Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, fõleg azokét, akik ismerik Dr. Szabó Istvánt, az I-es nõin nõgyógyász. Arra lennék kíváncsi, milyen ember, milyen orvos. Vélemények, tapasztalatok? Nemsokára mennem kéne hozzá, és jó lenne, ha addig lenne valami képem róla. Elõre is köszi! Carminna
 


Szia Carminna!
Van már egy ugyanilyen topik, talán ott találsz a kérdésedre választ azonnal. SOTE I. néven fut. Több mint 300 hozzászólásból biztos van Szabó Istvánról is több vélemény, így nem kell megvárni amíg felfedezik a topikot.Kép

puszi
sasha

Kép
 
 


Köszi Sasha, a hozzászólást, megtaláltam én is azt a topikot, csak nem volt idõm átböngészni, ezért gondoltam, indítok egy újat, hátha reagál valaki... De ha nem, az se baj, mert úgy alakult közben, hogy már ma megyek hozzá. Úgyhogy majd én referálok, milyen, hátha mást is érdekel!
Szia. Carminna
 

 
 

Carminna! Nem a Sote 2-n dolgozik? Merthogy ott ismerek Szabo Istvant...Kép

Na majd referaljKép

orsoly
orsoly
 


Orsoly!
Van az egyesen is, szerintem sokszor összekeverik õket. Én maradok a kettesnél.
angi
 
 


Carminna!

Hát akkor végülis doki ügyben ott vagy ahol a part szakad. Nem tudtál meg semmit róla. De remélem nem csak elsõ látásra lesz szimpi, hanem a szülés után is szimpi marad...
A lényeg, hogy megbízz benne!Kép

sasha

Kép
 
 


Sziasztok! Már voltam nála, az I-esen van. (Attól mondjuk lehet ilyen nevû a II-esen is, végül is nem egy ritka név...) Szóval nekem szimpi volt, készséges, kedves, jó humorú. Hozzátartozik a dologhoz, hogy eredetileg július elejére beszéltünk meg "randit", mert ezen a héten állandóan vizsgáztat, aztán meg szabira megy, de mivel késõbb kiderült, hogy nekem sürgõs, azonnal fogadott. A szülés még odébb van, de ha valaki szült már nála, beszámolhatna a tapasztalatairól. Elsõre bejött, úgyhogy egyelõre maradok nála.
 


Sziasztok!
Carminna, remélem jól vagy, és még mindig szimpi neked Dr. Szabó. Én a költségekre lennék kíváncsi. Mennyibe kerül nála egy vizsgálat, és a szülés?
Sziasztok!
Zsó
Zsó
 


Sziasztok!

Én immáron 12 éve vagyok "kuncsaftja" Dr Szabó Istvánnak. Nekem bevált. Két terhességemet kísérte végig, és a szülésnél is nagyon profinak bizonyult. Tarifát nem mondott, én mindig a környezetemtől érdeklődtem, mi a tarifa másoknál. De volt olyan ismerősöm, aki csak szüléskor adott neki borítékot, és nem volt belőle "hátránya". Nagyon segítőkész, mindig válaszolt a kérdéseimre, mégha (így utólag) elég egyértelmű volt is a válasz. Az UH-okat ő csinálta, nagyon alaposan. Az egyetlen hátránya, hogy általában várni kell rá, mert sokszor van műtőben.
Sok sikert!

BuBa
BuBa
 


Sziasztok! Tudtok valamit Demeter dokiról?
Ő is itt van a Klinikán.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Zsuzsónéni
Névtelen
 


Sziasztok!

Infókat szeretnék kérni egy Dr.Bálega Jánosról, szült már nála valaki?
Köszi Patri
 
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
 
 


Patri!
én Bálegához járok, meg is írtam a klinikás topicban a véleményem. de szülni még nem szültem nála....
bagz
26+3

KépKép

KépKép
 


Sziasztok!

Van egy eladó hordozókendőm használatival 3500 Ft-ért ha érdekel valakit. e-mail: virgile@freemail.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok,
Lassan egy éve készülök írni nektek.(Ide a Szabó topikba) Magamról:két fiam van, mindkettő az 1.Klinikán született.Szabó doktort lassan 6 éve ismerem, ebből idéntől már nem vagyok a páciense. Szuper orvos, igazi szaktekintély, aki nála szül maximálisan biztonságban érezheti magát. De. Nem jön be túl korán a szülésedre, addigra a fél klinika végigvizsgál. Először szombaton szültem, másodszor szilveszterkor.
Szülés 1.: Nem ő repesztett burkot, ellenben amikor beért tágított a méhszájamon kézzel- na az nagyon fáj-ezt el akartam kerülni minden további szülésemkor. 10 perc múlva kint volt az első fiú.
Gyerekágyban minden nap látogatott, a gátmetszést, sem a varrást nem éreztem. Hat hetes kontrollra adtam a szülési segélynek megfelelő összeget, előtte havonta 5000 Ft-ot.
Szülés 2.: tavaly dec.28-ra voltam kiírva, nyár vége óta kérdezgettem, mikor megy szabira. A kórházi infók és ismerősök szerint Ő sosincs bent karácsonytól jan. elejéig. Nem válaszolt, vagy azt mondta még nem tudja. Innentől elvette a havi összeget, majd kitért az"akkor együtt szülünk?"stb. kérdések elől. Majd dec.22-én közölte hogy holnaptól átad a Bálega doktornak, mert neki is van családja és nem Karácsonyozik velem együtt a szülészeten, ha esetleg rámjön a szülés.Kellemes ünnepeket, ha jan. 5-ig nincs szülés, akkor találkozunk.
Nos.
Amúgy a szülés nem volt rossz, gyorsan ment, repedt a méhszáj, persze tágítottak kézzel, fájt a gátmetszés, és az összes varrás. Mindennek tetejébe megkaptam azt a felszívódó cérnát ami nem szívódott fel. De megnyugtattak: ha nagyon zavar altatásban kiszedik. (Ha ezekből nem ismer fel a Bálega doktor, akkor semmiből, ha még van ideje internetezni-amúgy kedvelem)Mostanában keresgélek kórházat a következő babóca miatt. Aki még csak terv, de egy fél év múlva belevágunk.
Írhattok priviben is, ha olyan kérdés van.
A legfontosabb majdnem kimaradt: ha szülésznő, akkor Aranka!!!
 
 


Sziasztok.
Én is dr. Szabóhoz jártam, nála szültem tavaly. Jó orvos, velem lelkiismeretes, türelmes volt, ha adtam pénzt, elfogadta, ha nem, akkor is ugyan úgy kezelt.
Viszont velem is eljátszotta, hogy a 36. héten közölte, nem lesz bent a kiírt időpontban, átad dr. Bálegának. Na kössz. Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy később jött a baba, így mégis ő vezette le a szülést. Hát, láttam vagy 2 x 10 percig... egyszer, amikor a kérésem ellenére "meggyőzött", hogy repesszünk burkot, utána meg amikor a kitoláshoz értem. Hasbakönyökölés is megvolt, viszont nem tágított kézzel, gátmetszésről szintén "meggyőzött" (ki a fenének van ereje olyankor ellenkezni?), a varrást egyáltalán nem éreztem, elvileg felszívódó cérnával csinálta, gyakorlatilag még 3 hét múlva is jött néha egy-egy szál. A gyermekágyon egyszer látogatott meg, akkor elmondta, hogy mit hogy csináljak, ha hazamentünk, mikor jöjjel legközelebb, stb.
Én összességében azt mondanám, hogy nőgyógyászati problémával fordulj hozzá bátran, a terhesgondozást is jól csinálta, de én nem szülök nála még egyszer, az biztos.
A szülőszobán azt is utáltam, hogy senki rám se nézett szinte az alatt, amíg ott voltam, legfeljebb az apukák, akik kint sétáltak, ők viszont bámészkodhattak kedvükre a nyitott ajtón keresztül. Ahogy hallottam a szobatársaimtól, ez velük is így volt, az egyikük csúnyán meg is fázott, mert nem fűtöttek rendesen, és otthagyták pucéron, kitakarva vajúdni az ágyon, egyedül, mert persze nem kelhetett fel. Na, de ez nem ide tartozik.
Üdv: Edeanyu
 


Edömér!
Bocsi,hogy idepofátlankodok,én nem a Szabó dokinál szültem,csak látásból ismerem,ismerősöm viszont szült nála,meg volt vele elégedve!
Igazából ahoz szeretnék hozzászólni,hogy mi az hogy a szülőszobán senki Rád sem nézett??!!!Tanulság ebből,hogy legközelebb szülésznőt kéne fogadni,a doki jó esetben tényleg csak a végén van ott.Egy orvostól se várd el,hogy ott fogja a kezedet a vajúdás alatt,erre való a felkért bába!Különben az ajtót bármikor be let húzni,ha zavar a belátás.De szerintem az apukák nagyobb zavarban vannak ott bennt,mint az éppen vajúdó kismamák.Azt meg végképp,de végképp nem akarom elhinni,hogy ott hagynak valakit pucéran kitakarva vajúdni!!!Az a valaki valószínűleg lódított...A fűtésről meg csak annyit,hogy én akárhányszor ott jártam(nem egyszer,nem kétszer),általában inkább melegem volt.Itt pici babák jönnek a világra,még jó,hogy fűtenek!
Én kettőt is itt szültem ,rohadt melegem volt,már fázott a férjem a férjem,meg a szülésznőm,mert állandóan egyre lejjebb vetettem a klímát...

Hát csak ennyit szerettem volna.
Dóri
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
 


Sziaszok!

Tud valaki információval szolgálni milyen maga a klinika, valamint Dr Joó József Gábor?

Köszike
 


Kormosmzs,gyere a SOTE I. topikba,ott sokan vagyunk,biztos ismeri valaki a dokit!A klinikáról pedig visszaolvasva is rengeteget megtudhatsz.

Dóri
 


Sziasztok!

Még ha nem is tudtok semmit Dr Joó József Gáborról, azért tudtok valami infóval szolgálni nekem, hogy milyen is maga az I.sz női klinika? Milyen a szülőszoba, milyenek a nővérek, a szülésznők, az orvosok, milyen a korterem, milyen a szülőszoba, stb?

köszi
 


Angelheart (Dóri)

Most néztem csak az üzeneteket! Köszi az infót, megnézem!
 


Sziasztok Orsoly és Angi!

Én pont a II-es Klinikáról keresem dr. Szabó Istvánt. Tudtok róla mondani valamit? Úgy hallottam van magánrendelése is. Ha tudjátok, hol és milyen számon lehet bejelentkezni örülnék neki. Köszi
 
 


Sziasztok Orsoly és Angi!

Én pont a II-es Klinikáról keresem dr. Szabó Istvánt. Tudtok róla mondani valamit? Úgy hallottam van magánrendelése is. Ha tudjátok, hol és milyen számon lehet bejelentkezni örülnék neki. Köszi
 
 


Mohikan,
bocs, hogy beleszólok, de Orsoly és Angi kettő évvel ezelőtt írtak ide utoljára.
kaóka
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, 6 hetes terhes vagyok és diabéteszes, tudnátok nekem olyan nődokit ajánlani aki diabos kismamikkal foglalkozik?
A klinikáról is szívesen fogadok minden ínfőt, (akár privátban is) mert gyorsan el kellene döntenem hogy az 1-es vagy 2-es klinikát válasszam, de jelenleg egyikről sem tidok igazán semmit!
Előre is köszönöm!
 


Arivirág Kép

Inkább gyere át a SOTE I. topicra, sztem ott tudnak infóval szolgálni a csajok.

Edit

KépKép
[/url]
 
 


Sziasztok!
Szült valaki Dr. Szendei Györgynél? Ha igen légyszi írjátok le, mi a tapasztalat. Előre is köszi!
 


szia nomartini!

én nála szültem és már írtam neked a következő topicba.nézzd meg szia:Betti
 


Sziasztok Kismamik!
Ismeri valaki közületek dr.Papp Csabát a SOTE I.-ről? Tapasztalat, miegyéb...
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.


Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

A férjemmel a kisbabánkat köszönhetjük Dr. Szabó Istvánnak. Pár hónapja kerültem hozzá meddőséggel. Ő felismerte a betegséget (endometriózis), ami közel 5 éve gyötört, és amit 5 nőgyógyász sem tudott diagnosztizálni. Csak azt hajtogatták, hogy nem nőgyógyászati probléma. A petefészkemben egy csoki ciszta volt. A műtét után 3 héttel már várandós voltam. Én csak ajánlani tudom.
pulsatilla
Budapest IX. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó