A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruz :) Remélem mielőbb beindul Bendi dumagépe! Végülis tényleg mindjárt 3 lesz :wink:

Szellőke :) Köszi a soraid, mondjuk én az anyatejet nem tartom a pocija számára megterhelőnek és attól sem félek, hogy nem fog megtanulni jól aludni, a bátyóval már végigcsináltuk u.ezt, csak akkor ő már nagyobb (majdnem 1éves) volt és akkor könnyebb volt már "elengedni" a gyerkőt és külön szobába költöztetni, neki villámgyorsan ment az átállás és azóta is szépen alszik, szóval tudom én, hogy minden okés lesz, csak most asszem kissé nehezebben viselem a gyűrődést, lehet (sőt biztos) hogy öregszem... :mrgreen: :lol:

Votiv :) Köszi a bíztatást! :D optimista vagyok én, tudom hogy egyszer elmúlik ez az időszak is (csak bírjam kivárni :lol: ). És ez a cikk tényleg gáz, szégyenlem is hogy bedőltem a sok magas titulusnak (no meg engedtem anyám "nyomásának"), amikor elsőre is hülyeségnek tartottam :oops: mégis megpróbáltam a több kaját én is... :x Isti és a zuhany :roll: jó kis délutánod lehetett... ++++++

Nuk :) Bulást Nektek!!++++++++ és kutyaterápia, wow! :D

Szrek :) Mi a netről töltöttük le a gázártámis lapot! :wink:

Ríd :) Az éjjeli szopik nálunk is ilyen "jól belakósak" (összebújás és nagy kortyok sokáig) :D

Macs :) Sztem Te lennél a világ legjobb lovasterapeutája, úgyhogy hajrá!! :wink: :D Holnapi MÁK-hoz +++ És igazad van, a mai isk.állapot nem egyedül a tanárok hibája, hanem sokkal összetettebb dolog, de én is láttam egy hasonló statisztikát a tv-ben minap a tanárképzőkről (ki megy oda és egyáltalán ki marad a tanári pályán), hát olyan elszomorító volt hogy inkább le sem írtam, meg nem akartam, hogy vki esetleg magára vegye :roll: úgyhogy éljen az autószerelés :wink: :lol: úgyis egyre több autó van, legalább lesz meló :lol:

Ancsi :) Esés :( :( :( sok +++++++++ remélem nincs baj! Mi volt uh-n??

Tinu :) Tündi-uh :lol: és nagyon jó ez a kép Rólad!! :wink:

Rylie :) Anyukádnak+++++++++ Remélem nincs baj?!

Lindi :) Örülök, hogy jól vagy! :D Nekem tetszik ez a séró! :wink:

Barbi :) Bulááást!+++++ és persze mennek a drukkok a pici babáért!!

Neet :) Gondolom nem kérdés, hogy mi lesz a szerződéssel? :wink: :lol:
denizsa

Na, mára ennyit a melódiáról.

Bekukkantottam, tényleg Ancsi, ugye semmi gond?

Neet, ez az invitel sztori nem volt akármi, "iktattad" már?

Nuk, ++++++++ mindenkinek. Anyukádékat azért erőst irigylem. (persze csak úgy egészséges mértékig, legalábbis igyekszem :mrgreen: )

Deni, neked pedig erőt, sokat az átmeneti fárasztó helyzethez!

Votiv, "vicces" fiad van, bár gondolom te nem nevettél annyira. Miért is nem engeded gyerekek közelébe Istókot? Túlzottan megszeretgeti őket, nagyon vehemens? Próbálj lazítani, amikor csak teheted! Bár ahogy soraidból kitűnszik, foggggalmam nincs, mikor pihensz, és hogy ezt hogy bírod még.

Részemről a fáklyás felvonulás, jóéjt nektek!

Zsu
zsugyu

Neet,
http://homar.blog.hu/2008/01/29/nyolcsz ... _is_az_ove
:twisted: :twisted:

Zsu, Deni, Barbi,
köszi a gázzal kapcsolatos hsz-eket :D :D :D

jóéjt mindenkinek, Ábel itt is jól én viszont baromira betaknyosodtam, esszük a bogyókat stb aztán lesz ami lesz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet, álltam és visítottam... sajna annyira le vagyok amortizálva, hogy ennyi idő kellett, mire rájöttem, hogy a fiam nem fog szótfogadni nekem :( :( :( (talán sosem)

Zsugyu, én engedném... Ikeában pl feldöntött és darabjaira szedett egy rajztáblát, aztán a kisvasút sínével akarta összekalapálni. Felborította az asztalt és a székekkel hajigált. felállt a játszóterecske peremére - oda, ahol mások esznek - és ott kezdett táncikálni... Nagy robajjal kiborított több doboz játékot. Gyereket konkrétan egyetlen egyszer sem bántott. Ettől még minden szülő menekítette mellőle a gyerekét.

Deni, nem azért írtam le a cikket, hogy magadra vedd, hogy te bárminek is bedőltél!!! kipróbál az ember mindent, hogy kicsit könnyítsen az életén. Ha langyos libazsírral kéne bekenni a gyerekeket, majd meghinteni sóval, hogy tutira átaludják az éjszakát, én simán megtenném!!

votiv 8)
votiv

Jóreg!
Nagyon sajnálom,h nem jutottunk el tegnap az ikejába, tökrá rá votam készülve... CSak kicsit másképp alakultak a dolgok, eleve már majdnem 10 óra volt, amikor eljöttünk az oviból, aztán amit intéznem kellett, nem ment olyan simán (eltűnt egy csomagom a postán, amiben egy dvd volt, még nov.ben lett föladva, azóta sehol, és PÉNZT KÉRNEK AZÉRT,H MEGKERESSÉK! Pedig max.bocsánatot kérhetnének...) SZóval legkorábban fél 12re értünk volna oda, de 12kor már mennünk kellett volna, hogy odaérjünk az oviba. :( :( :(
Réadásul tegnap végérvényesen kiderült,h nincs pharmatexbaba (ezt már 2 teszt is bizonyította), és ez egy kicsit megviselt (mármint testileg, lelkileg nem, mert tudtam,h nincs). Mndenesetre bejelentkezem a dokimhoz (kíváncsi vagyok, hány hét múlva lesz ip), mert a mindent egybevetve is min.10 nap késés volt, és úgyis aktuális egy rákszűrés is.
Jó volt a tali?

Ancsi, esésed :shock: , remélem minden ok!!!!

