Ööö lehet, h egy picit félreérthető volt a spártai megfogalmazásom, mert én sem vagyok híve annak, sőt!!!, h verjék a gyereket a tanárok (de ezt még a végén összefoglalásként is írtam
Én is úgy látom egy picit, mint Neet, h ha változtatni kéne, akkor inkább a körmöshöz közelebbit, mint a lazaság felé, de ez sem azt jelenti a részemről, h a tanár alázza a gyereket különféle módszerekkel, mint körmös vagy pl. kulcscsomó dobálás. Lehet ilyen eszközök nélkül is rendet tartani. Nem egy ilyen tanárom volt, akinek elég volt csak a megjelenése és már tudtuk, h ő nem fog viccelni.
Bár azok a gyerekek, akikről Neet is ír, nem tudom, mi lenne a hatásos eszköz. Ha beírj egy egyest, le se tojja és azért szerintem itt a szülő felelőssége is bejön, mert ha én egyest vittem haza, akkor ugyan nem vertek meg otthon, de megkaptam az instrukciókat.
És érdekes módom én soha sem a szigorú tanároktól féltem (mint amit Deni is írt, h lelkileg rossz hatással volt rá), hanem inkább a szüleimtől. Állandóan arra gondoltam, h ők mit fognak hozzászólni. Én azt akartam, h a szüleim büszkék legyenek rám, gondolom ezért vmit anyámék jól csináltak
Neet,
Ezt még tegnap akartam Neked írni. Lehet az ember akár milyen jófej, akkor sem fog mindenki szeretni. Nem lehet mindenkinek megfelelni. De ezt te tuti tudod
A lényeg, nem benned van a hiba!
Jahn Ferenc, inkább NE!!! Mikor Csepelen laktunk, odatartoztunk és egyszer be kellett feküdnöm, soha többet olyan kórházat!!!
Szösszenet,
Hú, ez a porckorongsérv nem hangzik vmi jól
Kocsi híján nálunk ugrott az ikejás tali
Noncsi,
A kezdet nektek sem lehetett könnyű
Nuk,
Lindi olyan szépen megfogalmazta, h én már nem is tudok hozzá többet tenni.
És szerintem is fogadd el a várólistát!
Votiv,
Hú, ezek a szerelős/bolti dolgok nagyon durvák
Ja és Nuk, meg aki még szokott corába járni. Ami megnyílt gyógyótár nagyon jónak tűnik. Én mondjuk most abból szűrtem le, h volt nekik arnica 9ch és 15chban is és borax is szintén 9ch és 15chban. Mondjuk nem tudom ezeket mennyire lehet könnyen beszerezni, de gondoltam leírom.