Ma kiderült, hogy én miért vagyok idegbetegállat mostanában és fáradt és türelmetlen: a vasam a béka segge alatt van! És úgy általában az egész laborleletem egy csillaghalmaz

király
Kátya esetleg egy vérvételre benevezhetnél te is hátha amiatt vagy ideges, mert kevés a vasad, hm?
Ivás: engem a kórházban is és a Mantrán is kellőképpen beparáztattak, hogy Kamillának 1,2 litert kell(ene) innia per nap! Akkor is ha emiatt keveset eszik. Szóval nagy ellenkezésem ellenére minden nap kap 3 dl Plusos gyümilevet vagy Kubut, mert azt tuttira megissza és a reggeli 2 dl kakaó igy már a fele majdnem megvan a mennyiségnek a többit meg vízzel pótoljuk. Szóval az ivás nagyon fontos!!
MINDEN ÜNNEPELTET ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elnézést, hogy nem sorolom a listát, mert félő, hogy valakit kihagyok...
Recca: mi van veletek? Vízmizéria? Új biznic? Gyerkőc? KÉPET!
Minden gyerekfotó éééééédesss
Nuk: sajnos vannak ilyen férfiak akiknek valahogy ez az apaságos dolgok olyan nyögvenyelősen megy csak! RJ mondta, hogy Anyává lesz az ember, de az Apaságot bíz tanulni kell(ene)!!!
Talán ha Réka is már nagyobb lesz és komunikatívabb akkor Zolid is nyitottabb lesz felé! Addig is+++++++++++++++ és nyavajogj itt nyugodtan azé vagyunk
Mi is Dévényezni jártunk és Kamillának is potyogtak a könnyei és nagyon rossz volt látni ezt...de én biztos elviszem majd Kettecskét is egy bemutatóra a tornanénihez, mert hasznos volt a gyerek számára! Próbálj erre gondolni meg arra, hogy igen még 5 perc és mehetünk haza
Zsanci: Igi = Thomas

ezen behaltam!!!
Zuzi: írok akkor megen
Ancsi: puszi Lencse púpjára! és UH de izgiiii
Johi: +++++ továbbra is
Macs: ezer éve nem láttam élőben sünit!! Köszi!
Votiv: Anyudék megvannak??? Gyerekcipelés

nem semmi!
Kitartást a maradék pár Apamentes naphoz
Ríd: anyósék

nálunk is ezt csinálták kezdetekben, hogy akkor szóltak, hogy ma jövünk, amikor már Érden voltak!? Én meg nem tudtam, hogy hova kapjak: üres hütő, koszos lakás stb! Aztán szépen ráneveltük öket, hogy időben szóljanak pl Paks magaságába legalább

meg egyszer-kétszer lyukra futottak, mert nem voltunk otthon, igy rájöttek, hogy nem minden hétvégénk szól arról, hogy rájuk várunk otthon

Ja és az a legjobb, hogy mostmár ott tartunk, hogy 2-3 nappal előtte szólnak, hogy jönnek és készülök ebéddel majd bejelentik amikor tálalnék, hogy ők nem éhesek, mert Pakson megálltak enni

Szal én mostmár nem is főzök max sütivel várjuk őket!
Ja és az én 13 kb csöppemnek Dédi szerint alig van arca

meg keze, mert teljesen el van fogyva, mert én csak gyümölccsel etetem és szegénykém és stb stb!
Múlt héten voltunk nála, gyerek egész végig a ház körül körözött én kaptam bent a lelkifröccsöt és egy hét távlatából ezt bírta kitalálni és felhívni a párom (nem engem!), ja egyébként szökőévente egyszer hív, mert ő nem tudja a számunkat
És ugye uzsira kapott a ded egy banánt és ebből vonta le a konzekvenciát, hogy éheztetem a szerencsétlent!
Ja és beszélt a párommal, hogy soha ne hagyjon el minket (mármint L) mert ő látta a szomorúságot a szemébe

(HE?), hogy valami nem stimmel, de tudja, hogy L jó ember és én velem van a hiba és ne hagyja magát elnyomni stb stb stb = szarkeverés beindult!!

Apámmal Anyámmal ugyanezt játszotta csak ott Apám ugrott az ilyenekre meg elhitte, szerencsére mi megbeszéljük de én olyan de olyan mérges lettem???!!!!
És Indi valahogy te jutottál eszembe, hogy te is valami ilyesmi légkörben élhetsz és hát hallod.....
Bocs de muszáj volt leírnom!
KÉPEKET KÉRÜNK AZ ÜNNEPELTEKRŐL!
Ma megyek az első vizsgálatra!
Rylie