Baba!
Sokakat meghajt a Mg, tudtommal. No engem nem, sőőőt, a vas miatt én a másik véglet voltam...nem kicsit, főleg az elején.
Timi!
Én nagyon hamar leszoktam arról, hogy megtervezzem, mikor ébred, és addig fenn maradjak, mert akkor tuti átaludta. de nálunk nem is volt sosem pontos kajaidő-rendszert, sem éjjel, sem nappal.
Kis hősök a Lányok

Amúgy én úgy látom mikor megyünk oltatni, hogy ahogy nőnek, úgy hangosodnak is oltáskor

A nálunk nagyobbak (pl. utoljára egy 2 körüli nagylegényke), szabályos raplit vágott már le előtte is. De nem is kell messze mennem, a 10 éves unokaöcsim is behisztizett most az infu oltásnál, nem kicsit. Kicsit dráma tagozatos a lelkem
Én sokkal menősebb-kedvű vagyok Zé óta, mint előtte. Sokkal kellemesebben telik egy nap, ha kimozdulunk. Meg én sem a a 4 falat nézem. Azért mióta ilyen kis értelmes már itthon is jobban le tudom foglalni.
Mióta megszületett egyedül nem voltam még itthon szerintem. Clark egy dög, egyedül nem viszi sétálni. (Na jó, egyedül én is rühellek, csak én ügyesen szerzek hozzá mindig társaságot

)