Zsu, köszi, amit támogatás ügyben írtál, nagyon nagy difi nem lehet, max 2-300ft, biztos,h nem ugranánk sávot. (Szerinted ebba belekötnének? Lehet vhogy módosítani?)

Szrek, Nuk, Barb gyógyuljatok gyorsan!!

Vot, fröcskölő Isti egyszerre :shock: és :lol: is, gondolom, te ne így élted meg...

Macs, ez a ovasterápia szuperül hangzik!!

Na, megyek a dógomra, mindenkinek szép napot! :)
rídonli#

UH:
minden oké, de a gyerök az arcát tökre a méhfalba fúrta , ergo nem volt előtte elég magzatvíz, így csak 2D-s képet kaptunk, de mi elég jól láttuk, hogy mennyire édi és szép. pont olyan formás kis pofija van, mint a nővérének. ;-)
VISZONT MEGFORDULT A HASAMBAN! :( kérdezte is az Uh-os csajszi, hogy van-e panasz, s mondtam, hogy vasárnap nagyon sokat mozgott, pont úgy, mint mikor Lencse születés előtt próbált megfordulni, legalább 1-1,5 órát folyamatosan le-fel... erre kiderült, hogy a fejvégűből medence végű lett, de legalább nem harántfekvéses, mint Lencse volt.
a súlya napra pontos (majdnem 1,5 kg), többi méretei alapján 5 nappal idősebbnek saccolják. érdekesség, hogy ez a szonográfus csajszi egyike a keveseknek, akik megtanulták a szív Uh-t, is, úgyhogy szépen megnézte a kamrák számát, meg mindenfélét. korábban is sok jót hallottam a csajsziról (férjem nőgyógyász haverjától + egyéb helyről), de most már fix, hogy csak hozzá fogok menni, mert benne bízom.
aztán a C&A-ban vettem Lencsének egy 4500 Ft-os csini farmert 890-re árazva, kisLencsének egy 4000 Ft-os bélelt kantáros gatyát (utcai dög meleg) 590 Ft(!)-ra árazva, s magamnak egy itthonkát féláron. (az egészért nem fizettem még 5eFt-ot se)

úgyhogy érdemes elnézni a C&A-ba, mert szemtelen árak keletkeztek.

és most taknyosak lettünk. L. egész nap tüsszögött tegnap, mára folyik az orra. nekem is folyik. de nincs egyéb panasz, pl. nem fáj a torkom, v. ilyesmi (mint ahogy máshogy szokott kezdődni).
nekem hozzá jön még az enyhe orrvérzés, vagy mi a frász, ami kissé zavar, de első terhességem alatt is volt.

Szrek, Lindi, többiek,
szerintem ez a hajforma sokkal jobban áll ennek a Holmes Katikának, mint annak a csontsovány arcú Bekemnének!

Votiv,
mikor húgom ennyire hisztis volt, akkor apám hideg zuhannyal mosta meg ruhástól. lehet, hogy itt lett volna az ideje pár mp. erejéig átkapcsolni, s megmosni a fejét Istóknak; csak hogy tudja, hogy mindennek van határa. (mármint, ha jól veszem ki szavaidból, hogy a zuhannyal tartott téged sakkban)
az is lehet, hogy Istóknak felizgatja az idegrendszerét ez a sok hatás, amely pl. az Ikeában és egyéb játszókban éri. Lencse kisebb korában volt ilyen, s utána (mert akkor még csak pár hós volt) csak bömbölt órákig.

ancsipancsi

MIlyen napom lesz, ha már reggel ennyit mellégépelek...
Pedig tegnap pihiztem: du.Apjuk korán jött haza (kivételesen), és elvitte a lányokat sétálni, én meg nem csináltam semmit csak aludtam, szuper volt!
rídonli#

Ancsi, szuper, h minden ok!!!!!
rídonli#

BOLDOG ADÉL NAPOT! :) :) :)

Ancsi,
jó volt látni a babucit, mi? :) És még van 68 napja, akár vissza is foroghat. Amíg még elfér. Gratula a bargainekhez. :)

Szrek,
most nincs időm elolvasni, de este homározok majd. :)

Zsugyu,
Iktatva, az mi az? Ma küldöm vissza a kedves közeledésük lemondását. 8 napon belül elvileg indoklás nélkül elállhatok. Hát majd elválik. Mindenesetre arra még nem szólítottak fel, h fizessek.
neet
neet

Szép Reggelt!

Ancsi: örülök, hogy az esésnek nem lett semmi következménye és hogy ilyentéren jól vagytok. A náthához jobbulást nektek.

Votiv: nem semmi a kicsi fiad, én nem tudom mit csinálnék a helyedben, vagy csak mákom van, hogy a 1,5 évesem fél a zuhanytól: (mondjuk a kádból ugyan úgy ki tud pacsálni, ha olyan a kedve :twisted: ) Holnapi napot lehet le kell fújjam, majd a dokinéni megmondja, mert Ádi mára hörög és köhög :(

Jobbulást a betegeskedőknek.
Én dühöngő állapotomban vagyok (mint mindig). Tegnap este megjöttek a tesómék és megszűnt a nyugalom :(

Megyek kitöltöm a mérgem a vízműveken...

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Adélnak nagyon boldog névnapot!!!
Kép
denizsa

Réka még 1ig kelegetett, akkor adtam neki még1x enni és 9ig aludt! Nagyon nyűgi, de talán ma már nem lesz láza!!!!!!

Nekem az orrom van még egy kicsit eldugulva, meg kis köhögés, de semmi egyéb!

Adélnak boldog névnapot!!!!!!!!

Ancsi:
UH :D :D :D :D :D
Jó, hogy minden rendben van! De hogy megfordult :shock:

Noncsi:
Vízműveknek adj a nevemben is!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Zsan:
Tegnap este rád gondoltam, mert a mosógépünk iszonyú fura hangokat adott ki magából. Eszembe jutott Meme kiszoknija :wink: :wink: :wink:

Neet:
A lényeg annyi, hogy szegény vak nénit is átcseszték. És az volt a duma, hogy nem volt egyértelmű a lemondási szándék. Erre a Juszt kérdezte, hogy ha valaki felhívja az ügyfélszolgálaltot, hogy nem kéri a szolgáltatást, akkor hogy adjon még ennek nyomatékot?????

nukada

Neet: az iktatás azt jelenti, hogy kidobod a kukába :)

Ancsi: drukk, hogy visszaforduljon a babó! és jobbulást!!++++

Deni: alvásmizériához kitartást!
Anyukám hál istennek jól van. Csak vasárnap nagyon depis volt, nagyon megviseli ez a nyugdíj előtti időszak mert irtó szemetek vele bent a cégénél :evil: És szerintem minden testi panaszának ez a fő okozója...a változatosság kedvéért most a gerince vacakol a nyakánál, valami kopásai vannak vagy mi és ettől fáj a karja :? msot jár masszázsra, meg gyogyótornára.

Zsugyu: Apudnak +++++

Macs: remélem összejön neked a lovasterápiázás!!! Az olyan jó érzés ha az ember azt mívelheti napközben ami amúgy is a szíve csücske! Drukk, hogy összejöjjön!!!

ADÉLNAK BOLDOG NEVENAPJÁT!!!!!!!!!!

Votiv: Istók :roll: :roll:

Nem tom mi volt tegnap a levegőben de Kamilla is félörűlt volt :? Kezdte azzal, hogy nem aludt délután, aztán hazajöttünk és beszélgetni merészeltünk Apával. Nem tudom másnál ez hogy van, de ha nem őnagysága van a központban, nem rá figyelünk, nem vele foglalkozunk, azaz uram bocsá beszélgetünk apjával, akkor ő teljesen kiakad és mindent bevet, hogy ezt az állapotot megszüntesse :shock: :x Szóval tegnap is bepörgött és mint egy hurrikán végigrombolta a lakást, olyan hülyeségeket csinált mint még sose pl leharapott egy darabot a seflera leveléből :o aztán nagy nehezen elaltattuk. Viszont 11 körül olyan sírást vágott le, hogy teljesen befostunk, hogy mi a baja és tapogatta a száját (csórimnak aftája van épp) úgyhogy kivittük a fényre és jól belevizslattunk a szájába, persze semmi. Nagyon nehezen tudtam megnyugtatni és baromi nehezen aludt vissza. Persze köztünk maradt egész éjjel, mert egy csomót nyöszörgött...szal nemtom mi volt ez..remélem nem valami betegség bújkál benne... :roll:

Suli téma: rengeteget írtatok :)
Szerintem szinte teljesen mindegy milyen suliba megy a gyerek, mert minden suliban van jó tanár és van seggfej. És az egész a tanáron múlik, mármint, hogy megszeretteti-e a témát a gyerekkel, jó előadó-e stb stb. Ezalatt azt értem pl, hogy ált. iskbe matekból imádtam a tanárt mert jó fej volt, ellenben nem igen tudta átadni a tudását én végig 3-as voltam matekból. Középsuliban elsőben egy irtó rossz tanárunk volt, utáltam, 2-es voltam belőle épphogy. Aztán lett egy nagyon jó tanárunk 2.ban, akit mindenki nagyon csípett hirtelen 4-es lettem matekból. Jééé !Aztán kiderült, hogy ez a vénember mást is akart a tanítványaitól igy kirúgták. Aztán 3.tól megint jó tanárunk lett és 4-es votlam továbbra is és igazán megszerettem a matekórákat. Na ez pl sem a kémiáról, sem a fizikáról nem mondható el, mert ott nem sikerült találkoznom egyetlen normális tanárral sem :? Szóval szerintem ez nem is tantárgy függő hanem empátia-függő. Az meg teljesen egyéni, hogy melyik diáknak mi/ki jön be.
Ez kb olyan mint a munkahely, szerintem nincs olyan munkahely, ahol ne lenne legalább egy nyaligép, egy olyan aki óbégat egész nap, hogy mennyit dolgozik azt közbe nem csinál semmit, és legalább egy jófej is akad mindenhol :)

Rylie
rylie

Ja és azt még nem is "panaszoltam", hogy pénteken a tanerő lefikázta a müpás szakdolitémámat (is) :twisted: Baromi pipa voltam....az ICén kitaláltam egy újat, most azóta napi kétszer küldök neki imélt, hogy mit szól hozzá, mert feleslegesen nem túráztatom magam addig amig nem bólint rá :x

Barbi: drukk a viszgához!

R
rylie

Zsugyu :) Köszi! most épp duzzadok az energiáktól, csak 2x(!!) keltünk az éjjel :D 8) Apukád hogy van?

Szrek :) Bulááást ++++++++++ és ez a link :shock: :roll: :evil:

Votiv :) És hol marad a vöröshagyma a libazsír mellé? :wink: :lol: Most próbálom felidézni, de nem ugrik be, hogy Isti valaha is bántott volna gyereket (csak a tárgyak röpködtek, de hát az meg belefér :wink: ), szóval sztem nem kell aggódnod, mert ha megismerik, akkor nem fognak "menekíteni" (jaj még a szó is borzasztó) senkit mellőle! most arra gondolok, ha majd oviba megy vagy olyan közösségbe, ahova rendszeresen járni fog, szeretni fogják, meglátod!!

Ríd :) +++++ Neked! csomag meg :evil: Babócához meg drukkolok! beindul a tesóprojekt vagy inkább Pharmatex-babát szeretnétek?

Noncsi :) Ádinak bulást!! ++++ ja és relax!!

Ancsi :) Bulás Nektek is+++++ Szuper, hogy minden rendben volt uh-on!! Forgás miatt ne aggódj, tudják ők hogy mi a pálya, van ideje visszafordulni, ahogy Neet is írta. Nekem mind2 gyerkőm összevissza forgott és csak a végén álltak menetirányba, de megtették! szóval no para!!
Hideg zuhany sztem elég gáz, legalábbis én csak fenyegetni szoktam vele idősebb porontyomat, amikor már kezdek fáradni a hisztijétől. Tudod nálunk ez "családi hagyomány", anyósom bevetette ezt a módszert amikor párom kicsi volt... hát én nem akarok ilyet tenni! Egyébként értem én, hogy arra gondolsz, hogy ilyenkor ki kell zökkenteni a gyerkőt, ráadásul lehetőleg úgy, hogy értse hol a határ, de azért ez nem mindig olyan könnyű egy váratlan helyzetben (most itt arra gondolok, hogy Votiv valszeg nem számított a tetőtől-talpig zuhanyra és akkor rögtön nem mindig ugrik be a jó megoldás, míg nekünk mennyivel könnyebb utólag okosnak lenni.) Na nem akartam kirohanni, csak még a hideg is kiráz a gondolatától, bocsi!
denizsa

Nuk :) BUlást Nektek továbbra is!! +++

Rylie :) Anyukádnak kitartást +++++ hű de szar helyzet ez, nem csodálom, hogy testi bajokat is okoz már nála :( Mikor tud végre nyugdíjba menni?
Nem semmi napotok lehetett tegnap... bevallom, nem tudom Kamillát félőrültként elképzelni, de persze elhiszem :wink: Remélem mai napotok jobb lesz!! És amit írtál, igen nálunk is ez van, ha apa hazajön (de elég ha anyám jön) és beszélgetni merészelünk, akkor azt Bálint zokon veszi (ez nála hangos "éneklésben" szokott ált. megnyilvánulni, amitől nem halljuk a saját hangukat sem és részéről probléma megoldva :mrgreen: ). Így ált. az van, hogy közben vele ill. velük játszunk és akkor dumálunk vagy fürcsi közben vagy ha már alszanak.
Hát ez a szakdoga... :( pikkel rád ez a tanár vagy mi van? soha semmi se jó neki :? :roll:
denizsa

Sziasztok!

Neet, én úgy iktatom a cuccot, hogy apró darabokra tépve dobom a szemétbe. Nagyon jól esik a dühömet így kitölteni az ilyen kéretlen francokon. :lol: Akkor elállásra fel!

Votiv, értem. Szóval már írtam egy hosszút, de elszállt. A lényege az volt, hogy amikor Zsóka elkezdte az ovit, volt két igazán rontóottó a csoportban. A beszoktatásnál láttam, csak figyeltem. Arra gondoltam, hogy mindketten egész embert kívánnak, akkor ki figyel majd a többiekre. Az egyik kissrác csak kb 1,5 éve alhat ott, mert nem bírtak vele az ebédnél sem. DE: beérett, és a szülők (ovis korom óta barinőm az anyuka) nem tudnak elég hálásak lenni. Az első olyan ovis ünnepen, ahol már a srác is részt vett, sírtak. Nagyon okos volt ő mindig, de kezelhetetlen. Tiszta Istók. A beszéde mostanra változott (7 éves), de most pillanatok alatt. Sokáig nem értettük őt, vagy csak alig. A lényeg: megtalálod te is azt a pedagógust, aki ennyire klafául ráhangolódik, és segíteni fog neki. A gyerekek pedig! Zsófin látom. Az első évben mindig a panasz érkezett, hogy ezt csinálták, azt csinálták. (főleg a kissrác) Mostanra pedig nagyon megszerették őket. Amikor már jól ejtette ki az óvónő nevét, itthon óriási szenzációként mesélte a lányom, annyira örültek neki. Szóval nagyon elfogadóak tudnak lenni, ha segítenek neki. Nem gondolom, hogy a világ legjobb óvónői ők, tudom, sok nagyon jó van még az országban, rá fogtok találni ti is.
Egyébként Deni nagyon jól írta.

Deni, köszönöm, most jól van. És tök jó az éjszakai siker. Sok ilyet még.

Ríd, a módosítási lehetőségről nem tudok (biztos van egyébként, csak az ügymenet ugyi), de ha nem váltotok sávot, én nem aggódnék, akkor ugyanarra a támogatásra vagy jogosult. Ha berántanak, mejd számolási hibára hivatkozol. :mrgreen:

Rylie, köszönöm. Kamillának (és nektek) nyugalmasabb napot mára!

Nekem nem indult valami remekül a napom, de már kipuffogtam. Annyira elegem van az olyan gyerekekből, akikből versenylovat nevelnek, és aztán játsza az agyát az enyémek előtt, akiket viszont szerénységre próbálunk nevelni. Harsányan dicsekszik, versengésre ösztönözve pl. ma reggel Zsókát. Az én lányom egy tüneményes, jó képességű, de (hál'istennek) átlagos kisgyerek. Amikor aztán ezek a lányok el kezdik az én már ezt tudom, ezt csinálhatom, stb-t, ő csak szerényen pirul, holott Ő IS tudja, csinálja. Ja, hogy nem írja ki a homlokára? Örültem, hogy vége az ovinak legalább megszabadulunk ettől a "barátnőtől" Erre ma reggel közli velem apuka, hogy meggondolták, inkább oda viszik suliba ők is, ahová Zsóka megy. :evil: Tudom, hogy nem óvhatom mindentől, azt is, hogy ott is lehetnek ilyen gyerekek, mások is, de akkor is!!!! Egy önálló ötlete még nem volt az anyukának. A majmolás nagymestere. Zsókát is annyiszor utánozzák, aztán meg eladják saját ötletként a dolgot. Nem érdekel, tegyék, de ne Zsófika rovására, őt elnyomva. (persze csak a kis lelkét, őt bántja) De annyira jó az a suli, és a tanárok is. Ezért nem viszem máshova, remélem talál majd más, "okosabb" barátot ott. Fázok ettől a versengéstől, amit a gyerekekre erőszakolnak, már az oviban!!!!!!!!! És főként az "okos" szülők. Na, most már aztán teljesen kipuffogtam magam. :twisted: :oops:

Zsu
zsugyu

Telefonált a védőnő, hogy itthon vagyunk-e. Mondtam igen, kérdeztem, mikor jönne? Itt vagyok az utca végén :shock: :shock: :shock:
3 adag ruha van kiteregetve a nappaliban, 3 adagnyi vasalnivaló van a kanapén széthagyva... a gyerek játékai szanaszét, ma még nem udtam porszívózni stbstbstb. De csak annyit mondott a szabadkozásomra, hogy látott már ennél cifrábbat is, legalább mosok :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt mondta, szépen fejlődik a Réka, keveselte a súlyát, de azt mondta, nem látszik soványnak. Legyen meg a heti 10dkg hízás... Nem mertem mondani, hogy 30dkg hízott 2 hónap alatt :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

nukada

Nuk,
dejó! a védőnőd legalább felhiv, ha jön! :wink:
enyim nem telefonál.
kérdés:
hogy tudsz videót feltölteni a blogodra? mert nekem már vagy fél órája tölti azt a nyamvadt 1,5 percet, és nem járok sikerrel... :roll:
zsancikant

Votiv, Deni,
így belegondolva tényleg durva a hidegzuhany, úgyhogy visszavonom. tesómnál más volt a szitu, nem rossz volt, hanem egedetlen hisztis, aki lilulásig, ájulásig üvöltötte magát a semmin, és csak ezzel lehetett kizökkenteni. de később a szódásüvegből való fröcskölés is segített rajta. apám elég kemény volt, de érdekes módon, sose volt arra szükség, hogy engem a kádba rakjon ilyesmi célból; úgyhogy biztos meg is érdemelte a húgom. (aki azóta is elég hisztis :D)

Nuk,
nálunk se hízta magát a végén agyonra Lencse, de minthogyha neki anno még a neurológián is azt mondták volna, hogy havi 60 deka legyen minimum. habár szerintem így szépen elhízott volna.
gondolom azért fontos a hízás nálatok, mert legalább a soványság nem hátráltatja a mozgásban. (a tejpép különben eléggé kövérít, úgyhogy nyomasd! :D)

MÉRLEG:
szerintetek jó vétel lenne 7eFt-ért a tegnap betett mérleget megvennem? vagy van vkinek kölcsön pár hónapra számunkra? :) mert bérelni semmiképp nem akarok most már.

