tegnap mi is építeni akartunk ojjembert, de nem tapadt a hó

Tomi nagyon igyekezett, még vázat is próbált eszkábálni, hátha arra rátapad a hó

Inkább nem hasonlítom semmihez a végeredményt

Ancsiék élőben látták az igyekezetet
csak most van időm írni, hogy milyen szép karácsonyi fotókat tettetek fel, annyira szép rajta mindenki, és hihetetlen tempóban nőnek a gyerkők. Rylie Kamilláján teljesen elhűltem, kész hölgy lett

ÉS a Kisün családi fotó is annyira jó, de valójában minden fotó nagyon-nagyon tetszett!!!! És úgy olvastam, hogy nagyrészt mindenkinél szépen teltek az ünnepek! Ajándékok tekintetében mi egy kicsit kilógunk a sorból, mi a műanyagot részesítjük előnybe, tekintve, hogya fajátékokkal már életveszélyes sérüléseket lehet okozni

Pedig olyan régóta szeretnék már B-nek egy fa vasútat!
de vicceet félretéve, Bazsókám lassan, de változik, és szerencsére jó irányba, biztos a bölcsi miatt is, de a doki néni homeopátiás tanácsa is besegíthetett, komolyan mondom, egyre jobban hiszek benne. Ma egyszer sem bántotta Pannust. Az irigység sajnos még mindig fennáll, szerintem az nem is fog elmúlni. Na, és amin kiakadok, ahogy neveli a húgát. "Pannúúúúúúús, ne mássz fel oda, mert leesel, és koppanni fogsz"

Meg Pannus egész nap mutagat, és mondja, hogy "vavaaa, dedee" stb. MA épp a függönyre mutatott, erre B: "Pannúúúúúús, az nem dedde, hanem függöny

" vagy a meséskönyben nézik a cicákat, erre Pannus: "vavvaaa", mire B affektálva " Az nem kutya, hanem cica

"
tökre legondolkodtatott, amit pár nappal ezelőt írtatok a tesókról, és én is sokszor éreztem, hogy Pannust "könnyebb" szeretni, de ahogy nőnek, fejlődnek, ez is változik, nálunk most épp PAnnussal nehezebb. Fogzik, rosszul alszik, rosszul eszik, és egész nap nyávog, nem lehet mellőle elmozdulni, nagyon sokat kell kézben tartani. B meg már jól alszik, nagyon jól eszik, és mindent meg lehet vele beszélni. ÉS bár mindenki azzal nyit, hogy jajj, Pannuska de édes, stb, BAzsóm nagyon hamar átlátta a helyzetet, és tesz róla, hogy ő legyen a középpontban

Úgy érzem, nincs elhanyagolva
CAmponát nagyon sajnálom, olyan szívesen mentem volna, de remélem, aki ment, nagyon jól érezte magát! Képeket kérünk!
na, milyen jó gyermekeim vannak, ennyit hagytak szótfosni