hajléktalanos sztori
fú de felhúzott, ahogy olvastam
szerencse, hogy 10 perc múlva volt alkalmad felvenni a kesztyűt, legalább kicsit kiadtad magadból a feszkót
hhhrrrrrr....
én nem tudom mit kéne kitalálni a hajlékonyokkal kapcsolatban (vagyis dehogynem
és utálom, hogy össze van hugyozva-szarva az összes járda vegyesen kutyák és emberek által
nem adok esélyt Domónak még véletlenül sem, hogy elnyargaljon a környékünkön az utcán (vagy babakocsiban van, vagy ha sétál mellettem, akkor szoríítom a kezét ezzerrel), de erre az esetre mindig van nálam fertőtlenítős kendő, bár szívem szerint elégetném azt a garnitúra ruháját, ami ezzel a lepra földdel érintkezik
tényleg undorító ilyen szempontból a belváros
tegnap míg Szilvivel bandáztunk a templomkertben, simán elpattintott tőlünk 30 méterre két tízen kevés éves "füstös" gyerek egy jointot
de akkor bakker mégis hova vidd a gyereked egy kicsit levegőzni?
a körbekerített Szent István parkon belül is ott fetrengnek a padokon ezek a lények
majd a közeljövőben feltétlenül bepótoljuk a talizást!
köszi a D. dicsit
szegényt ma halálra nyaggattam, mert végre mondott egy, az eredetire legalább magánhangzóiban azonos kifejezést dida=hinta
annyira nem nevez meg még tárgyakat, hogy ettől az egytől egész nap földhöz verdestem a seggemet örömömben és folyton mutogattam neki mindenhol (utcán vagy mesekönyvben) hintákat, csak hogy mondja, hogy DIDA