A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Mangó!

Nem a magánytól szenvedek, hozzám is fél 5-re jön a barátnőm, állandó élet van nálunk :lol: , csak a többiek azért hiányoznak. :oops: Tudod, megszoktam, hogy mindig bekukkantok, kivel mi történt, mekkorát nőttek a gyerekek stb.
eper1

Persze, világos. Kedves, ragaszkodó csajszi vagy. Ezért is szeretünk olyan sokan :D
Engem viszont gyalázatosan elvertek scrabble-ben, pedig elég jó szoktam lenni..mindegy, ezt osztották ma nekem.
Holnap gondolok rád, sajnálom, hogy melóznod kell. Ráadásul egész nap!
puszi, k
mango29

Sziasztok!

Ismét sikerült leülnöm a gép elé abból a célból, hogy elolvassam amiket írtatok! Persze a kiamaradt három oldal elolvasása sokáig tartott!

Inari
Kettő petét ültettek vissza, az egyik úgy tűnt ikrek lesznek. Sajna az ikrek egy idő után nem fejlődtek tovább. Így most már egyedül van a pocaklakó. Mi meg elgondolkoztunk rajta, hogy mégegyszer élvezhetjük a babázás örömét (remélem két-három év múlva jöhet a következő)!!!

Lkt
Sajnos nem tudok tanácsot adni a beültetés utáni hetekre, mert én elkaptam egy vírust ami 38-39 fokos lázzal járt, plusz hasmenés pont azon a napon amikor a beágyazodás volt. Elkellett mennem az ügyeletes belgyógyászatra, és ott mondták ez most járvány. A Dévai nem bíztatott, annyit mondott reménykedjünk. Ezért nem bíztunk túlságosan abban, hogy sikerülhet! De mégis!!!
Kitartás!!!

Szkatácska
Sajna mi csináltattunk ilyen vizsgálatokat, csak az AFP nézték, azt is a kerületi egészségházba, nem a Jánosba. Az jó lett! Nekünk az első hetekben már mondta a Dévai az amniot, és a 12.héten már megvolt a tanácsadás és az időpont. Ott is azt mondta a doki, hogy javasolja! Ezért mi jövőhéten szerdán mennénk reggel! Egyre jobban félek, és már az is eszembe jutott nem megyek el. Lelkiismeret furdalásom van, hogy az általatok írt vizsgálatokat nem végeztettük el, nem olvastam jobban utána a lehetőségeknek.
Első szóra hallgatunk az orvosokra. Remélem jól fogok dönteni.

Melba
A terheléses vércukrot Nekem pénteken csinálták, eredményem hétfőn lesz. Nálam az anyukám és a nagymamám is cukros, ezért 180 perces volt a teszt, félóránként vettek vért. Hát nem egy leányálom.

Puszi mindenkinek, legyetek jók! Megpróbálok a hét közepén jelentkezni!!!
übi

Szép jó estét mindenkinek!

Látom, termeltetek bőven hozzászólást! :D

Réka,
hurrá, hogy elmúlt a vérzés, hurrá hogy minden oké és hurrá hogy csajok!!! Nagyon jó fejnek tűnik a dokinénid, kedves, körültekintő és nem paráztat. Ja és mindig megnyugtat téged, ez nagyon fontos, hogy ne úgy lépj ki a rendelőből, hogy stresszelsz.

Mangó,
én is üdvözöllek. Hú, mindjárt eltelik neked a két hét. Fogsz tesztelni, hogy érzed? Vagy bírni fogod három hétig? Szerintem ne félj a szőrtelenítéstől, azért egy epilálás nem rázza ki a lelked és a gyantától sem lesz bajod, szerintem. Mi most is szoktunk, mindig itthon házilag, apa segít... örömmel. :lol: :oops:

Athiz,
ha mégis lányom lesz, majd udvarolhatna neki a fiad. :lol: Bár Rékáék teremtenek itt bőven lányokat, nem is kellünk ahhoz már mi! Meg ugye Inari is leányzót vár... :lol:

Ági,
ugye nem csak nem láttam, hogy megvolt-e az inszem? Volt végül vagy hétfőn lesz?

Boszti,
te sem írtál, de sejtem hogy nem ért pozitív meglepetés... sajnálom. :(

Timcsi,
csak így tovább! Ugye azért ki lehet bírni? Már majdnem egy hét eltelt! Ma gondoltam rátok, Virágot elvittük fürdeni egy tóra, én is csináltam róla vízbeugrós fotókat! Nagyon bátor már! :D

Vanda,
örülök hogy írtál végre! Szóval új munkahely... örülök hogy elsőre megértőnek bizonyultak. Sajnos, a leletedhez nem konyítok, nemtom mit jelentenek a dolgok. :cry:

Roxal,
de jó hogy legalább egy kicsit benéztél! Hogy halad a csodaház kertrendezése?
Sajnálom hogy sokat sírsz. :cry: Megértem, én sem voltam két lombik között a topon és bizony ez a leállítás sem tett jót neked, ebben biztos vagyok. Párod meggyógyult, mehettek már tovább?

Judit,
és melyik csatornán adják majd a punis videót? :lol:
Te csaj, nem volt már elég a meglepikből? Mi ez az ismeretlen izé? Remélem tényleg semmi rossz nem sül ki belőle.
Mikor mentek nyaralni?

Loihi, jesszus! Mindjárt szültök! A napokban kétszer is volt szerencsém újszülöttet látni, hát, olyan picik, de kezd aggasztani ami korábban sosem, hogy hogyan is fog kiférni az a kicsi - mégis óriási - fej a nunimon???

Eper,
azért a lombik alatt nem kell magad a széltől is óvni. Meglátod majd, hogy a stimu első napjai nem vészesek, öt-hat nap után pedig már érezni fogod a petefészkeidet, ráérsz majd azután pihengetni, óvatoskodni. Úgyhogy ha a tali idején még nem vagy nagyon a közepében, csak gyere el bátran!!!

Melba,
örülök a jó eredményeidnek! Téged még kiakaszt pár kémcső vér? Ugyan már, a sok hasbaszuri és vérvétel után ez már igazán nem lehet gond! :lol: :wink: Én már úgy megyek vérvételre, mintha kenyérért mennék a boltba.

Kérdezted az AFP-t. Hát érdekes lett, a János kórházi eredmény ugyanis 1,1 MoM lett. A másik meg ugye 0,89 MoM. Hát mindegy, ez csak még jobb eredmény mint a másik, ebbe már a SOTE sem tud belekötni.

Vas kérdésben kezet foghatunk, nekem most néztek vért, mindjárt írom miért, és hát lement határérték alá... pedig minden nap eszek asztalt szilvát ill. iszom a levét, plusz Elevit, stb, de a gyerekem nagyon vasgyúró akar lenni, ezért úgy látszik, elszipkáz mindent.
Biztos az is lesz, ugyanis egy dokinéni a Jánosban azt mondta, szerinte akkora a hasam mint egy 24-25. hetes terhesnek... juj. Szerintem csak pici vagyok és ami növekszik, csak előrefelé tud nőni, azért nagyobb a hasam mint átlagban az ennyi idős terheseknek.

És hogy miért látott kétszer is János kórházas orvos? Hát csütörtökön volt egy kis riadalom. Hétvége óta fájdogált a hasam, sajgott, ahogy szokott időjárásváltozáskor. Szerdán már kicsit aggasztott, miért fájdogálhat még, de nem tettem semmit. Csütörtöktől viszont elkezdett fájni belül, én úgy éreztem, hogy a hüvelyem végében, de persze ezt nehéz lokalizálni. Délelőtt "csak" fájt, de délutánra már feszülni, feszíteni kezdett, estére meg már sajgott az egész hüvelyem, meg sem tudtam pontosan határozni, hol fáj. Megijedtünk, hogy talán a méhszájjal lehet vmi, annyira ott tájékon éreztem, kérdeztem a tesómat (ötször szült) azt mondta, inkább menjünk be a Jánosba. Így este bementünk. Nagyon kedves fiatal dokibácsi volt az ügyeletes, alapos volt és körültekintő. Megvizsgált, azt mondta zárt a méhszáj, a méh nem görcsös, a baba is jól volt. Azt mondta, látható vagy tapintható gond nincs, de mivel fájdalmam van, jöjjek vissza másnak vér- és vizeletvizsgálatra, mert ki kell zárni hogy van-e gyulladás. Így másnap voltunk laborban, de szerencsére semmi gond nincs (eltekintve a vastól). A fájdalmat másnap is éreztem, ma már szerencsére nem, de a hasam továbbra is érzékeny. Hát majd Dévait kifaggatom szerdán, ugyan mi történhet a hasamban.
Hát ez történt a Futrinka utcában. :D

Pusszantok mindenkit, jó éccakát!
Kata

Kép
szkatácska

Duddu!
Mi a szülést ennyire nem beszéltük át!
Természetesre készültünk, de azért mindenki tudta, hogy bármi közbejöhet.
Csak akkor szülhettem volna, ha mindkettő fejfekvésü.

Mivel minden rendben volt csak a 38. héten kellett befeküdnöm, mert ekkor mr elég necces lett volna itthon maradni.

Engem elég váratlanul ért a csaszi. Jobb erre lélekben felkészülni. Nagyon szerettem volna szülni, erre kaptam egy "namoströgtöndeazonnalkitérdekelhogyápriliselsejevan császárt" :twisted: ! Hát, egyáltalán nem volt vicces!

Bocsi, most csak ennyi!

Kép
stella9

Szevasztok csajok!
Katácska, nem fogok tesztelni, legalábbis a mostani lelekjelenlétem ezt súgja. Remélem, nem kezdek el majd pánikolni jövő héten. Szerdán telik le a két hét, de megvárom a 3. hetet. Leginkább azért, hogy ha esetleg mégse sikerülne (de ez hülyeség, mert naná, hogy sikerült!!), szóval a reményem hadd maradjon kicsit tovább. Megeshet, hogy nem jön meg a menzeszem a gyogyók miatt is akár, és nem akarok nagyon pofára esni. Olyan jó ebben a kis időben pont az, amit elhinni se mernék lombik nélkül. A remény.
mango29

Felrakom az elkészült gobleinemet.

Kép
lkt

Na kezdjük előlről:

Kép

Egyébként szívesen ajánlom mindenki figyelmébe Corinne Hofmann Afrikai szeretők című könyvét. Nem régen a Nők Lapjában lehetett belőle részleteket olvasni. Érdekes, egy svájci nő beleszeret egy kenyai maszájba, a kenyai életét meséli el. Megtörtént eset.

Jelentem, kezdek kínlódni. Most már nincs itthon ugye Tiborom, a gobleinem kész, a könyvet, ami igazán érdekelt, kiolvastam. Holnap mandalát fogok üvegfesteni, hátha valami újdonság kikapcsol.

A hasamat érzem, néha a szokásos ( az inszeminációk némelyikénél is volt) alhasi görcsök kínoznak.
Iszonyú, hogy mennyire ólomlábakon jár az idő...

Kata!

Nagyon jól tettétek, hogy bementetek a Jánosba. Nagyon okosak voltatok, így legalább teljesen megnyugodhatsz!
Én is elsétáltam tegnap a közeli horgásztavakhoz, most először magától belement, sőt próbálta úszva elkapni a vadkacsa családot, hát nem kell mondanom, kinek volt nagyobb sansza... Ráadásul némely kacsák (gondolom, az erős apakacsák) nekimentek, ő pedig megijedt tőlük. Vicces volt.
Holnap asszem, újra bedobom ezt a programot.

Mangó!

Kedden fodrászhoz megyek, holnao lesz még csak 1 hete az ET. Szóval Te vagy jóval közelebb az "ítélethirdetéshez".
Azért ettől nagyon tartok.

Hihetetlen mekkora para ez az egész lombik...
lkt

Sziasztók
Ezt nézzétek meg: Csak le kell játszani :!: :lol:
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

Szerintetek lehet ilyet is kérni Dévaitól :?: :!:
Vagy ne is álmodozzak :?:
Azt már láttam más oldalon, hogy elég drága injekció... de azért, hogy babás legyek, mindent megér :!: :wink:
kagyló

Kagyló! Ilyen "pen-t" ingyen és bérmentve fogsz kapni Dévaitól, abban az esetben, ha ebbe való szurit fog neked felírni. Én még eddig csak egyszer szúrtam ezzel a fajtával, és nem kerül többe, mint bármelyik másik szuri. Belerakod a gyogyótárban kiváltott szuridat, és könnyen tudod használni ezzel a pennel.
Szóval álmodozz nyugodtan, és nem túl drága szuri. Egy cső szuri olyan 16000, ha jól emlékszem, de tudsz vele vagy 5-6-szor is szúrni.

Eper! Még mindig semmi? Azért holnapra nem, de keddre már drukkolok, hogy jöjjön meg. Csináld erősen az Avivát. De ha holnap megjön, akkor sincs semmi, ha kedden mész hozzá.
És olvastad, hogy Timinek milyen "kellemes" volt a méh bemérés? Olvass vissza, csak megnyugvás képpen.

Timi! Szép a gobelined. Majd rakd fel légyszi a mandalát is, érdekelne. Már én akartam csinálni, csak nem jutottam odáig.

Kata! Érdekes... mi a francért fájhatott a hasad? Mindegy is, már nem fáj, és nem volt semmi baj, ez a lényeg.
vanda978

Vanda
Szuper :!: :lol:
Hogy vagy? Mikor indulsz újra?
Képzeld el, aug-ban akkorra kaptam idöpontot, mire meglesz. Legalábbis így számoltam ki. Szerinted mielőtt majd megyek hívjam fel ?! Nem is tudom minek agyalok még, hiszen van addig idő bőven... :oops:

Gyönyörű idő van, pont nyaralásra alkalmas. Gondolom mindenki a strandon és kellemes tölti a napjait.
Ma még én is vagyok utána élvezzük a tengert. Remélem mire haza jövők újabb babások lesznek közöttünk.

Lkt
Hú, már készülhetsz a pozítiv tesztre.+++ Szupi :!: :!: Sajnos én nem tudtam megnézni a goblinjeidet, mert nem jön be az oldal. Nekem is vannak. De az utolsó lombikomnál le tettem, azóta nem varrtam. :oops:
kagyló

Na sziasztok csajok!! Pénteken megvolt a 4. Apa most 12 gyerekre való jót adott, és 4 gyönyörű tüsszencs volt. Reggel közölte DÉVISZ, HOGY EZEK AKKORÁT NŐTTEK, ÉS HÉTFŐIG NEM BÍRNÁK KI. nAGYON JÓ FEJ VOLT DÉLELŐTT, MEG délután is. Jókat röhögtam vele. Szombat, vasárnap aránylag elég sokat pihiztem, bár szombaton takarítottam otthon. 8)

Ja a vasárnapi tali sajna nekem sztornó, mert a párom unokaöccsének a szülinapját ünnepeljük, mert jövő héten esküvőre megyünk, és ezért előrrehozták.! :cry:
Ági28

Sziasztok!

Gáz, hogy már megint kánikula van, de legalább eddig szerencsére délutánonként volt nálunk mindig egy kiadós zuháré, így estére sokkal kellemesebb lett a levegő. :Wink:
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Visszaolvastam minden nap az írottakat, csak sajna nem jutottam géphez reagálni. :cry:

Jaj de jó Ági, hogy jelentkeztél, már kezdtem egy kicsit aggódni Miattad! Gondoltam, az évforduló miatt nem jelentkezel, de még sosem maradtál ki ilyen hosszan, főleg akció után nem. Hogy sikerült az ünneplés? Örülök, hogy minden ilyen ok volt pénteken! Mennek a drukkok ezerrel, most tuti telibekaptátok!!! :wink: :wink: :wink: És jó, hogy tudtál egyet pihizni is...

Timi, nagyon tetszik a gobleined! :wink: Tök jó lesz babáidnak, milyen szép gyerekszobájuk lesz! :wink: Kitartás, már egy hét eltelt! Inkább így fogjuk fel, jó? Jó, hogy nagy a kényeztetés otthon, tudod, ez a kismamiknak kijár. :wink: Még sok hónapig lesz benne részed, biztos vagyok benne! :wink: Küldöm ám a tapasztó energiákat, remélem érzed!!! :wink:

Athiz, Szili nagyon helyes! :wink: Remélem, sikerül egy jót pihiznetek anyudéknál, és feltöltődve és vidáman érkezel vissza! :wink:

Igen, Eper, köszi megnyugodtam. :wink: Most egy nagyon klasz időszakomat élem. :wink: Csak rámjött a fészekrakás... Remélem, holnap a Dévai is csak megnyugtató dolgokat mond majd!
Mi a helyzet menzivel? De jó, rögtön kezdtek Ti is! Aztán mire felocsúdsz, már nem is leszel egyedül! :wink:
Miért is kell Neked ma dolgozni??? :cry: Már tart a szabid, nem??? Remélem, sikerült kisírnod magad és most már egy kicsit jobb!

Wish, mi a helyzet Veletek? Kezdtetek már? Nagyon kiakasztó volt újra munkába állni?

Hajnesz, strand, torna - ez jól hangzik! :wink: Mi újság az angolokkal?

Inari, Kata, Rka - Nektek majd személyesen reagálok. :lol:

Mangó, Felétek is nagyban mennek a drukkok ám! :wink: Hogy vagytok? 19-e mindjárt itt van!!! :wink: Én borotvát használok. Mióta terhes vagyok, csak azt bírom, azt is nehezen. A többitől pedig oltári sebeim lesznek... :cry:
A scrabble-t én is nagyon szeretm. :wink:

Boszti, tudom, nagyon ki vagy akadva, de azért leírhatnád, mi volt Dévainál... :cry:

Loihi, akkor drukkolok a mielőbbi szüléshez! Vagy már túl is vagy rajta? :wink: Hát nincs sok időtök arra a sok papírmunkára akkor télig... :cry: Elvielg amerikai útlevelet nem kaphat? Mert ha ott születik, akkor ő amerikai állampolgár is, nem? És azt bizti gyorsabb elintézni. Persze lehet, hogy tök hülyeséget kérdeztem. Várod már a hazajövetelt?

Jaj de jó Vanda, ilyen jó híreket! Ez az új, sikeres, babásodó életszakaszod kezdete, az tuti! De örülök Neked! :wink: Új munka, jó főnök, csendes környék, madárcsicsergés! A tetejében 90 napozás! És végre egy kicsit ki is beszélted magadból a dolgokat! :wink: Ez az! Nagyon klasz vagy, gratulálok! És nemsokára újra mehetnek az akciók és babák várnak az út végén!!! Kívánom!!! :wink:
A hidegfront sajnos nagyon megvisel, de ez van.
:cry: A 2006. őszi babás topikból két csajnak is ilyen nyitotta ki idő előtt a méhszáját, nem véletlen félek tőle. De nekem nem fogja, eldöntöttem! :wink: És a babámmal is megbeszéltem, hogy bennmarad és kivárja az idejét. :wink:
Hát ehhez a szövettanhoz sajna nem tudok hozzászólni. :cry: De majd megírhatbnád, ha értelmezte Neked valaki, mert nagyon kíváncsi vagyok én is.

Übi, milyen furcsa! Mi is ikreket vártunk és a terhességem legelején nekem is volt egy ilyen magas lázzal járó vírusom. És közben elveszítettük az ikreket, "csak" ez a babánk maradt meg.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Ezek a vizsgálatok, amiket mi végeztettünk, kb. 80 %-ban mondják tutira, hogy rendben van a baba. Te 99,9 %-ra fogod tudni. Valamit valamiért. Minden ok lesz, szurkolok!!! :wink: Írtam a Jánosos topikba is Neked! :wink: Részvétem a cukor miatt, de milyen jó, hogy túl vagy rajta Te is! :wink:

Kagyló, nyugi, Te is kapsz ilyen pen-t, ha olyan szurit kell kapnod! Ez csak természetes. :wink: Én is "nagyon szerettem" használni. Augusztus mindjárt itt van! :wink: Jó szorakozást és pihenést a tengerre!!! Hova is mentek?

Szép napot mindenkinek!
Melba
(húha ez már a harmadik trimeszter kezdete!)

KépKép
melba

Köszi melba az aggódást, de sajna csak azért maradtam ki, mert áthelyeztük a számítógépet másik szobába,és ott még nem tudtuk bedugni a netet. De hiányoztatok is piszkosul, mert itt meg nem is tudom úgy átolvasni, hogy kivel mi is történt!!

Az évforduló nem volt semmi különös, sütöttem fincsi túrós gyümis tortát!! :wink:
De ez csak találkozási évforduló volt nekünk, mert még nem vagyunk összeházasodva, de mondhatom azt, hogy még,mert jövő július 7.-én a 11. évfordulónkon ESKÜVŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!! :lol: :lol:
Ági28

Sziasztok Csajócák!

Ági!
Ez SZUPER!! Jól alakulnak a dolgok és még pihentél is!! :D :D
Mennek a drukkok továbbra is.

Timikám!
Jaj, tudom, hogy nehéz nagyon! Nincs kedved randizni egyet valamikor? Szívesen összefutok Veled, csak hogy teljen az idő...
Vagy te nagyon nem utazgatnál most, igaz? Mennyire is laksz messze? :?:
De küldhetnék valami tutti könyvet is. Megszereztem én is a Belső utazást. Nem kéred kölcsibe?
Nekem egyébként a 2. hét könyebben telt, bár igaz, hogy valami munka féle papírtologatást azért műveltem közben.

Nagyon édes az a maci! De kár, hogy nincs időm ilyesmire...
Annyi tervem volt, hogy mi mindent csinálok majd a kicsiknek és még a múltkori macim is csak egy törzs meg egy fej. :lol:
A mandala is jöhet!

Kagyló!
Én is kaptam ingyen Dévaitól ilyen tollat.
Szívesen neked adom, ha gondolod. Nekem szerencsét hozott! :)
Bár nyilván Te is kapsz majd, ha szükség lesz rá.

Stella!
Köszi a tanácsot! Igyekszem akkor lelkileg felkészülni kicsit. Gondolom a szülésfelkészítő segítene, ami híresen jó az Istvánban, csak az a bibi, hogy legközelebb - nyári szünet miatt :!: mintha nyáron nem születnének gyerekek (csak én) - csak szeptemberben indul, így lehet, hogy csak 1-2 alkalmat tudunk meghallgatni. No mindegy, ez legyen a legnagyobb gond, majd jól begyűjtöm az info-t máshonnan.
Remélem, jól vagytok!

Lányok!
Most ennyi voltam, pedig még annnyit akartam írni, de a végén még elkések és otthagynak a csajok!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok,

lkt, melba: semmi különös nem volt, szeptemberben megyek a következőre. Annyit mondott csak, hogy a hormontermelésemet leállítja valamivel, ami az agyra hat, és csak külső hormonokat fogok kapni, amiket felír. Nem mertem rákérdezni, hogy ez most nekem mibe fog kerülni, csak bíznom benne, hogy nem lesz több, mint eddig volt egy-egy stimu.

Tényleg jó fej volt pénteken, 3 felé értem oda. A rossz légkondi kiakasztott, egész nap zúgott.

Ági, mango, lkt és tesztre várók: gondolok rátok szépen csendesen :)

mango: fehérjeport bármely bady building teremben kapsz. küld el apát, hogy vegye meg.

kagyló: én is pen-t kaptam csak puregonból. szerintem kérheted ezt a változatot, ha gonalt ír fel neked. tényleg egyszerűbb beadni.

vanda: most hogy vagy? lemaradtam az infokban. pihengetsz vagy újra kezded valamikor?

Kép

Kép
boszti

Sziasztok,

lkt, melba: semmi különös nem volt, szeptemberben megyek a következőre. Annyit mondott csak, hogy a hormontermelésemet leállítja valamivel, ami az agyra hat, és csak külső hormonokat fogok kapni, amiket felír. Nem mertem rákérdezni, hogy ez most nekem mibe fog kerülni, csak bíznom benne, hogy nem lesz több, mint eddig volt egy-egy stimu.

Tényleg jó fej volt pénteken, 3 felé értem oda. A rossz légkondi kiakasztott, egész nap zúgott.

Ági, mango, lkt és tesztre várók: gondolok rátok szépen csendesen :)

mango: fehérjeport bármely bady building teremben kapsz. küld el apát, hogy vegye meg.

kagyló: én is pen-t kaptam csak puregonból. szerintem kérheted ezt a változatot, ha gonalt ír fel neked. tényleg egyszerűbb beadni.

vanda: most hogy vagy? lemaradtam az infokban. pihengetsz vagy újra kezded valamikor?

Kép

Kép
boszti

Boszti most ne foglalkozz semmivel, csak élvezd a nyarat, aztán szeptemberben hajrá!! Én pénteken 2- re mentem. És a légkondi engem is nagyon idegesített.
Ági28

Szevasztok, csajok!
Köszi a drukkokat! Igyekszem ügyes lenni, és persze erre sarkallom a kis babácskáimat is :wink:
Boszti, köszi a tippet! Már egy barátnőmet ráállítottam a projectre, elvileg du. hozza az "anyagot".. (ld:fehérjepor)
A légkondi a Dévainál mindenkit zavar, mert úgy tud berregni, mint egy helikopter. Az asszisztenicia és apánk is sokat morgott miatta. Mikor a beültetésem volt el is romlott, és a rendelő bejárata fölöttiből erősen csöpögött a víz..így kellett bemenni apánkhoz. Mondta is, akire ráesik a víz, az terhes lesz...hát, én igyekeztem, hogy eltaláljon, vagyis nem messze ültem, és a lábamra fröcsögött a cucc. Így könnyebb kibírni ezeket is, ha Dévai papa megpróbál felvidítani minket, nem? (az se olyan gyakori.., meg kell becsülni :lol: )
mango29

Igen velem akkor azt közölte, hogy az a keresztvíz!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így néha írok (kéthavonta), nekem egyszerűen valahogy nem megy ez az írás, vagy nagyon ritkán, vagy úgy érzem okoskodnék és akkor inkább nem írok. Máskor pedig leülök a géphez és mindent elfelejtek amit leakartam írni, pedig olvasom amit írtok. Szóval tényleg ne haragudjatok. :oops:

Amúgy az 1. lombikom nem sikerült :( és szeptemberben megyek újra. Az augusztusi melegben nehezen tudom rejtegetni a hasamat és nem szeretnék a munkahelyemen kérdezősködést.

Boszti!
Nekem is azt mondta Dévai, hogyha nem termelek elég petét (múltkor 2 volt) akkor leállítja a központi idegrendszeremet valamilyen gyógyszerrel :shock: , amit külföldről kell megrendelni. Ettől kicsit megijedtem, mert nem tudom milyen gyógyszerről van szó és hogyan áll vissza az idegrendszeri szabályozás a stimu után.

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Jó lenne tudni valamit mielőtt belevág az ember egy ilyenbe.

Sziasztok és bocs a zavarásért!
kispinty

Szevasztok!
A barátnőm hozott egy prospektust egy ilyen konditermi boltból, vagy hogy hívják ezeket. Ott-többek között- egy 100% Iso Whey nevű táplálék-kiegészítőt ajánlottak, ami "felülmúlhatatlan fehérje forrás, mely nagy arányban tartalmaz aminosavakat, különösen esszenciális aminosavakat." Tejsavófehérje, tehát nem teljesen olyan, mint a husi. Ti bevállalnátok? Olyan bizalamtlan vagyok ezekkel a porokkal, igazából nem is értek hozzá, és nem túl bizalomgerjesztő. Aki már jártas ebben, kérem segítsen, itt tanakodunk a barátnőmmel, melyiket is válasszuk a prospektusból. Nagyon köszi a segítséget! Puszi nektek ebben a nagy melegben!
kata
mango29

Kagyló! Szerintem ne hívd fel mielőtt mész, minek? Úgyis be vagy írva, mehetsz. Ha meg pont akkor lesz meg, akkor az lehet, hogy jó is lesz. Bár nem tudom, előtte szokott lenni az a méhbemérés is nála, nem biztos hogy rögtön kezdtek. Vagy igen?

Ági! Szuper, ügyesek voltatok megint. Szerintem is jobb volt a péntek, inkább hamarabb legyen mint később. Szurkolok.

Melba! Remélem elharaptad a nyelved, vagy a klaviatúrád mikor azt a sok jót írtad nekem. :lol: Így legyen!
Ne izgulj, neked nem lesz semmi bajod a frontoktól, főleg miután a lakóddal meg is beszélted a helyzeted. Majd ha szülsz, akkor esetleg.

Wish! Mi van veled új asszonyság? Dobj egy pár sort! Voltatok Dévisznél? Elkezdtétek a stimut?
vanda978

:lol: Sziasztok! :lol:

Kata! :P

Persze, megpróbálok menni a talira, mi több, majdnem biztosan megyek, most, hogy még mindig sehol semmi. De ne csodálkozz, hogy ennyire óvatos vagyok. Hosszú, könnyekkel teli évek óta várunk a babáinkra.
Örülök, hogy a riadalom ellenére minden rendben van veletek.

Lkt! :P

Nagyon aranyos a maci! Van egy barátnőm, ő is ilyenekkel -pontosabban ő keresztszemesekkel- díszítette a gyerekszobát, nagyon kedves és hangulatos lett.
A babákhoz mennek a befészkelős gondolatok! :wink:

Vanda! :P

De örülök Neked! :lol:
Kösz a kérdést, még mindig semmi...azért holnap már megjöhetne. Tudom, hogy azt mondják, műtét után nehezebben indul be, de azért ez már sok... Pedig lelkiismeretesen avaivázok. Még az is lehet, hogy az egészet az agyam irányította a stressz miatt, mert végig zabszem pozitív voltam, hogy mit mondok a főnökömnek hétfőn, mert reggel 6-kor és délután 6 után biztos nem fogadott volna a Dévai, ő pedig erről a napról úgysem engedett volna el. Mindegy, már nem is fontos, a lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Légyszi mesélj magadról! Jól vagy? Mensivel hogy állsz? Sokat gondoltam rád a mostani eltűnős időszakodban! :wink:

Melba! :P

Az nem baj, hogy rádjött a fészekrakás, végül is már itt az ideje, nem? :wink: Mindig gondolok rátok, valahányszor a hírekben hallom a frontokat. De minden oké lesz, a babácskád bent fog maradni, ameddig kell! :lol:
A kérdésedre: a szabadságod bizonyos hányadával rendelkezhet a munkáltatód, és az én főnököm él is ezzel a jogával, egy nap mindenkinek be kell mennie 10 órát dolgozni. Ez van.

Kispinty! :P

Sajnálom, hogy nem sikerült... :cry:
A gyógyszerről még nem hallottam, de érdekes.

Mangó! :P

Sajna nem tudok segíteni, nem ismerem ezeket a termékeket.
eper1

Eper!
Most már hanyadik napon tartasz? Holnapra szurkolok akkor, hogy legyen, az már jó lesz ugye? De amúgy 6 után is szokott fogadni Dévisz.

Már nekem is meg kellett volna jönnie, de én tudtam, hogy nem fog, miért lenne másképp most mint máskor. Néha azon agyalok, hogy hány év lesz mire összejön az a 3 mensi, amit Dévai előírt. Egy év az tuti.

Most keveset tudok netezni, de azért igyekszem. Meg ez a hülye meleg teljesen kiborít, tudom te szereted, de én nem igazán már ezt a hőséget. Most délután is itthon voltam, de filmeztünk a hűvös szobába, van ilyen is. Fincs krumpli volt ma a hami, délben petrezselymesen, este csak simán főve. :lol: Egész jól bírom. :lol:
vanda978

Szia Csajok!!!

Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán vagyok jelen, de alig vagyunk itthon. Nehéz ezt a meleget a piciknek elviselni, ezért ha tehetjük mindig elmegyünk valahová.

A talival kapcsolatban írok, mert közeleg a 16-a. Nekünk mindegy hol lesz, akár nálunk, akár a Margitsziget. Mindegyiknek van előnye, hátránya. Ha tényleg ennyien találkozunk (ez tök jó!!), kicsit szűkös lesz nálunk, főleg, hogy most a nappali felét elfoglalja a brutál járóka, de majd aki rossz lesz azt odaültetjük :lol: .
Ha a szigeten, az is jó, bár akkor mi nem leszünk túl sokat, mert ezt a hőséget nem bírják annyira (bár mondanak némi lehülést), ill. már másznak ezerrel és a pokrócon ülést sokáig nem szeretik. Pancikám fél a fűtől, nem mer még rátenyerelni sem, a Zsombok meg tépi és eszi..., de hely, kényelem és kutyulik szempontjából ez valóban kedvezőbb.
Szóval csajszik, döntsetek légyszi, mert nekem azért jó lenne tudni.
Még annyit ezzel kapcsolatban, hogy mivel keveset tudok netezni, ezért nagyon sokatokat nem ismerem, nem írtam még sokatoknak, de ettől függetlenül ha mégis nálunk lesz a tali, mindenkit nagyon sok szeretettel várunk.

Rékám, némileg megválaszoltam a leveled, a többire talán ma lesz időm. Tudnál egy összefoglalót írni, hogy akkor kik lesznek a talin? Neked mindig mindenki szót fogad :lol: , kérd a csajokat, hogy szavazzanak a helyet illetően!
Örülök, hogy elmúlt a vérzés és minden rendben. Már nincs is sok hátra, lassan indulhat a beszerzés. Én a 35. héten vonultam be (Dévisz kicsit túl elővigyázatos volt mint mindig) és a 39. héten indították meg. Nekem végig azt mondták a dokik, hogy mivel az A baba fejjel volt, a B farral, ettől függetlenül simán mehet a hüvelyi, de a szülésznők óvatosabbak voltak, ők végig azt mondták, hogy szerintük csaszi lesz, mert első szülés, az egyik faros, stb. Teljes káosz. Dévisz hajlott a csaszi felé és őszintén szólva én is. Nem a fájdalom miatt, mert szerintem én sokkal jobban megszenvedtem ezzel a császárral, hanem a babák miatt ezt láttam a legbiztonságosabbnak. Őszintén szólva még mindig így látom. Csodálatos dolog lehet megszülni a két babát, (talán egyszer még egyet sikerül :) ). Valahol olvastam egy lányról aki írt erről, kicsit irigyeltem, bár ott elég picik voltak a babák, szóval nem tudom. Na nem is dumálok tovább, mennem is kell.
puszi mindenkinek.
enigma
enigma

Timikém!!! Kitartás. Gyönyörű idő van, élvezd ki, jól csinálod! Semmi negatív gondolat, minden rendben lesz!!! Iszonyúan drukkolok!!!!

Minden várakozónak mennek a tapasztók és a drukkok!!!! Puszi!!!

Kismamiknak küldök egy kis lehülést a 7végére. (két fokot kábé...)

Kata! Kicsit megijedtem, de örülök, hogy minden OK. Jól tettétek, hogy bementetek a Jánosba.

Stellus! Hogy vagytok? Te miben altatod éjszaka a fiúkat? Miket csinálnak már?

pussz
enigma

Sziasztok!

Vanda! :lol: :lol: :lol:

Kösz a szurkolást! :P Ma van a 37.nap, de már nem vagyok feszült, lesz, ami lesz. Tornázom, már kívülről tudom a gyakorlatokat. :wink:
Te hányadik napon vagy :?: Nem lehetne Déviszt felhívni, hogy hozza meg gyógyszerrel? Csak nem lehet hónapokat várni!
Filmezés a pároddal? Az nagyon klassz program!
Meleg ellen...talán langyos zuhany a társaddal? Csökkentett energiatartalmú fagyi? Jeges tea? Olvasás az árnyékban? Kirándulás az erdőben? Ez utóbbiról: mi szoktunk menni, és komolyan hűvös van, mert a fák elfogják a napfényt.
Na jó, csöndben maradok most már.
eper1

Sziasztok!

Enigma!
De jó, hogy írtál! KÖSZI!
Elhiszem, hogy kivagytok! Én is elég rosszul bírom a dolgot.
Köszi, hogy írtál kicsit a csasziról. Igaza van Stellának, hogy azért nem baj, ha arra az eshetőségre is felkészülök. A lényeg, hogy dokim is törekszik a természetesre, aztán majd kiderül.. és bizonyos esetekben én magam is a császárt választanám...
Ja és ráér válaszolnod a babakocsi ügyében. Főleg, hogy most megint variálunk. Találtunk egy nagyon király babakocsit, de valószínűleg meglátjuk az árát és rögtön nem fog annyira tetszeni....

TALI:
LÁNYOK! LÉGYSZI' NYILATKOZZATOK!
KINEK MELYIK HELYSZÍN FELELNE MEG JOBBAN???????

Személy szerint nekünk mindegy, mindenhova szívesen mennénk. De ha jól emlékszem, többeknek inkább Enigmáéknál lenne jobb. Pl. Enigmáéknak :) és WishAndiéknak is...

Sajnos, sokkal nagyobb gondunk van. Beszervezett a család hétvégére egy szülinapozást. :(
És nem lehet átrakni, mert először véletlenül rávágtam, hogy jó lesz és mostmár késő variálni. :cry:
Szóval teljesen kivagyok, mert úgy néz ki, bármikor is kezditek a bulit, mi kimaradunk belőle... :cry: :cry: :cry: Hacsak nem lesztek még délután 4-5 körül együtt.... :roll:

Ja és a várható létszám: Enigma (4), Eper (1-2?), Farkasok (2), Gigi (3), Hajnesz (1-2?), Erika (2), Kata (1-2?), Kisvé (4?), Timi (1-2?), Ldicsi (3), Melba (2?), Roxal (2), Szani (3), Wish (2)

Bizonytalanok: Ági (2), Réka (2)
Szóval minimum 23-25 fő maximum 39 fő :!: (Óóó, Te jó ég!)

Mango!
Jól teszed, ha bírod tesztelés nélkül.
Nem kell elkapkodni.
Húú, hányszor fogadtam meg annak idején, hogy több negatív tesztem nem lesz, aztán mindig lett még egy...
Mostmár mindjárt letelik a 2 hét, szépen haladsz! És hát ha fröcsögött az a légkondi... :D :D :D

Timi!
Hogy vagy? Hogy sikerált az üvegfestés?
Sokat beszéltünk Rólad a kismamikkal tegnap!
Remélem, jó ómen, hogy ennyit gondoltunk Rád! :)
Ugye szép lettél a fodrinál?

Wish!
Mizújs Veletek? Elkezdtétek? Ugye tudtok talizni? Ugye???

Boszti!
Egy kis nyári pihenés talán segít, nem?
Próbálj meg feltöltődni, hogy aztán szeptembertől erőtől duzzadva várd a kis manódat/manóidat!! :)

Kispinty!
Sajnálom, hogy nem sikerült. :(
Sajnos én semmit nem tudok ezzel a teljes leállítással kapcsolatban...

Übi!
Hát nem könnyű döntés, az biztos.
De nézz a lelkedbe és tudni fogod, hogy kell-e az az amnio vagy sem!

Lányok!
Remélem, nem haragszotok, ha megírom: Tegnap találkoztunk Erikával, Katával és Melbával. És tök jó volt.
Szóval, mindenkinek ajánlom a talin való részvételt, mert utána sokkal jobb levelezni is. Nem beszélve a sok kellemes csacsognivalóról, amit nem lehet mindig leírni.
Csináltunk képeket is, csak én gyogyi akkor szedtem elő a gépet, mikor Erika már lelépett. Pedig ott volt, esküszöm. Teszek is fel később párat... :)

Erika!
Bocsi, hogy kihagytunk a fotózkodásból. Esküszöm, nem volt szándékos.
Megnéztem azt a babakocsi márkát, amit emlegettél és van egy nagyon állat babakocsijuk. Viszont nem találtam árat. Ti hogy rendeltétek?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!
Eprem, küldöm a mensi manóimat, remélem odaérnek hozzád! Nekem most egy jó ideig nem lesz szükségem rájuk, remélem, szót fogadnak! Na, indulás!
Nekem is ilyen sokára jött meg az elmúlt 3 hónapban a műtét után. 39, 44, és 36 napra..előtte pedig mindig 32 napra pontosan. Nagyon érzékeny a szervezet. Pedig én is csináltam az Avivát becsülettel, igaz csak az utolsó hónapban. Bár nekem az kedélyjavítónak is megteszi, gyakran hangosan nevettem a gyakorlatokon, a zenékről nem is beszélve..
szép napot, működő ventillátorokat kívánok mindenkinek!
kata
mango29

Réka- Enigma,

Sajnos a tali nekünk se fog összejönni valószínűleg, anyukám jön jönnének hozzánk hétvégézni és valószínűleg pluszban keresztanyámék is. Mivel ritkán találkozunk és Miskolcról utaznak fel nem mondhattam le őket és csak vasárnap du. mennek el, de valószínű, hogy akkor már nem fogunk felmenni Pestre. :cry: :cry: :cry:

Réka, Melinda, Kata

Örülök, hogy tegnap találkoztunk, tényleg ott voltam csajok, csak hétvégén kijöttek rajtam redva viszkető pöttyök és emiatt kellett bőrgyógyászhoz rohannom. Persze semmi komoly Annára veszélytelen, irt rá valami gyógyszertári kenőcsöt, meg azt mondta, hogy ne használjak semmi illatosÍtott kencét a pocimra, mert arra vagyok allergiás. Még a babakrémet sem ajánlotta.
Azért remélem nélkülem is jól mulatattok és nemsokára megismételjük, nagyobb körben is több kismamával (Timi, Ági ti lesztek a következők :lol: )

Réka,
Babakocsi ügyben a www.babycenter-siofok.hu -t nézd meg. Szerintem ott rajta van az ikerkocsi, talán. A budai üzletnek nincs honlapja, de helyileg Budán a Kolossy téren az Új udvar bevásárló központ 2. emeletén van. Pesten egyedül ők forgalmaznak Janét.

Timi,
macis kép nagyon csini, jó lesz a kisTibi ágya fölé, de most még csinálj egy nyuszisat is kisTiminek :lol: :lol: :lol:

Enigma,
Hát nem csodálom, hogy Pannáék ki vannak. Édes ez a fűtől félés. A tesómék kislánya 2 éves, ő a csigáktól fél :twisted: :twisted: :twisted:
Azért én 10 fokkal hűvősebbnek is nagyon tudnék örülni.

Ági,
Na, akkor már a keretsztelőre készülünk. :lol: :lol:

Eper,
remélem hamarosan végre meglátogathatod Dévait és kezdhettek.

Vanda,
menstrihozó teák közül próbáltál valamit?

Mangó,
Ha jól emlékszem Enigma próbált ilyen "fehér-port", de Dévai nem ajánlotta pár napnál tovább.

Csajok puszi mindenkinek, de ebben a melegben most egyszerűen nem tudok többet irni.

KépKép
inari

Csajok sajna nekem mégsem jön össze a vasárnap, mert szülinapozunk pont vasárnap. :-(

Bocsi, ha ma nem voltam, de nagyon sok a melónk!! :(
Ági28

Sziasztok!
Csak beköszönök,hogy eddig úgy néz ki Nekünk is jó a 16.ai tali. :wink:
Timikém!
Sokat gondolok rád!!!!!! :wink:
Mindenkinek drukkolok és puszilok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Inari! Mensihozó teák? Melyikek is azok? Én cickafarkat, és palástfüvet iszok. Amúgy olyan furin fákdogál a hasam, remélem semmi gond, csak most kellene neki megjönni.

Eper! Hát ezek jó ötletek mind. Csak a mosogatást, főzést, takarítást kell már megúszni izzadás nélkül. Ja, és a kedvencem a vasalás. :lol: A gőz belepi a fejem ebbe a 100 fokba. :lol: A sütőbe való sütést is hanyagolom azt hiszem pár hónapra.

Most a kaparástól kell számolni a napokat? Mert a 12.-én volt, akkor most egy hónapnál tartok.
vanda978

Vanda! Igen, a kaparástól kell számolni, úgy mondta a doki. Akkor a mai a 30. nap neked...
Hú, hát igen...a házimunkát nem lehet megúszni. Azt már nem is merem leírni, hogy a kedvencem pont a vasalás. :lol:
A hasid miatt ne aggódj, biztos nincs semmi baj, csak a szervezeted építgeti az új, EGÉSZSÉGES nyálkahártyát. :wink:

Réka, Inari, Ági, sajnálom, hogy nem tudlak megismerni benneteket.

Mangó, légyszi gyorspostával küldd a manókat, mert még mindig nem értek ide!
eper1

éN IS NAGYON SAJNÁLOM, HOGY NEM ISMERHETLEK MEG TITEKET, PEDÍG ÚGY KÉSZÜLTEM!!
Ági28

sziasztok!
Eprem, ma is megsürgettem őket, bár remélem már messze járnak tőlem, de azért még hallották, hogy siessenek hozzád! Ne aggódj, most már hamar odaérnek!
puszi mindenkinek!k
mango29

Sziasztok!

Hazaértünk, megvagyunk, jól is vagyunk. Remélem, más is így van ezzel! Elolvastam mindent, de nem valószínű, hogy lesz időm sokat írkálgatni, bocsánat. Csak annyi, hogy sok pusszancs mindenkinek, és hozzászólok, amint tudok a dolgokhoz, oké? Mindenkinek a legjobbakat erre a napra (is)!

Pusszancs Kép
Vendég

Szia Athiz!!! Azért csak csacsogjál nekünk itt sokat!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Eléggé érdekesen alakul a hőgörbém, nem igazán vagyok képben, most mi újság vele, de mindegy. Ennyire kihalt ez a szegény topic? Ajjajjjjjj! Mi lesz így?

Összefoglalva kicsit mesélhetnétek magatokról, hogy mi történt ebben a pár napban!

Ági, hogy vagy? De ugyanez a kérdés érinti persze a többieket is!
Eper, Mangó, mi van veletek?

Sok pusszacs
Vendég

Szia Athiz! :lol: De jó, hogy "itthon" vagy! Hőgörbe ügyben pontosan mi a kérdésed? A könyvem az alábbiakat közli: Az alaphőmérséklet az ovuláció után 0,4-0,6 fokkal emelkedik, majd közvetlenül a havi vérzés beállta előtt csökken. Amennyiben az ovuláció kimarad, a testhőmérséklet nem növekszik meg. Tehát: minden ovulációt követően, azaz ciklus közepén megindul a progeszteron termelődése, ez az anyag pedig előidézi a hőmérséklet-emelkedést...mivel progeszteron csak akkor képződhet, ha már megtörtént az ovuláció, a hőmérséklet emelkedése szinte bizonyosan jelzi, hogy a folyamat lezajlott. A menstruáció kezdete előtt röviddel ismét csökken a hőmérséklet. Egy-két nappal azelőtt, hogy a hőmérséklet emelkedni kezdene, sokaknál rövid ideig tartó hőmérséklet-hullámvölgy áll be. Ez röviddel megelőzi az ovulációt. Ezután a hőmérséklet lépcsőzetesen vagy meredeken emelkedik, és a következő menstruációig megmarad a magasabb szinten. Amennyiben a ciklus második felében több mint 16 napon át megmarad a magasabb hőmérséklet, az nagy valószínűséggel terhességre utal, mivel a várandós anyában folytatódik a progeszteron termelődése. Amennyiben a hőmérséklet az egész ciklus alatt egyenletesen alacsony,...feltehetően nem következett be az ovuláció.
Ha nem ilyen jellegű a kérdés, akkor bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
eper1

Sziasztok!
Még egyben. Néhány kis kósza fájástól eltekintve semmi jele annak, hogy a közeljövőben osztódnék. :P :?:
Pedig már szeretnék. Tegnap két akkra bordarúgást kaptam, hogy a reccsenést még a Párom is hallotta. :roll:

Melba! Útlevelet biztosan amcsit kérünk Picúrnak, mivel a magyarra min.2-3, de lehet, hogy 6 hónapot is várni kell. A magyar születési anyakönyvit viszont elindítjuk itt, az állítólag 1 hónap.

Azért szurkoljatok, hogy minél előbb kibújjon a Kispocok! :D

Puszi Mindenkinek!

loihi

Hú Eperkém!

Ez aztán alapos válasz volt, főleg, hogy a kérdést fel sem tettem! Olyan cuki vagy! Köszi, tulképpen kielégítő volt a beszámolód. Azért arra gondoltam, felteszem neked a hőtáblámat, hátha jobban látod a szitut. Igazából az a helyzet, hogy a hőmérsékletem ma igencsak megugrott, ebből akár azt is lehetne feltételezni, hogy bizony ez ovu volt, csakhogy az LH teszt még nem mutatott semmit tegnapig, ma viszont halvány duplacsík jelent meg, viszont még nem sötét színű, tehát úgy vélem, csak holnap/holnapután lesz LH csúcsom, csak ezután lehetséges elvileg az ovu. Na, ez az én kérdésem!

Kép

Azt nem értem, mitől lesz fekete-fehér ez a fránya kép?! :roll:

Ja, a Jónás-féle módszer nem vált be, legalábbis a hőmérsékletem alapján. Persze lehet, hogy nem elég egy hónapig próbálkozni! De ha lányt szeretnék, akkor bizony várni kell 1 hónapot a próbával. Csakhogy én ezt nem szeretném! Na jó, elég belőlem! Pusza
Vendég

Kedves Loihi, nagyon szorítok neked innen a távoli Budaörsről! Sok puszika nektek! Hajrá, előre kispocok! Kép
Vendég

Loihi! Szóval még nem osztódtál. :lol: :lol: Te szegény nőci. Ne izgulj, mindenképpen fogsz, azt garantálhatom neked. :D

Athiz! Én sajni nem értek ezekhez a hőgörbékhez. De már régebben is akartam kérdezni, hogy van ez a Jónás-módszer. Nem ismerem.
vanda978

Szia Vandus!

Na szóval, én sem igazán értem, de elvileg a hold járásától és a születési dátumodtól függ a dolog, és ennek alapján számolják ki egyénre szabva, hogy éppen mikor fogamzóképes, ekkor kell akciózni. Előre egy egész évre kiszámolták nekem egy webhelyen, és hát próba szerencse. Csak az a baj, hogy most 2 hónapig pont a mensinapokra írta a fogamzóképes időszakot. Persze valakinél állítólag ez is bevált, akkor szexeltek, amikor megvolt a csajszinak, és mégis bekapta a meggymagot

Kép .

Ki érti ezt? Mert én nem igazán! Na ennyi. Mi újság veled, van valami örömteli híred? Nekem nem igazán akad ilyen sajna. De nagyon reménykedem, talán megszánnak az égiek!
Vendég

Sziasztok!

Nnna én ma jóó sok követ megmozgattam, hogy áttegyem a családi programot szombatra, de sajnos nem sikerült. :cry: :cry:

Enigma!
Mivel a helyszínnel kapcsolatban nem nyilatkozott senki, így szerintem tartsátok Nálatok.
Mond meg, mikortól várjátok a népet és aki tud menjen. Nem?

Én részemről annyit tudok, hogy ha 4 után még együtt a banda, akkor benéznénk, mert nagyon szeretnénk látni mindenkit. Ha nem, akkor sajnos nagyon kimaradtunk ebből most.
Ahhoz képest, amit írtam Erika és Ági mondta még le rajtunk kívül. :cry:

LÁNYOK!
TESSÉK SZÉPEN AKTIVIZÁLÓDNI A TOPIKTALIVAL KAPCSOLATBAN, MERT KÜLÖNBEN NEM LESZ BELŐLE SEMMI!!!

Eper!
Én is sajnálom, hogy nem ismerlek meg, de legközelebb nem leszek ekkora ökör, megígérem! :lol:

Kata!
Megkaptam a leveled. Válaszoltam is. Megkaptad?

Melba!
Átküldenéd azt az ingatlanos listát, amiről beszélgettünk? Csak ha nem gond.

Loihi!
Húú, pedig én már azt hittem, hogy azért nincs életjel felőletek, mert már karjaidban tartod a kisfiad! Ezek szerint nagyon jó neki odabennt! Azért drukkolok, hogy Anya óhaja is mielőbb teljesüljön!
Kitartás!! :)

Kicsit kurtán írok, mert végre nagyon beindultak a dolgok a házfelújítás körül, de ez tőlünk is több szervezést igényel.
Holnap megyünk a terheléses cukorra, úgyhogy nagggyon korán kelünk. Szóval most lövik is a pizsit.

Sok puszi mindenkinek! És ÍRJATOK!!!

réka
Vendég

Sziasztok!! Én vagyok ám, csak nincs időm írni!! Annyi a meló!! Nesze neked pihenés.
Meg tegnap még állatorvoshoz is mentünk, mert a nagyobb kutyumnak mind a két lábát megszúrta az a hülye toklász,és begylladt. De szerencsére nincs komoly baj!!

Velem semmi extra nincs, nem fáj semmim, nem érzek semmit, csak tegnap mikor felálltam a wc-ről egy ponton begörcsölt a hasam, de kb 5 percig tartott.
Ági28

Szia Ági!

Ez a görcs remélem, hogy csakis jó jel lehetett! Biztosan a babák fickándoznak odabenn :lol: !

Sok puszó
Vendég

Hát én is remélem, hogy semmi rosszat nem jelent. :wink: , mert ilyen leszek, ha rosszat jelent :evil:
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?