Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Szült valaki mostanában a Siklós dokinál Csűrösné Erzsike (Szt. István Kórház) szülésznő segédletével?
Mivel 1-1,5 héten belül aktuális lesz, az lenne a kérdésem, hogy mennyi nála most a szülés kb.?
(én kérdeztem, de nem mond árat, nem mondhat, mivel állami kórház lévén térítésmentes a szülés)

Más doki, más kórház ára is érdekes lehet. . . .

Egyébként mikor szokás odaadni a pénzt? Gondolom utólag de a kórházban vagy a 6 hetes kontrollon a magánrendelőjében ahol a szülésznővel együtt rendel? Ti hogy oldottátok meg annó?

Köszi a segítséget előre is.
háká
 
 


Háká,
en nem szultem nala, de szeretnek, mert nagyon jokat hallottam. Nem tudod a maganrendelojeben a szamat elkuldeni, priviben?
Vagy barki mas?
Koszi
 


Sziasztok!

Én még nem szültem a Siklós dokinál, de már csak napok kérdése. Viszont onnan ismerem, hogy a hugom nála szült több mint 3 éve és jó ideje az egész család hozzá jár "magánba" is. És ez nem véletlen. Én nagyon megbízom benne, mert a hugomnál nagyon profin ment minden. Amellett megnyugtató a rutinja és a hozzáállása, így bevallom, bár már a finisben vagyok, kicsit sem izgulok. És ez nem minden. Mert a szülésznő legalább olyan fontos, mint az orvos. És szerencsére Erzsike remek párja a doktor úrnak! De ezt ti is meglátjátok, ha megismeritek őket. Ha még nem kaptad meg a számot (magánrendelő) akkor írj és elküldöm!
 
 

 
 

Sziasztok!

Én náluk szültem és rosszat nem tudok róluk mondani. Csak ajánlani tudom őket és a kórházat is. Tavaly is itt szültem és 10 éve is itt szültem
 
 


Sylvi!

Bar en meg a legelejen vagyok de a doki akit szeretnek valasztani valoszinu hogy akkor megy el szabadsagra.Igy ha lehet ,meg tudnad nekem kuldeni Siklos doktor maganrendelojenek a szamat kerlek szepen!
Ha azt is megirnad hogy mennyibe kerul nala egy vizit,a szules,nagyon lekoteleznel
Koszonom
 
 


Sylvi!

A közel jövőben Siklós doktornál szeretnék szülni. De addig is elküldenéd magánrendelőjének a számát, és az is érdekelne, hogy mennyibe kerül nála a szülés.
Előre is köszönöm!
Szép napot!

KépKép
 
 


Sziasztok,

Siklós doktor magánrendelőjének telefonszámát meg tudnátok adni nekem? És még az lenne a kérdésem, hogy mennyi nála most a szülés?
Köszönöm!

KépKép
 
 


Tobi!
320-4268
kedd csüt déltől ha minden igaz.
 


Sziasztok!

Én hsg-nél voltam nála és a sok rémhírrel ellentétben szinte élmény volt a beavatkozás. Ha nem vidéki lennék biztos, hogy nála szülnék!!
 
 


sziasztok kismamák! :D

Siklós dokihoz megyünk 2 hét múlva, először fogunk elmenni a rendelésre, megírnátok mennyi 1 vizsgálat? most rákszűrésre mennénk
Nála szeretnénk szülni, gondoltam már most elkezdünk járni, egyébként decben indul a babaprojekt.

üdv és szép napot :)
panka
 


Sziasztok lányok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valakit a Szent Istvánban aki átvenne 28-hetes terhesen, mert az én választott kórházamat sajnos bezárják, így orvos és kórház nélkül maradtam ami nagyon nyugtalanít. :( Elég sürgős lenne a dolog úgyhogy naponta többször elnézek majd erre.

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
A tarifa is érdekelne. :!:

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
 


Sziasztok!
Most néztem meg, hogy Ráckeve, ahol lakom a Szent Istvánhoz tartozik.
Úgy látom, több mindenkinek is bejött a Siklós doki. A telefonszámát már meg is találtam az egyik üzenetben, de azt nem, hogy mennyibe kerül nála egy szülés.
Illetve hogy a korházban is fogad-e, vagy mindig csak a magánrendelőben?
Judit
 
 


Sziasztok!
Kórház és orvos választás előtt állok. Nagyon sok szépet és jót hallottam Siklós doktorról. Engem is érdekelne az elérhetősége, magánrendelésének címe, vagy esetleg a kórházban is fogad-e, illetve hogy milyen árai vannak.
Szívesen venném az infokat címemre is: domitibi@dunanet.hu

KépKép
 


Siklósban akkkkkkorát csalódtam, hogy nem bírom ki, hogy le ne írjam: meg sem nézett, de a zárómon rajta volt, hogy minden tökély, összehúzódott és jól betapintható.
Utolsó nap utolsó 5 percében jött be hozzám, a PÉNZÉRT! Addig nem hagyott nyugton, amíg nem szóltam a páromnak, hogy adja oda, inkább kérdezgetett a gyerekről, az osztályról, szobatársakról, stb. Utána persze gyorsan elhúzott.

Volt egy-két "fura" eset is még terhesgondozás alatt, azért írom le
neked, mert te sok kismamával találkozol és nem hiszem, hogy szívesen ajánlanál valakit, aki olyan, mint ő.

Pl. az első UH alkalmával kértem hogy nyomtasson ki 3 képet, hogy
legyen mit adni a nagyiknak a bejelentéskor. Hát, képes volt szájat
húzni és "poénosan" megjegyezni, hogy de csak azért, mert ma jó napja van. 8500 Ft-ból nem telik rá?????

A 30. heti vizsgálat a kórházban volt, ugyanolyan 3 perces futószalag technikával, mint a rendelőben. Előző alkalommal szólt, hogy lesz UH, de akkora lett a csúszás, hogy azt mondta, úgyis a 32. héten az igazi az az UH, jöjjek vissza a rendelőjébe 2 hét múlva és akkor megcsinálja. Persze a 8500-at ekkor is lazán elkérte. Az UH-n pedig újra kiakadtam rajta, mert a vetkőzéssel-öltözéssel együtt 3 perces "mozi" alatt láttam 2 lábat és egy kezet és szóltam, hogy megkereshetnénk-e a negyedik végtagot, mert nem vagyok egy profi. Poénosan-felháborodottan odavetette, hogy az a 16. heti UH tárgya, ha idő közben eltűnt volna egy végtag, akkor az nem az ő "sara". Nevettünk a poénon, de NEM szánt rá 10 másodpercet, hogy megnézzük azt a kezecskét és nyugodtan mehessek haza!

CTG-re is a rendelőjébe hívott vissza hetente 8500-ért, pedig egyszer kértem, hogy hadd mehessek a kórházba inkább, mert egy 2 éves gyerekkel nem olyan egyszerű átszelni a várost nagy pocakkal, tömegközlekedéssel, ott is ki tudom fizetni a pénzt, csak az sokkal közelebb van hozzánk. Csak annyit kaptam rá, hogy jó kismamatorna!

