A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lányok!

Felhívtam a dokinéni asszisztensét:

Szombattól üzemel a szülészet, addig vizsgálja az ÁNTSZ a vizet.
Ha beindul a szülés, akkor a választott doki és szülésznő jön velünk vagy a Honvédba, vagy a Schöpf Méreibe.
Szuper Kép

Szakrendelő van.
ada007

Sziasztok!

Mindig mire végigolvasom amit termeltek Kép, mennem kell Bendegúzt menedzselni. Kép A múltkor meg már írtam egy tök hosszút és elszállt! Kép

Szóval nagy gratula Greenek és Borinak, jól egymásra hangolódtak! Kép És mekkora mázlisták, hogy pikk-pakk megszültek, én nem voltam az, hiába málnalevéltea. Amiből van nekem is itthon több csomaggal, kéri valaki?

Szomorúan olvastam Ági sorait, de biztos, hogy oka volt a történteknek.
Ági! Drukkolok, hogy mielőbb jó hírekkel szolgálj!

Az én anyósom csúnya is és büdös is...Kép Most akkor nyertem? Kép

Egyébként érdekes, hogy milyen sokan eltávolodunk a szüleinktől, vagy nagyon mások leszünk, de miért van ez? Remélem én imádnivaló szülő, anyós és nagyszülő leszek. Mindenesetre megpróbálok.

Jó ez a csőtörés sztori! Jó, hogy már túlvagyok a szülésen. Kép

Ildi!

Jobbulást kívánok.

Légzésfigyelőt kérdezte valaki. Hát mi hosszas tanakodás, válogatás után végül vettünk, de nem tudom mennyi értelme van úgy, hogy Bendi elég sokszor nem a kiságyában alszik...és így vagyok a kókuszmatraccal is. Bár lehet, hogy később ha már kevesebbet ébred fel éjjel, akkor többet fog a kiságyban aludni.

ruz
ruzicsky

Ada : sajnálom ! Kép

Lányok : tudtok vmi számot a csecsemősökhöz ? Lehte hogy fel kéne hívnom . A védőnő kicsit rámijesztett , hogy azért alszik ennyit mert kicsit sárga . ( Mivel előbb hazaengedtek a vért csak holnap fogják levenni tőle ) A záróra azt irták , "sárgasága nem igényel kezelést ".

Ja és most mértem először mennyit evett : 20 gramm. nem kevés ez ? És ettől 4 órát alszik .

Kép
Kép
greenolive

Green, nekunk is ilyen sargasagunk volt. Szerintem ne aggodj, tenyleg nem kell kezelni es nemsokara elmulik. A 20 kevesnek tunik, dehat meg csak par napos.

Ada, ez szerintem nem rossz hir. Veled lesznek, ez a fontos! Meg mindig jobb, mintha a masik korhaz szamodra idegen szemelyzetere lennel csak utalva.

Ruz, orulok, hogy igy gondolod. Mar epp akartam irni, hogy ugye fius mamak, ti nem ilyen anyosok lesztek?
moosejaw

Sziasztok!

Green!
Gratulálok! Mázli, hogy ilyen hamar hazamehettetek! Én is iszom lelkesen a málnalevélteátKép Csecsemősökhöz számot nem tudok, a szülészet nem tud segíteni? Vagy ott a telefont sem veszik már fel?

Azért ez kellemetlen, ha valaki éppen most szülKép Tutira az lesz, hogy szombatig mindenki visszatartja, aztán jön a tömeg, ráadásul telihold lesz!!!!

Lázmérő: nekünk popsis van, digitális. A fülbe dughatósnál állítólag az a probléma, hogy olyan nagy a feje, hogy még egy felnőtt fülébe is alig fér bele.

Ada!
Nekem ma azt mondta anyósom, hogy kezd megváltozni az arcom, szerinte nemsokára szülök. Mondtam, hogy azért én a májust kivárnám...

Manóka 36+6

Kép
Kép
manoka11

Moos!

Gyertek!2.emelet lift no de szívesen várok mindenkit.De azért még nem dölt el az Zapa utazása.

Ruz!

Nyertél anyósoddal!Kép

Töltöttem fel újabb rucikat a :http://gportal.hu/portal/jucusmamus/ -ra

Pusza:Jucus
20170114224602

Green!
Nekem is ez volt a zárón. És a védőnő engem is paráztatott...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Green!

Bendi 3 naposan 30 grammot szopott és azt mondták, hogy az ő korában az már rengeteg! Úgyhogy nyugi, a sárgaság miatt valóban aluszékonyabbak, de ez természetes. Pont ezért szokott gyakran az lenni, hogy a kórházban tök jól alszik a baba, meg az első pár napban aztán meg már nem annyira. Ha csak élettani sárgaság, akkor nincs gond, az anyatejtől rendbejön. Nekünk is volt élettani sárgaság, de olyan, amit csak az orvos meg a védőnő látott én nem. Kép

ruz
ruzicsky

Jó reggelt mindenkinek!

Maratoni alvás megvolt, másfél órája keltem kb. KépKépKép
Viszont olyan élményem volt ébredés után, mint Ripley hadnagy egész legénységének!! Feszül a pocakom ezerrel, hanyatt fordulok, teszem oda a mancsom, hát nem egy kis Alien akar kibújni belőlem?!?!?! Tisztára olyan dudor volt a hasamon KépKépKépKép
Néha fogja magát, és befészkelődik a köldököm alá kb. 3 ujjnyival, a hasam többi része meg teljesen lapos, úgyhogy elég vicces látványt nyújt.

Green!
Háromszoros HURRÁÁÁÁ!!! Kép

Csőtörés megesik, de az elég gáz, hogy másik kórházba kell menni, még akkor is, ha jön a saját garnitúra...

Sisotris
15+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok,
bocsi, hogy belebeszélek.

Ada,
én is most készülök szülni, 21-ére vagyok kiírva. Az előbb beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, csütörtök délig kéne kihúznunk valahogy, addigra ígértek eredményt az ÁNTSZ-ből. Szóval kitartás, az azért mégse hétvége!!! Drukkolok magunknak! Kép

Franyó
franyo

Ada,
most nézem a profilodat, lehet, hogy mi már találkoztunk! Nem szerdánként szoktál NST-re járni, és az Urbán doktornőhöz??? Ha igen, nekem adtad múltkor a kiskönyvedet, amíg elmentél valahova! Kép

F.
franyo

Sziasztok!

Oxi!
Köszi az érdeklődés Petra iránt, szerencsére semmi komoly, ma már kutya baja Kép, csak tegnap folyt kicsit az orra, és ez nehezítette az alvást Kép

Kisün!
Oké, akkor hálás köszönet!Ha már bort nem vedelhetünk nyaklóra Kép

Ada!
Elhiszem, hogy májusra gyúrsz, szerintem a leggyönyörűbb hónap Kép (és nemcsak, mert akkor születtem Kép ). Na meg a Bika is tök jó jegy, bár néha vannak elviselhetetlen dolgai Kép

Lázmérő: nekünk digitális van, popsiban mérjük 10 mp az egész, borzalmas is lenne, ha többet kéne várni Kép

Green!
Akkor mégegyszer nagy-nagy gratula nektek, ügyesek voltatok!!! Kép Kép Kép
Szoptatás elég fájdalmas, nekem véresre repedt két és fél hét után, és mikor felhívtam az lll-t, akkor azt tanácsolták, hogy amikor csak tudom (szopi után, meg bármikor) kenjek rá egy kis anyatejet és hagyjam rászáradni. Ez csodákat tett! Kép. Elbújhatott mellette minden mellvédő kenőcs! És a 20 gr teljesen oké, ne félj egy két nap és lesz ez még több is! Kép

Tényleg nem is meséltem, hogy egy baráti párnak is 16-án hajnali fél 4-kor született a babája, Dorka, úgyhogy én szombaton 3 babának is örülhettem! Kép

Megvettem a műanyag poharakat/tányérokat a talira, úgyhogy már készülök! Petrának is mondtam ma, hogy majd lesz itt sok-sok baba!
Manóka(11)! És azt feltétlenül el kell majd a kiscsajnak mondani, hogy Emma lakik a pocakodban, mert ha hugi lett volna, akkor ő is Emma lett volna. Ezt az elején mondtuk is Petrának, és neki annyira megtetszett, hogy már rég tudtuk Maszatról, hogy tuti fiú, Petra még mindig Emmázta. Mostanra már megbarátkozott a Donival, viszont most néha mondja, hogy akkor Emma az ő pocakjában van Kép

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet,
na azért, csak múltkor holmi foly.köv.-et igértél nekem, miközben kovac püfölte a rómaiakat Kép és már azt hittem, elraboltak Kép de füvezés az más Kép

Bogárka,
akkor viszem a teát, meg plédet, meg játszószőnyegetKép, meg szereztem ilyen polifoam szőnyeg-puzzle-t (máshol "habtapi" néven fut), olyat, amiből nem jönnek ki körömnyi darabok, amiket jól meg lehet enni.

Moose,
akkor kritikus vagy... de ki tudja, hátha ez egy mesés új karrier kezdete Kép

Green,
20g nem kevés, lesz ez több nemsokára. Lényeg, hogy ne csökkenjen a baba súlya. És fő a fokozatosság, hadd szokja az emésztőrendszere szép lassan a mennyiséget Kép Minden baba sárga valamennyire, ez természetes! Kép

vera
kisün

Green!

Akkor kezdj csak aggódni, ha citromsárgából narancssárga lesz a baba! Ha fel tudod kelteni, akár azzal, hogy megfürdeted, ha máshogy nem megy, akkor még nincs baj! Nálunk is így csinálták a csecsemősök!
Ildi
ildi76

Jucus!
Még nem is mondtam, de nagyon tetszik Soma tortája...No, meg persze Soma is Kép...De ha meglátom a tortát, csorog a nyálam...te csináltad???
Lindi merre lehet????
Ildi!
Hogy vagy?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Franyó

Én voltam az. Holnap jössz dokinénihez?
ada007

Ja Green, ahogy Ruz is irta, sokkal aluszekonyabak a sargazas miatt. Eleinte en is azt hittem, hogy sikeresen atorokitettem a kivalo alvokamat, de nem.

Franyo, miert nem beszeltel bele eddig? Hello. Helyes a szoszi bujocskabajnoknod, mar ami latszik belole Kép

Meg a lazmerohoz: en a kethos oltasnal mar siman tudtam a fuleben merni, nem volt gond. Es tokjo, hogy ennel a tipusnal nem kell vedokupakokkal vacakolni, meg allandoan azokra kolteni.

Jucus, akkor varunk. Ha megsem jonnel, akkor azert elobb felhivunk, hogy 70 vagy 100 fo befer-e hozzatok Kép
moosejaw

Most néztem a híradóban, hogy a kórházban a nem túl sürgős műtéteket jövő hétre halasztják. A víz még fürdésre sem alkalmasKép

Bogárka!
Naná, Petrának mindent elmesélünk, aztán később remélem személyesen is találkozhat Emmával. Amúgy ma jó sokan gratuláltak, merthogy Emma nap van, én meg mondtam, hogy mi a novemberit tartjuk majd, ez a mostani túl közel lenne a szülinapjához.

Kép
Kép
manoka11

Pipocska, mi a Blahánál lakunk és kocsival megyünk. Gondolod tudok kitéröt tenni.Kép Nehogy már emiatt lemaradj a taliról.
zanza

Ada,
akkor szia Kép. Igen, megyek, 8-ra NST-re, és utána dokinéni. Szóval neked is sztrepto-d van? Nekem is Kép.

Moose,
köszi Kép. Miért is nem beszéltem bele eddig? Nem tom... Oooolyan jól összeszokottnak tűntetek, meg aztán a Friss babákba írkálgatok rendszeresen, és nem volt sok időm mást is olvasgatni, de ha szívesen láttok, most így a vége fele, akkor jöhetek Kép...

F.
franyo

Szia Franyo!
Isten hozott!! Én is viszonylag új vagyok, de sokat beszélek!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, Ruz!

Köszi! Változóan vagyok! Van amikor jobb, aztán beindul a szívem, meg minden!

Franyo!
Most látom a profilodból, hogy Te is mindjárt babázol! Kinél fogsz szülni?
ildi76

Bocs csajok, kicsit off leszek!

Mindenki futtassa le a legfrissebb virnyakergetőt, hétvégén mi is irtottunk párommal, tele volt trojannal, hála az égnek, nekünk csak lassult a gép tőle, de erősen gyanaxunk a babanetre...
Jobb félni, mint megijedni, úgyhogy hajrá!

Pusztok

Sisotris
15+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, miii aaaz hooogy viiiiruus? (nyavogva + suru nagy pislogas) Kép Kép En linuxot hasznalok es soha nincs ilyen problemam.
moosejaw

Zsanci!

Tortát rendeltük.Soma dobostortát kért gyümölcsös tetővel.Azt hittem,hogy hülyének fognak nézni ezért a nővéremet küldtem cukiba de teljesen nyítottak voltak és ilyen szépen megcsinálták.Ja és finom is volt nem csak szépséges!

Jucus
20170114224602

Zanza!

Az nagyon klassz lenne!

A Blahára én is be tudok menni.Kép
Ha megírod mikor indulsz, akkor meg tudjuk beszélni a talit.

Hallott valaki olyat, hogy pénteken 0 fok várható?
Most hallottam a buszon egy nénitől.
Ez létezik szerintetek?
És előre is köszönöm.Kép

Kép
Kép
pipocska

Moose!

Komolyan megharaplak, ne ingereljük a másikat a jobb os-ünkkel, ok? KépKépKépKép Egy szegény szerencsétlen infos fiú bizony rá van utalva a winfosos felület használatára, ha a munkahelyén is olyan a környezet, ráadásul távmenedzsmentet is zúz a drága KépKép

Na, jól kipanaszkodtam magam, ne tessék komolyan venni!!!!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Felszállt a FEHÉR füst...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bocsi, OFF volt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün, írtam Neked mailt.Kép
Ancsi, tőled meg bocs a félrement mailért Kép
zozi

Sziasztok!

Kicsit hektikus az itthoni élet, tegnap jöttünk haza, de még csak most tudok leülni (hahahahahahaaaa, fél fenékkel) a gép elé.
Gyors szüléstörténet: péntek éjjel (vagyis már szombaton) fél 2-kor nagy adag nyákdugó távozott, majd 2 db 10 perces fájás, aztán azonnal ötpercesek. Ez tartott kb. 3 órán keresztül, közben felhívtam a szülésznômet, hogy ez van, azt mondta várjunk, amíg tovább tartanak, vagy sűrűbben jönnek. Mondtam szerintem is. Félóra múlva 2 percesek lettek. Fél 6-ra értünk a kórházba, elôkészített, majd miuán magamhoz tértem a beöntés következményeibôl, nyomnom kellett. A gyereket. Úgyhogy 7.42-kor ki is jött az IKEA szobában, a franciaágyon. Ez tökjó volt, nagyon örültem, hogy nem kellett szülôszékeznem. A dokim nagyon jó fej volt, és a szülésznôm is. Meg persze a párom Kép. Ja, és még a homeo-bogyókat se kellett beszednem, olyan gyorsan ment minden. Persze Arnicát szedek azóta is.
Szóval így. Tegnap reggel hazajöttünk, biztos a csôtörés is segített, de erôsködtem is, hogy engedjenek el.
Cicijeim bedurranva, úgyhogy máris fejek. Simi ugyanis nem szív akkora erôvel és olyan sokat, hgy elég legyen, meg kicsit sárga is, úgyhogy lustázik. De nagyon édi, és a bátyja folyton simogatni akarja, ô meg nézi homályos szemekkel. Megható.
Na pusza, megyek zuhanyozni, mert azt ma még nem sikerült.

Bori, a frissenszült
borri

Halihó! Isten hozott -immár TITEKET - újra itt! Kép
Kép
zozi

Borri!
Hát ez a szupernél is szuperebb szülés volt! És még IKEA szobáztál is! Te mázlista!Kép És olyan fittnek éreztelek a hangodból!Kép
Nagyon örülök, hogy minden ilyen klasszul zajlott! Gratula még1X!
Greennel találkoztatok a H-ban?
Ja! Képet várunk a babóról!
ildi76

Bori!

Háromszoros HURRRÁÁÁÁÁ nektek is!

Én is akarok majd pont akkor csőtörést, hogy hamar itthon lehessünk! KépKépKép

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori!

Nagy gratula Nektek is ehhez a szupergyors szüléshez és Simi babához!
Édes lehet a bátyja Kép. Én nagyon kíváncsi leszek ám majd minden ilyen "testvéres" részletre, úgyhogy majd mesélj sokat!

Manoka11!
Mi is a novemberit tartottuk volna, ha lányka érkezik, így nekem ma nem is volt eszemben, hogy Emma nap van, pedig tényleg! Azért Isten éltesse a pocaklakódat Kép!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zozi,
válasz ment Kép

Greenolive, Bori,
még vissza is szinkronban jelentkeztek, nem semmi összhang Kép Gratulálok még egyszer a két villámgyors, könnyű szüléshez! Kép

vera
kisün

sziasztok

Torna, előadás megolt, vízre mindenki mást mond, csüt. 2-től vasárnap délutáni kórháznyitásig....sebaj
kisebbfajta pánik után mostmár leszarom, hogy hol szülök és kész....nem vagyok hajlandó ezen stresszelni magam, apát, meg Hannát sem...

Franyó, Norka, Manó11, Kriszta: Amúgy a Schöpf már betelt, most a Budai Honvédba irányítják át azokat, akik szülni akarnak, vagy nem akarnak, de jön.....

Green, Borri!

Hihetetlen szülésetek volt....Green szüléséről a részleteket (Szandráét) fel is olasta Andi, lehet, hogy a Boriét is, csak neki a nevével nem vagyok annyira képben Kép

Jóccakát...
ada007

Bogárka, Bogárka!

Hova lesz ez a nagy találkozás, mert itt akkora a nyüzsi én meg csak ülök a kis fenekemen és szépen lemaradok mindenről.
Címem: pappliza(kukac)freemail.hu
Ne röhögj, csak elmászott a kukacom, valami ismeretlen helyreKép

Kókuszdió
kókuszdió

Üdv mindenkinek!

Ildi76
Ez egy zene studió és mindenféle izgi hangfelvétel készül benne.Ismert és ismeretlen egyeránt.Nekem is itt készült 2 co produklcióm is.

Neet
A lányok 11-én voltak 1 hónaposak, jobb lett volna a hétvége, mert akkor Benit elviszi a mama és közlekedni is könnyebb. Na mindegy.

Sisotris
Köszi a sírást!

Proone
A férjed valóban mázlista.
Jó kis korházi sztorikat tudnék mesélni Kép

ÚJ ANYUKÁKNAK NAGY GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓ!!!Kép

Kókuszdió
kókuszdió

Ma hajnali 4:51-kor nem egyszerű küzdelem után megláttuk és meghallotuk kis Ricsinket. Anyja nagyon ügyes és kitartó volt, iszonyú büszke vagyok mindkettejükre! Annyira elfáradt a kis lurkó, hogy szinte egész nap aludt. Adatok: 3210 gr, 55 centi, édes pofi. A kép ma délután készült róla.
A részleteket majd az Anya fogja leírni, szombaton vsz. már itthon lesz.

Duopack apa

Kép
duopack

duopack Apa,
gratulálok, Ricsi gyönyörű!!!!, légyszives add át DuopackAnyának is, várjuk vissza Kép

vera
kisün

Nagy gratula Duoéknak is!!! Kép Ricsi nagyon édes baba Kép Kép Kép

Szegényeket, vajon hova irányíthatták szülni?

Kókuszdió!
Küldök akkor Neked mélt mindjárt Kép!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Green, Bori,
Micsoda hihetetlen szülsétörténetek. nagyn ügyesek vagytok, gratulálok nektek.

Moose,
köszi az infót a dokikról

Franyo,
üdv köztünk, én is a doktornő páciense vagyok, úgyhogy majd érdeklődéssel várom tapasztalataidat

Ada, Kriszta és továbi szülni készülök,
ne aggódjatok nagyon, inkább szurkolunk nektek együttes erővel, hogy a babáitok még bírják odabent, amíg újra lesz víz Kép

Siso
Úgy irigyellek ezekért a nagy és látványos mozgásokért. Én még csak mostanában kezdtem pici, szívdobbanásszerű moccanásokat érezni. te biztosan nagyon vékony vagy, vagy hiperérzékeny (jó értelemben) Kép

Móni, 20

KépKép
nonni

Duo!
Nagyon-nagyon édes a picipasi KépKép
Hatalmas gratula nektek no és persze apának is aki ilyen ügyin még ránk is gondol Kép egy ilyen nap után! Azért nekik sem ecccerű!
Kisün, mélt köszönöm, válasz-igaz rövidke- mentKép
zozi

Sziasztok, JÓ reggelt Kép
Mentem dolgozóba, bár fél óráig kellett magam győzködni hogy felébredjek Kép
zozi

Zozi,
ment válasz Kép
kisün

Jó reggelt mindenkinek!

Duo
Édes ez a srác nagyon, tuti levesz majd minden csajt a lábárólKép
Gratulálok az egész családnak, de főleg neked mert egy igazi hős vagy!!!Kép

Bogárka
köszi a mélt. Közel lakunk, ugyhogy valszeg megyünk a gyerkőcökkel!

Pusz Kókuszdió
kókuszdió

Bori nagy gratula megegyszer! Toled is azt kerdezem akkor, hogy mit hogy kell csinalni, hogy ilyen konnyu es gyors legyen? Vagy az is szamitott, hogy masodik baba? Elsonel nem ilyen ripszropsz volt? Tehat ha a vajudas felezesi ideje ket baba, akkor nekem erdemes rogton a harmadikat szulni, mert a masodiknal meg 8 orara szamithatnek (elso 16 volt), harmadiknal mar csak negyre Kép Vagy itt is evekben szamolnak? Tehat ha a felezesi ido egy ev, akkor viszont maris nekilathatunk a masodik babanak, mert mar az is csak 4 ora lesz Kép Vagy nem jol szamoltam? A, sose voltam jo fizikabol, vagy kemiabol, vagy irodalombol, vagymiez. Kép Kép

Duopapa, nagyon gratulalunk, erot, egeszseget stb. Kép Csudahelyes a srac. Nem is emlekszem, mikor tudositott nekunk utoljara apuka. Mindig csak megigerik. Es az iszonyu buszkeseg mondaton en elpityeredtem am...

Sis, nem muszaj az ablakokkal vergodnie, csak azert mert butaceg azt hasznalja. A parom lassan egy eve attert linuxra, a melohelyen is, nemcsak itthon, es azt mondja, maris sokkal tobbmindent meg tud oldani itt, pedig elotte vagy tiz evet az ablakok alatt fejlesztett... Csak akkor inditja azt, ha jatszani akar, aszondja masra nem jo. Kép Vigyek neked a piknikre linuxot? Bar a legtobbet le lehet tolteni a netrol is.
moosejaw

Jajdejo! Az ikrek is jonnek! Kép Jucus?
moosejaw

Duo,
nagyon édes Ricsi!!! És nagy gratula, majd írj, ha tudsz... Kép

Kókuszdió,
szuper, hogy el tudtok jönni Bogárkához! Kép

Lázmérő ügyben még annyit szeretnék hozzászólni, hogy nekünk is fülbetevős van, és teljesen jól mér és nagyon gyorsan, szóval ezt tudom ajánlani. (Ráadásul most aktuális, mert védőoltásokat kaptunk Kép, és mivel múltkor volt egy kis láz, most is méregetem elég gyakran.)

Én is hallottam arról, hogy nulla fokot jósoltak péntekre, de nem nappalra, hanem éjszakára (sőt, azt mondták, hogy fagy is lehet egyes helyeken). Mi lesz az idén ültetett virágaimmal?! Viszont szerdára jó idő lesz, tuti. Ugye? Kép

Blaye
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?