Meg vagyok én is...
Volt 3-4 iszonyú rossz napom, az epém nem bírta a disznóvágás utáni tortúrát. Nem kívánom az ellenségemnek sem.
Tegnap voltunk sulis szülőin. Az első, ami nagyon érdekes volt, hogy ott voltak azok a szülők, akikkel anno még a babakocsit toltuk együtt. Aztán a gyerekek különböző bölcsikbe, ovikba kerültek és lám most újra együtt ültünk...hihi, és onnan folytattuk csevej, ahol 4 éve abbahagytuk
Szal, nagyon gyorsan telik az idő.
Tudni még nem lehet igazán sok mindent, kérni lehet, hogy együtt legyenek a barátok, hogy melyik tanítónénit szeretnéd, de dönteni az igazgatóság dönt....
Szami, hát én néha éreztem, hogy túldicsértem a gyereket. Csonginak nagyon kellett növelni az önbizalmát, (mondjuk meg is van a hatása), de azt észrevettem, hogy a focival kapcsolatban néha már "elszállt", és lenézi a kevésbé ügyeseket.
Emellett én is osztom Judit véleményét, ez a Zrínyi egy nagyon nehéz matekverseny, így már a részvétel az indulás is dicséretes. De az eredmények láttán (és mivel van ismerősöm akik az első 10-ben is benne szoktak lenni), azt ne várja azért, hogy egyszer ő ezt a versenyt megnyeri. Ettől még ügyes ő, meg okos is!
Próbáljon ki sok féle dolgot az életben, mert csak úgy derül ki, hogy mi az amit szeret és jó is benne

táncház farsang után