A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv :) Jaaj, influ :( Sok-sok ++++++++++ Nektek, örülök, hogy jobban vagytok! Láttam influ elleni szert reklámozni: Aflubin cseppek (remélem jól írom), bár ez is valszeg komplex szer, mert sok minden tünetre jó, de hátha segíthet ez is.. és nagyon rendes a dokinénitek :)
denizsa

Sziasztok!!!!!

Sok szeretettel gondolok Ratok igy Karacsony kozeledtevel!
Kivanok Mindenkinek nagyon boldog,bekes,aldott Karacsonyt es csillogo gyerekszemeket!

Sajnos nalunk tortent eleg sok rossz dolog az elmult par honapban,es ezert nem igazan volt erom jonni :(

Es hip-hip-hurra az 1700hoz!!!!!!!!!!!! :wink:

puszi

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulákat Félixhez és örülök, hogy tetszett a szüléssztory.

Egyébként tök jó fej baba, nem nyűgös különösebben, persze vannak kaka napok, vagy fél napok, meg néha éjszaka becsúszik egy-egy malőr (pl elázott ruha miatt öltözni kell és utána nem bír visszaaludni), de egyébként jó kisfiú és hagy minket élni. Ezen mondjuk nagyon meglepődtem, sokkal nagyobb strapára számítottam. most már a szopik is 3 óránként történnek, éjjel általában 2x kér. Az időpontok még nem fixek, de ez annyira nem zavar egyelőre. Ja, és már 4370g, 3110-el született és tegnap volt 5 hetes.

Lindi, köszi a H+M leárazásos infot, karácsony után útba is ejtjük akkor, ugyan 2 hete voltam, de H+M-ből sosem elég.

Macs, a kabátos sztorid fergeteges, tényleg jobb vagy, mint D Tóth Kriszta. Nem írsz blogot???

Most ennyire futotta az energyből, fáj a fejem, megyek lefekszem.

Gratula mindenkinek az 1700-hoz, vajon ez még felfér az oldalra? :)
kattix

Jaj, megint mennyi beteg!
Mindenki jobbuljon!!!!!!!!!!!!

Remélem, nem nyaltunk ma be mi sem semmit, mindenki végignyálazta a gyereket ez IKEAban.

Nem is nagyon tudtam olvasni, csak adok életjelet magunkról... Zoli itthon van, most nem ülhetek egész este a gép előt :cry: :cry: :cry: De 8) 8) 8) 8) is :wink: :wink: :wink:

Arwen:
Jaj, mik történtek, publikus?
Mert itt aztán "kibeszélheted" magadból!!!!!! /én is azt szoktam:wink:/

Még semmi nincs kész karira, csak a sütik, még nem tudom, mivel töltöm meg a pulykát (ötletek????csak ne gesztenyés, az nem volt jó tavaly), még nem tudom, hogy lesz, mert anyu is beteg....
BOLDOG (?) KARÁCSONY... De az lesz, mert az első a Rékának, és szeretném, ha minden klappolna!!!

/a gyerek folyton eszik, mióta rimánkodtam, 3 nap alatt hízott 35dekát, ezt multkor egy hóünap alatt produkálta, szal boszitopik rulez 8) 8) 8) 8) /

nukada

Nuk,
aszalt gyümölcsökkel tölteni? (mi/én így szoktam/-tuk) :D

Deni,
két erdélyi, de Pesten doktorandusz ismerősöm van; nekem meglepő volt, amit a jövőjük tervezéséről mondtak, valszeg mondjuk hozzám képest pláne meglepő, mert én nem vagyok egy ösztöndíj-megpályázós, ügyes stb stb nőci ;) inkább lájtos gyáva tejbetök :lol: de az pl hogy itt doktoranduszok, de mégis inkább Nagyváradról ingáznak (fél hét itt-fél hét ott) semmint, hogy itt tervezzenek bármit is - és amit a kinti viszonyokról, tervekről mondanak, tök jó :D

Arwen,
sok ++++++++++++ :D

ÉS ÉLJEN AZ 1700!
Gondolkoztatok már azon, mi lesz ezzel a fórummal? talán Ancsi tud megoldást, mint műszaki szaki ;) olyan jó lenne ha ez megmaradhatna nekünk, hiszen tök jó lenyomata a legfontosabb időszakainknak :D

Vot,
sok ++++++++++++++++++++++++ nektek is! gyógyuljatok! :D

és kövezzetek meg, de ma színházban voltam :D tök jó volt és hamar hazaértem bébihez is :D (Nemzeti: 12 dühös ember) mondjuk a szereposztás miatt nem volt annyira katarktikus (Sinkó László helyett vidéki beugró volt kulcsszerepben) de jó volt kimozdulni; kicsit olyan élmény volt, mint ami a Producerek kapcsán előjött, hogy na, szabad este, aztán nem annyira csúcs előadás, de egyrészt nem volt rossz (Kulkát imádom; Stohltól kiütéseim vannak általában, de szuper nagy színész) másrészt mindegy csak szabad este legyen :lol: (meg így barátnőmmel is tudtunk találkozni :D )
szóval nekem ez volt a karácsonyi ajándék :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

VASÁRNAP KALÁKA KONCERT A MOMBAN, SZABAD-E BEJÖNNI IDE BETLEHEMMEL?
helyszínen 900 ft a jegy, két koncert van, 11 és 14.30 :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

és még Johiékhoz is beugrottunk, és Johi nagyon helyes az új, rövid hajával :D Fanni pedig nagyon nagy türelemmel és nyugalommal viseli a helyzetét :D a 2-2,5 évesek temperamentumával ugyan, de szépen eljátszottak Ábellel :lol: és remélem, Ábel se nyomkodta össze nagyon a híradástechnikai eszközöket :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek! én is imádom Kulkát :lol:

Vot! bulást nektek! gyorsat :wink:

Den! eddig is egyszer aludt, amin "aggódtam", hogy vajh soha nem fog többé 23 előtt elaludni? boszitopik nálunk is működött: ded délben aludt el 8)

Zsan! :D

Arwen! :?: és akármi is ++++
gödibarbi

Barbi,
ugye hogy ugye? még szerencse, hogy senki nem tud minket egymásnak bemutatni, mert egyből rárepülnék :mrgreen: :lol: olyan nagyon korban van, nagyon beérett a stílusa meg úgy összességében nagyon szimpatikus meg egyben van meg minden :D
no majd akkor menjünk együtt III. Richárdra :D (eccer..... :mrgreen: :lol:
egyébként szívesen megosztom veled az imádat tárgyát :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

mármint, hogy JÓ korban van :lol: kimaradt :D

Kép

Kép

szrekuc

Votivék,
gyógyuljato ezerrel!! +++++

meg mindenki, akinek még kell, beleértve minket is. Na ismét bejött nálunk a "minek a bajt még orvossal is tetézni", este. Tegnap bevittem a dokinénihez Fülest, csak mert, nátha-krehács-hőemi kombóval küzdött és nem akartam, hogy pont az ünnepek alatt üssön be valami ménkű, már ha megelőzhető az ilyesmi. Dokinéni megnézte, felírt homeót, mondta, hogy taknya ugyan, de nem is fertőző, semmi gond se lesz. Erre éjjelre belázasodott mint atom. Most még alszik , engem meg megüt a guta, mert tuti, hogy a rendelőben nyalt fel valamit, a legyengült immunrendszerével... :evil:

Szrek,
igen, IGEN!! Én a III.Richárdot, természetesen Kulkával, akkor láttam, mikor Füles már a pocakban volt, de én még nem tudtam. Egészen fantasztikusan remek!!! mindenképp nézd meg!
És a topik, ha már nem él, akkor archiválásra kerül, gondolom elmenthető... én inkább azo eszelek, hogy lassan kinőnek a gyerekeink a "szülészet" kategóriából és át lehet keresztelni "Szentimrés Öregtyúkok Kávézójára" :lol:

Monisa,
javuljon meg a géped mielőbb, oszt gyere és megalkotjuk a " Lépcsőházi és Szabadtéri gyermekgondozás kézikönyvé"-t. Valamint kidolgozhatjuk a " Beszólások Nagykönyve, kezdő édesanyák számára"c.művet is.

Kattix,
írok blogot, de nem public-ot és nem is mindig ebben a stílusban. :) az a helyzet, hogyha nagyon elfáradok, akkor önvédelemből előveszem az öniróniát, meg a szarkazmust, megfűszerezve pici cinizmussal és akkor jönek az ilyentén reakciók tőlem :) Ha Monisa írna, az érdemes lenne olvasni, mert igazából az ő sajátja ez az ön- és lélekvédelmi stílus :) Én csak olyan műkedvelő vagyok.
És gratula jólevő, gömbölyödő Félixedhez! Ne sajnáld szétoffolni a topikot a képeivel :D

mindenkinek szép napot! Nekem is mert éjjel 4 hisztirohamot éltem túl...

csók

macs
macskanyu

Zsanci :) köszi Lou Reedet! Nekem ő Nick Cave, Tom Waits, Iggy Pop és Leonard Cohen kollégákkal együt erős kedvencem - de bármennyire is szeretem, azt, hogy szép dal, sose birnám mondani egy ilyen durva szarkasztikus szövegre :lol:

Csókolom a beteg haverokat :)
indianyo

Lányok,
IMÁDOM Kulkát!!!!
én láttam anno Jágónak, hát nyammm... :lol: :lol: :lol: :lol:
szerencsés vagyok ,közel laktunk Kaposvárhoz, amikor még érdemes volt... :wink:
no, meg Kulka pécsi is volt... :wink:
good ol' days...

Indi,
:wink: pont igy gondolom..

Votiv,
hess hess flu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++

nekem most majd' leszakad a méhem érzésem van egy kis (sztem ) petefészek gyulától. Nincs vmi nem antibigyós ötletetek rá? Nem zavar a bigyó, de ma senki nem fogja nekem felirni...
hmmm???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

kiéhezett anyukák sirnak Kulka után...
ez már a vég????????? :lol: :lol: :lol:
zsancikant

JOBBULÁST! :D ++

Zsan,
én nem sírok Kulka után... de hol vagy, Hugh Grant? :cry: :lol: :lol: :lol:

Macska,
ha itt valaki beszól, használhatom (-juk) a rádhúzom/rádadom a kabátodat ill. a téged is felöltöztesselek? kifejezést? :mrgreen:

neet
neet

Gyerekem 10kor a következőket bírta megenni: mandarin, maoam olvadós rágó (vagy 10et), egy bögrényi tejszínhab, pár savanyú ubi., sült virsli, meggylé, majd "Megyek aludni!" felkiáltással 11kor beájult. Hm....
Bölcsiben mostanában 99cm/13 kilósnak mérték.
neet
neet

Nagyon szép, lelket és szívet melengető Karácsonyt kívánok a boszitopik összes tagjának és dedeknek!

És gyógyulkát minden bretegnek!
kincsimano

Deni,
Maradtak a színesek :)

Macs,
Szép napod lehetett csütörtökön :shock: Fülesednek bulást!!

Votiv,
Lilikéd zabálnivaló ebben a sapiban :D Bulást Nektek!!!

Mása,
Anyósod nem semmi :shock:

Lindi,
Nagyon szuperek a képeslapok :)

Ríd,
Pannád férje :lol: de édesek lehetnek :D

Johi,
Ne viccelj, ha eddig kibírtátok tv nélkül, az már önmagában nem semmi :wink:

Barbi,
Gratula a cicimentes fejleményekhez :D

Ruz,
Grat a vizsgához :D

Zsu,
+++++++++++++++++++++++++++++!!!

Ancsi,
Vizsga?

Nuk,
Éljenek a plusz dekák :D

Szrek,
Színház :D

Arwen,
++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Neet,
Micsoda étvágy :D

Most csak ennyire futotta, totál ki vagyok, fél 4-kor feküdtem le. Este 11-kor volt Apámmal (már mint szülőmmel) egy ordítozos telefonos beszélgetés :roll: Természetesen az jött le, h már megint mi vagyunk a bunkók és ők a tévedhetetlenek és tökéletesek. Elegem van a családomból, úgyhogy kedden kocsiba ülünk és irány anyósék. Inkább anyósék, mint a hülye családom :roll: Bocsi, de ezt muszáj volt kiírnom magamból :oops:

Viszont tegnap kész lett a naptár és dvd borító (közben apa ezt is rám löncsölte :lol: ). Ma kerülnek nyomtatásra, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lett (izgatott szmájli).

Kép Kép
curse

Neet,
használd egészséggel :mrgreen:
Füles is 13 kilós, de csak 91cm... hiába, Eszci annnnya lánya :mrgreen: (értsd: vékony) Füles is annnya lánya. de ő nem vékony :mrgreen:

Curse,
szép karácsonyi kilátások.. :(
macskanyu

köszi mindenkinek, már sokkal jobban vagyunk! Éjjel még nagy lázat mértem Istóknál, de újabb homeós löket után reggel láztalanul ébredtünk :D
elalvás előtt benyomtam egy icipici Unicumot is, úgyhogy nekem is kutya bajom 8)
Józsi még kissé maródi, de ez csak azon mérhető le, hogy még nem jött vissza az étvágya, és csak szopni akar.
Ilyenkor mindig hálát adok, hogy mennyivel könnyebb minden, hogy még ennyit tudom szoptatni, akármilyen betegség jön, sokkal enyhébben érinti őt (bár a bátyó ölelgetése és csókolgatásai jóvoltából már sokkal többet volt beteg, mint Istók, mikor még egyke volt), és bárcsak tavaszig még kitartana a tejecske.
Isti nem sokkal azután kapta el a rotát, hogy abbahagyta a szopit. Vszínű azzal se lett volna ekkora gond, ha akkor még szopizott volna. Dehát ez már történelem.

Neet, Eszci nem válogatós :mrgreen:

Curse! ++++++! min vesztetek össze?

Macs, méghogy Te nem vagy vékony! muhaha :D
mi is jártunk így, hogy a rendelőben összeszedtünk vmi durvábbat, mint amivel odamentünk :twisted:
tudom ajánlani a Belladonnát és az Oscillót, Fülesnek már egy fél tubus is lecsúszhatna alkalmanként.
A Vincetoxicum pedig a klasszikus influenza-szer,
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/111/111homeop.htm

Zsanci, Kulkánál van egyáltalán esélye csajnak?

Istók Sütyüt néz a nagyijával, én meg lapzárok :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Este írtam egy hosszút, és valahova eltűnt... :(
Csomó mindent írtam, csomó mindenkinek.De most sajna nem tudom megismételni, emrt kezdődik a Nagy Mézeskalácssütés. :)

Vot,ha Józsi szopizik rendületlenül, akkor kitart a tejecske, no para! P olyan rendületlen volt, hogy 2,5 éves koráig kitartott, de akkr már B is közbeszólt (6 hós volt pocakban).

Mindenkinek boldog készülődést!
(Nem is várom az ünnepet annyira, ez a készülődés sokkal szebb, meg izgibb Lehet,h öregszem?)
rídonli#

Minden kis-nagybetegnek BULÁST!!! ++++++ mindenki gyógyuljon meg karácsonyra!!!

Arwen :) Akkor sok ++++ Nektek!!

Kattix :) Gratula Félix szép súlyához!!

Nuk :) Éljen jóétvágyú Rékád :D és Anyukádnak bulást!

Szrek :) Színház rulez :D :D én még csak filmen láttam a 12-t, de nagyon szeretem :wink: és én is csatlakozom a rajongó-klubhoz :lol:

Macs :) Jaj, szegény Füles :( sok +++ neki is!! és éjjeli hisztirohamok??? te jó ég! :shock: eddig is tudtam, hogy piszok mázlista vagyok, mert ilyenünk még nem volt... Akkor Neked is +++

Barbi :) Boszitopik rulez 8) 8) és bocsi a félreértésért, a 23h azért tényleg túúlzás :roll: remélem azt nem kell megszokni!

Zsan :) Ez sz@rul hangzik :( :( +++++, sajna nincs homeos ötletem :(

Curse :) Naptár tuti király lesz, ne aggódj!! :wink: Ordítozós telefon :roll: :( (mi történt??) Nálunk "csak" az egyik nagynéném sértődött meg, mert nem tudunk hozzájuk pirosbetűs karácsonyi napon menni... :? :roll:

Ancsi :) Vizsga???

Votiv :) Továbbra is +++! Unicum :mrgreen:

Vica :) Elkészült a sütid, isteni lett! Meggyógyultatok?

Johi :) Megkaptad a mélem?
denizsa

Megpróbálok holnap is jönni, de addig is jó készülődést mindenkinek és előre is nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket!!!!!!!!!!!
Kép
denizsa

nagyon OFF, de itt fetrengek a röhögéstől

Chuck Norris sues, says his tears no cancer cure

NEW YORK (Reuters) - Tough-guy actor and martial arts expert Chuck Norris sued publisher Penguin on Friday over a book he claims unfairly exploits his famous name, based on a satirical Internet list of "mythical facts" about him.

Penguin published "The Truth About Chuck Norris: 400 facts about the World's Greatest Human" in November. Author Ian Spector and two Web sites he runs to promote the book, including www.truthaboutchuck.com, are also named in the suit.

The book capitalizes on "mythical facts" that have been circulating on the Internet since 2005 that poke fun at Norris' tough-guy image and super-human abilities, the suit said.

It includes such humorous "facts" as "Chuck Norris's tears cure cancer. Too bad he has never cried" and "Chuck Norris does not sleep. He waits," the suit said, as well as "Chuck Norris can charge a cell phone by rubbing it against his beard."

"Some of the 'facts' in the book are racist, lewd or portray Mr. Norris as engaged in illegal activities," the lawsuit alleges.

Norris, who rose to fame in the 1970s and 1980s as the star of such films as "The Delta Force" and "Missing in Action," says the book's title would mislead readers into thinking the facts were true.

votiv 8)
votiv

Votiv,
én ezt még eddig csak magyarul hallottam, és az egyik kedvencem a C.N. elszámolt a végtelenig, kétszer. :lol: Egyébként Csák annyira gagyi, nem értem, honnan ez a poénrengeteg, és akkor is hülyének néztek, amikor Zámbó Jimmy-t hallgattam (kb 12 évesen) és most meg minden diákom kívülről fújja a dalait. :shock: Mi vaaan??

Ríd,
hozzászólás nem tűnik el, csak átalakul. :lol:
neet
neet

Sziasztok!

Ha esetleg addig már nem tudnék jönni, akkor

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS EGÉSZSÉGBEN, SZERENCSÉBEN GAZDAG NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!

Puszi
ILdi
ildi76

Sziasztok!

Olvasom, hogy sokan vagytok betegek, mindenkinek jobbulást! És aki már nem jön karácsonyig, azoknak nagyon boldog ünnepet! (Aki még jön addig, annak is, csak még szerintem én is leszek addig. :) )

Nem tudja cukros diétában járatos valamelyikőtök, hogy a terhesség után mennyinek kell lennie a reggeli utáni 60 perces vércukorértéknek? Csak januárban kell mennem a kontrollra, de ma mértem itthon és szerintem nem túl fényes az eredmény (7,0), bár nem volt szakszerű a mérés (1/2 11-kor reggeliztem) és még nem telt le a 6 hét sem.

Neet, gyereked étkezése :D Néha én is szoktam ilyesmit. :D :D
kattix

Macs: tegnap megsütöttem a recepted alapján a püspökkenyeret. Az évfolyamtársaimnak annyira ízlett, meg a tanáromnak is, hogy megy a recept e-mailben. :D A férjemnek nem ízlik, mert nem elég édes. :lol: Még sütök belőle karácsonyra is. És holnap megpróbálom a bejglit. Izgulok. :roll:

Kép
Kép
tinu

Vot,
Kulkánál sok esélyünk nincsen, de tudod... :wink: INNEN szép nyerni!!!! :lol: :lol:

én is mindenkinek minden boldogot már igy előre, bár esélyem sincs semmi készülődésre, de most már apa itthon dolgozik, igy gépezni sincs lehetőségem...
ma már úgyis eret haraptam magamon... 8)
zsancikant

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Mindenki azzal töltse a karácsonyt akivel szeretné és aki megérdemli ;)

Rylie család

ez a tavalyi kreációm, idén még semmire se futotta :roll:

Kép
rylie

Ryílie :) a tavalyi kreációdban engem a parafadugó-fal izgatott fel leginkább, nyugtass meg, hogy minden dugóhoz tartozott ez palack is :lol:
És hogy lett ez a fal?
indianyo

Zoli szerint ciki, de csak nektek:
http://www.elfyourself.com/?id=1664467600
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

És az 1700 oldal után, enyém a 85.000. hsz!!!! :lol: :lol: :lol:

nukada

NUKADA,
engedd meg, hogy a csapat nevében gratuláljak a 85 ezredik hozzászólás megírásához!
:lol:
(Aki nem akarja, annak a nevében természetesen nem, csak jól hangzott. ;) )
neet
neet

jáj lányok,
most mondjam azt, h JÓ ehhez a csapathoz tartozni???? :lol:
(remélem rózsaszin háttér előtt látható majd a hozzátok szólás!)
zsancikant

teccik nekem ez a vincetoxin - olyan mérgező növény, ami legyőz egyéb mérgeket. be is szerzem, jó ez itthonra

Nuk :) iszom egy pohár tokajit a sikeres 85000-ik hozzászólásodra :lol:
indianyo

Votiv,
Éljen a lázmentes reggel :D most már maradjon is :wink: És hát hosszú lenne elmondani, h min vesztünk össze, könyvet tudnék írni róla :roll: Sajnos az én családom ilyen, nálunk akkor jó, ha mindenki mindekivel össze van veszve :roll: Mi még pl. soha sem karácsonyoztunk együtt, már mint az egész család; Apa, anya, tesók és családja, nagyszülők.

Deni,
Nagynéni :roll: Na az ilyen embereket sem tudom megérteni, egyszerűen az ember ünnepekkor nem tud hatfelé szakadni :roll:
És sajnos a naptár sem lett jó :( mert történtesen betojt az üzletbe a fotónyomtató :roll: így sima színes nyomtatóval lett kinyomtatva, aminek hatására Adél úgy néz ki a képeken, mintha sárgasában szenvedne :roll: A dvd borítót meg azért nem tudták kinyomtatni, mert nekik nem az a Nero verzió van meg, amivel mi megcsináltuk :roll: Még kész szerencse, h párom talált bent a cégében egy színes nyomtatót és azzal ki tudta nyomtatni. Viszont a nyomtatót dvd lemezek nagyon jó lettek :D Félig örülök félig szomorú vagyok, de hát ez van :(

Rylie,
Tavalyi kreációd nagyon nyami :D

Nuk,
Szerintem tök jó, ne hallgass párodra :D És grat a 85000 hszhez :D

Lindi,
Örök hála, h szóltál a H&M leárazásról :) Múltkor is egy pár cucc már le volt árazva, most viszont rengeteg minden, úgyhogy egy picit be is vásároltam a csajnak és meg tudtam venni a hőn áhított ünneplő rucit is 30%-kal olcsóbban :D

Kép Kép
curse

Indi:
Azt hiszem, én is! :wink:

Ma eluralkodott rajtam a "rossz anya vagyok" fíling... :cry: Úgyhogy le is passzoltam Zolinak a gyereket.
(ez most furán hangzik) Találtam egy csomót a mellében... És nem tudom, mit kezdjek vele... Most elkezdett hízni, lehet, hogy oda rakódik??? De csak az egyikben, ki is dudorodik neki, mintha nőne a cicije... Ilyenkor annyira utálom magam, mert nem tudom, mi lehet és miért... Holnap átjön a sógornőm és megvitatjuk, ha a két ünnep között nem múlik, megmutatom a drnek. Vagy esetleg ötlet, hogy mi ez???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Karácsonyi készülődéssel sehogy sem állok, két napja próbálok takkerolni, de nem megy... Valahogy gyerek+Zoli túl sok...

nukada

Sziasztok!

Most már mi sem maradhatunk ki a sorból! :)

http://www.elfyourself.com/?id=1678846922

kicsit be szokott halni néha az oldal, úgyhogy lehet, hogy többször kell próbálkozni, ha valaki meg akarja nézni...a Nuké is nekem most nem akar töltődni, de majd próbálkozom még, mer nagyon kíváncsi vagyok. :D :D

Úgyhogy ezúton kívánok én is Mindannyiótoknak Boldog Ünnepet és Minden Szépet és Jót amit csak el tudtok képzelni!!!

Ma is voltam vizsgázni, (eredmény később) úgyhogy karácsonyi készülődéssel még sehol sem...nem baj, majd csak lesz valahogy...az ajándékokat legalább már majdnem mindet megvettük...

Puszi nektek, most megyek lazítani, iszom egy kis alkoholtartalmút és örülök az életnek! :lol:

ruz
ruzicsky

Sziasztok,
visszaolvasni reménytelen, de látom, túl vagyunk 1700 oldalon és 85.000 hozzászóláson... WOW 8) 8) Lassan tényleg el kellene kezdeni gondolkodni, hogy hogyan ünnepeljük meg a 100.000-iket :lol:

Csatlakozom Zsancihoz, jó közétek tartozni :D

Minden betegnek mielőbbi jobbulást, minden vizsgázónak görbülő jegyet :)
Aki egészséges, az meg örüljön :lol:

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kivánni, legyen nyugalom, béke és soksok szeretet minden családban! :D

Vera
kisün

Nuk :) Kinek van csomó a cicijében? Jaj ... Ha aká pápinak, akkor egy gyors ám kissé fájdalmas mintavétellel egy óra alatt meg lehet tudni, hogy az zsir-e vagy valami más. Kékgolyó utca, Onkológiai Intézet - nekem 3 éve nőtt néhány csomó a hónaljamba, mentem és megnézték, ezzel nem érdemes várni, főként a rémeket látás maitt. Beutaló kell háziorvostól.

Ha Réka csomója, akkor meg feltétlenül felhivnám a doktornénit, no meg van nektek prána nadi kapcsolatotok, tessék izzitani
indianyo

Sziasztok,

Csak néhány sor erejéig jöttem, sokat sütögetek, meg rohangászunk ide-oda, hogy elvigyük az ajándékainkat, meg ha valami kimaradt a kajához, még beszerezzük. Szóval, esténként inkább az ágyat választom :oops:

Én is szeretnék Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kívánni Mindenkinek itt a topicon, kicsiknek, nagyoknak, régieknek és újaknak egyaránt :D

Karácsonyi fények

Este, mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek,
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertya fényénél még a csillag is táncol.

Mikor a fenyő illata megérinti szívünk,
ezen az estén, kicsit az álmokban is hiszünk,
Nem szeretnénk mást, csak boldogok lenni,
és másokért a szokottnál is többet tenni.

A rohanó világban megkoptak a fények,
halványak a hitek, és halványak a remények.
Nem szeretnénk mást, csak hinni a szóban,
őszintén szeretni, és bízni a jóban.

Őrizzük meg a karácsonyunk fényét,
S őrizzük a szeretetben való hitünk reményét.
Hisz ma este mink is gyermekek vagyunk,
s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk.

Még egyszer Boldog Karácsonyt :)

Vica
vica94

Indi:
Rékának...
Aká pápi nem érdekelne ennyire... :lol: :lol: :lol:
Most várok, nézegetem, aztán max holnap csörgök a dr néninek...

nukada

Nuk,
dokinénit hívd fel, aranyvasárnap ide vagy oda, abból baj nem lehet, ha feleslegesen hívod ;) nyugi :D

mindenkinek szép készülődést :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!
Barátnőmnek (aki 12-ére volt kiírva) ma megszületett Panna lánya, és 4550g és 59 cm. Most kaptam képeket, és olyan, mint egy jóltáplált 3 hós! :) :) :)
És ettől is, mega Karácsonytól is egyre jobban jönnek vissza a tavaly ilyenkori emlékek... Ahogy nagy hassal díszítettem a fát, meg rendeztem alatta az ajándékokat, aztán egy nagy jósló, és majdnem metem szülni... :) (De szeretném ezt megint átélni még!!!)

Itt óriási mézeskalács-sütés volt, a szokásos formák mellet lett angyalka, meg kisház, és P is csinált mindenfélét, kisütve leginkább, hmm...hogy is mondjam...kakira :oops: emlékeztetnek az ő művei. :)
Egy újabb vírus tarol nálunk megint, P, Apjuk, és én is egyre vacakabbul vagyok, izomfájdalom, torokfájás, nyálkahártyák megduzzadva... Erre írtátok,h jó a Vincetoxicum? Egyelőre B tartja a frontot, csak kicsit folyik az orra.
Most még ajándékot csomagolok, de már nagyon húz az ágy...

Nuk, no para, biztos semmi komoly, de én is fölhívnám a dokit inkább, csak a no para miatt!

És én is had érzékenyüljek el egy kicsit: nekem is jó közétek tartozni, és köszönök mindent nektek! :)
rídonli#

Neet, ha a Kisbarnáné a kolleganőd, akkor az a vki is, akit egyszer kérdeztem. Merthogy neki is.
rídonli#

BOLDOG VIKTÓRIA NAPOT! :lol:

Mindenki elfje édes :lol: ! Ma megszületett a miénk is, de még Apa engedélyét kérem a nyilvánossághoz.

Szrek! menjünk színházbaaaaaaaaa!!! :wink:

Én még sosem vizsgáltam Angi cicijét.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

És én is szeretek közétek tartozni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

én is én is! :D :lol: :lol: :lol:

gyerekem ma negyed egykor aludt el (mármint 0.15-kor..) elkezdtem őszülni :roll: :mrgreen: (van rá logikus magyarázat, szóval nemcsak úri passzió és a sors kegyetlen játéka miatt történt így :mrgreen: :lol: no de akkor is, olyankor már rég lejárt a műszakom :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Mivel nem biztos,hogy holnap tudok jönni,ezért :
Kép

ÁLDOTT,BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

A betegeknek gyors gyógyulást++++++++++++++++++
Sajna nálunk is mára tartogatta Orsim az évi egy betegségét :cry: :?

Ui.:én is szeretlek titeket :lol:

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?