Neet, Deni!
gondolhatjátok, hogy tudom, hogy elég születés előtt, ha befordul ...node elsőnél is ez volt a gond, csak ott már az ut. hónapban megmondták, hogy ne is várjak csodát, nem fog befordulni, mert nincs helye.
ancsipancsi

Ancsi: minek neked mérleg??? Lencsénél használtál ilyesmit??
NEkem eszembe se jutott ilyesmire költeni :oops:
Befordulás: azt hallottam (talán épp itt is), hogy ha négykézláb mászkálsz akkor sok hely szabadul fel az Apróléknak és akkor tud forogni ;)
Barinőmet is úgy tudta az anyja lehiggasztani, hogy pohár vizet borított rá. Utólag azt mondja a barinőm, hogy igaza volt az anyjának, mert őrá valóban nem hatott semmi egyéb nevelési módszer :roll: Hááááttt szerencsére nekem nem kell ilyesmin gondolkodni, de nem hiszem, hogy meg tudnám tenni...

Nuk: szerencsére én elértem, hogy hozzánk ne jöjjön a védőnő :lol: :lol: és most is csak akkor látja Kamillát ha terhesrendelésre megyünk :P

Zsu: teljesen érthető amit írsz...csak sajna ilyen h.p-kel tele a világ..és ezek szerint már kiskorban kezdődik ez :roll: Ne izgulj, hamar talál magához való barátnőt Zsófi!!! Ha nagyon a lelkére veszi akkor talán próbáld meg neki karikirozni a csajszika viselkedését, hogy magában ne szégyent érezzen, hanem jót nevessen rajta, hogy mennyire h.p :)

Deni: sajna miután Anyu még csak 55 éves van egy pár év vissza... és ez az új nyugdíjrendszer-módosítgatás se nagyon kedvez neki :evil: KB olyanok a munkáltatók a nyugdíj előtt állókkal, mint a pályakezdőkkel, irtó szemétség!! Pedig Anyu nem kis cégnél dolgozik :( Azt mondta tavasszal rászán egy napot, hogy bemegy a nyugdíjfolyósítóba és megérdeklődi, hogy mit tud tenni, mik a lehetőségei. :roll:
Kamilla ritkán zazul meg, de akkor belead apait-anyait!!!
Nálunk spec tegnap, hogy beszélgetni próbáltunk vagy 20X az apjához vágta a Tesz-Vesz Várost, hogy OLVASS! Vacsi végén ő is énekel avagy óbégat, hogy ne halljuk egymást :?
De most nagyon hamar kidőlt és elég fura is volt egész nap...hát remélem nem lesz beteg megint :roll:
Tanerő: nem, nem csak velem ilyen!!! Pl az egyik lány hozott KETTŐ (nem is egy!) szuper témát, érdekes mód mindannyiunknak nagyon tetszett, de azt is lefikázta a tanár és adott neki egy olyan témát ami épp belevág az ő 2010 EKF programjába :? :x

R
rylie

Rylie,
akkor ezt a cikket a tanárod figyelmébe ajánlom! :twisted:
http://index.hu/kultur/pol/pecs0129/

neeeem lesz neki SEMMI munkája ezzel 2010-ben.

Olyan ez az egész, mint amikor impotens pasik próbálnak összehozni egy swingerpartit. És nem értik, hogy miért nem jön össze... :roll:
zsancikant

ZSan: az a vicc, hogy ezt én is tudom pontosan, miután van egy-két csoptársam akik közelről is érzik/tudják/dolgoznak benne, hogy ez mekkoooorra de über szívás lesz!
És pl a múlt órán arról papolt, hogy a Tudásközpontba fog szervezni nemzetközi rektori konferenciát! Egy olyan helyszínre ami nem hogy meg se épült még, de egy kapavágást se ejtettek még a telken, sőt jogilag tök zavar az egész, hogy kié a telek stb stb. De sebaj, ő idehívja a nagy főgórékat+az EUból is az oktatási biztost stb stb...na mekkora égés lesz????
És ez az ember tanítja nekünk a rendezvényszervezést!!

Ja és az anyák napi programom azé volt szar első körbe, mert nem voltak benne csippendél fiúk :?: :!:

R
rylie

Rylie,
bruháháháhá... :twisted:
megsúgod nekem priviben,h ki ez az álmodozó rendezvényszervező?
zsancikant

Rájli,

szervezzé' neki egy kiállítást a "Pornó történelme" címmel, live-show-val és csippendélekkel. az egészet pedig szervezd a Kormányzati Negyed megnyitójára, vagy a Négyes Metró Átadóünnepségére. Hátha ez fog neki tetszeni.... :twisted: :twisted:

koetchoeg. tícsör... :twisted:
macskanyu

Macs: na látod, máris adtál egy tippet Rylienak a szakdogához. :lol:

Adélnak boldog névnapot!!!

Kép
Kép
tinu

Sziasztok lányok!

Adélnak boldog névnapot :)

Ancsi! Ezek szerint akkor megint császár várható?

Hiszti téma: hát, azt hiszem Grétinél kevés hisztisebb gyerek van/volt a világon, de pár hónapja azt vettem észre, hogy majdnem teljesen elmúltak a hiszti rohamai, vagy ha vannak, azok is sokkal gyengébbek. A szüleim már azt mondták, hogy vigyem orvoshoz, mert nem normális, amit csinál. Persze a család többi tagja is adta az okosabbnál okosabb tanácsot, sógonőm minden egyes alkalommal elmesélte, hogy az ő fián olyankor mindig egy pohár hideg víz segített. Addig addig mondogatta, míg Peti egyszer -pont egy mega-giga hiszti közepén- elhatározta, hogy kipróbálja. Hát az valami brutális volt. A hiszti abbamaradt, de azt az arcot, amit Gréti vágott nagyon sokáig nem felejtem el, én még el is bőgtem magam utána. Mondanom sem kell, Petinek sem jutott soha többé eszébe.
Azt vettem észre, hogy az a hisztileszerelés működött a legjobban, hogy amikor már nagyon belelovalta volna magát, akkor magamhoz öleltem és szépen lassan lenyugodott, és esetleg közben megmostam az arcát (nem durván, de tényleg kellett, és úgy vettem észre, hogy neki is jól esett, mert agyvérzésközeli állapotba tudta magát lovallni).

Votiv! Találtál már takarítónőt? Azt akartam ezzel kapcsolatban még írni neked, hogy ha jó takicád van, akkor szerintem elég 1 héten 1x talarítani és puccba vágni a lakást, mert azt 1 hétig simán szinten lehet tartani. Legalábbis nálunk remekül működik. Persze a porszívó napi (max 2 napi) szinten használatban van a földszinten (ebédlő + nappali + előszoba), és felmosni is legalább 1x fel kell közötte, de azért azt gyorsan le lehet zavarni és mégsem 50ezerbe kerül havonta.

Rylie! És feltétlenül a tanárnak tetsző témából kell a szakdolidat írni? Én nem emlékszem, hogy nálunk így szívóztak volna a témaválasztással. Én bemondtam a címet és azonnal rábólintott a nőci.
Egyébként Macs témája tényleg tök jó :)

Csajok, holnap megyek a fodrászhoz! Kíváncsi vagyok, hogy a gyerekek majd mit szólnak hozzá
:roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Tudja valaki Bálint Balázs teló számát?
lindicita

Curse, Adélnak boldogságos névnapot kívánok!!!! :lol:

Lindi, aztán majd tegyél légyszi képet, hadd dönörküdjünk !!! :P

Nuk, gyógyuljatok mááááár!!!!! Védőnőt én 2007 augustusban láttam utoljára, mikor be kellet Iginek adatni a 3. infantrixet. Azóta kakkant a fejünkre. Felelős, támogató szakszemélyzet. Ugye erre mondják? :evil:

Zsanci, te blogolsz? :shock: És publikus? (nem mintha lenne időm olvasni :? csak kíváncsi gyerek vagyok :oops: )

Tinu, a megbuherált képek annyira jók voltak!!!! :lol: Bár Tünci és a porszívó kettőse is belopta magát a szívembe :wink:

Rylie, én belevágnék a Macs által javasoltba, de minima felvetném a tanerőnek, mert bár nekem semmi közöm,de már az én pumpám is egekben van tőle :twisted: Amúgy nő vagy ffi?

Ancsi, nekünk rokonytól volt kölcsönbe a mérleg, amúgy átdobnánk nektek :? gyerökfordításra én is a sok 4kézlábazást ismerem első körben. Aztán még ott vannak az egyéb bábatrükkök, de azzal még ráérsz :wink:

Macs, nagyon drukkolok neked a terápiás lovagoltatáshoz! Teljesen felületes megismerés alapján én is úgy érzem: Téged Isten is arra teremtett!!!! :wink:

Mikoris utaztok hova mennyi időre ? :wink: :lol:

Deni, 2ébredéses éjszaka: de jóóóó!!! Ugye, hogy utána fákat tudna kiszaggatni az ember??? :lol: és ugye, hogy fogalmad sincs, mitől aludt Bencus ennyit? :lol: :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Lindi,
sajna nem tudlak kisegíteni telószámmal.. viszont a frizidre én is kíváncsi lennék :wink: :D

Leni,
ha megtudom a mélcímed, akkor átküldöm a körmélt....sajna csak azoknak ment, akiknek tudtam a méljét...
macskanyu

Leni,
új avatarod naggyon rulezz :D :D :D
macskanyu

Lindi, küldtem BB telószámot priviben! :wink:

Macs, neked meg mindjárt megy a mailcímem! :lol: :oops:

Avatar: anyukám turizott egy "szőkekapitány" kezeslábast Iginek. Igaz, ezen a képen a ruha kevésbé látszik, de abban feszít 8)
leni

Na, ha már "szőkekapitány"-t emlegettem, meg a lovak is téma volt, akkor íme két egész alakos látvány:

Kép

Kép
leni

Leni,
mél elküldve, csak Fwd, mert így volt a leggyorsabb.. :) jót derültem a címen :lol: :lol: :lol:

és most megyek a Kismacskámért, aki ilyeneket csinált a böliben, teljesen egyedül.... bocsi, hogy mindig itt örömködök, de nincs anyukám, akire rázúdítsam... :oops:

szóóóval a "Bojóc" és a saját ujjakkal festett farsangi maszk:

Kép

Kép
macskanyu

Igi mekkkkorát nőtt!!!! jó ég!! Nagyon helyre legényke :D :D

na télleg L, mert Vár a csajom..
macskanyu

Macs, mikor elmeséled mi mindent csinál Füli a bölcsiben, mindig azt érzem, hogy nagyobbik csemetém is mennyire élvezné mindezt!!!Örömködj csak nekünk, ha már így hozta az élet, hogy Füli külső helyszínen leledzik hétfőtől péntekig! :wink:
leni

Igi tényleg hihetetlen nagy lett! EJnye-ejnye, tessék gyakrabban képet rakni! :wink:

Füli nagyon ügyes! De komolyan. Ez télleg ovis teljesítmény!

Kép
Kép
tinu

Köszönöm a csajom nevében a rá gondolást :D aranyosak vagytok :D

Szrek,
Fraund Tamásnak tök igaza van 8) És a lótól való félelemhez annyit, h nem véletlenül szokták mondani, ha az ember leesik, vissza kell ülnie, mert ha nem teszi meg, akkor ilyen félelem fog kialakulni :? Mondjuk ez sok mindenre igaz még az életben, pl. autóvezetés :?

Nuk,
Bulást Nektek!!! Nagyon kijutott Nektek ez a fránya kórság :(

Deni,
Mint mindig olyan jól fogalmaztál :) Éljen a kétszeri ébredés :D
Kipróbáltatok vmit vagy csak szimplán megajándékozott Benneteket Bencus?

