Susy, minden mobilon lehet a segélyhívó számokat hívni, mindenhogy, még SIM-kártya nélkül is, sőt, ha csak bekapcsoltad, de még nem adtad meg a PIN-kódot, akkor is! Az egyik régi telefonom marha vicces volt, a kódom úgy kezdődött, hogy 11, mint a 112, és csak a 3. számnál váltott át ***-ra, amikor rájött, hogy nem akarok segítséget kérni
Az almás recept is jöhet!
Cebion: nekünk meg azt mondta a dokinéni, hogy az ajánlott menyniséget (10csepp) adhatom napi 3szor, amikor beteg, azaz 30 cseppet.
TV: hullámzó, hogy mikor érdekli, mikor nem, egyelőre Samu sem akar rászokni. Én sem tudom, akarom megoldani, hogy ne legyen sosem bekapcsolva, ha ő is ott van, mert akkor még egy nyamvadt híradót sem nézhetnék meg. Szerintem kicsit később kell majd erélyesnek lenni, hogy a rajzfilmekre ne szokjon rá a gyerek.
Van egy dolog, amire viszont kezd rákapni, és az a 'zene-bona'. Egyszer csak rádöbben, hogy nem szól semmi, és akkor megreklamálja, azonnal be kell kapcsolni neki valamit. Szerencsére egyelőre nem válogat, a Kaláka ugyan olyan jó neki, mint a keleti zenéim. Ebéd közben a rádiót kellett a konyhában bekapcsolnom neki, J LO-ra ugyan úgy rázta magát ülve, mint a Queenre
Szalamandra, holnap este megkeresem a doksit, és küldöm!

Csigabiga