A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Siso!
És a gyufásdobozok? Török. (?) Kép

Kisün!
Mini-mél ment, csak közben Esztim a fejére húzta a takaróját, és nekiállt fojtogatni magát csendesen. Erre odamentem, h lehúzzam róla, és valami csalhatatlan illat ütötte meg az orrom. Nem lett volna egyszerűbb nyekeregi, h anyu, bekakiltam? Áh, ő látványosabban csinálja. Kép
Mellesleg ki állítja, hogy az anyatejes baba csak rózsaillatút csinál? Vagy legfeljebb olyan rózsa, ami 4 hete van a vázában és víz nincs cserélve benne...
neet
neet

Na, kigyógyulok a depiből, és csak fo..om a szót, már untok is, igaz?
Azt kérdeztem már, hogy van-e valakinek felesleges kis body-ja (ujjas vagy ujjatlan, mindegy) kb 70 cömös babára? Én már egy zsák rucit összeállítottam jövőhétre (ezek nagyrésze nem is volt Esztin), cserebere fogadom? Mert nekem ezekből csak kicsik vannak. Vagy a nagyobb babára már nem is ezt illik adni? Pedig ez a tuti, mert nem csúszik fel a hátán. Ha nem hoztok, kénytelen leszek elballagni egy bótba és venni. Ne má' Kép
neet
neet

Duo, gratula a babához, nagyon édes!

Pipocs, emilt küldök az indulásról.

Moose, támogatom az Alpokos talit, ennyi gyerek után kapnánk kedvezményt a bob-pályára?Kép
zanza

Sziasztok!

Duo!
Gratulálok Ricsihez, nagyon helyes kissrác!!!

Ada!
Tehát akkor mégsem szülünk együtt? Azért hétvégéig tényleg próbáld meg benntartani Hannát, nehogy máshova menjél szülni!

Lányok,
én tegnap annyira beparáztam ettől a hülye csőtöréstől, hogy este nem bírtam elaludni, arra gondoltam, hogy biztos most szülök, amikor máshova kell menniKép Ráadásul ma relaxon a Bálint doki azt mondta, szombatnál előbb nem lesz ebből semmi. Relax után le is vitt minket a szülőszobára, hogy most akkor aztán nyugodtan megnézhetjük, mert SENKI nincs ott. Furcsa is volt, az egész kongott az ürességtől, két szülésznő meg egy takarító volt ott. Remélem nem szülök a héten!

Kép
Kép
manoka11

Pipocs, légyszi küldj egy emil címet, mert nem találom.Kép
zanza

Neet!

Szétröhögtem magam.Kép
Könnyű neked, ha még depisen is ilyen vagy.Kép

Sistoris!

A tied sem volt kutya.

Engem is kivágott a társalgó. Nekem is megfordult a fejemben, hogy hagyom a francba az egészet.
De nélkületek már nem élet az élet.Kép
Csak azt nem értem, hogy az e-mail címemet nem fogadta el, amikor újra regisztráltam, tehát azt megváltoztattam.
De az új profilomba nem töltöttem fel Picúrkó képét, mégis ott van.??!!

Annyira nyomja valami alul a szeméremcsontomat, hogy az kész.Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok,

Gratulálok a babákhoz és tényleg nagyon ügyesek voltatok anyukák és babák....

Mano: milyen volt tegnap a torna? egyáltalán volt ott a nagy felfordulás miatt?

Lányok: itt már sokan szültetek vagy a vége felé jártok: ti milyen homeobogyókat szereztetek be? És mikortól érdemes szedni?

Más: szerintetek mikor fordul be egy baba a célegyenesbe? mert nekem megváltozott a hasam formája és még csak a 31. héten járok, ugye még ez nem azt jelenti, hogy kisbébi meg is akar születni?

Köszi JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

hahó

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
minimél megkap, lerág köröm kakahelyzeten, vár folytköv Kép

No most kiváncsian várom, engem is kivág-e az rendszer
kisün

Nem vágott!!!! Kép és még mindig középhaladó!!!Kép

Johanna,
én nem használtam semmit, csak málnalevélteát ittam, azt csak 3 óráig fájtKép szóval én vagyok a kivétel, aki erősítiKép de Bori és Votiv is használtak, ők meg tudják mondani, mit.

Moose,
mint fent látod, lehet 1. szülés is gyors, mondjuk nálam igazából az a kérdés, hogy ha a 2. rövidebb lesz, akkor ki kapja el röptiben a gyereket Kép

vera
kisün

Kisün!
kaka megvolt, azóta pisi is, kaja is, most TVzünk. Ha ma már nem jutnék fel zsarnok férjem miatt, akkor írok holnap. Kép De írhatsz te is. Kép Engedély megadva. Kép
neet
neet

Pipocs!
Örülök, h örülsz. Kép
neet
neet

johanna!
pulsatilla vagy caulophyllum C30-as 4 héttel születés előtt. Hetente 1x5 szem 2 egymást követő napon.
Utána Arnica, Hypericum, bellis Perennis és a többi és a többi...C30-as. Arnicát vajúdás megkezdődésekor kell először bevenni.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

adagolás mégeccer.
tehát hetente 2x, két egymást követő nap 5-5 szem.
Arnica és a többiek, már szülés után: naponta 3x5 szem 3 napig. De tudod, Arnicát már vajúdáskor el kell kezdeni szedni!! Nekem NAGYON bevált!!! 20 perces szülés, előtte 1 óra komoly vajúdás. Többi előtte: vicc...(azaz semmi)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Természetesen mindkét gyönyörűséges ifjamat viszem...bár azon is gondolkoztam, hogy mindkettőt itthon hagyom, mert akkor minden sokkal egyszerűbb lenne...Kép
Sis!
Nem ér már ilyeneket küldeni, mert épp szoptattam,amikor olvastam, és röhögő-görcsöt kaptam, a picúr meg tök kiakadt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka11!!!!
Nem is írtad, hogy mi olt NST-n....

Franyó!
Mit mondtak a Honvédról? Plíz.

Nyui csajok....vasárnap telihold....szerintem addig mindenképpen 2in1 maradunk mindannyian Kép
ada007

Neet,
mél már ment is, köszi az engedélyt Kép
kisün

Sziasztok!

Szomorú vagyok, és egyedül vagyok!
Párocskám hazajött, aztán jött a hír, hogy nem megy az a szerver, amivel egész du. b@xta a rezet, és vissza kellett mennie KépKép

Mind1, elleszek veletek addig is, na meg ez a pizza se kutya :P:P:P

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kisün!
Épp olvasom... Kép
Mindenkinek jóéjt, Esztim rájött, hogy a legjobb 9-10 körül enni, aztán reggelig (6-7) ALVÁS!!! Ezt csak azért írtam, hogy irígyeljetek. Kép
neet
neet

Neet,
én épp irigyellek, mert Dócinak jön a 2. foga, és mostanában éjjel 2x ébred Kép de azt hiszem, még így is jól jártamKép de azért most picit irigyellek, naaaa Kép

Sisotris,
ne búsulj, szeretgesd egy picit a pizzát, gondolom zabálnivaló Kép

vera
kisün

Neet,
sárgulunk rendesen!

Kisün,
az, hát persze, de nem kéne a torkomon akasztani holmi rötyögéssel KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci!
De jó! Kép Mármint, hogy jön mindkét kölec Kép. Csak mert régebben valami olyasmit írtál egyszer, hogy x órakor tudsz jönni, mert akkor jön meg Apa, aki elhozza a nagyot az ovi-bölcsiből és utána otthon is marad vele... De akkor lehet, hogy én értetem félre valamit Kép

Lányok!
Ma voltunk uh-n! Masztaka szépen fejlődik, minden mérete nagyjából a korának megfelelő Kép Csak nagyon nem akarta megmutatni az arcocskáját. Pedig tegnap megbeszéltem vele, hogy mutassa majd meg, mert ilyenkor már olyan aranyos tud lenni a pofijuk, de ott volt előtte mindkét keze, és semmire - bökdösésre, telepatikus ráhatásra - sem volt hajlandó elvenni onnan, pedig győzködtük sokáig. Persze tudom én, bedurcizott a hülye anyjára, aki megint tök felidegelte magát, mert apa késett pár percet, és anya meg kétségbe esett, hogy el fogunk késni. Ilyenkor természetesen mindig odaérünk időben, csak én ilyen hülye vagyok, mániám a pontosság Kép Kép
Ja, meg tökre beparáztam azon - persze már csak itthon visszanézve a videot - hogy nem látni sehol a kölök tappancsait. Látni szépen a combját, aztán a lába többi részét nem. nyugtassatok meg, hogy a szonográfusnéninek feltűnt volna, ha valami nincs rendben a lábacskákkal (azóta a hülye eset óta van bennem persze a para, már a múltkori uh-n is ezt kémleltem, de ott se nagyon látszott Kép)

Johanna!
Nemrég írta itt valaki, nem tudom olvastad-e, hogy vagy homeobogyó, vagy tea. Csak azért írom, mert tudom, érdeklődtél a teáról is. Nekem ez egyszer már bejött, úgyhogy azt hiszem most is marad a jól bevált málnalevél.

Jóéjt!
Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Uram Isten tele van egérrel az asztal. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lehet hogy a párom titokban gyüjti őket csak nekem nem szólt?!

Bogárka
Nyugi! Nekem a két gyerekemből mindig csak az egyik arcát mutatták, én mindig rákérdeztem, hogy ugyi azért minden oké a másik kobakkal is, és ők megnyugtattak. Csak a H-ba ne kerülj be szülés előtt mert ott csak 1 doki néni van aki ért az ultrahanghoz, a többi csak gyakorolgat rajtad!

Kókuszdió
kókuszdió

Johanna
Én ittam teát és jó voltaz első gyerkőcnél. Most szedem a homeo bogyit azt az Urtica valamit és ezzel sincs gond. A homeosoknál van valami megkötés hogy fogmosás után kell várni egy kicsit mert a menthol közömbösíti a hatást. Dr. Barna szavaival élve Ha fogatmos, utánna akár az orrába is dughatja hatás 0 Kép

Zanzi
Hozzál gyereket, mert az enyémet nem tudom hova rakni és legalább lesz akivel szaladgáljon amugy is egy örökmozgó.Multkor bementünk a kinaiba és rögvest kinézett egy 3 éves kislányt tiszta ciki volt... a cipős sorok rözött egy pillanat alatt olyan élet támadt hogy azt hittem kidob minket a biztonsági őr, és ki volt a főszervezö, hát persze, hogy az én egyetlen magzatom. Ja és utána lementünk a játszótérre és mondtam neki, hogy csak hintázhat mert oriás pocsolyákkal volt tele az egész játszi. És fél percem belül hol volt a fiam, na hol??????? Hát pont ott ahol gondolod .
kókuszdió

Kókusz!
Köszi a megnyugtató szavakat!
Ajajaj! Látom lesz itt nagy muri! A fiadat össze lehetne kötni az én pocsolyaimádó-csintalan-mindenlébenkanál-boltbanrosszalkodó-máskisgyerekeketletá madó lánykámmal Kép Nem fognak unatkozni azt gondolom! Kép

Neet!
Nézek majd bodykat! Biztos akad! Kép 68-as jó még? Mert 74-esből van még egy pár, amit hord Petra, bár már inkább a 80-as a jó. Aztán majd csereberélgetünk! Kép

Mostmár tényleg jóéjt (barátosném most teremtett le a Skype-on, hogy egy kismamának ilyenkor már ágyban a helye, úgyhogy megfogadom a tanácsát Kép )!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát lányok!

A dokitól vegyes érzelmekkel jötem el.
Sok a jó hír!
2880 g, nagyon jól fejlődik.
A fejméret viszont elég nagy, kb. 38. hétnek megfelelő.
A többbi mérethez viszonyítva végül 37 hétben maradtunk.
Ami viszont vegyes, hogy nem fordult be, és már valószínűleg nem is fog, mert ahoz már túl nagy.
Vagy a köldökzsinor tartja vissza, vagy valami más.
Holnap mennem kell már nst-re.
Május 15-ére lett előrehozva a szülés várható időpontja , illetve a császár.
Ehez május 9-én már be kell feküdni.
Van egy-két nap amikor mindenféle vizsgálatot elvégeznek.
Ezután már meg is szokták csinálni a műtétet.
Tehát lehet, hogy 11-12-én már babázom.
A doki ismét csúcsszuper volt.
Ahoz képest, hogy egész nap nagyon fájt a szeméremcsontom, mert a Picúr annyira nyomta, hogy alig bírtam menni, a doki olyan finoman vizsgált, hogy semmi fájdalom nem volt.
Még örömködtünk is közben, hogy de jó, érzi a fejecskéjét, nagyon lent van már, teljesen bekészült. Már akkor mondta, hogy ebből hamarabb lesz szülés, annyira lent van.
/Megjegyzem ezt érzem is, hogy lent van. A gyomorégésem például teljesen megszünt kb. egy hete./
Amikor viszont elkezdte az uh-t, megváltozott az arckifejezése, és az első mondata az volt, hogy visszaadja a diplomáját, mert 1000%-ra a fejét érezte ott az előbb, ahol most a kis popóját látjuk.
Hát kb. ennyi.
Laci teljesen elhűlt.
Ő számított arra a 6 hétre, ami most kb. 3 lesz.
2 hét múlva megyek ismét a dokihoz.
Azt mondta, hogy olyat nem mond, hogy tuti nem fordulhat már be, de csodát ne várjunk.
Azt viszont megbeszéltük, hogy Laci is bent lehet minden további nélkül.
Sőt ha sikerül egy egyágyast is lestipistopizni, akkor bent is alszik 1-2 napot, hogy segítsen.
Én is teljesen odavagyok, mert még egy csomó mindent szeretnék megcsinálni.
Aki a halogatósabbak táborába tartozik annak azt tudom tanácsolni, hogy érhetik az embert meglepetések. Ne hagyjatok sokmindent a végére.

Kép
Kép
pipocska

Nagyon köszönjük a gratulációkat, anyának átadom holnap, ha megint bekukkantok hozzá, biztos nagyon fog neki örülni. Kis Ricsi is, aki már kezd rákapni a cicire, aztán csak csüng rajta és néha cuppog. Igazi férfi...
Azért néhány mondatot írok a szülésről előlegbe:
A Szt.Imre-i csőtörés miatt a Schöpf-Méreibe mentünk át, jelenleg is ott van a kis család. Tudtommal most ott zajlanak a Szt.Imrés szülések. Számomra annyi előnye van a dolognak, hogy ugyan fizetős a szoba, de én is tudom macerálni a lurkót, nemcsak üveg mögül nézni, mint a Szt.Imrében lett volna eredetileg.
Maga a pottyantás nem volt egyszerű, kis Bogarunk hétfő hajnali 3-kor húzta ki a (nyák)dugót, el is kezdődtek a fájások. Délután sétáltunk még egyet, de már elég sűrűn meg kellett állni. Egy Szt.Imrés kitérő után (ott volt a dokink) végül fél éjfélkor értünk be a Sch-M-be, ahol bő 3 ujjnyit diagnosztizált a nem túl bizalomgerjesztő külsejű helyi doktor, úgyhogy sürgős jeligével hívtuk a szülőnőt meg a dokit. A fájások erősödtek, bár nem kezdtek el úgy sűrűsödni, mint ahogy kellett volna, ráadásul szűk volt a hely neki. A doki is húzta-halasztotta a dolgot, hátha nem kell gátat metszeni, de aztán végül mégis nyisszantott. A kis (akkor még) csúcsosfejű pedig két lépcsőben kicsusszant, köhintett egyet, aztán felsírt. Anya azonnal elsírtam magát, nem is csoda, nagyon megszenvedett érte. Iszonyú megható volt, főleg, hogy utána rárakták a mellére azt a kis szuszogó meg nyikorgó babát.
Majd még beszámolok, mert már elájulok a nagy fészektakarításban. Ma Ricsi is nyűgösebb volt, és a legalapvetőbb nonverbális módon adta a világ tudtára, hogy most hagyják békén aludni (a bal kezét kell figyelni):

Kép

Duopack apa
duopack

Duopack apa,
igen, ez egy genetikailag kódolt reflexmozdulatKép, így tudatja világgal, hogy mit gondol róla Kép aztán sajnos elmúlik... vagy csak megszeret idekint?Kép Kösz az előleget szüléstörténetből, olyan ritka apaszemmel nézni Kép további jó fészekrakást-takarítást!
És még mindig üdv a mamának-babának

Neet,
sajnos mi még használjuk a 68-74-es nagyságot, különben mindmind odaadnám... és hát Dóci csak nem nő 1 hét alatt 8 centit.Kép

Bogárka,
a kis piszok, gondolom összevissza heherészett, hogy most jól kiszúrt anyávalKép és nyugi, szerintem egy UH-snak csak észre kéne venni, ha nincs keze-lába Kép visszanéztem a mi videónkat, az egyik alapján ujjatlan, féllábú gyerekem kéne hogy legyen és hát nemKép de lehet, hogy csak jól álcázza Kép

Jó reggelt mindenkinek!!!! Szép napra virradtunk (ismét), ez még OK, de mért kell nekem ebbe kimennem????? Ide nekem a kandallót meg a forralt bort, még jó, hogy nem havazik Kép

vera
kisün

OFF (és bocsbocsbocs, de gondoltam, hátha érdekel valakit): Most hétvégén (P-SZo-V) van a Kertészeti Egyetemen az éves növénykiállítás és vásár, főleg kültéri növények vannak + minden, ami kerttel kapcsolatos (pl. lehet tavat is kapni Kép)

vera, a lelkes rajongó
kisün

Moose, puszi
és mindenkinek üdv
már pár napja olvasok KépKép
most ideiglenesen a végére értem, phühh

először is, Ági, így ismeretlenül is igazán szívből sajnálom ami történt. de biztos minden itteni anyuka és kismama őszintén át tudja érezni a helyzeted. kívánom, hogy hamar elhalványítsa a veszteséget az új öröm. ne add fel. ölelés.

Greenolive, Bori és Duopack!
mázlisták vagytok mind, ilyen jó és gyors szüléstörténeteket rég hallottam! gratulálok mind3 családnak, babáknak, mamáknak és papáknak! ja és szuper, három skaccal bővült a fiúk focicsapata! - és három új taggal a Fiús Mamák Klubja Kép - akik vénségükre se lesznek rossz fejek, ugye, Ruzi? Kép
(Ruz, ugye jöttök Bogárkához? naaa, léccilécci naaa!)

múlt héten betegek voltunk Istókkal
vmi gasztrovírus, meg némi depi, csak az általános rossz közérzet...
jaj és még a fogzás! egész nap megy a panaszos nyávogás, jajgatás, nyöszörgés, este hiszti, éjjel meg felsírás KépKép vajon mennyi ideig tart ez?? 1-2 év?
lassan jobban vagyunk (vírus balra el), és jövő szerdára még sokkalta nagyobbak és erősebbek leszünk, mint Valaha Kép és mint Igazságos Izom Tibor

ja, és szombaton Isti azt mondta: MAM-MAM!!!!

Siso, Pápakép rulez. engem először az Adams familyből Fester bácsira emlékeztetett...

Kókuszdió, megadhatom az emailcímedet az ikerfiúk (Olcsi és Maxi, márc. 24.) mamájának?

Zanza, 2 hete az elakadásjelzőn röhögök, bár nekünk épp az ellenkezője volt aktuális...
na de Istit nem lehet legyőzni, mint azt az alábbi illusztráció is mutatja (még fog nélkül, de már nagyon várom a brékszrút...)

piesz: gimnazista pinókió nyeri a megasztárt???
"Tilla: Látom, nem akarsz válaszolni a kérdésre. Mit szeretnél csinálni?
Tomi: Hátramenni."
ééééééééééééééédes

votiv 8)
votiv

itt a melléklet:
Kép
na és nem csak a száját tátja óriásira, még nyihog is hozzá, és visong
nem tudom, kitől látta...

votiv 8)
votiv

itt egy kicsit kulturáltabb is
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Istinek olyan huncut szeme van... És nagyon jók ezek a képek (nekem ált. nem sikerül elkapni a legjobb pillanatokat)! Kép

Lindi,
gyógyuljatok meg mihamarabb!!! Kép Hétvégére, de legkésőbb szerdára. És igazatok van, hogy kidobtátok a tv-t, én tegnap ott bőgtem, amikor a hiradóban hallottam a manulaműtét során meghalt kisfiúról Kép, szegény Babám meg csak nézett és nem értette, hogy mi van...

Blaye
blaye

Votiv!
Hát ez tündér pofa!

Bogárka!
Ne hogy azt hidd, hogy csak a te rakoncátlan fiad szégyellős:-)))

Duo papa!
Levagyok nyügőzve ezzel a beszámolóval!
Gratula a mamának!
Nagyon kiváncsi vagyok mit mond a párod a Sméreiről mert nekem eddig mindenki szidta...

Johanna!
Nem volt tornán semmi különös minden rendbe ment..
Csak te nem voltál ott!:-)

Képzeljétek a héten már nem dolgozom!
Aki még apaságinyilatkozat csináltatás előtt van, annak üzenem, hogy ahogy megkapja a kiskönyvet már mehet be az önkormányzathozt és megírják!
Tegnap intéztem....

Én ma ablakot akartam tisztítani!

Utálom ezt az időt!
manó27

Helló!

Votiv

Szeretnék menni, de nem tudok vezetni és bkv-val meg én nem indulok neki, szerintem nekem elég messze van. Mindenestre küldjétek el a paramétereket a rozsacska@hotmail.com-ra és majd még meglátom, hátha apuci itthon tud maradni és elvisz (bár utóbbi időben így is sokat hiányzott a munkahelyéről.)

Annyira szörnyű ez a napok óta tartó rossz idő, remélem mi nem betegszünk meg.

Duopack apuka!

Nagy gratula, nagyon jó ez a kép! Kép Kép Jó kis kalandos szülés volt, csőtörés, másik kórház meg minden. Kép

Én Caramelnek szurkolok! Kép

Ja és már akartam írni, hogy Goran Visnjic (így kell írni?) rajongók remélem kiélvezkedtétek magatokat vasárnap este...Kép nézhettétek egy szál ágyékkötőben ugrándozni Kép Kép

Amúgy nekem Carter doki jön be, meg a Beverly Hills-ből a Steve Kép nem mintha oda lennék a szőke pasikért, de a karakter az nagyon bejön! Kép

ruz
ruzicsky

...
neet

Kicseréltem a profilomban a képet. Kép

Meg ide is teszek egy fotót. A férjem elnevezte Bendegúzt kisbékának, mert ahogy így maga alá húzza a lábiját, meg a kezét ahogy tartja, olyan, mint egy béka. Kép Kép

Kép

ruz
ruzicsky

sziasztok!
nagyon kaki az idő, és Verának üzenem, hogy Normafánál havazik...Kép Oda viszem a fiam minden nap...Kép
Votiv!
Gyermek gyönyörű!!!

Akik hidegfrontra érzékenyek, vigyázzanak!!! Baba jön!!! (most mondták a rádióban)
Duo Papa!
A fiad már most Sirrrrály! Kép
Bogárka!
A kisfijjú nekünk sem mutatta végig az arcát, és attól féltem, hogy esetleg nincs...Kép Az összes uh-n az volt, hogy arc nem látszik... De egész csinos lett!!!Kép
Zsanci, aki-nagyon-szeretne-egy-gesztenye-tortát-a-szamos-cukiból

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bocs, profilfrissítés még nincs kész, és már megint karbantartás!!!!!!! Komolyan ez kiborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ruz
ruzicsky

most akkó mégis lehet... ?? APA, MI VAN????????
neet
neet

Na mostmár kész! Kép Nem érdekel a karbantartás azért is megcsináltam.

ruz a mérges
ruzicsky

Ha sokáig küzd az ember tud írni.

ruz
ruzicsky

..

Kép
Kép
greenolive

sdévbéaeihfslvbáyspgh-sífklvn kldfjéseiéfh éif alédch űasifh sofhlébs
afkahg aigh
asdbv-eivgl-hvldw3hf sdglhsdá vsbfsdhwe s ésfhlsd éadféasdhőaáwekó aőaw ü hdféjsdfó sh
ésdfhaewőfawöe h

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

De jó! Lehet írni! Kép Kép Kép

Neet!
Találtam 4 bodyt, amik talán jók lesznek Esztire. Igaz 9 meg 12 hósak, de szerintem elég kis méret (igaz Petra tényleg 1 évesen hordta őket, na de ő olyan kis pöttöm Kép). És a kérdésedre válaszolva én még mindig azt adok rá, télen is adtam rá egy ujjatlant, vagy rövidujjút, és arra jött a "nagyos" hosszúujjú póló. Így nincs kint a dereka, meg azért a pelust is fogja valami Kép

Ruz!
Akkor mindjárt küldöm neked a mélt a paraméterekkel, hátha elhoz Titeket valaki Kép

Lányok!
Reggel néztem az rtl klub időjárást, és aszongya, hogy jövőhét elején újra felhősebb, esősebb idő Kép Ne máááá! Ugye nem! Valaki beszéljen ott fent valakivel plííz!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

na, ezt az előbbit még pár órája írtam, csak akkor nem lehetett elküldeni, így elmentettem. A lényeg: azóta megnéztem a netes időjáráslapokat is, és 17-18 fok inkább napsütéses, kevésbé felhőset mutatott szerdára. Úgyhogy én most nekik hiszek Kép

A fiúk nagggyon édesek!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ruzi!
Imádjuk a kisbékákat!!! Kép

Duo apuka!
Nagyon jófej vagy és köszi a hozászólást! Kép

Votiv!
Édes pofa továbbra is. És welcome back! Kép

Bogárka!
Köszike, de tényleg csak akkor, ha fölös. Kép

Annyira tudtam, hogy ha elkiabálom, kár lesz... Eszter 23 h-kor is enni kívánt, majd negyed 6kor ismét, és úgy kialudta magát, hogy 7ig visongott az ágyában... Kép

Kókuszdió!
Ne idegölj! Azt hittem, ÉLŐ egérrel. Brrrrrrrr...Kép

Kisün!
Dóct tessék etetni, nyújtani, és akkor meglesz az eredmény. Kép

Zsanci!
Torta felére benevezek, köszi-köszi. Kép

Pipocs!
Nyugi, lehet, h tényleg befordult volna??

Siso!
Nem akarok kukacoskodni, de nem csak egy "Adja meg" hiányzik, mert a lap alján semmiféle ilyesmi dolog nem található. Kép
Ezt most próbálom kb 20adjára elküldeni...
neet, aki nem adja fel (még...)
neet

IIIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!
TUDTAM ÍRNI!!!!!!!!!!!!!!
ÜGYES VAGYOK!!!! YESSSSSSSSS! Kép
neet, a boldog
neet

Bogárka!
Ha esik, ha fúj, tőlünk nem szabadulsz, késő már visszakozni, hiába is beszélted meg esőistennel a dolgot. Kép
neet
neet

Sziasztok vvéééééégre!

Votiv, Ruz!
Édes kölkök Kép

Engem meg lassan ilyen idegállapotba hoz a babanet, mint őket a Kedves Öreg Télapó KépKépKép

http://www.southflorida.com/news/sfl-scaredsanta.photogallery
Lapozni is lehet.

Szegény kölkök...

Sisotris
15+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?