Zsu,
Olyan jó, h leírtad azt, h te iskolás szülőként hogy látod a sulis témát :)

Szellőke,
Akkor lehet azt mondani, h szerencsés vagy :wink: Az egyik ismerősöméknél is ekkora a korkülönbség, de nálunk nem egyszerű a helyzet.

Ríd,
Ez a sztori tényleg annyira szomorú és durva :( Csomageltűnés :evil: De miért kell fizetned, ezt nem jár automatice? :?

Ancsi,
Esés :( Még kész szerencse, h ilyen jól hárítottál. És még van ideje a bébicseknek befordulnia, addig 4kézlábra :wink:

Tinu,
Átdolgozott képek rulez :D a nemátdolgozottan meg nem ismertelek volna :oops:

Macs,
Sulis témát tök jól leírtad :) Bennem is vmi ilyesmi volt, csak hülyén írtam le.
És nagyon kívánom Neked, h az állatterápiás munka egyszer majd összejöjjön. Ugyan még személyesen nem találkoztunk, de az írásaid alapján nagyon el tudnálak képzelni :D Füli alkotásai nagyon jók, ügyes csajod van!!! :D :wink:

Lindi,
Szuper, h jobban vagy már :) És a frizkó szerintem jól fog állni, de képet róla majd :wink:

Votiv,
Istók és az ügyködése :roll:

Barbi,
Vizsgaeredményhez drukk és barinődéknek is mennek a ++++++++!!!
Bulást!!!

Rylie,
Szegény Anyukád :( biztos nincs könnyű helyzetben. Nem értem az ilyen szemét munkáltatókat :roll:
És hát a szakdoli téma :roll: egy kötsög ez a tanár :evil:

Leni,
Komolyan mondom Igi annyira szép egy pasi!!! :D :wink:

és wow a gyed 8%-kal fog emelkedni 8)

Kép Kép
curse

és még két kép a csajomról, remélem nem gond :oops:
Szóval az első kép az az, amit mondtam, h nagyon várom.
Adél szószerint a kupán. Masszív volt, simán elbírta a csajomat :lol: Kép
füligérő mosollyal :lol: és a tipli már alig látszik 8)
Kép

Kép Kép
curse

Üdvözöljük Adélt a kupán: :lol:
Naccerű képek! :D :D :D

(És ez nekem kiesett, de miről is szól ez a kupa?? Bocsi...)
neet
neet

gyönyörű nevű ADÉLNAK innen is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

és majd rakok fel még Popper idézetet, ha lesz egy kis időm. Viccesek tényleg.

Macs,
NAGYON ÜGYES ez a leány, és csak rakd fel ide ezeket a műveket, TÉNYLEG szépek!!!!
zsancikant

Zsan:
Nekem is sokat szokott tölteni, bár én a mobillal készített felvételeket szoktam feltölteni, az silányabb minőség...

Leni:
Igi mekkora lett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És milyen kis ügyes!!!!!!

Macs:
A farsangi maszk és a bojóc csodálatosak, én biztos nem tudtam volna ilyen szépen megcsinálni!

Curse:
Adél a kupán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Üdvözli önt Adél a kupán 8)

Voltunk Dévényezni és várakozásaimmal ellentmondva Réka már nem sírt annyira (még azért jóval az anyai szív tűréshatárán felül teljesített). Kb ez annyit jelent, hogy ugyan úgy végigbőgte a 45 percet, de nem mindig volt fájdalmas ordítás, ill. anyu szabadíts ki innen nézésű lelkiterror... :roll: :roll: :roll:

Pgabi:
Gratulálok, túlteljesítettél engem :wink: :wink: :wink:
én már ilyenkor megszültem

nukada

Zsugyu :) Nyugi, suliban jó lesz Zsófinak, talál normális barátokat! :wink: és Rylie jól írta, ilyen hülyék mindig mindenhol vannak :roll: csak ne ők legyenek többségben :wink:

Ancsi :) Akkor nagyon drukkolok, hogy forduljon a babóca!! +++ És nem akartam ám tényleg kirohanni erre a zuhanyra, csak nekem ez anyós miatt érzékeny pontom :roll: Apukátok tudta, hogy kezelje húgod hisztijét és használt, ez a lényeg.
Mérleget komolyan kérdezed?? Hát ha bérlés és vétel között gondolkodsz, akkor nem rossz ár érte, de sztem felesleges (mondjuk ez az én véleményem). Bálinttal még mi is béreltünk, de Bencusnál úgy gondoltam, hogy ha nem hízik majd megfelelően csak akkor fogunk és nem kellett. Van már annyi tapasztalatod, hogy látod egy babán, hogy jól táplált-e, hízik vagy fogy. :wink: Szóval sztem csak akkor szerezz be egyet, ha minden nap vagy kaja után méricskélni akarod (de remélem ezt nem akarod), különben nem érdemes, hiszen még a védőnőhöz is elviheted bmikor leméretni, ha nagyon aggódsz.

Rylie :) Szegény Anyukád, ez tényleg gáz :( :( És ez a tisztelt tanerő egy akkora tapír... :evil: csatlakozom a klubhoz, dolgozd ki Macs ötletét!! :wink: :lol: (de könyörgöm élőben tálald előtte és írásban add át komoly arccal a tervet, és ha meg tudod oldani, vedd fel videóra, hogy mit szól hozzá! :wink: :lol: )

Lindi :) Hű, akkor megcsináltatod a Holmes-frizut??

Leni :) Tényleg fogalmam sincs, mitől aludt ilyen jól... ja de igen: biztos a csillagok állása :lol: Új avatarod nagyon király!! Szőkekapitány meg csodaédes!!! :D :D és mekkora már! :o Sztem ne aggódj, Hanka annyit kézműveskedhet még az oviban, hogy csak na! :wink:

Macs :) Füles Mesternek nagy gratula a bohóchoz és a maszkhoz!! :D :D

Curse :) Adél a kupán: óóóriási! :D :lol: nagyon édes lányod van, ugye tudod? :wink: Nos asszem ez szimpla ajándék volt a dedtől, de lehet hogy a coffea keze is belelóg a bilibe.. (kb. 1 hete szedjük és ez volt az első "komolyabb" siker, márha ennek tudható be)
denizsa

Szőke Kapitány :lol: :lol:

és Kismacska művei is szépek ám. :)

Egész családunk hisztis, nyűgös, fáradt (volt) ma. Pedig semmi extra. Akkor miért?

Ma már mentem majdnemszázzal. Szinte lobogott a hajam. Vagy csak a szívverésem miatt... :D

Curse,
mire kitavaszodik, olyan bátor leszek, h ismeretlen utakra is tévedek, és akkor aztán irány Érd! ;) Ezt vedd fenyegetésnek, vagy ígéretnek, ahogy tetszik. :)

Votiv,
lesz idén is Operabál? Mármint mész? A hajadról (is) jut eszembe. Amit még nem is láttunk. Vagy csak én nem?
neet
neet

Sziasztok

gyors bekukk

BOLDOG NÉVNAPOT ADÉLNAK!!!!!!!! :D :D :D :D

Curse,
hűha, ez akkor tök komoly kupa :D kik vesznek rajta részt meg kik szponzorálják?
Csajod nagyon-nagyon édes :D

Leni,
szőke kapitány :lol: :lol:

Macs,
Fülid tényleg nagyon ügyes :D

Den,
hajrá az éjszakákkal :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok :)

Leni,
Szőkekepitány helyes nagyon! :D De kérünk képet H.-ról is ;)

Macs!
Emelem kalapom Füli-Mester előtt!!! Elképesztően ügyes :D

Curse,
csajodnak BOLDOG NÉVNAPOT!!!
emelkedik a gyed???:shock: 8) Mindenkinek? vagy csak a maximumot emelik, hm? :roll:

Deni,
na, alakulnak már az éjszakák ;) Csak szépen, lassan, biztosan ;)

Ancsi,
Te meg vigyázz magadra légyszi! Nem hiányoznak már ilyenkor ilyen esések. Tudom én, hogy nagyokat tudsz ugrani ;)

Lindi,
hajadról képet..... ;)

Rylie,
ez ám egy kötsög tanár! :evil:

öööö.......

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Annyit írtam és most sehol :twisted: :twisted: :twisted:
szelloke

tehát távirati stílusban:

Üdv minden lovastársnak ;-)
Adélnak remélem boldogságos névnapja volt!
Igi, Füli és Adél képek isteniek, ahogyan a saját készítésű művek is!!!!!!!

Neet,
nálunk is nyafogós, nyűgös napp volt, pedig én gyerekeimnél ez igazán meglepő, szóval ma aztán biztos volt vmi a levegőben! Majdnemszázzal meg: 8)

Deni,
hajrá még több ilyen éjszaka.És látod-látod a gyermek KÉPES az alvásra, szóval nugiiii,csak túl kell élned-Ja és mégegy,amir gondolni szoktam Attit ringatva: milyen jó lesz majd mosolyogva nosztalgiázni erről, mikor már alig győzzük kivárni,h nagymamák legyünk :lol: :lol:

Ancsi,
te jóságos ég, minek ugrálsz ilyeneket? :o Lányod JÓFEJ 8) :lol: Én azt is hallottam,h szülés előtt egyszer még visszafordulnak a bébicsekek mielőtt efoglalnák végleges fejvégű fekvésüket!!Enyém gyerekek ennek eleget is tettek! 8)

"Hajas" képekre én is kíváncsi lennék, lévén,h hezitálós időszakomat élem.

És Rylie,
neked tök sokat írtam, de már a felét elfelejtettem :lol: :o
SZóval miért is kell, hogy tetsszen a tanárnak a téma??Az Téged kell,h érdekeljen, neki a szakmaiságot, tartalmat, igényességet,szerkezetet stb-t kell felügyelni!!!Vagy nem írhatod már másnál esetleg?
A témád sztem is jó volt, bár kicsit szürrealisztikus ez a minden mindenkinek jó megoldás, talán ezért is nem csináltak még ilyet.Hiszen túl bonyolult és ahhoz képest meg "nem éri meg" abfeketetett energiát, időt...És ha választanál egy mezei rendezvényt (pl osztálytalákozó vagy vakok/siketek és ép-látók napja..),amit extrákkal turbóznál fel?Hány oldalnak kell lennie?Bocsi, de látod én tényleg agyalok neked :lol:

Nuk,
remélem már mindenki letudta nálatok ezévi betegség-adagját, boldog (vagy nem-sírós) tornázásra fel!!!!

Zsugyu,
kis majmolósok mindig lesznek, jobb is,ha hozzászokik,csak az a lényeg,h vegye észre,h az az igazi siker,h őt majmolják,tehát ő jobb :) Szemét a világ :twisted:

Mi és a mérleg:
ma gondoltam megmérem már,h A mennyit eszik ,mert félek,h ő maga apasztja el egy kicsit a mennyiséget,mivel pár perc után már Eszter jobban érdekli, mint a szopi, így mindig tök sok maradt még a cicimben. Eredmény: a bénábbik jobb cicimből 7perc alatt 90g, ami persze naggyon kevé,így jön a bal (mindig mindkettőből adok): 5perc alatt 180g, azaz összesen 270-et evett!!!!Szóval még nem apasztott el :lol: :lol: :lol:
Ja és a foga is megindult,szóval k*ra fáj is közben... :cry:

Kép
Kép
szelloke

Votiv,
Neked még múltkor akartam írni, hogy Orsikám nevezte el Leventét Levendulának :D Egysze odament hozzá és dumált Neki így: "Lev-Lev!!! Lev! Levendula!!!" Olyan helyes volt! Levente meg rötyögöt rajta :D Ja és a "Levus" is az ő kis agyából pattant ki.... Nem is tudom honnan szedi.... 8)

Indi???
Jó lenne írna magukról.... (igaz én megkuksiztam a blogot 8) )

Nuk,
elfelejtettem mondani, hogy Csodababa tényleg Csoda :) Örülök Nekik, nagyon :D

Szellőke,
270gr :shock: :D Yess!!!

Pénteken elutazok ké hétre Anyukámékhoz. Babázni akarnak. Én meg pihenni :mrgreen: ;) De viszem a laptopot meg a netet is :mrgreen: Úgyhogy leszek ;)

Most elteszem magam holnapra.
Mindenkinek jó éjszakát :9
Deni, Nektek külön sok + és kevés ébredést! ;)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Leni! Köszi a számot :)
Mivel eteteted te ezt a gyerkőcöt, hogy így megnőtt :shock:

Macs! Zúditsd csak ide az "ömlengést" :) Nagyon ügyi a kiscsaj :)

Curse! Nagyon szupi a fotó Adélról :)

Hát lányok, holnap lesz a nagy nap, ma voltam a fodrásznál kiválasztani a hajszínt, kíváncsi leszek, milyen lesz a hajamon.
:wink:
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?