Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még most derült ki, hogy kisbabám lesz, és az a nagy dilemmám, hogy nem tudom, hol szüljek. Egri vagyok, és a nőgyógyászom Varga Zsolt, akit nagyon szeretek, de annyi rosszat hallottam már az egri kórházról és a csecsemősökről, hogy fontolgatom, ne menjek-e haza szülni oda, ahol a szüleim élnek. ők ózdiak, és ott gyönyörű a szülészet, és sokan ajánlották dr. Fábiánt. Valaki esetleg tud tanácsot adni valamelyik kórházról? Fontolgatom az epidurális érzételenítést, azt sem tudom, melyik kórházban megy rutinszerűen. . . Köszi!
Vendég
 


szia Juca!
szülés ügyben nem tudok tanácsot adni, illetve csak érzelmi alapon...de nagyon örülök hogy látok itt végre egy ózdit.Én is az volnék, bár 20 éve már hogy elköltöztem.
fd
fd
 
 


Szia Juca!
Miskolcon a Semmelweisben rutinszerűen megy az EDA.Szerintem az egy nagyon jó hely. Pontosabb beszámolót is tudok írni szülés után. /kb egy hét /
 
 

 
 

Szia Macu!

Nagyon sok sikert kívánok, szorítani fogok! Kösz a tippet, de azt hiszem, Miskolc már nem jöhet szóba. Elég Eger és Ózd között döntenem. Kép) Azt hiszem, Ózd lesz, mert a Nők lapja fórumán nagyon sok rosszat olvastam az egri kórházról.
Meglátjuk. A szülés nekem még messze van, addig legyen rendben minden. Vigyázz magadra nagyon, és majd írj, ha otthon vagytok a picivel! Ez az első bébi nálatok is?
Vendég
 


Szia fd!

Igen, még én sem találkoztam ózdival, és az ózdi szülészetről sem nagyon tudnak infókat. Persze ezügyben nekem sokat meséltek, mert a családom több tagja ott szült. Talán ezért is húz oda a szívem. neked már van gyereked, esetleg gyerekeid, gondolom, ha ezen az oldalon nézelődsz! Esetleg útban van a trónörökös? Egyébként haza szoktál járni Ózdra, élnek ott rokonaid?
Vendég
 


Sziasztok!

Én pesti vagyok és itt is szültem,de a nagyszüleim és jó pár barátnőm is Ózdon laknak.
Nem tudom,hogy mit hallottatok,de én hogy őszinte legyek....annak ellenére hogy az ózdi kórház is mint bababarát kórház van a listán ne igazán hallottam róla jó dolgokat.
Persze a kórház szuper felújítva,stb... de a dokikkal meg a nővérekkel állítólag már nem ez a helyzet.
Nem akarok mondjuk látatlanul rosszakat írni,hiszen én csak másodkézből tudom a dolgokat de a barátnőm eléggé kibukott,főleg hogy szülés napján este külön meg kellett kérnie,hogy vigyék be éjszakára a babát,mert őt bizony megviselte a szülés.Erre a csecsemősök nagyon felháborodtak,hogy hogy fogja ő így felnevelni a gyerekét?!Nem tudom,hogy vajon ők szültek -e már? Igaz ez 3 éve volt,talán változott a helyzet,de annyit szerintem érdemes megtenni,hogy bemenni és megkérdezni a lehetőségeket.

És persze gratula a babához!!!

Érdekes,hogy eddig abszolut nem találkoztam itt ózdival... jó,hogy mostmár vagytok ti is.
 
 


Juca!

2lányom van 13 és 5 évesek de ők már Bp-en születtek, a családomból már csak anyósomék vannak Ózdon, hozzájuk járunk néha. Az én szüleim is eljöttek már néhány éve (nehéz szívvel) de most egymás szomszédságában élünk Szentendrén.A béke telepen majd Ráctagtatőn laktunk Te?
dia
fd
 
 


Szia fd!
És miket meséltek a rokaonaid a kórházról/Ózd/Mert én nem találok róla semmit!
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
 


Sziasztok!

Én nemrég feküdtem az ózdi kórházban, igaz nem a szülészeten, hanem a nőgyógyászaton, dr. Fábián Imrénél. Volt egy kisebb műtétem, és csak pozitív dolgokat tudok elmondani az intézményről és dr. Fábiánról is! A hely nagyon szép, felújított, mindkét részlegen minden szobához külön fürdőszoba van, a szobák tágasak, világosak. A szülésznők is be vannak osztva a nőgyógy-ra is ügyeletbe, engem is ők istápoltak. Rendkívül készséges, segítőkész volt mindenki. Az osztályon sehol egy tápszerreklám, a szoptatást "reklámozzák" mindenhol. A babád veled lehet, készségesek, segítenek a szoptatásnál, ha sír a kicsi, bejönnek, hogy miért sír, van-e vmi gond a szopinál... Látogató nem mehet be a kórterembe, hanem a társalgóban lehet őket fogadni, ahová kis kocsin tolhatod ki a babucidat.
Dr. Fábiánról is csak jót tudok mondani. A legjobb nőgyógyász, akivel valaha is találkoztam, mindenkinek ajánlom!!!

Kép
 
 


Sziasztok!

Fábián doktorról én is csak jót mondhatok. Nekem az anyikámat műtötte és mindent megtett a gyógyulása érdekében.
 
 


Hali!

Nem igazán szoktam nézni ezt a topicot, de lévén, hogy a babaneten most csak ez működik, gondoltam, egy kicsit megvédem az egri kórházat.
Én is fenntartásokkal mentem a szülészetre, de nagyon pozitívan csalódtam. Mind a dokim, mind a szülésznőm nagyon rendes volt a vajúdás, szülés alatt(értsd ezalatt: mindig mondták mi a helyzet, mire készüljek, biztattak, és emberségesek voltak), a szülészeten minden nővér (illetve, mint később megtudtam, ott mindenki szülésznő) és a védőnő, plusz a gyermekorvos is kitett magáért. Babás szobában voltam, az első nap megmutatták hogyan kell szoptatni (ezt megtette a szülésznőm, a védőnő, és szinte az összes nővér), hogyan kell tisztába tenni, köldökcsonkot ápolni. Mondták, hogyha bármi kérdésem vagy problémám van, menjek nyugodtan. A gyermekorvos minden nap tájékoztatott a babám állapotáról (milyen a súlygörbéje, megkapta a BCG-t, stb), szóval én feletébb elégedett vagyok az egri kórház szülészeti osztályán dolgozókkal.

Mindent bele egri kismamák,
Brigó

Kép

Kép
 
 


Szia Juca28!
Én csak ajánlani tudom az Ózdi kórházat!
Jók az orvosok és a szülésznők is! Az ózdi kórházban születtem Fábián főorvos úrnál. Anyukám pedig pont a szülészeten dolgozik, mint szülésznő.
Utólag megjegyzem, hogy több Egri kismama is szült itt Ózdon és mindegyikük meg volt elégedve!:-)
A császármettszés itt is epidural-lal megy és rutinszerűen.
Perzse rajtad áll a döntés, hogy hol hozod majd világra a pici babát, de én csak ajánlani tudom az Almási Balogh Pál kórházat.


Sziasztok!

Régen jártam erre, nagyon köszönöm a tanácsokat, nos a legtöbb kicsit elkésett, hiszen az üzenetemet tavaly januárban írtam...

Azóta már féléves Boti fiam, és végülis az egri kórháznál maradtam, mert remek a nőgyógyászom és találtam egy szuper szülésznőt. Sajnáltam volna, ha nem velük szülök.

A csecsemő osztály problémáit úgy oldottam meg, hogy a sebészeti hotelszobás részlegben voltam egy fürdőszobás szobában, ahol minden luxust megkaptam, és 3 szobára van egy nővér, tehát nagyon sokat tettek értem. Csecsemősök is átjártak hozzám, és egészen másként bántak velem, mint az osztályon fekvőkkel...
Sajnálatos, hogy ennek az volt az oka, hogy fizettem a szobáért. Minden esetre nagyon megérte, mert csak jó emlékeim maradtam arról a 3 napról, amit ott töltöttem.

Üdv, Juca
Vendég
 


szia Juca,

én is egri vagyok, még nincs babánk, most tervezzük
ez a sebészeti hotelszobás részleg jól hangzik
megkérdezhetem, hogy mennyibe került a szoba ?
köszi előre is !

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Szia!

Bocsi, hogy csak most, Viki, de nem nagyon járok erre.

A szülészeten a VIP szoba sajnos nem fürdőszobás, én emiatt választottam a sebészeti részlegen lévő VIP szobát, oda is mehet kismama. Ez sajna elég drága, mert 15ezer egy éjszaka, és ugye 3-at vagyuk bent általában. A szülészeten 7000 a fürdő nélküli. Az is nagyon jó, csak hát pont a zuhi és wc lenne a lényeg... Egyébként a különböző eüpénztárak fizetik a szobát, ha van benne vki a családból.

A sebészeten 3 szobára van egy nővér, nagyon kedvesek, segítőkészek, és ha ott vagy, mindenki a kedvedet keresi. Ha van kérdésed még, írj nyugodtan emailt: kocsik.judit@freemail.hu a címem.

Üdv, Judit
Vendég
 


Szia!

Bocsi, hogy csak most, Viki, de nem nagyon járok erre.

A szülészeten a VIP szoba sajnos nem fürdőszobás, én emiatt választottam a sebészeti részlegen lévő VIP szobát, oda is mehet kismama. Ez sajna elég drága, mert 15ezer egy éjszaka, és ugye 3-at vagyuk bent általában. A szülészeten 7000 a fürdő nélküli. Az is nagyon jó, csak hát pont a zuhi és wc lenne a lényeg... Egyébként a különböző eüpénztárak fizetik a szobát, ha van benne vki a családból.

A sebészeten 3 szobára van egy nővér, nagyon kedvesek, segítőkészek, és ha ott vagy, mindenki a kedvedet keresi. Ha van kérdésed még, írj nyugodtan emailt: kocsik.judit@freemail.hu a címem.

Üdv, Judit
Vendég
 


Sziasztok egri kismamák és anyukák!
Kb. fél éve költöztünk Egerbe a férjemmel egy kedvező állásajánlat kapcsán. Én 8 hónapos terhes vagyok, nem dolgozhatok már az elejétől fogva, se torna, se úszás semmi. Szóval nem igazán járok közösségbe, ( kínomban elkezdtem járni kismamajógára) nincsenek kapcsolataim, nem nagyon ismerek itt senkit. A kórházba járok rendes tb. támogatott rendelésre, az orvosomat is találomra választottam. Ő egy nagyon fiatal de alapos doki, eddig vele elégedett vagyok. Valószínű hogy szülni is a kórházban fogok, de elég rossz véleményeket hallottam a szülészetről. Örömmel olvastam azonbam pozitív tapasztalatokról is. Jucus! Ha nem gond, érdekelne a szuper nőgyógyász és szülésznő neve, de bárkitől szivesen olvasnék személyes tapasztalatok, élmények alapján az egri nőgyógyászokról (kinél érdemes szülni, bár januártól ez lényegtelen lesz), szülésznőkről, hálapénzről, (pénz vagy ajándék? ha pénz, itt mennyi az annyi?) ellátásról és lehetőségekről!
Előre is köszönöm!

egri leányka


Bocsánat Juca, véletlen Jucust írtam!

egri leányka


Szia Egri Leányka! :)

Szerintem nyugodtan szülhetsz az egri kórházban. Én itt szültem két lányomat, egyiket sem problémamentesen. A nagyobbik koraszülött lett, a kisebbik pedig lábbal előre született hüvelyi úton. Dokim, szülésznőm annyira a helyzet magaslatán álltak, hogy félelem és pánik helyett tudtam arra koncentrálni, hogy mindent úgy csináljak, ahogy a babának a legjobb.
Én pénzt adtam mindkettőnek. HOgy mennyit, az meg csak attól függ, hogy ki mennyit engedhet meg magának. Meg esetleg meg voltál e elégedve velük. Nem hiszem, hogy van "tarifájuk". VAgyis én a saját orvosomnál nem kérdeztem rá, másnál meg nem tudom, hogy hogy megy.
Az osztályon a csecsemősök elég durvák, (tisztelet a kivételnek, talán van egy-kettő, aki normális) de babás szobába kell menni, ott veled van a gyerkőc mindig, így nem sok kapcsolatod lesz a csecsemősökkel. Én az osztályon már senkinek nem adtam pénzt. Ne azért legyen kedves velem, mert pénzt adok. Ha alapból kedvesek lettek volna, kaptak volna. 8) Az ott töltött négy napot szuperül ki lehet bírni szerintem. Olyankor úgysem számít más, csak Te és a babád!

Minden jót!

Timi
 


Szia Egri Leányka!
Én is Egerben szültem, 2005 december 7-én.
Orvosom (dr. Varga Zsolt), és szülésznőm (Serfőzőné Kovács Erzsébet) is volt. Maximálisan meg voltam elégedve mind a kettőjükkel. Terhesgondozásra is Varga doktorhoz jártam ( 5000 ft/alkalom), már a rendelőbe öröm volt belépni, ugyanis tele van babafotókkal, ultrahangot csinált (3D-t is), mindig készséges volt és kedves. Mikor indultunk szülni az orvost és a szülésznőt is telefonon értesítettük és szinte egyszerre értünk a kórházba. Apás szülés volt, 1 külön szülőszoba van, pont üres volt, sikerült oda kerülnünk. Nem mászkáltak takarítónők, mentősök, beteghordók körülöttünk. Nem erőltettek semmit, kérdezték fel akarok-e kelni, székre ülni, nem voltam kényszerítve semmire. Kaptam fájdalomcsillapítót, amitől picit megkábultam. Mikor megszületett a baba, az orvos még videózni is segített amíg a párom elvágta a köldökzsinórt. Ideadták, megmutatták a babát, nem rohantak el vele rögtön, mikor mérni vitték az apukája mehetett, végig ott volt mellette. A gyereket a saját szülésznőm látta el. Mivel 13:07-kor született Marci, szerencsések voltunk, mert már a 15 órai szoptatásra felkerültünk osztályra és ki is hozták. Babás szobába voltunk, de csak másnap reggeltől maradhatott mellettem. Onnantól kezdve éjszakára sem vittem be, csak a reggeli vizitre és fürdetésre. Az orvos és szülésznő minden nap fenn volt minket meglátogatni. A csecsemős nővérek kedvesek voltak, megmutatták hogy kell tisztába tenni, köldökét ápolni, akinek kellett a szoptatásban is segítettek. ( Igazat megvalva 1 nővér volt aki nem volt túl kedves. )A gyermekorvos minden nap megvizsgálta őket, tájékoztatott is róla. Sajnos Marci besárgult ráhúztunk 2 napot, de akkor sem vitték el tőlem. Kék fényen feküdt, de van az osztálynak olyan berendezése, amit bele lehet rakni a kis kocsijukba amibe fekszenek. Látta a doktornő (gyermekorv.), hogy el vagyok keseredve, külön bejött a szobánkba és elmagyarázta, hogy mi is ez a betegség. A WC, zuhanyzó szépen fel van újítva, de persze mindenki igényei szerint használja, így sajnos van, hogy koszos.
Én ha vissza hajthatnám az időd, ismét dr. Varga Zs.-t és Srefőzőnét választanám. Persze róluk is hallottam már rosszat, de azt minden orvosról lehet.
Mi pénzt adtunk mind a kettőjüknek, a csecsemősöknek pedig édességet adtunk mikor mentünk haza.
Minden jót kívánok, ha kérdésed van nagyon szivesen válaszolok még. Azt hiszem ebből is látszik, hogy életem legszebb élményeként éltem meg, és mikor a kórház előtt megyünk picit írigykedve nézek a szülészeti osztály felé.


Köszönöm a bíztató hozzászólásokat! Örömmel olvastam a pozitív élményeket, és gratulálok a kisbabáitokhoz! Sajnos (vagy nem sajnos) a múlt héten én is bekerültem idő előtt a kórházba. De semmi komoly, csak volt egy kis görcsölésem, és kivizsgálásra be kellett feküdnöm a terhes pathológiára. 3 nap alatt megcsináltak minden vizsgálatot, semmi komoly baj nics, csak hát biztos ami biztos alapon kicsit megnéztek jobban. Szóval szereztem egy kis személyes tapasztalatot is, és végül is kellemesen csalódtam, legalábbis a korábban hallottakhoz képest. A nővérek aranyosak voltak, az orvosom, akinek egyébként egy fillért nem adtam eddig, simán járóbetegként jártam hozzá az SZTK-ba, minden eredményt azonnal közölt, naponta kétszer megbeszéltük a továbbiakat. A vizsgálatokra nem kellett túl sokat várni, a fürdő, wc felújítva és tiszta. Én azt hallottam hogy tökre le van pukkanva az osztály, de nem ezt láttam. Az más kérdés, hogy egyes betegek személyi higiénés igényei kicsit elmaradnak a szerintem normálistól. Mert hiába volt szupersteril a wc reggel, ha egy óra múlva tele lett pisi meg vérplecsnikkel, amit legalább le lehetett volna törölni! Ezt kivéve azt mondom, ki lehet bírni. Legalább már tudom milyen körülmények várnak rám ha eljön a nagy nap. Köszi a doki meg a szülésznő nevét, bár orvost már nem kéne váltani. A Vargáról egyébként én is sok jót hallottam. Viszont jó hallani a szülésznőkről, és már a kórházban is puhatolóztam egy kicsit, ez segít a választásban. Azt hiszem mi is apásan fogunk szülni és talán a babás szoba is jó ötlet, persze ez attól függ, mennyire leszek kimerült. Mégegyszer köszi az infókat! :lol:

egri leányka


Egri Leányka!

Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnod a kórházat idő előtt. A másodikon (terhes pathológia) egyébként valóban szuperek a szülésznők!!! Én hat hetet feküdtem ott most az ősszel, és ott nem volt velük semmi gond. És valóban a betegek a hibásak a mosdók, wc-k tisztaságánál, vagyis inkább piszkosságánál.

Én azért nem írtam orvos, szülésznő nevet, mert általában mindenki másra vágyik. Egy embert valaki istenít, egy másik meg nem bírja elviselni. :)

Timi
 


Sziasztok egri anyukák! Szült-e valaki Dr. Fricz Sándornál?

egri leányka


Szia Judit !

köszi az infót !!!
 
 


Sziasztok!
Jan. 20.-ra vagyunk kiírva, még mindíg egyben vagyunk, de már akár ma is szülhetek!
Azt hallottam, hogy az orvosválasztás még idén jún. vagy júl.- ig működik, tehát addig mindenki nyugogtan szülhet annál akinél szeretne. Persze nem hiszem hogy később majd nem lehet megegyezni az orvosokkal, nyilván nem ellenőriznek hirtelen minden kórházat, és aki nem ügyeletesnél szült azt jól megdádázzák. Ja, és szerintem nem fogja megoldani a paraszolvencia problémáját. Sőt!
Az infót csak hallottam, még utánanézek, de gondoltam megosztom Veletek!
Egri leányka

egri leányka


Sziasztok mindenkinek aki ide benéz! láttam itt véleményeket az Ózdi kórházról és gondoltam én is leírom az enyémet, hátha valakinek segítek! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! A kórház is és Fábián doktor is szuper! Ezúton is örök hálám a gyermekágy összes munkatársának! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! És én biztosan tudom azt (a máshol szülő ismerősök info.i alapján), hogy ha nem itt szülöm meg mukimat akkor nem ismertük volna meg a szopizás csodálatos világát! Egyébként picur Marcink most 8 hónapos és még kétszer cicizik naponta! És ezt még egyszer KÖSZI ÓZDNAK!
 


Keressük az Év Bábáját!

Az Országos Bábaszövetség keresi az év bábáját.
A díjat a kismamák javaslatai alapján szeretnénk odaítélni.
Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Kérjük, javaslataikat küldjék el a következő címre:
Országos Bábaszövetség, 1038 Budapest, Ráby Mátyás utca 28/b.
vagy emailben: endomed@t-online.hu

Szülésznő neve:………………………………………………………………………………….

Kórház neve:…………………………………………………………………………………….

Kismama és babája neve:………………………………………………………………………..


Sziasztok!
Látom elég rég nem járt erre senki :cry:
Kérlek segítsetek nekem némi infóval!Egri szülész-nőgyógy.-t keresek,de senkit nem ismerek itt :cry:
Légyszives ajánljatok valakit..vagy csak mondjatok véleményt a saját dokitokról,úgy mégis kicsit könnyebb lenne választanom valakit :)
Előre is köszke mindenkinek!
 
 


Helló eri77!
Ezer éve nem voltam ezen az oldalon, most látom hogy valaki gondban van dokiválasztás terén. Nos, én januárban szültem, és azt hiszem nagyon jó választás volt, amikor Dr. Fricz Sándort kértem meg hogy vezesse le a szülést. Terhesgondozásra is hozzá jártam az SZTK-ba, és csak úgy találomra kezdtem el hozzá járni, én sem ismertem senkit. Rendkívül alapos és lelkiismeretes volt a várandósságom alatt is, és a kórházi 5 napot is sokkal könnyebben viseltem, mert mindíg lehetett rá számítani. Gyakran benézett hozzánk a baba-mama szobába, bármilyen kérdéssel lehetett hozzá fordulni. Bátran ajánlom! :D

egri leányka


Szia egri leányka!
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást,már azt hittem senki nem jár ezen az oldalon :) El vannak tűnve az egri kismamák..
Mégegyszer köszi az infót!
 
 


helló Egriek !

felújítják az egri kórház osztályait, köztük a szülészetet is !!
hurrá !!!

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Az egri kórház szülészetén megadják a tiszteletet a kismamáknak és szépen beszélnek velük?Mert igaz a szülés fáj, de az is igaz, hogy nem ordítva kell vajúdni, akkor is meg van adva a tisztelet a kismamáknak, mert a jó oldalára szeretnék rávilágítani a szülészeteknek, de azt hallottam, hogy elég modortalan tud lenni némelyik orvos és szülésznő is.
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna


sziasztok, én is kismama vagyok és az ózdi kórházba fogok szülni, nagyjából 5 hét múlva és Fábián doktor úr aza orvosom. Nagyon jó orvos, maximálisan meg vagyok vele elégedve, a szűlészet is szép. Viszont Epidurális érzéstelenitést nem igazán csinálnak. Szülésre felkészitő tanfolyamon mondták. Fájdalomcsillapitó inekció és gáz belégzés között lehet válsztani. Illetve császármetszésnél csak sürgös esetben altatnak, ott viszont inkább EDával végzik a műtéteket. Remélem tudtam segiteni.


Anonymous írta:Sziasztok!

Még most derült ki, hogy kisbabám lesz, és az a nagy dilemmám, hogy nem tudom, hol szüljek. Egri vagyok, és a nőgyógyászom Varga Zsolt, akit nagyon szeretek, de annyi rosszat hallottam már az egri kórházról és a csecsemősökről, hogy fontolgatom, ne menjek-e haza szülni oda, ahol a szüleim élnek. ők ózdiak, és ott gyönyörű a szülészet, és sokan ajánlották dr. Fábiánt. Valaki esetleg tud tanácsot adni valamelyik kórházról? Fontolgatom az epidurális érzételenítést, azt sem tudom, melyik kórházban megy rutinszerűen. . . Köszi!
nekem abortuszom volt az emlitett ózdi dr-nál,bennem hagyta a fél gyereket,majdnem el véreztem.gondold át jól,a kórházzal semmi gond nincs és egy-két orvos is elég lelkiismeretes,de engem másodszor kellett miatta müteni,és sajnos nem én vok az egyetlen.
 


Sziasztok!

Én jelenleg 14 hét + 4 napos terhes vagyok, orvosom Fábián Imre. Szerintem nála jobb, megbízhatóbb stb.stb. orvost nem is kívánhatnék magamnak! Én nagyon sok jót hallottam eddig is az ózdi kórház szülészetéről, sok barátnőm, ismerősöm szült ott...Igaz, én magam is ózdi vagyok.

Egerről annyit tudok, hogy a nővérem ott szült októberben...hát, mit ne mondjak, a higiénia hagyott kívánnivalót maga után. Közös zuhanyzóban zuhanyzik az osztály összes kismamája...ha Ózdon nem is a VIP szobát választod, akkor is 2 szobának van egy közös kis fürdőszobája.

Nem beszélve arról, hogy tesómnak el is lopták a kajáját meg a tisztálkodószereit...Ő is csak azért szült ott, mert oda - Egerbe -ment férjhez.

Boldog babavárást!


Első gyereked???Vagy szültél már nála???

Kép
Kép

Kép


Szia Melinda!
Első babámat várom! Te is ismered Fábián doktort, esetleg nála szültél?


Keressük az év legjobb szülésznőjét
Az Év Bábája díj

Az Országos Bábaszövetség minden évben a kismamák és a szakma javaslatai alapján odaítéli egy szülésznőnek az Év Bábája díjat.
Kérjük, ha van szülésznő, akire szívesen emlékeztek, aki megkönnyítette a vajúdás-szülés folyamatát, írjátok meg e-mailben vagy levélben nekünk, hogy Szövetségünk vezetősége a javaslatok alapján a legjobb szülésznőnek átadhassa a díjat.
A levélben írjátok meg akár nekem privátban, akár az endomed@t-online.hu címre:
- a neveteket (bizalmasan kezeljük, senkinek tovább nem adjuk),
- hogy mikor szültetek – az sem baj, ha évekkel ezelőtt szültetek, de most jutott eszetekbe, hogy szavazzatok rá –
- a szülésznő nevét és a kórházat, ahol dolgozik
- és az is jó volna, ha írnátok róla néhány sort, miért őt választottátok, miben segített…
A Nemzetközi Bábanapon, vagyis a Szülésznők Napján, május 5-én adjuk át a díjat, mely ünnepségre szeretettel várunk minden kismamát.
A Bábanapról, a helyszínről és a díjról olvashattok még a Kismama újságban is.


Sziasztok!

Az egri kórházról érdeklődenék. Milyen véleményetek van róla?
Van esetlek olyan köztetek, aki a VIP részen volt?

Üdv: Nari
 
 


nem,én Vargánál szültem.Elégedett voltam mindennel.
A másodikat Gyöngyösön szültem (esélyem se lett volna beérni Egerig) bennem hagyták a varratot,hiába a tisztaság,külön fürdő minden szobához.
Ha tehettem volna,Egert választottam volna.

Kép
Kép

Kép


Sziasztok!
Úgy látom, hogy elég régi az utolsó hozzászólás, de lehet, hogy valaki most is hasonló dilemmával küzd.
Aki most áll szülész orvos választás előtt, annak én csak ajánlani tudom Fábián dr. urat. Én nála szültem a fiamat és a terhesség alatt végig nagyon korrekt volt. Sokan írják, mondják, hogy elviselhetetlen a természete. Nos az én véleményem az, hogy alapvetően nem barátkozni járunk össze, így nekem a legfontosabb az volt, hogy a terhességem, és szülésem zavartalan lefolyású legyen, ebben ő maximálisan partner volt. Egészséges fiam született komplikáció nélküli császármetszéssel. A terhességem alatt nagyon sokszor találkoztunk, és gyakran rossz napja volt, én tele kétséggel, félelemmel, de imádtam hozzá járni, és újra őt választanám. Az ózdi kórházban a legjobb nőgyógyász.
 
 


Sziasztok! Szült valaki Ózdon dr. Fábián Imrénél? Mik a tapasztalatok és mennyiért vállal szülést?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó