Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Remélem találok valakit aki a szombathelyi kórházról tud nekem mesélni. A körmendi és a szombathelyi kórházhoz vagyok közel, és fogalmam sincs melyiket válasszam. Ha Körmendre járok tanácsadásra, szülhetek Szombathelyen?
Írjatok!
Puszilok mindenkit!


Szia,
Én a szombathelyi kórházban szültem tavasszal, úgyhogy leírom a tapasztalataimat: szóval egy-két csecsemősnővért kivéve rendesek voltak velem, a baba veled lehet végig a kórházban, akkor szopiztatod amikor akarod, és az én babámat nem igazán itatták teával vagy vízzel sem. Ha kérdezel segítenek, egyébként nem igazán. Maga a szülés dokifüggő úgyhogy arról inkább nem írok, bár sajna az ülve szülés még "extrának" számít szerintem. A vajúdás alatt én azt csináltam amit akartam, labda volt ott, az nagyon jó :-)), de azonkívül semi extra. (még van TV is)
Én még ehettem is a vajúdás alatt.(sőt a szülésznő "szerzett" nekem kaját.) Szóval összességében nem rossz, de érdemes a szülésznővel megbeszélni a dolgokat, akkor közelebb jutsz ahhoz amit szeretnél.
Jó szülést, és persze boldog terhességet!
Üdv :-)
 
 


Szia Gyuruj!

Köszönöm a beszámolód!! Kép Még kérdeznék valamit. Szülésznőt hol kell keresni? Az összes aranyos lenne, ha előre beszélnék vele, nem?
Talán az orvos nem is olyan fontos mint a szülésznő. És a babát megkaphatom rögtön hogy megszületik, hogy megnyugtassam? Ha igen mennyi időre? Olyan jó lenne, ha csak utána vizsgálgatnák, ha már megnyugszik egy kicsit! Úgyis olyan nagy trauma neki a kinti világ először! Erről tudsz valamit?
Előre is köszönöm válaszod! Remélem észreveszed a kérdéseim! Kép

Puszi

 
 

Sziasztok.én a szhelyi kórházban szültem 2004.08.14énKép)
 
 


Sunnyflover szia!nekem csak jó tapasztalatom volt a szüléssel kapcsolatban,kérdezhetsz nyugodtan
 
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.)


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

Az adatokat bizalmasan kezeljük és senkinek nem adjuk át.


sziasztok


én ezév januárjában szültem a körmendi kórházban. Sokan elmennek Körmendről Szombathelyre szülni, de nem értem, hogy miért. Az itteni kórházban olyan családias a hangulat és mindenki nagyon nagyon kedves, pedig rengeteg dolguk van és gondolom, hogy a fizetésük sem eget verő és mégis....a kedvességük határtalan. nagyon segítőkészek és figyelmesek. Orvosból sajnos csak kettő van, szegényeknek elég a dolguk.
én maximálisan meg voltam elégedve mindennel, de tényleg.
ha valakit érdekel egyéb info nyugodtan kérdezzen.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Tudna nekem valaki Szombathelyen ajánlani egy jó nőgyógyászt? Sajnos senkit nem ismerek ott.
Előre is köszönöm!
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Sziasztok! Van valaki aki mostanában szült Szombathelyen? Mesélhetne egy kicsit, hogy milyen volt. Én elvileg januárban fogok itt szülni. És remélem gyakorlatilag is :)
 


Sziasztok!


Én májusban fogok Szombathelyen szülni, ha van itt valaki aki szintén itt fog szülni, vagy már van tapasztalata örülnék ha írna.


Misa
Lilypie Pregnancy tickers
misa
Szombathely
 
 


Sziasztok!


 


Látom elég régen nem történt itt semmi aktivitás, de azért bízom benne, hogy segítségemre lesztek. 


Még az első trimeszterben járok, de már most nézegetem, hogy milyen lehetőségeim vannak, tekintve hogy se Szombathely se Zalaegerszeg nincs túl közel, Körmend lenne a legközelebb. Viszont én nem rég költöztem ide Pestről, így abszolút semmi tapasztalatom nincs, nem igen ismerek orvosokat.


Tudnátok ajánlani? Hol? Ki? Magánban? 


Tapasztalatok, élmények, mindenre kíváncsi vagyok. 


Első baba lesz, szóval szeretnék mindenről IS tudni :)


Előre is köszönöm!

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó