Sziasztok!
Na igen, mert napközbe sz@r a netem. A 15 megás előfizetés napközbe 0,63 megával cammog. Na azzal nagyjából az origot olvasom. Tegnap állítólag megjavították, reggel megint nem tudtam dolgozni. Úgyhogy elővettem a jobbik modoromat, mikor a tetű közölte a vonal végén, hogy ő úgy látja a modemnél megvan a 15 mega, úgyhogy nem küld senkit újfent. A végén kiközvetítettek a vállalalati pszihóhoz

tudjátok, akihez azokat az ügyfeleket küldik, akik bemutatkozás helyett k..a anyáddal kezdenek.
Valszeg velem van a baj, mert nehezen tolerálom a szolgáltató cégek tetűségeit, vagy mi balekok vagyunk. Leveleztem már, mert törötten rakták le a megrendelt zuhanykabint, sérülten a hűtőt. Cirkuszoltam, mert megígérték, hogy ekkor és ekkor hozzák ezt és ezt, majd annyit nem mondtak, hogy kapd be, nem megyünk. Aztán volt tv meg internet szolgáltatóm, azt felvásárolta másik cég. Küldtek egy irományt, mely szerint semmi nem változik. Hát igen, csak az előfizetési csekken volt több. Végül is semmi. A bankba nem akarták letiltani a bevásárló kártyámat, mondván adjam elő a kártyát, mert náluk 2 hét az átfutás (aha 2011-ben, a hülyék meg a túloldalon) és nehogy addig vásároljak. Hát a kártyával Balázs játszott, mert nem használtam. Itt is elő kellett vennem a fenyegetőzést: hogy ugyan nézze már meg, nem is aktiváltam a kártyát, tehát rohadtul nem is tudom használni, de most már ne is tiltsa le, mert panaszt teszek a pszáf-nál. Letiltotta. T-com telefonos ügyfélszolgálat: kéri a szerződésszámomat. Ami olyan régi, hogy nem látja a rendszerük, tehát nem tudja elfogadni a lemondásomat. Nehogy már ne lássa a névből, telefonszámból??? Menjek be az ügyfélszolgálatra. Mondjuk ott 2 perc alatt megoldották. De hogy is van, hogy szerződést kötni lehet telefonon, lemondani meg mindenféle cirkusz árán? Utána felhívtak, hogy hogy voltam megelégedve az ügyfélszolgálattal

mondtam, hogy hatékonyabb lenne, ha nem mindeféle félanalfabétát ültetnének oda

legalább innen se hívogatnak többé
Miért és miért kell állandóan kiidegelni, fenyegetőzni, hogy valamit el lehessen intzéni? Miért packáznak velünk? Mert itt meg lehet tenni.
Ilyenkor nagyon bánom ám, hogy nem lettem ügyvéd. Vagy most komolyan, csak én vagyok hisztis p...a? És mondjátok, hogy totál paranoiás vagyok, de megfigyeltem, hogy utolsó kis ügyintézőcske, vagy portás, ha csak egy kis hatalmat kap, mindjárt előveszi az érzés, hogy valakin taposson. Hát könyörgöm, mindig sz@r napjuk van? Beledöglenének, ha esetleg kedvesek lennének, netalán mosolyognának? Az utolsó pozitív élményem az apehban, meg az oepnél volt

. Pedig ott kevesen várnák.
Bocs, de muszáj volt kidühöngenem magam és a férjem nincs itthon
A hosszú bevezető után: Szonjának jobbulást. Még jó, hogy nem kötőhártya gyuszi. Az jó gyorsan fertőz és olyan kedves betegség. Én tavaly beleléptem és én nem gyógyultam meg 1 nap alatt, mint a kölkök.
Jó lehetett a kacifánt, bár a gyerekeim mostanában nyilvános helyen nem annyira szalonképesek, úgyhogy legközelebb asszem 5 év múlva megyünk ilyen helyre.
Mióta becsípődött a nyakam járok masszőrhöz. A csajnak arany keze van. Bár gondolom ezek közül mindegyiknek. És lekopogom, azóta hogy a vállamból a csomókat is kivarázsolta, a fejem se fájt.
Most, hogy offoltam, megyek aludni. Pedig most 15 megával dübörög a netem