Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Keresek olyan kismamikat vagy még a baba várás elött álloakat,akik a professzorhoz jártak vagy járnak!

Sziasztok Aniko

KépKépKépKép
 
 


Szia!
Tavaly jártam a professzorhoz,6hónapig csak a hormonkezelés és vérvétel.Semmi eredmény.A végén már el sem tudtam érni.Ha meddőségi problémád van a nyirőt ajánlom.
 


Zsuzsika79!
Köszönöm,hogy válaszoltál!
Sajnálom,hogy igy sült el a profal a dolgod!
Azota megoldodtak a problémáid?
A Nyirőben segitettek?

KépKépKépKép
 
 

 
 

Zsuzsika79!

Azóta mi van veletek?

SOHA NE ADD FEL!!!!! Nekem segített a hormonkezelés.
Én is tavaly jártam a profnál, féléves hormonkezelés-, és 6 év hiábavaló próbálkozás után sikerült teherbe esnem. :D

6 év alatt 6 dokit "fogyasztottam" el. A párommal mindketten egészségesek vagyunk, egyikünknél sem találtak semmit. Túl voltunk egy 3 hónapos hormonkezelésen, egy petevezeték átfúlyáson, 6 inszemináción, 3 sikertelen lombikon a Dévai Klinikán. A harmadik lombik után felkerestem a professzort, hormonkezelés következett. 6-7 hónap eltelt, majd úgy gondoltam, hogy mivel a hormonkezelés sem segített és az idő egyre csak halad, bejelentkeztem a 4.lombikra a Nyírő Gyula Kórházba. Akkor még nem tudtam, hogy már 1 hónapos terhes vagyok. :lol:

Üdv. Tücsi
 


Tücsi72! :D
Szia,nagyon örülök hogy irtál!
És annak méginkább hogy sikerült neked a profnál!
Én majdnem egy évig jártam hozzá és több mint kilenc honapig szedtem a gyogyszereket,de sajnos semmi eredménnyel!Elötte nekem is volt 9 inszemem és egy lombikom!És ugy gondoltam talán ő tud segiteni.De mivel nem történt semmi söt egyre rosszabbul voltam a gyogyszerektől igy visszamentem a Kaáliba!És ott a második lombik sikerült is!Igy most hála istennek és a Kaális doktornőmnek ujra kisbabát várok!
Gratulálok a kisbabádhoz,jo egészséget kivánok nektek!

KépKépKépKép
 
 


Anikó24,

Gratulálok a sikeres lombikhoz. Mikorra várod a babát? A lombik során milyen hormonkezelést kaptál?

A profnál - gondolom - az utolsó hónapokban már beállt a megfelelő szintre a sárgatesthormon. Mit mondott a doki, hogy mi lehetett az oka, hogy mégsem sikerült?

Tücsi
 


Tücsi! :D

Nekem valojában ismeretlen eredetü a meddöségem,a prof mondta elöször hogy a progeszteronom csapni valo!
Igy a gyogyszereiböl maximális adagot szedtem!
De sajnos igy sem történt semmi :( !
Igy amikor visszamentem a Kaáliba a doktornö egyböl progeszteron injekciot javasolt a beültetés után ami meg is hozta a sikert! :D
Igy visszagondolva azért biztos más is volt mert a jo progeszteron értékkel sem estem teherbe a profnál!
Májusra eleje-közepe fele várom a babát!
Nagyon örülünk neki,hosszu volt az ut idáig is nagyon!
És te?Mikor fogsz szülni?

KépKépKépKép
 
 


aniko244
Bocs, hogy belepofátlankodok a beszélgetésetekbe csak én is hasonló gondokkal közdök. És épp most akarom felkeresni a profot, és érdekelne milyen gyógyszereket irt fel neked? Eddig én clostyt szedtem de dupla adagban!
 
 


Anikó24!

Bocs egy négyessel több lett az a fránya felkiáltójel az oka!
 
 


Sziasztok!

Szeretném megosztani veletak a Siklósi professzor úrral kapcsolatos élményemet.
Megkerestem őt, és szerettem volna a segítségét kérni, mert nem sikerült teherbe esnem. Ő azonban mielőtt bármit mondhattam volna, megkérdezte, hogy ki ajánlotta őt nekem. Mondtam, hogy senki, a televízióban láttam egy vele készült riportot, és ezért kerestem fel. Mire ő megkérdezte, hogy ugye nem gondolom komolyan, hogy bejövök az utcáról és ő fogad engem?

Hiheteltenül megalázónak éreztem a szavait, és szörnyű lelkiállapotba kerültem a viselkedése miatt, nagyon lekezelő volt.

A történet vége azért happy end: most öt és fél hónapos a kisfiam. A meddőség oka nálunk is feltáratlan maradt, elvileg mindketten egészségesek vagyunk. A Budai Meddőségi Centrumba jártunk, és ott kaptam hormonkezeléseket, és az elős inszem sikeres volt.

Utólag örülök, hogy nem a Siklósi prof. páciense voltam, mert ilyen hozzáállással hogyan lehet bízni valakiben????

A szakmai hozzáértését nem kétlem, de emberségből lenne még mit tanulnia.

Üdv.

agnesm
 
 


sziasztok, van itt valaki?? ... akinek van friss élménye a profról?
 
 


szia Kokor,

Én is a profhoz jártam majd 1 évig, sajnos semmi eredménnyel. Illetve volt egy missed abortion-om. Mikor elhatároztam, hogy orvost váltok az asszisztensétől kértem a vérvételi leleteimet, de akármennyit könyörögtem nem adta oda.Nekem ez eleve fura, meg az is az volt, hogy a laptopjáról nézi, hogy most jó e vagy rossz a peteérés. Én semmiképpen nem ajánlom Siklósi professzort, ráaásul a rendelője tele van cigaretta füsttel és egy receptfelírásért is elkér 10.000 ft-ot.
Mamula

Oli
 
 


Sziasztok!Én 2004-ben kezdtem a professzorhoz járni és 2006-ban szültem.Én végig nagyon meg voltam vele elégedve!!Minden UH-ra, és vizsgálatra elkísért,amikor pedig Ő nem volt bent akkor az asszisztense segített mindenben akit felhívtam mobilon,hogy ott vagyok és már jött is!A laptopját azért nézi mert neki minden lelet azon van.A pénz!! Hát az valóban egy kicsit sok de én tudok olyat ugyan ebben a kórházban aki tanársegéd és mégis többet kér egy szülésért mint a professzor!Több orvoshoz jártam előtte és igaz,hogy máshol nem kellett ennyit várni,nem került ennyibe,nem volt cigifüst,de sokszor nem is tudta az orvosom,hogy ki vagyok és elment mellettem a folyosón!!A professzornál nem volt ilyen!Egyébként a barátnőmnek is 2 babát "hozott össze"!Dehát mindenkinek más jön be,hiszen mindannyian mások vagyunk!
Vendég
 


Sziasztok! van valaki aki tud segíteni abban hogy hova forduljak, ha két egészséges kislányom után, most egy éven belül két terheségem is meg szakadt. 6-7 hetesen . Valami hormonra gyanakszom én is. Sárgatest hormon?? Azt mondták ez táplálja a kicsit amig a köldökzsinór ki nem fejlödik. Erről mit tudtok? Én a SOT-én dolgozom És a II. Női. közel van kit ajánlotok ilyen helyzetben. Előre is köszönöm. Egy kétségbeesett anyuka.

Kati
 
 


Szia Kett!

Mint látod ide már nem nagyon írogatnak!
Ha írsz nekem privit szívesen ajánlok orvost!
A professzort nem mert Ő már szülést nem vállal és gondolom Te olyan valakihez szeretnél járni akinél szülhetsz is!

