A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

[quote="indianyo"] írta:indianyoZsanci anyja baromságot is beszél :evil:

én ezt múltkor nem is reagáltam le, mert úgy éreztem, hogy . :shock: :x :twisted: :?: :? :shock:

Zsancit én eddig mindig sovinak láttam, lapos beesett hassal és karikás szemmel :), s mikor legutóbb láttam olyan jól nézett ki, hogy felkiáltottam, "jé, nem is vagy sovány!" :D. szóval nagyon jól nézett ki, nem tudom az anyjának mi amorf ezen, nem kell rá hallgatni és kész. (különben én azt szoktam meg, hogy anyukám még kétszáz kilósan is tömne, s szerinte nagyon jól nézek ki, stb. , szóval sose cikizne!)
ancsipancsi

Ancsi! Rosszul tudod, a gyed lemondásakor nem kell kivenni a szabit, egyből lehet táppénzre menni (mondjuk szerintem nem is lenne logikus, ha dolgozol és táppénzre mész, akkor sem kell előtte a benn lévő szabijaidat kivenni)

Holnap én is megyek a Camponába, lehet viszem Mancit is :)
lindicita

sajnos holnapi tali nekünk sem játszik :cry: Férjem kocsiján nincs téligumi, így azzal nem engedném el szívesen dolgozni, bkv-val 2 gyerekkel meg nekem nem megy :oops: :roll: :cry: De legközelebb ott leszünk :D

gyógyuljatok, és mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!

reméljük, hogy anyósok-anyák is megjavulnak :!:

Kép
Kép
zuzmo1

De jó szánkós élmények!!!!!!!
Sajna, megint Nurofent kellett hogy adjak, a Belladonna és a hűtőfürdő sem vitte le a lázat... Holnap dr :roll: :roll: :roll: :roll:

Azért, hogy lássátok, annyira nincs a kisasszony elkenődve:

Kép

olcsó játék, hülyegyerekeknek :lol: :lol: Zoli ette a csipszet és annyira megtetszett a Rékának a zacsi, hogy kiürítettem, tettem bele pár szem cukorkát (hogy zörögjön) és begumiztam a száját. Természetesen csak és kizárólag felügyelettel játszott vele, de elég sokáig elvolt. Újabban "én eldobom, anyarabszolga felveszi és ez nagyon vicces" játék a kedvence :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Indike,
nem tudom (és ebben a pillanatban Ő sem), hogy hétvégén dógozik-e Apjukom. Erősen remélem, hogy nem, mert hetek óta 4-5 órát alszik a többit dógozza és nagyon kellene már neki pihenni...( úgy néz ki, mint akit, kimostak, mángoroltak, centrifugáltak, de még a szárítóprogin is átküldték..:roll: ) :( Most itt kókadozom, (mert négykor keltem vele) és várom hogy mikor indul haza, mert itt szakad a hó és nem tud bejönni, ha nem kotrom el, mikorra hazaér...
macskanyu

A +++++ okat köszönjük és minden sorstársnak (betegség, anyós miegymás) viszont küldjük.
macskanyu

És Ancsinak is, a tanuláshoz :)
macskanyu

Macs:
Itt már elállt...
Addig álljon el, amíg a párod haza nem ér, utána essen megint!!!!!!!
Itt már olyan szép a hó, úgy szeretem ezt!!!!

Votiv:
Láttam, kerestél, de tök megfeledkeztem a mobilról (ez nálam valami kezdődő betegség tünete), az meg jól lemerült... 8 körül kapcsoltam be, akkor láttam, hogy hívtál! De már nem akartam vissza csörögni. Ha valami fontos, hívj nyugodtan, bármikor!!!! (max nem veszem fel, mert meg sem hallom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) Az otthoni számom vagy a yahoo messenger alatt, vagy az msn alatt van a profilomban!

nukada

Nuk,

:mrgreen: kár, hogy erre nem lehet alapozni... :mrgreen: Egyébként meg mind1, mert hajalban kezdhetem előlről :mrgreen: hát igen, szép a téli sport, bár én eddig a síelést, meg a korizást részesítettem előnyben...
itt is csodagyönyörű minden :D

ez a szemközti famatuzsálem, reggel:

Kép
macskanyu

Fibi :) Gratula a gyorsan kúszó dednek! :D (és üdv a 2gyerek-után-rohanó-klubban :wink: :lol: ) Remélem anyósodnak még kitart az ünnepi hangulata egy darabig (és "normális" lesz)!!

