Új privát üzeneted érkezett!

Valaki aki ismeri, jelentkezzen és meséljen....
Köszi!
 


MEGVAGYTOK!!!!!!
hetek óta pásztázom a neten a különböző oldalakat, végre rátok találtam! Remélem itt nem fog úgy rám gondolni senki mint egy ufóra. Ugyanis az idén betöltöm a 41. évemet és most szeretnénk kistesót.
Örömmel venném, ha társulhatnék hozzátok.
Két nagy fiam van (19 és 16 évesek)és most jutottunk el a férjemmel oda (illetve ő jutott el, mert én már évek óta játszom a gondolattal)hogy kéne még egy baba.Én már a gondolattól is boldog vagyok, a környezetemmel kapcsolatban vannak aggályaim, hogy fogják fogadni, de a mi elszántságunk meg van. (és már a tettek mezejére léptünk, remélem hamarosan öröm hírrel szolgálhatok, mert az idő azért sürget...)
Üdvözlök mindenkit!
 
 


Szia!

Ide is írok, mert a Szent Imrés topik gyorsan pörögKép
Tehát én ismerem elég régóta, ugyanis nála születtem 26 évvel ezelőtt, majd utánam 8 évvel az öcsém isKép
Ezek után elköltöztünk vidékre, a kórháztól és a dokitól elég messzire (kb. 60 km), de amikor terhes lettem hozzá mentem anyukám ajánlására és nem bántam meg.
A kislányom most 7 évesKép
Eltelt egy jópár év amikor ismét kisbabát vártam, igaz már Budapesten laktunk, de még így sem túl közel (Újpest), de nem volt kérdés kihez menjekKépKépKép A nagyobbik fiam áprilisban lesz két éves, a kisebbik meg most volt fél évesKépKépKép Természetesen mindketten a Szent Imrében, Szőnyi dokinál és Váradiné Icánál születtek!!!
Az első babánál ugyan nem úsztam meg a gátmetszést, de a dokinak arany keze van, a varrást sem éreztem, meg utána sem volt vele igazán problémám! A két fiúnál már nem vágtak, pedig a nagyobb majdnem 4 kiló voltKép
Nem túlzottan alternatív beállítottságú a doki, de szerintem ez nem baj, arra gondolok itt, hogy Vele sztem nehéz elképzelni mondjuk a négykézláb szülést, bár ki tudjaKép
Ha valami infó kell még, vagy kíváncsi vagy vmire, akkor írj a profilomban lévő mélcímre, mert a kicsik miatt nehezen tudom figyelni a fórumot! És ha gondolod írhatsz Macskanyunak és Fincánkának is, Õk szintén nála...Kép

Üdv: Pocak

Pussz: Pocak
 

 
 

Sziasztok!
POcakpacni: lehet hogy "találkoztunk" amikor születtünk? Ugyanis én is ott születtem 26 éve és a Szőnyi dokinálKép)
tesom meg rá 4 évre. anyukám nem véletlenül ment hozzá, pedig mi Gyöngyösön lakunk, és én is hozzá szeretnék menni, most várom az első babát.
csak a jokat hallottam rola, ugyhogy aki még gondolkozik, annak sztem nincs min gondolkoznia továbbKép

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
 
 


Hettie!
Én most voltam nála először, hogy gyereket szeretnék, és őt választanám dokimnak.
Rákszűrést csinált, meg is lett az eredménye, minden ok, tehát akkor lehetne inditani a gyerek projectet. Adott tippeket, hogy hőmérőzzek meg szedjek Elevitet.Már 2 hete szedem.A Tri-regolt januártól már nem szedem....várom az áprilistKép)
Ha vmi jót tudtok írjatok
 


Sziasztok! Tudja valaki, hogy mennyi egy szülés a Szőnyi István doktor úrnál?
 
 


Sziasztok! A Szent Imre kórházban mostanában mennyi egy szülés??
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok ezen a társalgó fórumon, de itt lenne egy kis hozzászólásom. 15hetes terhes vagyok és a Szőnyihez járok.
Egy barátnőm ajánlotta aki két nagyméretü babát szült nála a másodikat már gátmetszés nélkül. De a férje és annak egész familyája nála született.
Az én személyes tapasztalatom hogy nagyon kedves és jó doki, a magánrendelőjébe járok vizsgálatokra. Annak idején sok nőgyogyászt kerestem fel, de egyik sem volt ilyen nyitott és kedves. Nekem számít hogy 5perc mulva ne érezzem hogy ki akarnak rugni a rendelőből és bármikor bármilyen kérdéssel tudjak az orvosomhoz fordulni.

Én csak ajánlani tudom! :D
 
 


Sziasztok!

Én 2006-ban szültem a Szőnyi dokinál, a tesóm 14 éve nála szült és így esett a választásom a doktorúr-ra. Nagyon nagyon kedves volt velem és nagyon korrekt orvos szerintem. Miután telefonáltam, hogy elment a magzatvizem mondta, hogy menjünk be a korházba. Alig, hogy felvettek és meg vizsgált az ügyeletes orvos(kb 15 perc) bent volt a doktoúr-is.Nagyon kedves volt végig a szülés alatt oda figyelt rám és nem azt éreztem, hogy mikor végzünk már. Igaz sajna kellett a gátmetsz és de nem is látszikés semmi problémám nincs vele. Most tervezzük a másodikat és biztos, hogy ő segíti majd a világra. Csak ajánlani tudom ha jó orvost akartok.
 


sziasztok!
Meg tudjátok adni a doktor úr elérhetőségét? Hol, mikor és mennyiért magánrendel? A szülés mennyi? UH, vérvétel hol van? Mennyi a rendelőben a várakozás? Vagy időpontot ad?
A második babánkat szeretném nála szülni.
NAGYON köszi, ha segítetek!!!

Kép
 


Syracruz,

priviben elküldöm, de nem tudom, hogy vállal-e még szülést! Én most szültem nála a harmadik babám, két hete, akkor azt mondta, már nem nagyon akar szüléseket vállalni....

privi megy!
 


Sziasztok!

Szeretnek a Szonyi doktor urnal szulni. Es egy par kerdesem lenne, ha valaki tudna segiteni, nagyon megkoszonnem.

Ha van, akkor hol van maganrendeloje?
Mennyibe kerul nala a szules?
 


Szőnyi doki nem vállal már szüléseket, csak nőgyógyászati rendelése van.

üdv

macsek
 


Sziasztok!

A szeretnénk gyerkőcöt a férjemmel és én két kórház között hezitálok. Bajcsy vagy a Szent Imre.
Én úgy láttam, hogy a Szent Imrében egyetlen olyan orvos sincs akiről ne találtam volna negatív hozzászólásokat és ez elbizonytalanít. Valamivel közelebb lenne a Szent Imre, meg hallottam, hogy korszerű kórház, viszont szeretném ha szakmailag is jó kezekben tudhatnánk "magunkat"
Kérlek benneteket, adjatok tanácsot kihez menjek, tudom nincs "tökéletes" doki de ha lehet közelítsen hozzá :-) A lényeg számomra, hogy legyen emberséges, lehessen rá számítani.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Seni
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó