Enigma!
Ha 2-kor kezditek, akkor 100%, hogy csatlakozunk a csapathoz később! Szupi!!!
Ennek nagyon örülök. Én is valószínű, hogy egyedül leszek, Sani csak beugrik majd értem.
Dobd még a listához Katát, Epret, Hajneszt és teljes lesz a kép.
Aki még korábban jelezte, hogy jönne, de azóta nem nagyon írt, az Kisvé!
Kisvé!
Ha olvasol minket jelentkezz!
HOgy vagytok az ikrekkel? Lehet, hogy elmenekültetek a városi meleg elől valami víz mellé?
Remélem, mindenk OK!
Juci!
Köszi az invitálást, ott leszünk kb. addigra, mire Ti is!
Gigi!
Üdv. itthon újra! Húú, de jó lehetett.
Tényleg bele fogunk olvadni a falba mellettetek, de akkor is jó lesz találkozni!
Így majd élőben is jöhet a beszámoló egy része..
Ági!
Kutyud már jobban van?
Nekem is volt ilyen mozdulatra görcsölés, főleg az elején. Pl. mikor kiléptem a kocsiból. Dokinénim a szalagok nyúlásával magyarázta, szóval én ezt jó jelnek tekintem. Óvakodj a hirtelen mozdulatoktól.
Athiz!
Mindenki akkor ír, mikor mondanivalója van, vagy ráér egy kicsit csacsogni.
Én is sajnálom, hogy most lassabb a topikélet, de ez van.
Attól még ugyanazok a jófej emberek vannak itt, csak ritkábban láthatóak.
Melba!
Akkor írd a listát, amikor jól esik. Nem sürgős. És köszönöm előre is. Azt hiszem, Kata is igényt tartott rá.
Örülök, hogy mostmár Te is látod, ami egyértelmű, csinos, kerekedő kismami vagy!!
Stella!
Hú, innentől lesz izgi, hogy minden nap tanulnak a fiúk valami újat, nem?
Ezek szerint náluk nincs nagy különbség a tanulásban.
Nagyon bírom, mikor a babák így "hallatják" a hangjukat. Bár hosszútávon azért lehet, hogy már nem olyan izgi...
Hú, az de jó lenne, ha Pesten járnátok! Mi szívesen látnánk Benneteket a fiúkkal!
Hajnesz!
De jó, de jó! Akkor talizunk és megismerlek! Már nagyon várom!
Szia Beeb!
Üdv. errefelé újra!

Tényleg, 3 babócával indultatok, most olvasom, hogy ketten maradtak.
Néha mi - akik azóta kismamik lettünk - is aggódunk, hogy valakit zavarunk, de a lányok mindig megerősítenek bennünket abban, hogy azért annyira nem bánják, hogy itt lebzselünk.
Mi is két lányt várunk, de mi még "csak" a 27. hetet kezdtük. Azta, te mindjárt a végén vagy. Húú, mesélj kicsit, hogy bírod! Mozgás, meleg, D.para? Minden érdekel!
És bizony, jöhetnek "rendes" időben is azok az ikrek. Bizonyítsd be Te is!
Mango!
Ezek szerint Kata vagy!
Nagyon ügyes és türelmes vagy! Le a kalappal előtted, jól csinálod!
Csak így tovább, pihenj sokat!!
Eper!
Hát elhiszem, hogy mennyire tetszik a "nagy feladat", ehhez nem kellene tanári diploma, hogy ránézzetek a melósokra. Nincs gondnok, vagy valami?
Sikerült megtudni a Dévai szabit?
Vandalino!
Te is a napunk része vagy! Hihetetlen, hogy milyen figyelmes, kedves csaj vagy! Mindig örülök, mikor a kis gülüszemű macsekodat meglátom!
Ez a kis barna izé most jó vagy nem? Gondolom jó lenne, ha rendesen megjönne, nem?
Kár, hogy nem ismerhetlek személyesen...
Most lerántom a leplet Stelláról: ő valójában Eszter! De ne mond el senkinek!
Kismamik és Anyucik!
A lábaim nagyon duzzadoznak. Eddig azt hittem, csak a melegtől, de most már felkelés óta. Ez lehet már a vizesedés? Azt nem szeressük...
No, most megyek és felpakolom a patáimat egy kicsit.
Puszi mindenkinek és hamarosan találkozunk!
réka