Mi is azt valljuk hogy legalább az első perctől lássuk a növekedését és legalább az én arcom tükröződjön a rajta. Illetve azért csak nem kell mindenkienk elmondai, hogy honnan is van ő nekünk. De ez a mi véleményünk, mindenki máshogy gondolkodik ezért kerek a világ!
Fanni!
Néha indokolt a leselkedés és tényleg csak azt vallom, hogy ha a lelkednek jobb lesz (márpedig szerintem jobb lenne) akkor tedd meg, sok idő három hét így bizonytalanságban, szerintem talán ezt itt senki nem bírná kivárni!
Kriszta!
Várlak a hírekkel!
Ez szuper, bár tudtuk mi hogy nincs semmi baj, de így azért már sokkal jobb. Szépen legyél nyugiba innen már minden ok!
Aranyos vagy ezzel hogy gondoljak arra jövöre hárman leszünk, de ezt az egyet megfogadtam nem gondolm mert már két éve ez van hát idén változtatunk hátha bejön.
Ezeket a képeket nem konkrét helyekről szedem nézelődök és hol képeslapküldőből hol innen-hol onnan meglátom és lementem őket.
Byby!
Mi van veled, lett valami ezzel a megjövetlellel?
Seszi!
Nem tudom milyenek a statisztikák, de én nagyon szorítok nektek hogy ott találjanak és hidd el találni is fognak!!!!
Zsebi

Mi volt az Uh-n?

Megyek levágom a párom haját.