Új privát üzeneted érkezett!

Tud vki vmit Bakó Erika doktornőről?
Nála szeretnék szülni, de szeretnék pár infot megtudni.
Köszi.
 


Szia Zsuzsa!

Én nála szültem januárban. Kérdez nyugodtan szívesen válaszolok minden kérdésre.
 
 


Szia Anna,

Először is gratulálok a picihez!!! Fiú? Kislány?

Olyasmi érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak? Mennyire figyeltek oda rád a kórházban?
Mit tudsz a doktornőről szakemberként? Hozzá jártam már korábban is nőgyógyászatra, és nekem nagyon szinpatikus, és úgy tűnik alapos is.
Igazándiból semmilyen problémám nem volt soha, így sokkal inkább mint embert ismertem meg, nem mint szakembert.
Más fórumokon olvastam olyasmit, hogy érdemes fizetős szobát kérni. Erről te mit gondolsz?
Fogadtál szülésznőt? szülés előtt mennyivel előbb érdemes? Doktornő ajánlotta, ha igen?

Ha esetleg szívesebben írnál nem így a fórumon keresztül, akkor az email címem: kiralyzsuzsa@freemail.hu

Előre is köszönöm a segítségedet! Szia.
 

 
 

Szia Zsuzsa!

Várom válaszod!

Hanna15/Anna15
 
 


Szia Anna!

Köszi szépen az emailt.
Hát elgondolkoztattál. Nem tudom még egyenlőre mit fogok dönteni. Nehéz ügy. Minden esetre nézelődöm, érdeklődöm egyenlőre tovább.
Hanna és te egyébként jól vagytok?
Köszi még egyszer.

Szia.

Zsuzsa
 


Szia Zsuzsa!

Köszönjük szépen most már jól vagyunk. Kép Megint el kellett mennem a Józsefvárosi rendelőbe a doktornőhöz mert megint nagyon véreztem. A jó hír, hogy nem talált semmit csak elkezdődött a menstruáció annak ellenére, hogy szoptatok. Kicsit más mint régen volt ezért megijedtem. Most nagyon normális volt a doktornő. Kicsit összevitatkoztunk, mert elmondtam a véleményem a szülés körülményeiről. Persze nem értettünk egyet, de muszáj volt már kiadnom magamból, mert már túl sokat rágódtam rajta. Egyébként megértem, hogy védi a kollégáját. Most már megkönnyebbültem és valószínűleg a doktornő sem fog rám neheztelni. Mindenesetre nagyon jól esett, hogy kimondtam. Kép Kép
Most láttam, mennyi hülye jár hozzá ebbe a rendelőbe, és gondolom a múltkor rosszkor mentem és azért volt olyan amilyen. Most rendes volt. Ti, hogy vagytok. Fiú vagy kislány lesz a pocaklakó?
 
 


Kedves Fórumozók,
Bakó doktornő egy VADÁLLAT!!!!!!
nem is tudom, hogy kaphatott doktori címet ill. hogy lehet egyáltalán valaki nő létére ilyen durva és undorító!!!
Rövigen annyit, hogy én nem hozzá járok, de a dokimat elhívták szülni, ezért kerültem a doktornőhöz , amit a mai napig sajnálok!
Volt egy kis vízszerű folyásom, amit a dokrornő megnézett, de úgy hogy miután befejezte a vizsgálatot vérezni ketdtem 28 hetes kismamaként.
hitemből kitérve, teljes képtségbeesve majdnem nekiestem a doktornőnek, aki egy igazán szívtelen és gusztustalan nő!!! és ember.
Hála istennek nem csinált semmi bajt, csupán annyit hogy miatta 6 napot kellett a kórházban feküdnöm, a vérzésem 2 napig tartott.
Olyan erővel és durvasággal vizsgált meg , hogy vérezni kezdtem.
Hála égnek nem történt baj, de az is biztos hogy a doktornőt egy életre megátkoztam!!!!!!

