sziasztok,
most alszik Meme, van egy szusszanásnyi időm!
Macs,
gyors jobbulást Fülinek, és lehet koffi jövő héten is, pl csütörtükön, aztán meg 17-én lesz a játsZOO, szóval még lesz alkalmad kimozdulni.
Füli és Hanka nagyon cukik a lovacskáikon!!!!!!
Johi,
de jó,h otthon! Képzeld, pár perce hivott a Levi,h hazaengedték Fannit...

Mondtam, h jaaaa, már tudom....

ha legközelebb kell vmi, már tudja a Pelényi doki,h kik vagytok, szal csak szóljatok neki!!!
És végül kifejeztétek vhogy a hálátokat????
Deni,
neked is köszi a köszöntést, de magam is megfeledkeztem róla majdnem, mert novemberben nincs 31-e.
HELP WANTED:
ha vki lát Brian élete DVD-t a corában, vagy tescoban(1500ft-os), lécci irjon egy sms-t, mert én nem találtam.
Uez áll a Kisvakond plüssre is, bár ezt kémeim láttak a corában, én két nappal korábban nem találtam...
Nuk,
sacc/kb mikor lenne mézeskali sütés? csak mert a szerdán elutazom, és egész jövő hétfőig nem leszek, és az azt követő hétvégén sem, de úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék együtt sütögetni veletek!!!!!!!
van nagyon jó tészta recim még Linditől!
rólunk:
Meme már nem fogzik fájdalmasan, igaz még nem is törtek át a fogai, de jobban van! Ma, ÉLETÉBEN ELŐSZÖR, megkóstolta a répát, bár ne mterveztem adni neki, addig cuppogott a levesemre, h kihalásztam belőle egy kicsi db-ot, és letörölgettem, és oadadtam neki, apró db-okban. És megette...
Rek,
Ábeled akkor már jobban???
és szutyok napról csak annyit, h sajnos nekünk is ki kellett mozduni, ovi miatt, és esett az eső, Meme visitott a hordozóban, mi meg Bvel mentünk , Igi meg utánunk, erre egyszercsak sirást hallok, hátranézek, Igi eltaknyolt, és fekszik a földön. Irtó mérges lettem, mert
1. nem állt fel
2. emiatt, meg hogy NEM HAJLANDÓ akármit felvenni, igy eső cuccról szó sem lehet, ja és kabátját sem engedi bezippzározni, szal, nyitott kabáttal, eltanyált, igy mindene vizes lett.
3. azt tudtam,h nem fordulhatok vissza, mert Meme már aludni akar, igy kocsihoz el, B beült, Memét kinthagytam, Igiről meg leszdtem a vizes pulcsit, ami persze KAPUCNIS, ő mostanság CSAK ilyet hajlandó felhúzni. Igen ám, de B ovis pulcsija, ami nálunk volt, nem kapucnis, igy üvöltés, h ezt nem húzza fel, de szerencsére a kabáton volt kapucni, ez megoldva. De ezután a gatyát is le kellett venni, B benti gatyóját kapta, erre már B is visitott,h akkor ő miben lesz...
mondtam Levinek, h ez az egész esés, egy "átlagos" gyereknél nem gond, mert 1. van esőgatyója 2. be van zippzározva a kabátja 3. ha le kell cserélni, nem gond, h nincs kapucni...
Ja, B meg azt mondta reggel nekem, h fáj a hasa, és inkább nem menne oviba, mert BETEG. Aztán sirt egy csomót, és közölte, h az a baja, h nem megyek be vele reggel az oviba, mint ahogy a többi gyerekkel az anyukájuk. IGy ma kivételesen bementem, a két kicsi meg sirt addig a kocsiban...vajon hogy szakadhatnék ketté????
de azóta minden jó...

ebédeltünk, új kávé még vár rám, Meme még remélem 5 percig alszik...
KÉRDÉS:
a thai masszázs, wat po technológiával

lenne jobb nekem, vagy pedig a japán shiatsu, ami visszaállitja az energiák szabad áramlásást...

hmmm?
már készülök lélekben az alsópáhoki mennyek országára...