Curse,
az első időkben az én dokim is a munkára bátorított (habár szóba se jött, hogy tp-re megyek, mert a cégtől nem is "engedtek volna", de ő is leghamarabb a 6. hónaptól mondta, hogy menjek tp-re). viszont azok után, hogy te az elsővel véreztél, nem leszel "automatikusan" veszélyeztetett a következőben??
Magdikám,
azokat a kis disznókat el kellett volna kalapálnod a hóember seprűjével

. szerencsétlen kiskölkök, biztos sokat foglalkoznak velük, ha ilyen jólneveltek :/
ÁBELEKNEK BOLDOG NÉVNAPOT!
Neet,
nem hívnád fel az fkf-et, hogy sehol máshol se miért nem takarítottak?

pl. nálunk marha lejtős az út, szerintem ide be se jönnek, pedig tök balesetveszélyes.
és persze főzni tilos, amíg van otthon bármi ehető egyéb!

+ a lányod a kocsiban elég nagynak néz már ki ahhoz, hogy összeüssön magának valami kosztot

. időben kell tanítani főzni.
Zuz,
férjemet a lányod eléggé elvarázsolta, itthon is arról álmodozott, hogy milyen mosolygós, elégedett arca van

, és nekem nem tűnt problémásnak. az más tészta, hogy hozzád van nőve, de Pajika is ilyen volt kicsinek.
férjem előtt járt nálatok valami idegen 1-jén? mert ha nem, akkor ő szerencsét hozott

(Rylie szerint)
még csak a "nincs kukidnál" tartotok? Lencse már tudja, hogy kinek mi van, mi több, pár napja azt mondta a férjemnek, hogy a Pannának puncija van, de majd adunk neki kukit

. (férjem mondta, hogy ezzel még várni kell 20 évet)
a hóemberetek meg nem is szánalmas, én tettem neki egy gereblye kezet!
Rylie,
mi nem is vittünk ki szemtetet 1-jén, mert a kukások itt hagyták a cuccot és nem fért már

. ma hordtam ki minden nyavalyát. és ma mostam. tök jó, hogy lazsáltam tegnap, még főznöm se kellett, mert Zuziék lencséjét ettük.
Indi!
ez a pacika/pancika, vagy mi, nem a fürdést jelenti??
viszont azt nem értem, hogy mi ömlött rátok , ami bűzlik

.
kifejlesztettem a gyerek melletti tanulást, sok szívással. + Lencsét is sajnálom közben