Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Információt szeretnék kérni a Kútvölgyiben dolgozó Dr. Tóth Ferenc doktor úrról. Írjatok, ha tudtok róla vmit, akár magánban, akár ide.

mindenkinek minden jót!
Kati
(tombor@vkkt.bme.hu)
 
 


Jó régi, de csak most találtam meg? Aktuális még?
 
 


Sziasztok!
Én is Dr Tóth Ferenchez járok!
Meg vagyok elégedve vele nagyon rendes, de azért infókat én is elfogadok!
Volt egy korai vetélésem nem esett nekem, és végül elkerültem a műtétet. Elmagyaráz mindent türelmesen. Sok a munkája, nagyon le van terhelve.
pu
 
 

 
 

Sziasztok!

Heteken belül fogok a Dr. Tóth Ferencnél szülni, egyébként 3 éve járok hozzá. Kizárólag csak jókat tudok róla mondani!! Minden kérdésre türelmesen válaszol, körültekintő és nem utolsó sorban nagyon emberséges. Az igaz, hogy nagyon leterhelt, sok a munkája. Én maximálisan megbízom benne. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
 
 


Szia Ildi,
ha megszületett a kisbabád, légyszi meséld el majd nekünk a születés mikéntjét...
nagyon drukkolok neked!
most állok orvos/kórház választás előtt, Tóth Ferenc is szóba került és a Kútvölgyi kórház
Eszter
 


Szia Estrella!

Időközben megszületett a lányom Hanna. Kicsit hamarabb a 37. héten jött, ezért elég apróka, 2,55 kg és 52 cm paraméterekkel született szeptember 10-én. Szülés szempontjából nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mivel az első fájástól számítva két és fél óra múlva meg volt a baba. Extra dolgokat nem tudok mondani, mivel minden simán ment, gyakorlatilag az orvosomnak közbe sem kellett lépni.

A Tóth doktorról továbbra is csak legekben tudok beszélni, mindenkinek csak ajánlani tudom. A kórházról szintén nagyon jó tapasztalataim vannak.

Ha vannak még kérdéseid, nagyon szívesen válaszolok, illetve tudom ajánlani a "Kútvölgyis anyukák beszámolója" topicot.

Ildi
 
 


Köszi Ildi a válaszodat,
Hannához nagyon gratulálok!!!
Örülök, hogy a szülésed jól ment és minden rendben veletek.
Üdv. Eszter
 


Sziasztok! Igazán örülök,hogy ilyen jó véleménnyel vagytok a Tóth DR-ról. Én, mint az asszisztense maximálisan egyetértek abban, hogy ritrka jó szülész-nőgyógyász.
Örülök, hogy 7 évvel ezelőtt Ő segített a második lányomat világra hozni és hogy Vele dolgozhatok.
Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok.
Üdv:Szilvia


Sziasztok! Én is Dr. Tóth Ferenchez járok és nagyon meg vagyok vele elégedve,előtte a János korházba járta ,de ott úgy éreztem nem kaptam megfelelő válaszokat a kérdéseimre soha és mindíg ugy viselkedtek velem mintha egy áru darab lennék a futószallagon... Most várom a kisbabánkat és a kútvölgyibe fogok szülni, nagyon baba barát korház,az ott dolgozók is lelkiismeretesek,kedvesek... nyugodt szívvel fogok bemenni a szülésre!!!!!
Üdv: kriszta
 


Sziasztok!

Dr.Sipos Sándor szülészről szeretnék véleményt-Kútvölgyi.
 


Sziasztok!!!
Új vagyok itt!!!
Ma voltam Dr. Tóth Ferenchez!!!!!!!
Érdeklődni szeretnék szerintetek milyen orvos!!!
Nekem elsőre nagyon szinpatikus volt!!!!
Nála szeretnék majd szülni!!!
 
 


sziasztok!

nekem is szimpatikus volt, az első babám nála született. kicsit csalódtam azonban h aszülésnél a 18 órából csak az utolsó 20 percre jött be.... a másodiknál már nem előlegeztem meg a bizalmat, máshoz mentem. az viszont tény, hogy nem pénzéhes, de nagyon leterhelt.
 
 


Sziasztok!

2003-ban szültem Tóth dokinál ikreket. Csak jókat tudok róla mondani. Mind a terhesség, mind a szülés alatt. Neki köszönhetem, hogy normál, hüvelyi úton születtek a babáim! Azóta is hozzá járok, minden évben kérdezi mi van a gyerekekkel és kér fényképet róluk!

Mindenkinek ajánlani tudom!!!!!!!


Én 2008-ban szültem Tóth dokinál...a kedvencem lett én magánban is átváltottam hozzá.
Türelmes készséges...ajánlani tudom.!
 


Sziasztok

Én is Tóth Ferenchez járok nagyon szimpatikus azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a szülés nála ? Tőle is kérdeztem, de mondta , hogy nincs fix tarifa nála.

Köszönöm!
 
 


Panka, én lassan négy éve szültem nála, a magánrendelésén akkoriban fizetendő összeg tízszeresét adtuk, ezt a vele dolgozó szülésznőtől előtte megkérdeztem, ő mondta, hogy így szokás. De Tóth dokit nem nagyon érdekli, mennyit adsz, nem nagyon foglalkozik a pénzzel.

ZahaKép
Kép
 
 


Zaha!

Köszönöm szépen akkor majd érdeklődöm!

Panka
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó