Sziasztok!
Gáz, hogy már megint kánikula van, de legalább eddig szerencsére délutánonként volt nálunk mindig egy kiadós zuháré, így estére sokkal kellemesebb lett a levegő. :Wink:
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Visszaolvastam minden nap az írottakat, csak sajna nem jutottam géphez reagálni.
Jaj de jó Ági, hogy jelentkeztél, már kezdtem egy kicsit aggódni Miattad! Gondoltam, az évforduló miatt nem jelentkezel, de még sosem maradtál ki ilyen hosszan, főleg akció után nem. Hogy sikerült az ünneplés? Örülök, hogy minden ilyen ok volt pénteken! Mennek a drukkok ezerrel, most tuti telibekaptátok!!!

És jó, hogy tudtál egyet pihizni is...
Timi, nagyon tetszik a gobleined!

Tök jó lesz babáidnak, milyen szép gyerekszobájuk lesz!

Kitartás, már egy hét eltelt! Inkább így fogjuk fel, jó? Jó, hogy nagy a kényeztetés otthon, tudod, ez a kismamiknak kijár.

Még sok hónapig lesz benne részed, biztos vagyok benne!

Küldöm ám a tapasztó energiákat, remélem érzed!!!
Athiz, Szili nagyon helyes!

Remélem, sikerül egy jót pihiznetek anyudéknál, és feltöltődve és vidáman érkezel vissza!
Igen, Eper, köszi megnyugodtam.

Most egy nagyon klasz időszakomat élem.

Csak rámjött a fészekrakás... Remélem, holnap a Dévai is csak megnyugtató dolgokat mond majd!
Mi a helyzet menzivel? De jó, rögtön kezdtek Ti is! Aztán mire felocsúdsz, már nem is leszel egyedül!
Miért is kell Neked ma dolgozni???

Már tart a szabid, nem??? Remélem, sikerült kisírnod magad és most már egy kicsit jobb!
Wish, mi a helyzet Veletek? Kezdtetek már? Nagyon kiakasztó volt újra munkába állni?
Hajnesz, strand, torna - ez jól hangzik!

Mi újság az angolokkal?
Inari, Kata, Rka - Nektek majd személyesen reagálok.
Mangó, Felétek is nagyban mennek a drukkok ám!

Hogy vagytok? 19-e mindjárt itt van!!!

Én borotvát használok. Mióta terhes vagyok, csak azt bírom, azt is nehezen. A többitől pedig oltári sebeim lesznek...
A scrabble-t én is nagyon szeretm.
Boszti, tudom, nagyon ki vagy akadva, de azért leírhatnád, mi volt Dévainál...
Loihi, akkor drukkolok a mielőbbi szüléshez! Vagy már túl is vagy rajta?

Hát nincs sok időtök arra a sok papírmunkára akkor télig...

Elvielg amerikai útlevelet nem kaphat? Mert ha ott születik, akkor ő amerikai állampolgár is, nem? És azt bizti gyorsabb elintézni. Persze lehet, hogy tök hülyeséget kérdeztem. Várod már a hazajövetelt?
Jaj de jó Vanda, ilyen jó híreket! Ez az új, sikeres, babásodó életszakaszod kezdete, az tuti! De örülök Neked!

Új munka, jó főnök, csendes környék, madárcsicsergés! A tetejében 90 napozás! És végre egy kicsit ki is beszélted magadból a dolgokat!

Ez az! Nagyon klasz vagy, gratulálok! És nemsokára újra mehetnek az akciók és babák várnak az út végén!!! Kívánom!!!
A hidegfront sajnos nagyon megvisel, de ez van.

A 2006. őszi babás topikból két csajnak is ilyen nyitotta ki idő előtt a méhszáját, nem véletlen félek tőle. De nekem nem fogja, eldöntöttem!

És a babámmal is megbeszéltem, hogy bennmarad és kivárja az idejét.
Hát ehhez a szövettanhoz sajna nem tudok hozzászólni.

De majd megírhatbnád, ha értelmezte Neked valaki, mert nagyon kíváncsi vagyok én is.
Übi, milyen furcsa! Mi is ikreket vártunk és a terhességem legelején nekem is volt egy ilyen magas lázzal járó vírusom. És közben elveszítettük az ikreket, "csak" ez a babánk maradt meg.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Ezek a vizsgálatok, amiket mi végeztettünk, kb. 80 %-ban mondják tutira, hogy rendben van a baba. Te 99,9 %-ra fogod tudni. Valamit valamiért. Minden ok lesz, szurkolok!!!

Írtam a Jánosos topikba is Neked!

Részvétem a cukor miatt, de milyen jó, hogy túl vagy rajta Te is!
Kagyló, nyugi, Te is kapsz ilyen pen-t, ha olyan szurit kell kapnod! Ez csak természetes.

Én is "nagyon szerettem" használni. Augusztus mindjárt itt van!

Jó szorakozást és pihenést a tengerre!!! Hova is mentek?
Szép napot mindenkinek!
Melba
(húha ez már a harmadik trimeszter kezdete!)