Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Láttam, hogy a fórumban már több szó esett Sziller dokiról az I. SOTE-n. Én most lettem "érintett" babaügyben - 5 hetes vagyok és kislánykorom óta Sziller dokihoz járok. Gondoltam itt megoszthatnánk a tapasztalatokat róla, a szülésről, a klinikáról stb. :-)
 
 


Szia Bargul!

Nem akarlak megbántani,de szerintem a SOTE I. topik elég népszerű.Nem biztos,hogy itt lesz akkora forgalom mint ,amire Te számítasz.
Ha esetleg nem jönne be ez ,akkor szívesen látunk ott!

Dóri
 


Szia Dóri!

Igazából épp azért nyitottam új topicot, mert "túl" népszerű a SOTE I. Mikor először jártam itt és kinyitottam, annyi archiv és nem archiv része van, hogy hozzá sem kezdtem az elolvasásához. Ekkor láttam, hogy mások is nyitottam külön dokinak topicot, gondoltam megpróbálom én is. (hiszen annyira nekem nem érdekes, hogy más doki mit csinál, ha nem ismerem és valószínüleg nem is fogok vele soha találkozni)
De persze ha nem lesznek hozzászólások ehhez a topichoz - és érzek elég erőt magamban ahhoz, hogy elkezdjem olvasni a SOTE I-et - akkor biztos átmegyek oda :-)

Üdv, Dóri
 
 

 
 

Szia Bargul,

Szintén a Sote I. topicból "okoskodok ide": nem kell végigolvasni az egész archívot, hiszen erre senkinek sincs sem ideje, se kedve, és mivel a topic tagok 90%-a is rendszeresen cserélődik, mindig előkerülnek újra és újra ugyanazok a témák, amik a dokikkal, klinikával kapcsolatosak.

Ami a dokidat illeti, ha csak mint nőgyógyászhoz jártál eddig hozzá, tényleg nem kellett, hogy találkozz mással, de a terhesség 9 hónapja alatt és a szülést követően jópár dokit, ultrahangost, szülésznőt megismersz, akikről esetleg olvashatsz "odaát" (csak, hogy én is népszerűsítsem a topikot Kép)

Ha meg konkrétan a Sziller dr-ról szóló hozzászólásokra vagy kiváncsi, érdemes a keresőbe beütni a nevét, így gyorsan hozzájuthatsz a róla szóló infókhoz, nem kell átrágni az egész topicot.

Üdv

Kópé
Vendég
 


Szia Kópé!

Köszi neked is a választ! Megy ez a topic is :-))
Na jó csak vicceltem...

Igen, a keresőt már kipróbáltam, és mivel kijöttek a Szilleres hozzászólások, épp azért gondoltam, hogyha mások is járnak hozzá, akkor nyitok neki egy topicot. De úgy látszik mégsem volt jó gondolat. (nem megy ez nekem, úgy látszik, már az esküvős fórumon sem ment az általam nyitott topic, pedig ott szó sem volt a Szillerről Kép)

Akkor maradok hát read-only üzemmódban a SOTE I-en. :-)
 
 


Bargul!

Ne add fel, én itt vagyok és hozzá járok!

Mit szeretnél tudni Róla? Csak jót mondhatokKép)

Lilka
 
 


Bargul,

De miért csak read only? Persze eleinte én is inkább csak olvasgattam, de aztán egészen belelendültem Kép

Azért drukkolok ennek a topicnak is, bár hozzátenni nem sokat tudok, mert Sziller dokit nem ismerem. Legfeljebb annyit, hogy csinos a bajusza! Kép

Kópé
Vendég
 


Szia Lilka!
Jaj de jó! Az első emberem! :-)) Szültél is nála? Vagy most fogsz? Vagy csak simán mint nőgyogyihoz jársz hozzá?
Nekem is nagyon jó a véleményem róla, bár olvastam itt a fórumon mást is.
A legnagyobb gondom, ami nála igazából nem gond, tudom, de mégis... az anyagiak. Én kislánykorom óta járok hozzá, végigkövette a felcseperedésemet, és soha nem fogadott el semmit. De a szülés az ugye más tészta... mivel máshoz soha nem jártam, nem is tudom hogy mennyit szoktak adni és mikor, de tudom, hogy más doki megmondja előre a tarifát, ezért mindenképpen egy "szillerestől" akartam ezt megkérdezni. Tudsz ebben tanácsot adni? Ha nem akarod itt, szívesen megadom az emilcímemet...

Kópé! Igen, olyan csini a bajusza, mint amilyen kedves ember! :-)
 
 


Bargul!

Szültem nála császárral, soha semmit nem fogadott el tőlünk, de ennek más oka volt, én is meglehetősen "speckó" betege voltam/vagyok/leszek.
Azt gondolom, hogy mindenki pénzből él és ha azt akarsz neki, adj nyugodtan, annyit amennyit gondolsz, nem fog megsértődni. Én szülés után adnám, a szó szoros értelmében, hálám jeléül.
Viszont ha maradandó élményt akarsz neki adni és úgy gondolod, nincs helye a pénznek kettőtök kapcsolatában, akkor inkább ajándékot adj, amiről mindig Te és a Babód jut majd eszébe. Ennek nem kell drága ajándéknak lennie, akár egy egyszerű fénykép is lehet Rólatok.

Most így hirtelen ez jutott eszembe....

Ezek szerint első babád. Hányadik hétben vagy?

Lilka
 
 


Szia Lilka!

Köszi a választ! Örülök, hogy más is van így vele! Jó ötlet az ajándék, majd kigondolok valami frappánsat addig. (igazából, ha nem is vagyunk gazadagok, de megengedhetnénk magunknak, hogy pénzt adjunk, csak amit Te is írtál, hogy olyan nagyon furcsa már eleve megpróbálni is odaadni... és ehhez hozzájön, hogy Õ szerintem tudatosan próbálja kerülni a helyzetet is, hogy adhasson neki valamit az ember)
Még nagyon az elején vagyok, a 6. héten, úgyhogy szerencsére van időm gondolkozni Kép És igen, az első babánk... alig várom már, hogy nagyobb legyen, mocorogjon!

KÖSZI A TANÁCSOT!
 
 


Szia Bargul,

látom jó régen írtak ide, én is csak véletlenül keveredtem errefelé, mert egyébként a babanet cseten szoktam lenni.
Szóval Sziller doki. Részemről csak jót és szuperlatívuszokban!!!!!
Odafigyel, annyit kérdezel amennyit akarsz, törődik a lelkeddel. És iszonyú nagy szaktekintély a korházban. Azt hiszem 1-2 éve professzor.
Két gyermekemet szültem nála 2004-ben és 2005-ben, sajnos mind a kettőt császárral. Juli lányomnál muszály volt csaszizni, mert kritikusan kevés volt a magzatvíz, és meg sem tudott fordulni. Vince fiamnál egészen a végéig reménykedtünk, és Õ is fontosnak találta volna, hogy simán meg tudjon születni, még ha az előző csaszi is volt, de sajna a babám annyira szétnyomta a medencémet, hogy nem tudtam megszülni. Plusz nagy súlyú is volt (4550gr).
Én az első terhességemmel, mint problémás eset kerültem hozzá a János korházból. Általában adtam neki 5000 Ft-ot vizsgálatonként. Plusz a szüléseknél 50.000-et. De mi megtehettük! Úgy tudom, viszont, hogy nála apszolút nem szempont, hogy van-e boríték, és hogy mennyi van benne.
A szülésről, ill. műtétről annyit, hogy az elsőt kábé 1 hétig a másodikat 2 hétig éreztem. Most 4 hónapos a kisfiam, és NEM LÁTSZIK A MÛTÉTI HEG!!!! Nem viccelek. De ismerek olyat, aki simán szült nála, volt gátmetszés varrás, és még aznap simán mászkált, ült, és egyáltalán nem fájt neki.
Remélem még olvasod ezt a topicot, mert szerintem Sziller doki igazán jó választás.
Kíváncsi vagyok eddigi tapasztalataidra, véleményedre.

Kriszti
 


Szia Kriszti!

Igen még olvasom a topicot... amíg nem szülök van még rá időm, utána úgysem lesz egy darabig Kép

Köszi az infót és a véleményt! Nekem is nagyon szimpi, és csak jó tapasztalatom van vele! Egyedül a súlykérdésben nem ismer tréfát, dehát persze ez is az én érdekem.
Időközben már a 23. hetet taposom, úgyhogy már a félidőn túl egyre türelmetlenebbül várom a kisnyuszkónkat.
Gratulálok, jó nagy fiad született, nem csodálom, hogy nem tudott kibújni a rendes úton.
Érdekes, hogy hozzá irányítják a "problémás eseteket" még másik kórházból is... ez a biztos jele annak, hogy jó kezekben van az ember Kép
 
 


Sziasztok!

Bár tudom itt inkább dicsérő szavakat ejtenek a hozzászólók, sajnos engem annyira félrediagnosztizált pár évvel ezelőtt, hogy majdnem ott maradtamKép
Kismedence gyulladással küldött haza hogy ez nem nőgyógyászati eset és mikor már hashártyánál járt a gyulladás hát megműtöttek vakbéllelKép
Jó kis sztori...Kép
Az orvosok a műtét után közölték, hogy nem biztos hogy sikerül majd teherbe esnem olyan súlyos volt a gyulladás amivel ha foglalkoznak gyógyszeresen is kezelhető lett volna..
Hál Istennek ez nem igazolódott be, és már boldog harmadik hónapban vagyok..Kép

Bocsi az negatív történetért de ez is vmi..Kép
 
 


Szia Brownie!

Melyik szerv volt begyulladva? Ez nőgyógyászati gyulladás volt? Haza küldött, nem másik orvoshoz?
 
 


Sziasztok!

Örülök ennek a topicnak, mert én is hasonló cipőben járok a SOTE I. topiccal. Mindig olvasgatom, de nem nagyon tudok hozzászólni.

Én is csak jókat tudok mondani a Sziller dokiról, már évek óta hozzá járok. Volt nőgyógyászati műtétem, és az édesanyámat is ő műtötte.
Az első babám születésénél sajna külföldre kellett mennie, így az Ádám dokinál szültem, de vele is nagyon meg voltam elégedve.
Most a második babával is a Sziller dokihoz járok, és nagyon remélem, hogy most ő fogja a szülést levezetni. :lol:

Ja, és ha vki szülésznőt szeretne választani én nyugodt szívvel ajánlom az enyémet.

Nektek is jó pocakosodást!

Hinci
 
 


Sziasztok!

örülök ennek az oldalnak én is a Sziller dokihoz járok. Első kisbabánkat várjuk, már a 35 héteben vagyok. Dokival nagyon meg vagyok elégedve, és tényleg nem a pénzre hajt, ő tényleg az a doki akihez az ember szivesen megy mert mindig mosolyog, és bár mennyit kérdezek mindig válaszol, megprobál megnyugtatni ha épp parázok valami miatt.

:lol: [/url]

Melcsi
 


Sziasztok!Nagyon szépek és Arik a gyerekeitek!Én is megvagyok elégedve a dokivak nekem is van egy 2 éves KISFIAM!Légyszi KÉRLEK SZAVAZZATOK már a KISFIAMRA!Egy gépről csak 1 Szavazat lehet,ezért SZÁMÍTUNK RÁTOK!!!Cím: www.tgv.hu!!! Ezen belül: FOTÓPÁLYÁZAT és a 2.oldalon van a képe!Képének címe: ZSOLTIKA 2 évesen Görögoban-sartin!!! Előre is NAGYON KÖSZIKE!!!
 


Sziasztok,

Én még nem vagyok terhes, de mivel majd nála szeretném szülni a babánkat, segítségeteket szeretném kérni. Mi módon lehet hozzá menni síma vizsgálatra? Egyáltalán a Klinikára csak úgy be lehet menni vizsgálatra?
Köszi:betti
 
 


Sziasztok!


Szeptember 17-én ismét átélhettem a természet csodáját, és kézbe foghattam azt a parányi kis embert, akit a szivem alatt hordtam. Kisfiunk, Kövecs 2810 gr. és 54 cm-en született.
Minden rendben volt a szülésnél, gyorsan lezajlott.
Nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal is, és a szülésznőmmel is. Mindkettővel külön élmény volt, azóta is mosolygunk, hogy milyen vidám események zajlottak!

Nektek is hasonlóan kellemes élményt kívánok a szülésre, de addig is jó pocakosodást!

Betti2:

Pontosan nem tudom, hogy miként lehet bejutni, de szerintem bárkit fogadnak.
A Sziller dokinak van egy hivatalos száma, ahol be lehet jelentkezni hozzá, szerintem ott rá tudsz kérdezni. Ha érdekel elküldöm neked privát üzenetben.

Üdv. Andi
Andi
 
 


hinci!

ki volt a szulesznod? bar engem ez majd meg kesobb fog erinteni, de kivancsi vagyok. en is szillerhez jarok, es eddig nagyon nagyon teccccik!
es te valasztottad a szulesznot? vagy ajanlottak?
udv
Marica

Kép

Kép
 
 


Szia Marica!

Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok, de eddig csak "vendégségben" tudtam internetezni, így ritkán fértem hozzá.

Szóval én kértem, hogy ajánljon egyet, de akihez küldött már nem tudott fogadni. Így kerültem a Harangozó Timi-hez, és nagyon örülök, hogy végül így alakult. :lol:

Érdemes majd beszélni róla a doki bácsival, és akkor időben meg tudod ismerni a szülésznőt.

Mikorra vagy kiírva, mert úgy a 30. hét körül már ajánlatos beszélni vele, persze lehet előbb is (végül is az a biztos, mert sok kismama választ már szülésznőt, és nagyon be vannak táblázva).

Tényleg: Megkérdezhetem, mit mondanak az új helyzetről a kórházban?

Jó pocakosodást!

Andi
 
 


koszonom hinci!

nem tudok semmit meg az uj helyzetrol, jovoheten megyek uh-ra, majd rakerdezek.


nincs olyan aki most terhes es sziller dr-hoz jar??????

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!
Meg tudnátok adni Dr. Sziller Istvánnak az elérhetőségét?
Előre is köszönöm!
 
 


Sziasztok!
Van most valaki, aki Sziller Istvánhoz jár? Olyan érdekelne, aki a magánrendelőjébe jár a Bartók Béla útra...
Andabella
 


Sziasztok!
Van most valaki, aki Sziller Istvánhoz jár? Olyan érdekelne, aki a magánrendelőjébe jár a Bartók Béla útra...
Andabella
 


Sziasztok!
Tud-e valaki valamit Sziller István dr-ról? Annyi infóm van, hogy május óta nincs a klinikán, és magánrendelőben van a Bartók Bélán. De nekem egy telefonszám kellene, és némi infó arról a helyről, anyagiak, rendelési idő, stb....
Köszi mindenkinek!
 
 


Sziasztok.Én tavaly oktoberben szültem Sziller doktornál,csak jót tudok mondani róla :lol: Nagyon alapos,mindenre odafigyel.Szóval csak jót és szépet mondhatok róla.Szülésznőm Jánosi rita volt,Ő egyszerűen egy tündér :lol: ha kérdésetek van és tudok segiteni.irjatok bátran.üdv mindenkinek:Barbi :P

Barbi
 


Sziasztok!
Én decemberben voltam nála nagyműtétem volt.Még ilyen drága aranyos orvosnál nem voltam.Ilyenből nem sok van .Kifelyezetten egy finom úriember.Körültekintő figyelmes.Elötte is hallottam róla,de máshova jártam.Sajnos ez volt a baj,mert teljesen mellé kezeltek.Ő viszont egyből tudta mi a bajom.Minden további nélkül átvett.A műtét is csodálatosan sikerűlt.Mindennap bejárt meglátogatni ami ilyenkor nagyon jól esik.Jó tanácsokkal buzditott.
Mindenkinek tudom ajánlani.Annak ellenére ,hogy docens ezt soha nem érezteti ,neki a beteg a legfontosabb.Mindig vidám ,jó kedvű és amit másnál tapasztaltam,hogy az orvos nem figyel a betegre amikor beszél hozzá.Ő mindig figyeli és fontosnak tartja amit az ember mond neki.Mindenkinek csak jót tudok mondani róla és bátran ajánlani tudom.
Üdv mindenkinek:Piroska
 


Csatlakoznék az előttem szólóhoz (Piroska61). Engem Sziller doktor január közepén műtött egy viszonylag nagyobb mióma miatt. A műtét nagyon jól sikerült, csak a miómától kellett, hogy megváljak. A Doktor Úrral kapcsolatban pedig csak ugyanezeket a pozitív tapasztalatokat tudom elmondani. :D
echo1995
Budapest V. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
Nem tudom valaki látogatja e még ezt a topicot!
Én tavaly októberben kerültem Sziller doktorhoz, egy kedves barátnőm ajánlására, aki nála dolgozott szülésznőként! Nem bántam meg, első látásra rögtön nagyon szimpatikus volt, és ahogy már leírták többen is, mindig mosolyog, végtelenül kedves és minden kérdésre készségesen válaszol! nem utolsó sorban megjegyzi a betegeit!
Decemberben műtött, has-és méhtükrözés, mert nem sikerült már elég régóta teherbe esnem. Úgy tűnik a műtét sikeres volt, mert most pozitív lett a tesztem, ma vagyok 4+5 elvileg.
Szeretnék a doktor úrhoz járni terhesgondozásra, és majd szeretnék nála szülni. Az lenne a kérdésem, hogy vidékieknél ez hogy működik? Úgy tudom a klinikára tb alapon csak az járhat aki területileg oda tartozik, de szülni bárki szülhet ott. A tarifákról tudtok esetleg vmit? Bár itt írták már többen, hogy nem a pénzre hajt, azért jó lenne tudni nagyságrendileg mennyiért vállal el egy szülést, ami kicsit speciálisabbá teszi a helyzetet, az az, hogy a kalkulátorok szerint december 23.-ra lennék kiírva...
A műtétem után egyébként 20.000 Ft-ot adtam neki, borítékban, minden további nélkül elfogadta...
Előre is köszönöm ha válaszoltok!
bellyke
Jászberény
 
 


Sziasztok!

Aki tudja légyszi írja meg nekem privátban, hogy dr Szillernél mennyi a tarifa, illetve mennyit kér a szülésért?

Köszönöm szépen!

Ani
ani750707
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Én 31 éve Sziller doktornál születtem, így megszólítva éreztem magam a topic címében :) Családunk összes nõtagja hozzá jár (kivéve engem), és mindenki szereti. Én azért nem hozzá járok, mert van egy betegségem, ami miatt nem volt mindegy, hogy kinél szülök.
N.
 
 


Szia Nuur,

Meg tudnád adni Dr Sziller István magánrendelésének a pontos címét és telefonszámot is, ahol be lehetne jelentkezni hozzá? A neten sajnos nem találtam, akárhogy kerestem rá.

Segítséged előre is köszönöm.

Üdv, Andi :D
 


Sziasztok!

Többen kérdeztétek mi Sziller doki előjegyzési száma, gondolom nem gond, ha leírom, ez a Bartók Béla úti rendelő száma:
Asszisztens veszi fel, itt tudtok időpontot kérni:

06 30 895 0027
 
 


Hoppá, most látom, hogy lemaradtam :lol:
Én is csak ezt tudtam volna leírni, amit plonsk, még annyi, hogy az asszisztensnő mindent elmond, hogy hová kell menni, mikor, és mennyibe fog kerülni.
 
 


Sziasztok!

Azt meg tudnátok esetleg mondani, hogy milyen napokon rendel, és hány órától?
Köszi szépen!!!
ani750707
Budapest XXIII. kerület
 
 


Szia Ani!

Szerintem ha fölhívod a fenti számot, mindent elmond az asszisztensnő.
 
 


Info:

Sziller már nincs a Sote I.-en, ehelyett a Szent Imre kórházban lett főorvos.

Magánrendelése változatlan.
Hétfőn, és pénteken délután tutira rendel, a többit nem tudom, én ezeken a napokon voltam mindig nála a Bartók Béla úton.
 
 


Sziasztok!

Szült valaki mostanában Sziller dokinál? Mennyibe kerül a magánrendelés és a szülés?


Sziasztok!

Én is a doktor úrhoz járok. Szeptemberben fogok szülni, hacsak nem jön előbb a babó.
Nem tudom hogy mennyit adjak neki hálám jeléül, és ciki is nála rákérdezni, mert valahogy sosincs olyan szituáció hogy ezt megtegyem.
Ha esetleg valaki szült nála mostanában akkor legyen szíves írja meg a tapasztalatait.

Köszönöm!
 


Sziasztok!

Én is a doktor úrnál fogok szülni, és én is az árakat szeretném megtudakolni. Legközelebb rá is kérdezek, ha lesz rá alkalom, és megírom, de ha valaki tudja, legyen szíves írja meg. Köszi szépen!!!
 
 


Sziasztok, valaki tud már valamit az árakról? :)

 
 


Dr. Sziller István, Primed orvosi rendelő
1114 Bartók Béla út 68. 1. emelet.
Bejelentkezés, információ: 0630-895-0027 Hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óráig.

Szent Imre kórház Szülészet-nőgyógyászat
Dr. Med. Habil. Sziller István profilvezető főorvos
0630-563-6684

Ez a legfrissebb infóm, én tegnap este voltam a rendelésén a Bartók Béla úton. Szerintem az ország egyik legjobb dokija.
 


Sziasztok!
Nuur!!!
Tőled szeretnék kérdezni. Írtad, hogy valami speciális problémád volt, ezért nem tudtál nála szülni. Hát sajnos nekem is elég speciális a problémám, és a baba még csak 6 hetes és még nem is beszéltem sosem Sziller doktorúrral. Nem tudom, hogy vállal-e extra eseteket, mire számítsak???


Sziasztok!

Hetek óta próbálok bejelentkezni Sziller Dokihoz, de a megadott számon hiába hívom 10-16 között sosem veszik fel, esetleg tudtok más telefonszámot is?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó