A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,
önző módon először magunkról, aztán ha még jut idő reagálgatok is :-D
De annyira feldob,h meg kell osztanom Veletek: E után hipp-hopp eltűnt a pocakom, talán 2-3hét alatt, s most A után azt hittem már örökre "így"maradok, de most majd'10napig egyedül nyomtam a gyerekekkel, s képzeljétek: semmi hassam nem maradt szinte!!!! :lol:
Már csak a punnyadás nyomai vannak, no de pár hónap és nekiesek a tornának :-D ( most jöttem rá, hogy nem értékeltem eléggé a természet adta karcsúságomat annak idején :-) )

Kérdésem:sztetek mennyit kell kivárni egy rendes tornáig?Mert dokim azt mondta,h hasizmot 6hónapig hagyjuk..S ezt E után be is tartottam, de aztán rájöttem,h megint terhes vagyok :-D Szerintetek??
szelloke

Gabi: vérvétel :( ez szívás...
A családból mindenki tudni akarja, hogy fiú-e avagy lány jön most, csak én nem. De miután én járok UH-ra... :lol:
Dorkának ++++++

Ábelnek és Fülinek is +++++

Ríd+Deni: köszi az alvásos tippeket!! Megpróbáljuk a kislámpát égve hagyni..hátha ez a megoldás :roll:

Neet: EZAZ!!! :lol:

Macs: Burda :shock: :x remélem nem valamelyik postáskisasszony varrogat belőle magának :?: :x
Külföldi meló: és jó volt az nekünk, mesélj! :)

Ancsi: grat a vizsgákhoz!

Tinu: szuperek a képek a partiról!

Kattix: egyébiránt én se verem nagy dobra a rendes körzetink előtt, hogy homeot (is) kap a gyerek! Miután a homeo nem zavarja be, az esetleges antibigyó hatását, ellenben segíti gyorsítja a gyógyulást.
Az a doki aki meg mereven elzárkózik az új infók elől..hááát.. :roll:
Ha a homeo nagy hülyeség lenne, akkor Lyonba pl nem lenne egy egész kórház ahol ezzel dolgoznak és pl Olga dokinénit is már rég kirúgták volna a SzImréből, hogy arnicázza a kisbabókat. De ettől függetlenül Neetnél a pont, homeo nélkül is van élet! :)

Ma megyek dokinénihez, kiváncsi vagyok mi a helyezt odabenn :P Aztán csüt. kapok egy 24 órás ekg-t a nyakamba :? na erre is marha kiváncsi vagyok! Ja és csak a szűrő vizsgálatok vizitdíj mentesek, mert az hogy külön mentem a kardiológiára már fizetős volt :o kicsit be is égtem a fizető pultnál...dehát evvan.

Képeket mindjárt töltök ;)

Rylie
rylie

Manóka boldog Nevednapját!
és a további rejtőzködő Ágiknak is ;)

Rylie
rylie

Szellőke,
nem segithetek, sajnos sohasem tornáztam...és 8 hónap után is van 12-13 kiló feleslegem...De már egyre több, nagyobb méretű ruhám van... :wink:

Manoka, Nuk,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Campis tali jó volt, ÖRÜLÖK,h találkoztunk, és akkor jövő hét ikejja. :lol:

Votiv,
a hajadat elfelejtettem megdicsérni, pedig tényleg nem rossz, csak hát én LiliRóza szoknyáját bámultam állandóan...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ééééés ,minden anyuka csinos volt, szóval ez egy jó kör volt ma a camponában!!! És Lencsi bugyikái...:wink: dögösek...

Macs,
még mindig áll, h kölcsönadok néked ruhát, ha kérsz, szigorúan óriási-bálna méretet!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a szexi, szűk miniszoknyáimat megtartom magamnak... :twisted: :twisted: :twisted: elég jól festek bennük. :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

NO és akkor,

LiliRózaának gratuláció-hegyek az álláshoz :)

Ancsinak szintúgy a sikeres félévhez!

Ruz,
úgy látom szorgalmas és lelkes leendő jogász vagy, szóval biztosan nemsoká már a következő félévtől szenvedsz majd :lol:

Neet,
Neked pedig no comment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd együtt választunk nevet, ok? 8)

Basszus, hogy miért akar a nő állandóan gyereket? :-D Én is szívesen szülnék még 8) Olyan jófej gyerekeim vannak! :P

Homeó-kérdés részemről: amikor az ember lánya és gyermeke gyógyszert terhesen/szoptatósan/piciként nem vehet vagy nem akar bevenni, de mégis szeretné azt érezni,h legalább tett valamit, akkor előveszi a kis homeópatikát és boszorkánykodik.Aztán meg örül,ha bejött :-D Nagyjából.De azért bőven sok gebaszból kirántott már bennünket is a homeó, s most a lovunkon is bevetjük 8) :lol:

És Kattix, én egy árva szóval nem mondom a doki néninknek, mivel nem "ütik" egymást a hagyományos orvoslással, az meg egyszerűen nem érdekel,h mit gondol róla :lol: Orvoshoz úgyi s csak akkor megyünk, mikor nyilvánvalóan nem fogom tudni kigyógyítani a betegségből (ilyen még nem igazán volt szerencsére) és ha meg a foga jön akkor először kipróbálod,h segít-e a chamomilla (emiatt dkihoz úgyse viszed), ha nem segít,akkor jöhet más is. :lol: Szerintem...
szelloke

Ágneseknek nagyon boldog névnapot!!!

Nuk :) Bébibirkózás és kandalló :lol: :lol:

Neet :) Tesóprojekt éljen-éljen :D :D :D :D

Curse :) Adél fogacskájának +++++

Johi :) Hajrá boszikonyha :wink: :D

Kattix :) Csináld úgy, ahogy Te gondolod! Ha tartasz a homeotól és a nem akarod a dokid "háta mögött" adni, akkor ne add, de sztem érdemes pár dologra kipróbálni, ahogy pl. Szrek vagy Curse írta :wink:

Szellőke :) Sztem hallgass a dokidra, én mondjuk 3 hónapot hallottam, no nem mintha engem hasonló "vész" fenyegetne, mármint hogy torna :lol: nem mintha nem kéne, csak az enerdzsi hibádzik :roll:

Ezt musz feltennem (leginkább a séró miatt :lol: amit Bálint lőtt be neki 8) ):
Kép
denizsa

Rylie :) Majd mesélj, mi volt a dokinéninél! Miért kell az egésznapos ekg??
denizsa

Deni: jóóó ez a kép Bencéről ;)
Ekg: röviden: szar a pulzusom :?

Campi tali miatt irigy, de sajna megtanultam a saját káromon, hogy egy napra egy progi nekünk bőven elég. Nem bírok többet :(

És kimaradt, hogy LiliJózsi már ÁLL ???? WOW Grat!

Képek:
Kép

Kép

R
rylie

Összes Ünnepelt, Tünci és Kamilla is gyönyörűűűek :D :D :D

Zsána,
oké, :mrgreen: akkor elkobzom a dögös kisfelsőidet :mrgreen:
Búvárszemüveged és pipád nincs kölcsönbe? :mrgreen:

egyebekben besokalltam és már készül a saját tervezésű nadrágruha á la beach-Cat, pirospettyes anyagból

Rájli,
én még reménykedem, mert Bp-ről sokkal később érnek ide a bármik, mint vidékről. És pl. Indike küldeménye sem érkezett meg még...

Lilirózának háromszoros hurrá a felálláshoz :D

Deni,
ez a séró!! :lol: :lol: nagyon vagány!!! :D

és már gyakorlom a vízalatti fotózást is, nagyon érdekes, mert úgy fotózom Füli lábát a kádban, hogy nem látom a kijelzőt, se a célkeresztet, ezért nagyon mókás a végeredmény :mrgreen: de sokat javult pár nap alatt a technikám :mrgreen:

íme:
Kép

Kép
macskanyu

Rylie,
milyen nagylányos a lánykád! :o :D
és nagyon szép a torta meg a marcipán ;) :D
és drukk az ekg miatt, ne izgulj :D

Deni,
Bence nagyon édes :D

Szelloke,
3hónap után úgy emlékszem, már lehet - vmit én is kezdtem, nem sok eredménnyel :mrgreen: :lol: grat a fogyáshoz! :D

Macs,
jó ez a víz alatti fotózás :lol: :mrgreen: :lol:

és gratulka Lilirózának :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni!
totál, mintha ikreid lennének, Bence annyira hasonlít Bálintra!!!

Rylie!
Kamillát Isten éltesse, nagyon édi a tojtával ;-).
nekem is szar volt a pulzusom, s ha ideges vagyok, akkor most is néha be-be üt egy ritmuszavar. mostanában meg azt csinálja, hogy ok nélkül csak úgy felmegy, azt izzadok, meg remegek, mint az állat .

Macs!
van vízalatti masinád? tökre irigyellek :(

mi meg jól kifáradtunk a Camponai progiban, kettőkor mindketten ledöglöttünk, s a nagy hitvesi ágyban eddig alvadtunk Lencsével. marha jó ez a szabad élet. most meg leültem benézni, hogy apa írt-e mélt, erre Lencse addig kiszállt az ágyamból, levette a pelust, húzott bugyit, gatyát és úgy jött be, hogy jaj, nem húztam harisnyát bocsánat. :))

végére egy mai GYEREKSZÁJ:
mikor fázott korábban, azt mondtam, hogy de hápibőrös a lába (mert a libát nem ismerte), szóval így ismertettem meg a "libabőr" fogalmával.
erre ma aszondja nekem, mikor meglátja a nagy seggemet, hogy "jajjj, anya, hát neked mennyire hápibőrös a feneked. majd az enyém is megnő és ilyen hápibőrös lesz."
felhomályosítottam, hogy annak a hápihoz nem sok köze van, inkább a narancshoz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, könnyesre röhögtem magam.

ancsipancsi

Ágneseknek boldog névnapot kívánunk. Nuk ugye Te Ági vagy? Bocs, ha most lebuktattalak. :-)

Ancsi: Lencse gyerekszáj tök jó. Nekem azt mondja valamelyik nap, mikor leejtettem egy papírt. Anya Te mennyire béna vagy. :lol: :lol:

Rájli: tök jók a képek, milyen szépséges a nagy lányod. Dokira én is kiváncsi vagyok, majd kérünk beszámolót.

Deni: hihi de édes... Bálint jó fodrász lesz. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
nem viz alatti masina, hanem egy vízálló tok, amibe beleteszem a gépet. Ezért is kell gyakorolni, mert ez lágy tok és a gombkezelés, miegymás nem könnyű így.. :)

Johi,
Fanni gyerekszája.. :lol:

jó éjjt mindenkinek, én L. sikeresen elnyertem Füles elhordott vírusait, így most megyek ék folyatom az orrom a kanapén...

mindenkinek csóók

macsek
macskanyu

ék = és
macskanyu

Macska,
jobbulást!! :) És vizes kép töktökjó! Nekem mind2 tetszik!

Votiv, legközelebb Bálinthoz menj, bár a Hajas is jó lehet, de eeeez...! :lol:

Szellőke,
névválasztás: akkor számítok rád! :D

Rájli,
Kamilla nagyon édes!

Ágik éljenek soká boldogan. :) :)

neet
neet

Bence és Kamilla nagyon édesek! :D Mondjuk Füles lába sem semmi. :wink:
Ha lenne Ikejás tali, arra mi is el tudnánk menni!!! :wink:
Én már kezdek lemondani a fogyásról. :cry: Nem értem, hogy ha zabálok, akkor is ennyi vagyok, meg ha nem, akkor is. Nem akarok báááááááááááálna maradniiiiiiiiiiiiiiiii! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tinu

Homeósok,
Ábel belebökött a szemembe véletlenül egy fajátékkal, milyen bogyót érdemes erre? véres meg szúr kicsit

Kép

Kép

szrekuc

Rylie :) Hűűű de szép csajod van!! :D és a szemei! :wink: :D Bálinttal már 4x megnéztük a képeid (csak eddig, de asszem még legalább ennyiszer meg fogjuk :lol: ) A tortára Te csináltad a marcipán díszítést, ugye? nagyon király lett! no meg az egész torta persze :D Ekg :( sok +++++

Macs :) Buláááást +++++++++++ Nagyon érdekesek ezek a vízalatti képek! :D Honnan jött az ötlet/vágy, hogy ilyeneket készíts?

Ancsi :) ikrek :mrgreen: (ahogy Zsan mondaná: igen azok, csak pár év különbséggel :lol: ) Nem semmi, hogy Lencsi már ilyen önálló! bugyi meg minden! :D (bárcsak mi is itt tartanánk már...) Gyerekszáj :lol: :lol:

Johi :) Fannika gyerekszája :lol: Lába hogy van? javul már?

Kérdés:
Sikerült beszereznünk a coffeát (pontosabban coffea tosta 15 ch-t), hogy kell adagolni? Macs ill. akinek van vmi tapasztalata ezzel a szerrel, segítenétek? előre is kösziii!
denizsa

Szrek :) Áááááá.... én nem értek ehhez, de bulást kívánok a szemednek és küldök jó sok ++++++++++++++++++++t!!!!!

Tinu :) Te NEM vagy bálna!! (remélem nem bántalak meg, de pszichomókus létedre ilyen képzavarral küzdeni... ejnye! :lol: )
denizsa

Sziasztok,

Fanni újra jár... kicsit szívszorító, de azért jó...

http://s272.photobucket.com/albums/jj17 ... CN2565.flv

Kép
Kép
johanna1975

Szrek: ááááááááááááá ez nekem is fáj... most újra átételm a fájdalmat. :-(
Szóval én szemviditót alias euphrasiat vettem, golyóban és cseppben is, szuperül bevállt, a csepp nagoyn jó. Mindenképpen vegyél, azért dokinak én megmutatnám, főleg na nem jól látsz és nagyon fáj.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Curse-nak:
http://www.babaszoba.hu:80/forums/topic?tid=261676

Visszaolvasok, aztán majd még jövök!
rídonli#

((Curse, én kapásból a 15öst meg a 16ost szúrtam ki, nagyon édesek.))
rídonli#

Johi,
köszi :D hanyas euphrasia? a folyadék is homeo? és melyik patika? gondolom itt a lőrinciben nem lesz de gazdagrétre se szeretnék átmenni :roll:

és egyszerűen nem tudom, hogy lehetne Ábelt a kajaszétdobálásról illetve a karmolásról, rugdosásról leszoktatni (mármint nem gyerekek felé, hanem anyu, az apja meg felém szokott ezekkel élni), mondom neki, hogy fáj, de csak nevetgél ezen és baromira nincs eszközöm :? ráadásul csomószor csak direkt frocliz minket és pontosan érzi, hogy pattanásig feszülnek az idegek (mondjuk én most baromi ingerlékeny vagyok :( )
léccike, boszitopik ;) :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

SZrek, euphrasia szemcseppet (egyadagos) én kaptam olyan patikában is, ami nem kifejezetten homeós. Bnek volt gyulladt a szeme újszülött korában, és szuperul használt!
rídonli#

Ríd,
köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek:
++++++++++++++ a szemednek és Ábelhez is... tanácsot nem tudok adni, mert az én gyerekem még nem rugdos 8)

Johi:
Fanni egy tündérbogyó! Olyan édesen jár, itt könnyezem a videótokon!

Én sem osztom meg a drnéninkkel, hogy adok-e homeos cuccot Rékának, vagy sem. Kornélnak nem mondom meg, hogy megyünk a Dévény tornára, meg a craniót sem. Félek a végén összezavarodok, hogy kinek mit hazudtam... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:

Tinu:
Baszki!!! (bocsi, de más nem jutott eszembe)
Ha Te bááááááááááááálna vagy, akkor én meg broooooooooontoszaurusz. És dettó: eddig elég sikeresen tudtam fogyókúrázni ha kellet, az első héten csak úgy peregtek a kilók. Szülés után meg már Norbiztam, meg 90 naposoztam és semmi. Ennyire tropa a szervezetem... Akkor meg inkább zabálok jókat, ha se fel, se le kiló!

Amúgy az az új elhatározás, hogy torkos csütörtökön még bezabizok és utána csinálok egy igazi, jó kis böjtöt...

Voltunk ma neurológián, Réka szépen halad, csak így tovább anyuka. Mindig ezt mondja a drnéni... Sínt csak éjszakára ajánlja, azt is csak akkor, ha nem zavarja. Tök jó, hogy megint felülírják egymást... Viszont kaptam elszámolást, egy ilyen vizsgálat 6435ft-ban kerül... és Réka hivatalosan spastikus agyi bénult :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Elmentünk ülést is nézni, mert a hordozóból már elől-hátul kilóg... Én vagyok genyó anya, hogy sajnálok 74ezret egy ülésért???????????? :roll: :roll: :roll:

nukada

Johi,
Fanni nagyon édes tényleg :D

Nuk,
:mrgreen: írd föl valahova, hogy kinek mit mondasz :lol:
hmm torkos csütörtök, én mostanában 6után nem eszem, én már roppant soványnak érzem magam, de a mérleg meg a tükör szerint még én is a b-betűs állatok táborát erősítem (úgy mint bálna, brontosaurus) :mrgreen: :lol:
ülések tényleg drágák, nekünk használt römer van, nagyon jó :D :D
és hajrá, anyuka! :D azért ez pozitív :D

Tinu,
én is tiltakozom a hsz-ed ellen :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

BOLDOG ÁGNES NAPOT!!!! :D :D :D

Ríd,
De drága vagy, köszi! :D Egyébként ez az a nőci, akiről írtál? Szerinted meg lehet próbálni? Én nem mondom méret alapján biztosra, h az tényleg jó Adélnak.

Szrek,
Ilyen cseppet én pl. a campona patikában vettem, illetve annak is a másik üzletében, csak nem jut eszembe h hívják :oops: Egy helyen vannak, de mégis külön kasszán :?

na még olvasok vissza....

Kép Kép
curse

Szrek, én is orvoshoz mennék, a szem, nagyon érzékeny!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nuk, hivatalos diagnózis :shock: :evil: Minek írnak ilyen durvaságokat??? Éééés:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Bukcsi, püztem! (MKról)

Szellő, van lovatok, vagy viccelsz??

Kattix, én sem kötöttem a dokink orrára, h használok homeót! Valszeg nem támogatná, mert ha homeó-párti lenne, akkor már ő maga ajánlotta volna. Pont az a jó benne, ha az ember icipicit is utánaérdeklődik, akkor nagy bajt nem csinálhat. Saját szakállra azért nem alkalmaznám gyakran, de az egyszerűbb, vagy általánosabb szereket a patikában, a neten vagy ITT :) is föl lehet lelni. És én is úg ytaláltam rá, hogy babavárás és szoptatás alatt használható szert kerestem. ÉS én sem hittem benne, sőt, de többször is bebizonyosodott, hogy használ. (Urtica urens, Chamomilla, Engystol, Oscillo... nem is próbáltam még túl sokat!)

Deni, sérós Bence nagyon édes! És m ilyen nagy lett!

Vot, álló Lilijózsinak gratula! Hamarosan indul a mandula! :)

Ancsi, nekem is feltűnt,h Lencsi micsoda önálló nagylány! (Ne lepődj meg, ha ez a tesó születése után kicsit visszaesik majd, legalábbis nálunk így volt.) Hápibőr :lol:

Rylie, én is lemaradtam, ekg miért kell?++++
2 éves Kamilla nagyon édes és szééép! Torta meg nyamiiiii! :)

Macs, lábfotók :lol: :lol:

Campis tali: sajnálom, hogy nem mentem, de Anyukám ma délelőtt vigyázott Bre, aztán elmentek Pért az oviba, én meg kivételesen több órát szánhattam a szakdogámra. Délután még könyvtárba is eljutottam. Ki kellett használnom erre most ezt az alkalmat.
rídonli#

Jajj, ne is mondjátok, én is elhatároztam,h 6 után nem eszem. Aztán elalszanak a lányok, Apjuk még nincs itthon, rám meg rámtör a vacsizhatnék.... Pedig nagyon nem kéne tovább híznom, és min.15kgt kéne fogynom (de inkább 20at). :oops: :? :oops: :?
rídonli#

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, valóban egy Ágnes bújt meg bennem (és köztetek) :D :D :D

Már látom magam előtt, hogy Réka udvarlóinak (mert persze ostromolni fogják a pasik, ugye Isti?!?!?!?!?) mutogatom a képeket: Réka az inkubátorban, Réka az UValatt, Réka a szemtapaszban, Réka a sínnel stbstbstb és nem fognak hinni a szemüknek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Curse, én a Villáyni úton találkoztam vele ( a kek-en tanít!), de mintha mondta volna, h föl is lehet próbálni vhol a 11.kerületben. Szerintem tutira meg lehet vele dumálni.
rídonli#

Ríd:
Te honnan akarsz 15 kgt fogyni???? Vagy nem veled találkoztam múltkor? :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

De velem! Volt rajtad szemüge? :)
Kg-ban elég sokat nyomok.... :(
Konkrétan 20kgval többet,mint "fénykoromban", pedig sosem voltam egy nádszálkisasszony. (Csak egy rövid ideig, amikor Panni beköltözött a pocakomba, akkor nagyon lefogytam, pedig előtte épp nem voltam kövér. Na, ekkor voltam utoljára 60kg alatt...)
rídonli#

Ríd,
leborulós szmájli szakdoga miatt két kőc meg egy (későn hazajövő) pasi mellett :D :D :D :D :D :D hogy csinálod?! :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Bukcsi,
Való igaz, h még Neked nem írtam :oops: Arra emlékeztem, h vkinek lógók egy privivel, csak arra nem, h kinek, bocsika :oops: De most már írom is mindjárt :wink:

Johi,
Hajrá boszorkánykodás :D Fanni beszólásától kész voltam :lol: És nagyon ügyes a csajod!!! :D

Atizka,
Sajna nekem nincs tapasztalatom a nevezett Bálintokkal.

Szrek,
Örülök, h mégis csak jó manókat küldtem :wink: Szemednek bulást!!! És azért egy dokinak mutasd meg, szerintem.

Szellőke,
Éljen a semmi has :D Tornától én nagyon tartottam, úgyhogy csak most kezdtem el. Mondjuk a háziorvosom is azt mondta, h nem kell elsietni, főleg a hasizmokat, bár én a cickókat is féltem. Nem szeretném, ha továbbnyúlnának, szal csak mértékkel nyomom.

Rylie,
Mi volt a dokinál? EKG :(
És Kamillád gyönyörű!!! :D

Deni,
Annyira zabálnivaló Bencéd :D Bálint csak nem fodrásznak készül? :mrgreen:

Macs,
Vízalatti képek rulez :D Bulást Neked!!!

Ancsi,
Lencsi dumája haláli :lol: :lol:

Nuk,
Hát tényleg kész szerencse, h minden orvos mást mond :roll:

Kép Kép
curse

Ríd,
Köszi, akkor megdumálom a csajjal :) És én sem igazán értem mit szeretnél leadni :wink:

De ne is beszéljetek ezekről a fogyásos dolgokról. Én totál kivagyok, lassan abbamarad a cicizés és még mindig rajtam figyel 6 kiló. Állítólag, akkor lemegy a maradék is. Hát nem tudom, nem úgy néz ki :(

Kép Kép
curse

Szrek, hogy csinálom? Qrva lassan.... De talán, 1x majd végre befejezem az egyetemet teljesen...
rídonli#

Curse, a csaj egy nagymama :) Először csak az unokájának szerzett Angliából cipőt, aztán rájött,h ez binicc. Bár nem hiszem, h milliókat kaszálna.
rídonli#

Ríd,
Wow, nem gondoltam volna :) ez igen.
Egyébként most rákerestem a clarks cipőkre a neten és állítólag a camponában is van egy olyan üzlet, ahol ilyeneket árulnak. De nekem abszolút nem ugrik be, melyik üzlet az, pedig elég jól ismerem az üzleteket :oops: :mrgreen:

Kép Kép
curse

MIntha Lindi egyszer írta volna, hogy ő hol vett ilyet! De elég drágák.
rídonli#

Gondolom, h nem olcsók, csak ha méretileg nem stimmelünk, akkor kell egy B terv :?

Bukcsi,
Elvileg elment a privi. Szólj, ha nem érkezett meg.

Egyébként szerintetek meddig garós egy gyerek? :mrgreen: Nálunk egy év elteltével kezd el romlani :lol: Nem eszik, nem szereti a vizet, ki érti ezt :?

Viccet félretéve, szerintetek az az afta, ami a szájban fehéres sebes, hólyagos vmi? Mert lehet, h ez a baja Adélnak, ezért nem eszik? :? Találtam nála egészen hátul egy ilyen sebet. Ilyen nekem is szokott lenni és tudom, h irtóra kellemetlen. Bár én meg voltam eddig győződve arról, h ez herpesz, de lehet, h afta :? Van rá vmi ecsetelő vagy vmi ilyesmi? Amihez nem kell feltétlen recept? :?

Kép Kép
curse

Curse,
http://www.vanity.hu/uzletek/clarks/cip%C5%91/budapest
budapesti Clarks cipő üzletek:D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Köszi :) én is pont ez a linket találtam meg :wink:

Kép Kép
curse

Curse, én csak homeós szert tudok :) Borax, mondjuk 9 vagy 15 CH-ban, napi 2x3 golyó. Irtó hatásos afta+herpesz ellen, és nem is olyan :x mint az ecsetelők. És attól simán lehet ám, hogy nem szívesen vesz a szájába az ember leginkább semmit se :(
És nekem elsőre a szopi vége után szinte azonnal csúszott le 1-2kg kivételével a maradék plusz! addig nem tudtam jól fogyni, a szopi miatt visszatartott mindent a szervezetem. Úgyhogy dontvöri :wink:

Nukada és Manóka, boldog névnapot! :D

Ríd, mintha csak rólam írnál, 15 de inkább 20kg+ és szeretnék még 1x az életben 5-tel kezdődni, még ha az 59 is :oops:
torna nekem a mazochizmus kategória jelenleg, diéta a szopi miatt lehetetlen. Most már csak kivárom a végét, és aztán nekiveselkedek.
Az első gyerek után elég nagy mázlim volt, hogy visszanyertem az alakom, de most valahogy meg is asszonyosodtam :roll: és anyám is folyton azzal jön, hogy a második gyerek után soha többé nem tudott viszafogyni :twisted:

Szellőke, én úgy tudom, tornázni bármikor kezdhetsz, csak mértékkel, fokozatosan, hogy ne erőltesd meg magad. Csak annyit, amennyitől még/már jól érzed magad :) és hajrá-hajrá :)

Neet, woww, tesóprojekt jól hangzik!! :) szerintem Ti nagyon klassz kis család vagytok, nagyon jó helye lesz annak a babácskának! és Eszci csudajó tesó lesz :D

votiv 8)
votiv

Vot, áá, én nem akarok 5el kezdődni, beérném a 6tal. De ma sem tettem érte semmit :( Sőt...

Curse, aftától P sem evett. Glicosept ecsetelő javíthat a helyzeten, de amit Vot írt, az tuti jobb.

Neet, én is grat a tesóprojekthez! (Elfelejtettem :oops: )

Na, megjött az Apjukom, én L, jószakállt!
rídonli#

Votiv,
Köszönöm a homeós tippet :) És akkor a kilók miatt egyenlőre nem aggódok.
Viszont szerintem te annyira szuperül nézel két gyerkőc után :D h nem is értem miért szeretnél fogyni. Bár tudom, én sem hiszem, ha más mondja nekem. Nők vagyunk :lol: :wink:

és még mielőtt hunyni mennék, egy kis önreklám :oops: Ha esetleg tudtok vkit, aki hasonlót keresne :wink:
http://www.expressz.hu/auto/szemelygepj ... ,48,1.html

jóccakát!

Kép Kép
curse

Vot, még azt,h én is a szoptatás alatt híztam(om), a várandósság alatt csak kicsit, az még könnyen lement volna. Asszem, szénhidrát függő vagyok...
rídonli#

Johi, puszilom a drága pici lányod, aki újra jár!!! :) :) :) :)

Bencus olyan ennivaló ezen a képen :P

Kamilla pedig született balerina! Rylie, gondoltál már rá, hogy elvidd táncolni? :wink:

Nuk, ismerős ez a kinek mit mondok el/nem mondok el, meg mindenki mindenkinek ellentmond, de én totál bele is fáradtam. Végülis senkinek semmi köze hozzá, hogy TE miben hiszel vagy mit próbálsz meg még a gyereked egészségéért. Az ellentétes diagnózisokkal nálam is tele a padlás :? amikor már kezdek begőzölni, megpróbálok nagyon határozottan a belső hangra hallgatni. Hiszen TE vagy a mamája, te tudod, mitől érzi jobban magát, te érzed, mi segít neki, te látod nap mint nap, te ismered a világon a legjobban!! ha diagnózist nem is tudsz adni, de érezni fogod, hogy segít-e a sín annyit, hogy érdemes legyen ezzel is macerálni Rékát. Istinél többször éreztem, hogy a sok stressz, az ideoda hurcolás, az egrecíroztatás nem mindig ér annyit, mintha egész nap csak vele vagyok és játszuk, ölelgetem, puszilgatom, becézgetem :) Hiszen Te is tudod, a szeretetnek milyen gyógyító ereje van :) És erre (meg a nyugalomra) a kisgyereknek olyan nagy szüksége van, mint egy falat kenyérre :) Kell, hogy magadra is hallgass, és tedd, amit az anyai szíved diktál, hiszen Te vagy a főfőfőnök :D és Réka érdekeinek legfőbb képviselője! :wink:

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?