Új privát üzeneted érkezett!

Nem találom hova lett a topicunk?

KépKép
 


Jaj, én sem találom.

Nem lehet, hogy átszerkesztik, vagy mi?

Kép
 
 


Kép 1148039503.09.jpg

Zsenge!
A piros időpontok ki fognak esni. A többit is írd végig légyszi.
 

 
 

Melcsi!
Te is nyilatkozz légyszi
 


Kriszta!
Tegnap éjjel megírtam, hogy nekem melyik időpontok a jók. A helyzetre való tekintettel újra leírom. A fekete időpontok közül nekem sajnos csak a jún.3. délután és a jún.18. a megfelelő. (a pirosak egyébként jók lennének) Esetleg felvehetnéd még lehetőségként a jún.5. hétfőt, mert az munkaszüneti nap a Pünkösd miatt. Én, várhatóan, akkor is tudnék menni.
Akkor hétfőig ebben a topikban társalgunk?
Melinda
 
 


Mi van itt, Lányok?

Nem tudják a számokat beilleszteni a betűrendbe? :x
Vendég
 


Sziasztok!

Hááát, elég fura lett a b.net :( , remélem hamar visszakerül a topicunk, és meg is szokjuk ezt!

Képzeljétek, ma voltunk ügyvédnél, aláírtuk az adásvételit, kifizettük a foglalót. Remélem a hitel is elintéződik viszonylag hamar (van ismerős :) ) . Ma mennek a férjemék a tervezőhöz, bízom benne, hogy a tervre és az engedélyezésre sem kell sokat várni. Már egy párszor költöztem, de még soha nem izgultam ennyire! Úgy érzem ez lesz az igazi otthonunk :) !

Szép napot mindenkinek!

Remélem a többiek is idetalálnak!
 


Sziasztok!

Csak próbálom, hogy működik-e. Egyébként természetesen én sem találom a topicunkat.
 
 


Szóval: nekem a június 5. (hétfő) is jó, ha ez számít.

Tegnap eljutottam a dokihoz kontrollra. Szerencsére minden rendben. A miómámmal most nem kell foglalkozni, mert elég pici volt (remélem nincs is már).
Egyébként pedig minden rendben és lehet ismét próbálkozni. Kedves volt, azt mondta, hogy mielőbb vár vissza. Úgy legyen!!! :D

Nyanyát eddig csak megértettem, hogy a találkozóra - idegen útvonalon - nem akar együdül nekivágni. Most viszont teljesen átérzem a helyzetét.
Tegnap a rendelőből visszafelé jövet (IKEA környéke) más útvonalat választottam, mert odafelé már láttam, hogy az Éles saroknál útjavítás zajlik, leszűkült lehetőségek, dugó.
Jöttem hát a Keresztúri úton, nekünk az is szupi. De belefutottam egy ugyanolyan útjavításba. És mivel azon a környéken nem tudok tájékozódni, így nem mertem visszafordulni, és nem is tudtam.
Itthon azt mondtam a férjemnek, hogy egyest adok magamnak, mert már rengetegszer jöttünk arra haza, de én csak térképpel tudtam közlekedni - így is kétszer rossz felé mentem. :oops:

Egyelőre nem tetszik ez az új dizájn. De legalább tudom használni ezeket az ikonokat. És a melléklet feltöltése is működik, ami nekem nagyon ritkán szokott. Talán előbb-utóbb fotót is megpróbálok feltenni.
 
 


Sziasztok!

Én is megírtam már egyszer hogy melyik időpontok jók, de nem ment el, azóta meg vacakol a net.
Én csak hétköznap tudnék menni, Pünkösd meg pláne nem jó! Egyébként, június 6-7-én államvizsga miatt nem jó, 15-től pedig megyünk nyaralni. Szóval eléggé kezdenek a lehetőségek beszűkülni, de már írtam,hogy ha most nem jön össze, vagy nem mindenkivel, akkor majd összejön később,ha többszörre találkozunk az sem baj, szóval én nem esem kétségbe bárhogy alakul. ( az új arculat nekem sem nagyon jön be, főleg nem szeretem ezeket a figurákat, van olyan topic, ahol tiszta "rajzverseny" folyik, már szinte nem lehet kiigazodni a különböző rajzoktól.)
Jó hétvégét mindenkinek, holnap megyünk a barátainkhoz "medence partira", remélem jó idő lesz, úgyhogy legközelebb vasárnap jövök.
Üdv:Fanny
 
 


Kép 1148063080.7.jpg

Fanny!
Sajnos a hétköznapokat már rég kizártuk. A táblázatban lévő dátumokból lehet még válogatni, de ott is elvileg a pirosak kizárva.
 


Hú, de nagyon jó lenne, ha vakemlyik hétvégi nap a többieknek is jó lenne?! Fanny biztosan nem jó egyik sem? Esetleg tanulhatnánk együtt?! Na jó csak vicc volt, de szeretném ha minél többen lennénk.

És a többiek Ancsi, Kildó, Kata, bocs, ha valakit kihagytam, de tábla még nincs, és anélkül kicsit nehéz.

Egy kérés, ha lehetne kérni e-mail címet, hogy a címet, a térképet, mindenkinek elküldhessem. Ha nem akarjátok a profilotokban közkinccsé tenni, akkor az enyém ott megtalálható legyetek szívesek arra küldjétek el a sajátotokat. Akik a tali táblázatban benne vannak, azok közül azt hiszem csak Zsengéé és a Melindáé nincs meg. De akik még nem nyilatkoztak, azokét is várom.

Mandula!

Örülök, hogy alakulnak a lakás ügyei. Átalakítás, bővítés előtt is tudtok már költözni? Vagy csak átalakítás után?

Regina!

Ez tuti jó, hogy minden rendben van veled! Hát rajta!

Még megpróbálok egy képet feltnni, remélem sikerül.

Gabi
 
 


Képet feltöltenem nem sikerült, de majd holnap ismét megpróbálom.

Melinda, Regi! A maileket megkaptam, köszönöm.

Gabi
 
 


Képet feltöltenem nem sikerült, de majd holnap ismét megpróbálom.

Melinda, Regi! A maileket megkaptam, köszönöm.

Gabi
 
 


Segítségeteket szeretném kérni! Idén búcsúznak fiamék a tanító nénijeitől, hiszen ősszel felsősök lesznek. Emlékkönyv készül nekik, amibe minden gyereknek jut egy-egy dupla oldal, írni és alkotni kellene bele valamit, mivel a fiamnak semmi kézügyessége, de késztetése sincs ilyenek gyártására, én meg nem csinálnám helyette, mert mégse én készítsem el, azt gondoltam, hogy kerül bele a fiamról egy elsős, és egy negydikes kép, és még valami szöveg. És ebben kérném a segítséget, hogy mit is írjunk, mindenki ötletét várnám. Esetleg ti, pedagógusok minek örülnétek, ha mit írnának nektek egy ilyen könyvbe?

Előre is köszönöm!

És bocsi az előző duplázásért!

Gabi
 
 


Jo reggelt....Hu most aztán ugy átrendezödtek a dolgok,hogy ide se találni:(
Kildo épp tegnap emlitette,nem talál ide.
Nyanyuska részemröl bármely idöpont jo:)
Ugyanis Gyesen vagyok és mint köztudodt Mi kismamák ráérunk :lol:


Mail cimem nem titok zsenge@citromail.hu

tömören most ennyi pápusza
 
 


Zsenge!
Na igen mi mindig ráérünk és ezt nekem az oviban is tudták :O Volt is belőle konfliktus :)
A barátnőm épp most játsza le ugyan azt a játszmát, mert a fiaink 1 csoportba járnak. Ő az 1 éves hugival lopja otthon a napot :O Bébi úszásra sem kell járni, meg a gyereknek se kell aludni, bármikor rohanhat a nagytestvérért. De legalább már tudom, hogy 2 problémás gyerek is él a világon és nem vagyunk egyedül :)

Tali: Mit szólnátok a júni 3.-hoz? Az mindenkinek jó Fannyt leszámítva, de neki sajnos egyik nap se jó :(
Még azért Melcsire várunk, hátha neki a jun. 18. jobb.
 


Sziasztok!

Tali: már írtam, hogy mi június első hétvégéjén ( júni 3-4) valószínűleg vidéken leszünk, de ez nem 100%, az időjárás és a mezőgazdasági munkák aktualitása szempontjából változhat. Na nem azért írom hogy hozzám igazodjatok, csak hogy tudjatok róla.
A mail címem: h-szucsilona@freemail.hu
 


Icus!
Hétfőn is maradtok, ha elutaztok? Lehetőségként az a nap is felmerült. Jó lenne, ha te is el tudnál jönni.
Melinda
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy végre megtaláltalak Benneteket!
Ezt az új Babanetet még meg kell szokni.
Csak nem értem hova tüntették a régi topikot.

Kriszta!
Azért elég szomorú, hogy az óviban így állnak a kismamákhoz. Mikor a terhességem végén már nem dolgoztam én ki akartam venni Kyrát a bölcsiből, mondván ha megszületik a tesó, már úgysem vihetem őt. Legnagyobb meglepetésemre mondta a vezetőnő, hogy mindenképpen vigyem Kyrát ezután is, mivel maradhat a bölcsiben egészen óvi kezdésig. A reggeli érkezésünket is rugalmasan kezelik, akkor megyünk amikor nekünk megfelelő. Sajna van, hogy 10-re érünk csak be. Nem tudom mi lesz ősszel az óviban, tartok tőle, hogy nem lesz ilyen kedvező.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Bea
 
 


Bea!
Szerencsére már rendeződtek a dolgok és az érkezés szempontjából itt is rugalmasak. Más téren is tuti jók, csak a kezdet volt nehéz. Úgy látszik minden kismamával és gyesen lévő anyukával eljátszák, hátha kevesebb lesz a csoportlétszám :) Ami amúgy elég sok. 28 gyerek 2 ovónőre rengeteg.

Icus!
jún 3.-a már csak 2 hét. 1 héttel előtte már tudod a választ? Időjárást úgysem fogod tudni kiszámolni, mer lehet, hogy elindultok jó időben és rosszban érkeztek, de lehet fordítva is.
06.18. szintén jó nap mindenkinek, ha neked az jobb.

Kép 1148127186.51.jpg
 


Sziasztok!

A június 5 is jó lenne délután , mert ha el is utazunk ( ami valószínű) vasárnap vagy hétfőn délelőtt vissza tudunk jönni. Melinda, ez jó ötlet :)
A júni 18 is jó.

Nekem nem tetszik az új Bababanet...
A régi topikunk teljesen eltűnt? Talán írni kéne a szerkesztőnek hogy varázsolja vissza? Én néha vissza szoktam olvasni az archívba...
 


Icus!
Javítottam ok-ra a jun.5-ét.
Már írtam a szerkesztőknek és hétfőre ígérték, hogy visszarakják a régi topikot. Szerintem jó lesz ez az új fórum. Sokminden jobb benne, csak még akadozik egy picit, de biztos klassz lesz. Már azon is dolgoznak, hogy ne legyen ilyen lassú.
 


Sziasztok!

Nyanyus írd be légy szíves, hogy nekem is jó a június 05-e.

Köszi!

A képpel még mindig csak próbálkozom. Nem sikerül 80*80 pixelesre kicsinyíteni a képet.

SZiasztok

Gabi
 
 


Segítsetek!

Már egy csomó képpel próbálkoztam, de nem sikerül. Már többet is 6 KB alattira csökkentettem, de 80*80 pixelesre nem tudom hozni. Hogyan kell?

Gabi
 
 


Paga!
A Photoshop pl írja a pixelszámot is kicsinyítésnél. Küldd el nekem és lekicsinyítem.
n.kriszta@chello.hu
 


Kép 1148219316.9.jpg
 


Sziasztok Lányok!
Hát csak idetaláltam Kriszta segitségével, de olyan rossz lett igy ez a társalgó, a régi sokkal jobb volt. Ráadásul 2x is irtam hosszu hosszu irományokat, és mind elszállt, mert akkor csinálták ezt a rossz szerkesztést.
Aztán mostmeg nem tudtam feljönni, folyton azt irta, hogy rossz felhasználónevet irok. Nem is tudom hogy tudtam idekerülni.
Na mindegy, fő hogy megjöttem, taliról: csak a beültetéstől függ, illetve a jövő hétvége nem jó, mert akkor megyünk az áhitott anyósomékhoz. A jun.3-i hétvége még jónak tünik, és nekem hétközben is jó.
Amit meg akarok irni az elszállt üzeneteimből: Pörike fél éves lett szerdán, amit nagy pancsival ünnepeltünk. Olyan jól érezte Magát, alig akart kijönni a vizből. Viz alatti fényképész jött, akinek ugy pózolt, mintha tudta volna, hogy fényképezik. Még a viz alatt is mosolygott. :) :) :)
Pénteken elmentünk Esztergomba, lévén én se tudok többet vizbe menni, ha sikerül az uj bébi. Nyilt ott 1 uj fürdő, gyönyörü, és Bébit is be tudtuk vinni, hát ujból élt a vizben, pancsolt, majd kiugrott Apja kezéből.
Uj szót tud, azt mondogatja nagy hévvel, hogy bübübübü. De ugy, hogy a nyálát is hozzáköpi, az egész feje tiszta nyál ilyenkor, :lol: Ő meg nagyon élvezi az esőt, nagyokat nevet. Nekem pedig azt mondta hogy hab.
Közben nálunk folyik a kezelés, ma pedig megjött, kedden megyek hormonmeghatározásra, és utána kezdődik a konkrét peteérlelés.
A dolgok ilyetén állása folytán ugy látom, hogy a pünkösdi hétvége még biztos jó lehet, akármelyik napon.
Na most ezt megpróbálom elküldeni, de valaki intézkedhetne, hogy visszakapjuk a régi formátumot és a régi oldalunkat!
Melcsi
 


Sziasztok Lányok!
Hát csak idetaláltam Kriszta segitségével, de olyan rossz lett igy ez a társalgó, a régi sokkal jobb volt. Ráadásul 2x is irtam hosszu hosszu irományokat, és mind elszállt, mert akkor csinálták ezt a rossz szerkesztést.
Aztán mostmeg nem tudtam feljönni, folyton azt irta, hogy rossz felhasználónevet irok. Nem is tudom hogy tudtam idekerülni.
Na mindegy, fő hogy megjöttem, taliról: csak a beültetéstől függ, illetve a jövő hétvége nem jó, mert akkor megyünk az áhitott anyósomékhoz. A jun.3-i hétvége még jónak tünik, és nekem hétközben is jó.
Amit meg akarok irni az elszállt üzeneteimből: Pörike fél éves lett szerdán, amit nagy pancsival ünnepeltünk. Olyan jól érezte Magát, alig akart kijönni a vizből. Viz alatti fényképész jött, akinek ugy pózolt, mintha tudta volna, hogy fényképezik. Még a viz alatt is mosolygott. :) :) :)
Pénteken elmentünk Esztergomba, lévén én se tudok többet vizbe menni, ha sikerül az uj bébi. Nyilt ott 1 uj fürdő, gyönyörü, és Bébit is be tudtuk vinni, hát ujból élt a vizben, pancsolt, majd kiugrott Apja kezéből.
Uj szót tud, azt mondogatja nagy hévvel, hogy bübübübü. De ugy, hogy a nyálát is hozzáköpi, az egész feje tiszta nyál ilyenkor, :lol: Ő meg nagyon élvezi az esőt, nagyokat nevet. Nekem pedig azt mondta hogy hab.
Közben nálunk folyik a kezelés, ma pedig megjött, kedden megyek hormonmeghatározásra, és utána kezdődik a konkrét peteérlelés.
A dolgok ilyetén állása folytán ugy látom, hogy a pünkösdi hétvége még biztos jó lehet, akármelyik napon.
Na most ezt megpróbálom elküldeni, de valaki intézkedhetne, hogy visszakapjuk a régi formátumot és a régi oldalunkat!
Melcsi
 


Sziasztok Lányok!
Hát csak idetaláltam Kriszta segitségével, de olyan rossz lett igy ez a társalgó, a régi sokkal jobb volt. Ráadásul 2x is irtam hosszu hosszu irományokat, és mind elszállt, mert akkor csinálták ezt a rossz szerkesztést.
Aztán mostmeg nem tudtam feljönni, folyton azt irta, hogy rossz felhasználónevet irok. Nem is tudom hogy tudtam idekerülni.
Na mindegy, fő hogy megjöttem, taliról: csak a beültetéstől függ, illetve a jövő hétvége nem jó, mert akkor megyünk az áhitott anyósomékhoz. A jun.3-i hétvége még jónak tünik, és nekem hétközben is jó.
Amit meg akarok irni az elszállt üzeneteimből: Pörike fél éves lett szerdán, amit nagy pancsival ünnepeltünk. Olyan jól érezte Magát, alig akart kijönni a vizből. Viz alatti fényképész jött, akinek ugy pózolt, mintha tudta volna, hogy fényképezik. Még a viz alatt is mosolygott. :) :) :)
Pénteken elmentünk Esztergomba, lévén én se tudok többet vizbe menni, ha sikerül az uj bébi. Nyilt ott 1 uj fürdő, gyönyörü, és Bébit is be tudtuk vinni, hát ujból élt a vizben, pancsolt, majd kiugrott Apja kezéből.
Uj szót tud, azt mondogatja nagy hévvel, hogy bübübübü. De ugy, hogy a nyálát is hozzáköpi, az egész feje tiszta nyál ilyenkor, :lol: Ő meg nagyon élvezi az esőt, nagyokat nevet. Nekem pedig azt mondta hogy hab.
Közben nálunk folyik a kezelés, ma pedig megjött, kedden megyek hormonmeghatározásra, és utána kezdődik a konkrét peteérlelés.
A dolgok ilyetén állása folytán ugy látom, hogy a pünkösdi hétvége még biztos jó lehet, akármelyik napon.
Na most ezt megpróbálom elküldeni, de valaki intézkedhetne, hogy visszakapjuk a régi formátumot és a régi oldalunkat!
Melcsi
 


Bocs, olyan lassan töltötte fel, hogy megnyomtam többször is.
Mostmár lehetne képet tölteni, de hiába jó a méret, mégis azt irja, hogy nem tudja feltölteni.
Melcsi
 


Sziasztok

Ide még szokott valaki jönni?Gondoltam találok 36 éven felülieket....
:roll: :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Szia Kagyló!

Ebbe a topikba csak akkor írtunk, ha valami gond volt a másikkal.Egyébként az eredeti 36 éven felüliek topik is már egy éves elhalt. Sajnos.
Tavaly egy új társaság nyitott egy 35 éven felüliek topikot, de ők meg zártan működnek.
Az ilyen "öreglányok", mint mi vagy nem szülnek, vagy nincs idejük netezni.
Üdv.Fanny egy régi 36 éven felüleik topikosa.
 
 


Szia Fanny01

Szomorú vagyok....Főleg,hogy már kis is vagyok öregedve. :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Nem találom hova lett a topicunk?

Ha gondolod, gyere a 40-en túliakhoz a "Fogamzás"-os csoportab. :-)
babus66
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó