Votiv, igen, szerintem adja be febr, vagy márc-ban. Később már úgy tudom, nem lehet. Akkor ugyan csak a következő hótól kapja meg, de az is jár neki, és több, mint a semmi.
Én Tsongának szurkoltam, fantasztikusan játszott Nadal ellen. Igen, néztem. Ugyan főztem, mostam közben, de a lényeget hallottam, és akkor rohanás volt a tv elé, hogy lássam is. Na meg a kedvenc szpíkerem volt. SZG-t akkor is hallgatnám, ha a halak beszélgetését kommentálná.
Jó talizást nektek, Ikeába egyszer én is elmegyek, majd tavasszal, ha akkor is lesz ilyen tali. Úgyis mennem kell, na és odáig még én is el merek vezetni.
Szellőke, azért western, mert a barinőm, aki az angolt tanulta először, átnyergelt(

) és mesélt róla, és utánanézegettem, és jobban tetszik. Nem tudok én még lovagolni, hogy pontosan megindokolhassam. Mindegy, most ez a lovarda, a csaj nagyon bejön, ezért ott fogunk pacigálni. Ha mást nem, nézzük a lovasokat, de azt renszeresen. Jó levegő, szép környezet és lószag!!!
Noncsi, este lemaradt. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk, és nagyon jó, hogy ilyen jól alakultak a dolgok.
Nuk, neked jobbulást! Tegnap olyan jót mosolyogtam a kitöréseden. Nem kárörömmel, de annyira aranyos volt.
Macs, a kirohanásod jogos, valahogy én is így érzek, csak nem tudtam megfogalmazni igazán. Kaposvárra mikor jártál? Barinőm is ott végzett, azon a szakon, ahol te. (ha jól tudom) Most az Agrokomplexnél dógzik. Még a végén ismeritek egymást? Bár szerintem te fiatalabb vagy annyival nálunk, hogy simán elkerültétek egymást.
Tinu, neked még akartam írni: Ki mondta, hogy nem vagyunk tökéletesek?

Viccet félretéve, a hitelesség, igen. De ha te tudod, mert ismered annyira magad, hogy tudd, hogy van olyan tulajdonság, ami aztán igazán nem példaértékű, és igyekszel, hogy jó példát mutass, (még akkor is, ha azzal gyakorlatilag erőszakot veszel magadon) akkor azzal ártasz? Én eddig úgy gondoltam, a szülőség nevű biznisz erről is szól. pl: Bár most a legszívesebben a tévé előtt ropogtatnám a chipset, nem ülök a tévé elé, mert nem szeretném, ha ezt látná, és chipset még csak nem is veszek, mert ártalmasnak tartom. Ehelyett társasozom, mesét olvasok, zoknit stoppolok, stb. (Még mielőtt agyonköveznétek, ez csak EGY példa. (bár sokszor szeretnék csak úgy kibámulni, és a chipset is bírom, de magam miatt sem eszem)) Hozzáteszem, szívesen teszem ezeket, de azért előfordul (nem ritkán) hogy inkább olvasnék valamit, vagy csak úgy lóbálnék DÉLUTÁN, az ágyban, csokit majszolgatva. Ettől nem vagyok hiteles? Kicsit érthetetlen vagyok, de remélem a légyeg átment.