A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moni, autóval, homeoval, és sok más dologgal még én is így vagyok... :)

Zsan, ne gondold, hogy ha 3 lányod lenne, akkor lenne időd vasalni!!!! :mrgreen:
Hogy vannak a fiúk?

Rylie, na, pont ezekért nem adtam én sem egy kanyit sem senkinek a kórházban! (Pedig a Budaiban SOKKAL jobban megérdemelték volna, mint a HPban!) Maximálisan egyetértek.
Ide kapcsolódik: házi gyerekdokinak ti szoktatok adni vmit pl.Karácsonykor?

Leni, jó, hogy Ignáccal jó helyen vagytok és fejlődik! :)
rídonli#

Ríd: NEM SZOKTUNK.
De mint tudjuk: én kifejezetten nem szeretem a mi gyerekházidokinkat. De ő meg lehet, hoyg azért tojik ránk ilyen nagy ívben, mert mondjuk a legelső karácsonykor, mikor adhattam volna, nem adtam. Pedig mikor hozzákerültünk, H pont beteg volt, és mikor végre meggyógyult, vittem neki meg a védőbanyának is egy-egy cserepesvirágot. Lehet, hogy pénzre vágyott???? :roll:

Szerintem aki jó orvos és jó ember, az extra zseton nélkül is az, de az ilyeneknek az ember tök szívesen hálálkodik akármilyen formában is. Aki meg nem jó orvos és nem jó ember, az tőlem aztán várhatja a zs-t..... :oops:

Ez most nagyon fekete-fehérre sikerült, mert azért ha valami nagyon nagy baja lenne a gyerekemnek akkor tuti, hogy az utlsó reményért akár az ördögöt is lefizetném, csak segítsen rajta..... :roll: :?
leni

Johi!
++++++! Nektek. Gondolunk Rátok sokat. Már délben is akartam írni, de nem jutottam ide ... :roll: Fannikának külön puszi, amiért ilyen hőőőősiesen tűri. Átérzem, mit érezhettél ott, miközben műtötték a kicsit :( .... Hasonlót, mint amikor Orsim kiesett az erkélyröl. Őt vitték röntgenre, nekem meg kint kellett lennem, mert nagy pocakom volt, és kintről hallottam, hogy üvölt a gyerek....... aztán egyszer csak sírí csönd :shock: :roll: Nemtudom mit adtak akkor neki, hogy hirtelen elhallgatot, de tuti, hogy megállt az ütőerem :roll: Szóval sok + továbbra is!!!

Nuk,
Neked is!!!
és kisbetegek búljatok!!!

Marcangpoló,
neked püztem még délben.... és már láttam hogy válaszoltál is ;)

Megyek L, holnap vendégek jönnek babalátogatóba :shock: :roll: Halkan megjegyzem, a Levus 5 hónapos.........

Mása
Kép
Kép
szmagdi

és nőgyógyásznak adtok vmit karácsonykor???? :lol:

úgy szeretnék irni, de az agyam helyén babakaka van...

szép hétvégét!
zsancikant

Nuk, GYÓGYULJ!!!!

8)

Zsanci, és a srácok pelusában meg egy női agy???? :lol: :lol: :lol:
leni

Johi,
Borzasztó lehetett kint megélni a műtét, hát még elszenvedni szegény Fannikádnak :( a műtét hatásairól már nem is beszélve. Sok-sok gyógypuszit küldök pici lányodnak!!! Egy igazi hős!!! És drukkolok, h mihamarabb hazamehessetek!

Nuk,
Jaj, nálad is ennyire kaka a helyzet :( Bulást és sok ++++++ Neked is.

Dóri,
Mesélj! :) Mi újság veletek? Hogy telnek napjaitok? Katika imádja Andrist?

Deni,
Rendben :wink:

Hálapénz/ajándék ügyben én is hasonlóképpen gondolom, mint Rylie és Leni :)

Leni,
Tök jó, h használ a fejlesztés :D Csak így tovább!!

És látom mindenkit megfogott a cikk :lol: Ha tényleg igaz lenne, akkor én biztos, h megfelelő példa lennék :oops: Imádom az édességet. Páromnak is (mikor még udvarolt) mondtam, h ha le akar venni a lábamról, akkor ne ékszert, meg virágot hozzon, hanem marcipánt 8)
Egyébként a cikkben arról is írtak, h (amit már eddig is tudtak :shock: ) a pasik étrendje is kihatással van az ivarsejtjeik kromoszóma alakulására :shock: Na erről meg aztán végképp nem hallottam még, pedig már köztudott :lol:

Kép Kép
curse

Helló!

Leni, Curse, köszi a választ. Nem pénzre gondoltam, azt nem adnék, éás pláne nem KArácsonyra. Azért merült fel bennem, hogy vmi AJÁNDÉKOT megérdemelne a dokink, mert most, hogy Bvel volt egy kis baj, nagyon rendes volt, odafigyelt, behívott redelési idő előtt, hogy meghallgassa. Szal, ez most igazi hála volna, de nem pénzben. NA, még gondolkodom. (Nem vagyok én ehhez hozzászokva... :oops: )

MInden betegnek, főleg FANNINAK, Nuknak, és Zsnéknak, sok ++++++++++++!!
Rylie, nálatok mizu?

Óóóó, ébredés van, mennem kell, pedig vmi érdekeset még akartam...
Jóéjt!
rídonli#

Szopi megvolt, visszajöttem kikapcsolni a gépet.
Csak azt akartam leírni, hogy ma megszületett a barátaink kislánya, I.es klinikán (baross utca), és az anyukát MÁSIK ÉPÜLETBEN!! helyezték el ma éjszakára, mert NINCS HELY!!!
Hát, asszem, én inkább hazajöttem volna saját felelősségre... Sajnos a csajt ez nem nagyon izgatja... MOndtuk neki,h ogy szóljon, hog yneadjanak neki cumisüvegből kaját, de ő azt mondta, hogy tőle nyugodtan adhatnak. És nem szoptatta meg a szülőszobán, mondván: "majd holnap". :roll: :shock:
Egyébként hajnalban ment ela víz, és 2kor kint volt a baba, 4 nyomással. Ahhoz képest, hogy 1.baba, szuper! :)
rídonli#

Levusnak boldog hófordulót! :)

Votiv, ti jól?

És mostmár tényleg jóéjt!
rídonli#

Jó reggelt! :D

Ríd,
én egy könyvet adtam dokinéninek tavaly karácsonyra :D

és ma valszeg meglátogatjuk őt otthon soron kívül :( ugyanis éjszaka sokkal rosszabbul lett Ábel, megvolt a takonyhányás is :roll: és láza is van

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fannira nagyon sokat gondoltam a műtét idején, nagyon szorítok, hogy gyorsan- gyorsan meggyógyuljon! +++++++++++++++

Leni, ezek ilyenek, (mármint a Dévényesek IS), ugyan ő nem tud segíteni, mert nem ért a kóros reflexek kezeléséhez, de azért csak járjál hozzá. :roll: Szerintem ez a plusz kör arra volt jó, hogy meggyőződj arról, hogy jó helyen vagytok. Ezek szerint pár hónap múlva már el is felejthetitek a tornát.

Azért azt tegyük már rendbe, hogy a neurológiai vizsgálat (és általában az orvosi) nem azért van, hogy megműtsék vagy gyógyszert kapjon a gyerek. Hanem, hogy az idegrendszer állapotáról képet kapjon a szülő, és az a szakember, aki a kezelést végzi. Persze mindenki fel tudja mérni saját maga is, hogy ez az izom rövidült, az meg kötött, sőt a reflexeket is, de abban már nem vagyok biztos, hogy ki tudnék szűrni egy epilepsziára való hajlamot, vagy örülnék, ha torna közben derülne ki, hogy a gyerek azért lesz rosszul, mert szívbeteg. Na mindegy, ez nem rátok vonatkozik, csak próbálom kiegészíteni, amit Tinu írt. Nekem, mint fejlesztőnek, amikor a gyerekkel vagyok, borzasztóan fontos, hogy a külső- belső fizikai állapotáról képem legyen, hogy ne csináljak vele olyan dolgokat, amik esetleg veszélyesek lennének.
Szóval ez nem azért van, hogy minél több páciense legyen a neurológusoknak, és a többi orvosnak, hanem azért, mert pl. a koraszülött babák idegrendszerét érintő sérülések sok más olyan betegséget és elváltozást is okozhatnak, amiről tudnom kell a fejlesztés során (pl. epilepszia, érzékszervi problémák).
marcangoló

Hát ezzel a hálapénzzel meg lennék lőve. Ráadásul azt nem előre kéne adni, hogy kedvesen és odafigyelőek legyenek a dokik? Utólag, ha bunkók, akkor miért jutalmazzam őket? :evil:

Szrekuc, Ábelnek is +++++++++++++!

Rídonli, nekem olyan fura már, hogy ezek a dolgok vannak, akiket nem zavarnak, de hát nem mindenki olyan agymosott szoptatáspárti és roomingines, mint én. :lol:
marcangoló

Ríd,
gratula a barátaidnak :D

Kép

Kép

szrekuc

Marc, hálapénzről írt dolgon én is gondolkoztam már. Ha pl szülés után nem kap a doki, akkor már úgysem nagyon tud betenni, max. a következőt máshol szülöm :)

Ja, én is ilyen agymosott vagyok, meg itt mindenki, meg az össz barátnőm :) És próbáltuk barátnőkkel "mosni" az agyát, de nem ment... Azt mondta, ő nem olyan "ősanya típus",mint mi. (Ez most olyan divatos kifejezés!) Nem akar lemondani a saját kényelméről. Azért biztos nagyon jó anyukája lesz a babának (az apuka szuper, ez tuti!), csak még ki kell alakuljon. :)
rídonli#

Bokorbanszülő, darócba öltözött ősanya.... :shock: Ja, nekem is a saját kényelmem a legfontosabb, azért is jöttünk haza másodszor olyan gyorsan. :D
marcangoló

kicsiFanninak rengeteg +++++++++++++++++++++++++

Minden betegnek JOBBULÁST!

Nálunk a helyzet változatlanul szar, ill. kedden engem is elkapott a nyavaja (kellett nekem annyit bújnom a beteg gyerekemhez... :wink: :lol: :lol: ) Két napig nagyjából néztem ki a fejemből, gyermekek sokat ültek a tévé előtt délután :roll: :roll: Csütörtökre már láttam a fényt az alagút végén, de még mindig csak látom, lassan jó lenne oda is érni. :wink:
Tegnapra K-nak elment a hangja, Dóci még köhög+taknyos, Marci viszont nagyon jól van, mondtam is neki, hogy akkor ma ő főzi az ebédet :mrgreen: Erre az válaszolta, hogy "KA!!!!!" bármit is jelent ez, valószínűleg nem azt, hogy "Süssem natúr a csirkét vagy rántsam ki, anya?"

Fejlesztő-vitát átfutottam, nagyon érdekes, sajnos/szerencsére ehhez sem szakmailag, sem szülőként nem tudok hozzászólni :wink:

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!!!! :)

v
kisün

Kisün nektek is sok+++++++++!!

Nuk, jobban? Remélem!!

Fanninak is ++++++++++++!!!

"Bokorban szülő, darócba öltözött ősanya..." Hehe! :D
Majd rájön, amikor sterilizálhat, meg kevergethet, meg melegíthet... Mennyivel egyszerűbb előkapni a cicit!
(Bocs, de engem eléggé kiakaszt, ha vki tudNA, de nem akar... Az persz egész más, ha vmiért nem megy!!!!! CSak nehogy előjöjjön ez a vita-szerűség meginterről.)
rídonli#

Ríd, engem már nem akaszt ki. :D Szerintem tényleg csinálja mindenki ahogy tudja, szeretné. Ha szomorú, hogy nem tud szoptatni, én együttérzek vele, ha nem zavarja, akkor úgy is remek. Régen kb. annyira érzékenyen érintett, mint a fejlesztés- téma. Majd, remélem, egyszer az utóbbitól sem pörgök be. :wink:

Kissün, átküldhetnéd a kis szakácsot. Nekem ma gyümölcsnapom van, és semmi kedvem olyan húst sütögetni, amiből nem ehetek. :evil: Jobbulást a bandának!
marcangoló

Vagyok... Nem jól, de már nem szörnyen... :? :? :?

