A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

CSak ennyi, nem is olvastam mindent (most lettem kész az adventi naptár-gyártással):

Tinu, sztem is römer, www.roemer.hu itt elég jó árak vannak, meg néha akcijjók. Nekünk is Lord van (ill.azt most épp nem használja senki), meg Vip Pnek, az majdnem olyan, mint a Kid.
És a babaszoba.hu-n néha szuper alig használtakat lehet kifogni, féláron.
Isofixhez nem tudok hozzászólni, sem az üléseink, sem az autónk nem isofixes.

De jó,h Fannika otthon! Gyors gyógyulást!!! :)

Hol kvztok holnap&mikor? Mom? Be tudnék ugrani veletek talizni fél 10 és dél között! De jó lenne!

Jóéjt!
rídonli#

Ja, látom! Börsi meki az hol van?
rídonli#

Nuk fogakhoz grat! :)
(Visszafelé olvasok...)
rídonli#

Szrek a babaszoba.hu-n valaki folymatosan hírdeti,h mindenféle ülésre varr huzatot. Esetleg nézd meg.
rídonli#

Deni, jaja de édesek, ahoyg együtt játszanak!!!!!! :) :)

Mostmár tényleg L aludni!
rídonli#

Curse,
én a fakopáncsban vettem, 7200-ért, tavaly ilyenkor.

autósülés: nekünk ILYEN van, itt is vettük, Füles imádja és nagyon jó a biztonsági besorolása is. A háttámla leszerelhető, így később ülésmagasítóként is funkcionál.

Tinu,
a brenonban sztem semmit nem szabad venni, eddig mindenből megtalátam ugyan azt sokkal olcsóbban, máshol...
macskanyu

itt = Mária nagyker
macskanyu

Köszi, köszi mindenkinek a válaszokat. Összesítettem magamban és úgy döntöttem, hogy mégis megvesszük ezt az isofixeset a Brendonban. Azért ott, mert ott most le van árazva és még olcsóbb, mint a Mária Nagykerben.
Zsan: néztem azt a másik német márkát is (Storchenmühle), de nem értettem a leírás alapján, hogy akkor külön meg kell venni az isofixes alapot is hozzá, vagy csak akkor, ha nem isofixes az autó vagy mi? :roll: Mert ha nem kell hozzá, akkor olcsóbb, mint a Römer (és a törésteszt alapján az is nagyon jó), de ha kell hozzá, akkor meg drágább. Na mindegy, jó lesz ez a Römer.

Deni: nagyon szívet melengetők a fiúk együtt. :)

Nuk: gratula a fogakhoz! Nálunk még mindig csak 2 van...

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt!

Tinu! Ezt neked találtam itt:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=

mona lisa válasz | megnéz 2007.12.03 22:10:27 © (22300)

Sziasztok!

Van egy Römer Duo Plus isofixes 9-18kg-ig használható autógyermekülés,speciális bekötési móddal!

Ha valakit érdekel nyugodtan kérdezzen!

Móna
lindicita

Lindi: de aranyos vagy! :) Szerinted ez használtat akar jelenteni? Vagy kérdezzem meg? A férjem nem igazán kultiválja a használt cuccokat...

Kép
Kép
tinu

Tinu! Igen, szerintem ez használtat akar jelenteni. De ha arra gondolsz, hogy max 2 évet fogja használni Tündéd, ráadasul csak alkalomszerűen, ha nektek nincs kocsitok, akkor szerintem (de mondom csak szerintem) tök fölösleges újat venni ilyen horror áron.
Mi használtat vettünk, Gréti is használta még 1,5 évig, most Bajni használja már és még mindig nincs semmi baja. Se kopás, se szakadás, semmi. Fedd fel a lánnyal a kapcsolatot, meg kell nézni, hátha. (persze az ár sem mindegy).

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: nem 4 éves korig jó? Mert akkor még 3 évig fogja használni Tünci. Meg aztán jó lesz még a kövi gyereknek is. Vagy lehet, hogy neki kell venni még másikat, ha Tünde még mindig abban fog ülni. :roll: Nem is tudom, hogy mennyi idő alatt használódnak el ezek az ülések... Erről lehet valamit tudni? Mintha ilyesmit nem olvastam volna sehol. Ja, és azért remélem, hogy egyszer csak lesz kocsink. Vagyis annyira nem hiányzik, de ha több gyerek lesz, akkor ezért előnyös lehet.

Kép
Kép
tinu

Ja, és írtam a fórumba, nagyon köszi még egyszer, hogy belinkelted!

Kép
Kép
tinu

a 9-36-ig üléseket azért nem szokták ajánlani, mert nem az igaziak. az ilyen tág kilóhatárok sose válnak be.

ÉS MONDOM! aki drága ülés vásárlására adja a fejét, nézze ki a Brendonban, de ne ott vegye meg, hanem a Baby outletben. mi a 70ezres Römert ott vettük 50-ért. fektetni nem lehet, de dönteni igen. (habár L. nem tudott ülni, mikor először beletettük[magasságánál fogva kinőtte a hordozót], s csak megdöntöttük, de azóta is döntött állásban van)
a Römer king menet közben is dönthető, a Lord meg csak akkor, ha nincs benne a gyerek, de sajna a king nem passzolt a kocsinkba. azóta rájöttem, hogy tök mindegy, egyszer se akartam menet közben dönteni. (de ezt a döntést nem úgy kell elképzelni, hogy feküdni tud benne a gyerek, csak úgy kagylózik benne :D)

amit még nem szabad elfelejteni, hogy van egy-két ülés, ami kb. 40 kilós. cipelni, ki-be emelni nem semmi.

Zsanci!
a 16 kiló feletti Römer csak 20 körül van? mert hamarosan (nem a súly, hanem a magasság miatt) musz lesz vennünk egy újat majd Nyuszinak.

Nuk,
ki lehet próbálni, hogy beleülteted a kőcöt, jobb helyen van ótós ülés a boltban, oda bekötik neked a gyerekülést, megdöntik és megnézed Réka jól érzi-e magát benne.

Tinu,
legalább hívd fel a Babyoutletet, hogy van-e nekik ilyen fajta és mennyi. mert tízezreket nyerhetsz, még a leértékeléssel együtt is!

és az ülések, hogy hány éves korig használhatók, attól függ, hogy Tündi milyen magas lány. a miénk is hiába használható 16 kilós korig, meg mittomén hány éves korig, már kezdi a feje elérni a határt (fejtámla közepe) és utána nem biztonságos használni, új kell. ÉS ÍGY LENCSE 1, MAX 1,5 ÉVIG HASZNÁLJA a drága ülést! csak azért vettünk újat, mert úgyis több gyerek használja majd nálunk.

ancsipancsi

Sziasztok!
Ülés téma: sztem nagyon jó használtakat lehet kifogni! Max. a huzat használódik, az ülés sokkal kevésbé. De a huzat cserélhető is , meg mosható is. A miénk most kezd használtabb lenni (mármint a huzat), de nekem úgy tűnik, hogy a leginkább az erős napsütés teszi tönkre, nem a folyamatos használat! (Nálunk szinte mindig a kocsiban van az ülés.)
Ancsi, a mi Lordunkat lehet dönteni menet közben is! És nekünk sem volt jó 4 évig, mert P magas. Súly szerint még lenne 4-5 kg, de ő is túl magas volt már bele, úh most pihen az ülés. B meg még nincs 9 kg, (de sztem már 8 körül van, mert most megint tokát növesztett, és egy hónapja 7,5 volt), de már hamarosan használatba veszi, mert a hordozó kezd rövid lenni neki.
Nekem tetszik még a Concord Ultimax is, mert abban sokáig lehet háttal a gyerek, és úgy a legbiztonságosabb. Meg a Trimax is, olyan van a barátnőméknek, és ők is most vettek a 4,5 évenek egy újat,mert alacsony a támlája. (Pedig elvileg 36kgig jó), igaz a végén ülésmagasítóként, háttámla nélkül).
A Römer Kid (meg Vip)-ben meg az a jó, hogy a háttámla állítható, ha nő a gyerek. (Ilyen a Concord Lift is, de az olyan hülyén néz ki.)
Szóval, elvileg a Römer meg a Concord a 2 legjobbmárka, de ezek közül sztem jobb a Römer, ált.a teszteken is.
(Bár, a Férjem szerint az teljesít jobban a teszteken, aki többet perkál... :roll: )

Kvzóknak jó kvzást, virtuálisan csatlakozom! :) (Apa vitte reggel Pt, kocsival, így esélyem sem volt Börsre eljutni.)

Képzeljétek, B pár napja nem hajlandó pépes kaját megenni. Beveszi a szájába, mintha rendesen enne, aztán vigyorogva kiereszti. Eddig is úgy evett már, hogy kellet vmit adni a kezébe, amit maga rágcsál, és közben adogattam neki kanállal a főzeléket. Viszont rágófoga még nincs, így egy csomó mident nem tud még enni. Most főleg péksüti, banán, kölesgolyó, buláta, sajtdarabka amiben utazik. Főzelék hússal/túróval/stb., reszelt gyümi nem megy bele. Ez azért így elég egyoldalú lesz... :roll:
rídonli#

Ríd,
ne félj, ez csak egy játék is lehet, L. mai napig megeszi a bébikaját, most etettem fel vele a készletet, mert anyukámnál volt vagy 5 üveg :)
a Lord nálunk csak elivleg úgy dönthető, ha meglazítjuk a bizt övet hátul. azt meg menet közben nem akarom. szóval ilyen módon dönthető akár :)
fa cuccot nem fogok rendelni, köszi a lehetőséget. sehol nem találtam mágneses zöldségeket. :( viszont tegnap vettem egy mikrót anyukám/Jézuska nevében, s abban van egy csomó tépőzáras műanyag :( zöldség, meg kolbász :D, szóval majd ezeket "vágja". igaz sz...r műanyag, de legalább el tudom majd mosni. imádja ezeket a konyhai cuccokat.

ÉS BAROMIRA FÁJ A TORKOM ESTE ÓTA!!! :( önhatalmúlag eszek belladonnát meg iszom rá a pálinkát (lándzsás utifű), de éjjel is nagyon fájt. nem is az bánt, hogy megint elkaptam vmit, hanem, h ha átadom Lencsének, az nem frankó.
ancsipancsi

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a sok kedves kívánságot a lányom nevében is, nagyon aranyosak vagytok, tudtam, hogy nem felejtitek el! :oops: :D
Megvolt vasárnap a party is, nagyon jól sikerült, még most is tele van a lakás lufival :lol:

tegnap ismét megszerelték a gépünket :roll: , talán most már működni fog egy darabig :twisted: :lol:

Fannira sokat gondolunk, gyors gyógyulást!!!

ÉS minden betegeskedőnek. Nálunk is takonykór van, múlt héten láz is :x

Zsána!
Alsópáhokra fel! :lol:
Ésésésésés, ilyen délelőtti kávézásra máskor mi is mennénk, most, hogy ilyen szabad nő lettem :lol:

B beszokott a bölcsibe, bár sajnos a múlt hét kimaradt betegség miatt, de szerencsére tegnap simán ment minden. Ott is alszik, ahogy ébred, már ott is vagyok érte.

ülés: nekünk is römer lord, és állítható menet közben. És a nap nekünk is szétnyírta a huzatot, ezt csak azért írom, hogy ha valaki használtat vesz, attól még, hogy a huzat nem szép, műszakilag tuti jó....

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
tegnap akartalak hívni játszani titeket, de estére megfájdult a torkom. :( majd szeretném megköszönteni Pannust, csak elébb meg akarok gyógyulni. és addig légyszi raktározz pár lufit, mert a férjed-féle lufik már mind csoffadtak :D, és ki akarom dobni őket. L. meg, hihetetlen, de minden nap ökörködik egy sort a lufikkal.
ancsipancsi

Ancsi, ok, akkor úgy tűnik, elmarad a kópés közös rendelés, mert én csak 1 vmit szereték, az meg van a Fakopáncsban és a Holnemboltban is, uannyiért. Hacsak Curse nem rendel hintalovat, meg Votiv is akart vmit, ha velem együtt sszejön a 15 ezer (annyitól ingyen szállítanak), mert úgy megéri közösen.
Szal, szóljatok, ha kell a kb 2000fts vásárlásom az ingyenes szállításhoz!!!
Torokfájás :( remélem átmeneti jelenség csak!
A Mi Lordunkon alul (gyerek 2 lába között, ülés alatt) van egy kallantyú (vagy mi),amivel lehet dönteni akkor is, ha a gyerek az ülésban van, az alja a helyén marad, csak az ülő része dől. Bizt,h a tiéteken nincs ilyen?

Zuzi, mit kapott Pannus? (Gyűjtöm az 1évesszülis ajándék-5leteket januárra). :)
rídonli#

Ríd,
mittomén, hogy van -e :). én még csak hányást takarítottam róla, egyébként nem bizergéltem :).
a Lordok mind egyformák kéne, h legyenek amúgy. szóval lehet, h az eladó nem jól mondta a döntést. mindegy is. :)
ancsipancsi

Ancsi!
Gyógyuljál!!!! Lufik várják Lencsét :wink:

Ríd!
OLyan tologatós járástanulót szerettem volna neki, és találtam is az Auchanban egész occsón. NA meg persze egy bébiautót, meg mindenféle játékot, de ez a járóka egész szuper.

Kép
Kép
zuzmo1

Ríd!
És még 5let: a tesco-ban nagyon olcsó a partyfelszerelés :lol: teljesen el voltam hűlve, hogy a 10 db-os lufi 99 forint. nagy happy birthday felirat színes kartonból 290 forint. és egy csomó ötletes dolog volt (álarcok, tiarák :mrgreen: , kitűzők, persze ezek már a nagyobbaknak)
zuzmo1

ISTEN ÉLTESSE ÁBELT 2. SZÜLETÉSNAPJÁN!!! MÉG SOK ILYEN SZÉP NAPOT!!! :D :D

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT BARBINAK!!! :D :D

Kép Kép
curse

Zuzi,
majd feldíszítem akkor L. szobáját lufival :).

Karácsony
tegnap az Auchanban jártam, és nagyon jó játékokat találtam, ahhoz képest, hogy nem bíztam már benne. (kajákból is jókat vettünk pl. tegnap, szóval fejlődnek) Lencse Karácsonykor a kismikrónak nagyon fog örülni, s kapott még mellé egy kenyérpirítót, pont olyan, mint ami a játszóházban van. süthet-főzhet :). mivel ezt anyukáméktól kapja, s a többi családtaggal is összeadattam a lét és lesz még egy kislaptopja, tesómtól meg egy nagy bömbölős Zapf babája is, így mi már nem veszünk neki több marhaságot, csak 1 Nuk-féle legót, meg egy kis érintős játékot, amit nem tudom, h majd tud-e használni egyelőre. (amolyan keresd a párját fajta, már korábban megvettem, "egynek jó lesz" módon :D)
emlékszem, hogy tavaly Karácsonykor azt se tudta, hogy hova nyúljon, mivel játsszon, de a legnagyobb sikert az 1700 Ft-os babakocsi aratta mégis :).

Mikulás
Lencsével tanulgatjuk a Télapó itt vant, mert csütörtökön este bejön hozzánk egy igazi Mikulás bácsi, s Lencsét megajándékozza majd egy Futrinka utca dvd-vel. :) (azért reggel lesz a csizmájában egy csokimiki, kis magkeverék, meg egy kis egyéb édesség is, de nem viszem túlzásba)

vedelem a bodza teát (amúgy is imádom) mézzel meg citrommal. este meg elnézek a dokihoz, mert úgyis ki kell íratnom a terheléses cukorvizsgálatot, s megmutatom neki a torkomat is.
ancsipancsi

Ábel!!!!
Isten éltessen sokáig! :D

És boldog Barbi névnapot kívánunk mi is! :D

Kép
Kép
zuzmo1

júj, mennyi ünnepelt!

ÁBEL!

http://www.sweetcakes4u.com/Web%20Pictu ... 0Belly.jpg
Születésnapod alkalmából Isten éltessen, legyél nagyon boldog az életben, anyukáddal együtt :)

BARBI!
még nagyon sok boldog névnapot kívánok neked az életben. Lencse majdnem Barbi lett, sőt, most sanszos, hogy az legyen, férjem be akarja indíttatni a második név eljárást, mert most kitalálta, hogy az új baba legyen Csenge Adri, a régiNyuszinak meg akkor a Henrietta mellé adjuk a Barbi nevet (ezt is akartuk korábban).
ancsipancsi

Deni,
Hogy milyen édes együtt a két szerelő pasid :D

Nuk,
Gratula az újabb recékhez :) Lányod sem aprózza el a fognövesztést :wink:
És sajna mi nem tudtunk menni, mert kedd délelőttként tücsök-zenézünk. Mondjuk ez az egész nap ilyen lótifutis, most is csak ebédre jöttünk haza és már megyünk is tovább ügyintézni :roll:

Macs, Deni,
Köszi a hintapacis választ :) A fakopáncs hol van?

Tinu,
Ancsinak igaza van, mert mi is az ülést a brendonban néztük ki és baby outletbe vettük meg sokkal olcsóbban.

Ancsi,
Torkod :( Bulást!

Ríd,
Nekünk is az a concord ülés van, és Adél nagyon szereti. Azért vettük ezt meg, mert Adél még elég kicsi volt méretileg, viszont a bébiülés már nem feküdt neki. Ebben valóban el lehet dönteni a kőcöt és jó sokáig utazhat háttal. A szagértők úgyis azt mondják, h a gyerek minél tovább tud háttal utazni annál biztonságosabb :)
És a hintapacin még agyalok, mert ha máshol olcsóbb, lehet inkább ottan veszem meg :?

Zuzi,
Szuper, h Bazsó beszokott a bölibe :D Képeket kapunk a szülinaposról? :wink:

Kép Kép
curse

Ábelnek boldogságos második szülinapot kívánunk! Kép

Ancsi,
mindenféle torokgyulás, megfázásos betegségre nagyon jó a Meditonsin cseppek. Homeós készítmény, engem egy nap alatt, Fülest 2 nap alatt hozta helyre. Mennél előbb kezdi szedni az ember, annál gyorsabban segít. :)
macskanyu

Zuzi kérésére lekicsinyítettem pár Pannus-féle szülinapi fotót, voila:

Kép Kép Kép
ancsipancsi

macskanyu

Bocsi, ez muszáj betennem :shock: Másik fórumon volt. Állítólag Kismama legutóbbi száma.

A cikk:

Csak lányokat ne!!!
Már évi három százalékkal több lány
születik, mint fiú. 2004-ben, amikor én
szültem, már 1581-eí több lány született,
mint fiú. A tudósok megállapították, hogy
most egy férfira három nő jut, de 2010-re
már négy (og. EZ azért van, mert a nők
kitolták a szülési kort 35-42 év közé, amikor
már amúgy is nehezebben fogamzanak, így
természetes, hogy az erősebb X kromoszómát
hordozó hímivarsejt a nyerő. A férfiaknál a
tesztoszterontermelés az idő előrehaladásával
csökken, ami szintén az X-nek kedvez.
A levél írójának üzenem: ha a férjed a
húszas éveiben sem tudott fiút nemiem,
ne próbálkozz' Várd meg, 2009-re tervezi
a kormány azt a törvényt, amelyben két
azonos nemű gyerek után engedélyezi a nem
megválasztását! Nem akarlak megbántani,
de aki két lány után megkockáztatja
és megszüli a harmadik, negyedik lányt,
azt én kicsit a nőtársadalom árulójának
érzem, mert miatta is felbomlik a biológiai
egyensúly. Nagyon haragudtam a négyes
ikerlányokat szülő nőre is, mert azorvos a
terhesség elején még ki tudott volna venni
két lányt, de nem engedte. Pedig akkor nem
lettek volna koraszülöttek. Kérdem én, sze-
rinfetek dicsőség négy lányt szülni egy olyan
világba, ahol amúgy is nőuralom van? Húsz
év múlva ez a korosztály nem fog találni
magának férfit, és kénytelen lesz elvenni
az idősebb nők férjeit, az enyém például
akkor ötvenöt éves lesz, és majd lecserél
egy húszéves nőre. Nézzetek magatokba,
ezt mind olyan nőknek köszönhetjük, akik
ilyen rossz statisztika mellett négy lányt
szülnek. Amikor az első lányomat szültem,
21 és fél éve, 100 lányra 106 fiú jutott, de
tegyük hozzá, hogy a legidősebb szülő nő
is 27 éves volt, a férjeik is mind a húszas
éveikben. A második láncomat 36 és fél
évesen s^üitem, már csak egy kismama
volt 25 éves, a többi mind 30-40 közötti.
Mieíőtt megvetnétek, hogy én is későn szültem,
eímondom, hogy az első férjem korai
halála után 34 éves koromban találtam
újra párt. A lényeg, hogy öten voltunk egy
kórteremben, és hat lánycsecsemő született.
Hallottam olyan vidéki kórházról, ahol
2006 áprilisában ke't he'í alatt egy fiú sem
született. EZ szörnyű, nem?!
Elkeseredésemet már régóta ki szerettem
volna írni magamból, kíváncsi vagyok,
hogy mások is így éreznek-e, és hozzám
hasonlóan félnek-e a jövőtől Sajnos a férfiak
már semmibe se vesznek, nem becsülnek
minket, nem udvariasak, nem hűségesek,
túl sokan vagyunk, tudnak miből válogatni.
A nők meg harcolnak a kegyeikért. Bármit
megtettem volna, hogy fiút szülhessek, de
nekem egyik módszer sem vált be (peteérés,
holdnaptár, önmegtartóztatás), ezért nem
szültem harmadik gyereket, nem akartam
több lányt.

Kép Kép
curse

Hogy milyen zabánivaló a szülinapos Pannus :D Annyira jó husiban van :D És Bazsó is mennyit változott :o :D

Macs,
Hálás köszönet :)

Kép Kép
curse

Ancsi!
Köszi a segítséget :D

Curse!
köszi :D Igen, jó kis husi, de azért kezd aggasztani, hogy még mindig tortúra nálunk az evés, nem olyan jóevő, mint Adél :lol:
ez a levél :shock: Ez alapján Zsanci a nőtársadalom megmentője :mrgreen: adalék: Kínában megöülik a lánymagzatokat, mert a legnagyobb támogatást 1 gyerek után adják, így a szülők szelektálnak :twisted: A négyes ikres véleménymeg gyomorforgató......... MOst hallottam, hogy egy nő 3-as ikrekkel volt terhes, és mivel nem tudtak fejlődni rendesen, ki kellett venni az egyiküket. szörnyű lehet egy ilyen döntést meghozni.......

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi: nagyon gyönyörű kislány Pannus!

Ancsi: a Babyoutlet netes oldalán egyetlen isofixes ülés sincsen. A legtöbb ilyen bababoltban isofixeset nem is tartanak. Ezért nem jött szóba. Vagy hívjam fel őket, háta csak nincs az interneten? :roll:

Kép
Kép
tinu

Zuzi,
Hát elég nehéz elhinni, h Pannus nem eszik :lol: Adél meg fal és még sem látszik rajta :lol:
Ez az ikres döntés :( biztos borzasztó lehetett meghozni :(

Tinu,
Szerintem hívd fel őket, elég hamar felveszik. Minek után mi is kinéztük a brendonba, fel is hívtuk őket, elsőre felvették és mondták is, h van-e vagy nincsen. Szerintem a honlapjuk elég gagyesztáni, arra inkább ne alapozz! :wink:

na most söprünk itthonról...

Kép Kép
curse

Köszönöm szépen! :lol: :lol: :lol: S akkor előlegbe Lencsinek is másodboldogot :wink: :D !

TÖMÉRDEK BOLDOGSÁGOT ÁBEL MINDEN NAPJÁRA!!! :lol: :lol: :lol:

képek: Deni! nagyon édik! :lol: :lol: :lol: cukormanónak a beszólás :lol:
Pannus csudiédes kishölgy :lol: S Bazsó milyen nagylegény?! :shock: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

BOLDOG MÁSODIKAT A TEHENEK RÉMÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi,
kikában vettünk, és most is láttam, olyan 22 körül, römer kid, ha jól emlékszem, de mindjárt utánanézek!!!

Nagyon jó volt kávézni, legközelebb Zuzi ti is gyertek, meg MINDENKI, aki el tud jönni, ilyenkor kevesen vannak, és finom a kávé, és és és ...

Zuzi,
lehet pihenni alsópáhokon??? :lol:

Jövő csütörtökre van Nuknak van egy meglepije, Macs ti ráértek jövő csüt??????

most mennem kell, végre kijött Meméből a sárgarépa, hát elég durva éjszakánk volt, de most ANNYIRA BOLDOG,h sikerült megszabadulni a répától, h szépen egyedül játszik az ágyon a popsitörlővel... :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi,
BOLDOG NEVEDNAPJÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

HÁt megkérdeztem az outletben is, de azt mondták, hogy nem nagyon szokott nekik lenni isofixes ülés...

Kép
Kép
tinu

Zsan: hát a répa nálunk is ilyen mumus. De a banán sem anya kedvence (éjszakát tekintve), bár lehet, hogy a spenót volt a ludas... :roll:

Votivval mi van???

Ábelnek boldog szülinapot innen is!!!

Kép
Kép
tinu

Jaj, és Barbinak, valamint Borinak is boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
tinu

Eggyel több már a gyertya egyre nagyobb már az ÁBEL!
Ez igy nem rímel, de sebaj..szóval BOLDOGAT!!!

és BARBI neked is boldog nevednapját!

Macs: miénk ded senkitől nem köszön el alvás előtt, és minket is marha ritkán smárol le, idegeneket meg végképp nem, és állatokat se. De ennek én spec örvendek :) És én se vagyok egy cupákolós nőszemély, szal ő meg rámütött :)

Leni: inhalálást kihagnyám, mert azt csak este tudnám végezni és este általában küzdök a rókával :roll: a kettő együtt meg igen érdekes lenne...

Tinu: 67 e egy ülésért!! éS igenis szerintem megéri használtan venni! Mi egy Maxi cosit vettünk és én meg se néztem ezt a törésteszt izét, azt se tudom hol kell, Jucus azt modnta ez jó és megvettük szinte zsír újonnan 20 vagy 25e pízért és király kis ülés!
Szóval szerintem jól gondoljátok meg a használt vételét is!
Baby Outlet honlapja über gagyi! Hívd fel őket!

Monisa: szal a MAxi Cosi Priori nekünk is nagyon bevált és szeressük!

Nuk: rece-fice!

és kávérét meg irigy-irigy....

OFF:
gesztenyét hogy kő csinálni/sütni? Be kell áztatni előtte? Meddig?
Sütőben vagy teflonba a gáz felett csináljam, vagy hogy????
Help!

Rylie
rylie

BORINAK IS BOLDOGSÁGOST!!!

Votiv nagyon elfoglalt, tegnap pl. egy csomó játék beszerzésén ügyködött... :wink: december Isti hónapja... :lol:
zsancikant

Ja és B1&B2 irigylésreméltóan játszanak együtt!
Deni: ez a nap hány másodpercét teszi ki?? :lol:

Combos Edina még mindig nagyon helyes!!! és BAzsó meg nagyon kisfiús lett!!

és Borinak és Boldogat!!!

R
rylie

akit érdekel: nagyon szuper favonatot lehet kapni a PLUSBan!
Persze a babaházat az orrom előtt vitte el egy köcög :(

Kerestem a linket, de a vonatról nincs :( szóval fapályán, mágneses favonatok, meg egy csomó kiegészítő és 8e píz!

R
rylie

Rájli,

gesztenyét a 200C-ssütőbe, vizet alája, egy keveset, előtte pedig X alakban be kell vagdalni a gesztenyéket!

Összes Névnaposnak érjen a füle bokáig!!! :) Kép
macskanyu

Okosabb vagy, mint :
http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0

Macs: és légkeverésesbe avagy alsó-felső?
a vagdalásra emlékszem...addig sütöm amig jó illat nem lész?

R
rylie

Barbinak és Borinak sok-sok boldogot! :)

Ééés Abelnek is nagyon sok boldogot! :)

Curse! Ezt a levelet olvastam én is a Kismamában, de mondjuk illett volna az előzményt is belinkelni (arra a másik topikra is), mert így önmagában elég furán jön ki.

Szóval egy anyuka kérdezte, hogy kinek milyen fiúcsináló módszer jött be, mert nekik már van 4 lányuk és jó lenne már egy fiú. Különböző praktikákat kapott és utoljára a sorban ott állt ez a levél. Persze a végén a Kismama is írt eg ykis kommentár, hogy ez volt a legmeghökkentőbb levél, amit a témában kaptak, és már csak azért is beteszik.

Egyébként tényleg érdekes, milyen fura gondolkodású emberek vannak.

Tinu! Elvileg 9-18 kilóig és 4 éves korig jók ezek az ülések, de Gréti most 3 évesen téli szerkóban már nem férne el benne. De nem is baj, mert így legalább nem még egy hasonló ülést vettünk, hanem ezt a Römer megörökölte Bajni, Grétinek meg még mikor Barni született vettünk egy Graco nem tudom milyen ülést, ami akkor 29.000.- helyett kuponakciósan 17.000.- volt a Brendonban. Ezt most már jó sokáig használhatja, mert mejd le lehet venni a háttámlát és ülésmagasítóként lehet használni.

A mi üléseink akkor azért vannak ilyen jó állapotban, mert csak addig vannak benn a kocsiban, míg használjuk őket, a zuram mániákusan ragaszkodik ahhoz, hogy ha nincs gyerek a kocsiban, akkor az üléseket is kiveszi. De akkor tök jól teszi, mert nem szívja a nap.

Zuzi! Nagyon édes Pannád :) És Balázs is oylan nagyfiú már. :)

KépKép
KépKép
lindicita

Szombaton délelőtt a Mom-ban egy kapucsínó??????????
lindicita

öööö....hát én szimplán alsó-felső....

akkor van kész mikor

1., jó az illata
2., a bevagdalásnál szétnyílik a héjja

DE: csinálhatod mikróban is, akkor víz nem kell, csak sütőtál, 6-700w és 7-8 perc :)
macskanyu

:lol: Zsanci igazat írt :D
tegnap sok játékot vettem (igazából csak apróságokat, a legnagyobb dolog egy Járművek nyomda volt, a klasszikus pecsételős fajta, a többi párszázas apróság, fajátékok, lufik stb)
Istinek most lesz szülinapja, és mikulás meg karácsony meg névnapja is, Lilirózának meg a többi gyerekemnek miku+karácsony, és apjuknak is szülinap és a többi :P) sosincs elég korán elkezdeni az ajándékok gyűjtögetését... a teásdobozokat is meg kelett venni, hogy álmatlan éjszakáimon dekopácsolhassak a nagyiknak :lol:

Istinek újabb szójátékai:
Boci-bocit megtanulta halandzsázni: "oda megyün szaaani" de Nuknak ma előadta úgy is, hogy "Boci boci kaaaka..." :lol:

végre alszik megint du., bár éjszaka többször nagyon sírva ébredt, tegnap kapott alkati szert...

Józsi csodásan fejlődik, olyan ügyesen kúszik, közlekedik, játszik a földön, mint egy professzorasszony a könyvtárban :D

ünnepelteket Isten éltesse!

és hadd ajánljak még a figyelmetekbe egy cikket (az oldalon hozzá is lehet szólni!)
http://www.vasarnapihirek.hu/
Egészség/életmód rovat
Bölcső, járóka, bébiszék és a többiek
„Mennyire segíti a bébihinta a csecsemő fejlődését, főleg, ha magától mozog és zenél, és úgy néz ki, mint Picasso csecsemőknek szóló logisztikai rémálma?”

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?