A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse,
nálunk van hintaló, Füles karácsonyra kapta tavaly. (ekkor 12 nap híján volt egy éves) Fa lovacska, nincs semmilyen korlátja, sosem esett le róla és a mai napig óóóriási kedvenc.

ez a tavaly karácsonyi kép:

Kép

Most már kunsztokat csinál rajta és minden nap nagy cuppanós puszikat is kap a Hintalovacskánk :)
macskanyu

Zsána,

Füles belázasodott, úgyhogy keddi kv nekünk kimarad... :(
(basszus, pedig már csak 3 hetem van, hogy bárhová elmenjünk napközben mi ketten... :( )
macskanyu

Nuk,
most kérdezem a férjem, hogy ismeri-e, de szerintem nagyon jó lenne, ha beküldenéd vele (psze még várom férjem véleményét), mert akkor tudnának egyeztetni és a finomító területén üzletelni :)

Pannus! Isten éltessen első szülinapod alkalmából!:)
ancsipancsi

No, akkor mindenki előtt ÉN mondom, azt, hogy LEGOt csak akkor kérünk, ha különben Nukon száradna, mert szerintem mi jelentkeztünk rá a legkésőbb!!!! :wink:

PANNUS, éLj soká, legyél nagypn boldog!! :lol:

Nuk, a csakraelzáródást telón keresztül állapította meg??? :shock:
Telhjesen be lennék tojva, ha fel kéne hívjak egy ilyen imserőst :shock: :lol:

Mi még mindig csak 80%-on működünk egészségileg :?

Curse, mi is a karfa nélkülire szavaszunk! :P
2006.dec.24.:
Kép

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Kata, mi az, hogy visszabújtátl?! :shock: Azt te hogy csinálod? :D Nálunk legkésőbb fél nyolckor Blanka mindenkit kiver az ágyból. Néha szó szerint. Egy terrorista.

Persze, hogy amit vettünk, kínai. :x Na, majd sokkal figyelmesebb leszek legközelebb.... Csak úgy megörültem, hogy végre nem valami gagyi.

Te honnan jársz a piacunkra? :wink:
marcangoló

Kinél milyen az idő?
Errefele undorító nyácskos, esik és SÖTÉT van :roll:
máshol?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szintén. A boltig sem jutunk el. Délutánra kisüt a nap!
marcangoló

Itt is ocsmány az idő, jelentem. De muszáj volt eljutni az oviig, 2 gyerekkel, kimosott váltóruhával, meg az egész csopor kimosott-vasalt törölköző és terítő készletével, szóval egy vagon cuccal. Egész elfáradtam! Remélem nem tart sokig ez az esős idő!!!
rídonli#

Ríd :) Ezt nem értem, miért Te mosol-vasalsz az egész csoportra? vagy ez így van a megállapodásban és körbejár a szülők között? (csak hogy tudjam, mire készüljek a jövőben :lol: )

Szrek :) Itt is kaka az idő :( lesz ez még így se... :mrgreen: Ábel hogy van?

Macs :) Jaj, szegény Füli :( Bulást neki és sok +++++ nagyon cuki a pacis kép :D

Leni :) Hanka nagyon édes a lovacskán! :D Továbbra is bulást Nektek! és akartam már írni, hogy szuper, hogy Igi ilyen sokat fejlődött!! :D

Zsan :) Na én is jó vaksi vagyok :oops: Memének mi is boldog félévest kívánunk! Ti hogy vagytok?

Votiv :) Merre vagy???

Kép
Kép
denizsa

És persze minden betegeskedőnek egy halom ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
denizsa

Leni, meg tudnád nekem írni annak a kávéboltnak a címét, amiről régebben írtál? Előre is köszi! :)

Szrek, hogy van Ábus?
rídonli#

Ríd,
köszi :D
egy kis rosszalkodó takonypóc :roll: :lol: más nincs :D

Kép

Kép

szrekuc

Fanniék jönnek haza!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Minden betegnek gyors jobbulást kívánunk.

Ahogy Zsanci is írta haza jöhettünk... ennek leginkább én örültem Fanni bírta a kórházat is ott nagyfokú volt a kényeztetés, itthon anya kicsit tud mással is foglalkozni is majd. :lol: :lol: De azért hepi és sikongat nagyokat, annyira édes. Egy hét múlva kontroll aztán megint egy hét és két három hónap múlva az újabb műtét.

Zsanci: ezer köszönet Nektek. Reméljük kövi műtétnél is fognak ránk emlékezni. :lol:

Curse: én is a karfa nélkülire szavaznék, az sokkal tovább jó és hát a másikból is ki tud ám esni (ha akar) és akkor az még kakább. De még Fanni sem esett le soha a lovacskájáról, bár nekünk csak a nagyszülőknél van. Itthon egy ikejás műanyag van, de azt is imádja.

Leni, Macs: milyen édesek a gyerkők.

Köszönjük a sok ránk gondolást és mindenki tényleg gyógyuljon meg gyorsan.
L fürdeni...

Kép
Kép
johanna1975

Johi: Na ez SzUUPeer, hogy jöhettek haza!!! :)

Ég a gyertya ég, el ne aludjék kicsi Pannusnak Boldog 1 szülit kívánnék! :lol:

Aztán Memének Boldog 1/2 Évet!!! :)

Levinek meg Boldog 1/2 - 1 hó évet! :)

Bretegek tessék gyógyulni, mert taknyot hányni, meg prüszkölni nem túl jó dolog :roll:

Curse: autós :x sajna az ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni...mert ha nagyon szólni mersz a végén még megüt, vagy a kocsiba rúg egy bazi nagyot! :?

Kamilla szerencsére már meggyógyult! Ellenben most én taknyolok :? és igen nehéz a fejem...áá na de ez a legkevesebb.

Macs: képzeld voltunk ZOOba szombat du. Hát a pónilovaglásról lecsúsztunk :? állatot alig láttunk, a gyermekem félt a Mikulástól.
És a jászolnál a tehéntől is betojt és kidugta a fejit a lovacska és ott is közölte, hogy "nem félek, nem félek" de úgy kapaszkodott és csak a szeme sarkából leste a pacit :) ellenben a kecskét megsimizte és a leopárdnak is mondta, hogy "gyere ide cica"!
Szóval Kamilla fél a nála jóval nagyobb jószágoktól :)
De este nagyon szépen kivilágították a Zoo-t, úgyhogy végülis nem volt rossz program, kár hogy nem láttunk más állatot csak a felsoroltakat ja és plusz az akváriumos részen szaladgált a ded.
Szóval kösz az ötletet ;)
Fülesnek meg bulást!!

Nuk vagy Curse: mézeskalács sütögetésben ÉNISSSSSS benne vagyok!!! Bár nemtom, hogy a gyerkök mellett, hogy tudnánk ezt kivitelezni,de azért próba cseresznye ;)

Rylie
rylie

Johi:
Jajjj, de jó!!!!!!
Azért még egy kis ++++++++++++ nektek, Fanninak különösen!!!!

Ma voltunk végre fejlesztőben, Réka egész jól viselte, csak a végén sírt, Kornélnak is tetszett, hogy már sokat gügyörészik. Viszont lesz +1 alkalmunk. Nem bánom, mert Réka most olyan kis ügyes és amúgy is jön a szünet. Meg örülnék, hogyha tudna ülni a szánkóján, amit a Mikulás hoz neki!

Holnap KV úgy legyen, ha lehet, hogy 1-re fejleszteni megyünk... Szal vagy előtte, vagy utána...De persze csak akkor megyünk, ha du azt mondja a dr, hogy nem vagyunk fertőzőek!!!!!

nukada

sziasztok,
most alszik Meme, van egy szusszanásnyi időm!

Macs,
gyors jobbulást Fülinek, és lehet koffi jövő héten is, pl csütörtükön, aztán meg 17-én lesz a játsZOO, szóval még lesz alkalmad kimozdulni.

Füli és Hanka nagyon cukik a lovacskáikon!!!!!!

Johi,
de jó,h otthon! Képzeld, pár perce hivott a Levi,h hazaengedték Fannit... :lol: Mondtam, h jaaaa, már tudom.... :wink: ha legközelebb kell vmi, már tudja a Pelényi doki,h kik vagytok, szal csak szóljatok neki!!!
És végül kifejeztétek vhogy a hálátokat????

Deni,
neked is köszi a köszöntést, de magam is megfeledkeztem róla majdnem, mert novemberben nincs 31-e.

HELP WANTED:
ha vki lát Brian élete DVD-t a corában, vagy tescoban(1500ft-os), lécci irjon egy sms-t, mert én nem találtam.
Uez áll a Kisvakond plüssre is, bár ezt kémeim láttak a corában, én két nappal korábban nem találtam... :?

Nuk,
sacc/kb mikor lenne mézeskali sütés? csak mert a szerdán elutazom, és egész jövő hétfőig nem leszek, és az azt követő hétvégén sem, de úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék együtt sütögetni veletek!!!!!!!
van nagyon jó tészta recim még Linditől! :wink:

rólunk:
Meme már nem fogzik fájdalmasan, igaz még nem is törtek át a fogai, de jobban van! Ma, ÉLETÉBEN ELŐSZÖR, megkóstolta a répát, bár ne mterveztem adni neki, addig cuppogott a levesemre, h kihalásztam belőle egy kicsi db-ot, és letörölgettem, és oadadtam neki, apró db-okban. És megette...

:shock:

Rek,
Ábeled akkor már jobban???

és szutyok napról csak annyit, h sajnos nekünk is ki kellett mozduni, ovi miatt, és esett az eső, Meme visitott a hordozóban, mi meg Bvel mentünk , Igi meg utánunk, erre egyszercsak sirást hallok, hátranézek, Igi eltaknyolt, és fekszik a földön. Irtó mérges lettem, mert
1. nem állt fel
2. emiatt, meg hogy NEM HAJLANDÓ akármit felvenni, igy eső cuccról szó sem lehet, ja és kabátját sem engedi bezippzározni, szal, nyitott kabáttal, eltanyált, igy mindene vizes lett.
3. azt tudtam,h nem fordulhatok vissza, mert Meme már aludni akar, igy kocsihoz el, B beült, Memét kinthagytam, Igiről meg leszdtem a vizes pulcsit, ami persze KAPUCNIS, ő mostanság CSAK ilyet hajlandó felhúzni. Igen ám, de B ovis pulcsija, ami nálunk volt, nem kapucnis, igy üvöltés, h ezt nem húzza fel, de szerencsére a kabáton volt kapucni, ez megoldva. De ezután a gatyát is le kellett venni, B benti gatyóját kapta, erre már B is visitott,h akkor ő miben lesz... :? :twisted:
mondtam Levinek, h ez az egész esés, egy "átlagos" gyereknél nem gond, mert 1. van esőgatyója 2. be van zippzározva a kabátja 3. ha le kell cserélni, nem gond, h nincs kapucni...

Ja, B meg azt mondta reggel nekem, h fáj a hasa, és inkább nem menne oviba, mert BETEG. Aztán sirt egy csomót, és közölte, h az a baja, h nem megyek be vele reggel az oviba, mint ahogy a többi gyerekkel az anyukájuk. IGy ma kivételesen bementem, a két kicsi meg sirt addig a kocsiban...vajon hogy szakadhatnék ketté????

de azóta minden jó... :shock: ebédeltünk, új kávé még vár rám, Meme még remélem 5 percig alszik...

KÉRDÉS:
a thai masszázs, wat po technológiával :lol: lenne jobb nekem, vagy pedig a japán shiatsu, ami visszaállitja az energiák szabad áramlásást... 8) hmmm?
már készülök lélekben az alsópáhoki mennyek országára... 8)
zsancikant

Nuk,
nekem inkább a délelőtt jó. 10-től??? hmm??
ki jönne még?????
zsancikant

Rylie,
JOBBULÁST!!!!
zsancikant

Zsána,
sztem mindegy, csak MASSZÍROZZANAK!!!! :mrgreen:

mindenkinek gyógyulást!!!

és Zsan,
én is itten nyomom a fejembe a kv-kat és mert egy mocsok hedonista vagyok, ezért csempésztem bele egy kis csokilikőrt is

Rájli,
sajnálom, hogy a lovacska nem jött össze...de örülök, hogy végül is jól sült el. Az meg nem csoda, hogy Füli nem fél, mert az anyja is egy bolond állatimádó és sztem érzi rajtam, hogy ha állatok közelébe jutok, akkor ezerrel beindul az endorfin-termelésem és zubog az adrenalin.
Viszont Füles az én vérem, mert ameddig más gyerekek alvás előt a családot sorolják fel, addig Füles az összes név szerint ismert állat-ismerősét, valamint a név szerint nem ismerteket: cimos-cica, fekete-tarka cica, kutya-cica( = a yorkshire-terrier, akiről máig nem hiszi el, hogy kutya) Valamint minden plüssállat és a hintaló is naaagy puszikat kap, ha nem vigyázok, akkor az összes nem plüss állatok is.. :mrgreen: ebben a kategóriában már több ló és tehén is kapott cuppanósat :mrgreen:
macskanyu

JOHI, Ez SZUPER hír!!!! :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint bevetetted az "állj elé és mondd ki a Zsanci féle varázsigét" ? :wink: :lol:

Nekünk holnap 11-12ig fejlesztő, úgyhogy jóKVzást annak, aki végül ott lesz!! :)

Zsanci, ovibamenés.... :?
Nálunk is volt ma kimozdulás kapcsán tragikomédia:

mivel taknyosak és meleg van kint, és én nagyon szertek esőben sétálni, úgy döntöttem: sétálunk! Igen ám, de H. NEM akart. Sebaj, pajszerral ráfeszegettem az esőoverallt, +gumicsizmát, majd kitettem az ejtó elé. E közben Igi már bőgött, mert álmos volt. MIre I.-t felkötöttem magamra és kiléptam az ajtón, H. az ajtó előtt hevert bőgve, gimucsizmák lerugdosva, sapka magáról letépve. Még próblkoztam talpraállítani, addig I. elaludt rajtam. Közben már mindenféle figura volt, H. kinn a kertben hasalt, majd megint a bejárati ajtó előtt, én kint I.vel az utcán,hogy H ne lásson, hátha utánunk jön, de végül füstbe ment a séta, és betettem H-t a lakásba, én meg visszajöttem...

Közben idegileg teljesen kész lettem, kellet vagy 1 óra, mire lenyugdotam teljesen.

Amúgy is egy ideje H kiveri a hisztit, ha sétálni akarom vinni őket :cry:

De mindez kismiska, mert H-n legalább fel volt húzva az esőoverall :wink:

Zsanci, mindkét féle csodaizét nem lehet? :roll:
Meme répájához gratula!!! :lol: Én max. 2 naponta juttatok I-nek valamit anytejen kívül... assszem ez mosdt sokkal lassabb menet lesz, mint anno Hval volt.... :oops:

Rylie, jobbulást!!! Inhalálás? :roll:
leni

Macs,
én meg Morik-féle vaniliás-mogyoróst nyomom a corából, és én is úgy érzem, AZ ÉLET SZÉP!!!!!!!!!!
és csokilikőrről jut eszembe, h most láttam, a Bailey's kijött egy csomó úgy izzel, ami nekem nagyon tetszik, az a csokis-mentolos izesités...hmmmm, ha Jézuska ezt hallaná... 8) 8)
és, ha máshogy nem jön össze, egy virtuális kávézást azért tudunk nyomni! :wink:

Füli pedig eccerűen JÓ CSAJ!!!!! :lol:

plusz kérdés:
mit lehet férjnek venni????
zsancikant

Leni,
azért lelket melengető, h nem csak az én délelőttöm volt ilyen kalandos... :lol: :lol:
Képzeld, Igi sem szeret mostanság sétálni, na jó, azt talán még igen, de csak simán a kertben játszani, na azt nem. Odaáll az ajtó elé, és sir, h menjünk haza. Séta nem rossz, csak nekem fárasztó kicsit Igi után rohangászni...de végül is, belefér, csak nesze neked, kellemes, lazitós séta... :lol: mint anno a boldog békeidőkben, mikor B volt ici pici babó...

Macs,
ja, képzeld, már régóta nézem az avatarod, és olyan ismerős az a kismacs ottan, erre Igi ideállt, és aszongya, nézd, ott van a minimaxos cica! :lol: nekem le sem esett, hát ilyen állapotban van az agyam, pedig nap, mint nap látom ezt a cicust...
egyébként ÉN magam nagyon imádom az Arthur rajzfilmet ottan, sztem ez nem is gyerekeknek készült... :lol:
zsancikant

Zsána,
a morik féle az valami extra NYAMMMM, a kedvencem, még virtuálisan is :mrgreen:

Leni,
hááát.. nálunk pont 2 napja köszöntött be a dackorszak, szép illedelmesen kopogott és maradt... Azóta minden élből "NEM!" és mindent "Egyedül!" a "kérsz túrórudit?" kérdéssel sikerült elsőre megfogni, mert rávágta, hogy "nem", de aztán észe kapott és azt mondta, hogy "kélek..." de ezt nagggyon szrényen. :mrgreen:

megyek, varrom a cica-párnát Fülinek karácsonyra
macskanyu

Johi: jaj, de szuper, hogy már haza is jöhettetek! Akkor már csak a gyors gyógyulás van hátra!+++++++++++++++++++++++

Szerintetek érdemes bazi drága izofixes 9-18 kg-s autósülést venni? :roll:

Kép
Kép
tinu

Js és Zsána,

itten nincs minimax (se) így dunsztom sincs az Artúros filmről...

Füli mostani kedvence a thomason kívül a Mikrobi... :mrgreen:

és Apja vett neki egy dömpert karácsonyra, akkora, hogy nem tudtam sehová eldugni, most a kamrában csücsül, egy kimustrált paplanhuzatban.... (mellesleg az Apját alig tudtam lebeszélni a modellezővasútról... :mrgreen: azt hittem, ez csak olyan urban legend-es vicc, hogy az apák ilyet akarnak a gyereknek, de ezekszerint nem... :mrgreen: )
macskanyu

Macska,
Túró Rudis beugratás jó lehetett :lol: Majdnem ráfázott a kis Macs!!

Hintalovas képek tök jók!

Nuk
Mi szombaton megyünk először állapot felmérésre v. mire - M. mozgását illetően. (Kiváncsi vagyok.) Rékának gratulálok az ügyesedéshez!!!

Tinu,
Az isofix-es stabilabb, ezért biztonságosabb. Akkor érdemes, ha csak olyan autókba kötöd be, ahova az isofix-es beköthető (asszem régebbi típusokba is beköthető a hagyományos módon, de azért ezt ellenőrizd. És ha a kocsitok nem lenne alkalmas az isofix-es bekötésre, akkor tök fölösleges.)
Ha az én kocsim olyan lenne, isofix-est vettem volna. Állítólag van menetiránynak fordított babaülés is (olyan, mint a bébi ülés, csak ebben ül a gyerek és nagyobb). Ez még biztonságosabb - talán a volvo gyártja...
Amikor én néztem ülést az isofix-es sokkal drágább volt - gondolom ez azóta változott. És asszem könnyebb betenni. (A boltban ezt mondták.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni: most is sokkal drágább az isofixes, azért is kérdem. Tudom, hogy biztonságosabb, csak azt nem, hogy mennyivel. Nekünk nincs autónk, csak a nagyszülők szoktak mindkét oldalról furikázni. Az ő kocsijukba belemegy, már megvizsgáltuk a kérdést. Csak hát egy ilyen autósülés 67ezer forint. :shock:

Kép
Kép
tinu

Zsanci, csak nem Alsópáhokon lesztek a héten? :D
marcangoló

a menetiránynak szembe gyerekülésnél hova lóg a gyerek lába? mert Lencse lába már régen túl lóg szerintem az ülésen, a háttámlát rúgná folyamatosan.

mikor mi vettük a Römer Lord ülésünket, a fickó azt mondta, hogy a lényeg az, hogy mikor bekötjük az ülést, akkor az egy picit se mozogjon. az olcsóbb ülések karambolnál kiszállnak előre, mert nincs rajtuk biztonságiöv fékezés. az Isofix meg még ráadásul merev rögíztés, így még jobb, csak a mi kocsinkba nem stimmel.

mindenesetre , ha vki ilyen drága ülés vételére adja a fejét, menjen ki a volt Megatoysba (most vmi Baby outlet a Soroksári úton), mert ott mindig van kifutó színű széria, jóval olcsóbban. és itt az eladó fogja és kiviszi a kocsiba (kérésre) az ülést és bepróbálja. pl. nekünk a Römer Kinget nem lehetett volna biztonságosan rögzíteni, mert olyan volt akkor még a kocsink.
ancsipancsi

Móni, Deni, Macs, Leni, Johi,
Nagyon köszi a hintapacis válaszokat :) Móni a tiedét külön, mert amikor olvastam, majdnem összepisiltem magam a nevetéstől :lol: Macs, Leni Nektek pedig gyöngyörűek a lovas csajaitok :D
Végül én is még egyszer átrágtam és maradok a simánál, mert arra segítség nélkül is fel tud majd ülni. Meg persze meg is nyugtattatok, h nem tud leesni a gyerkőc. Már csak még annyit áruljatok el, h ti kb. mennyiért vettétek? Én egy picit sokallom az árát, de sima játéküzletben is ennyibe kerül.

Szrek,
Szuper, h Ábel javulgat :D

Deni,
Belétektolatás :shock: :evil:

Macs,
Fülesednek bulást!!!

Johi,
De szuper, h otthon vagytok már!!! :D Akkor most már csak az tudom kívánni Fannidnak, h gyógyuljon meg gyorsan! Sok +++++++!!!

Rylie,
Bulást Neked!!! Nem félek, nem félek :D édes lehetett a csajod :D

Zsanci,
Kimozdulásotok :roll: Répakóstolás :D

Leni,
Hú, Hankád attrakciója is jó lehetett :shock: :roll:

Tinu,
Isofixes. Állítólag sokkal biztonságosabb, bár engem az üzletben eléggé elrettentett, amikor láttam behelyezve, számomra a bizti öves megoldás sokkal jobban feküdt. Mi végül simát vettünk (akkor még nem volt isofixes autónk) De van olyan is, ami 2 in 1, tehát, h mindkét típusú autóba beköthető. Mi először ilyenen is gondolkoztunk, aztán minek után olyan márkákban lehetett venni, ami eu-s minősítésen enyhén szólva elégséges minősítést kapott, nem vettük meg. Most nem találom azt a linket, de érdemes a töréstesztekre is rákeresni, mert ami drága, nem biztos, h jó. És ami még nálam a biztonságon felül fontos szempont volt, h milyen maga az ülés huzata. Szerintem ez sem mindegy, nagyon soknak műszálas van. Végül is mi egy olyan ülést vettünk meg, a 0-18 kiló közötti, az eu-s minősítése is megfelelő volt. Használható bébiülésként (fektethető) háttal a menetiránynak, aztán ha már a gyerek stabilan ül, akkor már háttal ültethető és ha gyerkőc eléri 9 kilót, utána megfordítható. Ja és pamut a huzata.

Kép Kép
curse

Tinu,
Szóval szerintem nem jött át a lényeg, amit mondani akartam :oops: Ha már akkor meglett volna az isofixes autónk, akkor sem biztos, h olyan ülést veszünk. Én teljesen attól tettem függővé dolgot, h az az adott márka milyen eu-s minősítést kapott.

Kép Kép
curse

Pannusnak nagyon boldog szülinapot kivánunk mi is!!!

Zsanci: de rendesek vagytok, hogy igy követitek kismanóm sorsát. Köszi még egyszer. Bár végül sose tudtam meg, hogy ki is igazából a Pelényi doki, de ha az akire gondolok, akkor Ő tényleg nagyon kedves doki. Végül is nem mondtam semmilyen varázsigét, csak, hogy jönnénk már nagyon haza. De ha ment neki telefon, akkor biztosan sokat számitott. Reméljük kövi operációnál is ott leszünk a fejében. :-) Jut eszembe Ti még dolgoztok Rapunéninek?

Ancsi: hát nekem az ülésemet rúúúúúgdossa Fanni, vagyis most nem annyira, de remélem hamarosan megint.

Rájli: gyógyulj, vigyázz magadra.

Nuk: látod milyen kis ügyes Réka, csak igy tovább.

Tinu: sajna még lesz egy műtét és az is altatásban, én attól úgy fosok. Anno nekem volt egy rossz altatásom sajnos....

Na gyorsan elhúzok takaritan, mert 10 npaja gáz a lakás.

Mindenkinek köszönünk mindent, édesek vagytok csajok....:-)

Kép
Kép
johanna1975

Tinu: mi végül nem isofixeset vettünk, én Römerre esküszöm, nem tom miért (talán a nagyon jó statisztikái miatt)és végül egy egészen biztonságosat találtunk használtba, nagyon szép. Ez már az új autóban van a lopás után.

Kép
Kép
johanna1975

én is römerre esküszöm, az ár-érték arány miatt, a nagyot pl. már 20-ért dobálják, és szinte mind 4 csillagot ér el az 5-ből, é s ez nagyon jó, főleg, ha azt vesszük, h eddig egy ülés kapott 5-ből 5-öt.
pl trimax bazi drága és csak 2 csillagot kapott, nekem ez kevés... :lol:

Johi,
végül is NINCS MIT, de next time!!!
és igen, dolgozunk még neki, és irta, DEC. 7-ÉN Rapunzel kóstoltatás lesz a mamut 1-ben a biocentrumban!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ÉN is RÖmert néztem ki, a Römer Duo Plus-t. AZ került a Brendonban 67ezerbe...

Kép
Kép
tinu

Johi :) De jóóó, hogy már itthon vagytok!!! :D :D

Rylie :) Bulást Neked!! és szupi, hogy Kamilla már jól van!! :D

Zsan :) Alsópáhokra mentek? masszázs nagyon jól hangzik, ez is az is :wink: répához gratula Memének! (mi most a sütőtökös almába vagyunk belebolundulva :lol: )

Curse :) Nekünk ikeás műanyag libikókánk van (sztem láttad már nálunk) és az nagyon occsó volt 2ezer píz, de a falovacskák olyan 7ezertől kezdődnek ha jól emlékszem.

Tinu :) 67ezres ülés? :shock: Römerhez nem értek, de biztos jól fogsz dönteni!

Betegeknek bulást ++++++++++++++++++
Dacos gyerkőkhöz meg kitartást, akinek kell :wink:

Votiv még mindig nem került elő... :roll:

Kép
Kép
denizsa

Bálint gyerekszája ma este fogmosásnál: "Vigyázzatok cukormanók, lesikálom fogamat!" :lol:

És ma így szerelt-kalapált együtt a 2 fiú :D :
Kép
denizsa

Johi,
Jó, hogy itthon!

Deni,
Jaj, de klassz srácok!
Tinu,
Mi Maxi Cosi Priory xp-t vettünk kb. 2 éve P-nek. Akkor az jó volt, de picit olcsóbb, mint a Römer (5-8e ft-tal és kb. 50-60 e ft volt). Hát, ha így belegondolok, piszok drága!!! Jól nézz utána a dolgoknak és mivel nekem is kell vennem M-nak, kitaposod előttem az utat! (Sok ülésre lehet póthuzatot kapni. A mi ülésünk narancssárga és nem hiszem, hogy pamut, viszont strapabíró. Állítólag melegben nem kényelmes, de melyik kocsiban van meleg nyáron??? És lehetne rá venni pamut huzatot, de nem vettünk.)
Ja, ha a Maxi Cosi Priory nem a legjobb (úgy értem, hogy kifejezetten szar) ülés lécci ne mondjátok, csak tapintatosan!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Johi, szia :D :D :D :D

Tinu,
nekünk Lindi lőtt vmelyik netes portálon használt römert, ez elméletileg isofixes, de nekem nem úgy van bekötve; összehasonlítva a tesómékéval nagyon szuper, az teljesen no name és inog a kocsiban, ez a biztonsági övvel bekötve is csúcsstabil, remélem, balesetben nem kell tesztelnem
nekünk csak a huzata rongyos, kéne újat varrni, csak én ehhez béna vagyok :D
26volt használtan, nagyon megérte szerintem :D

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
nagyon helyesek a srácok :D

Kép

Kép

szrekuc

Móni,
igérem ,tapintatosak leszünk... :twisted:
egyébként nekünk ebben a kategóriában brevi ülésünk van, amiről nem is készült teszt...de strapabirónak TŰNIK, bazi óriási fémrúd tartja.
ha én most gazdag lennék, ilyet vennék, mert 9 kilótól a végtelenségig jó:
http://www.nest.info.hu/lproel.htm
vagy
http://www.kisbaba.hu/termek/stmstarlig ... ghtsp.html
zsancikant

A 9-36kg-ig jó üléseket azért nem szokták ajánlani, mert így kétszer kell ülést veni ergo több pénz megy a boltoknak vagy azért, mert valóban nem annyira jók mintha kettőt venne az ember? (9-18 és 18-36kg-osokat) vagy a 9-36 oké, csak a 0-36 nem? vagy olyan nincs is?

Kép

Kép

szrekuc

Rek,
én nem tom, bár tény, h nem is sok van belőlük...
most,h elkezdtem nézni újból ezeket a székeket, és láttam egy két crash testet, hmmmm...asszem le kell cserélnem az üléseket, és be kell szereznem 3 db römer evolvát, darabja 60 rongy...
ezek is 9-36ig jók, és a crash testen is nagyon jól szerepeltek... :roll:
zsancikant

Zsan:
Akkor holnap?????????????
Nekem már csak a szexi orgánumom maradt meg a betegségből, Rékának még 1-2 napig kell az orrcsepp, de nem vagyunk fertőzőek!!!!!!!!!

Tök jó, hogy előjött ez a téma (babaülés), mert Réka lassan elől-hátul kilóg a hordozóból... De nekünk még olyan kéne, amit el lehet fektetni, mert R még nem ülhet...

És had dicsekedjek: kislányunk büszke tulajdonosa 2, azaz kettő darab, vadiúj fog-recének, hja, ő már csak ilyen, párban nyomja a fogakat!!!! BüszkeNuk

nukada

Nuk,
akkor holnap 10, börsi meki. Lehet,h picit kések, de remélem nem múlok...
fogakhoz grat!
zsancikant

Szolgálati:
Van az Ikeaban bazi nagy, óccó plüss cápa, gyilkosbálna, meg ilyenek, Zoli szerint jól néz ki és "csak" 2700körül van, szal megéri! De csak korlátozott számban kapható, hétvégére biztos elfogy!

Zsan:
OK, mi ott leszünk, elhívtam az egyik bnőmet, szegény most költöztek Pátyra, új lakóparkba és eléggé magányos ott...

nukada

Sziasztok csajok!

Hazajöttünk, megvolt az első napunk egyedül :cry:
DE túléltük.

Johi! Sok-sok gyógypuszit Fanninak!

Den! De édesek a kis szerelők :)

Ó, de jó lenne veletek kapucsínózni, de sajna nem tudom lenyúlni a kocsit :(

Zsan! Ilyen gyerekülést vett a barátnőm (kiddy), és egyszerűen nem maradt meg benne a 10 hónapos kiscsaj. Azt látták rajta, hogy abszolút nem kényelmes neki, annyira leszorítja az a karfa, vagy mi. Úgyhogy újra a bébihordozót használták, amikor is egyszer eljöttek hozzánk vendégségbe, és hazafelé útra kölcsönadtuk nekik a mi Römer King-ünket. A kiscsaj már a sarkon bealudt benne, úgyhogy visszaküldték azt a másik ülést és vettek egy Römer Kinget.
Egyébként nem olyan drága ez a Kiddy ülés, 40 akárhányezer forint, Németországból importálják, külön rendelésre hozták. Természetesen apuka választotta, hogy ez a legbiztonságosabb ülés, de nekik nagyon nem jött be (szerencsére a bolt visszavette).

Szóval Tinu! Szerintem is Römer. Mi is használtan vettük egy ex-topikolótól (Zsebi), 35ezerért 3 éve, de tökéletes állapotban. Ezeket az újabb fajtákat már olyan stabilan be lehet kötni simán a biztonsági övvel is, hogy beton stabil. (Szolnokra ugyancsak használtan egy ugyanilyen Römert vettem, csak eggyel régebbi fajtát, kicsit más a bekötése, de még az is százszor stabilabb, mint azok a 10-20 ezer forintos noname ülések. Egyébként meg én azt gondolom, hogy ha a gyerek életét csak az isofix védi meg, akkor már oylan mindegy, mert akkor mi már odavesztünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Curse:
Ti holnap? meki?

Meg jöjjön más is. Persze beérem én Zsancival is, de árasszuk már el a mekit zajongó, vinnyogó purgyékkal, olyan vicces lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Votiv????

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?