Tegnap délután anyu felhívta a látó ismerősünket, aki egyből közölte, anélkül, hogy bármit mondtunk volna, hogy el van záródva/le van blokkolva az összes csakrám. Megtisztította, és azóta NEM FÁJ A FÜLEM!!! Azóta nem is szedtem be fájdalom csillapítót. Én nem nagyon hiszek az ilyenekben, de ez most már kezd kísérteties lenni...

Réka egyre jobban, csak sajnos meglátszik rajta, hogy nem voltunk fejleszteni a héten és én sem tudok úgy foglalkozni vele. Hiányzik neki a mozgás... Ma 6:27-kor kelt, 2* aludt 15 percet nap közben és még most is óbégat az ágyában, úgyhogy megyek is...

nukada

Na, talán elaludt... :wink: :wink: :wink:

Johi:
Fannikának sok puszit küldünk, nagyon szorítunk nektek!!! Amikor engem operáltak, anyukámék az operáló orvosnak, az éjszakás nővérnek (az operáció utáni éjszakásnak, mert én már nagy gyerek voltam, 18 éves, nem lehetett velem anyu :cry: :cry: :lol: ) és annak a nővérnek, aki kedves volt, adtunk pénzt. De tényleg teljesen mindegy, hogy adtok-e, vagy sem, bár sztem, ha majd lesz még egy műtét, biztos, ami biztos alapon én adnék, mert akkor biztos jól fognak hozzá állni a kövinél is... Bár ne így lenne.... :roll: :roll: :roll:

Ríd, Marc:
Nehogy a szopival is elkezdjétek, mert rögtön begorombulok :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó:
Az egyik kolléganőm nemrég szült, császárral, mert a köldökzsinór rátekeredett a gyerek kezére, mint egy bilincs... Hazamentek és rá egy napra TELJESEN elapadt a teje :shock: :shock: :shock: :shock: Olyan büszke vagyok magamra, mert leírtam neki mindent, amit a tejnövelésről tudok/megtanultam és ma hívott, hogy 40ml-t tudott fejni!!!! Persze nem sok, de így az elején még tök lelkes az ember és csinálja... Bárcsak vissza jönne neki teljesen, akkor úgy örülnék és egy kicsit a mi kudarcunkat is feledtetné!!!! :roll: :roll: :roll:

A gyerek ma elkezdte mondani, hogy ba-ba, remélhetőleg a blogban lesz róla felvétel...

Lego miatt olyan szarul érzem magam, mert nem hiszem, hogy mindenkinek jut belőle... Nekünk biztos nem... :wink: :wink: Majd visza keresem, hogy ki szólt a fórumon, ki pü-zett és majd lejátszátok, jó??? Tényleg olyan mocskosul érzem magam emiatt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Ancsi:
Férjed hol dolgozik Szhalbattán???? Természetesen beugorhat bármikor, csak egyeztessünk előtte!!!!

nukada

Szia Nuk!
Nem olyanról van szó, aki akart szoptatni, és mindent meg is tett érte, de nem sikerült! Pont az ilyenek miatt bánt, hogy van, aki tehetné, de NEM AKARJA! De: TÉMA LEZÁRVA! :)

Lego miatt meg ne érezd magad szarul, ennyi van és kész, ezen nincs mit vitatkozni! Ezennel én lemondom a jelentkezésemet, ennyivel is legyen könnyebb a helyzet! :)

Jut eszembe: akarunk a kópéfajátékból rendelni?
Elkezdhetnétek elkülden, h ki mit kér, összesíteném, aztán majd elküldöm a rendelést.
MINDJÁRT KARÁCSOOOONY!!!! :) :)

Ma adventi koszorút készítettünk, és díszeket raktunk föl P eszméletlen lelkes volt. Még el kéne készítenem az adventi naptárat is (időszerű...), de nem nagyon van már energiám, hulla vagyok. Asszem, inkább lefexem, P hétfő reggel is örülni fog neki...
rídonli#

Ríd,
A leírásod alapján, h milyen rendi volt veletek a gyerekdoki, én is biztos adnék vmit :) Persze én sem pénzre gondoltam, vmi ajira inkább.
Szopi ügyben sajnos nem vagyunk egyformák :? Én sem vagyok az az ősanya típus, de még Adél mindig szopizik, igaz most már keveset, de inkább már ő nem akarja. Őszintén szólva én meg nem is bánom, szeretném már egy picit visszakapni saját magamat.

Szrek,
:( Ábusnak jobbulást!!!

Kisün,
Hú, nálatok is rendesen beütött ez a nyavaja :( bulást Nektek! Főző Marci :D

Nuk,
Szuper, h már nem fáj a füled :D A legó miatt meg tényleg ne érezd magad szarul, én is lemondok róla, majd legközelebb :wink: Úgyis írtad, h talán lesz még lehetőség :wink:

És képzeljétek ma annyira felhúzott egy hülye f@asz :evil: Épp camponából jöttünk el, pakoltunk be a kocsiba. Jön egy audis májer csávó családostól. Történesetesen a nő vezetett, akinek sikerült olyan szépen betolatnia mellénk, h neki ment az oszlopnak. Akkorát szólt mind az állat, erre csávó anyós ülésről kipattan, mint egy dúvad és neki csapja az autójuk ajtaját a mi ajtóknak :evil: Fel sem tűnt neki :shock: Mondom páromnak nézze már meg, mert akkorát szólt és be is mozgott tőle az autó. Természetesen sikerült neki a fényezést lekapnia egy helyen :roll: Párom mondja a csávónak, h mit sikerült csinálnia. Erre csak annyit mondott, h a nője annyira felhúzta, h nem is figyelt és ennyivel elintézte :shock: :roll: :evil: :x Én komolyan már nem tudok mit szólni az ilyen emberekhez, biztos ez tanították neki :roll:

Kép Kép
curse

Curse:
Most meg mindenki jól lemondja és térdig fogunk gázolni a legóban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kocsi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jaj, már én is izgatott vagyok a Karácsony miatt, mert Zolinak olyan meglepetése lesz, hogy a haját eldobja és már az egész herce-hurca vele annyira izgi, de sajna nem írhatom le, mert néha ő is szokott read-onlyzni, de majd Karácsonykor megtudjátok!!!!!!!!!
Meg persze ez lesz az első közös Karácsonyunk (mármint Rékával), mert ugye tavaly még Alienként lakozott bennem...

Tényleg, nincs kedvetek közös mézeskalács sütögetést rendezni, mondjuk nálunk??? Van tök jó reform-mézes receptem, ráadásul olyan, ami eddig mindig sikerült!!!!

nukada

És

Szrek:
Gyógyuljatok ti is, valszeg ugyan az van, mint nekünk... A blogban van egy jó orrszívási technika, Votiv kipróbálta és nekik is bevált!!!

Tényleg, hol van
Votiv, Zsan, remélem mindenki jól van

nukada

Nuk, basszus folyamatosan Réka lufifikás képén röhögök! Ezt jól lekaptátok! Baromi mérges lesz érte pár év múlva! De nagyon édes!! :) :)
rídonli#

Ríd:
Az az igazság, hogy tüsszentett, én meg kiszaladtam a fényképezőért, addig apja lefoglalta, hogy ne csináljon vele semmit... :oops: :oops: :oops: :oops:
De sztem is tök jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk, nem probléma, én is visszavonom a legórendelést, mert amúgy is csak azért jelentkeztem, mert úgy nézett ki, túl sok van. :wink:
Szoptatásról egy szót se. :lol: Bangla is simán szopik még, és azt sem tudom, hányszor egy nap. Néha észreveszem, hogy órák óta nem kért, máskor meg egy órán belül is többször. :roll:
A látó dolog húúúú.... :shock:
marcangoló

Nuk,
+++++++++++++++++++ éljenek a csakrák!!!!
férjem a MOLnál melózik :). miért kérdezed? :)
minden nap 15:20-kor végez és utána tudna hazafelé beugrani a Legóért. én nem szeretnék lemondani róla, hacsak nem muszáj :), mert mostani Karácsonyra szánom. ha csak jövőre kéne, akkor nem izgatna annyira :wink:

Johi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
férjemnek is van fém a testében, de nem szedik ki neki, csak ha kifejezetten kéri, mert beágyazódott szépen.

Vera!
neked is bulást, de rögvest!

és minden más betegnek is ++++++++
ancsipancsi

PANNUSNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Nuk,
Hihetetlen, de tegnap én is pont arra gondoltam, h kéne itt nálunk egy mézeskalács sütést rendezni :) Szóval mi abszolút benne vagyunk, akár itt, akár nálatok :wink:
És végre eljutottam odáig, h elolvassam a blogotokat :oops: Nagy szuper, csak így tovább :D Szülészsztori :( nem lehetett könnyen megélni :( És azt is észrevettem, h Nektek is akkor van Zolival az évfordulótok, mint nekünk :lol: csak mi már a 9. évet tapossuk együtt 8)

Ríd,
Én most megnéztem a kópé oldalt és vmi nagyon megtetszett, csak nem tudom, h azt milyen áron szállítanák ki, illetve, h a többivel együtt kihozzák-e, mert egy hintapaci lenne.

Szerintetek melyik a jobb?
http://www.kopefajatek.hu/components/co ... e21d7e.jpg
http://www.kopefajatek.hu/components/co ... bde07c.jpg
Én inkább a másodikra hajlok, mert arról nem tudna Adél leborulni, viszont nem tudom, h a későbbiekben nem zavarná-e, amikor rá akar mászni :?
Van vkinél hintapaci, mi a tapasztalat? Meddig tudja/akarja használni a kőc?

Kép Kép
curse

Nuk,
én NAGYON NAGYON szeretnék mézeskalit sütni nálatok!!!! :lol:
és legóról én is lemondok, mert azt szeretném, ha nektek lenne!!!!!

PANNÁNAK MÉG LEGALÁBB SZÁZ ILYEN SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!

Macs, Leni, Vot, Nuk,
kedden kávé?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ríd,
Közben megtaláltam a szállítási feltételeket :oops: Szóval nincs semmi ilyesmiről szó mint, amit én gondoltam (sok helyen a nagyobb dolgokra nagyobb szállítási ktsget számítanak fel :roll: ).

Kép Kép
curse

Pannust Isten éltesse!!!!!!!!!!!!

Ancsi:
Én apum is Mol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért kérdeztem. Konkrétan a Mol, vagy egy alváll.? Apuék Vegykomplex kft. Németh László, kérdezd meg, hátha ismeri és akkor elküldöm vele :wink: :wink:

Kedd KV jó lenne, remélem addig 100asok leszünk.

Zsan:
Ne mondj le a legóról, nálad vannak aktív felhasználók :wink: :wink: :wink: Nálunk max Zoli és én játszottunk volna... :lol: :lol: :lol:

nukada

Zsan:
:oops: :oops: :oops: :oops: Most látom, boldog fél évet Memének!!!!! Legalább 200x ennyit!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Curse,
2 lovunk van. Egy szőrös nyihogós és egy karfa nélküli fa. Sztem szép szobadíszek - a fa megy a hajópadlóhoz, a szőröst téli estéken jó nézegetni.
Egyik se érdekli P-t, de az összes vendéggyerek odavan!!!!!

A karfa nélkülit sztem tovább használhatja elméletileg, mert a másikba nem tud egyedül be/ki mászni.
És lehet, h nálatok nagyon beválik!!!! (Én szeretem őket!!!!!!)

Pannusnak sok vidámságot!!!!!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Pannusnak boldog szülinapot!!!!!!!! :D :D :D

Ábel javul, tegnapi éjszaka már csak egyszeri kelés volt :D
és este még kicst tudtam volt gimis osztálytársaimmal dumálni, jó volt, egyiküknél jön a baba, másikuk meg épp Tanzániába készül :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Pannus,
BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!
:lol: :lol:
kisün

Pannának naaaaaaaaaaaagyon boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Pannusnak nagyon boldog első szülinapot!!! :D :D

Betegeknek bulást!!!! és sok +++++++++++++
Fannikának még egy adag ++++++++++++++++++++++++

Karácsonyi ajándékot mi sem szoktunk adni a gy.dokinak, mondjuk ha a gyerkőc sokat lenne beteg és ő extra figyelemmel viseltetne iránta, valszeg másképp gondolnám helyesnek, de akkor is inkább vmi figyelmesség kategóriába tartozó ajnádékot és nem pénzt adnék.

Szrek :) takonyhányás, szegény Ábel :( De klassz, hogy már végre javul!!

Vera :) Bulást Nektek is!! Ma már jobban vagytok?

Nuk :) De jó, hogy jobban vagytok ! :D és mitől dugult el az összes csakrád?? A lego nekünk sem létkérdés, ha jut belőle örülünk, ha nem hát nem :wink:

Curse :) parkolós eset :evil: mi egyszer hasonlóképp jártunk, belénktolattak, csak szerencsére megúszta a kocsink...
Hintapaci: a karfásról nekem is az jutott eszembe, mint Móninak, de nem bocsátanám meg magamnak a rossz tanácsot, ha leesne róla a ded... bár ha arra gondolok, hogy megpróbálna kimászni belőle, akkor a karfáson sokkal hajmeresztőbb mutatványokra lehetne képes... :roll: szóval nem tudom...

Kép
Kép
denizsa

Ma este DARWIN-DIJASOK a TV-ben!!!!!!!!

Nuk,
köszönjük a köszöntést! 8)
zsancikant

Ma láttam a szigethalmi piacon gyönyörű fajátékokat, szerintem kb. a Kópéra hajaznak (de lehet, hogy ők voltak). Volt vágható fakaja is, de direkt megkérdeztem, tépőzáras. (Többféle dobozban 3 ezertől 4500-ig.) Gyorsan szereztünk fafejű ujjbábokat Lőrincnek, de annyi szép cucc volt, egy fél órát elválogattunk. Szokásos golyótologató játék, labirintus, kirakók, kézzel készült babák (nem waldorf :wink: ), legszívesebben elhoztam volna egy csomó mindent. Majd jövő hétvégén megkérdezem, van-e honlapjuk. Ugyanilyen falovat is láttam- karfa nélkül.
Én a jövőre nézve tuti karfa nélkülit vennék, amíg meg pici, úgysem hintázik rajta egyedül.

Pannának innen is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
marcangoló

Most néztem a honlapot, és biztos, hogy ők azok. :D
marcangoló

Kép

SZÉP ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJÁT MINDENKINEK! :D

Kép

Kép

szrekuc

Köszi! Szép koszorú! :-)

Jut eszembe, azért írtam a piacot, hogy ha valakinek nagyon sürgetős egy kópés játék, és nem tud már rendelni, akkor nagyon szívesen megveszem neki. Monstantól Karácsonyig minden vasárnap. :wink:
marcangoló

Pannának nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
tinu

Pannus Isten éltessen jóóóó sokáig!! :D :D

Marcangoló,
Ákosnak én is sok fajátékot lőttem már a Szhalmi piacról. Sajnos csak télen vannak, Április után vásároznak Bp szerte. Viszont: egy csomó fajáték amit árulnak kínai :shock: alig hittem a szememnek. Aztán viszontláttam a Tesco-ban ezeket a játékokat féláron :twisted: szóval csak körültekintően :D

Kép
akata

és ma reggel nem volt túl piacos idő, én is akartam menni, aztán inkább visszabújtam az ágyba 8)

Kép
akata

Istenéltesse PANNUSt!!!!!!!!!!!!! Boldog 1. szülinapot! :)

Megyek, mert most jutott eszembe, hogy nem vasaltam ki a terítőket az oviba, amit holnap be kell vinnünk... Most neki kell állnom vasalni... :x

Jóéjt!
rídonli#

Isten éltesse Pannust, az első szülinapján!!
Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?