Sziasztok!
Tegnap voltam ultrahangon,meg vércukor vizsgálaton..egyre távolabbi a szülés időpontja,most dec.24-et mutatott

.A doki ugyan megnyugtatott,hogy mindig bele kell kalkulálni1-2 hét eltérést. Nem nyugtatott meg
VBEA!
Úgy látszik hasonlóan gondolkodunk és hasonlóan hízunk

.Muszáj annyit menni a védőnőhöz?Próbáld meg a minimálisra szorítani a találkozót,amikor pedig megemlíti a súlyodat,kezdj el szinte hisztérikus magyarázkodásba,hogy te mndent megteszel,de mégis ugranak a kilók

,ettől felmegy a vérnyomásod,ettől ő megijed és többet nem hozza elő a súlytémát..nálunk bevált
Holnap megyek jógázni..
VERONIKA Köszi,mindenképpen kipróbálom a lovaglást,nagyon izgat a dolog,remélem nem törik majd el a ló gerince,ha ráülök.
A fejés önmagában kevés a tejszaporításhoz,erről beszéltünk.A szopi az igazi tejserkentő,Nyugodtan fejjél,a cicizés után.És nem kell neked az a szoptatási tanácsadó,bízz légyszi magadban,hisz volt már,hogy a nulláról hoztad vissza a tejet! Lassan te lehetnél tanácsadó!!!!!!!!több önbizalmat kérek!!!!!
STEFFI!
Tök jó,hogy emlékszünk egymásra..jól vagyunk,bár nekem már akkor olyan pocakom volt ,mint neked(majdnem akkora),képzelheted,hogy most mekkora..brrrr.....
ANITA! Anyós ügyben részvétem,megértem és értem,hogy milyen gáz(az én anyósom objektív mércével mérve is borzalom).Szerintem Zsombinak az a jó,ha te nyugodt vagy.A költözés önmagában nem viseli meg túlzottan,nem úgy a feszkós légkör.
LILLUSKA!jól értettem,hogy jövőre babaprojekt?
Képzeljétek olyan jókat nevetek a lányomon,olyan jópofa játékokat tanulnak az oviban és ezeket előadja otthon,hát mit mondjak,ingyen kabaré..kár,hogy leírva nem lenne az igazi..
Szép napot mindenkinek,durca