Sziasztok!
Én is itt vagyok
Tegnap tök jó volt a mozi, nagyon tetszett a kicsikémnek is,szerintem, legalábbis a kedves oldalba rúgásaiból erre következtettem
Vica!
Nem választottam szülésznőt, csak amikor voltunk szombaton akkor gondolom Várnai Gabi volt az ügyeletes, de tényleg magyon szimpi és kedves hölgy, amikor a szülőszoba látogatáson voltunk akkor is nagyon profi volt, bár gyorsan kellett 'lezavarni' a bemutatást, mert 2 szobában is szültek, ráadásul az egyik szülő nő már nagyon a vége felé járt, de tényleg tök jól bemutatta a tudnivalókat.
Volt valaki esetleg szept. 5-én ezen a szülőszoba látogatáson?
Dorka77!
Hú, tök jó lenne együtt szülni, vagy legalábbis találkozni!
Majd a kis lurkók eldöntik, bár állítólag én már nagyon a végét járom, hát nem tudom, majd elválik.
Neked Vida az orvosod?
Ancsa!
Én is olvastam a történeted és nagyon együttérzek Veled! De most biztos, hogy minden rendben lesz, Te is 'tapasztaltabb' vagy és gondolom óvatosabb is, meg a dokid is!
Biztos egészséges hercegnőről fogsz beszámolni január végén!
Nekünk is volt a babámmal gond a 12. héten, 5mm nyaki redőt mértek és borzasztó 8 hét következett, orvostól-orvosig jártunk, genetikai tanácsadáson is voltunk, aztán méhlepény biopszia is volt, és szerencsére negatív lett, de az is nagyon rossz volt amikor azt közölték, hogy lehet, hogy beteg a baba, és van 2 olyan lehetséges betegség (amit a méglepény biopsziával kimutatnak) ami egyszerűen életképtelenné teszi a babát, vagy legalábbis megszületik és hamarosan temetni kell. Na ez is nagyon rossz volt!
Már láttam magam a műtőasztalon...
Én végülis ezután döntöttem úgy hogy orvost váltok, de egyáltalán nem bántam meg, mert Ő -véleményem szerint- nem úgy állt ehhez a próblámához ahogy mi a párommal ezt 'elvártuk' volna.
De most már minden jó és örülök, hogy itt lehetek!
Ildi35!
Köszi az üdvözletet!
Tényleg jó érzés, hogy ilyen kedvesek vagytok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kútvölgyiben a köv. szülésznők vannak:
Keszegh Éva
Várnai Gabi
Zacher Erika
Nováky Rita
Rákóczi Ági
Ferenczi Erzsike.
Jól tudom? Vagy van még valaki? Mert őket szoktátok emlegetni, és már olyan is mintha ismerném őket
Szép napot mindenkinek, babának, mamának!