A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

csajok ugye a hétvégén képeket is csináltok, és meg is osztjátok velünk??
Ági28

Jó reggelt kívánok! :wink:

Athiz, szerintem ez az ovuláció előtti hőingadozás, amiről a könyv is ír.

Duddu! Remélem, azért olyan nagyon nem fárasztod magad a házfelújítással. :? Írj, ha már tudod a terheléses eredményét, kíváncsi vagyok!
eper1

Köszi Eper, lehet, hogy az ovu előtti inga, majd megtudom. Vagy nem.

Ági, szerintem lehet, hogy fölöslegesen beszélgetsz a többiekkel, talán már nem is olvasnak bennünket! Persze ez csak feltételezés, de hát nem nagyon van más itt rajtunk kívül mostanában!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy csak ily ritkán jelentkezem, de nálunk most teljes a káosz. :cry: Remélem, azért egyszer még ismét nyugi és rend lesz, és mindez még a babánk érkezése előtt megtörténik! Meg hát ezt a kánikulát is nehezen viselem... :cry:

Timi, hogy vagytok? Azért csak mennek azok a napok, már eltelt a várakozási idő fele! Bár utána még 8 hónap várakozás követi, az sem lesz könnyebb. :wink: Mit alkotsz most?

Ági, örülök, hogy jól vagytok! Ezek szerint minden tüsszencs szépen megrepedhetett, ha most nem feszít a hasad! Már biztosan többen vagytok! :wink: Mennek ám továbbra is a tapasztó energiák! :wink:

Persze Vandám, hogy Neked írtam mindazt a sok szépet! :wink: Ilyen klasz időszak kezdete olvasható ki soraidból! Csak így tovább, remekül csinálod! :wink: Nagyon csodállak!!!

Boszti, sajnálom nagyon! De! jó, mert Dévai tudja, hogy mit csinál és remek ötletei vannak. A következő tuti siker lesz!!! Kívánom! Addig meg pihenjetek egy nagyot, nyaraljatok valami szép helyen!
A légkondi tényleg kiakasztó volt... :cry:

Kata, mi volt Dévainál?

Mangó, mennek ám a drukkok Felétek is! Hogy vagytok? Mikor is tesztelsz? Már közel van, nem?

Kispinty, sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: De majd Bosztival együtt ősszel tutira fog! :wink: Kérdésedben sajna nem tudok segíteni... bocs. :cry:

Eper, menzi még mindig sehol??? Te tanítasz, nem? Vagy nem jól emlékszem? Mi a francot tudnak csináltatni Veled a nyáron, ami nem táboroztatás? Részvétem a munka miatt. :cry: Drukkok mennek Feléd is!

Enigma, olyan jó, amikor az ikrekről mesélsz! :wink:

Kismami találkozó tényleg jó volt, én nagyon örültem neki. :wink:

Duddu, listát nem felejtettem el, csak be kell gépelnem, mert papírra írogattam a címeket. De ma ebéd után megpróbálom gyorsan legyártani. :wink: Ja a képeket meg én várom...
Túlélted a terheléses cukrot? Kitartás a feljújításhoz! Brrrrrrr...

Inari, örülök, hogy rendben vagytok és Annát nem veszélyeztetik a pöttyök! Azért jó az ilyet mindig megmutatni dokinak. :wink: De azért irgum-burgum azoknak a pöttyöknek!

Dia, ezek szerint hazaértetek a nyaralásból? Milyen volt? Csináltál klasz képeket Domiról, remélem!

Loihi, hú még mindig 2in1? Nagyon izgi! Bordareccs :cry: Kitartás! Drukkolok, hogy mielőbb kibújjon! Baba még nem maradt benn, tudod... Bár most még könnyen dumálok, majd meglátjuk 2 hónap múlva... :wink:

Athiz, azért ez a hőmérsékletmérés nem egy nagyon jól működő módszer. És nem mindegy a mérés módja sem...

Mi voltunk kedden Dévainál, minden rendben volt és 3/4 óra alatt benn voltunk. Jót viccelődtünk, és nagyon elégedett volt velünk. :wink: Babánk szívhangja nem volt rendesen befogható, annyira ficánkolt. :wink:
Ja csajok, azért nem volt hihető hétfőn az előzőleg leírt sztorim, miszerint nem látszódom terhesnek, mert hirtelen nagyot nőttünk. Észre sem vettem! :wink: Egyrészt hirtelen feljött rám két kiló, juhéjjjj!, másrészt haskörfogatom 8 cm-t! nőtt 3 hét alatt, meg mérnek valamit függőlegesen is. Na ott is növekedtünk 2 cm-t. Szóval így már teljesen olyannak hatok, mint egy 28 hetes terhes! :wink: Hogy nem vettem észre ezt a hirtelen növekedést? :lol:

Sajnos úgy néz ki, mégsem jön össze neünk sem a hétvégi tali. :cry: :cry: :cry: Bár még nem tuti, de naggggyon úgy néz ki. Mert végre sikerült egy hétvégére összehozni azoknak a munkát, akik a kerítésünket csinálják. Szóval nálunk kerítésépítés lesz. Így meg nagy eséllyel a fiúknak kell itthon ugrálnom. Azért megpróbálok elszabadulni, de nem látok rá sok esélyt. De erre várunk kb. fél éve, hogy végre mindenki, aki kell, ráérjen.
Egyébként helyszínről nem nagyon tudnék nyilatkozni, mert nem igazán tudom, Enigmáék merre is laknak... :cry:
Jelentkezem, ha biztos lesz valami.