Köszi a választ
 
 


Sziasztok. Tudom hogy ez egy nagyon regi topic, de a google csak itt talal infot a drnorol, ugyh masok is ezt fogjak talalni.
15hetes terhes vagyok es o az orvosom. Ajanlom mindenkinek aki egy gondons, am minden empatiatol mentes, egyenesen bunko orvosora vagyik.
ha a tovabbiakban valtozna a velemenyem jelzem :roll:
 


mivi írta:Kedves Fórumozók,
Bakó doktornő egy VADÁLLAT!!!!!!
nem is tudom, hogy kaphatott doktori címet ill. hogy lehet egyáltalán valaki nő létére ilyen durva és undorító!!!
Rövigen annyit, hogy én nem hozzá járok, de a dokimat elhívták szülni, ezért kerültem a doktornőhöz , amit a mai napig sajnálok!
Volt egy kis vízszerű folyásom, amit a dokrornő megnézett, de úgy hogy miután befejezte a vizsgálatot vérezni ketdtem 28 hetes kismamaként.
hitemből kitérve, teljes képtségbeesve majdnem nekiestem a doktornőnek, aki egy igazán szívtelen és gusztustalan nő!!! és ember.
Hála istennek nem csinált semmi bajt, csupán annyit hogy miatta 6 napot kellett a kórházban feküdnöm, a vérzésem 2 napig tartott.
Olyan erővel és durvasággal vizsgált meg , hogy vérezni kezdtem.
Hála égnek nem történt baj, de az is biztos hogy a doktornőt egy életre megátkoztam!!!!!!


Érdekes... én meg áldom az Istent, hogy Dr. Bakó Erika doktornőhöz kerültem szüléskor!
Nekem tavaly volt egy műtétem a HPV vírus miatt. P3-as rákszűréssel és szemölcsökkel mentem több orvoshoz, de semmi eredményt nem értem el velük, mert nem kezelték a szemölcsömet. "Ö...Ö... lehet, hogy köze van a HPV-hez ezeknek a szemölcsnek amiket itt látok, ezért nem tudok rá mit írni..." Köszönöm doktor Úr, sokat segített... ezt már sokszor hallottam.
4 év alatt sikerült egy olyan orvost találni, aki végre kezelte a szemölcseimet és megtalálta azt az ecsetelőt, amivel ki lehetett irtani. Nyíregyházán Dr. Kornafeld János főorvos, aki meg is műtött. A műtétre azért került sor, mert a rákszűrés eredménye harmadszor is P3-as lett és 16-os HPV vírus van a szervezetemben, ami elváltozást okozott a méhemen. Ezt az "elváltozást" távolították el a méhemről. (doktor Úr nem túl kedves, de nagyon jó szakember, nemcsak én tartom annak... nyíregyen ő a legjobb orvos)
Kb 8 hónap múlva, teherbe estem. Aggódtam a HPV miatt, mert 3-4 hónapos terhesen újra kijött egy szemölcs. Visszamentem Kornafeld doktor Úrhoz és elkezdte a kezelést, közben rákszűrést is végzett és a babát is megvizsgálta, meg a méhemet is ellenőrizte... Nagyon lelkiismeretes volt, örültem alaposságának. Megkérdeztem, hogy a babának lehet e baja, elkaphatja... Azt mondta semmi baja nem lehet, csak akkor, ha szülés előtt újra kijönnek a szemölcsök.. a szülőcsatornán keresztül, szüléskor kaphatja el a baba. Elmúltak a szemölcsök nyugodt voltam egy ideig..
38 hetesen újra kijött... A VI. kerülethez tartozó kórházban, kezelő orvosom nem látta a szemölcsöket, a párom viszont igen. Fogadott orvosom nem volt, mert a páromat át akarták helyezni Debrecenbe és pontos időpontot nem tudtak, hogy mikor legyen az áthelyezés. Nem akartam Budapesten fizetni egy orvosnak szülésért, ha nem is biztos, hogy Pesten szülök. Viszont 38 hetesen ott álltam fogadott orvos nélkül a szemölcseimmel... Ajánlottak egy orvost a Péterfybe Dr. Domokos Tamást, el is mentem a magánrendelőjébe. Megmutattam a szemölcseimet és megkérdeztem, hogy elvállalná a szülésem levezetését. Mivel már 38 hetes voltam nem vállalt el, nagyon kedves volt, tényleg és írt fel egy ecsetelőt.. megnyugtatott ne aggódjak 2 hét alatt bőven el fog múlni a szemölcs. (Nagyon sírtam, hogy nincs fogadott orvosom és csak reménykedtem, hogy jó orvoshoz kerülök...)
Nem múlt el... A kezelő orvosom még mindig nem látta.. " Nincs itt semmi, nem kell aggódni"
Péterfyben, szülés előtt, az ügyeleten lévő orvosnak elmondtam a HPV-s sztorimat és megmutattam az összes HPV-vel kapcsolatos papírjaimat. Először meg sem vizsgált csak nyugtatgatott, hogy nem lesz baj. Később megint nyüstöltem és végre megvizsgált, de ő sem talált szemölcsöket (a párom meg legalább 5-öt). Ezek után már feladtam, gondoltam hátha tényleg nem lesz baj. (sajnos én a hasamtól, még a tükörben sem láttam) Másnap új ügyeletes orvos jött, Dr Kia, nagyon kedves volt, ekkor már a fájásaim nagyon erősek voltak és el is felejtettem mondani a HPV-s sztorimat, meg már hülyén is éreztem miatta magam...
(hozzá kell tennem, nekem a szemölcsök nem kidudorodó bőr színű szemölcs volt, hanem lapos, nem emelkedett ki és fehérkés volt a teteje, amikor már kezdett növekedni.. neten is másképp néz ki a HPV szemölcsök amiket mutatnak)
Dr Kia látta, hogy nehezen viselem a fájdalmat és megkérdezte kérek e epidurális érzéstelenítést. Mondtam "nekem nincs fogadott orvosom, de szeretnék.. Nem kell fogadott orvos... az ügyeletes orvos is megcsinál mindent." A szülést még nem tudta megkezdeni mert egyedül volt és sokan szültek császármetszéssel. Mondta várni kell egy kicsit most hívtak egy orvost, hogy jöjjön neki segíteni. Megérkezett az orvos Dr. Bakó Erika doktornő, aki szintén nagyon kedves volt, már készítettek is a szüléshez... akkor vették észre a papírjaimat és a HPV-t, amin nagyon kiakadtak, mert az előző ügyeletes orvos nem szólt róla, (azt mondták nem adta át jól a beteget és ez már nem az első eset). Másfél órán át tanakodtak, hogy mi legyen... az utolsó pillanatban mégis császármetszés mellett döntöttek. Dr Kia azt mondta, hogy köszönjem a császármetszést, Bakó doktornőnek, mert ő harcolta ki. Nagyon mérges volt, a saját főnökét is lecseszte, (mondjuk azt nem tudom miért). Azt mondták nem is ők lettek volna most ügyeletben és nagy szerencsém van, mert aki lett volna helyettük, az az orvos nem a császár mellett döntött volna.. ezután megölelték egymást és örültek győzelmüknek. Én is örültem, hogy végre valaki meghallgatott és nyugodtabb voltam, hogy most már nem fogja elkapni a babám a HPV-t.
Annyira meghatott a két orvos (Dr Kia és Dr Bakó Erika) küzdelme, hogy elsírtam magam. Elgondolkoztam azon amit a doktornő mondott: "nem értem... tegyük fel nem látszik a szemölcs, miért kellene kockáztatni természetes szüléssel... császármetszéssel biztos, hogy nem kapja el a baba..." Megcsinálták a császármetszést, minden rendben volt... kisfiam született, nagyon örültem, makk egészséges! és hálát adtam az Istennek, hogy ehhez a két doktorhoz kerültem! Kia doktor urat még kétszer láttam, Bakó doktornő minden nap jelentkezett vagy telefonon, vagy személyesen jött látogatni, ami nagyon jól esett, még ilyen orvost nem láttam aki ilyen kedves és ilyen lelkiismeretes legyen. Egy hétig voltam a Péterfy Kórházban és a szobatársaim is meglepődtek kedvességén, gondoskodásán, törődésén... Bár minden orvos ilyen lenne!
Bocsánat, egy kicsit hosszúra sikeredett, de nem akartam semmit kihagyni.

Üdv.: ancsu
 
 


Sziasztok!
Szeretném elmondani, hogy azok az emberek, akik a fentihez hasonló primitív megjegyzéseket tudják csak előadni a Bakó doktornővel kapcsolatban, azok meg sem érdemlik, hogy egy ilyen tudású és szakmai múlttal rendelkező orvos egyáltalán rájuk nézzen.
Véleményem szerint úgy kell viszonyulni másokhoz, ahogy azt a magunk irányában is elvárnánk.
Ha pedig valaki, aki éppen gyermeket vár és ettől azt hiszi, hogy érte kel fel a nap és megengedi magának, hogy udvariatlan, kötözködő legyen pl. egy orvossal szemben, azzal nincs mit kezdeni.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!!!
Senki nem várhatja el, hogy azért mert ő egy kismama, már mindent megengedhet magának.
Én sokszor voltam már a doktornőnél és nála alaposabb, lelkiismeretesebb orvossal még nem nagyon találkoztam. Mindent megtesz a betegért, sőt két ismerősöm is nála szült, illetve járnak hozzá és fura módon mindenki elégedett! Az egyik barátnőmnek - szintén az alaposságának köszönhetően - sikerült időben felfedezni egy daganatos megbetegedést, ami szintén nem elhanyagolandó tény. Úgyhogy mielőtt bárki a szájára venné a doktornőt, illetve elhinné az ilyen bugyuta hozzászólásokat, az szerezzen tapasztalatokat, mert megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
barika1
Budapest
 
 


Bocsi, még annyit szeretnék megjegyezni, hogy átkozódni nem szép dolog, meg nem is kifizetődő, mert visszaszáll... hm...
barika1
Budapest
 
 


Sziasztok!
Én egyszer voltam a doktornõnél az Aurórában, és örülök, hogy soha többé nem kell hozzá visszamennem. Egyrészt elköltöztem, másrészt van jó nõgyógyászom, akkor csak véletlenül kerültem hozzá. Biztos igaz, hogy "nomen est omen", mert mikor a doktornõ hüvelyi ultrahangot végzett rajtam, azt hittem, hogy az összes belsõségemet ki kell majd cserélni. Elõtte pont azon nevettem, hogy Bakónak hívják. Utána már nem nevettem :) Nem kell átkozódni, meg ilyenek, de tényleg vadállat, ezt megtapasztaltam.
nuur
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok! Én arról érdeklődnék, hogy volt-e már valaki a szakrendelőjében Dr.Bakó Erikánál? igazából az érdekelne, hogy ott vajon fizetni kell-e, és ha igen mennyit?
Köszönöm
kitticica75
Budapest VIII. kerület
 
 


@nuur:


Csak megerősíteni tudom amit írtál. Fél éve voltam nála. Közben és utána is úgy éreztem magam, mint akit megerőszakolnak. Voltam már nem egy nőgyógyásznál, de mivel mindenki azt mondta, hogy a nők empatikusabbak, elmentem hozzá.  Soha többé! Bármelyik férfi orvos fájdalommentesebben vizsgált, nem beszélve a vizsgáló kivilágítottságáról. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, az amúgy sem kellemes helyzetben.


Reggel voltam nála, életemben először és utoljára. Ha valaki jót akar magának,messziről elkerüli. Még soha nem találkoztam ilyen érzéketlen nőgyógyásszal, a vizsgálat fájt,durva volt, egy kedves szava, annyi nem volt hozzám, csak kritizált és mélyen a földbe döngölt.
 
 


Reggel voltam nála, életemben először és utoljára. Ha valaki jót akar magának,messziről elkerüli. Még soha nem találkoztam ilyen érzéketlen nőgyógyásszal, a vizsgálat fájt,durva volt, egy kedves szava, annyi nem volt hozzám, csak kritizált és mélyen a földbe döngölt.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó