Ríd,
A leírásod alapján, h milyen rendi volt veletek a gyerekdoki, én is biztos adnék vmit

Persze én sem pénzre gondoltam, vmi ajira inkább.
Szopi ügyben sajnos nem vagyunk egyformák

Én sem vagyok az az ősanya típus, de még Adél mindig szopizik, igaz most már keveset, de inkább már ő nem akarja. Őszintén szólva én meg nem is bánom, szeretném már egy picit visszakapni saját magamat.
Szrek,

Ábusnak jobbulást!!!
Kisün,
Hú, nálatok is rendesen beütött ez a nyavaja

bulást Nektek! Főző Marci
Nuk,
Szuper, h már nem fáj a füled

A legó miatt meg tényleg ne érezd magad szarul, én is lemondok róla, majd legközelebb

Úgyis írtad, h talán lesz még lehetőség
És képzeljétek ma annyira felhúzott egy hülye f@asz

Épp camponából jöttünk el, pakoltunk be a kocsiba. Jön egy audis májer csávó családostól. Történesetesen a nő vezetett, akinek sikerült olyan szépen betolatnia mellénk, h neki ment az oszlopnak. Akkorát szólt mind az állat, erre csávó anyós ülésről kipattan, mint egy dúvad és neki csapja az autójuk ajtaját a mi ajtóknak

Fel sem tűnt neki

Mondom páromnak nézze már meg, mert akkorát szólt és be is mozgott tőle az autó. Természetesen sikerült neki a fényezést lekapnia egy helyen

Párom mondja a csávónak, h mit sikerült csinálnia. Erre csak annyit mondott, h a nője annyira felhúzta, h nem is figyelt és ennyivel elintézte

Én komolyan már nem tudok mit szólni az ilyen emberekhez, biztos ez tanították neki