Indi :) Dominó a hó alatt kúszik?! ejha, nem semmi a srác!! :D :D Együttéléshez a szülőkkel meg +++++! Én sem lennék rá képes, pedig szeretem őket és nincs is gáz velük...

Nuk :) Király ez a zacsis játék! :lol: mindig az egyszerűségtől szép az élet :wink:

Curse :) Te fogyózni??? :shock: na ne már!! Szánkózó Adél csudaédes!! :D Egyébként én is vagy 20 réteg ruhát adtam B-re :lol: és azon lepődtem meg, hogy úgy ült fel magától a szánkóra és élvezte a műsort, mintha világ életében ezt csinálta volna :o Meg apával építettek egy dombot a hóból és arról csúszott, na az nagyon bejött neki 8)

Lindi :) Akkor ez egy jó évkezdet volt! :wink:

Neet :) Nálatok még van beigli?? még nem fogyott el, milyen dolog ez?? :mrgreen:

Zuzi :) De kár, hogy nem tudtok jönni :(

Macs :) És apának meddig tart ez az eszeveszett hajtás? kap "cserébe" aztán pár napot vagy ez leányálom?

Még1x bulást a betegeknek ++++++
Hókotró még felénk sem járt, bezzeg a járdát lapátoljuk, mindenesetre remélem el tudunk jutni holnap a talira.
Jó éjt mindenkinek!
denizsa

Jó reggelt,
Szrek,
bár priviben kérdezted, de itt megosztom a tömeggel a gondolatomat (bocs ;) ), hátha vki tud értelmesebb választ is, mint én.
A sálat száj elé nem kötünk miértjéről van szó.
Anyukám is mindig tiltotta, aztán nekem ez olyan egyértelmű volt, h mikor a védőnéni mondta, h ezt nem szabad, csak bólogattam, h anno anyu se kötötte be a számat, de végülis nem derült ki, miért. Amit én gondolok (ha hülyeség, javítsatok ki), az az, h kifújod a meleg levegőt, lecsapódik a pára a sálon, megfagy vagy elkezd, és azt visszaszívod, vagy nem cserélődik rendesen a levegő, és a már elhasznált-kifújtat szívod vissza... de asszem a hideg-meleg dolog van benne inkább. És ennek következményeként sokkal inkább begyulladhat a torok, vagy valami légúti szart kap az ember, na, nem vagyok orvos, és sose kaptam el ilyet (lásd anyum tiltása), úgyhogy valaki tud értelmesebben fogalmazni vagy érti, miről van szó? :D
Az ossza meg velem, velünk!
neet
neet

Neet,
igen, én úgy tudom, OTT a pont nálad!
nedves levegőt fújsz vissza, és utána azt lélegzed be, és ettől lehet tüdőgyula, de az is lehet,h ez is csak egy városi legenda...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
azért gondoltam a szabit a táppénz előtt, mert ha az ember visszamegy dolgozni, ki kell venni a szabit.

Neet,
én kb. 1-2x kötöttem szám elé vmit, vagy bújtam be a számmal a kabátba, de undorító, gyerekemnek se kívánnám. azonnal vizes pára keletkezik, ami aztán szépen elkezd zuzmarásodni.
ancsipancsi

Ezt most építettük. :

Kép

Én kihagyom a bulit, ha nem bánjátok:
Kép

Nálunk már a tescoban indult a hangulat. :D
Kép

neet
neet

Sajna mi sem mentünk a campis talira :( esélytelen kijutni a főútra :roll:

Ancsi,
Na vmi ilyesmire gondoltam én is. Arra emlékeztem, h csak a házidoki vehet fel tp-re a nőgyógyó szakvéleménye alapján. Adélnál is így volt, csak nálam a házidoki elfelejtett szólni, h ezt az igazolást havonta ki kéne kérnem a nőgyógyótól, szóval 6 hónapból, amit itthon töltöttem megúsztam két igazolással :lol: Mondjuk nekem nem a házidokim volt a probléma tp szempontjából, hanem a nőgyógyóm nem akart adni papírt az első 3 hónapban, aztán az 5. hónapban történt vérzés, kórház miegymást után már szó nélkül adta a papírt.
És tényleg nem kell kivenni a szabit, ráérsz akkor, amikor visszamész dolgozni.

Lindi.
Éljen a mávos dolog :)

Nuk,
Adél is az ilyen egyszerű játékokat csípázza :lol: Nálunk még mindig az a lényeg, h zörögjön :lol:

Deni,
De bizony :lol: bár nálam ez tornában fog megvalósulni, az éhezést nem bírom :mrgreen: Adél most már kezdi magát leválasztani, egyre kevesebbet igényli a szopit, úgyhogy nekikezdek a mozgásnak.
És tényleg ebből a hóból már simán lehet gyártani dombot is :lol:

Neet,
Szerintem is így van. Képek rulak, főleg a Marcis :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok :)
Jupijéééé, jó volt a Szilveszter ;) Mégegyszer BÚÉK!
Mi sem mentünk Campizni, mert még mindíg bretegek vagyunk :( Még Levusom is köhög :( Reggel bekentem Baby-luufal. Remélem javúl... Orsim is, meg én is csak valami rekedt-kacsa módjára tudunk beszélni. De a kedvünk jó, ez a lényeg ;)
Mi is kimentünk délelőtt hőembert építeni. Csatlakozott még egy két Orsival egykorú gyerkőc és egy szép nagy hóembert sikerűlt építeni (akkorát, mint a nagyok ;)) Répa orr, szalmakalap :mrgreen:, és kupakból csináltuk meg a szemét(kék), száját (piros)...... Mindez szép és jó volt. Ezután bejöttünk ebédelni, aludni. Mindenki hazament..... Nos, ekkor jöttek ki 10 év körüli fiúk! :? Azzal nincs is gond, hogy kint játszadoztak, hógolyóztak. kell nekik is........ De mikor megláttam, hogy nekiszaladásból belerugtak a hóemberbe :cry: (persze azonnal eldőlt szerencsétlen) és elketdték rúgdosni ..... :evil: :evil: :evil: Na, itt elszakadt a cérna. Kirohantam egy szál pólóban, mamuszban és elkezdtem kiabálni, hogy: "Nem szégyenlitek magatokat! Így elvenni a kicsik örömét!!! stb. stb." De, persze rögtön eliszkoltak.... :evil: Olyan szomorú és mérges lettem. Mit mondok Orsinak, ha felkel és kinéz, mert keresni fogja a Hójembert..... :cry: :cry: :cry:
Délután ismét megépítjük.... de azért ez baromira szarúl esett.... Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen?????

Most elaludt Levus is... Kilépek, megpróbálom "összeragasztani" a Hóembert..... Remélem sikerűl, és mire felkel Orsi, illetve kijönnek délután a többi kisgyerek, lesz minek örűlni.....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ééééés, megcsináltam!!!! :)
Ismét megépítettem, míg Levus aludt :)

Mingyárt rakok fel képet is ;)

Viszont el fogom kapni azokat a kis szemétládákat...... és a szüleinek is szólni fogok :evil: (ezzel nem vagyok egyedűl) Azt tudom, hogy az egyik gyereket mindíg egyedűl hadják itthon.....Vagyis nem foglalkoznak túl sokat vele :evil: :x Kiakadok, hogy ilyenek vannak.....
szmagdi

BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK Mindenkinek!!!!!!!!!
Virtuális koc-koc! :lol:

Nagyon jól sikerült a szilveszterünk! Igaz nyugdíjasklub hangulatú volt, mert egész hajnalig ültünk az asztal körül és dumáltunk ill ettünk-ittunk. A fiúk iszogattak inkább (mily meglepő) és fosták a szót és én életembe nem röhögtem ennyit már fájt a rekeszizmom :P szegény kis ManciMarci ki tudja mire gondolhatott odabenn, hogy a zanyja mit csinál 8)
Nagyon bírtuk a strapát, mert kb hajnali 5-kor feküdtünk le és persze egy kupacban szal fekve is mentek a poénok még, tisztára mintha újra középsulis lettem volna.....
Éjfélkor gondoltam a babanyetes brancsra is ;)

Ríd: Neveket nem tudunk még nem is volt időnk gondolkodni rajta :roll:

Curse: a nőgyogyón múlik minden! Mármint ad-e igazolást, hogy veszélyeztetett vagy. Ha ő ír ilyet akkor a körzeti már nem szólhat bele!Szabit nem kell kivenned, valóban!

Ancsi: kitartást a tanuláshoz!!!!!

Macs: ez a dal...hallottam magamban ahogy Attila énekli... :cry:

Indi: ilyenkor mindig ez a hülye közhelyes mondás jut eszembe: hogy a családtagokat nem tudjuk megválogatni csak a barátokat!
Sajna...
Remélem az új év hoz neked is valami változást e téren is!

Végül mi is csak holnap megyünk Afpre, ma apjuk elment a MÁKba, a 131. sorszám az ővé :x :roll: remélem látom még ma!

A havazás nagyon szuper!
Beteg gyerkők gyógyuljatok!!!

Szülinaposok ÉLJENEK!

Ábel nap van ma, szóval nem tudom mikor tartjátok de Szrek Ábel és Fibi Ábel Boldog Névnapot!!!

Rylie
rylie

JA!
Nuk: apjuk a jövő évi Mikuversenyre gyúr??? :)
kár, hogy kimaradt a kád-partitok...

Volt valaki Campi talin? Milyen volt? Képriport?

R
rylie

Curse,
tudom, hogy ti Érd, de talán vonzáskörzet vagy nem tom. Én ma felhívtam délelőtt a fkf-t (459-6750) és lőn, most kinéztem és eltakarították a havat!! Wow és wow és leborulok előttük. :)

És Ábelekre én is gondoltam ma! Boldogat! :D

neet
neet

Ilyen volt miután szétrombolták :( Kép

Ilyen lett újraépítés után :P És így figyel odakint :)várva a gyerekeket ;)

Kép
szmagdi

Rylie,
Szilveszter rulez 8) 8) 8)

Neet,
wow, en is borulok fkf előtt..... De ez a dolguk! Máskor sorold fel az összes Bp-ti kisutcát :mrgreen: Mert ezek csak a főutakat ismerik..... :roll:
szmagdi

tegnap mi is építeni akartunk ojjembert, de nem tapadt a hó :lol: Tomi nagyon igyekezett, még vázat is próbált eszkábálni, hátha arra rátapad a hó :lol: Inkább nem hasonlítom semmihez a végeredményt :lol: :lol: :lol: :lol: Ancsiék élőben látták az igyekezetet :lol:

csak most van időm írni, hogy milyen szép karácsonyi fotókat tettetek fel, annyira szép rajta mindenki, és hihetetlen tempóban nőnek a gyerkők. Rylie Kamilláján teljesen elhűltem, kész hölgy lett :o ÉS a Kisün családi fotó is annyira jó, de valójában minden fotó nagyon-nagyon tetszett!!!! És úgy olvastam, hogy nagyrészt mindenkinél szépen teltek az ünnepek! Ajándékok tekintetében mi egy kicsit kilógunk a sorból, mi a műanyagot részesítjük előnybe, tekintve, hogya fajátékokkal már életveszélyes sérüléseket lehet okozni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pedig olyan régóta szeretnék már B-nek egy fa vasútat!
de vicceet félretéve, Bazsókám lassan, de változik, és szerencsére jó irányba, biztos a bölcsi miatt is, de a doki néni homeopátiás tanácsa is besegíthetett, komolyan mondom, egyre jobban hiszek benne. Ma egyszer sem bántotta Pannust. Az irigység sajnos még mindig fennáll, szerintem az nem is fog elmúlni. Na, és amin kiakadok, ahogy neveli a húgát. "Pannúúúúúúús, ne mássz fel oda, mert leesel, és koppanni fogsz" :lol: Meg Pannus egész nap mutagat, és mondja, hogy "vavaaa, dedee" stb. MA épp a függönyre mutatott, erre B: "Pannúúúúúús, az nem dedde, hanem függöny :!: " vagy a meséskönyben nézik a cicákat, erre Pannus: "vavvaaa", mire B affektálva " Az nem kutya, hanem cica :!: " :lol:

tökre legondolkodtatott, amit pár nappal ezelőt írtatok a tesókról, és én is sokszor éreztem, hogy Pannust "könnyebb" szeretni, de ahogy nőnek, fejlődnek, ez is változik, nálunk most épp PAnnussal nehezebb. Fogzik, rosszul alszik, rosszul eszik, és egész nap nyávog, nem lehet mellőle elmozdulni, nagyon sokat kell kézben tartani. B meg már jól alszik, nagyon jól eszik, és mindent meg lehet vele beszélni. ÉS bár mindenki azzal nyit, hogy jajj, Pannuska de édes, stb, BAzsóm nagyon hamar átlátta a helyzetet, és tesz róla, hogy ő legyen a középpontban :lol: Úgy érzem, nincs elhanyagolva 8)

CAmponát nagyon sajnálom, olyan szívesen mentem volna, de remélem, aki ment, nagyon jól érezte magát! Képeket kérünk!

na, milyen jó gyermekeim vannak, ennyit hagytak szótfosni :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Szmagdi,
először nem éreztem át, miért ekkora dráma ez, de most látom és tényleg gyönyörű hóemberetek van! :D
(Egyébként csak ()ben: a gyerek nem baj, ha néha lát, tapasztal olyat, h vannak genyó emberek és tönkretesznek ezt-azt, így tanulja meg, h ez csúnya dolog, és valakinek szomorűságot okoz vele. És ezért ő már nem fog. Talán. Persze ne az első igazi hóemberét tegyék tönkre, de értitek. ;) Az élet nem habostorta, jobb ha erre felkészülnek. Dennis, a komisz: "korához képest alacsony, és még kancsal is. Jobb, ha hozzászokik". (a csalódásokhoz) A'la Walter Matthau ) :lol:)

neet
neet

Ábeleknek mi is minden boldogságos dolgot kívánunk!

Mása!
Ez egy szuper klassz hóember :o :lol: Így a miénk még szánalmasabbnak látszik 8)

Neet!
fkf: tyűha! Erre is küldheted őket :wink:
zuzmo1

Általánosan elfogadott hiedelem, hogy Újév napján tilos a szemetet kivinni a házból, mert kidobjuk vele együtt jövő évi szerencsénket is. Továbbá tilos mosni, de főleg teregetni (a kiterítésre, vagyis halálozásokra utal), és nem jó bármit is kölcsönadni ilyenkor, mert nehezen jön majd vissza a házba, ráadásul egész éven át minden kifelé megy majd onnan.
Január elsején nem mindegy, hogy kit engedünk először a lakásba: a férfiak szerencsét hoznak, a nők épp ellenkezőleg. Azt is jól meg kell gondolni, hogy mit teszünk először újév napján, mert jó eséllyel gyakran tesszük majd ugyanezt egész évben. Sokan ezért elsején le sem fekszenek napközben, nehogy a betegség, ágyhozkötöttség nyűgjét vonják magukra.

Remélem a fenti tilalmakat mindenki tudta és figyeltétek ki jön be először az ajtón! :mrgreen:

Zuzi: a kis okoska Bazsi :lol: :lol: :lol: vicces lehet ahogy oktatja Pannust!

Mása: hóember szép! Ügyi vagy!

Ja és sál a száj előtt azért gáz, mert mindenki próbálja ki magán, hogy kb 2 másodperc alatt nedves lesz és hideg és boááá!
A bacis részéhez nem értek.

Neet: szerintem átérezték a hókotrók a sörelvonási tüneteidet és ezé mentek el hozzátok! Sört nem vittek??? :lol:

Mása: képzeld Kamilla is kezdi az irigykedést, ha van nálunk valaki más gyerkő!!! Múltkor a bariném kisfiát majdhogynem megtépte, hogy adja má vissza neki az akármicsodáját 8) Szal kezet foghatnak Orsival ;)

R
rylie

Neet,
persze, tudom, és meg is értem, hogy vannak genyó emberek. De Orsinak ezt baromi nehéz elmagyarázni. Ő nem látta hogy szétrombolják. Ez még jobban megnehezítette volna. Érted.... A gyerek megy lefeküdni, elbúcsúzik a Nagy Pocakos Hóembertől, elmondja neki, hogy majd még megy hozzá stb........ Erre felkel, és nincs ott, csak egy eldőlt akármi.... Szóval érted, miért bosszantottam fel magam.. Ráadásúl azoknak a kölköknek nem ez az alső húzásuk (kitörték a lámpát, ami az udvaron van, szétrugdosták egy kislány bicaját, mert az kint van oda láncolva a biciklitartóhoz, aztán leszakitották a kosárlabda kosarát és ehhez hasonló.... :roll: ) A Hóember meg csak hab a tortán. Na, ennyi. Nem is akarom tovább ezt firkatni. Nagyon haragszom az ilyenekre. Kezdjen egy hasonló korúval, és na a kicsik örömét rombolja!!! Főleg akkor, amikor nincs ott senki ......
szmagdi

hahó! kár, hogy sokan nem jöttetek, de azért jó volt az év első babanetes talija! :D mondjuk nem túl meghitt a hely, ill. elég stresszes rohangálni a gyerekek után a mozgólépcső-áruházikisautóésló és korláttal körülvett magasított étteremrész között, hálás köszönet Indinek, Levinek és Lacinak, hogy kisegítettek többször is, mikor Istók elnyargalt úgy, hogy már a nyomát se láttam...

most csendespihi van szerencsére, aztán ha felkelnek, uzsonna és irány a hóóóó!
Mása, szépséges hóemberetek van!! :D te pedig igazi jótündér vagy, hogy újjáépítetted :wink: jobbuljatok! :D

Zuzi, Bazsó fejlődése ámulatba ejtő! :D :D akárminek is legyen köszönhető :) remélem most már minden nap egyre könnyebb lesz nektek :D pici Pannust is pusszantom, én bírom a nyávogós csajokat is :wink: :lol:

Macsek, Füli jobban van már?

Neet, woww, ez aztán az ügyintézés!! és mi volt a varázsszó? Esztin nagyon baba a citromsárga, a copfokért pedig személyesen irigykedem, annyira helyesek :D

Rylie, végre egy kis jól megérdemelt ++ :D :D (nem a MÁK :wink:)
kíváncsi vagyok, milyen neveken gondolkodtok (majd), Kamilla Mária mellé/után :D

kérdés: látta valaki a Csináljuk a fesztivált! döntőjét? szerintetek élőben énekeltek? Ha valakinek van rá pár perce, itt van videón is: http://www.mtv.hu/videotar/?id=15153
bár ez nem olyan szuper minőség, de talán ebből is meg lehet állapítani. (szerintem az énekesek +a zenekar élőben nyomták, de kaptam egy olvasói levelet, amely szerint erősen tévedek)

votiv 8)
votiv

Rylie,
mára megbizonyosodtam, hogy ez is egy "korszak" :? Nincs mit tenni.... Elmúlik ;) Orsi már egészen jól áll. Sőőőőt! Most már mondogatja, hogy nem leszek irigy, ezt odaadom ....... meg ezzel fogunk játszani stb..... Szóval nyugi, elmúlik ;) És, ami fontos, hogy Levussal soha nem volt irigy ;) Mindíg mindent odaad :) Ugy kell rászólni, hogy nem tud a Levus azzal még játszani :D
szmagdi

Boldog Ábel-napot!!!

Neet, Mása :) Hóemberkék nagyon szupik! :D
Sokcopfos Eszti nagyon édes :D

Mása :) Buljatok!!! ++++

Curse :) Kár, hogy nem tudtatok jönni :( majd ha kiszabadultok a hó fogságából, bepótoljuk a talit (vagy inkább babonából ne is emlegessem? :lol: )

Rylie :) Szuper, hogy jól sikerült a szilveszter! :D Bálintnál is kezd előjönni, hogy "ez az enyém", mindig az kell neki, ami az öccsének és persze fordítva is :mrgreen:

Zuzi :) Bazsó neveli Pannust :lol: :lol: nálunk is ez van, imááádom!

Gyerekszáj: Jött velem Bálint pisilni és megállapította, hogy "Anyának nincs kukija." (nehezen hitte el, le is ellenőrizte, hogy jól látja-e :mrgreen: ) aztán némi gondolkodás után megjegyezte: "Nem baj, majd veszünk anyának." :lol: szóval jó lesz, ha vigyáztok, tökös csaj leszek :lol:

Campis tali nagyon jó volt :D Votiv, Indi, Zsanci és Lindi, jó volt látni Titeket és a gyerkőket! :D no és persze dumcsizni is :wink:
denizsa

Köszi, Rájli, szeretlek. És ha ezt előbb leírtad volna? :lol:
Nálunk szerdán viszik el a kukát (egy héten egyszer) és emiatt tegnap kitettem a szemetet, de szerencsére csak ma mostam, teregettem némán.... főzni nem szabad még, ugye? Mert az nem volt. Vagy fogadjunk, hogy azt meg muszáj... :mrgreen:

neet
neet

Den,
hát milyen anya az, akinek még kukija sincs? :mrgreen:

Votiv,
varázsszó: udvariasan megérdeklődtem, h tervezik-e tisztítani a D. utcát, vagy mivel ez igen kicsi... erre mondta, h szól a jóembereknek és kerülnek erre is. :D

Holnap már tudnék is talizni... ha nem dolgoznék. 8)

És nekem az Első Emelet tűnt play backnek, de zuram szerint nem az volt. Bár minden tökúgy hangzott nekem, mint a polimer kazimon anno. :lol:

Szmagdi,
értelek. És lényeg a lényeg: lett új emberke. remélem, ez egy ideig megmarad. :)

Rájli,
sört apával hozatok este. 8)

Fkf meg úgy van, hogy a főutakat, hidakat, stb takarítják, a mellékutakat meg lakossági igény szerint. Úgyhogy tessék bátran igényelni. :)
neet
neet

Fényképek nem készültek, nem értünk rá a rohangálástól :lol: Hála a drága két apukának, amiért egyrészt lefoglalták az ifjúságot, másrészt vissza is hozták őket bizonyos veszélyes helyekről :)

A pasik mind jófejek, aszondom, LiliRóza meg úgyis kedvencünk, nem sértődik meg, ha a férfinemet dicsérjük kicsit :)

Mi hazáig bűzölögtünk a ránkömlött okkúttól, az imént értünk haza( fiam most pacikázik - na ki találja ki, mia az? segitek, lóhoz nincs köze)

Votiv :) sapkám-kesztyűm elhagytam, vagy Lilinél van?

Nuk :) gyógyuljatok gyorsan, mert fiamnak Ika és Ika NÉNI hiánya van :wink:
indianyo

Neet, az a Krém nevű műsor volt, abban valóban minden tátika :D de azért köszi, értékelem :D :D

votiv 8)
votiv

Mása: abszolút megértem a dühöt a vandál gyerekek miatt. AMúgy én jól viselem a rossz gyerekeket, de akkor, ha nem bandában vannak és vandálkodnak. :twisted: Csak ha járnak hozzám a nevtanba. :D AMúgy persze igaza van Neetnek, de azért amíg még ilyen kicsik, én is inkább még óvnám őket a rossz tapasztalatoktól. Elég lesz ezeket megtanulniuk idősebb korban. Jó kiképző hely az iskola. :?

MÉg nem raktam elő az új naptáromat, úgyhoyg nem is tudtam, miylen nap van.

De éljenek az Ábelek! :)

Tali bizti jó volt, ha már újra Csepelen lakunk, Campona nekünk nem is lesz olyan messzi. Addig csak a vágyódás marad. :)

Kép
Kép
tinu

Mása,
:( :( :( és tök jó, hogy megépítetted a hóembert megint!
Az a baj, hogy pont ezekkel a kölkekkel kéne elbeszélgetnie valakinek (legfőképpen a szüleiknek kellett volna, még sokkal régebben), de hát mennyivel könyebb "á, majd kinövi a gyerek!" felkiáltással tv-zni, ahelyett, hogy leülne a beste kölkével és megbeszélné vele, miért is rossz, amit tett...

Rájli,
MarciManci biztos tuti jól érzi magát!! A röhögés és a szex rosszat nem tehet :mrgreen:

Deni,
Te tökös csaj! :lol: :lol:
Apa még január végéig tuti csak hétvégeken lesz, Füles számára is érzékelhető időpontban.. :( És mire tudna kivenni pár nap szabit, addigra én már visszamegyek dógozni... Különben is, már szabin vagyok! :mrgreen: és :( is

Votivom,
a láz tegnap éjjel kifutotta agát, de a taknya még folyik és megint minden "nemnemnemnemnem..."stb. Ma kértem, hogy rakja össze a kockáit, mert már nem játszot velük, erre mondta, hogy nem. Kértem még egyszer, erre " pukkadj meg!" felkiáltással elment a szobájába.... kockák sokáig várták az elrakást, de végül mégis csak a helyükön landoltak...
macskanyu

És Ábelnek természetesen Boldogságos Nevenapját kívánok!! :D
macskanyu

elkiabáltam.... most megy fel a láza... :?

Nuk,
remélem ti jobban álltok...
macskanyu

Macska,
+++.

És most egyáltalán nem örülök, h megint esik.

Tinu,
nehogy azt hidd, h Csepelről egyszerű lesz a Campona. Sasjnos. Hacsak nem szereted a veszélyt és az M0t. Mert M0 sucks. :(

Votiv,
te figyelsz! :D Tényleg a Krém volt. Csak valahogy ezt a 2 műsort láttam egymás után (kimaradt esetleg pár nap??) :lol: és összeolvadtak a memory-mban.

neet
neet

"-Eszter, mitől vagy ilyen csillámporos?"
"-A csillámpojtól!"
:lol:
neet
neet

Neet,
bakker.. most, hogy írtad kinéztem és tényleg esik!! mármint itt is....

nóta in-dul:
"hejhó, hejhó, a hóhányónak jó!..."
macskanyu

Rájli,

ezt direkte neked, meg MarciMancinak :)

http://youtube.com/watch?v=3rAjhi-XunM
macskanyu

Neet: én csak BKV szempontból mondtam a jobbat. Csepelről egy busz. Innen meg öööö, nem is tudom hány, de igen sok járműnyire van a Campona.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
nem azér', hogy kötözködjek, (de igen!! :lol: ) de a 138as átmegy az M0-n. nem egyszer ültem rajta fél napot. :evil: Mondjuk vasárnap éjjel jó. :lol:
neet
neet

Itt nem esik. Sajnos!

viszont:
Levi épp csokipudingot evett nagy tányérból. Meme az ölében. 2 perc után feltűnt neki, h Meme milyen nyugodtan, és csendben ül az ölében. Lenéz, és látja ám, h Meme szép csendben lakmározik a csokipudingból. :lol: :lol: :lol:
Lefényképeztük, most már ő sem édesség-szűz!

Tali nagyon jó volt, de mivel én extra szófosó vagyok, TÖBB beszélgetést is elbirtam volna...
de sebaj, next time... 8)

MA: Dr. House!

Ábeleknek BOLDOG NÉVNAPOT!

Mása,
sztem is egy Angyal vagy!!!!!!!

Fülesnek JOBBULÁST!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet :lol: :lol: Eszci :lol:

Macs :) Fülinek ++++++++++ bulááást!!! Hát ez tényleg :( , hogy ennyire nélkülöznötök kell apát :( ehhez is +++++ Nektek!!

Mása :) És lemaradt, hogy megértem a felháborodásod a hóembi miatt! és klassz vagy, hogy újjá is építetted! Orsika örült neki?

Bálintban is mély nyomokat hagyott a mai Campis tali, emlegeti, hogy rohantunk (mármint ő és apa) a gyerekek után :lol: Apa meg aszonta, hogy örül, hogy legalább hasznossá tehette magát 8) hát nem imádnivaló pasas? :lol:
denizsa

Zsan :) És még Te mondtad, hogy nem eszik Meme! :wink: :mrgreen: :lol: :lol: és kérjük a fotóóót!!!
denizsa

Deni!
Nem hiszed el, de hasonló kukis beszélgetés zajlott le ma nálunk is :lol: Ülök a wc-én, persze szeretett gyermekeim társaságában :roll: :lol: , B adja a papírt és mondja, hogy "töröld meg a kukidat!". Én meg mondom, hogy nekem nincs kukim. Erre ő: "nincs kukid????? Akkor mid van???" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
férjed tök jó fej! :D

Neet!
Eszcit egy igazi vagány csajnak tudom elképzelni :D

Zsána!
Hát ez az, hogy Pannus is csak a csokit enné, azt meg nem kap 8) Amúgy hozzánk bármikor jöhetsz szótfosni :lol:

azért én sajnálom szegény hóemberromboló gyerekeket is....
zuzmo1

Neet: ja, azt nem tudtam, hogy bedugul a busz. Nem sokat jártam arrafelé. Izé, össz. egyszer voltam életemben a Camponában. Ja, nem, mert kétszer. :roll:

Zsan: nálunk is akkor van a legnagyobb gáz, mikor csöndben elfoglalja magát a gyerek. :lol: Így ette meg a játéküzletben a kisautó cetlijét. :wink:

Kép
Kép
tinu

Deni,
fiad gyerekszája :lol: :lol: :lol: Férjed meg tényleg tök rendi :) De ilyen szuper feleség mellett nem is csodálom ;)

Indi,
pacika....ööööö.....foggalmam sincs :roll: Na de megfejtést kérek,légyszí ;)

Vot,
még nem néztem meg, de ígérem véleményt alotok ;)
Ja, ezt elfelejtettem leírni, hogy Párod :evil: :evil: :evil: Azért legalább megvigasztalhatott volna, vagy sűsűn bocsánatot kér, vagy Ő hívja a dokit... vagy nem is tudom.... :roll: Viszont ha hányt is a kicsilány, akkor az nem igazán okés, mert ez agyrázkódásra utal(hat)..... :roll: Húúúú, nem is tudom, én ilyenkor pánikba esek..... :oops:

Zuzi,
akkor Te is tökös leszel :mrgreen:

Neet,
lassan két éve "használjuk" M0-t..... Tudom miről beszélsz...... :x Hozzáteszem, mimég nem ültünk dugóban ;) Kopp-kopp-kopp. Csak anyós ragadt itt egyszer, mert valami nagy baleset volt és esélytelen volt elindúlnia. Így inkább itt aludt....

Itt nem havazik.....

Zsolti most "rendezi" Orsit. Levus alszik. Eléggé nyúgös volt, hadonászott sikított szopi közben. szerintem a foga. Most adtam Neki Nufofent, mert teljesen "kész" volt :? És szerencsére megnyugtatta....

Ja,
Deni,
orsinak az volt az első, amikor felébredt, hogy megnézzük a Hójembert..... Szóval jó, hogy összestoppoltam ;)
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?