Folyásom volt kb. a 4. hónaptól. Ránézés nélkül felírt először egy
Dalacint, majd amikor nemhogy javultak volna a tünetek, hanem
romlottak, akkor egy 3 db-os Pimafucint. Ez nem segített, úgyhogy
vidéki tartózkodásunk alkalmával egy másik doki újra felírta, aztán
következő találkozásunkkor felírt valamilyen gyógyszertári kúpot,
amitől egy rövid ideig jól voltam. Amikor visszatértek a tünetek, újra
Pimafucint kaptam, hiába kérdeztem, hogy a páromat nem kéne-e kezelni, csak annyit mondott, hogy ha neki nincsenek tünetei, akkor valszeg nem beteg. Kenetet egyszer sem vett le, pedig a streptococcus vizsgálatnál nem tartott volna sokból egy másik hurkapálcát is "összekenni", vagy azt az egyet más tenyésztésre elküldeni. Amikor panaszkodtam, hogy még mindig van a zöldes-sárgás bő folyásom, annyit mondott, hogy most már
szüljük meg azt a gyereket. Lehet, hogy nem adhatott volna mást, de legalább jó lett volna tudni, mivel találkozik Tünci születése közben, és legalább ebből kifolyólag bejöhetett volna a 3-4 nap alatt 2 percre, hogy minden oké volt-e? Még arra sem emlékezett, hogy varrt-e, annyira rövid időt töltött bent szüléskor is, alig volt 10 perc a kitolás, meg még annyit tett, hogy korábban megengedte a fürdővizet a kádba, ja és burkot repesztett (közben eléggé határozottan megkérdezte, hogy ugye nem bánom..... erre mit kellett volna mondanom???, én nem értek hozzá).

Szóval nagyot csalódtam benne, de bíztam benne, hogy szüléskor
odateszi magát úgy, mint 2 éve, de ez sem jött be. Pedig 2 éve még azt mondta, hogy minden, ami a kórházban történik, az ingyenes, beleértve a csaszit is, mert a TB fizeti, és NE ÉREZZEM KÖTELESSÉGEMNEK, HOGY ADJAK valamennyit is neki. Persze, ha adni akarok, akkor azt nagy tisztelettel elfogadja és megköszöni, de ne érezzem kötelességemnek.

MOST bezzeg bejelentette, hogy HA NINCS SZABIN, akkor 90 000-ért hajlandó bejönni éjszaka, vagy hétvégén. ÉS JÖTT és VÁRTA A PÉNZT, pedig rám se nézett és péntek délelőtt szültem meg, a saját műszakjában és 15 percnél semmiképpen sem láttam tovább egész idő alatt összesen!

Szóval szerintem nagyon megváltozott, csalódottnak érzem magam és eszem ágában sincs visszamenni hozzá a 6 hetes kontrollra 10 000-ért, pedig úgy köszönt el, hogy majd akkor találkozunk. Ennyi odafigyelést kaphatok a körzeti rendelőintézetben is és még ingyen is van, meg közel!!!

Nem tudom, lehet, hogy csak velem volt ilyen, pedig próbáltam felvenni a stílusát, venni a poénjait, de ezek szerint nem sok sikerrel, viszont akkor sem ezt érdemeltem volna ennyi pénzért!!!

Rád bízom, mit kezdesz a leírtakkal, lehet, hogy tényleg csak pechem volt, mással nem ilyen, de én biztos nem fogom őt ajánlani senkinek!
Örülök, hogy az első gyerekkel még nem ilyen tapasztalatokat szereztem nála és elfelejtem még a nevét is.
 
 


Sziasztok!

Ha nem baj én + vélemény írnék :)

Először is leszögezem, hogy szerintem minden embernek más jön be. Én a SOTE-n kezdtem és utánna váltottam Siklós doktorhoz az Istvánba.

Nekem nem volt lutri. Egyrészt a másik dokinak közel ennyit kellett volna fizetni semmiért és ráadásul még meg sem mondta mennyi az annyi. Amennyit gondolok, de adni KELL!
Ehhez képest Siklósnál már az elején tiszta lapokkal játszottunk és megmondta a tarifát. Nekem ez így tisztább és az is, hogy nem kell borítékban dugdosni a lóvét.

Szerintem nagyon érti a dolgát és ha nincs kérdés gyorsan végez a vizsgálatokkal, de ha van akkor annyi időt szán rád, amíg végig nem kérdeztél mindent.
Az UH-n nekem csak jó tapasztalatom volt, nem úgy mint a SOTE-n az valóban 3 perc volt és azt sem tudtam a fejét vagy a lábát látom :).
Ő viszont mindent elmondott, hogy melyik része hol van.

Ami a szülést illeti valóban nem olcsó az ára annak, hogy bármikor rendelkezésre áll, de ez az ára a szaktudásának.
Akinek nem kell kipróbálni, hogy vészhelyzetben mire képes az mázlista. De az ember azt fizeti meg, hogy tudni fogja mikor mi a teendő.
Mi még szülés előtt pár héttel vagyunk, de maximálisan megbízom a szaktudásában és tudom, hogy csak akkor tesz meg egy beavatkozást, ha SZÜKSÉGES.
Örülnék neki, ha én sem tudnám, hogy varrt vagy nem :) Bocsi nexy de nekem ez + volt :)

Ha bárki itt el szeretné dönteni, hogy őt választja vagy nem azt nem a mi véleményünk alapján fogja megtenni. Csak úgy tudtok dönteni, ha személyesen találkoztok vele egyszer és ha érzitek a szimpátiát akkor oké, ha nem akkor mást kell választani.

KépKép
KépKép
 
 


Amit Nexy leírt, azt ugyanígy átéltem Siklósnál, csak még sokkal durvábban! Véleményem szerint egy pénzéhes sztárdoki, aki pofára megy! Hiába fizeted ki az előírt tarifát, ha ránézésre nem vagy neki szimpatikus, vagy nem lát elég pénzt a bőröd alatt, ne számíts túl sok jóra! Persze a tudása az tényleg megvan, de emberileg egy nagy nulla!!!!!
Nem beszéve Csűrösnéről, aki szintén hasonló!!!!!!
Ezek után mindenki maga viszi a "bőrét a vásárra"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


Sziasztok!

Én csak kifejezetten jókat tudok írni Siklós dokiról. Kb. 8 éve már, hogy hozzá járok. Évek alatt általában csak 1x találkoztunk rákszűrésen, de mindig volt hozzám egy kedves szava.

Decemberben, amikor mentem hozzá baby "gyanúval" szintén nagyon kedves volt, szó nélkül nyomtatta ki az UH felvételt és mondta, hogy tegyem be a fa alá ajándékba. Nem éreztem futószalagon magam, inkább majdnem ledorgált, hogy miért nincs több kérdésem... Elmondta nála mi mennyi, nekem ez bejött - nem kell körbekérdezni, találgatni, hanem tudom mire számíthatok...

Sajnos közben elment a babám, de akkor is tök normális volt és együttérző és a kórházban a kisműtét előtt- és után is jött, hogy hogy vagyok, elsőnek műtött... stb. És pedig még pénzt sem kapott - modjuk ez alkalom híján maradt csak el, majd pótolom kontrollkor-.

Van egy stílusa az biztos, de nekem ez pont bejön. Szerintem mindenkinek magának kell megtalálni azt a dokit akiben megbízik és akivel megtalálja a közös hangot... Én biztos, hogy nála maradok és a következő baby projektnél is ő lesz a dokim.
 
 


Mi is Siklós doktorhoz jártunk, majd nála szültünk - igaz, nem a Szt István kórházban, hanem Telkiben.

Szimpatikus, egyenes, normális és megnyugtató volt a hozzáállása. Arra számítani kell, hogy magánrendelése is zsúfolt, s a megadott időpont,hmm, nem szentírás.

Viszont a hozzáállássát tanítani kéne. Nem tudom, akiknek negatív volt a tapsztalata, ott mi történt, számomra egy intelligens, a páciensekre odafigyelő, becsületes doktor képe maradt meg.
 


Sziasztok!Nekem vegyes a véleményem Siklós dokiról.Első babámat 3 éve szültem nála,a 30.héten vett át,a magánrendelésére jártam megmondta,hogy az ő tisztelet dijja 90000 ft,ezért éjjel,hétvégén is bejön.A szülés hétfői napon történt reggel 8-ra mentem be 4ujnyira kitágulva,burokrepesztés,és délután 4-re meglett a leányzóm.A vajúdásnál bejött kb.30 percenként,a szülés alatt végig ott volt.Rosszat nem tudok róla mondani,mert kedves,figyelmes volt.Mikor jöttem haza odaadtam neki a 90000ft-ot,bár munkaidejébe szültem,de hálás voltam neki,hogy átvett a 30.héten.A második babámat 3 hónapja szültem nála,a terhesgondozásra végig a magánrendelőjébe jártam 10000-ért alkalmanként az utolsó hónapban hetente.Közölte,hogy 120000-t kér a szülésért cserébe bejön hétvégén stb...Pénteki napon szültem 5ujnyira nyitott méhszájjal mentem be reggel,és 3 és fél óra alatt meglett a fiam MUNKAIDŐBE!Hazajövetelkor várta a pénzt a 6 hetes kontrolon pofátlanul,de én nem adtam,mert egyrész luxusnak tartom 3 és fél óra alatt 120000-t keresni,másrész kb.130000-t kifizettem terhesgondozásra,és nem kellett miattam bejönnie.(épitkezés közben nem is jutott rá)Igaz a szaktudásához nem fér kétség,mert szerintem az egyik legjobb orvos,és a szülésnél is figyelmes,de NAGYON PÉNZÉHES.Hát ez a véleményem.
 
 


Siklósnak már 150 000 a tarifája!!!!!
A pofátlan pénzéhes, még meddig meri felvinni????

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
 


Szerintem pedig Siklós egyszerűen csak tisztában van a szaktudásával, és ehhez mérten áraz. Ha soknak gondolod, akkor ne járj hozzá, elnézve a várót rendelési időben, elég sok betege van, néha azt érzem, kicsit túl sok is.
Ha én a helyében lennék, hasonlóan tennék: magasabb a tarifa, kevesebb a beteg, viszont több szabadidő, ugyanannyi pénzért. Lehet ezen felháborodni, de ez van. A magánrendelés piaci alapon működik, nem jótékonysági intézmény, nem hasonlítható össze az állami egészségüggyel. Halkan jegyzem meg, hogy az árban benne lehet az is, hogy néhány kismama nem fizet (lásd fent).
Egyébként pedig én nagyon értékeltem, hogy kerek perec megmondja mennyit kér, volt majd' kilenc hónapom, hogy felkészüljek erre a kiadásra.
Én elégedett vagyok vele 100%-osan, remélem nem megy nyugdíjba a következő gyerkőcünkig:)
 
 


szia zandi80, szerinted van esély arra, hogy átvegyen engem a 30. héten? Holnap töltöm be a 29. hetet, és holnap találkozom az orvosommal, hogy egy mindent tisztázó beszélgetést tegyek vele arról, vállalja-e azt, hogy a császár után természetesen szüljek. Ha nem, vagy ha elmismásolja a kérdést, akkor váltani akarok, eddig sajnos nem sikerült kinyernem egyértelmű információt belőle, de tovább nem várhatok...
 
 


Szia Muzsa!
Szerintem próbáld meg, úgy tudom, nem szokott elzárkózni az ilyen kérésektől:) És a császár utáni szüléstől sem, egy ismerősöm szült nála először császárral, aztán természetes úton.
 
 


Szia zandi80, hát kiváncsi vagyok, holnap megyek Siklóshoz.
Azért a fent emlegetett összeg nekem is nagyon durva, főleg, hogy lesz még szülésznő és dúla is. Ez úgy 250 ezer forintot jelent hozzávetőlegesen. És akkor nem a nemtommilyen magánkórházban szülök szállodai körülmények között :(((

Közben felkértem egy dúlát is, hogy kísérje a szülésemet, ő már az első találkozáskor annyira szimpatikus volt, hogy nem volt kérdés, hogy mellette döntök. Bárcsak minden orvos annyira segítőkész lenne, annyira meg akarna ismerni, az igényeimet, a félelmeimet, mint ő...
 
 


Na, akkor szereposztás:

Siklós Pál (nőgyógyász)
Csűrösné Erzsike (szülésznő)
Békés Emőke (dúla)

Mindegyikük elvállalt, mindegyikük szimpatikus. Egyelőre tehát jó a mérleg.
 
 


sziasztok, régen jártam erre, gyors helyzetjelentés. jövő keddre, azaz június 1-re vagyok kiírva, a gyerek nagy (bár pontos adatot nem tudok) a méhnyak elsimult, 1 ujjnyira vagyok kitágulva de fájások csak jóslók vannak, vagy igazából most még azok se, a múlt héten voltak, nyilván akkor alakultak így a dolgok a méhnyakam körül ki, suttyomban... nagyon készülök a természetes szülésre lélekben, remélem a testem is úgy tudja, hogy nem szeretnék császárt :))) na meg a kicsi fiam is :) az orvosom és a szülésznőm nem látja per pillanat semmi akadályát, ráadásul a szülésznőm a napokban két VBAC-t is sikeresen levezényelt... szóval reményteli a helyzet, csak már türelmetlen vagyok kicsit :)))
 
 


Május 30-án 21:36-kor megszületett a kisfiam, Zsigmond. 3980 gramm volt és 60 centi (de 4030 grammal jöttünk haza tegnapelőtt a kórházból :) szóval óriásbébi, és császár után, TERMÉSZETESEN JÖTT A VILÁGRA!!! Ez nekem hihetetlen nagy győzelem, bár nagyon sok vért vesztettem közben és a lepény nem vált le, altatásban műtötték ki belőlem, és rettenetesen gyenge vagyok, de ennek semmi köze az előző császárhoz, mindent hagytak magától menni a segítőim, csak az utolsó 10 percben, a kitolási szakasz legvégén kaptam oxitocint, és egy jó gátmetszés is befigyelt, mert akkor már nem kockáztatták, hogy ráérősen legyen vége, és esetleg hegszétválás legyen belőle, mivel ritkultak a fájások és a kis bucifej már javában a szülőcsatornában nyomakodott... Így aztán tarolt mindent a hüvelyemben, és úgy érkezett meg, mint egy gőzmozdony...
Felejthetetlen élmény volt, ahogy megláttam a fejét kikandikálni, ahogy aztán rámrakták, meg minden pillanat, azóta is. Hát röviden ennyi. Nagyon sok köszönet Siklós Pálnak, Csűrös Erzsinek, és a dúlámnak, Békés Emőkének, hogy lehetővé tették ezt nekem... Na és a baba apukájának, akiből igazán profi szüléskísérő lenne! Nem csak drukkolt, de oroszlánrészt vállalt a szülésből! Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni...
 
 


Jó régen jártam erre. Második gyermekünk is Siklós doktor aktív közreműködésével jött a világra. Továbbra is csak jókat tudok róla mondani, s remélem még évekig bírja egészséggel, jókedvvel.
 


Sziasztok!
Bár én nem a Siklóssal szültem tavaly nyáron, de az egyik szoba társam igen. És kivoltam akadva, hogy a doki 150-et, a Csűrös Erzsi 50-et kér, és a tolófájásoknál azon beszélgettek, hogy vágjunk vagy ne vágjunk ( gátmetszés ) ?? Ha reped majd varrunk -kal megbeszélték és varrták a csajszit természetesen.
Hát ezért ennyit?? Ez a szaktudás??

Nekem fogadott szülésznőm volt akkor 30 ezerért Pruha Krisztina ésd az ügyeletes doki jött be a végére és nem repedtem, mert gátvédelemben nagyon jó a Kriszti. Le a kalappal előtte.
3 gyerekből a két utóbbit szültem az Istvánban Krisztivel és ügyeletes dokival, és mindegyiket GÁTMETSZÉS nélkül és repedés, stb mentesen.

Ha szülnék még ( ha nem lenne már három ) biztosan ugyanott, ugyanúgy.

És jegyzem megy, hogy vidéki vagyok 120 km-re Budapesttől és a környéken Kalocsa- Kiskunhalas-Szeged- Kecskeméten van szülészet, ahol nem szülnék.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó