A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mióta nem voltam, rengeteg szüli- és névnapos ünnepelni való akadt. Hát mindenkinek most egyszerre kívánok BOLDOG-ot! :D

Votiv: hűűűűűűűűűűűű, a képek isteniek!!!! Domicsek hihetetlen nagyra nőtt, de Lilin is elcsodálkoztam rendesen. :o :o :o Most már igazán kéne egy találkozó, ahol élőben is megszemlélhetem a gyerkőket. Az állatkerti talinak végleg lőttek?

Kép
Kép
tinu

Johi :) +++++++++++++++++++++++++++

Fibi :) Köszi :D :D Féléves kispasim már húzza a lóbőrt, asszem ezek az éjszakák őt is megviselik :roll: Hű, már mindjárt 2fogú lesz Ábel! :D Sok ++++ Nektek is!!

Curse :) Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! :D Kuncogó Adél ééédes lehet :D :D Szülinapozást hogy tervezitek? holnap vagy hétvégén ünnepeltek? tortát Te sütsz vagy rendeltek vhonnan? milyen lesz?

Votiv :) De klasszak a képek!! :D :D Maszatos Lili eszméletlenül cuki! :D és milyen szépen ül már! olyan kis formás, szép baba :D Isti helyes, ahogy incselkedik vele :lol: az ő étvágyát nem hozza meg, hogy Lili ilyen jól kajál?
És köszi, biztos hogy a fog (is) ludas, de még nem érzek recét, majd csak túlleszünk rajta...

Indi :) Dominó milyen nagy már és nagyon szép kisfiú!! gratula! :D

Lindi :) Maratonhoz +++++ Szupi, hogy ilyen jól kijönnek a gyerkők! :D

Judit :) Milyen volt a hódagonya? :wink:

Nuk, Ríd, Macs :) Hogy sikerültek a hétvégi családi progik??
denizsa

SOS.
Nincs valakinek rokona/ismerőse Tiszaújváros (v. Miskolc) környékén?

Anyukám Debrecenből hazafelé lerobbant T.újváros előtt a pusztában, a hófúvásban. Szerelő max holnap reggel tudja megnézni a kocsit, taxi, vontató nem jön ki, most egy lepukkant kricsmiben ül a barátnőivel (még szerencse, hogy nincs egyedül), de azt se tudják, hol fogják tölteni az éjszakát, mert szállás is csak 20km-re van, és gyalog nem mernek elindulni a hóban ilyen távra. Vonat/busz is uilyen messze...

Ha bárki bármit tud segíteni, akár csak elvontatná őket vagy elvinné valameddig, légyszi írjon!

Köszi

votiv 8)
votiv

Votiv!
szegény asszonyt az ág is húzza :cry:
még jó, h a barátnőivel van,így talán - ha nem is lesz aki elvontassa őket - stopot biztos kapnak a kricsmiben, aztán eljutnak valami szállásig .

AZ IDŐ UNDORÍTÓ! oké, hogy kell a hó, de ez a latyakos eső izé nem. én személy szerint mondjuk utálom is a telen, mediterrán országban szeretnék élni, de mivel nem lehet, így most bosszankodom. bekényszerültünk a városba, és hogy ott mi volt...

LENCSE MEG LEFEJELTE AZ ÁGY SZÉLÉT
anyóséknál és olyan nagy púp nőtt a szemöldökén, hogy rálóg a szemére. anyóséknál alszik, de most félünk, hogy nem kellett volna-e dokihoz vinni. :(

és a férjem vett egy szett téligumit, amiről azt írták, hogy jó méretben és mégsem az a méret, úgyhogy most bulizik vele vissza :/
ancsipancsi

Ancsi, ott senki sem tud segíteni. Pl. mert már nem józan...

votiv 8)
votiv

Votiv:
:cry: :cry:
SAjna, apuék most nem dolgoznak lent... Most érdeklődtem, és kollégájuk sincss most ott, mármint T.újvárosban. Remélem megoldódik!!!!!!!!
Gyerkők édesek! Én megnyitom a Lili-fanclubbot! :wink:

Megvagyunk, sokkal jobban sült el a dolog, mint számítottam, összességében jó volt, csak egyszer vágta a fejemhez a dédi, hogy Réka ezért ilyen, mert sok időt töltött a szülőcsatornában (hallotta a rádióban). Gyerekeknek semmi bajuk nem volt, hál Istennek, nagyon aranyosak voltak és legalább kidumcsiztuk magunkat a lányokkal. A három poronty meg együtt fürdött a nagykádban, hát zabálnivalók voltak. A nm-es fürdőszobánkban bent volt 10 felnőtt és ott csöpögtek a három gyerek látványától :lol: :lol: :lol:
Egy a rossz, hogy Zoli negédes stílusa a szüleivel együtt elpárolgott... Pedig az anysom is megkérdezte, hogy Zoli mindig ilyen keveset foglalkozik a gyerekkel?!?!? Pont ma az jutott eszembe, hogy olyan dolgokat vágunk egymás fejéhez, ami miatt, ha nem vagyunk férj-feleség és nincs gyerek, simán szakítunk... Most azon az állásponton vagyok (tudom, gyerekes), hogy nem szólok hozzá és a gyereket sem tukmálom rá. Kiváncsi leszek, mikor kezdünk neki hiányozni, egyáltalán észre fogja-e venni a dolgot? Csak az a szar, hogy Réka mellett tökre kéne egy TÁRS, aki velem együtt csinálja végig a dolgokat, mert sajna kezdem azt érezni, hogy megtelik a csupor és már nem bírom sokáig... Pénteken is tökre megkínozták Rékát, mindezt egy ilyen mondat kíséretében: Na, mostantól elkezdjük a kemény munkát... :shock: :shock: :shock: :shock: A gyereknek meg ömlik a könny a szeméből :roll: :roll: :roll:
Sajnos már nem tudom eldönteni, mi a jobb, ha hordom, vagy ha itthon vagyunk békében, nyugalomban...

Bocsi, hogy ezt leírtam, de Zoli nem kíváncsi a részletekre (ha sír a gyerek, ne járjunk), anyut csak még jobban elszomorítom, a blog meg már kezd olyan lenni, mint egy sirám-áradat. Tényleg ilyen az életünk?????

Köszönjük a köszöntéseket, Réka sokmindent kapott, játékot, ruhát és egy hatalmas elefántot az apjától. Majd teszek fel képeket!

Kisün:
Boldog szülit!

Boldog Márton-napot a Mártonoknak!

Most megyek kialszom magam EGYEDÜL.../irónikusanlesajnálommagam-szmájli/

nukada

[quote="votiv"]A írta:votivncsi, ott senki sem tud segíteni. Pl. mert már nem józan...

:( oke, de hatha jon vki, aki csak megall pisilni, v. ilyesmi. itt felenk most szepen elolvadt a ho, legalabbis lejartak a kocsik. hatha vki elhuzza. en egyedul nem tudom mit tennek, szoval azert tok jo, hogy van vele vki. :( mikor a tesom igy belement az arokba (ho volt akkor is), jott 4 markos legeny , es valahogy kihuztak. szegeny persze onnantol remegve vezetett hazaig. sajnalom, h nincs ott ismerosom :(
ancsipancsi

Votiv,
Leniék Miskolcról jönnek hazafele, nem???
Bár már lehet,h rég itthon... :roll:
zsancikant

Nuk!
nagyon jó, hogy leírtad, hátha megoldódik az ügy, itt mindig szívesen hallgatunk!
Zoliról azt látom, hogy teljesen olyan, mint az általam kb. 28 éves koromig látott férfiak. még nem tudom, hogy régen tényleg ennyire nem segítettek a faszik az asszonynak, vagy csak én nőttem fel ilyen családban, de tény, hogy én azt hittem, hogy a nőknek kuss, konyhába, takarítani, főzni időre (!), több fogást, gyerekre vigyázni, nevelni, s a férfiak meg mondjuk kimennek a földre (nálunk tanyára) kapirgálni, dolgozni, de azon kívül semmit. (ja, meg a férfiak végzik a "férfi munkát", s emiatt lógott nálunk több konnektor, volt, hogy nem volt vill.kapcs. hetekig, pedig fater még vill. szerelő is. muter meg cepelte fel a 25 liter olajat a 4. emeletre, mert akkor még azzal fűtöttünk)
aztán meglepődve láttam, hogy az én hapsim nem ilyen. és ekkor még mindig azt hittem, hogy csak csoda történt, mígnem látom, hogy nagyon sok más férfi ilyen családcentrikus, nem lusta, van lelkiismerete, és nem csak magára meg a pihenésére gondol. és megvannak azok a férfiak is, akik azokat a konzervatív nézeteket vallják, amit az én családom ffi tagjai. mind e mellett sajnos rá kellett jönnöm, hogyha van egy fajta fickó, azt nem igen lehet megváltoztatni, történjen bármi! az unlusták nem lustulnak el, a lusták meg nem unlustulnak, max. pár napra, s visszatér a régi énjük. persze egy katolikus pap erre azt mondaná, hogy mikor társat választ magának az ember, azt minden jó és rossz tulajdonságaival teszi, s ne próbáljon ezeken változtatni, mert az ember természeténél fogva nem lehet; de olyan nehéz elfogadni,ugye? :(
persze az is lehet, hogy Zoli csak ugyanúgy járt, mint sok más apa, akik nem tudnak még mit kezdeni a csöppséggel, nem mernek leereszkedni a színvonalára, nem merik megfogni, nem tudnak kommunikálni vele, s ahogy megnő 2-3 évesre, le se lehet majd vakarni őket a gyerekről. van ilyen, nem is egy. ezek azt a nézetet vallják, hogy még nem értik meg magukat a bömbölő, kakáló csöppséggel. (ezek amolyan ganxsta zoli-félék :))
jó hosszúra nyúlt ez a nesze semmi fogd meg jól, valahogy szerettelek volna vígasztalni, mert látom, hogy egyedül érzed magad a problémáid között. most nagyon nehéz neked, nagyon sok kitartás és erő kell, s jól meg kell gondolnod majd a második babát is (ennyi segítség mellett), de pár év alatt megszűnnek ám majd az ilyen irányú gondok, nem lesz ilyen nehéz, és lehet, hogy Zoli amúgy kiváló férj/társ, csak épp az apaság terén nem jeleskedik , s akkor majd azt mondod, hogy nem baj, mert amúgy teljesen jól megvagy vele.
a baba fejlesztése biztos nagyon erőt próbáló, anyukámat is vitték anno csípő tornára, mert ficamos volt. állítólag nem csak anyu, de az ő anyja is sírt, annyira fájt a kicsinek a csavargatás, de megérte. Babucidnak is biztos nem a legkellemesebb, de a szakemberek csak tudják, hogy mi a teendő, s mivel nem tudsz jobbat,így hát kénytelen vagy eljárni. én nagyon drukkolok nektek, hogy rendeződjenek az ügyek, a kicsin minél hamarabb segítsen a fejlesztés, s a férjed önmaga lássa be, hogy nem háríthat rád minden problémát. ehhez küldök sok pluszt!!! +++++++++++++
ha egyedül érzed magad, de mobilis vagy, szívesen látunk titeket, jöhettek játszani Lencséhez, ő imádja a babákat, s te is "kisírhatod" magad. nekünk sokat segített anno Zuzmóval, hogy találkoztunk, pletyiztünk, s feldobódtunk!
ancsipancsi

Votiv,
Leniék Miskolcon voltak(vannak) a hétvégén. Esetleg öt meg tudod kérdezni... talán :?
fibi

Indi,
mostanában egyre másra rólatok gondolkozom. :lol: És valami ma végre leesett: milyen szeme van Domicseknek? Hát nem tiszta Banderas? :D :D :D :D gyönyörűűűű!!! :D

Votiv,
Isti bájgödröcskéje még mindig zabálnivaló, lányod meg TÖK édes! :D
Anyukádnak ++, remélem valaki kisegíti őket, és dejó, h nincs egyedül!!!

Den,
Eszter este hallgatja-énekli ezt a népdalt. Majd megszólal: -Én vagyok a majadék. :mrgreen:
És ma annyira kiakasztott az auchanban, h tömeg előtt a fenekére csaptam és jááj... és este megbeszéltük itthon lenyugodva, h akkor is nagyon szeretem és soha többé nem akarok a fenekére csapni és igyekszem ezt betartani, mert a szívem szakad meg, ha neki valmi rossz, de kezet kitépni és elrohanni egy zsúfolt bótban nem vicces. És elmagyaráztam, mit csináljon, ha véletlen elveszítenénk egymást, majd visszamondta: "-Szólok a fizetősnéninek, (értsd: pénztáros) hogy elveszett az anyukám és Deják Eszci vagyok."
Majd ezekután odabújt s azt súgta: "-Bocsánat, hogy nem fogtam meg a kezed." Idáig bírtam bőgés nélkül. :D

Curse,
Adél szeme biztos okés, de persze nézesd meg és te is nyugodj meg ettől :) és persze +++

Judit,
köszi, cipővásár remekül sikerült: én rájöttem, h jó a tavalyi is, Eszternek meg sikerült venni egy szuper, bundás bakancsot. :) Kezdek én is tipikus anya lenni?? :lol:

Lencsinek +++. A dudor majd felszívódik, de van egy krém, ami segít ebben, csak nem tudom, szem körül használható-e. Valami duzzanat, ödéma lenyomására van, kell a neve?
neet
neet

Jéé, Nuk, a rádióban közvetítették Réka születését? És nekünk miért nem szóltál? :mrgreen: :mrgreen: Dédi :evil:
Én Nagyim múltkor megkérdeztem (amikor zsinórban 2-3x volt B náthás),h nem lehet,h a tejjel juttatom-e be neki a bacikat magamból... :evil:
Apjok: néha én is ezzel próbálom "provokálni" ha nagyon nemtörődömnek érzem, de kevés sikerrel... Ha csöndben vagyunk, akkor a pasik azt hiszik,h minden ok, semmi dolguk...
Szegény kis Réka, annyira sajnálom a kínzások miatt! Olyan édesen és érdeklődve nézte Bt az ikejában! Sztem ne adjátok fel, ha egy csöppértelme is van a fejlesztésnek!!! Nagyon nehéz lehet. Sok ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

Johi, neked is sok ++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!

Ancsi, Lencse púpja :( Hamar el fog múlni, ezek a kicsik olyan könnyen gyógyulnak!

Vot, lépcsős sztori, huhh, jó,h nem estetek le!
Gyerekek tündériek és gyönyörűek! Lili milyen nagy! És jó étvágy: B dettó, egész nap enne, sőt eszik is, bármit... :)
rídonli#

Neet,
erről jutott eszembe, h ma Igi is elszaladt tescóban, és Levi megkérdezte tőle,h ha megkérdezik tőle,h hogy hivják az apukáját, akkor mit mond.
A válasz az volt, h APA!
és ha megkérdezik, h őt hogy hivják. A válasz: THOMAS!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval, Iginek még nem való az elveszés... :roll: :lol:

gyermekek és kisleány nagyon szépségesek!!!!
tényleg Banderas... 8)

azt tudjátok,h aki ma születik a szt imrében, és anyukája 11. kerületi lakos, az kap egy raklap pénzt???? :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és ma mi is vettünk B-nek csizmát, és megbeszéltük apjával, h nekünk ugyan beázik, de jó lesz még... :lol: :wink:
zsancikant

Votiv: anyudnak sajnos nem tudok segíteni, de nagyon szorítok, hogy legyen megoldás. Szegényke, nagyon kilátástalannak tűnik.
A képek szuperek. Domicsek is mekkora már. :lol:

Nuk: örülök, hogy végül jól sikerült a buli. :lol: Problémák mindenhol vannak, én néha pont olyanokat érzek a párommal kapcsolatosan, mint Te, ez szerintem normális. Ők pasik és nem annyira tudnak bizonyos kérdésekkel mit kezdeni, szerintem ez igy van jól, bááááááár én is felcs... rajta az agyam persze. De aztán rájövök, hogy nem szabad. Nyugi, itt leírhatsz mindent, azért vagyunk. És mindenképpen járjatok, a sírás az nagyon rossz érzés, de fontos, hogy Rékáért teszed és nem ellene. Ez lebegjen a szemed előtt. Nekem is szar volt, mikor Fanni sírt a kezeléseken és ordított stb...., de tudtam, hogy ha nem megyünk, akkor csak rosszabb lesz a helyzet.

Kép
Kép
johanna1975

Saját és minden 10 méteres körzetben található alvó Márton nevében nagyon köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esett!!! :lol:
Tegnapi nap vegyes volt, délelőtt Dócitól kaptam ajándékba egy jó kis utcánüvöltős hisztit (ÉN ATAJOM VINNI A GRIJJCIJTÉT!!!) Na akkor tényleg laposra tudtam volna verni. Sokat agyalhatott, hogy valami olyasmivel lepjen meg szülinapomra, amit sokáig nem felejtek el. :wink: :lol: Délután K. kint volt az egyetemen, mivel pont a szülinapomra szerveztek valami konferenciát, viszont kárpótlásul a két gyerek párhuzamosan aludt három órát (én meg OLVASTAM!!!), aztán meg felfaltunk egy jó adag dobostortát. Ma viszont elmentünk kettesben ebédelni kedvenc görög éttermünkbe, este immár családi körben zabáltuk magunkat tele dobostortával, szóval összeségében jó volt :D

ÉLJENEK A RÉKÁK!!! :D

Nuk,
:( és ++++++++++++++++++ sztem nagyon faszán megoldottad ezt a népes vendégsereget 8) Zolihoz nem tudok mit mondani, nekem ilyenkor picit ökölbe szorul a talpam, de azt is tudom, hogy kívülről olyan nehéz okosakat mondani egy ilyen szituban :(

Votiv,
anyukád :shock: :( Sajna nincs barát arrafelé :( Remélem, hamarosan épségben eljut a szálláshelyre! ++++++++++ nektek az estékhez. Vásárlás két gyerekkel überhorror... Egyébként meg még mindig csudaszép gyermekeid vannak :D Liliróza annyira finom (nagyevő :D ) jelenség! :D
És télen kifejezetten utálok sétálni, és muszáj, de ezt te is tudod :( Alig várom már, hogy tavasz legyen...

Kamilla,
remélem, még olvasol: egy nagyon jó barátném szült Kondor Katával, és tökéletesen meg volt vele elégedve: profi, kedves, tapintatos, ott van, de ha kell, háttérbe vonul, szóval jó választás :D

Judit78,
mi voltunk is lent dagonyázni a hónak nevezett trutyiban :D Marci most látott először ilyet, tavaly még ennyi sem volt. Nagyon élvezte :D

Johi,
hogy vagy? Görcsök még pár napig lehetnek, néha egy-egy erősebb vérzéssel, nyálkahártyadarabokkal stb. A lélek meg majd idővel gyógyulgat +++++++++++++++++++ nektek!!!

Deni,
olyan jó látni ezt a két gyereket együtt!!! Mi is gondolkodunk az ablakrácson, mert M. veszedelmesen hülye mászás szempontból, tegnap leesett az egyik székről, koppant, bömbölt, aztán mászott vissza :? Izmos őrangyala van...
Kutyákról ld. Neet, nálunk két kutyával ugyanez, odafigyelek, de elcuppannak csókok, együtt csócsáltatnak kiflik, és még egyik kutyának sem lett semmi baja :mrgreen: bocs, szóval eddig még nyomokban sem kaptak el a gyerekek semmit :D

Barbi,
éljen a vizsga meg a radiátor-esztéta (bocs, ez rossz volt :mrgreen: ), pakold az ágyat, lakberendezésileg tényleg trendi :wink:

Indi,
tanúsítom, Osztrákországban Márton napján lampionokkal vonultunk 8) Milyen jó is volt az! Utána forró tea, sült gesztenye...

Fibi,
forduláshoz gratula!!! :D

Keléssel mostanában nagyon el vagyok kényeztetve, gyermekek este 9-kor fejbe verődnek, reggel fél 8-ig húzzák a lóbőrt :oops: Szégyellem is magam, de csak kicsit :mrgreen:
kisün

Volt egy ébredés, Apa szerint mielőtt elkezdett bőgni, furcsán vette a levegőt. Mire beért jól volt, és a légzésfigyelő sem jelzett. Holnap megyünk pulmonológia-kontrollra.
Kicsit félek, mert a kocsink furcsa hangokat ad ki mostanában. Kezd betellni vele a pohár, 2-3 havonta egy vagyont kell rákölteni. Kéne egy új, nagyobb. Hehe...

Neet, bocsánatkérés éédes, P is ezt szokta: "Bocsánat, Anya hogy..." És mostanában egyre többször hív anyának!

Anyósék: jöttek, persze. Azért nem kamuztam,h nem vagyunk itthon, mert nem velem beszélt, hanem a fiával, ő meg nem ilyen trükkös.
Kolompos táncház klassz volt, B kendőben ült végig tapsolt és visongatott, annyira tetszett neki. P táncolt, de amikor egy kisfiú föl akarta kérni, akkor totál zavarba jött. Ő most utálja a fiúkat, mert a többi lány is utálja őket az oviban, és különben is vérig van sértve Ferike miatt (aki viszont a lánoykat utálja). Lesz ez még így se... :D
Viszont baromi sokan voltak, lépni alig lehetett.

Vt, nincs arra ismerősöm, drukk,h anyukádnak ne kelljen a kricsmiben tölteni az éjszakát...
rídonli#

Rékáknak és Kisünnek nagyon boldogot!!!!!!!

Ridonli!
egy éves szülinapi parti? semmi okos nem jut eszembe. Bevallom, B-nek még csináltam biotortát, amivel annyira befürödtem, hogy az egész a kukában végezte. :twisted: Szerencsére a barátnőmék betoppantak egy tortával. :lol:
Amúgy úgy sajnálom Pannust, nekem is karácsony környékén vam a szülinapom, Neki ugye mikuláskor, de én azért teszek róla, hogy meg legyen ünnepelve!
autós sztori. ISmerős, velünk is megtörtént már..... Elhagyta egy-két csúnya szó a számat. :twisted: :oops:

Zsanci!
Amiket írsz! A napjaink szinte ugyanolyanok!!! Egyes számú végre alszik, kettes számú elkezd örjöngeni, egyes számú újra versenyben! Egyáltalán nem tudok következetes lenni, mert mérlegelnem kell, hogy ugyan kell az nekem, hogy PAnnus fölébredjen? Akkor inkább engedek. Persze közben tisztában vagyok azzal, hogy rosszul teszem.....
És az élettér.......... Ezért költöztünk mi is. A régi lakásban esténként letettük a gyerekeket aludni, aztán néztük egymást a konyhában. CSúcs volt! És én sem tudtam volna kivárni, hogy fölépüljön a lakás. (Mi is mindent ilyen azonnal elhatározósak vagyunk). De itt a környéken van még sok olyan társasház, ami már majdnem készen van, nézzetek szét!
Apósod beszólása! Én nemrég jól összebalhéztam apóssal. Ott voltunk náluk, Pannus épp nyűglődött, erre bejön, szokásás cirádás stílusában elkezd üvölteni, hogy ne éheztessük már a gyereket. Úgy leosztottam, hogy alig bírt válaszolni. Megmondtam neki, hogy miért nem akkor jött okoskodni, amikor 39 fokos lázzal feküdet itthon, egyedül a két kölökkel, ő meg ugye munkanélküli, akár fel is jöhetett volna. Ha már nem jött, akkor ne szóljon bele a dolgainkba!

Macs!
Füli beszólása! B a nagyanyjától tanul: irgum-burgum papramorgó! :lol:

Rylie!
Hűha, Te is pocakos vagy!!!! De örülök! És a méljeim is eltűntek, plusz a mélcímek is! Egyeztessünk! Már működünk elvileg.
lépcsőház: velem akkor csinálta B, amikor rendszeresen jártunk (még a másik lakásnál) játszótérre, és amikor hazaértünk, nem akart feljönni, én meg ugye cipeltem Pannust, a kaját-piát, játékokat, plusssz nyissam az ajtót. Én ott hagytam. Ciki, nem ciki, ott ordított. Aztán volt, hogy feljött, volt, hogy fönt lecuccoltam, és visszamentem érte. Ezzel most nem sokat segítettem....

Gabi!
köhögésre esetleg bodzatea? Az finom is! Vigyázz magatokra!

Megnyugtattatok parkolásügyben! :lol:

Kamilla!
Kondor KAtáról csak jókat hallottam, de személyes tapasztalatom nincs!!! Az egyik barátnőm mesélte, nagyon elhúzódó szülése volt, hogy melegített lepedőkkel borogatta a derekát, és milyen csodálatos volt, erre emlékszik a szülésből.

Ancsi!
A köles(golyó) nagyon jót tesz a bőrnek, megelőzi a narancsbőrt! Lencséd tudja, mit csinál! :lol:
Amúgy egyik gyerekem sem egy nagy evő....

Nuk!
Klassz a család! :shock: :x

Deni!
Fiúk gyönyörűek!!! És szívesen látunk Titeket!!! :D Mi sem sokat alszunk :wink: :roll:

Indi!
Esztergomba menet, több sváb falunk is át szoktunk menni, és talán tavaly pont Márton napon, és ott vonultak a lámpásokkal! Tök szép volt!

Mártonoknap is boldogot! :D

Liliróza és a srácok nagyon szépek!

kicsit hosszú lettem :oops:

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
és olyan kib. rossz anyának érzi magát az ember egy ilyen könnyes bocsánatkérés után :oops: :cry: :cry:

Zuzi,
üdv itt újra :lol: após leüvöltése nagggyon komoly lehetett 8) 8) 8)
kisün

Neet!
Múltkor C&A-ban rohan oda hozzám B kiabálva:" Anya, nem találom apámat!" :lol: Hála az égnek, engem megtalált.

Vera!
Dóci ajándéka! :lol: Nálunk annyira mindennaposak a hisztik, hogy föl sem tűnne, hogy a szülinapomon is hisztizik 8)

Mi a hétvégén Alsópáhokon voltunk, ez a két nap volt az idei nyaralásunk. Nagyon szuper volt, főleg a gyerekeknek, nagyon klassz programok voltak, szuper a bölxcsi az óvi, a játszóterek, na és az élményfürdő! Mindenkinek ajánlom a bioházat, mi úgy mentünk, hogy egy baráti családdal (szintén 2 gyerekkel)együtt vettük ki, így megfizethető, és bőven elfértünk, 80 nm, búboskemencével, 3 hálószobával, 2 fürdővel, stb.
zuzmo1

Neet!
köszi, ha szem környékén nem lehet használni, akkor...
viszont én azt hittem az tök vér , és férjem szerint is amolyan ödéma szerű izé, vizenyő, ami kissé véres is lehet (mert lilul). mondtam anyósomnak, hogy ne csodálkozzon, ha reggelre véres lesz a szeme a gyereknek, mert ezek szeretnek lehúzódni. :(

Vera!
most jut eszembe, hogy van itthon dobostorta! megyek is megkóstolom!!!

alvás:
Lencse 9 és 10 között tentézik
reggel 8 és 9 között kel (néha fél 8-kor)
délután 1 és 3 között tentézik
és én sokat alhatok így éjjel!!!! :D

férjem és a hólapát:
elment sebtében hólapátot venni, mivel a közös képviselő még erre se volt képes. mondtam, hogy hozzon számlát. haza jött, mondta, hogy nem kért számlát, mert csak egy ezres volt a lapát, de közben akkor már meglepett egy dvd-vel is, úgyhogy nem is volt olyan olcsó a kiruccanás.
ancsipancsi

Ancsi!
Lencsédnek gyógypuszik!
Arnica és Traumil szerintem ilyenkor nagyon jók! Traumil nálunk a legdurvább szarvakat is lehúzta! Tudnék adni, de hát Lencse nincs itthon........Szólj, ha kell!

Vera!
A leüvöltésre nem vagyok büszke :oops: , ez is a hihetetlen mértékű frusztráltságomat mutatja. Após meg is jegyezte a hátam mögött, hogy szegény Zsuzsi, biztos nagyon ki van fáradva a két gyerektől :oops: :lol:
zuzmo1

Ancsi: Lencsének púpra gyors gyógyulást. Férjed pedig jó fej, milyen DVD-t vett?

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi: És csatlakozom Zuzihoz én is ezeket javasolnám, meg egy kis bach elsősegélycseppet. Nálunk az csodákra képes. :-)
Na jóccakát, mert már nem látok, ezért nem is reagáltam más dolgokra.

De mindazonáltal nagyon jól esnek a +++ és a lélekápolások. Köszönöm nektek. Szép estét mindenkinek.

Kép
Kép
johanna1975

köszi az aggódást, megoldóni látszik anyám hazaútja persze még ezt le kell kopogni :D
mégis csak jött egy sárga angyal és sikerült valahogy életet lehelni az autóba, úgyhogy nagy bátran elindultak haza, most egész úton énekelnek, nehogy leálljon :D :D

Isti még mindig fent vernyákol, úgyhogy megyek és lebunkózom most már :twisted:

votiv 8)
votiv

Zuzi,
c&a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sztem leüvöltésen ne bánkódj, persze, alaphelyzetben eszébe sem jutna az embernek, inkább lenyelné, de néha azért kell ilyen is :wink:

Ancsi,
dobostortára te kattintottál rá, amikor kulinárisan érzékeny pillantomban (ch-diéta és szülés után...) hozzámvágtál pár szeletet :lol: De ez szerelem, és azóta is tart 8) Púpra puszik :)

Zsan,
Gary Larsont ismered? :D Kérdeztem ezt már? :roll:
kisün

Votiv,
anyukád nem semmi :mrgreen: Isti márpedig aludjék! :D
kisün

Zuz,
TE vagy az én emberem!!!! :wink:
mi dec 5-7ig megyünk, és akkor majd zaklatlak egy két kérdéssel!!!
és ergo ügyben is kikérdezlek!!!!!

és és és ÜDV újra itt, ugye tudod, h nagyon örülök???? :wink:
és szeretném, ha Bazsót rávennéd, h mindennap dobjon át vmi kis szemetet az új kertszomszédotokhoz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

és köszi, asszem akkor elkezdjük végigjárni az utcátokat...

és ezentúl mindig rátok (azaz MINDENKIRE) fogok gondolni, amikor a srácaim hisztiznek... (nem vagyok EGYEDÜL!)... :lol: :lol:

fúj, de utálom,h holnap már hétfő... :x

Fibi,
szingli nap...hehe...el is felejtettem...de jó,h szóltál!!!!!!!!!
zsancikant

szóval akkor ne üljünk itt körmöt rágva, aggódva? férjem már nem is vacsorázott bánatában!
Árnikám van, de lehet, hogy Zuzi, jelentkezem bogyóért holnap.

Johi,
én Szőke András fan vagyok és a Hasutasokat kaptam!;-)
ancsipancsi

Vera,
far side???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gary larson... :lol: :lol: :lol:
zsancikant

többek között emiatt szerettem én a nyelvészetet:
(ez benne volt az egyik szintaxis könyvben)
Kép
zsancikant

Monisa és Kisün Marcijainak boldog névnapot (még épp időben)!!
Moni, nagyon rég írtál!

És mindenkinek hosszú, nyugodt éjszakát kívánok! :)
rídonli#

sajna már egy félórával lekéstem, de

NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A KICSICURSENAK!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

S BOLDOGOKAT MINDEN MARCINAK! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ISTEN ÉLTESSE AZ ÖSSZES ÜNNEPELTET!!

Boldog Szülinapot Adélnak :D

Boldog Szülinapot Verának :D

€Boldog névnapot a Rékáknak és a Mártonoknak :D

Kép
macskanyu

Curse: Adélnak Boldog Szülinapot.

Votiv: örülök, hogy megoldódott a dolog. Drukkoltam neki nagyon.

Zsan: néha úgy érzem, hogy kb. Fanni is ennyit ért, persze csak akkor ha nem akarja érteni, amit mondok.
:lol:

Kép
Kép
johanna1975

Boldog szülinapot Adélnak!

Votiv: örülök, hogy anyukád rendben. Ugye, rendben? Hazaért?

Zsan: én is azt akartam írni, mint Johi, hogy szerintem Tünci is kb. ennyit ért abból, amit pofázok neki (arról, hogy NE borítsa ki a szemetest, rángassa a kábeleket és tépje szét apa drága kínai könyveit stb.). :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Nuk: szomorúan olvastam a hsz-ed, de közben meg eszembe jutott a saját házasságom és valahogy olyan normálisnak tűnt, amit írsz. Vagyis hogy igen, a házasság valahogy ilyen, hogy néha tele a tököm a zurammal, aki ilyen, meg olyan és tök gáz, hogy még csak szakítani sem tudok/akarok. Réka sírásán meg én is zokognék. És nagyon sz@r lehet. Egyetlen vigasz, hogy tudod, ezzel jót teszel neki. ++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu

Adélt Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!
ancsipancsi

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Kívánok Kisünnek és Adélnak!!!

Boldog Névnapot Kívánok a Mártonoknak és a Rékáknak!!!

És még egy fotó. Tegnap ezt sikerült csinálnunk a maréknyi hóból ami esett. :)

Kép

Most csak ennyi, mert sok a dolgom, puszilok mindenkit!

ruz
ruzicsky

BOLDOG SZÜLINAPOT ADÉL!!!!!!!!!! :D :D :D

Ruz,
szép a hóemberetek. :lol: A minek reggelre lement hídba. :mrgreen:

Éljenek a hisztiző, rosszalkodó gyerekek! :D Olyankor tuti egészségesek és ez legyen a legnagyobb bajunk velük, h földhöz csapkodják magukat és akajoooooooomot üvöltenek. :D
Egy barátnőm lánya (1 éves) 2 irányból, 2kézzel tépi a haját. Eszter ebben a korban harapta magát, a lányok mind ilyenek? :lol:

A többit nyugisabb körülmények közül, most el.
neet
neet

Hú, Votiv, remélem anyukádék TÉNYLEG hazaértek!!! NAGGYON durva volt tegnap este az M3-as, én is majd betojtam, pedig nekünk nem kellett énekelni, hogy menjen az autó :roll:

Marcikat éltessék még sokáig! Kisün, neked is boldog szülinapot!
Egy éves Adélt is Isten éltesse!!!

Rékákat már köszöntöttem, de mivel nekem is kedvenc nevem: mégegyszer: minden jót Nektek!!!

Deni!

Igi még mindig nem forog. Se előre, se hátra. Hason közelkedik hátrafelé, meg felugrik (tényleg!) négykézlábra és kutyácskázik. :shock: De mivel fülemben a kisördög, jobban örülnék, ha CSAK forogna :?

Nuk, Az utolsó 3 alkalommal Ignác is végigsírta a fejlesztést. ÉN meg nézem tehetetlenül és még vidámnak is mutatkozok :? Ő meg patakzó könnyekkel szopizná az ujját, amit Kornél folyton kivesz a szájából, és úgy tesz, mint aki aludni szeretne - közben meg csak eleg van az egészből, és nem akarja, hogy össze-vissza forgassák.
ÉS ANNYIRA megértem, hoyg néha már azt sem tudod, mi a jobb: menni és sírni látni a gyereket vagy maradni és mosolyogni látni. Mert tényleg kb. ez a két verzió van jelenleg... NÉha nehéz elhinni, hogy jót tesz az ember a gyerekével, ha fejleszteni viszi :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

ADÉL! Nagyon boldog első születésnapot! :lol: :lol: :lol:
kisün

Drága Adél!!! Isten éltessen első szülinapodonis!!!!

Curse!
Neked meg boldog első évfordulót!!!

Tegnap este jöttünk haza. Majd megpróbálok jönni....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Még nagyon új vagyok és a segítségeteket szeretném kérni...

Meg tudja valaki nekem mondani Dr Bálint Sándor vagy a fia elérhetőségét?

Köszi szépen!
Halmacs
halmacs

GYÖNYÖRŰ NEVŰ ADÉL, BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!

Leni,
Meme sem forog, ellenben nem is mászik. CSak néz, és sir, ha megunta...
na, ki győzött???? :lol:

Szolgálati:
mától megint van ingyér fényképzés a MOM PARKBAN!!!!!
(mi voltunk az elsők, fiaim IGAZÁN kiettek magukért....hehehehehe...)
ők sem lesznek Zoolanderek! SAJNOS! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Halmacs,
Fibi, Leni és Barbi fog neked segiteni! Ők oda járnak!
zsancikant

Sziasztok! :D

Boldog Márton-napot és BOLDOG SZÜLINAPOT ADÉLNAK!!!!!! :D :D :D

Vot,
képek tök jók
anyukáddal minden oké? :D

Ruz,
:D

púpokra gyógypuszik :D

Nuk, Leni,
nálunk is nagyon sok könny volt a fejlesztés, de aztán elmúlt és nagyon élvezte (mi dévényes tornára jártunk) kitartás, én nagyon örülök utólag, hogy jártunk :D

t-com/t-online saga; akinek van ötlete, kihez forduljunk, mondja ;)
szóval nov 15-ével kértem a vonalam megszüntetését illetve h anyuhoz rakják át az adsl-t, amivel amúgy is köt a szerződés februárig
ügyintéző hölgy mondta, hogy 30 nap, semmi gond, nem kell semmi, szüneteltetés 3000 ft de azt nem kértem, mert a díja is kb ennyi, ha bekötik 30 napon belül, még jobb is
ezek után a vonalat nov 3-án megszüntették - nov 15 helyett, a nő szerint ez állt a papíron; mondom neki, hogy itt a kezemben a papír másolata, amin ugye ott a 15-e - hát szori, ez van; oké, nyeltem egyet, nem baj

következő fejezet, hogy ide anyuhoz nem rakták át az adsl-t, ert ahhoz meghatalmazás kell anyutól, hiszen ez az ő vonala; bekötés 60 nap
:twisted: :twisted:
1, ügyintéző nénike nem mondta, hanem vidáman csicseregve írta meg a papírt, hogy simán megy a bekötés
2. nem lett szüneteltetve, úgyhogy hiába vártunk már két hetet, még ki tudja, mennyi idő kell, és ezalatt ugyanúgy fog jönni a számla,mert az megoldható, hiába másik cím másik szám - bekötés nem oldható meg

úgyhogy ma futunk egy kört, és nagyon remélem, hogy nem 60nap lesz

és ma voltunk zenebölcsiben és Ábel egyáltalán nem aktív, csak ül a pelusával és szopja az ujját :( pedig már többször voltunk és mégse oldódik :( és persze amúgy is esz a lelkiismeret az elmúlt 2,5 évért szegénynek, de anyu minden nap elmondja, hogy szegény mennyire nincs otthona és milyen össze-vissza életet él :twisted: hát ezzel nem segít a kiegyensúlyozottság felé (mondjuk én most azért is vagyok negatív, mert megfáztam kicsit meg a költözés miatt eléggé lecsökkent a független életünk (konyha, mosógép stb mind közös használat ugye)

bocsi, panasznap vége :mrgreen: úgy érzem, szép kerek feladat vagyunk mi a Bach-cseppeknek :mrgreen:

mindenkinek puszi, ma még költözés 3. fejezete (konyhát, fürdőszobát kipakolni) 8) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk, Tinu,
jesszus, a házasság is ilyen jó? :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Isten éltesse kicsi ADÉLt az 1. szülinapján! És az Anyukájáát is! :) :) :)

Szrek, no para, Ábelnek ott vagy TE állandóságnak, ez a legfontosabb! És az én lányom sem szokott oldottan viselkedni ilyen helyeken, pedig már nagyobb...

Voltunk kontrollon, úgy fogadtak,h "megjött a médiasztár" (a múltkori újságban megjelent fotó miatt), pont az a nővérke volt, akivel fotózták, és nagyon örültek egymásnak :). De nem ez a lényeg, hanem , h minden ok, szuperul van a csaj. Egy hónap múlva még egy kontroll, meg allergológiai vizsgálat lesz. És annyira szuperrendesek és gondosak a Budai Gyerekkórházban, és januárban megszűnnek, és most 10 aktív ággyal, és harmadára csökkentett személyzettel látják el egész Budát, úgy,h le a kalappal előttük...

Mindjárt jön a Nagycsajom az oviból, úh én most L.
rídonli#

azért szeretek 3 fiú anyukája lenni, mert pl bármikor odajöhet hozzám valamelyik a pókos könyvével, h akkor most meséljek neki belőle... :?
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?