Egy kis lehűlést kívánok mindannyiunknak, hátha tényleg ideér 2 napon belül!
Pusz mindenkinek!
Melba

KépKép
melba

Szia Melba, örülök nektek, és hogy sokat nőttetek, terebélyesedtetek! Sok simit és puszit küldünk Szilivel!
Vendég

melba köszi a drukkokat. te meg vigyázz magatokra ebben a hőségben!! És így tovább a növekedéssel.

athíz, azért én megpróbálok kommunikálni!! :lol:
Ági28

OK, te tudod! Remélem, sikerrel jársz, mert akkor én is tovább próbálkozhatnék. Csak itthon is ez jellemző, nincs kivel kommunikálni, ezért örültem annyira, hogy itt megértő fülekre leltem, és akkor most majdnem, hogy megszűnik ez a jó kis topic! Úgy sajnálom! Persze még mindig itt vagyunk mi egymásnak egy páran (Eper, Ági, Athiz..), akik szinte minden nap próbáljuk tartani egymásban a lelket, igaz?

Puszi és kitartás mindenkinek, fő a babanet függőség: Kép
Vendég

Én régen a mindmegettén topikoztam sokat, állandóan mi vezettük a sort, aztán vége lett a 90 napos diétánknak, és ellaposodott a topik, azóta csak néha szólunk egymáshoz!! :-(

Atért nem olyan rossza helyzet itt szerintem.
Ági28

Enigma!
De jó, hogy írtál. Tényleg tök jó olvasni, amikor az ikreitekről írsz.

Mi növünk rendesen, illetve csak hízunk.
Botond 6470gr Olivér 5660gr volt 3 hónaposan.
Éjszaka még felkelnek egyszer, de már egész jól alszank és nem is kell magam mellé vennem öket.
Ebben a melegben csak egy rövid ujjú body van rajtuk éjszaka is.

Hogy miket tudnak csinálni?
Kb. 1 hete fedezték fel a kezüket, azóta nyúljáknak a játékokért és mindent fogdosnak, persze csak lassan megfontoltan :D .
Botond pedig egyfolytában kiabál. Nem sír, és nincs semmi baja csak szereti hallatni a hangját. Szegény szomszédok...

Réka már mesélt a gigantikus járókátokról. Tök jó lehet.
Ti már próbálkoztok a tipegéssel? Remélem egyszer mi is el tudunk menni, ha nem is topiktalira, de Pestre pár napra és akkor majd jól körbejárunk mindenkit :lol: !

Timi!
Mikor jár le a két hét? Vagy kivárod a hármat?

Taliról majd tesztek fel képeket? Negyon kiváncsi vagyok... és persze nem kevésbé irígy is.

Kép
stella9

Halló!
Mi megyünk a talira! Jó lesz Enigmáéknál, legalább tudom mi hol van. Mi csak 4-5 körül érkezünk, mivel hétvégén vendégeink vannak, de sebaj biztos ott lesztek még, sőt addig el sem mehet senki amíg mi meg nem érkezünk! Ja hagyjatok valamit enni!Felvigyem a csokifondühöz a csokit a hűtőből, jelzem Krisz többször próbálkozott kidobni, de megharcoltam vele.

Olvasunk ám szerintem mindannyian csak hát itt annyi a munka, és este meg későn érünk haza.

Duddu,
Kérlek gyertek még ha később is.

Farkasok J
farkasok

Sziasztok!

Mostanában ismét olvaslak benneteket, de utoljára azt hiszem január, február környékén írtam ide.
Akkor azért hagytam el a topicot, mert rajtam kívül nem nagyon volt senki, aki éppen babát várt volna, a többieket pedig nem akartam megbántani azzal, hogy én arról beszélek.

Csak szerettem volna gratulálni amiért ilyen jó kis csapat jött itt össze!

Nem gondoltam, hogy ennyi ikres Anyuka van. Nekünk is ikreink lesznek két lány.Jelenleg 32 hetes múltam és ha minden jól megy az "Öregnél" fogok szülni a Jánosban.
Nagyon tetszik, hogy a kispapák is bekapcsolódnak olykor az élménybeszámolókba.

sziasztok
Beeb
beeb

Szia Beep és többiek!
Gratulálok az ikeridhez. Igen, ez lassan átalakul egy ikres topikká, de ennek azt hiszem mindenki örül :D Mikorra vagy kiírva?
Nekem tegnap telt el két hét a várakozásból, már csak pár nap van hátra. Nagyon reménykedek, hogy nem jön meg, már jól elküldtem a szélrózsa minden irányába a mensi manóimat, remélem, szót fogadnak!
pl.Eprecském, megkaptad őkat? Mi újság veled, úgy eltűntél!! Vagy még mindig dolgoznod kell? Ugye nem?
Lányok, örülök a talitoknak, remélem én is, hogy raktok föl pár képet róla. Sajnos, én se látlak titeket élbőben, mert itthon vigyázok a picurkáimra, legalábbis amíg velem vannak (még remélem vagy 8 és fél hónapig)..
Stella, Botond hangját szinte hallottam, nagyon mókás lehet! Én nagyon bírom, az ilyen kommunikatív, hangosan a világra nyíló gyerekeket! Meg persze a csendben ujjukat számolókat is :)
Na, befejezem, megyek, kisütöm a mai 3. adag húsomat, miközben Judit csokifondüjéről álmodozom :roll:
szép napot nektek!
kata
mango29

Sziasztok!

Ági, én is nagyon drukkolok nektek (mert többen vagytok, ugyebár :wink: ) :!:

Melba! :lol: Olyan jó hallani, hogy minden rendben van veletek. Tényleg nagyot nőttetek! :lol:
A suliban semmi mást nem csináltam tíz órán keresztül, mint a kaput figyeltem, csönget-e valaki. Állítólag azért kell bent lenni, hogy néha ránézzünk a felújítást végző munkásokra. No comment...

Stella, nagyon édesek a gyerkőcök, látom őket magam előtt a leírásod alapján. :lol:

Beeb, gratulálok a kislányokhoz! :P

Mangó, jó étvágyat a husihoz! Jól vagyok, nincs semmi különös. 8)
eper1

Sziasztok!

Beeb, gratulálok a picikékhez, hamarosan szemtől-szembe láthatod Őket, nemigaz? Már minden megvan, ami kell (kiságyak, ruhák, stb.)?

Stella, még tuti sok örömteli meglepiben lesz részetek, a picikék ritkán hagynak unatkozni gondolom! Sok puszi nekik is.

Mangó, remélem, legyűrted a husiadagot, és teli pocóval pihcsizel egy picit!

Judit, a sok meló legalább leköti az embert, és nem is nagyon jut ideje gondolkodni azon, amin eddig rágódott. Azért kíváncsi lennék, hogy vagy, remélem majd többet írsz, ha egy kicsit több időd lesz! Pusz

Mindenkit csókázok ám, azt is, aki csak olvas, és nem ír!
Vendég

sziasztok!

köszi a gratulációkat!
Szeptember 7-re vagyok kiírva, de a Dévai már 2-3 héten belül befektet a kórházba.Azt mondta a 38. héten kiveszi őket, nem tudom miért.
Stella és Enigma a példaképeim arra, hogy nem feltétlenül kell korábban érkezniük az ikreknek.Sajnos mindenki ezzel rémisztget a közértestől a legutolsó szomszédig.

Szegény Mangó én is most fejeztem be a húsebédet :D :D
Mindenkinek szorítok
Beeb
beeb

Lányok! Légyszi segítsetek! Tudja valamelyikőtök, hogy meddig dolgozik Dévai? Azt tudom, hogy augusztusban megy szabira. HELP!!!!!! :shock:
eper1

Én csak azt tudom, hogy a múlt pénteken mondta, hogy 3 hét múlv a a Vas doki lesz. Én egyébként egyszer megkérdeztem, de ahogy mondta a dátumot el is felejtettem.
Ági28

Hali!

Epi, miért nem hívod fel a rendelőt, és kérdezed meg tőlük, mikor megy a doki szabira? Hátha tudják! Sőőt!
Vendég

Ági, küldök neked privit!
eper1

Kösz, de egy idős bácsi vette föl az előbb, amikor hívtam. További infó holnap reggel. :cry:
eper1

Athiz és Ági, köszönöm a választ!
eper1

Egyszer már nekem is küldhetne valaki privit, mert még soha nem kaptam! Tök mindegy, mit írna az a valaki, csak jó legyen :mrgreen: !!!

Na jó, most a rendelőben volt bácsi, akinek fingja sem volt, mikor lesz szabin a Dévai, vagy mi? :roll:

Csak én lehetek ilyen értetlen, mi? :oops:
Vendég

Athiz, épp most küldtem neked is egyet! Csak nézd meg! :lol:

Nem tudom, ki volt a bácsika, csak közölte, hogy ez a csütörtöki nap Dévisz kórházas napja, holnap tudok vele beszélni reggel 8-tól. :cry: :cry: :cry:
eper1

Eper!

Én hétfőn megyek hozzá, ha aktuális még akkor majd kifaggatom.
Nekem úgy rémlik, hogy júli végétől 3 hét.
Beeb
beeb

Júli végéig van? Vagy már akkor elmegy? :cry:
eper1

Epi, sajna nem kaptam meg. Nem tudom, miért! Az írja, nincs privim!???? Most sajna mennem kell, de majd este még bekukkolok!

Cupp
Vendég

Eper

Úgy emlékszem júli végén megy el, többek között ezért is fektet be engem a kórházba ilyen hamar, hogy jó kezekben legyek.
De hétfőn megkérdezem
Beeb
beeb

Beeb! Köszönöm az infót...ez nagyon rossz hír. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Athiz! Akkor elküldöm újra...nem értem, mi történhetett! Remélem, nem valaki másnak továbbította a rendszer. :(
eper1

Szia Beeb!
Akár hiszed akár nem, én sokszor gondoltam rátok, hogy mi lett veletek. Próbáltam más topikon is kutakodni, de nem találtalak.
Hogyan döntöttetek amikor még hárman voltak? Remélem természetes úton ment el az egyik babaó, ugye így volt? Úgy emlékszem elég nagy volt a dilemma, de mintha nem szerettél volna műtétet. Meg a húsevés is gond volt, de úgy látom már belejöttél. :lol:
Gratula, hogy ikreid lesznek, biztos csuda boldog vagy.

Eper! Még mindig semmi? Nem hiszem el!
Nekem van egy kis szinte semminek nevezhető halvány barna valami, de szinte alig látható. De ez jelzi nekem szerintem, hogy most kellene meglennie.

Athiz! Nem olyan rossz itt a helyzet, de nincs mindenkinek a munkahelyén net, mint nekem sem, és este tudok jönni, benézek, és megpróbálok írni. Nekem például pont megfelel, hogy nem kell oldalakat olvasgatnom, mint más topikokon, hogy tudjak írni. Arra nincs időm. Remélem ezzel nem bántottalak meg, biztos érzed, nem úgy szántam. De mindig szívesen olvasok, még ha nem is írok. Nekem az itteni emberkék a napjaim része, sokat gondolok rájuk, és úgy vagyok velük, mintha ismerném is őket. Rengetek segítséget kaptam már ettől a topiktól, nélkülük nem is tudom mi lenne. Nekem is hiányoznak emberek, elismerem, régebben nem ilyen volt a hangulat, de lesz ez még jobb is, hidd el nekem. :wink:

Ági! Nekem mindig ilyen görcseim voltak, főleg ezekre a WC-ről felállósakra emlékszem eleinte, én is meg voltam ijedve, hogy mi lehet az. Elég erős görcsök voltak, mindig klotyó után.
Szóval én jó jelnek tekintem ezt nálad, továbbra is drukkolok.

Melba! Szuper, hogy ilyen rendben vagytok. Elájulok azon, hogy így örülsz két kiló plussznak, kevés ilyen ember van. :lol: De bevallom én is örülök neki, mert keveseltem a kilóid számát, most nagyobbat lélegezhetünk.

Wish! Jelentkezz légyszi, hogy mi van veled, ugye jól vagytok?

Judit, Hajni! Megy az Aviva keményen? Milyen, éreztek változást?
vanda978

Szia Vanda! :lol:

Még mindig semmi...illetve valamit érzek, de még nem látszik semmi. Tudod, Mangó is írt a műtétek hatásáról, neki is meghosszabbította a ciklusát...biztosan nem örül a bizgerálásnak a szervezet.
Figyi, ha most van vallami, próbálj egy kicsit rátornázni, hátha meghozza! :wink: Sokat gondolok rád, úgy szeretném, ha újra lenne pocaklakód.

Beeb! Reggel felhívom Dévait, aztán majd meglátjuk, mi lesz. De jólesik a segítőkészséged, annyira kedves vagy, köszönöm! :lol:
eper1

vallami=valami
Bocsi!
eper1

Szia Vanda!

Micsoda memória, mindenre emlékszel!!!!!!!!!!!!!! :D
Igen 3 babával kezdtük, de aztán az egyik úgy döntött, hogy másik családot választ. A dilemma az volt, hogy aggódtam, hogy egészségesek legyenek mindhárman és hogy tudok majd egyszerre három gyerkőcöt ellátni, de mi nem lettünk volna képesek egyik gyerektől se megválni.
A húsevés nagyon komoly gondot okozott, sokat sírtam emiatt, sőt olyan is volt, hogy visszajött, amit megettem.
A terhesség közepe felé elég volt naponta egyszer húst ennem, plussz tej, túró és fehérjepor, most ismét 30 deka fölött járok naponta, de mostmár könnyű, mert megtanultam húst enni (közben tv-t nézek, sok zöldséggel kombinálom) és nagyon motivál, hogy egyfolytában izegnek-mozognak a lányok.Ez hihetetlen nagy erőt ad.
Mellesleg nem is tudnám elsumákolni a dolgot, mert amikor megyünk a Dévaihoz mindig kér vérképet, azon belül összfehérjét is és látná, ha nem ennék elég húst. Ismered milyen, nem állnék meg előtte :D :D
Mostmár a 32.héten is túl vagyunk úgy vagyok vele, hogy ezt az időt már simán kibírom, ami hátravan.Viszont a szoptatás után tuti, hogy jó sokáig nem fogok húst enni :D :D :D
Hát ennyi a történetünk
Jó éjt mindenkinek
Beeb
beeb

Beeb!

Az a lényeg, hogy rendben vagytok ti három csajszi. Rékánknak is itt a topikon két lány lesz.

De annyira elment az idő, mindjárt meglesznek a gyerkőceid, én meg simán emlékszem rátok, amikor januárban jöttetek ki Dévisztől és muttatad valakinek hogy három. Bevallom örülök neki, hogy a harmadik máshová ment, mert igen nagy dilemma az biztos. Én nem tudom mit csinálnék ha így járnék, de inkább ne. Vagy lehet, hogy túl parázós vagyok, de én még sima ikrektől is félnék. Azt ki nem állhatom amikor például férfiak mindig mondják, hogy ikrek legyenek, de nem gondolnak bele a veszélyekbe. Meg Dévai is igen tud ijesztgetni. Elhiszem, hogy a vele való találkozásoknál igyekszel húst enni, mert leszedi a fejed, ha nem. :)

Eper! Ha már valamit érzel az jó, lesz is valami akkor hamarosan. Ha megjött, akkor hívod Déviszt?

Mangó! Már letelt két hét? Tök jó, akkor nagyon vigyázz magadra most már, szurkolok neked.
vanda978

Stella!

Holnap Stella nap van, további ilyen boldog-boldog névnapot. Remélem tényleg Stella vagy. :)

Kép
vanda978

Szia Eper!

Képzeld, még mindig nem érkezett privi, lehet, hogy valamit én nem állítottam be? Egyszerűen nem tudom, mit kéne tenni, hogy végre okés legyen a dolog! Adhatna valaki tanácsot!

Vanda, nyugi, nem bántottál meg ezzel, csak a véleményedet mondtad el. Én is úgy érzem, hogy az itteni topicosok kedves emberek, ezért is csatlakoztam ide, és nem máshova anno. Egyszerűen csak hiányolom Őket, hogy leírják legalább 2 naponta, mi van velük, meg a dumcsizások, stb. Olyan jól indult ez az egész nekem, és most kicsit lehangoló, hogy kevesen írogatunk. Mindemellett megértem, ha nincs ideje mindenkinek billentyűzetet ragadni. Valakinek otthon van net, valakinek meg pont fordítva! Azért remélem, időnként fellendül majd az írókedv, és mindenki régi fényében tündököl majd!

Beeb, oké, hogy sok husi kell, de annyi feltétlen kell, hogy rosszul legyél tőle? Inkább pótold valamivel, ha tudod! Bár már nem kell sokáig kibírni, ahogy látom! Puszi és kitartás!

Eper, jó légy, és mindent bele! :lol:

Stella, én is boldog nevednapját, akkor is, ha nem ez az igazi neved! Athiz nap nem tudom mikor van, pedig azt is lehetne tartani, nem? Persze ez csak vicc volt :wink: !

Na csók picinyeim,
Vendég

Lányok,

Utoljára tali ügyben.
Azért kértem, hogy nyilatkozzatok, mert szerettem volna tudni hány emberre számítsak. Van egy limit amit képes a lakás befogadni :) . Én csupán azokat tudom számolni akik reagáltak, többen smsben, személyesen, levélben.
Az aktív jelenlévők közül egyedül Eper jelezte, hogy eljönne, Diával időközben egyeztettem, hogy talán mégsem tudnak jönni.
Akikre számítok a visszajelzések alapján: Gigiék, Farkasok, Roxiék, Wishék, Szaniék, talán és remélem LKT, ill. lehet, hogy a Rékáék.
Eper ha szeretnél csatlakozni, kérlek írj privit és megadom a címünket.
Holnap kérlek jelezzetek vissza, mert én ugyan imádom a Farkasékat, de csupán miattuk lehet, hogy másként alakítjuk a hétvégénket :lol: :lol:

Beep, gratula a lányokhoz! 32. hét fantasztikus. Engem a 35.-en fektetett be, de a 39-en szültünk. Jól voltam, de már nem engedett haza, aztán belenyugodtam. Hosszú volt és így utólag felesleges, de igaza van, ha bármi lett volna ott a segítség azonnal. Annyi jó volt, hogy ott már nem volt súlymérés, összfehérje para, szóval én már nem nyomtam annyira a husit és lecsúszott kis csoki is :)

Stellus, örülök, hogy jól vagytok és a fiúk is így nőnek, ügyesednek. Én is emlékszem a hangos kurjongásokra, sikolyokra. Az is olyan fantasztikus lesz ami most jön majd. Kacagva másznak egymás után, vagy ülnek egymással szemben és röhögnek. Mindig egymás után tepernek, nagyon édik.
A netre nem szeretnék képet rakni (a taliról sem, ha lesz egyáltalán) bizonyos okok miatt. Akit tényleg érdeklünk és ismerjük is, úgyis eljön, vagy e-mailben küldök képet. Ez utóbbit sok topikossal csinálom. Neked is küldök ha szeretnéd és bárkinek. És a pesti látogatáskor tényleg nem hagyj ki minket!!!

Mangó! Megy a drukk!!! Teszt??

Ja, és olyan 2-től gondoltuk meghirdetni a partit. Ez milyen?
enigma

Sziasztok :)

Tegnap este megjöttünk a nagy nyaralásból. A szálloda, az ellátás, minden szuper volt. Nagyon gyorsan elrepült ez a 10 nap. Olikám is élvezte, mert ott aztán minden a gyerekekről szól. A parton, bent a szálloda területén egy csomó játszótér, játszóház. Az viszont elég gáz volt,hogy csak az utolsó két napban volt hajlandó vízbe jönni................... :shock:
A repülőút viszont nem álmaim netovábbja volt. Mire a török repülőtéren eljutottunk a gépig, már mindenki ki volt készülve. És a gyerekes családok szálhattak be utoljára!! :evil: A kellemes légkör csak fokozódott a bő két órás repülés alatt, ahol köss le egy örökmozgó gyereket............ De megérte. Majd teszek fel képeket.

Remélem mindenki jól van!!!! Talán lett egy-két újabb kismamánk is.
Vasárnap mi nagyon szívesen megyünk Enigmáékhoz!!! Többiekkel mi lett?????????? Mikor mi elmentünk még egész kis tömeg volt a jelentkezőkből?????????

Puszi

KépKép
gigi28

Most csak egy gyors bekukk, a tali miatt.

ENIGMA!

Nemtom :( engem/minket miért nem számoltál, pedig én már többször írtam a fórumon, hogy megyek ill. megyünk a talira!
Azt is írtam, hogy ha lakásban lesz, val. egyedül megyek, mert Virág mégsem mehet hozzátok látogatóba :D , ha pedig szabadban lesz akkor hárman mennénk.

Látom, lakás lesz a vége, így is jó, de akkor val. csak egyedül fogok menni (felmenni).

Szóval tessék engem is számításba venni!!!

Főleg mert visszaviszem a candidás cuccod! :D Puszi

Ui. nekem a cím adott, ugye Wish-címmel azonos, de MIKORTÓL van a tali?

Kép
szkatácska

Bocsánat, most látom az utolsó sort hogy kettőtől lenne tali.... úgyhogy az utolsó kérdésem tárgytalan.

És Gigi! Üdv itthon! Sápadtak leszünk mellettetek hétvégén! :D

Kép
szkatácska

Sziasztok!! Nekem az is jó, ha mailban kapok képeket!! :-)
Ági28

Szevasztok csajok!
Mindjárt találkoztok, de jó nektek! Megértem, Enigma, ha a topikra nem akarsz képeket felrakni. Én is örülök, ha a mail-emre átküldenéd (kat-pult@freemail.hu). Cserébe én is kiügyeskedem, hogyan tudok ide képet felrakni magamról. Na, nem, mintha én lennék a milói vénusz, de mégis személyesebb!
De előtte megtanulom a privi küldését, mert annyira szerettem volna Athiznak küldeni tegnap, de nem sikerült, aztán este 9 után már szellemi fogyi vagyok teljesen, úgyhogy ma újult erővel!
Még nem jött meg a mensim, de nem is várom, tudjátok! Egyébként meg Epernek átküldtem őket.
Bizakodok minden nap, csak tudom, az én ciklusom nem 28 napos, hanem 32, de a műtétem óta ennél mindig több volt az utsó 3 hónapban. Mindegy, bizakodok, beszélgetek a kis picikéimhez naponta többször. Megmondom őszintén, nagyon élvezem ezt a reményteli időszakot, és minden napnak örülök, amivel hosszabb. Tesztelni majd jövő szerdán fogok, ha addig nem jön meg, mert akkor megyek Dévai barátomhoz. Vagy előtte kedden, még nem tom. Majd kiforrja magát!
Beep, húsevés nagyon zora dolog, és még mindig úgy érzem, talán ez is kevés lesz neki. A fehérjeport még nem mertem megkóstolni, kicsit bizalmatlan vagyok vele. De, ha rászorulok, bevállalom. Napi 6-7 adag húst eszek minimum.
Na, mielőtt mindenki elalszik a a szófo..somon, elköszönök.
Ez a topik tényleg jó fejekből áll. akár írnak, akár nem :)
szép napot, puszi nektek!
k
mango29

Sziasztok!
Vanda, ma felhívam Dévait. Júli 23-tólaug.15-ig van szabin... :cry:
Veled mi újság? Megjött már rendesen?

Enigma, írtam privit tali ügyben, remélem, eljutott. :wink:

Gigi, örülök, hogy az utazást leszámítva fantasztikusan éreztétek magatokat! A talin kérünk szépen részletes beszámolót! :lol:

Athiz, nem tudom, miért nem kaptad meg! :shock:
eper1

Sziasztok!

Athiz
Mostmár nem gond a húsevés, inkább az elején volt rossz.Mostmár belejöttem, mint kiskutya az ugatásba :D :D

Stella
Nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Vanda
Őszintén szólva mi is örülünk, hogy csak kettő maradt, bár emiatt az érzés miatt volt némi lelkiismeretfurdalásom, hiszen olyan régen vártunk már ezekre a babákra.
Viszont a Dévai is azt mondta, hogy így sokkal jobb mindenkinek, főleg azért is, mert hajlamos voltam a hiperstimulációra.

Enigma
Köszi a gratulációt.Látva a jó példát én is igyekszem a 39. hétig
" egyben" maradni :D
A Dévainál szültél végül?

Szép napot mindenkinek
Beeb
beeb

Tali ügyben:
Én is úgy gondoltam, hogy elég volt egyszer lelkesen támogatni az ötletet, szívesen mennék, talán még Laosz is ráér, azt nem garantálom. Mehetek még? :)
hajnesz

Hali, de jó, milyen sokat írtatok és sokan! Nos én is írtam jó pár perce, elég sokat, csak közben elfoglaltam magam, és a végén elszállt :cry: . Na akkor előröl:

Enigma, bocsi, hogy eddig nem írtam taliügyben, de sajna az az ábra, hogy a párom dolizni fog a hétvégén, ezért nem tudunk menni, pedig annyira szeretnék talizni veletek! Majd talán legközelebb, de a képeket én is szívesen látnám, mindegy, hogy emailben vagy priviben, oké? Köszi előre is! Puszi nektek

Gigike, de irigyellek, hogy ilyen bátrak voltatok, és nekivágtatok a repülős utazásnak babástól, főleg, hogy Töröko-ról van szó, ahol sok volt a terrordolog mostanában! Azért tutira sok öröm volt az ürömben, igaz? Majd mesélj még, és képeket is látnék szívesen! Sok puszi Olibabának is!

Epi, bocsi, de nem tudom, mi lehet a bibi azzal a privis dologgal! Próbáld újra, ha nem unod még, jó? Köszi

Kata, hogy vagytok?

Beeb, a bébikért mindent, igaz? Még az imádott husikúrát is :lol: ! Tuti lesz még jobb is a helyzet, a szopizás, a betegségek és a kialvatlanság időszaka is igen izgalmas. Persze még sok más drága dolog van, amit ki kell majd bírni. Én is épp tapasztalatokat gyűjtögetek a fiammal. Hát nem könnyű anyának lenni, bár sosem állítottam, hogy az lenne! Drukkolok, hogy kitartsatok a 39. hétig!

Mangó, én megkaptam sikeresen, remélem, te is az enyémet!

Szép jó reggelt Ágica, jobb már a pocód? Mi szépet álmodtál? Ikrekről? :wink:
Vendég

Athiz! Biztos nincs ott a privi???? Már hármat küldtem, de akkor megpróbálom negyedszer is. :cry:
eper1

Epike, remélem, megkaptad a viszontprivit! Pusz
Vendég

Enigma!
Ha 2-kor kezditek, akkor 100%, hogy csatlakozunk a csapathoz később! Szupi!!!
Ennek nagyon örülök. Én is valószínű, hogy egyedül leszek, Sani csak beugrik majd értem.
Dobd még a listához Katát, Epret, Hajneszt és teljes lesz a kép.
Aki még korábban jelezte, hogy jönne, de azóta nem nagyon írt, az Kisvé!

Kisvé!
Ha olvasol minket jelentkezz!
HOgy vagytok az ikrekkel? Lehet, hogy elmenekültetek a városi meleg elől valami víz mellé?
Remélem, mindenk OK!

Juci!
Köszi az invitálást, ott leszünk kb. addigra, mire Ti is! :wink:

Gigi!
Üdv. itthon újra! Húú, de jó lehetett.
Tényleg bele fogunk olvadni a falba mellettetek, de akkor is jó lesz találkozni! :)
Így majd élőben is jöhet a beszámoló egy része..

Ági!
Kutyud már jobban van?
Nekem is volt ilyen mozdulatra görcsölés, főleg az elején. Pl. mikor kiléptem a kocsiból. Dokinénim a szalagok nyúlásával magyarázta, szóval én ezt jó jelnek tekintem. Óvakodj a hirtelen mozdulatoktól.

Athiz!
Mindenki akkor ír, mikor mondanivalója van, vagy ráér egy kicsit csacsogni.
Én is sajnálom, hogy most lassabb a topikélet, de ez van.
Attól még ugyanazok a jófej emberek vannak itt, csak ritkábban láthatóak.

