Boszti!
A francba, hogy nem jött össze!
Vonulj kicsit vissza, aztán szeretettel várunk!!!!
Roxal!
Jó, hogy benéztél!
Mindjárt indultok újra, igaz?
Judit!
Te is erre, végre!
Azért remélem nem endo lesz Ismeretlenke! Vagy annak örülnünk kell?
Hát azt elhiszem, hogy elszakadt a cérna.
Azóta remélem, jobban vagy.
Ja, cápa vagyok! Lenyeltem két gyereket!
Olyan lelkifurdim lesz, mikor ilyet írsz, hogy nem kellett volna elmennem nyaralni.
Pedig dokinéni is engedett, sőt, majdhogynem elzavart. Ha nincs problem, miért ne?
És a házasélet is zöld lámpát kapott. Idáig. Mostantól csak Apának lehet jó. És ezt be is tartjuk. Szóval így remélem, már nem éri szó a ház elejét!
Rendes kisfiúk és kislányok vagyunk!
Fú, ilyen kemény ez az Aviva? Mostmár meg akarom nézni a gyakorlatokat valakinek a könyvében egyszer. Elhozná valaki a talira?
TALI:
Nekem szuper a tali nálatok is a kertben. Nem tudtam, hogy az is van. Azaz elfelejtettem.
Szerintem OK. Többiek?
Eper!
Tudod, hogy itt mindenki szokott nyafizni! Szinte ezért vagyunk itt!
Figyelj! Talán örülj, hogy nincs otthon a párod, így nyugodtan kiadhatod magadból. Sírjál, hisz senki se látja! Meg fogsz könyebbülni.
Lehet, hogy most nagy hüleséget kérdezek, de a mensi késése reményt nem adhat?
Amúgy pedig gondolj arra, hogy mindjárt kezdetek..
Fel a fejjel! Nem akarom, hogy szomorú legyél!!
Melba!
De édes vagy! De már egy kicsit nehezebben hajolgatok, meg ilyesmi, de kidolgoztam a technikákat. A legrosszabb az alvás, mert alapvetően sehogysem kényelmes igazán, s így sokszor felébredek.
Tök jó, hogy túl vagy és minden rendben a cukorral! Ez a 8 adag vér, nagyon durva.
Nekem is lesz jövő héten. De egy egyszerűbb terhelést csinálnak először és ha azzal gond van, akkor lesz csak cukros víz. Ez nagyon szimpi így, csak ne kéne olyan korán kelni...
És a belgyogyósnak csak hihetünk. Ha szerinte is minden OK, akkor szerintünk is. :8
Athiz!
Szili hihetetlenül jóképű! Tényleg!
Jöhetnek a további képek!!
Szép hétvégét Nektek!
Timikám!
Tök jó ez az élet így! Jól csinálod!
Jó-jó, néha kavarog az agyad... jobb, mintha megállna!
A gyerekneveléshez sok ész köll!
Sokat gondolok Rátok!
Mango!
Talán a Te helyedben én sem tennék semmit, de ha igen, azt is csak borotvával..
Nekem a Veet nagyon nem jött be. Olyan lett a bőröm, mint a lemenő nap színe...
Egyébként mikor már biztosabb volta a terhesség, én gyantáztattam, ahogy korábban is mindig, viszont annyira nem bírtam a fájdalmat (korábban semmi bajom nem volt), hogy azóta csak beretva jöhet szóba.
Loihi!
Huhúúú, már nagyon kevés van hátra!
Gyors, problémamentes szülést Nektek!
Aztán várunk a hírekkel! És a köv. talin már itthon lesztek!!!!
Vandalino!
Ez a m.hely nem hangzik rosszul!
Főleg ahhoz képest, hogy felétek olyan nagyon sok variáció nincsen.
És tök jó, hogy beszéltél és beszélhettél a tervekről, így nem kell sunnyogni.
Be fog jönni és kész!!!
Kíváncsi vagyok, a többiek kihoznak-e valamit a szövettan eredményedből, mert nekem kínai.
Ja, tegnap voltam dokinéninél. Minden a legnagyobb rendben van, nagyon tüzetesen megvizsgált a vérzés miatt duplán. Méhlepények a helyükön, úgyhogy nem lehetett attól.
Babák olyan aktívak voltak, hogy alig lehetett mérni őket. Napra 3-5 nap eltérést hozott ki a gép a kiírttól, szóval teljesen megfelelnek a koruknak.
Dokinéni elájult a becsült súlyuktól: 730 g és 768 g!! És mindkettejük megmutatta a nuniját!

Szóval mostmár biztos.
Neveket még ne kérjetek, mert még mindig az agyalás fázisában vagyunk, de dolgozunk az ügyön.
ELmondani nem tudom, hogy hogy megnyugodtam. Azóta esküszöm jobban is érzem őket. Mondjuk így könyebb is, hogy tudom, milyük hol van nagyjából. Egyébként dokinéni szerint lehet, hogy az ijedtségből és az aggódásból ők is átvettek kicsit és ezért éreztem a napokban kevésbé aktívnak Őket. Szerintem azért a meleg is számít..
Beszélgettünk a szülésről is kicsit végre. Maximálisan támogatja a természetes szülést, persze vannak feltételei. Ha valakit érdekel, szívesen leírom, de nem untatom itt a népet.
Azért remélem, beindul az írókája lassan mindenkinek!
Addig is puszi:
réka