnek pedig Boldog Szülinapot.

Köszönöm a kérdéseket: jól vagyok, a lelkem fáj. De most egy fél órája nagyon elkezdtem görcsölni, pedig már nagyon virgonc voltam.

Nuk: húh... ezen én is kiakadtam volna. Beteg gyereket miért visz oda??? :cry:

Zsanci: én néha egy szem Fannitól kiakadok, szóval nincs veled gáz, hogy nem bírod a hármat.

Deni: de édes a fürcsis kép.

Szrek, Fibi: jó lehet költözni, de azért most nem irigyellek titeket.

Micsoda havazás. wow és brrrrr.. még nincs téli gumim, ajaj, hogy fogok igy vezetni. :-)

Fibi: Ábelnek grat az átforduláshoz, fogod még látni jó sokszor.

Votiv: neked kitartást a gyerkőcökhöz. Jaj eddig bírtam itt ülni.... szólít az ágy...bocsi

Kép
Kép
johanna1975

Deni,
:lol:
boldog félévest Bencusnak!! :D
és kitartás az éjjelekhez!!! én bediliznék, ha éjjel sem hagynának békén a köcök (nálunk Ábel délutánonként müsorozik, valszeg a jobb also is át akar törni...).
fél hetes ébredés megszokhato.

Johi,
lelkednek +++++++++++++++
(nekünk sincs még téli gumi :lol: )
még nem költözünk, csak pakolászunk... gyerekek miatt több lépcsös lesz a folyamat....

Rid,
voltak tegnap anyosék? kibirtad hogy nem szolsz be neki? :evil:

Nuk,
hogy birtad a vendégsereget?
fibi

és Barbi,
gratula a görbülöshöz :D

Zsan,
az jutott eszembe, hogy be kellene megint vezetni a szingli napot. Rád férne, nem? (én is szeretnék majd olyat.....)

Curse,
merre vagy?

itt tiszta karácsony feeling, narancsot eszünk, és nézzük a fehér kertet :D el is dugulok.....
fibi

Vagyok köszi Fibi :D csak próbáltam visszaolvasni. Tegnap este értünk haza, tök jó volt Kvárról szakadó esőben jönni :evil: Na mindegy jót mulattunk apával :D Sikerült lealáznom biliárdba 8) és azt hiszem begyűjtöttem az egész éves dohányfüst adagomat is :evil: Lehetnének már a szórakozó helyek is füstmentesek :roll:

Bocsi, h megint sok lett :oops:

Johi,
Annyira sajnálom, szavakba egyszerűen nem lehet önteni :cry: de nagyon drukkolok, h mielőbb beköltözzön egy újabb pocaklakó. Lelkednek ++++++!!!

Tinu,
Igen, nekünk nagyon bevált :) Csak akkor van büdi, amikor ürítek, de akkor nagyon :lol: Az utántöltő tényleg nem olcsó bele, de nekünk egy tekercs kb. 3 hétig kitart.

Deni,
Fogtörés :( drukkolok, h ne legyen semmi baj a pici fogával. Srácaid olyan szépek :D almakóstolás :lol:

Johi,
És Fannikának tényleg még ott van a tályog? :shock: Nem is fog elmúlni? :?
Együttpocakodásban benne vagyok, bár szerintem te nem szeretnél annyit várni :wink: Apa informatikus és most azon belül újra visszatér a projektvezetéshez :D

Kisün,
Hú azért anno Neked sem lehetett könnyű :( de azóta legalább Dóci és Marci kárpótol :D :wink: A mászásos dolog nagyon meredek lehet :shock:

Macs,
Művészcsajod zabálnivaló :D és én nagyon fogok drukkolni :wink:

Kata,
Hú, akkor majd megnézem a beutalót, h most kifejezetten a Heim Pálba kaptunk-e, mert szívem szerint olyan helyre vinném, ahol a dokit vki ajánlja. Egyébként azért kell mennünk, mert a párom családja totál kiidegel azzal, h a gyereknek van némi-nemű szemtengelyferdülése és most ezt szeretném kideríteni egy szakemberrrel. A mi dokinőnk sem látott rajta semmit, de h megnyugodjak inkább adott beutalót.

Rylie,
Igazad lehet apával kapcsolatba :? és akkor csak naiv voltam HP ügyben :lol: Lépcsőzéssel kapcsolatban nekem is az jutott eszembe, mint Ruznak, bár én még ugye ilyet nem tapasztaltam.

Zuzi,
SZIA :D Pannusod elindult? Tyűha, hatalmas gratula!!! :D És szavaid szívemet melengették :D Olyan hihetetlen, h Pannus is már lassan egy éves :shock: :D

Leni,
Nálatok is Valentin nap játszott? :wink:

Gabi,
Csajaid gyöngyörűek és a pocakod is nagyon szépséges :D Köhögéshez++++++++++++!!!

Neet,
Annyira imádom a csajodat :D és szerintem nem is olyan rövid az a frizkó :? Mindenesetre dögös vele a csajod :D Éljen a kocsis hazajövetel :D

Zsanci,
Lakás miatt ne kenődj el, lesz attól még 100x jobb :wink:

Mása,
Mekkora Levus :shock: nagyon jól van karbantartva :D :wink: Kamilla is milyen édes és Rylie szinte sugárzik :D Oriska és kecske :lol: zabálnivaló.

Ríd,
Szerencsére, ahova most Adél fel tud mászni, onnan le is tud :) Egy picit jobb érzés ez már, mert eddig sehol sem lehetett egy percre sem otthagyni, már mint tekintettel. Most meg simán, mert tudom, h ügyesen lemászik :D
Szemészetet, ahogy írtam is Katának parából akartam, mert ha tényleg van vmi, akkor inkább most korrigálják, mint később, amikor már nehezebb vagy esetleg már nem is lehet.
Bébi tekéről van linked? Érdekel, még lesz karácsony is :wink:

Leni,
Én csak saját példát tudok hozni. Apa Adél születésétől fogva totál elzárkozott a tesótémától és most láss csodát... :D :wink:

Ríd,
Nem semmi napod volt :shock: Én anyósékat szimplán elintézném azzal, h mi akkor nem vagyunk itthon szöveggel :twisted: Gondolom, akkor már csak nem jönnének vagy igen? :?

Nuk,
Anyósék nem semmi :shock:

Votiv,
Fogzáshoz +++++ meg persze az egyedülléthez is!!! Húh, a lépcsős sztorin leizzadtam rendesen :shock:

Szrek,
Akkor kemény lehetett a költözés, drukk, h mielőbb megoldodjon a lakás dolog!!! :wink:

Barbi,
Szupi, h ilyen jól haladtok cici ügyben :D

BOLDOG MÁRTON NAPOT!!! :D :D :D És még egyszer a Rékáknak is és Kisünnek is NAGYON BOLDOGAT!! :D :D :D

Fibi,
Gratula Ábelednek a forgáshoz :D Most végülis anyóshoz költöztök először?

Deni,
Óránkénti kelés :( nem csodállom, h nem esik jól korán kelni, ++++++!!! Bálintod felkiáltása :lol: És bódog hófordulót Bencusnak, hogy telik az idő :shock: :D
Nálunk is Adélnak megmutattam a hóesést és azóta bele van szerelmesedve, egyfolytában ütögetni az ablakot és kuncog :lol:

És tényleg köszi Nektek, h vagytok :D Olyan jó megosztani Veletek minden jót (na azt hiszem most már nagyon csöpögök :lol: ) de tényleg így van :D :wink:
Egyébként a babaprojekttel azért még annyira nem sietünk, egyrészt apának rákot ígértem (erről már egy picit lekéstünk), másrészt azért akarunk egy kicsit nagyobb korkülönbséget :wink: De nagyon örülök annak, h apa újra nyitott és Adél még sem lesz egyke :D persze, ha az égiek is úgy akarják

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van :)

Sajna 0 szabadidőm van mostanában, de tegnap összefutottam Johival a biopiacon, és rájöttem, hogy hiányoztok ám :)

Most mindkét gyerkőc alszik, én túlvagyok egy kisebb idegbajon, így írok kicsit (az olvasást meg se próbálom ...)

Mostanában elég kaka napjaink vannak, néha még olyanabb is, a 2 gyerek minden energiámat leszívja, testileg és lelkileg is. Komolyan úgy érzem magam minden este, mintha lefutottam volna a maratoni távot, a lelki lefáradást meg nem is tudom mihez hasonlítani. Persze apjuk próbál segíteni, de neki is sok munkája van. Azért pénteken este lepasszoltuk a kölyköket és koncerteztünk (Bolyki Brothers-MÜPA, hihetetlenül jó volt), de másnap reggel már megint hulla voltam. Bár lehet, hogy én vagyok telhetetlen.

Azért a gyerek nagyon édesek ám, hihetetlenül el tudnak már együtt játszani. Azzal az Auchan-os kuckóval órák hosszat elbohóckodnak. Gréti már vigyáz Barnira és kiabál nekem, ha a virághoz vagy a konnektorhoz közelít Bajni. De tud vele kis piszok is lenni, de szerencsére Barni azt hiszi, az is a játék része.

Bunkó MEP július óta nem utalja a gyedemet, bár most már minden papírom rendben van, de állítólag 30 napjuk van feldolgozni az adatokat, és azt ki is használják ... de megnyugtattak, hogy visszamenőleg küldik. Így viszont, ha minden igaz, már 3-assal fog kezdődni :)

KépKép
KépKép
lindicita

Mártonok, Rékák, Vera, Isten éltessen Titeket!!!
Esik a hó!!!!Annyira örülök!!!!Ezerszáz, hogy ha felébredtek a gyerekek, lemegyünk dagonyázni...
Fibi :) , igen eléggé félreérthető volt az anyós-szakáll :) de most hogy így belegondolok, lehet hogy mégis van neki is.... :wink:
Gratula a forgáshoz!!(mármint persze Ábeléhez... :) )
Neet, sikert a cipővásárláshoz!
Zsan, igaza van Fibinek!A szingli nap nagyon KELL!!!Én hetente legalább egy fél napot házon kívül töltök, már "beidomítottam" erre a férjemet (mármint hogy el tudja addig látni mindhármat)is. Különben nem bírnám. De van, h esténként ha lefeküdtek, csak leugrom a ház elé egy padra friss levegőt szívni...az is sokat segít!
(Furán hangzik, mert kvázi idegenek vagyunk egymásnak, de én nagyon szívesen vigyáznék a fiaidra néhány órára néha!Mindhármuknak jutna is egy-egy kortárs...alapból tantónéni vagyok, évekig játszottam a tyúkanyót :) a közelben is lakom.Tényleg nagyon szívesen!)
Johi, továbbra is sokat gondolok Rád!
Nuk, élsz még????
Ríd?Te is???Anyósinvázió elmúlt már?
Votiv, sajnálom a hosszas egyedüllétet!
Bocsánat, ha valakit kihagytam, nem szándékos...de én még kezdő vagyok... :oops:
judit_78

Drága Johi, sokszor eszembe jutsz és olyankor elmormolok pár jó mantrát Neked :) ölellek :)

Kisün, Monisa, Mártonjaitokat csókoltatom!

Deni, éjszakák - talán fogzik Bencus? nálunk most épp picit jobb a helyzet, legalább Liliróza nem kel hajnalban (este úgy megtömöm), úgyhogy csak bíztatni tudlak, tarts ki, ez is elmúlik és jobbak lesznek az éjjelek :D
kondimnak meg a kilóimnak se jelent sajna semmit se a cipekedés :? :lol:
Józsi akkora kajamán, hogy az nem is igaz! mindig elámulok ezen én, akinek az 1. gyereke eléggé rossz evő. Tegnap pl puhára főztem neki egy kis meggyet, meg két nem is apró szem krumplit, és összemixeltem. Úgy ette (szoptatás után), mint akit hetek óta éheztetnek! És többet evett, mint Isti egész este! :o

az is eszembe jutott, hogy mikor Istók ilyen pici volt, már akkor sem kellett neki a kaja, a gyümölcs meg a zöldség (volt hogy hónapokig csak kenyeret meg csak natúr joghurtot volt hajlandó enni, húst meg soha nem szerette, a mai napig kiköpdösi)
szóval nem én voltam a béna, hanem ő már akkor sem evett jól, és ez utólag kicsi felmentést ad :P

votiv 8)
votiv

Judit, előbb beszéltem apjukkal, és jó volt hallani, hogy mi is nagyon hiányzunk neki :D hamar el fog illanni az a pár nap, holnap napközben meg nagyapó vigyáz az Istire, így könnyű :lol:
nekünk sajna nincs kertünk, és órákat kell(en) az utcán tölteni, ha egyáltalán levegőn akarunk lenni (nyáron ez még okés, de télen :roll: én elég cidris vagyok...). nagyapónál óriási kert van, biztos akad holnapra egy kis hólapátolási meló is az ifiúrnak :mrgreen:
nekem viszont a városban lesz sok dolgom, legalább öt helyre megyek, és kicsit parázom a közlekedési káosztól, ha esetleg holnap is esik a hó... :roll:

votiv 8)
votiv

itt egy kúszómászó csaj:
Kép itt pedig Domicsek: Kép
Kép Kép
ezen a képen a két srác már elégé fáradtka :D

votiv 8)
votiv

Tökös Csaj:
Kép Kép Kép

votiv 8)
votiv