Melba!
Akkor írd a listát, amikor jól esik. Nem sürgős. És köszönöm előre is. Azt hiszem, Kata is igényt tartott rá.
Örülök, hogy mostmár Te is látod, ami egyértelmű, csinos, kerekedő kismami vagy!! :) :D

Stella!
Hú, innentől lesz izgi, hogy minden nap tanulnak a fiúk valami újat, nem?
Ezek szerint náluk nincs nagy különbség a tanulásban. :)
Nagyon bírom, mikor a babák így "hallatják" a hangjukat. Bár hosszútávon azért lehet, hogy már nem olyan izgi... ;)
Hú, az de jó lenne, ha Pesten járnátok! Mi szívesen látnánk Benneteket a fiúkkal! :)

Hajnesz!
De jó, de jó! Akkor talizunk és megismerlek! Már nagyon várom! :)

Szia Beeb!
Üdv. errefelé újra! :) Tényleg, 3 babócával indultatok, most olvasom, hogy ketten maradtak.
Néha mi - akik azóta kismamik lettünk - is aggódunk, hogy valakit zavarunk, de a lányok mindig megerősítenek bennünket abban, hogy azért annyira nem bánják, hogy itt lebzselünk. :D :D
Mi is két lányt várunk, de mi még "csak" a 27. hetet kezdtük. Azta, te mindjárt a végén vagy. Húú, mesélj kicsit, hogy bírod! Mozgás, meleg, D.para? Minden érdekel!
És bizony, jöhetnek "rendes" időben is azok az ikrek. Bizonyítsd be Te is! :)

Mango!
Ezek szerint Kata vagy! :)
Nagyon ügyes és türelmes vagy! Le a kalappal előtted, jól csinálod!
Csak így tovább, pihenj sokat!! :)

Eper!
Hát elhiszem, hogy mennyire tetszik a "nagy feladat", ehhez nem kellene tanári diploma, hogy ránézzetek a melósokra. Nincs gondnok, vagy valami?
Sikerült megtudni a Dévai szabit?

Vandalino!
Te is a napunk része vagy! Hihetetlen, hogy milyen figyelmes, kedves csaj vagy! Mindig örülök, mikor a kis gülüszemű macsekodat meglátom!
Ez a kis barna izé most jó vagy nem? Gondolom jó lenne, ha rendesen megjönne, nem?
Kár, hogy nem ismerhetlek személyesen... :(
Most lerántom a leplet Stelláról: ő valójában Eszter! De ne mond el senkinek!

Kismamik és Anyucik!
A lábaim nagyon duzzadoznak. Eddig azt hittem, csak a melegtől, de most már felkelés óta. Ez lehet már a vizesedés? Azt nem szeressük... :(
No, most megyek és felpakolom a patáimat egy kicsit.

Puszi mindenkinek és hamarosan találkozunk!
réka
Vendég

Athiz nem állmodtam sajnos semmivel, mert mostanában, főleg a héten olyan vagyok, mint akit fejbevertek. Annyi a melónk. A házasélet azt sem tudom már milyen! :oops:

Duddu, igen lehet, hogy az a nyúlás jele, de ha sikerűlt is nálam az inszem, nem hiszem, hogy egy hét után már a szallagok nyúlnának.
Egyébként szerencsére nem fáj a hasam.

Ja és a kutyum is egész jól van, bát az egyik lábán elég csúnya még a duzzanat.
Ági28

Sziasztok!

Duddu! :P
Sajnálom, hogy duzzadnak a lábaid. Gondolom, ebben a nagy meleg a ludas, és hát a pocikád is jó nagyot nőtt az utóbbi időben! Egyébként pihensz eleget?
Van gondnok, a feleségével együtt ott laknak, de csak ilyenkor, nyáron lazíthatnak egy kicsit, pontosabban szabin vannak, ezért kell nekünk bemenni. Mindegy, már vége.
Dévai szabiját sikerült megtudni, júl.23-aug.15. Nekem ez most nagyon nem jókor jön, ő viszont megérdemli a pihenést, mert egy ritka drága ember, rengeteget dolgozik, és teljes szívemből kívánom neki, hogy érezze jól magát a családjával! Tényleg, erről jut eszembe: van felesége, gyereke?

Ági! :lol:
Házasélet: :cry: :oops:
Mikortól tesztelhetsz?
A babákra szeretettel gondolok, a kutyidnak simi a mancsára!
Az én kis drágámat is orvoshoz kell vinni, mert valamiért rázza a fejét, szerintem begyulladt a füle. Lehet, hogy huzatot kapott??? Mert a kocsi hátsó ülésén szokott utazni, és mindig előredugja az orrát a vezetőüléshez, az ablakhoz.Mondtam a páromnak, hogy adjunk rá kis, piros babos kendőt, de kinevetett.
Szegényt úgy sajnálom, az utóbbi időben annyit volt a dokinál, hogy ha már arrafelé sem akar menni, homlokegyenest ellenkező irányba indul. Úgy kell betessékelni az ajtón.

Athiz! :lol:
Köszönöm! :wink: Pusszantás Neked és Szili babának!

Mangó! :)
Tényleg nagyon türelmes csajszi vagy, jó látni, le a kalappal!
eper1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?