Rólam annyit,hogy a történetem hasónló a Tiédhez!
Nekem is volt már két gyermekem amikor 2003-ban elhatároztuk,hogy jöhet a harmadik!Rögtön terhes lettem de 11 hetesen elkezdett ömleni belőlem a vér,műszeres befejezés volt.Nem mondtak semmit csak,hogy várjunk 3 hónapot.
3 hónap múlva szintén elsőre terhes lettem,aztán 6 hetesen elvetéltem.Azt azért hozzá teszem,hogy egy olyan kórházba jártam ahol meddőséggel is foglalkoznak.Ez után ajánlotta egy barátnőm a professzort!Neki két babát hozott össze!
Kiderült,hogy a progeszteron szintem volt alacsony és a petesejt megtermékenyült ugyan de megtapadni nem tudott!Nálam 20 hónapig tartott a kezelés de én biztos vagyok benne,hogy a stressz is befolyásolta a peteérésemet!Hol jó volt az erdményem hol nem!Végül akkor lettem terhes amikor pont kihagytuk volna azt a hónapot!2006 augusztusában pedig megszületett a kisfiam!
Ismerk olyat aki 6 évig próbálkozott mindenféle dokinál és mára lombik lett volna a következő.De hallott a profról (akkoriban volt a TV-ben) és gondolta Őt még megpróbálja!4 hónap alatt lett terhes!
Mint láthatod itt sokan írtak róla rosszat!De én maximálisan meg voltam Vele elégedve!
Tehát ha érdekel tudok egy-két dokit ajánlani aki szerintem jó és ismerősöm szült nála aki meg volt vele elégedve!!
Vendég
 


Tudom, hogy már nem ír ide senki, de megláttam ezt a nevet és felfordult a gyomrom, pedig 2001-ben jártam nála utóljára, hihetetlen hogy még mindig praktizál, és nem is kevés pénzért! Mindenkinek ugyanazt a dumát adja elő, semmi UH csak Closty, aztán manuális vizsgálat után rágyújt a bagójára és az orrod alá pöfékel, a gombásfertőzésemre azt mondta semmi, biztos kidörzsölődött...ááá, még mindig gyomorideget kapok a nevétől is! :cry:
Vendég
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Szeretném elmondani a véleményemet Siklósi professzorról. 6 éve küzdünk egy babáért, ez idő alatt 4-szer elvetéltem és rengeteg dokinál voltunk (magán doki, Dévai doki, Nyírőben még meg is műtöttek, és le is nyúltak több mint 150.000 Ft,-tal...stb) de mindenki csak annyit mondott, hogy ha teherbe esek majd kitalálnak valamit. Tény, hogy a prof nem a legolcsóbb, de van nála drágább is. 1 éves kezelés után most a 17. hétben vagyok, és ezt egyedül a profnak köszönhetem. Ő a gyökereinél kereste és találta meg a problémát és nem csak kisérletezett rajtam, úgy mint a többi orvos. Most is csak az optimizmus árad belőle és én maximálisan megbízom benne. Én egy ujságban olvastam róla, és a szerkesztőség adta meg a számát, és ebből nem származott semmi hátrányom. Ha valaki annyit szenvedett vagy még többet mint én, az szerintem mindenképpen keresse fel.
 
 


Kedves Major!
Hidd el,jó helyen vagy a Profnál! :lol:
Mint láthatod már feljebb írtam Róla!
Én is neki köszönhetem a 3. gyermekemet! :lol:
Mi közel 3 évig próbálkoztunk!
Az asszisztensével is nagyon jóba lettem!A mai napig tudja ki vagyok ha felhívom és ez a profra is vonatkozik!
Sajnos én végül nem nála szültem mert a kiírt időpont előtt majdnem 4 héttel jött Zalán!Ő pedig akkor egy konferencián volt!
Mielőtt elutazott gondoskodott arról,hogy minden CTG után megnézze egy orvos a papírjaimat!Amikor pedig váratlanul beindult a szülés,felhívták Őt és Ő mondta meg melyik doki műtsön!(jól választott,mert nagyon megvoltam elégedve vele)
Az őrzőben is nagyon jó helym volt és mindenki nagyon rendes volt velem!
Én azóta is hozzá járok és imádom!
Persze van egy stílusa amit meg kell szokni,de nekem bejön!

Szia!
Vigyázz magatokra és jó babavárást kívánok Neked!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak azért keresztül kűzdöttem magam a regisztrálás rögös útján, hogy elmondhassam mindenkinek hogy mekkorát csalódtam ebben a minden emberséget és együtt érzést nélkülöző "emberben"!!!
Soha nem fogom elfelejteni a folyosón ordító "orvost" mert elfelejtette, hogy időpontot adott nekünk.
Ja és ÖRÖK HÁLÁM a Kaáli intézetnek Budán és azon belül Krizsa dr-nak a gyermekünkért és az emberségért amivel hozzánk fordultak!!!! :)
 
 


Sziasztok!
Sokan irtatok amiota nem jártam itt! :D
Sajnos feküdnöm kellett a terhességem 3.-ik honapjátol! :(
Én sem a profnál estem teherbe!Az igazság az hogy honaprol-honapra feleslegesnek tartottam és idöpocsékolásnak amikor nála jártam már a vége felé!
Tényleg van egy stilusa! :shock:
Nekem ezzel igazábol nem is volt bajom,hanem türlemetlen voltam már az évek felöröltek! :( És ez a következöhonapbamajdmegnézzük cimü sztoritol már kivoltam borulva! :evil:
De visszamentem a Kaáliba és a doktornöm "csinált" nekünk egy gyönyörü kisfiut!
Azt viszont be kell hogy valljam lehet hogy a több honapos hormon kezelése a profnak is benne volt hogy ez a lombikunk sikerrek járt......nem tudom :roll:!
De az ö modszere sajnos nekünk nem vállt be!

KépKépKépKép
 
 


sziasztok
gondoltam én is irok a Profról:mi tegnap voltunk nála előszőr a férjemmel.A férjem andrológusa ajánlotta.Én is természetesen utánna olvastam a neten ,igy ezen a fórumon is, hátha valaki ir róla v.mit:)igy én kicsit félve, előitéletekkel teli mentem hozzá tegnap.Mindezek ellenére, abszolute pozitívan csalódtunk:)nagyon közvetlen volt,és ugy tünt mindent megfog tenni,hogy sikerüljön a baba, méghozzá természetesen úton.Mi már 3éve próbálkozunk, és volt 4 inszeminációm.Kiváncsi leszek,a későbbiekben milyen lesz a doki, és hogy mennyire sikeres a kezelés :roll: remélem nme eredménytelenül töltök, és költök nála időt és pénzt.szép napot:)
 
 


Szia Sosika!

Amikor én jártam a profhoz (illetve még most is hozzá járok) volt egy lány akik 6 éve próbálkoztak mindenfélével!Már lombikra mentek volna amikor hallottak a professzorról így eljöttek hozzá!
4 hónap múlva babát várt! :lol:
Tudom,hogy sok rosszat írnak róla,és valóban van akinek sokáig tart (pl. Én)!Van akinek bejön,van akinek nem!Nem vagyunk egyformák!
Én bíztam benne!!Nagyon bírom a pasit!
Sokat kell rá várni,sokat beszél és dohányzik!De nekem megérte!
Nekem Ő már a sokadik nőgyógyászom,de még egyiknél sem fordult elő olyan,hogy amikor mentem hozzá vagy hívtam azonnal tudta ki vagyok,a Profnál igen!Ráadásul nem kiszórási alapon megy a rendelés!Ha száz kérdésed van akkor 100-ra válaszol!Ezért is kell sokat várni,mert mindenkinek van kérdése,így hiába van időpontod ha az előtted lévő sokat kérdez nem fogja kirúgni,úgy ahogy Téged sem! :lol: Szerintem jó helyen vagy! :wink:
Ha kérdeznél róla írj privit nyugodtan!

Remélem hamar sikerül!Szorítok!
Vendég
 


Alziza,
priviben meg tudnád írni Siklósi prof elérhetőségeit?
Krévi
 
 


Krévi!

Megpróbálom,de a múltkor is szerettem volna valakinek privit írni és nem ment el!
Máris próbálom! :lol:
Vendég
 


Én se tudok sok jókat mondani a profról. :(

Mi 8 hónapig jártunk hozzá, azalatt egyszer volt nőgyógyászati vizsgálat és kétszer vérvizsgálat. 8 hónapig szedette velem a clostilbegytet úgy, hogy közben se ultrahang nem volt, se vérvizsgálat. Peteéréskor viszont annyira fájt az alhasam, hogy menni alig tudtam. Végül eljöttünk onnan csalódottan. A leleteimet se adta ki. Az eredmény az volt, hogy kb. 8 kilót híztam, és lett pár cisztám a kontrollálatlan gyógyszerszedés miatt. Egy meddőségiben aztán kivizsgáltak és kiderült 3 hét után, hogy mindkét petevezetőm el van záródva, úgyhogy hiába szedette velem a gyógyszereket:( Én is nagyon dühös vagyok rá és nem csak az elvesztegetett idő miatt amit nála töltöttünk...:( A stílusával egyébként nincs bajom, az olyan, amilyen. Kicsit fura fazon, de nem ez volt az ok, amiért eljöttünk.

 
 


nellike: őszintén sajnálom,hogy igy jártatok a proffal :( mi még csak 1x voltunk nála, most kezdődött el a vérvétel sorozat nálam. mi már 3 éve próbálkozunk és volt 4 inszemem.az 5.nél nem volt jó a férjem eredménye,és az andrológus ajánlotta a Prof.ot.nagyon vegyesek a tapasztalatok ahogy olvasom.hát meglássuk.én adok neki 1/2 évet,és utánna lombikra jelentkezünk.Nálam tuti hormonális gondok vannak:( a petevezetők átjárhatóak :)
 
 


Én ismerem, sajnos! :evil:

Másodlagos meddőség (ismeretlen ered.) áll fenn nálunk, 5 és fél éve kezelnek itt-oo, hogy kistesó lehessen végre!
A Schöpf-Mereit, Nyírőt megjártuk, kiábrándultunk, ekkor ajánlotta egy barátnőm a Professzor Urat, aki nekik ikreket segített összehozni.
Hááát, rémes volt!
Elsőre 15 eztret kért (idáig nincs gond), de úgy kellett kikönyörögnöm egy cytológiát is, ha már egyszer ott vagyok...aztán egymást követő 3 hónapban küldött 21-22-23. napi vérvételre, és egyszer sem nézett tüszőket, csak írogatta a clostyt! És mindezt 10-esért havonta...És közben fújta rám a füstöt!!! :twisted:
Végül csinált nekem olyan cisztásodást (az ellenőrizetles clostizással), hogy a Kaáliban alig tudtak rendbe tenni!

Most, hogy eljöttünk Tőle, hál'Istennek, remélem, jó kezekben leszünk...

Ja, és a kérdéseimre sem válaszolt, csak szidta a lomrikrendszert, hogy "ha egy kis gond van, mindjárt p@ncin szúrják a nőket" - ennyi volt a véleménye...

 


sziasztok én még itt uj vagyok én is a siklosi profhoz járok nekem hála az égnek emberileg jo tapasztalatom van mi is probálkozunk már a párommal egy ideje és őt ajánlották már a 3 honap clostynál tartunk de még semmi eredmény kezedem feladni.egészségesek vagyunk mindaketten.petevezetőim át járhatoak.remélem nekem is sikerül.
 


Sziasztok,
nem nagyon értem h. ugyan arról a prof.dr.Siklósi-ról beszélünk egyáltalán? Olyan rémes dolgokat írtatok itt, h. teljesen elhűltem.
Pedig...Én 9 hónapig jártam a BMC-be ( Budai Meddőségi Centrum) s engem ott tettek cisztássá, mert állításuk szerint kiugróan magas a prolaktin-om, bromokriptin ezerrel mely szedése közben olyan fájdalmaim voltak éjszaka, h. arra ébredtem sírok...s leszakadnak a melleim...Vizsgálatokat megcsinálták az korrekt volt. Leleteimét közelharcot kellett h. vívjak. Én is ismeretlen eredetű, s a hormonjaim "táncolnak"...Net-en találtam a prof.ot, minden gond nélkül fogadott, kedves, kicsit dilis talán, velem viccel s néha sztorizik. Én bírom és megbízom benne. Nem vagyok még állapotos, de haladunk a cél felé. Hogy cigizik? Én még nem láttam, de na és..?
A BMC-ben tétován néztek rám, s azt kérdezték TŐLEM:mit csináljunk magával? (leírjam a doki nevét..?) Én tudjam...
Lányok! :)
Mindenkinek más miatt s mindenkinek máshol jön össze. Nincs szent doki, nincs szent páciens. Mindenkinek más való,más a jó..
Én kívánok áldott, megáldott napokat nektek 8)
vitezne
Budapest VI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó