Pilla,
BOLDOG HÓFORDULÓT LAJÁNAK!!!!!!!
hát igen, az édességet el kellene hagyni... Ezt könnyű mondani! Én a szoptatáskor azért híztam meg, mert 1: iszonyatosan kívántam mindenféle tejes dolgot, de főleg a túrórudit!!! 2: mivel nem volt elég tejem, hogy legyen, minden nap megittam egy üveg alkoholmentes sört... Na, az aztán csinált sörhasat rendesen, most pont úgy nézek ki, mint 5 hónapos terhesen.
Mondjuk mostanában már egyáltalán nem eszem édességet, meg kenyérfélét is nagyon keveset, de amit nagyon imádok, az a tészta tésztával, (a férjem ráadásul heti 2x csinál spagettit, mert imádja, és akkor megfőz fél kiló tésztát!!! Na ennek aztán semmivel nem tudok ellenállni
A mozgás lenne az egyetlen megoldás, de sajna azt tényleg nagyon nehéz megszervezni. Még itt a házban is, egyszerűen nem akad egyszerre 1-1,5 órám, amikor nyugodtan tornázhatnék, hiszen nappal Marci nem alszik 10-15 perceknél többet, este meg a férjem nézi a tv-t, és arról nem akar lemondani. Sokan mondják, hogy akkor sokszor tornázzak 10-15 percet. Aki sportolt valaha az életében, az tudja, hogy bemelegítés nélkül mozogni elég veszélyes. Na mindegy, majd megoldom valahogy. Persze nem örülök, hogy mindenki ezzel küzd, de azért valahol megnyugtat, hogynem én vagyok az egyetlen.
Verna,
nagyon édes vagy, de én tű közelébe nem igazán megyek, hacsak le nem fognak! Az azonban igaz, hogy sokan dícsérik, de én nem hiszem, hogy valaha önként rá tudnám venni magam, hogy összeszurkáljanak. Így is elég trauma volt a terhesség alatti rengeteg vérvétel, meg most a fogorvos.
Az Elefanten-ből szerintem van 17-es is, én úgy értettem, hogy nekünk 20-as kellene, de a puha talpúból akkora már nincs!